SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Svärdlångsvägen 25, Årsta, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 12:00

Svärdlångsvägen 25

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 595 000 kr
75 m²
2.5 rum
vån 3/6
4 851 kr/mån
47 933 kr/m²

Välkommen till denna otroligt fina lägenhet på populära Svärdlångsvägen! Här bor ni i ett underbart läge med närhet till både Årstaberg och Årstaviken som med snabba steg tar er till Tantobron och direkt in på Södermalm. Lägenheten disponeras med två rum samt ett stort förråd som idag disponeras som ett mindre sovrum. På den trevliga balkongen har ni solen i dubbla väderstreck och ett extra rum under de varmare årstiderna. Lägenheten ger dig plats och ro för att trivas! Halvt öppen planlösning mellan kök, matsplats och vardagsrum ger er en hel del rymd för att verkligen bo in er. Badrummet är stort, rymligt och har genomgått en påkostad renovering med trevliga materialval som andas hotellkänsla. Fullutrustat kök och en stor matplats för middagar med större sällskap. De stora sociala ytorna ger verkligen en känsla av livskvalitet. Grillplats finns på föreningens gård. Föreningen har genom Stockholm Stad fått uppsatta odlingslådor medlemmarna kan plantera i. Inhägnad parkeringsplats finns att hyra genom föreningen. Föreningen har även en väldigt låg belåning på 4117 kr/ kvm. På Svärdlångsvägen bor du både stads- och naturnära, med enbart en kort promenad till Södermalm/Hornstull, Årstaskogens naturreservat precis utanför fönstret och bara 300 meter ner till vattnet. Direkt utanför lägenheten kan du ta på dig löparskorna och springa runt Årstaviken. Avsluta gärna den 8 km långa löprundan på ett utav naturreservatets närliggande utegym och svalka dig sedan från badbryggorna i Mälaren innan du återvänder hem. För den som gillar att strosa i skog och natur så myllrar det av lummiga stigar att upptäcka utöver de större löp- och cykelspåren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik som stannar strax utanför dörren och tvärbanan som går regelbundet till Gullmarsplan/Sickla och Liljeholmen/Solna. Från Årstabergs pendeltågsstation på kort gångavstånd tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Hanna Paulis gata 5, Fruängen, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar kl 14:00

Hanna Paulis gata 5

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 995 000 kr
85 m²
5 rum
vån 3/3
4 978 kr/mån
47 000 kr/m²

Stig in i drömlägenheten högst upp i detta charmiga hus, där en enastående gavellägenhet väntar på att bli ditt nya hem! Med ett insynsskyddat läge och en flödande ljusinsläpp välkomnas du till en femrummare som nu nyttjas som en rymlig 4:a. Njut av modern elegans i det helt nyrenoverade badrummet och den praktiska gäst-WC:n, perfekt för när gäster kommer på besök. Det stora och välutrustade köket blir hjärtat i ditt hem, med utrymme nog för kulinariska äventyr och gemensamma måltider. Vardagsrummet bjuder på ett luftigt gavelläge som fylls med naturligt ljus från två väderstreck, skapandes en inbjudande atmosfär för avkoppling och umgänge. Stig ut på balkongen och upptäck en privat oas där du kan njuta av soliga dagar och kvällar, omgiven av generösa ytor för din personliga touch. Denna lägenhet är skräddarsydd för den moderna barnfamiljen, med en planlösning som balanserar praktiskt utrymme med stil och komfort. Bostadsrättsföreningen "Tre Damer" står stadigt som en trygg och pålitlig bas för ditt boende, med en lekplats utanför och närhet till allt som Fruängens centrum har att erbjuda blir vardagen enkel. Med bekväma kommunikationer i centrum, några minuter från lägenheten, via buss och tunnelbana samt ett brett utbud av faciliteter inklusive matbutiker, restauranger, caféer, bibliotek och vårdcentral, systembolag och gym blir livet här bekvämt. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem i denna fantastiska lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
Porlabacken 9, Hagsätra, Stockholms kommun

Porlabacken 9

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 595 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/3
5 935 kr/mån
29 157 kr/m²

Varmt välkomna till denna hemtrevliga fyrarummare med fantastisk utsikt mot grönska och skog. På Porlabacken 9 bor du i det lugna och sköna med närhet till naturen och storstadslivet. Lägenheten har ett mysigt kök med plats för stor matplats som inbjuder till långa middagar med vänner och familj. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i sydostläge. Balkongen har fri och grönskande utsikt mot ett lummigt skogsparti och är helt insynsfritt. Njut av solen från tre olika vinklar, fönster i tre väderstreck ger ett vackert och unikt ljusinsläpp. Här erbjuds också något ovanligt som den stora barnfamiljen längtar efter; två helkaklade och stambytta badrum (-15). Det ena med badkar och WC. Det andra med dusch och WC. Tre rymliga och trivsamma sovrum med plats för gott om förvaring. Denna fyra kan göras om till en trea med egen uthyrningsdel med ingång inuti lägenheten, se planritning. Här bor du i en trygg och ekonomisk stark förening med en belåning i dagsläget om 2 946 kr/kvm bostadsyta enligt årsredovisning 2022.. Källarförråd ingår. Trevlig och barnvänlig omgivning med närhet till grönområden och lekparker. Promenadavstånd till Hagsätra centrum som erbjuder all typ av kommunikation, butiker, träningsanläggningar och faciliteter. Goda kommunikationer med buss, tunnelbana (ca 20 min in till city) och pendeltågsstation (Älvsjö). Ca 3-4 minuters promenad till Hagsätra centrum (och T-bana) med flertalet servicebutiker, matbutiker, restauranger mm. Ta chansen idag och kontakta mäklaren för mer information!

Skönviksvägen 286, Stureby, Stockholms kommun
Skönviksvägen 286, Stureby, Stockholms kommun, bild 2
Skönviksvägen 286, Stureby, Stockholms kommun, bild 3

Skönviksvägen 286

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 695 000 kr
102 m²
3.5 rum
vån 0/5
9 533 kr/mån
36 225 kr/m²

Snart visar vi denna unika 3,5 a med etage med två separata ingångar. Bostaden är i genomgående mycket fint skick där ni kan flytta in direkt. Idag nyttjas bostaden som en 4 rok med master bedroom uppe tillsammans med barnrum. På nedervåning finns ytterligare ett sovrum med walk-in closet i anslutning samt vardagsrum. Separat ingång finns också på de nedre planet. Lägenhetens hjärta är köket som är stort och välinrett, som blir ett naturligt samlingsrum för familj och vänner. Köket är ljust och luftigt, med gott om plats för matlagning och sociala stunder runt en generös plats för matbord. Moderna vitvaror och stilrena ytor gör matlagningen till en fröjd! Helkaklat badrum inträtt med tvättmaskin. Bra förvaring via garderobs vägg i hallen samt plats för ytterkläder och skor. Med tillräckligt med utrymme för alla medlemmar i familjen och en inbjudande atmosfär är detta hemmet där man kan skapa minnen och trivas under många år framöver. Från bostaden har ni gångavstånd till Tunnelbana i Stureby som tar ert till söder på 10 minuter. Både förskolor, skola finns i närområdet samt mysiga grönområden och parker.

  • Premium
  • Hiss
Johan Skyttes väg 233, Älvsjö, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Johan Skyttes väg 233

Lägenhet
Älvsjö, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 450 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 231 kr/mån
49 000 kr/m²

Här får du ett mysigt boende i en 30-fastighet med härligt känsla med ett fint läge i Älvsjös villaidyll. Bostaden i är genomgående fint skick med flera tidstypiska detaljer med balkong! Bostaden inrymmer ett vardagsrum med ett härligt ljusinsläpp med utgång till balkong med eftermiddag och kvällssol. Ingång till sovrummet via vardagsrummet. Separat kök med gott om arbetsytor samt bra maskinell utrustning och rum för matplats för 4 personer invid stort fönsterparti. Fint hel renoverat badrum med marmor klinkergolv med golvvärme. Bostaden har också en generös klädkammare som även kompletteras med väl tilltaget källarförråd i huset, Här bor du bekvämt med närhet till all tänkbar service och goda kommunikationer men även med närhet till natur och grönska. Från lägenheten har du kort promenadavstånd till Älvsjö Centrum med stort service utbud med resturanger, gym och bra kommunikationer med bussar och pendeltåg. Planer finns också att bygga ut tunnelbanan med station i Älvsjö. I området finner ni också populära Långbro Park, Långsjöbadet, Älvsjöskogen, Herrängen gård och Långbro världshus.

  • Balkong
Stenkvistavägen 10, Högdalen, Stockholms kommun

Stenkvistavägen 10

Lägenhet
Högdalen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 250 000 kr
45,5 m²
2 rum
vån 4/13
3 733 kr/mån
49 451 kr/m²

Välkommen till modern livskvalité på ett stenkast från Högdalen C. Här får du bästa möjliga sociala ytan med öppen planlösning där köket och vardagsrummet går ihop. Från den utomordentliga balkongen om ca 9,5 kvm i direkt söderläge får man en perfekt plats att dela en middag på samtidigt som man njuter av den varma solen. Huset är byggt 2018 med alla dess finesser som kommer med modern nyproduktion. Fullutrustat kök med materialval av hög standard & robust maskinell utrustning. Sovrum med praktisk dubbelsäng som inte tar onödiga kvm av lägenheten. Fräscht helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Klädkammare med plats för alla kläder och förvaring. Endast en tidigare ägare. Bra och stabil förening som äger marken själv och nybyggda hus som kräver väldigt lite underhåll gör detta till ett modernt hem och en trygg investering. Sammanfattningsvis ett snyggt och trevligt boende med en trevlig utsikt och endast 500 meter till tunnelbanans gröna linje som tar dig intill Stockholm C på ca 20 minuter. Välkommen hem!

  • Plus
  • Hiss
Almnäsvägen 21, Bandhagen, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Almnäsvägen 21

Villa
Bandhagen, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
6 995 000 kr
86 + 86 m²
6 rum
582 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa som har varit i familjens ägo sedan byggnadsåret 1955! Plan attraktiv trädgårdstomt med altan i västerläge, garage i källaren. Här har man möjlighet att sätta sin egen prägel på sitt hem med centralt läge i Bandhagen. Charmigt 50-tals kök med matplats. Vardagsrum med öppen spis samt utgång till altan med trappa ned till trädgården. I anslutning till vardagsrummet finns matsal/bibliotek och stor välkomnande hall, samtliga rum med vacker fiskbensparkett. Två stora insynsskyddade sovrum med plats för dubbelsäng, inbyggda garderober. Kaklat badrum med badkar. Fönsterbrädor i kolmårdsmarmor. Här finns en stor altan med sol från sen förmiddag till kväll med plats för stora sällskap och härliga grillkvällar. I anslutning till altanen finns massor av grönska och en stor lättskött villaträdgård med plommonträd där det blommar kontinuerligt under växtsäsong.Tack vare tomtens planering har man utöver altanen ordnat så att det finns gott om yta för odling samt lek på den plana gräsmattan - varför inte ställa dit fotbollsmål eller en studsmatta? Har man gröna fingrar kan man med enkelhet också ställa dit odlingslådor samt växthus och få en riktig köksträdgård. På entréplan finner du en välplanerad planlösning med två sovrum och härliga sociala ytor. Stor matsal som med enkelhet kan göras om till ett tredje sovrum på samma plan. Här återfinns också kök med matplats, vardagsrum med öppen spis och vacker fiskbensparkett som sträcker sig ut mot hallen samt det helkaklade badrummet med badkar. Flertalet inbyggda garderober och god förvaring. I källarplanet finner vi garaget, två möjliga sovrum som kan användas efter behov, matkällare, stor tvättstuga som med lite renovering skulle kunna göras om till badrum, spa eller relax samt pann/teknik rum med toalett. Ny bergvärmepanna är installerad 2020. Fiber är indraget i huset. Rymligt garage med plats för en bil och cyklar/förvaring. Det är även fri parkering på gatan samt finns en 7-dagars parkering längst ned på gatan. Här bor du på lugn och barnvänlig återvändsgata med närhet till allt. Flertalet förskolor finns i området, den närmsta i första korsningen bortåt. Du bor jämte Trollesundsskogen där det är populärt för barnen i området att mötas för lek och bus. Granne med gatan finns en park med grill- och lekplats. Bandhagens skola inom kort promenadavstånd. Närhet även till Stureby och Sturebyskolan som nås med gångbro över Örbyleden. Dessutom återfinns flera skolor i närområdet så som Örbyskolan (årskurs F-9) och Bäckahagens skola (årskurs F-9) samt flertalet förskolor. I Bandhagen ligger populära, Bandängens parklek. Ett omtyckt utflyktsmål för familjer i området. Där finns en gård med smådjur som barnen gärna får klappa på samt en stor lekplats med plaskdamm om sommaren. På vintern ges möjlighet till skridskoåkning och pulka i backen bredvid. På Gubbängens IP på andra sidan Örbyleden finns också ishall och skridskobana på vintern. Gångavstånd till tunnelbanans gröna linje och centrum med mataffär, apotek, tandläkare, fik och all önskvärd service och fiket Chateau som bakar eget bröd. Du tar dig smidigt med buss till Älvsjö station. Goda kommunikationer även till Farsta och Huddinge. Med bil når du södra länken på 5 minuter. I anslutning till Högdalens C finns en sim- och idrottshall. Önskar du en större matbutik finns populära BEA i Svedmyra, Willys i norra Sköndal och Willy's i Älvsjö i närheten. Med bil tar du dig in till Stockholm City på under 15 minuter. Ta chansen redan idag - Välkommen hem!

Rågsvedsvägen 103, Rågsved, Stockholms kommun
  • Sön 24 mar

Rågsvedsvägen 103

Radhus
Rågsved, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 750 000 kr
124 m²
4.5 rum
9 288 kr/mån
30 242 kr/m²

Smakfullt renoverat radhus i två plan med stor uteplats mot naturreservat. Bekvämt och modernt boende som passar barnfamiljen väl. Entréplanet renoverades 2022 med nytt kök, Nya ytskikt och förvaring i hall samt nytt badrum. Altanen byggdes ut för att maximera trivselkänslan i denna fantastiska oas som bjuder på lugn, grönska och många soltimmar. Övre planet erbjuder tre bra sovrum samt en klädkammare/kontor med fönster. Detta rum kan med fördel även nyttjas som sovrum för den större familjen. Det övre planet har även ett badrum. Bilen parkeras på den egna uppfarten så det är smidigt att ta sig in och ut med barn, matkassar och dylikt. Brf Bäverdalen 1 bildades 2021 och består av 131 lägenheter och radhus. Föreningen äger marken. Framför radhusen finns en fin lekplats. Här bor man nära Rågsved, Hagsätra och Stuvsta som erbjuder tunnelbana och pendeltåg. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Ullaredsgränd 24, Östberga, Stockholms kommun

Ullaredsgränd 24

Lägenhet
Östberga, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
3 095 000 kr
104 m²
5 rum
vån 2/3
8 896 kr/mån
29 760 kr/m²

Välkommen till Ullaredsgränd 24! Femrummare med fritt läge. Rymligt kök med goda arbetsytor. Milslång utsikt över Årstafältet som bara måste upplevas. Smakfullt renoverad lägenhet med alla bekvämligheter man kan önska. Renoverat kök med diskmaskin, stambytt helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin samt separat wc. Ljust målade väggar med genomgående fina ytskikt och gott om förvaringsmöjligheter med flertalet garderober. Centralt och populärt område med närhet till tvärbana, Årsta torg, bra kommunikationer, skolor, dagis och Årstafältet. Det finns 12 st hyresrätter kvar i föreningen vilket är dolda tillgångar. Med gångavstånd från bostaden finns bussar som bl.a. tar dig till pendeltågsstationen Årstaberg som är en knytpunkt för byte mellan buss, tvärbana och pendeltåg. Du kan därifrån bl.a. ta dig med pendeltåg in till Stockholmscentral på ca 10 min. Genom att ta Buss 168 som går direkt till Gullmarsplan, (där även tvärbana och tunnelbanan finns att byta till) har du andra möjligheter till god kommunikation. Via tunnelbanan når du underbara Södermalm på bara några minuter samt Stockholms innerstad på ca 10 min. Vid Gullmarsplan finner du även apotek, livsmedelsbutiker och annan service. Med närhet till bl.a. fina grönområden, Lidl, Östberga centrum där Coop ligger som dessutom har ett postombud, restauranger, tandläkare samt förskolor. För den motionsintresserade så finns Östberga ute gym i närområdet. Välkommen till Ullaredgränd 24. Välkommen hem.

  • Hiss
Rörviksbacken 5, Årsta, Stockholms kommun

Rörviksbacken 5

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 695 000 kr
32 m²
1 rum
vån 6/6
2 664 kr/mån
84 219 kr/m²

Årstas bästa 1rok högst upp i huset med påkostade tillval! Här har du en modern och trivsam lägenhet med fantastisk utsikt som man enkelt tycker om. Öppen planlösning med lättmöblerade ytor och sovalkov. Stilrent kök med diskmaskin samt inbyggd mikro. Badrummet är helkaklat och har bekvämligheten med en kombinerad tvätt och torktumlare. Hallen erbjuder bra med förvaring men som bonus ingår även förråd. Lägenhetens stilrena tillval har samma färgkod i kök, väggar och garderob vilket får hela lägenheten att känna att den hör ihop! Här bor du nära goda kommunikationer med tvärbanan som tar dig i öst-väst gående riktning som enkelt ansluter dig till både pendeltåg vid Årstaberg och t-banan vid Gullmarsplan och Liljeholmen. Välkommen till Rörviksbacken 5. Välkommen hem.

  • Balkong
  • Hiss
Ottsjövägen 16, Årsta, Stockholms kommun

Ottsjövägen 16

Lägenhet
Årsta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 795 000 kr
50 m²
2 rum
3 490 kr/mån
55 900 kr/m²

Välkommen till denna nyligen producerade tvårumslägenhet i Årsta, där elegans och modernitet genomsyrar varje detalj. Den genomgående renoverade lägenheten erbjuder en sofistikerad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett trivsamt sovrum, ett rymligt badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Det stilfulla köket från HTH är utformat med modern utrustning, inklusive vitvaror från Electrolux och noggrant utvalda material av hög kvalitet likt bänkskivan i kalksten. Den sociala planlösningen mot vardagsrummet skapar en inbjudande atmosfär med tillräckligt med utrymme för både soffgrupp och matbord. De stora fönsterpartierna släpper in generöst med naturligt ljus och ger rummet en öppen och luftig känsla. Badrummet är elegant och funktionellt, utrustat med en kombimaskin för torkning och tvätt, takdusch, kommod, spegelskåp med belysning, spotlights och en praktisk handdukstork. Lägenheten har även tillgång till en charmig uteplats där du kan njuta av morgonkaffet och arrangera växter och möbler för en trivsam atmosfär. Denna boendealternativet kombinerar stil, bekvämlighet och funktionalitet på ett harmoniskt sätt och skapar en inbjudande hemmiljö i det populära området Årsta. Välkommen till Ottsjövägen 16. Välkommen hem.

  • Uteplats
Bastuhagsvägen 49, Stureby, Stockholms kommun

Bastuhagsvägen 49

Lägenhet
Stureby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 450 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 2/4
2 395 kr/mån
67 123 kr/m²

Välkommen till denna mycket välplanerade bostad på populära Bastuhagsvägen 49. Denna välplanerade pärla från 2014 bjuder på en fantastisk atmosfär och harmonisk design. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social och trivsam yta där matlagning och avkoppling förenas. Här finns gott om plats för både matbord, soffgrupp och tv-möbel, och det generösa fönsterpartiet leder ut till den rymliga balkongen i söderläge. En privat fristad med en hisnande utsikt över naturskön omgivning – den ultimata platsen för lugn och ro. Sovrummet är en fröjd för ögat med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och en praktisk garderobsvägg för smidig förvaring. Det stora helkaklade badrummet imponerar med svart klinkergolv och vita kaklade väggar. Här finns även en tvättmaskin och arbetsyta för extra bekvämlighet .Den möblerbara hallen välkomnar dig med stil och erbjuder plats för ytterkläder och skor, samt en extra garderob för organisering. Förvaringsutrymmet kompletteras av ett källarförråd, perfekt för att hålla ordning på dina ägodelar. Denna bostad är inte bara estetiskt tilltalande utan även energieffektiv och byggd med omsorg. Svanen-märkningen vittnar om höga krav på energiförbrukning och miljövänliga byggmaterial. Förening som består av 110 lägenheter och man äger marken själva. Husen värms upp av energieffektiv fjärrvärme. Bygglov finns för byggnaden vid önskemål om inglasning av balkong. Föreningen tillhandahåller p-plats utomhus endast 300kr/mån. Bredbandet är 1000/1000 Mbit/s och ingår i avgiften. Bostadsrättstillägg ingår också genom föreningens försäkring. Möjlighet finns i föreningen att hyra extra förråd. Läget är optimalt med gångavstånd till Sturebys tunnelbana, som tar dig in till stadspulsen på bara cirka 15 minuter. Dessutom finns närliggande busshållplatser med förbindelser till Liljeholmen, Gullmarsplan, Fruängen och Älvsjö. Missade inte chansen att kalla denna pärla för ditt hem - din framtida drömbostad väntar på dig!

  • Hiss
Axbergsgränd 23, Hagsätra, Stockholms kommun

Axbergsgränd 23

Lägenhet
Hagsätra, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
1 795 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/3
4 463 kr/mån
29 917 kr/m²

Drömmer du om det perfekta hemmet med en modern touch och en strålande balkong? Då har vi det du letar efter! Välkommen till Axbergsgränd 23, där detta fantastiska tvårumslägenhet väntar på att bli din nya oas. Ett av de mest önskvärda dragen hos denna bostad är dess oslagbara solläge i sydvästlige. Lägenheten badar i naturligt ljus under större delen av dagen, vilket skapar en varm och inbjudande atmosfär. Med din egen balkong har du möjlighet att njuta av morgonkaffet i soluppgången eller avsluta dagen med ett glas vin medan solen går ner. Inredningen i lägenheten är elegant och modern, med välplanerade ytor som optimerar användarvänlighet och rymd. Köket renoverades 2017 och badrummet 2022. Köket är utrustat med toppmoderna apparater och generösa arbetsytor, vilket gör det till en fröjd att laga och njuta av måltider här. Sovrummet är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och förvaring. Det är en perfekt reträtt efter en lång dag och skapar den ultimata atmosfären för en god natts sömn. Badrummet är smakfullt inrett med moderna bekvämligheter och präglas av kvalitet och stil. Beläget i det eftertraktade området finner du ett fantastiskt bostadsalternativ som är svårt att motstå. Bandhagen är känd för sitt lugna och familjevänliga atmosfär samtidigt som du har enkel tillgång till allt det bästa som Stockholm har att erbjuda. Här har du närhet till allt du behöver: Livsmedelsbutiker, restauranger, parker, och kollektivtrafik är bara några minuters promenad bort. Att pendla till och från Bandhagen är enkelt. Du har snabb åtkomst till tunnelbanan, bussar och motorvägar som gör att du smidigt kan ta dig runt i Stockholm. Dessutom är det bara en kort resa till city, vilket gör det bekvämt att njuta av stadens nattliv och shopping. BRF Axberget är en stabil och äkta bostadsrättsförening i Stockholm med en låg belåning som äger 2 fastigheter med 141 bostäder varav 11 hyresrätter kvar som kan ses som dolda framtida tillgångar för föreningen. Ligger belägen med grönska runt hörnet men ändå med närhet till allt. Det finns även möjlighet till garage (separat kö) och fast parkeringsplats (separat kö) samt gratis gatuparkering. För de små i familjen finns det gott om förskolor och skolor i området. Du behöver aldrig oroa dig för att dina barn får en bra utbildning och en trygg uppväxt i Bandhagen. Är du naturälskare? Bandhagen har flera vackra parker och grönområden där du kan koppla av och njuta av naturen. Perfekt för promenader, joggning eller picknick med familj och vänner. Så om du letar efter det perfekta hemmet i Bandhagen med närhet till allt, är Axbergsgränd 23 det du söker. Ett fantastiskt läge, moderna faciliteter och en fantastisk atmosfär som gör detta den perfekta platsen att kalla hem. Välkommen hem!

Åkerögränd 4, Örby, Stockholms kommun

Åkerögränd 4

Lägenhet
Örby, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Älvsjö/Årsta
2 290 000 kr
41 m²
2 rum
vån 0/3
2 841 kr/mån
55 854 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1,5-rumslägenhet på Åkerögränd 4! Stig in i det ljusa och öppna vardagsrummet där du direkt känner dig hemma. Det häftiga köket kommer att få dig att känna dig som en mästerkock, utrustat med moderna bekvämligheter som diskmaskin och induktionshäll. Den snygga tegelväggen ovanför bänkskivan ger en elegant touch. Njut av avkoppling i badkaret och koppla av på balkongen med trätrall, som bjuder in till härliga dagar och kvällar i solen. Dessutom finns det en lekplats och en mysig grillplats i närheten, perfekt för trevliga stunder med familj och vänner. Åkerögränd 4 är belägen i ett lugnt och trivsamt område med en ekonomiskt stabil förening. Dessutom finns Örby C i närheten, ett centrum som för närvarande har Hemköp och posttjänster, men som också planeras att utvidgas med ännu fler serviceinrättningar och bostäder. Förskolor och Örbyskolan finns också inom bekvämt promenadavstånd, och Älvsjö C, med utmärkta kommunikationsmöjligheter via pendeltåg och bussar, är lätt att nå och tar dig till många destinationer i Söderort. Välkommen till Åkerögränd 4. Välkommen hem.

  • Balkong

Visar alla 14