Mäklarhuset Norrtälje

Mäklarhuset Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nothamnsbacken 18, Nothamn, Norrtälje kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Nothamnsbacken 18, Nothamn, Norrtälje kommun, bild 2
Nothamnsbacken 18, Nothamn, Norrtälje kommun, bild 3

Nothamnsbacken 18

Fritidshus
Nothamn, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 500 000 kr
45 m²
3 rum
2 420 m² tomt

Högt beläget med milsvid havsutsikt i söder ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 45 kvm och gästhus på en havsnära tomt om 2420 kvm med 250 m till sandstrand och del i sjöbod. Huset som renoverats för ca 10 år sedan bjuder på två bra sovrum, badrum med dusch och vattentoalett, kök med matplats som har en magiskt vacker havsutsikt i söder och ett vardagsrum med murad öppen spis. Huset har de senaste åren fått nya ljusa ytskikt invändigt, ett nytt avlopp för vattentoalett (2021). Från köket når man den stora altanen i söder och väster som också bjuder på en spektakulär havsutsikt i både söder och öster. Den stora fina tomten sluttar svagt mot söder och har en fin havsnära känsla då man ser horisonten i både öster och söder. Här finns en del böljande gräsmatta, fina stensättningar och några vackra tallar samt berg i dagen. På tomten finns även ett gästhus om ca 10 kvm samt ett uthus om ca 6 kvm. Byggrätt enligt detaljplan är 100 kvm för huvudbyggnad, 40 kvm för komplementbyggnad, attefallshus och friggebod. Nere vid vattnet har man del i Måsgrundets samfällighet som delar en liten udde med strand, bryggor, klippor samt en egen liten sjöbod. I närheten finns även en fin grillplats, den stora sandstranden vid Skottviken och den vackra fiskehamnen Nothamn. Från Nothamn är det ca 3,5 km till SLbuss 637 mot Stockholm/Norrtälje, ca 8 km till Älmsta som erbjuder flera restauranger och caféer, välsorterad ICA supermarket, vårdcentral, apotek m.m. Sommaridyllen Grisslehamn ligger ca 8 km åt andra hållet och där finns fiskaffär, gästhamn, Ålandsbåt, SPA hotell m.m. Ring Mäklaren 070-4107777 för visning Välkommen till havet, välkommen till Nothamn!

  • Premium
Lärlingsvägen 5C, Bålbroskogen, Norrtälje kommun
Lärlingsvägen 5C, Bålbroskogen, Norrtälje kommun, bild 2
Lärlingsvägen 5C, Bålbroskogen, Norrtälje kommun, bild 3

Lärlingsvägen 5C

Radhus
Bålbroskogen, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 450 000 kr
120 + 2,8 m²
5 rum
5 400 kr/mån

Välkommen till ett perfekt familjevänligt radhus i Bålbroskogen. Ett modernt boende nära natur och service. Radhuset utmärker sig genom sina generösa fönsterpartier och uteplatser i flera väderstreck. Entrén och uteplatser är smart utformade för att skapa en privat sfär. Den stilfulla färgsättningen på fasaderna, i varierande dova kulörer, ger varje hus dess unika karaktär. • Kök med utrymme för flera kockar • Separat tvättstuga • Två badrum med dusch • Tre bra sovrum • Vardagsrum och allrum • Balkong på övre plan • Uteplats med trädäck på entréplan • Egen uppfart med plats för två bilar • Utvändigt förråd Områdets mittersta del blir en landskapsarkitektritad bostadsgård som enkelt nås av alla boende. En gemensam, grön oas mellan husen med lekplats, boulebana, dagvattendamm och plats för mysiga fikastunder. I Rimbo finns det gott om aktiviteter för både stora och små. Endast ett stenkast bort till härliga promenadstråk, skog och natur.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Brännbolevägen 11, Vätö - Håknäs, Norrtälje kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30
Brännbolevägen 11, Vätö - Håknäs, Norrtälje kommun, bild 2
Brännbolevägen 11, Vätö - Håknäs, Norrtälje kommun, bild 3

Brännbolevägen 11

Fritidshus
Vätö - Håknäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 995 000 kr
90 m²
4 rum
2 826 m² tomt

Välkommen till Brännbolevägen 11 på attraktiva Vätö - Håknäs! Mysigt fritidshus med åretrunt standard på 90 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Matplatsen finns i den nybyggda verandan med fönster i tre väderstreck. Centralt placerat i huset finns en mysig öppen spis. Fastigheten har genomgående hög standard. Huset har två sovrum där det ena lätt kan delas av till två om så önskas. Komplementhuset är uppdelat i två delar, dels en bastu (vedeldad) samt ett mysigt gästrum. Vacker lättskött natur- och trädgårdstomt som är bilfri, insynsskyddad och solig. Vidare på tomten finns en lekstuga samt ett förråd. Tomten är barnvänlig med stora gräsytor. Med badrocksavstånd (450 m) från huset går ni ner till den fina badstranden och bryggan, där båten får ligga skyddat i havsviken. Här har ni en egen båtplats med Y-bom. Det finns fina promenadstråk i skog och ängsmark in på knuten, även bra svampskog.På cykelavstånd finns välsorterad matbutik (post och systemombud) och busshållplats bara ca 150 meter från huset. Fastigheten har ett mycket bra läge till Vätös enda kommunala bad med sandstrand. På promenadavstånd finns vår trevliga ökrog, Norrgärdet Restaurang& Catering. Att ta sig till Vätö är enkelt genom broförbindelsen. Ungefär 2 km bort finns ångbåtsbryggan där SS/ Blidösund lägger till på fredagar sommartid med anslutning från Stockholm. Kommunalt reser ni lätt med buss till Norrtälje som stannar ett stenkast bort. Perfekt för gästerna som vill hälsa på! Från bryggan tar du dig snabbt till både Norrtälje gästhamn och Roslagens fantastiska skärgård, med sommarrestauranger såsom Arholma, Fejan och Lidö Värdshus på nära håll, samt många kobbar och badöar. Välkommen till en levande kultur- och jordbruksbygd i det mycket vackra skärgårdslandskapet på Vätö i Roslagen!

  • Premium
Tomtebovägen 12 C, Rimbo, Norrtälje kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00

Tomtebovägen 12 C

Lägenhet
Rimbo, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 995 000 kr
72,2 m²
3 rum
5 000 kr/mån
27 632 kr/m²

Välkommen till denna helrenoverade ljusa och trevliga lägenhet en trappa upp med egen ingång, belägen i lugna villakvarter ett par hundra meter från Långsjön. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Utveda hamnväg 221, Vätö, Norrtälje kommun

Utveda hamnväg 221

Fritidshus
Vätö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 595 000 kr
46 m²
3 rum
2 425 m² tomt

Välkommen till ditt egna lilla paradis på Vätö. Huset, med en boarea på ca 46 kvm har tre mysiga rum varav två sovrum. Med smakfulla inredningsdetaljer känns detta som ett varmt och inbjudande hem med en intim och trivsam känsla. Detta fritidshus erbjuder ett unikt läge med en välskött trädgård om 2425 kvm och med ett mysigt gästhus. Vätö är en tillflyktsort för den som vill ha nära till sol, bad och natur. Här kan du njuta av livet i en avkopplande miljö och samtidigt ha tillgång till allt som en modern livsstil kräver. Föreställ dig att vakna upp och avnjuta frukosten på altanen med fågelsången som ger ro i själen. Den plana och lättskötta trädgårdstomten ligger fint belägen i Utveda med bara ca 500 meter ner till båthamnen där det finns två nyrestaurerade badplatser samt möjlighet till båtplats (separat kö). Utveda ligger endast ca 20 min med bil från Norrtälje, på attraktiva ön Vätö. Här finns restauranger, året runt öppen mataffär (4 km) samt bra bussförbindelser (2 km) till Norrtälje. I omtyckta Utveda finns också en fin insjö (Utveda sjön) med promenadstig anlagd runt hela sjön samt en trevlig och barnvänlig badplats med sandstrand och badbrygga. Strax intill finns också en särskilt anordnad hundbadplats. Tveka inte att boka en visning och upptäck detta charmiga fritidshus i idylliska Vätö. Här väntar en bekväm och önskvärd livsstil på dig. Välkommen till Utveda!

Sjöfartsgatan 1, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Sjöfartsgatan 1

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 900 000 kr
81 m²
3 rum
vån 16/23
5 335 kr/mån
48 148 kr/m²

Varmt välkommen till lyxiga Havstornet och denna nyproducerade trea som är belägen högt upp i huset på våning 16. Det här är en pampig byggnad, ett arkitektoniskt mästerverk där solen reflekterar sig i huskroppens fasad och skiner tillbaka som en skapelse gjord av guld. Härifrån ser du Norrtälje från ovan och har magisk utsikt från alla håll. Ett bekvämt boende där allt är nytt. Lägenheten känns lyxig med bra och påkostade materialval. Planlösningen är praktisk och du har här en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Centralt placerad finns stor köksö som inbjuder till sociala tillställningar och är en härlig plats att umgås på. Här finns inglasad balkong där du kan njuta av utsikten och den senaste kvällssolen. Sovrummen är av bra storlek och båda har gott om plats för klädförvaring. Norrtälje Hamn har vuxit fram och bildat en ny vacker stadsdel i Norrtälje på en av stadens mest fantastiska platser. Här bor du i en kombination med närhet av natur och vackra omgivningar samtidigt som du har ett fullt serviceutbud med butiker och restauranger precis runt knuten. Norrtälje som stad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv. Fördelen med att bo så här centralt är att du har just nära till allt. Varför inte börja helgmorgonen med en stadspromenad längs vår vackra å och stanna till på en affär och köpa nybakta frallor till frukosten. Det här är ett bekvämt boende där det är enkelt att leva och njuta. Varmt välkommen på visning!

  • Hiss
Bodaholmsvägen 18, Singö, Norrtälje kommun

Bodaholmsvägen 18

Fritidshus
Singö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 500 000 kr
33 m²
2 rum
2 654 m² tomt

Välkommen till denna chans att förverkliga drömmen om ett havsnära boende på en stor (2654kvm) tomt med havsutsikt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Laxöringsvägen 1, Fjällboholmar, Norrtälje kommun

Laxöringsvägen 1

Fritidshus
Fjällboholmar, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 750 000 kr
72 m²
3 rum
2 273 m² tomt

Välkommen till detta välvårdade, vinterbonade fritidshus om 72 kvadratmeter med stora altanytor på en fin naturtomt om 2273 kvm i populära Fjällboholmar med vacker strand, föreningslokal, tennisbanor, fotbollsplan m.m. Huset som underhållits av en snickare har två bra sovrum, badrum med kakel och klinkers med golvvärme, vardagsrum och kök i öppen planlösning med braskamin, stora fönster och utgång till altanen i söder och väster. Här är det genomgående påkostade materialval och smarta lösningar. Huset har två altaner i söder, väster och öster, åretruntvatten från egen brunn, godkänt BDT avlopp samt byggrätt enligt detaljplan är 80 kvm för huvudbyggnad samt 40 kvm för komplement byggnad. Den fina naturtomten gränsar mot naturreservatet där havsöringen går upp och leker. Här finns en insynsskyddad, plan och fin gräsmatta på baksidan av huset för lek och spel med en fristående altan med grillplats. Ordnad uppfart för 2-3 bilar, gång med trädgårdsbelysning samt en gästhus / snickarbod om ca 27 kvm och fina uteplatser i alla väderstreck. Från tomten når man enkelt havet ca 700 meter bort och den magiskt vackra sandstranden ca 1 km från huset. I området finns även en föreningslokal med bastu, tvättstuga, dusch, toalett m.m. samt tennisbanor, fotbollsplan, lekplats och äventyrsbana. Från huset är det ca 4,7 km till sommaridyllen Grisslehamn med stort utbud av restauranger, affärer, fiskehamn, museum, idrottsanläggningar, SPAhotell och Ålandsbåt. Välkommen till Fjällboholmar

Hoppets väg 3, Gräddö, Norrtälje kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00

Hoppets väg 3

Fritidshus
Gräddö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 450 000 kr
64 + 10 m²
3 rum
1 973 m² tomt

Drömmer du om ett mysigt fritidshus på landet? Då är detta perfekt för dig! 3 rum, 64 kvm och väl omhändertagen. Här finns kommunalt VA och massor av härlig natur. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Storvreten 3, Skebobruk, Norrtälje kommun

Storvreten 3

Fritidshus
Skebobruk, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 395 000 kr
38 m²
2 rum
3 169 m² tomt

Välkommen till denna sjönära fastighet om 3 169 kvm i den trevliga bruksorten Skebobruk med rikt kulturliv och vacker natur. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Östernäs byväg 31A, Rådmansö - Östernäs, Norrtälje kommun

Östernäs byväg 31A

Tomt
Rådmansö - Östernäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
800 000 kr
1 727 m² tomt

Här erbjuds två tomter bredvid varandra som ligger utanför detaljplanerat område i vackra Östernäs. Förhandsbesked finns och ligger bland filer och länkar. Tomten med adressen Österns byväg 31A är på 1 727 kvm och 31B är 1 763 kvm. Plan och lättarbetad terräng i öppet landskap med bästa solläge. Passar perfekt för t.ex. 2 familjer som vill bo grannar eller som generationsboende. Platsen funkar för permanentvilla såväl som fritidshus. Närhet till den vackra skärgården vid Östernäs brygga. Fastigheten ligger under den kommunala VA-planen. Östernäs brygga trafikeras av Vaxholmsbolaget. Det är en populär och väldigt vacker plats att besöka. Söker ni fler sandstränder så hoppar ni in i bilen eller cykel och tar er till Naturreservatet Riddersholm för bad i yttre skärgården bara ett par minuter bort. Där finns också vacker natur att promenera i. Avstånd från Stockholm är ca 1h med bil och ca 20 min från Norrtälje stad. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Kometvägen 9, null, Norrtälje kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Kometvägen 9, null, Norrtälje kommun, bild 2
Kometvägen 9, null, Norrtälje kommun, bild 3

Kometvägen 9

Villa
Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 500 000 kr
144 m²
487 m² tomt

Välkommen in i det perfekta hemmet för hela familjen. Här på vår adress erbjuder vi ett praktiskt och välplanerat hus som är skräddarsytt för att passa alla dina behov. Med fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för familjen att växa och trivas. Dessutom ger vardagsrum och kök utrymme för både gemensamma aktiviteter och lite mer privat avkoppling. Det moderna och tillbyggda köket är hjärtat av hemmet, komplett med utgång till en härlig altan där du kan njuta av måltider utomhus och frisk luft. Med ett duschrum och toalett på varje plan får du både bekvämlighet och praktiskt användande. Utanför huset finner du en generös uppfart med plats för två bilar och ett garage med extra förrådsutrymme för allt du behöver. Trädgården är perfekt balanserad - lagom stor med flera insynsskyddade uteplatser som bjuder in till mysiga stunder utomhus. Här kan du även koppla av i ditt eget spa-bad. Nuvarande ägare har investerat i solceller och en elbilsladdare för en mer hållbar livsstil. Detta är mer än bara ett hus - det är en livsstil! Beläget i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser, skola och förskola, erbjuder vår adress också bekväma kommunikationsmöjligheter med lokalbussar och pendlarbussar till Stockholm. Slutligen, för dig som vill ha ett aktivt liv finns vackra motionsspår och grillplatser bara en kort promenad bort. Välkommen att upptäcka ditt framtida boende.

  • Premium
Ortalavägen 242, Ortalalund, Norrtälje kommun
  • Imorgon
Ortalavägen 242, Ortalalund, Norrtälje kommun, bild 2
Ortalavägen 242, Ortalalund, Norrtälje kommun, bild 3

Ortalavägen 242

Fritidshus
Ortalalund, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 995 000 kr
89 + 89 m²
4 rum
2 425 m² tomt

Lev drömmen med detta fantastiska läge vid vattnet! Boendet består av tre rum, 89 kvm boarea, en oinredd källarvåning och en sjötomt med en egen skärgårdsbrygga. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Persängsvägen 30, Håtö, Norrtälje kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Persängsvägen 30, Håtö, Norrtälje kommun, bild 2
Persängsvägen 30, Håtö, Norrtälje kommun, bild 3

Persängsvägen 30

Fritidshus
Håtö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 200 000 kr
65 m²
3 rum
1 959 m² tomt

Det bästa med den här fastigheten är: * Att den ligger på fantastiska Håtö med allt vad det innebär. * Kommunalt vatten och avlopp * Fiber * Åretruntstandard * Gångavstånd till badplats och möjlighet till båtplats * Långa promenadstråk längs med vattnet * Gästhus * Förvaringsbod Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Bältartorpsgatan 8b, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 15:00

Bältartorpsgatan 8b

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 195 000 kr
34,1 m²
1 rum
vån 3/3
2 394 kr/mån
35 044 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Edsbro Bruksgata 14b, Centralt, Norrtälje kommun

Edsbro Bruksgata 14b

Lägenhet
Centralt, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 095 000 kr
63 + 33 m²
3 rum
vån 1/1
3 850 kr/mån
17 381 kr/m²

• Unik bostadsrätt i lantlig stil med detaljer från 1800-talet. • Stort kök i ljus och lantligstil. • Helkaklat badrum. • Naturskönt och lantligt boendemiljö med anor från 1800-talet. • Egen carport ingår i bostaden. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Sjöfartsgatan 1, Centralt - Hamnen, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 11:00
Sjöfartsgatan 1, Centralt - Hamnen, Norrtälje kommun, bild 2
Sjöfartsgatan 1, Centralt - Hamnen, Norrtälje kommun, bild 3

Sjöfartsgatan 1

Lägenhet
Centralt - Hamnen, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 7/23
5 055 kr/mån
40 473 kr/m²

Varmt välkommen till lyxiga Havstornet och denna nyproducerade trea som är belägen på våning 7. Det här är en pampig byggnad, ett arkitektoniskt mästerverk där solen reflekterar sig i huskroppens fasad och skiner tillbaka som en skapelse gjord av guld. Härifrån ser du Norrtälje från ovan och har magisk utsikt från alla håll. Ett bekvämt boende där allt är nytt. Lägenheten känns lyxig med bra och påkostade materialval. Planlösningen är praktisk och du har här en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Centralt placerad finns stor köksö som inbjuder till sociala tillställningar och är en härlig plats att umgås på. Här finns inglasad balkong där du kan njuta av utsikten och den senaste kvällssolen. Norrtälje Hamn har vuxit fram och bildat en ny vacker stadsdel i Norrtälje på en av stadens mest fantastiska platser. Här bor du i en kombination med närhet av natur och vackra omgivningar samtidigt som du har ett fullt serviceutbud med butiker och restauranger precis runt knuten. Norrtälje som stad erbjuder en härlig miljö, där gammalt möter nytt. Staden erbjuder en levande stadskärna med både restauranger, butiker och ett rikt kulturliv. Fördelen med att bo så här centralt är att du har just nära till allt. Varför inte börja helgmorgonen med en stadspromenad längs vår vackra å och stanna till på en affär och köpa nybakta frallor till frukosten. Det här är ett bekvämt boende där det är enkelt att leva och njuta. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Norrvretavägen 45, Singö Norrvreta, Norrtälje kommun
  • Idag kl 11:00
Norrvretavägen 45, Singö Norrvreta, Norrtälje kommun, bild 2
Norrvretavägen 45, Singö Norrvreta, Norrtälje kommun, bild 3

Norrvretavägen 45

Fritidshus
Singö Norrvreta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 700 000 kr
87 + 3 m²
3 rum
4 695 m² tomt

Högt beläget med utsikt över farmorsviken och Singö fjärden ligger denna sommardröm om 87 kvm på en stor, delningsbar trädgårdstomt om 4 695 kvm med gästhus och förråd. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Lugnetvägen 42, Bergshamra, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 13:30

Lugnetvägen 42

Villa
Bergshamra, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 295 000 kr
86 + 14 m²
4 rum
3 350 m² tomt

Havsnära tvåplansvilla om 90 kvm med charm och en del renoveringsbehov, beläget på en större trädgårdstomt om 3350kvm. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Norrgärdesvägen 179, Grisslehamn, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 13:45

Norrgärdesvägen 179

Fritidshus
Grisslehamn, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 800 000 kr
55 m²
3 rum
2 014 m² tomt

Välkommen till detta vinterbonade fritidshus om 55 kvm optimalt beläget på en lättskött naturtomt om 2014 kvm 500m från bad och båthamn och ca 1,7 km från sommaridyllen Grisslehamn. Huset har genomgående gedigna ytskikt som furugolv, furupanel och korkmattor samt en rejäl murad öppen spis med insats. Här finns två bra sovrum badrum med toa-thron toalett samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Solig förstukvist under tak i söderläge och en snickarbod/förråd på tomten. Tomten ligger lugnt och vackert belägen men ändå nära både bad och båthamn. Här har lövträden fått fritt spelrum men tomten är plan och fin. Byggrätt enligt detaljplanen är 80 kvm för huvudbyggnad, 40 kvm för komplementbyggnad plus attefallshus och friggebod. Från huset når man enkelt sommaridyllen Grisslehamn bara 1,7 km bort med stort utbud av restauranger, affärer, fiskehamn, Spahotell, Ålandsbåt och idrottsanläggningar. Välkommen till Grisslehamn

  • Plus
Grindbyvägen 10, Grovstanäs, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 13:15
Grindbyvägen 10, Grovstanäs, Norrtälje kommun, bild 2
Grindbyvägen 10, Grovstanäs, Norrtälje kommun, bild 3

Grindbyvägen 10

Fritidshus
Grovstanäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 475 000 kr
72 m²
4 rum
2 645 m² tomt

Fritidshus för åretruntbruk i lugn miljö på solig och öppen tomt. Huset har öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med generösa fönsterpartier mot söder. Här finns även 3 sovrum varav ett med ingång utifrån samt badrum. Stor altan delvis under tak i söder med sol hela dagen. Öppen tomt med mycket sol som kombinerat med gräsmattor, berg i dagen och perenner som tillsammans med i övrigt den vackra naturtomten bildar en tilltalande fastighet. På fastigheten finns även ett förråd. Ett fritidshus med ljust och bra läge i ett lugnt område med skärgården runt hörnet. Möjlighet till båtplats finns i föreningen. Fastigheten ligger bra i området med närhet till bad och båtplats.(se områdeskarta). På området finns tre båthamnar, en badplats, fotbollsplan och boulebana. Grovstanäs med dess närhet till skärgården ger många möjligheter för strandhugg i fantastisk skärgård med Ängsö nationalpark på 10 min båtresa. Området har härliga strövområden med bla markerade leder. Buss till Norrtälje från Furusundsvägen går flera gånger dagligen. För mer information se www.grovstanas.se

  • Premium
Axgatan 7, Grind, Norrtälje kommun
  • Imorgon
Axgatan 7, Grind, Norrtälje kommun, bild 2
Axgatan 7, Grind, Norrtälje kommun, bild 3

Axgatan 7

Villa
Grind, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 795 000 kr
145 + 90 m²
7 rum
702 m² tomt

I absolut bästa läge med utsikt över Solbacka strand, skog och ängar hittar du detta stora och mycket välplanerade hus. Huset erbjuder stora sociala ytor, stilfullt kök, 5 sovrum, badrum med bastu, duschrum, gästtoalett och gott om förvaringsutrymmen. Stor altan om ca 50 kvm med motordriven altanmarkis. Nytt tak, nya fönster och indragning av fiber är några av de uppdateringar som gjorts förutom en hel del av de invändiga ytskikten. På tomten finns garage med automatport med vidbyggt förråd. Vacker och väl omhändertagen trädgård med många olika sorters blomster, fruktträd och bärbuskar. Tomten och uteplatserna är insynsskyddade och inbjuder till trevliga grillkvällar. Huset ligger på väldigt lugn återvändsgata och angränsar till skog och äng. Nära promenadstråk i Lindholmens naturreservat och strandpromenad längs vattnet in till hamnen och Norrtälje stad. Lokalbuss stannar intill huset som lätt tar dig till busstationen där du hittar många anslutningsbussar till Stockholm, Arlanda, Uppsala och ut i kommunen. Andra bekvämligheter som finns i närheten är förskola, skolor och mataffär. Välkommen på visning!

  • Premium
Vigelsjövägen 23 C, Vigelsjö, Norrtälje kommun
  • Idag kl 11:00
Vigelsjövägen 23 C, Vigelsjö, Norrtälje kommun, bild 2
Vigelsjövägen 23 C, Vigelsjö, Norrtälje kommun, bild 3

Vigelsjövägen 23 C

Lägenhet
Vigelsjö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 495 000 kr
60,6 m²
2 rum
vån 1/4
3 410 kr/mån
24 670 kr/m²

Pass på! Nu saluförs en väldisponerad 2:a om ca 60,6m² i omtycka och natursköna Vigelsjö! På Vigelsjövägen bor du med närhet till parkering, tvättstuga, kommunikation, vacker natur och badplats samt Norrtälje stadskärna! Genomgående ljus och trevlig bostad med möjligheter att anpassa efter önskemål. Helkaklat badrum i moderna färger, trevlig duschhörna med hopfällbara glasväggar. Ljust och fullutrustat kök med plats för matbord och goda arbetsytor samt utgång till den inglasade balkongen. Stort och luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, tv-möbel, skrivbordsmöbel. Stort fönsterparti med trevligt ljusflöde med eftermiddagssol. Det går med enkla medel att bygga till en sovalkov för ytterligare sov-del. Gediget sovrum med plats för dubbelsäng. Praktiskt hall som binder ihop samtliga rum i bostaden. Rejäl Inglasad balkong med morgonsol! Källarförråd i huset och fiber i bostaden. Bekvämt boende där det mesta ingår i avgiften! Brf Riddarsporren - Omtyckt och välskött förening belägen i lugnt område med närhet till det allmänna och fantastisk natur och motionsspårrunt sjön lommaren samt välanordnat innergård. Vid föreningen ligger vargheden med fina gräsplaner samt rid stall nås på bekvämt avstånd. Stormarknader på Knutby torg nås på promenad om ca 10 minuter med flertalet storbutiker, allmän service och populära Padel Center. På ca 5 minuters bilfärd når du Sportcentrum med stora friidrottsplaner, isrink både inne och ute, Friskis & Svettis samt flera fotbollsplaner. Du når även stormarknaden Flygfältet på 5 minuters promenadavstånd där du hittar populära ICA Flygfyren, gym, apotek m.m. I området finns det busshållplats som tar dig till Norrtäljes busstation på ca 10 minuters färd med generösa avgångstider, vid Norrtäljes busstation finner du de bekväma dubbeldäckarna som når Stockholm på ca 50 minuter. Du når E18 södergående och landsväg 76 norrgående med 5 minuters bilfärd. Norrtälje stad erbjuder flertalet butiker, restauranger med en mysig och anrik miljö! Flera mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är i sin expansionsfas och har satt en fin prägel till stadskärnan med vacker och trevlig promenadstråk längs med Norrtäljeviken via hamnen eller societetsparken. Kommunen har för övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse - vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskas omgående eller enligt överenskommelse.

  • Premium
Finnarsörsvägen 76, Grisslehamn, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 14:15
Finnarsörsvägen 76, Grisslehamn, Norrtälje kommun, bild 2
Finnarsörsvägen 76, Grisslehamn, Norrtälje kommun, bild 3

Finnarsörsvägen 76

Fritidshus
Grisslehamn, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 750 000 kr
88 + 74 m²
4 rum
1 963 m² tomt

Ett stenkast från havet och med fantastisk utsikt över skärgården finner du detta charmiga och välbyggda fritidshus på Finnarsörsvägen 76 i Grisslehamn. Här finns möjligheten att kombinera avkopplande dagar vid havet med goda nöjen såsom sommarpulsen i Grisslehamn, segling, fiske och utflykter till de vackra omgivningarna. Till fastigheten har man rätt till båtplats i viken samt endast 100m till områdes fina strand. Naturen utanför fönstret är imponerande och inomhus bjuder huset på bekvämt boende som består av 4 rum och 88/74 kvm bo/biarea. Ett trivsamt vardagsrum med en fantastisk rymd och ett välutrustat kök bjuder in till sociala sammanhang. Huset håller hög standard med bergvärme med vattenburen golvvärme på samtliga plan. På bottenvåningen finns en stort gillestuga, bastu, tvättstuga, förråd mm samt direktutgång till trädgården. På fastigheten har man installerat fiber. En solig uteplats på husets framsida med utsikt mot havsviken gör dina kvällar extra mysiga och långa. Varma sommarkvällar framför grillen lovar minnen för livet. På fastigheten finns ett isolerat garage, växthus samt ett större förråd. Ett underbart ställe att fly när som helst under året och skapa minnen. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Solbacka strandväg 30 B, Solbacka strand, Norrtälje kommun
  • Imorgon kl 14:00
Solbacka strandväg 30 B, Solbacka strand, Norrtälje kommun, bild 2
Solbacka strandväg 30 B, Solbacka strand, Norrtälje kommun, bild 3

Solbacka strandväg 30 B

Radhus
Solbacka strand, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 400 000 kr
135 m²
5 rum
6 955 kr/mån
32 593 kr/m²

Nu har du chansen att förvärva ett av de vackert sjönära och nybyggda Brf-parhus! Mycket välplanerade sociala ytor och de generösa fönsterpartierna ger maximalt ljusflöde. Dörren från vardagsrummet leder ut till den mysiga altanen och trädgården inbjuder till fikastunder, middagar och social samvaro. Entrén har klinkergolv och access till helkaklat duschrum med toalett. På denna våning finns även separat tvättstuga och ett sovrum. Det praktiska L-formade köket har en köksö med vinkyl och gott om förvaring. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum. I anslutning till hallen finns sovrummet som också kan användas som gästrum eller ett hemmakontor. Ovanvåningen har burspråksfönster som skapar en fin atmosfär. Här finns två sovrum och ett allrum. Från allrummet finns utgång till balkong i sydost. Badrummet, även här helkaklat, har fönster samt badkar med duschhörna och handukstork. På framsidan finns det plats för två bilar, eluttag samt ett praktiskt förråd. Tomtens baksida har en altan i sydväst samt ytterligare ett förråd. Det här parhuset har bland de bästa lägena i Solbacka Strand med fina promenadstråk in till centrala Norrtälje (15 min promenad) samt närhet till naturen. Förskola och skola inom gångavstånd. Varmt välkommen till Solbacka Strandväg 30 B!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 114