Mäklarhuset Norrtälje

Mäklarhuset Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Issöbacken 11, Gummarö, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Issöbacken 11, Gummarö, Norrtälje kommun, bild 2
Issöbacken 11, Gummarö, Norrtälje kommun, bild 3

Issöbacken 11

Fritidshus
Gummarö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 975 000 kr
105 m²
4 rum
2 175 m² tomt

Härligt året runt boende, fritidshus- eller permanent om 105 kvm med öppen planlösning, högt i tak och fina materialval i det lugna och populära Gummarö. Fastigheten ligger högt och det stora altandäcket mot väster är helt inssynsskyddat med kvällsol. Även på framsidan finns ett altandäck där man kan njuta av morgonsolen till frukost. Huset har en välkomnade hall som sedan övergår i en öppen planlösning med kök och vardagsrum. Takhöjd upp i nock med läckra vinklar och generösa fönsterpartier ger denna planlösning mycket luft och ljus. Här finner du också ett sovloft som ger de där extra bäddarna. Den öppna planlösningen har utgång till det stora altandäcket i väster och här finns även en järnkamin som värmer skönt lite kallare dagar. Huset har tre sovrum varav med ett med klädkammare och utgång till altanen i väster, tvättstuga med groventré samt badrum med vackert ljust kakel, en mörk fondvägg som tillsammans harmoniserar med det beiga klinkergolvet. Golven är antingen klinker eller ekparkett med golvvärme och väggarna går i ljusa färger vilket ger ett ljust och fräscht intryck. Tomten ligger högt och har gräsmattor för lek och spel som kombinerats med perenner och grusgångar till en vacker helhet i övrigt är det naturtomt. På fastigheten finns även ett förråd om 15 kvm. Möjlighet till båtplats finns ca 700 m och inom området finns två badplatser och ytterligare en badplats inom 500 m. En fräsch fastighet i lugn miljö och i ett härligt område med avskildhet och närhet till vattnet. En riktig Roslagsdröm. Gummarö ligger vid Hattsundet som mynnar ut i Norrtäljeviken. Till Vreta handel med livsmedelsbutik och Pizzeria är det ca 4 km. Här är också bussen till Norrtälje. Norrtälje nås på 15 min med bil och Stockholm strax under timmen.

  • Premium
Narvenvägen 33, Upplunda, Norrtälje kommun

Narvenvägen 33

Villa
Upplunda, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 500 000 kr
138 m²
5 rum
2 246 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva välskött villa , perfekt för barnfamilj, med högt sjönära läge endast ca 6 min bilfärd från Norrtälje . Här bor ni nära naturen med ett par minuters promenad till badstranden i Norrtäljeviken men ändå på bekvämt avstånd till mataffärer, skola, förskola och all annan tänkbar service i Norrtälje. Huset erbjuder öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Det tillsammans med de många fönstren ger här en fin rymd och mycket ljus. I vardagsrummet finn en härlig täljstenskamin för kulna kvällar och utgång till trädgården i insynsskyddat läge. På nedre plan finns även ett stort sovrum samt tvättstuga med groventré och ett duschrum. Från den välkomnande hallen leder trappan upp till ett trevligt allrum samt två sovrum varav ett går att dela av till två sovrum om så önskas. Här finns också ett badrum. Den stora tomten ligger inbäddad i grönska med insynsskyddat läge. Här finns bärbuskar, fruktträd, pallkragar och stora plana gräsytor som inbjuder till spel och lek. Lekstuga för de minsta och staket runt husets baksida. Trevligt gästhus med bastudel och stor altan, stort dubbelgarage med snickarbänk och plats för annan hobbyverksamhet samt praktisk förrådslänga. I området bor de flesta året runt och här finns många barnfamiljer i det relativt nybyggda området Upplundahöjden som ligger strax innan man kommer fram till huset så lekkamrater finns det gott om! Här bor ni i lantlig miljö med otroligt vackra omgivningar längs vattnet och på väg ner mot områdets badplats med sandstrand i Norrtäljeviken. Att landa här efter en dags arbete är en lisa för själen. Huset är besiktigat i förväg. För den som önskar åka kommunalt är det ca 1 km till busshållplatsen som trafikeras utav SL-buss 638 och 652 till/från Norrtälje busstation eller till/från Vätö eller Harö åt andra hållet.

Baltoravägen 29, Baltora, Norrtälje kommun
  • Sön 12 maj kl 13:15
Baltoravägen 29, Baltora, Norrtälje kommun, bild 2
Baltoravägen 29, Baltora, Norrtälje kommun, bild 3

Baltoravägen 29

Villa
Baltora, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
5 495 000 kr
137 m²
5 rum

Varmt välkommen till detta välplanerade och nyproducerade hus på höjden. Det här huset har en extremt bra planlösning. Du välkomnas av en stor och praktisk hall med gott om plats för ytterkläder. Uppmärksamheten dras lätt mot allrum och kök som tillsammans utgör en stor social yta i husets mitt. Från det här rummet tar du dig ut till altanen erbjuder en fantastisk utsikt där du kan njuta av många soltimmar och sjön Skogsviken som skymtar mellan träden. Centralt placerat i allrummet finns en stämningsskapande braskamin som nyligen installerats. Köket är praktiskt och har gott om förvaringsmöjligheter och bra med arbetsytor. Vacker och funktionell köksö. Det här är ett rum som inte går av för hackor, här samlar du utan problem hela familjen och alla dina vänner. På varsin sida om allrummet och köket finns sovrum. Den ena delen har två sovrum, mindre allrum och duschrum med wc. På motsatt sida finns Master-bedroom med eget duschrum och bra klädförvaring. En optimal uppdelning av rummen. Huset har även en praktiskt tvättstuga med både tvättmaskin, torktumlare, arbetsytor och egen ingång. På fastigheten finns carport. Huset har solceller installerade på taket som med sitt höga och fria läge är utmärkt för det. Den här fastigheten har precis fått gå med i Baltora VA-samfällighet vilket innebär att Kommunalt vatten och avlopp kopplas på och dras in i byggnaden. • Nyproducerat, den nya känslan är magiskt, här är det bara att flytta in och bo. • Kommunalt vatten och avlopp • Högt och fritt läge • Solceller • Carport • Fiber • Braskamin • Närhet till SL-buss och Norrtälje • Vackra naturomgivningar, badsjö och hav • Optimal planlösning På gångavstånd, ca 1,5 km, hittar du flera fina stränder. Även den närliggande sjön Paddträsket erbjuder bad via bryggor. Här finns också inplanterad ädelfisk/regnbåge för dig som gillar att fiska. Möjlighet till båtplats finns i välskött småbåtshamn med Y-bom 1 km bort. Härifrån kommer du via Hattsuddet ut i Norrtäljeviken och Roslagens fina skärgård som har massor av spännande att erbjuda och upptäcka. Lantbutiker som har öppet året runt finns i både Spillersboda och Vreta. SL-buss 630 samt 631 trafikerar närområdet och inom cykelavstånd ligger bl.a. det prisade och populära Rådmansö bageri, Spillersboda kommunala badstrand och Håtö gård med hästar och ponnyridning. Vid Kapellskär finns möjlighet att promenera utmed havsbandet och i naturreservatet Riddersholm där du bl.a hittar vildväxande ramslök om våren. Varmt välkommen på visning och till ett boende med livskvalitet!

  • Premium
Östra byvägen 55, Gräddö-Fagervik, Norrtälje kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00
Östra byvägen 55, Gräddö-Fagervik, Norrtälje kommun, bild 2
Östra byvägen 55, Gräddö-Fagervik, Norrtälje kommun, bild 3

Östra byvägen 55

Villa
Gräddö-Fagervik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
9 495 000 kr
180 m²
4 rum
4 874 m² tomt

Välkommen till ett hem som förvandlar vardagen till en saga! Upptäck detta extraordinära hus beläget i idylliska Fagervik på Gräddö, där varje detalj är en del av en magisk upplevelse. Om du söker efter ett hem som är mer än bara en plats att bo på, då är detta magiska hus i Fagervik, Gräddö, svaret på dina drömmar. Med en spektakulär utsikt över havet, ett imponerande garage om hela 180kvm, och en gäststuga som utstrålar värdighet och värme, erbjuder detta hem en oöverträffad livsstil i en unik och förtrollande miljö. Huset är en sammansmältning av modern elegans och tidlös charm, med unika detaljer som fångar ögat och inspirerar sinnet. Varje vinkel avslöjar nya perspektiv och förtrollande ögonblick. Här finns också bekvämligheter som kommunalt vatten och avlopp samt fiber. Vidbyggt vid huset finns stor härlig altan med bra solläge och integrerat spabad. Fastigheten är nyligen avstyckad vilket innebär att den nya avstyckningen 9:12 kommer ha ett servitut mot marken nedanför denna fastighet 9:3. Servitutet innebär att den nya fastigheten kommer att ha nyttjande rätt på marken nedan. För att läsa mer om servitutet se under dokument. Karta över den nybildade fastigheten finns vid bilder och även under dokument. Den fastigheten kommer att bebyggas i framtiden med ett enplanshus. Fastigheten bör upplevas för att få rätt uppfattning. För mer information kring detta hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare. • Något utöver det vanliga • En plats för återhämtning • Fullt utrustat gästhus • Stort garage om hela 180kvm • Carport för två bilar • Förråd • Kommunalt vatten och avlopp • Fiber • Optimalt med magiskt solljus som följer med hela dagen och långt in på kvällen • 20 min bil till Norrtälje och 60 min till Stockholm • Stora ytor för socialt umgänge både invändigt och utvändigt • Ett hus, en utsikt och en omgivning med wow-känsla Fagervik ligger i anslutning till Gräddö där det finns ett serviceutbud i form av ICA-butik, café, pizzeria, marina och annat smått och gott för att förenkla vardagen. SL-buss trafikerar området. Den här fastigheten måste upplevas och du är välkommen att kontakta mig, Maria Strömbäck för att boka in en visning! Välkommen till din nya livsäventyr!

  • Premium
Wienvägen 42, Harka, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Wienvägen 42, Harka, Norrtälje kommun, bild 2
Wienvägen 42, Harka, Norrtälje kommun, bild 3

Wienvägen 42

Fritidshus
Harka, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 195 000 kr
50 m²
3 rum
2 097 m² tomt

Här, i den grönskande omgivningen i Harka, finner du din fristad från stadens brus. Med en lummig tomt som omfamnar stugan finns gott om plats för utomhusaktiviteter, avkoppling och lek. På kvällarna kan du njuta av mysiga grillkvällar under stjärnklar himmel eller varför inte en stillsam promenad i den närliggande skogen? För den naturälskande är detta paradiset på jorden. Norrtäljeviken ligger bara en kort promenad bort, där du kan avnjuta förtrollande solnedgångar och kanske till och med ta ett svalkande dopp i det klara vattnet. Utforska det omgivande landskapet med sina vackra vandringsleder och cykelvägar, eller ge dig ut på en båttur och upptäck de gömda pärlorna längs kusten. Samtidigt är det aldrig långt till bekvämligheterna i Norrtälje. Här hittar du charmiga caféer, lokala butiker och allt du behöver för en bekväm vistelse. Med Wienvägen 42 har du det bästa av två världar - naturens fridfullhet och stadens bekvämligheter inom räckhåll. Ge dig själv och dina nära och kära en sommar att minnas för livet. Ta steget in i din nya oas vid Wienvägen 42 och låt drömmen om det perfekta sommarlivet bli verklighet. Fastigheten säljes med en total friskrivning. Välkommen på visning

  • Premium
Odengatan 2B, Lgh 3.1202, null, Norrtälje kommun
Odengatan 2B, Lgh 3.1202, null, Norrtälje kommun, bild 2
Odengatan 2B, Lgh 3.1202, null, Norrtälje kommun, bild 3

Odengatan 2B, Lgh 3.1202

Lägenhet
Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 995 000 kr
45 m²
2 rum
3 189 kr/mån
44 333 kr/m²

En riktig pärla belägen i Övre Bryggårdsgärdet. Endast ett stenkast från Norrtäljes stadskärna och busstationen ligger denna välplanerade tvåa på 45 kvm. • Välutrustat kök med bra arbetsytor • Luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot kök • Generös balkong åt söder med en vacker vy över bostadsrättens innegård • Sovrum med plats med en dubbelsäng • Goda förvaringsmöjligheter • Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Hiss
Tomtebovägen 12 A, Rimbo, Norrtälje kommun

Tomtebovägen 12 A

Lägenhet
Rimbo, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 995 000 kr
72,2 m²
3 rum
5 000 kr/mån
27 632 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet i markplan med egen ingång och radhuskänsla, belägen i lugna villakvarter ett par hundra meter från Långsjön. Lägenhetens 72 kvm är fördelade på ett ljust härligt vardagsrum, kök med matplats vid fönster samt utgång till den fina altanen i bästa sydvästläge. Här finns möjlighet att bygga ut altanen på samma sätt som grannen gjort och på så vis tredubbla dess storlek. Vidare finns två fina sovrum, helkaklat duschrum och hall med bra förvaring. Genomgående fint ljusinsläpp, smakfull färgsättning och fina detaljer som spegeldörrar. Ett boende som passar alla åldrar! Endast ett par hundra meter bort ligger Långsjön med flera välordnade badplatser med sandstrand och badbryggor. Det är ca 500 meter till närmsta badplats. Här ligger även i IP Arkadien med bland annat fotbollsplaner, ishall och utegym - perfekt för den aktiva familjen. Fina promenadstråk längs vattnet och vackra omgivningar med ängar och hagar alldeles nära trots att man bor centralt. Närhet till både förskolor och grundskolor. I Rimbo finns all service man kan önska sig i form av matbutiker, caféer, restauranger, badhus, vårdcentral, apotek och systembolag. Goda kommunikationer med buss till såväl Stockholm, Uppsala, Arlanda som Norrtälje.

Grindvägen 8A, Grind, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Grindvägen 8A, Grind, Norrtälje kommun, bild 2
Grindvägen 8A, Grind, Norrtälje kommun, bild 3

Grindvägen 8A

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 800 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 3/5
6 551 kr/mån
19 672 kr/m²

Stilfull hörnlägenhet i centrala Norrtälje med närhet till Norrtäljeviken och stadskärnan samt balkong i kvällssol. Perfekt för den som vill ha närhet till allt samtidigt som man bor lugnt och stillsamt. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Sässövägen 71, Långgarn - Sessön, Norrtälje kommun
  • Sön 12 maj kl 15:00
Västra Sässövägen 71, Långgarn - Sessön, Norrtälje kommun, bild 2
Västra Sässövägen 71, Långgarn - Sessön, Norrtälje kommun, bild 3

Västra Sässövägen 71

Villa
Långgarn - Sessön, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
6 975 000 kr
143 m²
5 rum
2 059 m² tomt

Välkommen till detta mycket smakfulla hus i lugn miljö med närhet till Norrtälje! Här bor du i ett väl underhållet hus med allt du behöver och lite till, vad sägs till exempel om stora altandäck med utsikt mot Norrtäljeviken? Utomhusmiljön är sannerligen tilltalande och här finns både pool med generöst pooldäck och spabad. Altandäcket inrymmer också ett glasat lusthus som skyddar mot både regn och vind. Ett inglasat uterum suddar också ut gränserna mellan inne och ute och förlänger utesäsongen. Hela huset bjuder på generösa men ombonade ytor som har plats för många men samtidigt ger en mysig känsla. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med matplats och takhöjd upp i nock och generösa fönsterpartier ger ljus och rymd till rummet. Här finns också en braskamin som värmer skönt lite kallare dagar. Entréplanet erbjuder också generös hall, tvättstuga, 2 badrum varav ett med hörnjacuzzi och bastu samt tre sovrum varav ett med klädkammare. Vackra fönster med gott om ljusinsläpp och vackra vyer när man tittar ut. Från både kök och vardagsrumsdelen finns dörrar som leder dig ut till den stora altanen i sydväst. Tomten ligger högt med gräsmattor, perenner och stenpartier som tillsammans med altandäcket runt huset ger en vacker helhet. På fastigheten finns även en carport för två bilar och förråd. Här finns ytterligare ett förråd med cykel- och vedförråd. En mycket trevlig fastighet där man umgås både ute och inne med lugnet inpå knutarna. Norrtäljeviken ligger ett 100-tal meter från fastigheten här finns möjlighet till en båtplats. Närheten till Norrtälje gör att du lätt tar cykel till Norrtälje via mindre vägar och cykelbanor.

  • Premium
Östermans väg 15, Hysängen, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 10:45
Östermans väg 15, Hysängen, Norrtälje kommun, bild 2
Östermans väg 15, Hysängen, Norrtälje kommun, bild 3

Östermans väg 15

Fritidshus
Hysängen, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 375 000 kr
30 m²
2 rum
2 299 m² tomt

Trevlig fritidshus med härligt, lugnt läge och med närhet till havet. Tomten ligger högt med vackra berghällar som på ett naturligt sätt kombinerats med tallskog och blåbärsris till en vacker helhet. En otroligt rofylld miljö där du njuter hela dagen. Det höga läget mot sydväst ger mycket sol och sjöglimt mot Furusundsleden. Vid vattnet är man delägare i en ny bastu. Bra planlösning med vardagsrum, sovrum samt kök med intilliggande matdel. Ett härligt altandäck mot vattnet där man kan njuta hela dagen till långt in på kvällen. Under huset finns det förråd. I anslutning till huset finns en utedusch. På fastigheten finns det även ett isolerat gästhus samt ett utedass. Till vattnet är det ca 500 m där det finns 2 st badbryggor samt bastu. Här finns även en grillplats där du kan njuta av vackra solnedgångar. Har man egen båt finns möjlighet att hyra en plats av föreningen. På området finns även en fotbollsplan , lekplats och möjlighet till låneböcker/filmer. Här ordnar man också midsommarfirande. Se vidare föreningens hemsida www.hysangen.se I Köpmanholm (på Yxlan) finns mindre livsmedelsaffär, grill och bar (med fullständiga rättigheter), välsorterad livsmedelsaffär på Blidö samt restaurang och vandrarhem. Furusund har Värdshus och bensinmack (både bil och båt) . Buss (632 ) går flera gånger dagligen till Norrtälje.

  • Premium
Lärlingsvägen 8A, Bålbroskogen, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj
Lärlingsvägen 8A, Bålbroskogen, Norrtälje kommun, bild 2
Lärlingsvägen 8A, Bålbroskogen, Norrtälje kommun, bild 3

Lärlingsvägen 8A

Radhus
Bålbroskogen, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 950 000 kr
120 + 2,8 m²
5 rum
5 400 kr/mån
24 583 kr/m²

Välkommen till ett perfekt familjevänligt radhus på hörntomt i Bålbroskogen. Ett modernt boende nära natur och service. Radhuset utmärker sig genom sina generösa fönsterpartier och uteplatser i flera väderstreck. Entrén och uteplatser är smart utformade för att skapa en privat sfär. Den stilfulla färgsättningen på fasaderna, i varierande dova kulörer, ger varje hus dess unika karaktär. • Kök med utrymme för flera kockar • Separat tvättstuga • Två badrum med dusch • Tre bra sovrum • Vardagsrum och allrum • Balkong på övre plan • Uteplats med trädäck på entréplan • Egen uppfart med plats för två bilar • Utvändigt förråd Områdets mittersta del blir en landskapsarkitektritad bostadsgård som enkelt nås av alla boende. En gemensam, grön oas mellan husen med lekplats, boulebana, dagvattendamm och plats för mysiga fikastunder. I Rimbo finns det gott om aktiviteter för både stora och små. Endast ett stenkast bort till härliga promenadstråk, skog och natur. Välkommen att flytta in i ditt drömboende!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Safirgatan 5, Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 13:45
Safirgatan 5, Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun, bild 2
Safirgatan 5, Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun, bild 3

Safirgatan 5

Lägenhet
Bryggårdsgärdet, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 495 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/5
4 180 kr/mån
29 604 kr/m²

I centrala Norrtälje finner ni denna välplanerade och mysiga 2:a på 50,5 kvm med balkong och hiss. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Mobackens väg 17, Grisslehamn, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Mobackens väg 17, Grisslehamn, Norrtälje kommun, bild 2
Mobackens väg 17, Grisslehamn, Norrtälje kommun, bild 3

Mobackens väg 17

Fritidshus
Grisslehamn, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 950 000 kr
46 m²
3 rum
2 363 m² tomt

Välkommen till detta fina vinterbonade fritidshus om 46 kvm med nyrenoverat badrum och nytt avlopp till minireningsverk i soligt läge på en lättskött trädgårdstomt om 2363 nära gemensam pool, bad och båthamn. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Fagerviksstigen 26A, Gräddö - Fagervik, Norrtälje kommun
  • Sön 12 maj kl 13:00
Fagerviksstigen 26A, Gräddö - Fagervik, Norrtälje kommun, bild 2
Fagerviksstigen 26A, Gräddö - Fagervik, Norrtälje kommun, bild 3

Fagerviksstigen 26A

Villa
Gräddö - Fagervik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
9 975 000 kr
215 m²
5 rum
2 248 m² tomt

Varmt välkommen till Gräddö och populära Fagervik som erbjuder detta fantastiska hus på höjden med den mest magiska utsikten samt gångavstånd till en vacker badstrand. Stor och plan tomt där ni möter solen i alla väderstreck. Huset är placerat på höjden och med det är utsikten över havet fantastisk, både inifrån genom vardagsrummet och kökets mäktiga fönster. Att ha ett hus nära havet har sin charm både sommar som vinter, att få se ut över vatten under alla årstider skapar en rofylld känsla och precis som att ha en tavla som hela tiden förändras och förädlas om och om igen. Villan fördelar sig på 5 rum varav 3 är sovrum där ni har vattenburen golvvärme i hela huset. Ett master bedroom med utsikt över vattnet, dubbeldörrar i glas där ni möter morgonsolen, walk-in closet, stort badrum med både dusch och badkar. Sovrummen i andra delen av huset är två lika stora med vardera eget badrum samt walk-in closet. I anslutning har ni ett allrum som också vänder sig mot havet. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med en magisk takhöjd och även här utsikt mot havet och helglasade dubbeldörrar. Stort stilfullt Marbodalkök med köksö, vin-kyl och i övrigt fullt utrustat. Utrymme för en stor matplats och soffgrupp för socialt umgänge. Via utgången till innergården har ni plats för ett kontor som enkelt kan ordnas till ett extra sovrum. Dubbelgaraget har gjuten platta, indraget kallt och varmt vatten samt golvvärme. Plats för två bilar samt gott om utrymme till förvaring. Det inglasade uterummet i anslutning fungerar som ett extra vardagsrum eller för en härlig middag med plats för ett stort sällskap. Den stora altanen binder ihop huset perfekt och erbjuder flera platser för utemöbler samt grillplatser. Tomten har noga planerats med fina planteringar av perenna växter och fruktträd. Fagervik ligger i anslutning till Gräddö där det finns ett serviceutbud i form av ICA-butik, café, pizzeria, marina och annat smått och gott för att förenkla vardagen. SL-buss trafikerar området. Den här fastigheten måste upplevas och ni är välkomna att boka in er för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Simpnäsvägen 549, Väddö-backa, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00
Simpnäsvägen 549, Väddö-backa, Norrtälje kommun, bild 2
Simpnäsvägen 549, Väddö-backa, Norrtälje kommun, bild 3

Simpnäsvägen 549

Fritidshus
Väddö-backa, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 295 000 kr
195 m²
4 rum
2 259 m² tomt

Detta charmiga missionshus ligger i en idyllisk miljö på Simpnäsvägen 549 på Väddö. Boarea på 195 kvm erbjuder gott om plats för hela familjen. Interiören är en kombination av den klassiska stilen med de moderna inslagen. Den fina salen är rymlig med plats för umgänge vid den gedigna täljstenskaminen. Salen har full takhöjd och en fin målning av Arholma på väggen. Köket är lantligt och har detaljer som en fin vedspis. Vidare inne i huset finns tvättstuga, relaxavdelning med bastu och toalett. På övervåningen finns allrum med utsikt över salen, ett sovrum och en stor hall som lätt kan göras om till ett extra sovrum. Gärdsgården omger huset och ger en speciell och lantlig känsla. De monterade solcellerna är att fler av de dagliga kostnaderna reduceras. Den stora tomten bjuder på yta för en mängd olika utomhusaktiviteter och lek. Uteplatserna är många och det finns stort trädäck för att fånga upp dagens soltimmar. Vissa delar av trädgården blir insynsskyddade och här finns växtlighet som bjuder på både grönska och färgprakt som växlar med årstiderna. Här finns även en friggebod, gott om bärbuskar och fina svampskogar runt knuten. Boende samt gäster parkerar enkelt i garaget eller på den grusbelagda uppfarten. Boendet är perfekt för den aktiva familjen eller för de som söker den vackra svenska landsbygden och friluftsliv. Det är allt som behövs för att rymmas in och söka sig till lugnet. Intresserad av livet på Väddö? Perfekt läge med endast några meter till SLbuss 636 mot Norrtälje och Stockholm samt ICA Väddö-backa som är öppet året runt. Varmt välkomna att kontakta oss för visning!

  • Premium
Lärlingsvägen 2, Rimbo, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Lärlingsvägen 2, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 2
Lärlingsvägen 2, Rimbo, Norrtälje kommun, bild 3

Lärlingsvägen 2

Lägenhet
Rimbo, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 350 000 kr
36 m²
2 rum
vån 3
3 298 kr/mån
37 500 kr/m²

Här ges tillfälle att förvärva en yteffektiv lägenhet med extra fina tillval. Balkongen är inglasad med extra isolerat glas med skjutbara sektioner från golv till tak. Läs mer hos mäklaren nedan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
Tunvägen 8F, Grind, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Tunvägen 8F

Lägenhet
Grind, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 100 000 kr
40,4 m²
1 rum
vån 1/3
2 828 kr/mån
27 228 kr/m²

Perfekt för den som söker en bekväm och enkel livsstil! Denna lägenhet på Tunvägen 8F i Norrtälje har allt du behöver - välplanerade 40 kvm boarea i ett fantastiskt läge. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Balkong
Vikarsjövägen 30, Senneby, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Vikarsjövägen 30

Fritidshus
Senneby, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 750 000 kr
45 + 8 m²
2 rum
2 367 m² tomt

Välkommen till detta rejäla, vinterbonade fritidshus om 45 kvm med vattentoalett, murad spis, bastu och gästhus på en solig sydvästvänd tomt om 2 367 kvm med fritt kvällssolsläge och utsikt över åkrar och ängar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Bergbyslingan 4, Bergby, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30

Bergbyslingan 4

Fritidshus
Bergby, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 395 000 kr
43 m²
3 rum
2 500 kr/mån

Välkommen till detta ultimata vinterbonade fritidshus i en egen stuga om 43 kvm med stor altan och sjöglimt nära bad, buss och båthamn. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Svartsättravägen 16, Svartsättra, Norrtälje kommun

Svartsättravägen 16

Fritidshus
Svartsättra, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
595 000 kr
17 m²
1 rum
2 176 m² tomt

Välhållen liten stuga om 17 kvm med uteplats i sydväst med fin vy över ängsmark. Stor tomt med en fantastisk skogsnatur i "John-Bauers anda". Läs mer hos mäklaren nedan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Ångbåtsgatan 2, Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun

Ångbåtsgatan 2

Lägenhet
Norrtälje Hamn, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
5 925 000 kr
95 m²
4 rum
vån 8/16
7 263 kr/mån
62 368 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med högt fritt läge i Soltornet i Norrtälje Hamn! Ett unikt boende som erbjuder en exklusiv och bekväm livsstil med utsikt över hamninloppet och stadens takåsar. Lägenhetens 95 kvm är fördelade på vardagsrum med fönster i två väderstreck, utgång till den härliga balkongen och öppen planlösning mot kök och matplats. Tre fina sovrum varav ett master bedroom med utgång till balkongen samt lyxigt badrum en suite. Lägenheten erbjuder ytterligare ett smakfullt duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt välkomnande hall med bra förvaring. Genomgående stora höga fönster och ljusa trägolv som skapar rymd och ljus till lägenheten. Här finns plats att umgås med familj och vänner tack vare den öppna planlösningen och samtidigt en privat del med sovrum, arbetsrum och gästrum. De högkvalitativa materialen och finishen skapar en avslappnad känsla av lyx som är svår att hitta någon annanstans. Längs hela ytterväggen, i vinkel, sträcker sig balkongen i perfekt sydvästläge vilket innebär sol större delen av dagen samt möjlighet till sena sommarmiddagar i solnedgången. Tänk dig att du sitter här en sommardag och beundrar den fantastiska utsikten och se båtarna lägga till i hamnen. Eller att du tittar ut över takåsarna och stadens ljus, en vinterkväll med en varm kopp te i handen. Med denna lägenhet kan du uppleva allt detta och mer. Om ni söker ett hem att trivas i som kombinerar modern funktion med unik charm, då har ni hittat rätt. Solstornet har ett modernt livsstilskoncept med conciergeservice och som boende i har ni tillgång till båtpool, bilpool samt cykelpool genom touchkonceptet. Alla som bor i Soltornet har tillgång till denna App i sin mobiltelefon. Här bor ni bekvämt med närhet till hav och natur men samtidigt med staden puls alldeles runt hörnet. I de nybyggda kvarteren i hamnen finns redan idag ett flertal trevliga restauranger att välja bland. Kajstråket inbjuder till promenader längs vattnet och sommartid avgår flera båtturer härifrån och tar er ut i skärgården. I Societetsparken som ligger på andra sidan hamninloppet finns både tennisbanor, utegym och café. Fortsätter man promenaden vidare längs vattnet, når man restaurang Havspiren, Borgmästarholmen och badstranden vid Kärleksudden. I Norrtäljes idylliska stadskärna finns allt man kan önska sig i form av butiker, restauranger, caféer, kultur och service. Från busstationen avgår regelbundet pendlingsbuss mot Stockholm.

  • Hiss
Havtornsvägen 10, Solbacka, Norrtälje kommun
Havtornsvägen 10, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 2
Havtornsvägen 10, Solbacka, Norrtälje kommun, bild 3

Havtornsvägen 10

Villa
Solbacka, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
5 895 000 kr
158 m²
6 rum
1 062 m² tomt

Varmt välkommen till Solbacka och denna nyproducerade Fiskarhedenvilla på härligt läge, längst in på återvändsgata. • Nyproducerad Fiskarhedenvilla. Byggd i lösvirke. • 156 kvm, 1½ plans villa. • Garage med möjlighet att inreda ovanvåning. • Påkostade och gedigna materialval • Genomtänkt planlösning • 4 sovrum • 2 allrum • 2 badrum • Mycket bra förvaringsmöjligheter i forma av platsbyggda garderober med Elfa-system samt förråd. • Kommunalt vatten och avlopp • Fiber • Vackert ljusinsläpp • P-plats för flertalet bilar • Huset ligger längst in på återvändsgata • Energieffektiv hus med energiklass B • Elbilsladdare Huset har en harmonisk och hemtrevlig känsla. Här har man tänkt på detaljer och allt är av hög kvalité. Planlösningen är optimal och på entréplan möts du av en hall med mycket bra förvaring, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Den här ytan är enorm och här får hela familjen och alla dina nära och kära plats. Det här är ett kök som bjuder in till sociala tillställningar och är perfekt för dig som gillar att laga mat. Intill köket finns separat plats för matbord. På entréplan finns även duschrum med kaklade väggar och klinkergolv, praktisk tvättstuga med egen ingång. Intill vardagsrummet finns sovrum som är av bra storlek. Trappen är placerad i mitten av huset och är uppdelad i två etapper, det är inte bara praktiskt utan snyggt och ger huset en härlig detalj och ett naturligt flöde. Ovanvåningen har tre sovrum, ett allrum samt badrum och klädkammare. Garaget är vackert och lite utöver det vanliga. Här har du plats för bil samtidigt som du kan inreda en ovanvåning, perfekt för dig som jobbar hemma och vill ha ett kontor eller varför inte till tonårsbarnet? Området har det bästa av två världar, du bor med en vacker natur runt dig och det finns massor av vackra promenadstråk att upptäcka. Det är promenadavstånd till både skolor och förskolor. Coop-nära och ICA-Norrköp ligger på gångavstånd. SL-buss går en kort promenad från huset, här tar du dig lätt till Norrtälje busstation och här finns anslutningsbussar med täta avgångar som tar dig till bland annat Stockholm. Norrtälje är en pendlarvänlig kommun och det är lätt att ta dig till framför allt Stockholm. Det är ett fantastiskt hus på optimalt läge, varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Energieffektiv
Björknäsvägen 4, Herräng, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Björknäsvägen 4, Herräng, Norrtälje kommun, bild 2
Björknäsvägen 4, Herräng, Norrtälje kommun, bild 3

Björknäsvägen 4

Fritidshus
Herräng, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 295 000 kr
54 m²
3 rum
2 184 m² tomt

Trivsamt vinterbonat fritidshus med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. I huset finns ett stort kök med direkt utgång till altanen, två sovrum samt badrum. Braskaminen är centralt placerad mellan kök och vardagsrummet. Stor härlig altan som är helt insynsskyddad. På tomten finns en gäststuga och förråd. Här kan du ta ett avkopplande bad i badtunna och se ut över trädgården. Dom möbler och saker som finns på visningen kommer lämnas. Herrängs fritidsområde är beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Till fastigheten hör andel i båtplats vid Näsviken. Med den egna båten tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor samt bad. Här kan fina solnedgångar avnjutas med vattenskvalp och frisk skärgårdsluft. I Herräng finns flera badplatser, marina, båthamn, bibliotek, förskola och affär. Till Hallstavik är det ca 1 mil. Här finns ett bra utbud på närservice som vårdcentral, restauranger, butiker, utomhusbad, skolor och förskolor. Missa inte chansen att förverkliga din dröm om ett eget smultronställe invid Stockholms vackra skärgård!

  • Premium
  • Uteplats
Ortvägen 8, Herräng, Norrtälje kommun
  • Lör 4 maj
Ortvägen 8, Herräng, Norrtälje kommun, bild 2
Ortvägen 8, Herräng, Norrtälje kommun, bild 3

Ortvägen 8

Fritidshus
Herräng, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 495 000 kr
99 + 171 m²
4 rum
1 922 m² tomt

Sällan till salu! Ta chansen att förvärva ett hem som sällan sälja, det är nämligen ett stort hem för familjen och gästerna i natursköna Herräng. Hemtrevlig och välskött villa i gavel om 99 + 171m² med bra potential att skapa sitt drömboende. Huset passar perfekt för den stora familjen, sommargästerna, egen företagare eller du som driver en verksamhet och behöver lager och stora ytor, e generationsboende med egen ingång till källare etc. Huset har anor från 70-talet och ägaren har bevarat fina detaljer som ger huset karaktär och charm. I första anblick så möter du en välordnad uppfart med två parkeringsplatser, sedan ett garage med hyllplan. Altan vid farstun med västerläge. Huset bjuder på stora ytor och rum genomgående och är fördelat på ett plan med källare. Entréplanet erbjuder en praktiskt hall, charmigt badrum i nostalgiska grön ton med vattentoalett och badkar. Gästtoalett med vattentoalett. 3 st. gedigna sovrum med plats för dubbelsäng. Ljust och lantligt kök med detaljer från förr, stora arbetsytor. Matrum i anslutning till köket med plats för 8-10 personer. Utgång till altanen i öst. Luftigt vardagsrum med fint trestavigt parkettgolv och tidstypisk tapet från 70-talet. Stort fönsterparti med trevligt ljusinsläpp och utsikt mot trädgården. Ena sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Allrum som binder ihop samtliga rum på planet och en fin trapp ned lotsar sällskapet vidare ned till källarplanet. En trapp ned så möts du av källarplanet, ett spatiöst allrum som binder ihop samtliga rum på planet. Vidare så möts du av traditionell gillestuga/hobbyrum, praktiskt tvättstuga med dusch och bastu i anslutning. Gästtoalett, förrådsrum med egen ingång. Teknikum med värmepanna, ytterligare ett förrådsrum och sedan ett garage med förrådsdel. Gäststuga på tomten om ca 15m² med plats för bäddar, kontor eller trevlig skrivarstuga. Kommunalt VA, huset är belägen på en lugn återvändsgata med närhet till natur och havet. Fiber indraget och betalt. Stor trädgårdstomt i gavel om 1 922m² med stora gräsytor med plats för lek, sport och odling. Egen infart från fastighetens norra sida som kan användas som parkeringsplats. Garage vid uppfarten som idag nyttjas som lager men rymmer även en parkeringsplats. Ypperlig chans att förvärva ett välskött hus som du kan utforma till ert drömboende och där hela familjen eller ert intresse får plats! Renoveringar gjorda av nuvarande ägare: • Takbeklädnad papp omlagd 2022/23 • Ny tjock lösullsisolering över hela vindsutrymmet 2023 • Ny vinds/ inspektionslucka placerad inomhus år 2023 • Bergvärmepump installerad ca 2013. Garantiutbytt ny kompressor 2023. Anläggningen försäkrad. • Fönster och ytterdörr övervåningen utbytta till 3-glas runt slutet -90/ början -20 talet • Ny garageport entrésidan år 2023 Områdes informationen under rubriken övrigt! Tillträdet flexibelt- varmt välkomna på visning!

  • Premium
Havsskogen Eriksdalsvägen 1, Havsskogen- Väddö, Norrtälje kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Havsskogen Eriksdalsvägen 1, Havsskogen- Väddö, Norrtälje kommun, bild 2
Havsskogen Eriksdalsvägen 1, Havsskogen- Väddö, Norrtälje kommun, bild 3

Havsskogen Eriksdalsvägen 1

Fritidshus
Havsskogen- Väddö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 400 000 kr
56 m²
3 rum
2 228 m² tomt

Detta välskötta fritidshus ligger beläget på en hörntomt i Havsskogen Eriksdalsvägen 1, Väddö. Det är ett perfekt val för de som söker efter en lugn och fridfull livsstil och komma nära naturen. Boarean har en smart planlösning som gör att du kan utnyttja varje kvadratmeter till max. Huset är modernt och ljust med inslag av trädetaljer som ger ett inbjudande och charmigt utseende. De tre rummen inkluderar en öppen planlösning för vardagsrum och kök, med stora fönster som släpper in naturligt dagsljus. Två sovrum och ett badrum finns även. En stor fördel med detta fritidshus är den natursköna tomten med berg i dagen, högt beläget och som är fantastiskt vacker med massor av plats att umgås och koppla av i. Plocka blåbär precis utanför husknuten till morgongröten eller pajen som serveras till kaffet. Här har du möjlighet att njuta på den stora, soliga altanen som binder hus och friggebod samman. Det finns även finns ett rymligt och fint attefallshus med plats för dubbelsäng och bäddsoffa. Ta en promenad på kvällen eller bara ta en paus från vardagslivets hektiska tempo. Detta är verkligen ett paradis för naturälskare och även för de som vill ha ett ställe att komma bort från stadens hektiska liv. Läget på fritidshuset är svårslaget, hörntomt, nära havet och med skärgården inom räckhåll, får du en enastående kombination av natur och avkoppling. Här kan du njuta av kustlinjen och bara vara. Havsskogen är ett välordnat och uppvuxet fritidshusområde i nära anslutning till Ålands hav. Här finns en gemensamhetsanläggning med fotbollsplan, lekplats, klubbhus och en stor pool som barnen älskar. Här finns även vackra klippor och stenstränder för den som gillar havet, i närheten, Ca 1-1,3km bort finns båthamn och en underbar havsstrand! Fiber finns indraget. Varmt välkomna på visning av detta paradis!

  • Premium

Visar 1 - 25 av 102