Mäklarhuset Norrtälje

Mäklarhuset Norrtälje

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Alörsgatan 2, Centralt, Östhammars kommun
  • Kommande

Alörsgatan 2

Lägenhet
Centralt, Östhammars kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 850 000 kr
81 m²
3 rum
vån 4/4
5 629 kr/mån
35 185 kr/m²

• 2 inglasade balkonger i sydväst läge! • Frontläge mot Östhammarsviken. • Sovrum med både klädkammare och garderob med skjutdörrar. • Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. • Barkök mot vardagsrum. • Tvättstugedel i badrummet med förvaring. • Ljusinsläpp från tre håll Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Bältartorpsgatan 8b, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Kommande

Bältartorpsgatan 8b

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 195 000 kr
34,1 m²
1 rum
vån 3/3
2 394 kr/mån
35 044 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Kometvägen 9, null, Norrtälje kommun
  • Kommande
Kometvägen 9, null, Norrtälje kommun, bild 2
Kometvägen 9, null, Norrtälje kommun, bild 3

Kometvägen 9

Villa
Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 500 000 kr
144 m²
487 m² tomt

Välkommen in i det perfekta hemmet för hela familjen. Här på vår adress erbjuder vi ett praktiskt och välplanerat hus som är skräddarsytt för att passa alla dina behov. Med fyra rymliga sovrum finns det gott om plats för familjen att växa och trivas. Dessutom ger vardagsrum och kök utrymme för både gemensamma aktiviteter och lite mer privat avkoppling. Det moderna och tillbyggda köket är hjärtat av hemmet, komplett med utgång till en härlig altan där du kan njuta av måltider utomhus och frisk luft. Med ett duschrum och toalett på varje plan får du både bekvämlighet och praktiskt användande. Utanför huset finner du en generös uppfart med plats för två bilar och ett garage med extra förrådsutrymme för allt du behöver. Trädgården är perfekt balanserad - lagom stor med flera insynsskyddade uteplatser som bjuder in till mysiga stunder utomhus. Här kan du även koppla av i ditt eget spa-bad. Nuvarande ägare har investerat i solceller och en elbilsladdare för en mer hållbar livsstil. Detta är mer än bara ett hus - det är en livsstil! Beläget i ett barnvänligt område med närhet till lekplatser, skola och förskola, erbjuder vår adress också bekväma kommunikationsmöjligheter med lokalbussar och pendlarbussar till Stockholm. Slutligen, för dig som vill ha ett aktivt liv finns vackra motionsspår och grillplatser bara en kort promenad bort. Välkommen att upptäcka ditt framtida boende.

  • Premium
Solbacka Strandväg 40B, Solbacka Strand, Norrtälje kommun
  • Kommande
Solbacka Strandväg 40B, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 2
Solbacka Strandväg 40B, Solbacka Strand, Norrtälje kommun, bild 3

Solbacka Strandväg 40B

Radhus
Solbacka Strand, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 900 000 kr
140 m²
5 rum
7 139 kr/mån
35 000 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
Östernäs byväg 31A, Rådmansö - Östernäs, Norrtälje kommun
  • Kommande

Östernäs byväg 31A

Tomt
Rådmansö - Östernäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
800 000 kr
1 727 m² tomt

Här erbjuds två tomter bredvid varandra som ligger utanför detaljplanerat område i vackra Östernäs. Förhandsbesked finns och ligger bland filer och länkar. Tomten med adressen Österns byväg 31A är på 1 727 kvm och 31B är 1 763 kvm. Plan och lättarbetad terräng i öppet landskap med bästa solläge. Passar perfekt för t.ex. 2 familjer som vill bo grannar eller som generationsboende. Platsen funkar för permanentvilla såväl som fritidshus. Närhet till den vackra skärgården vid Östernäs brygga. Fastigheten ligger under den kommunala VA-planen. Östernäs brygga trafikeras av Vaxholmsbolaget. Det är en populär och väldigt vacker plats att besöka. Söker ni fler sandstränder så hoppar ni in i bilen eller cykel och tar er till Naturreservatet Riddersholm för bad i yttre skärgården bara ett par minuter bort. Där finns också vacker natur att promenera i. Avstånd från Stockholm är ca 1h med bil och ca 20 min från Norrtälje stad. Välkomna att kontakta mäklaren för visning!

Drottninggatan 1A, Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
  • Kommande

Drottninggatan 1A

Lägenhet
Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 695 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/5
4 457 kr/mån
41 462 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trivsamma lägenheten högst upp i hus med hiss i populär förening mitt i stan. Lägenhetens 65 kvm är fördelade på en välkomnande hall som öppnar upp mot resten av lägenheten på ett trevligt sätt, kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, stor balkong om ca 9 kvm i högt fritt söderläge, stort sovrum med rymlig walk in closet och fin utsikt samt stort helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen har en trevlig grön innergård. En lugn oas mitt i stan med all tänkbar service i närheten. Detta är ett komfortabelt boende där hissen också går hela vägen ner till både garage och förråd. I föreningen finns även bastu att hyra samt övernattninglägenhet för den som har gäster som kommer långväga ifrån. Läget är bästa tänkbara i ett lugnt uppvuxet område som ligger centralt med närhet till det mesta. En kort promenad bort finns Norrtäljes centrum med dess utbud av restauranger och butiker. Sjukhuset och busstationen ligger också nära där pendlarbussarna mot bland annat Stockholm går med täta avgångar. Mataffär finns inom promenadavstånd och härliga promenadstråk direkt utanför dörren längs med Norrtäljeån.

  • Hiss

Visar alla 6