Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Bülow & Lind Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kallenbergs väg 1, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Lör 18 maj kl 12:00
Kallenbergs väg 1, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Kallenbergs väg 1, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Kallenbergs väg 1

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
109 + 100 m²
4 rum
693 m² tomt

Välkommen till Kallenbergs väg 1 - praktisk enplansvilla med hörntomt och de stora ytorna i sydöst. Här finns både uterum och stor uteplats med trädäck som vetter mot den privata och insynsskyddade trädgård på husets baksida, där man kan njuta av solen hela dagen lång. I anslutning till uterummet finns bastu med tillhörande allrum och i andra änden av fastigheten ett garage med verkstadsdel och förråd. Inomhus finner vi tre bra sovrum, vardagsrum i vinkel där möjlighet skulle kunna finnas att dela av för att få ytterligare ett sovrum för den som önskar, rymligt kök, helkaklat badrum, gästtoalett och grovkök med egen utgång till trädgården på husets baksida. Belägen i trivsam bymiljö med närhet till det mesta - ca. 300 m t busshållplats och till nära skola och förskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Spannmålsgatan 48b, Tygelsjö, Malmö kommun

Spannmålsgatan 48b

Radhus
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
98 m²
3 rum
vån 1
5 814 kr/mån
40 765 kr/m²

Villakänsla i välplanerat och nybyggt bostadsrättsparhus med fina sällskapsytor som har en takhöjd upp till hela 4 meter och en kamin att elda sprakande brasor i under kalla kvällar. Huset har en ljus och luftig öppen planlösning med ett stilrent ek-kök från HTH, idag två sovrum men med fina möjligheter till ett tredje för den som önskar, gott om förvaringsmöjligheter, fräscht helkaklat badrum samt praktisk gästtoalett. Med hörntomt och uteplatser på båda sidor av huset kan du alltid njuta av solen och den prydliga trädgården i sydvästläge garanterar sol från morgon till kväll. Fina materialval i lättskött och enkelt boende för den som vill ha känslan av att bo i hus men utan det stora ansvaret och arbetsbördan. Privat parkeringsplats och praktiskt förråd tillhör. Nära till all vardaglig service med buss, mataffär, pizzeria, den populära hamburgerrestaurangen Lilla Oliven, skola och förskola. Närhet även till lekplats och gångbanor samt bra pendlarläge där man snabbt tar sig till både Malmö och Vellinge. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Elvavägen 11, Klagshamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Elvavägen 11, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Elvavägen 11, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Elvavägen 11

Villa
Klagshamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
7 995 000 kr
140 + 66 m²
5 rum
1 097 m² tomt

Som sista hus längst ner på gatan ges här ett ett av Klagshamns absolut bästa lägen - Granne med strandängarna och havet! Välskött 1,5-plansvilla om 139 m² som stod färdigställt av nuvarande ägare 1997. Huset bjuder på ett mycket generöst tilltaget vardagsrum om ca 37 m² med stort fönsterparti och fönsterdörr till trädgården. Vidare finner vi kök med burspråk och utrymme till matplats, 3 bra sovrum med möjlighet till fler, allrum på ovanvåning med vidunderlig utsikt över havet, dubbla helkaklade badrumsmiljöer samt tvättstuga/grovkök med separat entré. Tomten mäter hela 1 097 m² och huset är smart placerat så att största ytan blir i den uppväxta trädgården där vi också hittar det härliga poolområdet – allt med utsikt över strandängarna. Mot trädgården ligger också uterummet om 32 m² som förlänger säsongen på både vår och höst och ger skydd när regnet faller. Garage med automatisk port, laddbox för elbil samt vidbyggd förrådsdel. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Hans Pers väg 4, Klagshamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:00
Hans Pers väg 4, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Hans Pers väg 4, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Hans Pers väg 4

Villa
Klagshamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
176 + 95 m²
8 rum
1 490 m² tomt

Ta chansen att få bo mitt i en lantlig idyll - på en charmig liten grusväg som omges av böljande fält och havet som glittrar lockande vid horisonten, men ändå med promenadavstånd till alla vardagliga bekvämligheter. Precis i utkanten av den trivsamma byn Klagshamn ligger ett hus med anor från 1900-talets början som genom åren byggts till- och om och nu erbjuder allt man kan önska av ett modernt boende men med det viktiga tillägget charm. Vad sägs om en stor pool i soligt söderläge med trädäck för solbadande och utomhusliv, tillhörande uterum i väster, stor balkong med havsutsikt, nytt smakfullt kök, ett vardagsrum med en murad öppen spis och synlig takbjälkar, flera bra sovrum, stor tomt på nära 1500 kvm med härliga grönytor och dessutom ett eget litet gästhus/isolerat uterum? Omedelbar närhet både till hav och natur men även med skolor, förskolor, matbutik, frisör, pizzeria och all vardaglig service precis runt hörnet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bertil Muhrs gata 25, Kvarnby - Husie, Malmö kommun
  • Idag kl 11:00
Bertil Muhrs gata 25, Kvarnby - Husie, Malmö kommun, bild 2
Bertil Muhrs gata 25, Kvarnby - Husie, Malmö kommun, bild 3

Bertil Muhrs gata 25

Radhus
Kvarnby - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 795 000 kr
106 m²
4 rum
255 m² tomt

Beläget i ett idylliskt och barnvänligt område hittar vi ett ljust och inbjudande parhus som nu letar efter sin nästa familj. Huset är gediget byggt i betong. Trivsamt och välplanerat boende i två plan med luftigt öppen planlösning på bottenvåningen, smakfullt kök och härliga sällskapsytor. Här finns tre fina sovrum varav ett med stor balkong i soligt västerläge, två badrum - ovärderligt i vardagen för barnfamiljen - och praktiskt grovkök med egen entré utifrån. Trädgård både på husets fram- och baksida med flera uteplatser och stort trädäck där kvällssolen skiner. Alldeles lagom stora utomhusytor som är perfekt för er som flyttat ifrån villan men ändå vill ha en lättskött trädgård eller er med små barn som vill bo i ett attraktivt område med bra skolor samt fina lekmöjligheter i egen trädgård. Friköpt tomt och stenlagd uppfart samt eget garage för parkering och el-laddning av bilarna. Med sin gedigna konstruktion i betong, smarta lösningar och behagliga utomhusmiljöer är detta ett hem som lovar en enkel och bekymmersfri tillvaro. Nära till den populära Bäckagårdsskolan och Gyllins trädgård och dess grönområden samt rekreation bara några steg utanför dörren. Sällan till salu! Välkommen på visning!

  • Premium
Östra Farmvägen 38a, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Östra Farmvägen 38a, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra Farmvägen 38a, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra Farmvägen 38a

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/4
4 078 kr/mån
21 583 kr/m²

Här bor man högst upp i huset i genomgående lägenhet med härlig utsikt och man kan koppla av på sin stora inglasade balkong i västerläge. Välplanerad lägenhet i fint skick med stilrent kök, goda förvaringsmöjligheter finns i hall, trivsamt vardagsrum och helkaklat badrum med badkar. Du bor centralt med gångavstånd till Möllan, Folkets park och city. Bra boende i stabil HSB förening där bastu kan nyttjas av medlemmarna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Dansbanegatan 21, Klagshamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Dansbanegatan 21, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Dansbanegatan 21, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Dansbanegatan 21

Radhus
Klagshamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
136 + 9 m²
4 rum
vån 1
7 756 kr/mån
30 846 kr/m²

Stilrent och modernt bostadsrättsradhus om hela 136 m², fördelat över 4 rum och kök i två plan, med stora fönsterpartier och härlig rymd. Huset är uppfört 2018 och erbjuder ett bekvämt boende med garantier kvar och minimalt med underhåll, mer tid till familjen helt enkelt. Trädgården är smart planerat för att kunna njuta av solen hela dagen med generöst trädäck på baksidan och inbjudande gräsmatta på framsidan. Ljust och generöst tilltaget vardagsrum med läckra fönsterpartier och utgång till trädgården. Vardagsrum och kök har en inbjudande och delvis öppen planlösning vilket ger härliga sociala ytor i entréplanet. Hemmets privata del är på ovanvåningen där ni idag hittar två sovrum och mycket stort allrum, vilket med lätthet kan avdelas till 3 sovrum och allrum eller varför inte 4 sovrum om behovet finns. Snygga, påkostade och helkaklade badrum på vartdera våningsplan och separat tvättstuga i direkt anslutning till entrén. När ni vill få lite miljöombyte finns lekplatser och vackra promenadstråk runt knuten tillsammans med badplatsen vid kalkbrottet samt havet som nås på ca 10 minuter med cykel.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Lönnebergagatan 29b, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 11:15
Lönnebergagatan 29b, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun, bild 2
Lönnebergagatan 29b, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun, bild 3

Lönnebergagatan 29b

Lägenhet
Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
84 m²
3 rum
5 339 kr/mån
29 702 kr/m²

Ljusa och välplanerade tre rum och kök med en stor och inbjudande balkong i österläge där morgonsolen bjuder på en perfekt start på dagen. Luftigt öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med fina sällskapsytor, två rymliga sovrum erbjuder avskildhet och komfort samt ett stort helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Varje lägenhet som önskar är garanterad en parkeringsplats som i dagsläget hyrs ut för 200:-/mån. Föreningen accepterar bara medlemmar på 55 år eller äldre, vilket borgar för ett lugnt och trivsamt boende medan den moderna byggnaden är lättskött och bekväm, vilket gör det till en idealisk plats för en bekymmersfri vardag. Här bor man på ett ypperligt och naturskönt läge med bekvämt avstånd till centrum och kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Limhamnsgårdens Allé 63, Limhamn, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Limhamnsgårdens Allé 63, Limhamn, Malmö kommun, bild 2
Limhamnsgårdens Allé 63, Limhamn, Malmö kommun, bild 3

Limhamnsgårdens Allé 63

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 395 000 kr
102 m²
4 rum
vån 4/4
6 272 kr/mån
43 088 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna välplanerade fyrarummare om 102kvm. Genomgående lägenhet med härligt ljusinsläpp, stor inglasad balkong mot väster med fantastisk utsikt över både Öresund och kalkbrottet. Stilrent kök med bra arbetsytor samt gott om plats för stor matgrupp. Lägenheten har öppen planlösning med goda sociala ytor och direkt access ut till balkongen från vardagsrummet. Två helkaklade badrum med dusch varav ena även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Tre bra sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Bra läge i lugnt och trevligt område med närhet till lekplats, förskola och idrottsplats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Videdalsvägen 66, Husie - Stenkällan - Intill Videdal, Malmö kommun

Videdalsvägen 66

Villa
Husie - Stenkällan - Intill Videdal, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
111 + 132 m²
6 rum
604 m² tomt

Välkommen till en gedigen 1-plansvilla med många trevliga fördelar och nya solpaneler från hösten 2023. Inredd källare utökar ytan på 111 kvm med ytterligare dryga 100 kvm och ger tillsammans ett stort hus med gott om svängrum. Tre till hela fem sovrum samt två helkaklade badrum passar familjer i alla storlekar och fint vardagsrum med öppen spis samt ett inbjudande uterum är perfekt för umgänge med vänner och familj. Luftig planlösning mot det fina köket och trädgård med stor stenlags uteplats och eget spabad - beläget i perfekt söderläge där solen skiner hela dagen lång. Det uppvärmda källarplanet är fräscht och erbjuder fina extrautrymmen med allrum eller två sovrum, helkaklat badrum med dusch, walk in closet och bra förvaringsutrymmen. Separat entré från källaren är även praktiskt till exempel för den som har behov av verksamhet eller dylikt i anslutning till hemmet. Även en perfekt yta för tonåringen. Förutom solpanelerna är flera stora arbeten i huset gjort med bland annat tak från 2016 samt utbytta fönster och tilläggsisolerad och putsad fasad. Beläget i trivsamma och barnvänliga villakvarter med fina grönytor. Varmt välkommen på visning!

Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 2
Bykällevägen 4, Tygelsjö, Malmö kommun, bild 3

Bykällevägen 4

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
6 995 000 kr
168 + 15 m²
5 rum
751 m² tomt

Kärlek vid första ögonkastet! I idyllisk bymiljö på en av Tygelsjös lugna små gator ligger en charmig skånelänga i 1,5-plan med anor från 1800-talet. Ett riktigt drömhus som förenar det bästa av två världar - där genomtänkta och moderna ombyggnader tillfört ljus och luft och tillsammans med de vackra originaldetaljerna skapat ett boende att falla handlöst för. Ett inre som karakteriseras av den öppna planlösningen med härlig takhöjd och synliga takbjälkar, en kamin att elda sprakande brasor i, stora glaspartier som släpper in dagsljuset och skapar kontakt med trädgården samt ett generöst tilltaget kök med tillhörande terrass. Här finns även tre bra sovrum, ett praktiskt allrum/kontor samt två stilrena badrum och en rymlig tvättstuga. Det yttre matchar mer än väl det inre med en underbar trädgård i insynsskyddat sydvästläge som har flera uteplatser och terrasser samt en ståtlig badtunna i lärk som kan värmas både genom el och vedeldning. Allt är gjort med omsorg om detaljerna och en fin känsla för husets ursprung - här finns inte mycket övrigt att önska! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Bullerbygatan 109, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun
  • Imorgon kl 12:00
Bullerbygatan 109, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun, bild 2
Bullerbygatan 109, Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun, bild 3

Bullerbygatan 109

Lägenhet
Gyllins Trädgård - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 150 000 kr
104 m²
4 rum
vån 2/2
7 578 kr/mån
30 288 kr/m²

På ett av Gyllins Trädgårds absolut bästa lägen ligger denna inbjudande och rymliga lägenhet med dubbla balkonger och lummig utsikt mot park och grönska. Stora sällskapsytor och väl tilltagen takhöjd ger tillsammans med den luftigt öppna planlösningen och nyslipade parkettgolven i hela lägenheten en härlig rymdkänsla och fint ljusflöde. Nytt smakfullt kök från 2020 med många fina och genomtänkta detaljer ligger öppet mot vardagsrummet där man har utgång till den stora söderbalkongen. Tre sovrum i riktigt bra storlek - varav ett har utgång till en alldeles egen balkong - ger gott om plats för familjen. Stort badrum med vardagslyx i form av egen tvättutrustning, praktisk gästtoalett och en generöst tilltagen walk in closet sätter pricken över i. Denna lägenhet har verkligen allt man kan önska sig! Här bor man på ett ypperligt och naturskönt läge med bekvämt avstånd till centrum och kommunikationer. Välkommen hem!

  • Premium
Husie Kyrkoväg 58D, Husie - Toftängen, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00
Husie Kyrkoväg 58D, Husie - Toftängen, Malmö kommun, bild 2
Husie Kyrkoväg 58D, Husie - Toftängen, Malmö kommun, bild 3

Husie Kyrkoväg 58D

Lägenhet
Husie - Toftängen, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
77 m²
4 rum
vån 1/2
5 110 kr/mån
31 104 kr/m²

På barnvänliga och populära Toftängen finner vi denna trevliga och välplanerade marklägenhet med 4 rum (varav 3 sovrum) och kök i utmärkt skick från 2014. Här bor man bekvämt med en stor portion villakänsla, trädgård med uteplatser på båda sidor om huset och dessutom ett underbart inglasat uterum med skjutbara glaspartier. Förråd i anslutning till trädgården samt eget garage som ingår i avgiften. Lugnt och grönt läge i en bilfri, barnvänlig idyll med promenadavstånd till populära skolor. Grönområden finns det gott om och man bor nära både natursköna Husie Mosse och Gyllins trädgårds vackra natur. Bra kommunikationer och närhet till ringvägen och busshållplats. Välkomna på visning!

  • Premium
Kungshällagatan 29, Kungshälla - Riseberga - Husie, Malmö kommun

Kungshällagatan 29

Villa
Kungshälla - Riseberga - Husie, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
86 + 78 m²
4 rum
797 m² tomt

Välplanerad villa i praktiskt en-plan med rymliga och ljusa ytor samt en användbar källarvåning som bland annat innehåller ett luftigt allrum med fungerande öppen spis - fina extra sällskapsytor! Vardagsrum med fönster i två väderstreck, utgång till uteplats i söderläge och fint naturligt ljus samt ett rymligt kök med utgång till en solig terrass där kvällssolen skiner, perfekt för både morgonkaffet och middagar utomhus. Två sovrum av bra storlek som skulle kunna delas upp för att skapa ett tredje samt ytterligare möjligheter i källarplan där det stora allrummet skulle kunna konverteras till sovyta. Badrum på varje plan. Utomhus väntar en stor och grönskande trädgård med fina lekytor, ett växthus, uppvuxna träd och de stora ytorna i perfekt syd- och västerläge, där solen kan njutas hela dagen lång. Lättskött tegelfasad och ett fristående mindre garage samt gott om extra utrymme för hobbyverksamhet eller förvaring i källarplan. Beläget i ett eftertraktat och familjevänligt område med närhet till bland annat Bulltofta rekreationsområde, skolor och lekplatser. Varmt välkommen på visning!

Tyelsevägen 27, Tygelsjö, Malmö kommun

Tyelsevägen 27

Villa
Tygelsjö, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
8 750 000 kr
208 + 44 m²
7 rum
899 m² tomt

I början av förra seklet byggde man vackra och gedigna hus med karaktär och detaljer som inte återfinns i dagens nybyggen - ett strålande exempel på det är denna stora och eleganta villa i 1,5 plan med källare och en mer än 100-årig charm! Vi bjuds på 3 meter i takhöjd, underbara sällskapsytor med luftigt öppen planlösning, vackra brädgolv och synliga takbjälkar. Många stora renoveringar är utförda och huset är mycket välhållet med fina ytskikt, modernt och generöst tilltaget kök, två helkaklade badrum och fyra stora sovrum. På taket finns nyinstallerade solpaneler som bidrar till både miljön och låga driftskostnader - naturligtvis även med möjlighet till laddning av elbil. Stor terrass i tre i nivåer i soligt söderläge på husets baksida, en förtjusande fristående ateljé/uterum och en trädgård som är en underbar, grön oas med flera olika uteplatser där man kan njuta av solen från morgon till kvällens solnedgång. Belägen i trivsam bymiljö med närhet till det mesta - ca. 500 m t busshållplats och till nära skola och förskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Folketshusvägen 5, Klagshamn, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00
Folketshusvägen 5, Klagshamn, Malmö kommun, bild 2
Folketshusvägen 5, Klagshamn, Malmö kommun, bild 3

Folketshusvägen 5

Lägenhet
Klagshamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
112 m²
4.5 rum
vån 1/2
7 491 kr/mån
32 991 kr/m²

Marklägenhet i grönskande och barnvänliga Klagshamn på kort gångavstånd till Kalkbrottet med sin underbara badplats! Lägenheten stod färdig 2022 och dess 112 kvm fördelas över 4,5 rum i två plan med genomgående stilrena materialval och alla moderna bekvämligheter – perfekt för familjen som söker radhuskänsla men fortfarande vill ha kvar bekvämligheten med bostadsrätt. Social nedanvåning där kök och vardagsrum ligger i öppen planlösning mot varandra och får massor av ljus via fönster i dubbla väderstreck. Från köksdelen hittar vi också utgång till den härliga uteplatsen och trädgården i optimalt söderläge. Hemmets privata del är på ovanvåningen som erbjuder 3 sovrum och generöst allrum samt goda förvaringsmöjligheter. Snygga helkaklade badrum på vartdera våningsplanet, varav det på bottenvåningen också erbjuder tvättmöjligheter. Välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Branteviksgatan 22, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Branteviksgatan 22

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
62,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 985 kr/mån
19 120 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva denna trevliga tvårumslägenhet på tredje våningen med hiss. Här kan man koppla av på sin stora inglasade balkong i västerläge. Välplanerad lägenhet med originalattribut, goda förvaringsmöjligheter finns i hall och sovrum, trivsamt vardagsrum och halvkaklat badrum med badkar. Du bor centralt med gångavstånd till Möllan, Folkets park och city. Bra boende i stabil HSB förening. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Folksångsgatan 111, Vårsången, Malmö kommun
  • Imorgon kl 15:15
Folksångsgatan 111, Vårsången, Malmö kommun, bild 2
Folksångsgatan 111, Vårsången, Malmö kommun, bild 3

Folksångsgatan 111

Radhus
Vårsången, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
125 m²
5 rum
7 774 kr/mån
17 560 kr/m²

Trivsamt, lättskött och funktionellt 2-plans radhus om hela 125 kvm med hörntomt och fri utsikt mot grönområde. Här bjuds på inte mindre än 4 bra sovrum, två helkaklade badrum, balkong i söderläge och rymligt kök. Läget är mycket bra på lugnt och barnvänligt område med grönskande omgivningar och bekväm närhet till service och kommunikationer. Isolerad förrådsbyggnad på framsidan och trädgård som omgärdas av vintergröna häckar. Detta är ett perfekt boende för barnfamiljen, varmt välkommen på visning!

  • Premium
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun
  • Imorgon kl 16:00
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun, bild 2
Axel Danielssons väg 57, Almvik - Högaholm, Malmö kommun, bild 3

Axel Danielssons väg 57

Lägenhet
Almvik - Högaholm, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/3
5 852 kr/mån
18 688 kr/m²

Välkommen till denna fina och ljusa marklägenhet med optimal planlösning och rymlig uteplats på bästa västerläge. Uteplatsen nås från en inglasad balkong som förlänger somrarna. Bostaden bjuder även på ett väldigt fint renoverat kök med bra plats för matgrupp samt dubbla toaletter - som även de är snyggt renoverade. Det generöst tilltagna vardagsrummet rymmer både soffgrupp samt matbord med stolar och de två bra sovrummen ligger med fint och fritt läge mot grönska i öster.

  • Premium
Borgnäsgatan 26, Husie - Kvarnby, Malmö kommun
  • Idag kl 12:00
Borgnäsgatan 26, Husie - Kvarnby, Malmö kommun, bild 2
Borgnäsgatan 26, Husie - Kvarnby, Malmö kommun, bild 3

Borgnäsgatan 26

Lägenhet
Husie - Kvarnby, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
2 375 000 kr
77,4 m²
4 rum
5 349 kr/mån
30 685 kr/m²

Du som letar efter en marklägenhet i lugnt och barnvänligt område med grönskande omgivningar och bekväm närhet till service och kommunikationer har hittat rätt! Nu kan vi erbjuda ett attraktivt boende med stora och välplanerade sällskapsytor, dubbla uteplatser där man kan njuta av solen från morgon till kväll samt egen trädgårdstäppa för barnlek och spring. Här finns även tre sovrum med gott om plats för familjen, fräscht helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt ett fint kök, nytt från 2020. Dessutom ingår egen garageplats i månadsavgiften, något som tillsammans med den egna tvättutrustningen förenklar livet och minskar vardagsstressen. Lättskött, barnvänligt och enkelt boende för den som vill ha känslan av att bo i hus men utan det stora ansvaret och arbetsbördan. Nära till grönområden med lekplatser, golfbana samt de populära skolorna Bäckagårdsskolan och Toftanässkolan. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Cornusgatan 5, Husie - Virentofta, Malmö kommun

Cornusgatan 5

Villa
Husie - Virentofta, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
5 995 000 kr
187 + 161 m²
6 rum
1 002 m² tomt

Belägen på en trivsam villagata med varierad och charmig bebyggelse ligger ett stiligt 1,5-planshus med härliga sällskapsutrymmen. Ett inre med rymligt kök, vardagsrum och matsal i fil, tre bra sovrum, luftigt allrum samt både badrum och gästtoalett ger fina ytor för familjen. Trädgården är en välskött dröm med stor pool, nätt uterum och flera olika uteplatser där man kan njuta av solen hela dagen lång. Stort och påkostat garage på hela 65 kvm, automatisk garageport och eget kontor samt en inredd källarvåning med gästrum och tillhörande pentry, ännu ett stort badrum, bastu och fin tvättstuga. I källaren har man dessutom i dagarna installerat en splitter ny elpanna. Här bor man på lugn gata med kort promenadavstånd till vacker natur och närhet till skolor, lekplatser och all vardaglig service. Varmt välkomna på visning!

Karlarp Enevägen 13, Karlarp, Höörs kommun

Karlarp Enevägen 13

Tomt
Karlarp, Höörs kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
395 000 kr
3 464 m² tomt

En snudd på 3500kvm stor och lagom kuperad tomt på bästa läge på Enevägen 13 i Karlarp. Känslan av att ha hittat rätt infinner sig när vi når fram till gläntan och omhuldas av lövskogen. Tack vare storleken kan vi sitta ner i den stora öppna och ljusa gläntan och samtidig omge oss med skog som även den hör till oss. I söder har vi en granne och i väster en bäck. På tomten finns en grävd brunn med gott vatten. Den röda baracken lämpar sig möjligen till förvaring medan vedboden strax bakom är ett mycket gediget bygge. Omgivningarna är förföriskt vackra och påverkar vårt välmående. Ibland hörs ett tåg i fjärran och då påminns vi om civilisationen och även om pågatågstationen i Tjörnarp som inte ligger alltför långt bort.

Älggatan 48B, Limhamn, Malmö kommun
  • Ons 15 maj kl 16:45

Älggatan 48B

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 750 000 kr
53,4 m²
2 rum
vån 1/3
3 966 kr/mån
32 772 kr/m²

En halv trappa upp finns denna välplanerade och inbjudande lägenhet med härligt ljus och rymd på charmiga och omtyckta Limhamn. Genomgående i huset med ombonad balkong där eftermiddagssolen lyser och sovrum lugnt beläget mot fin innergård. Renoverat, helkaklat badrum och hemtrevligt renoverat kök med snygg inredning i vinkel samt matplats. Generöst tilltaget vardagsrum som ger access till den trevliga balkongen. Trivsam stabil förening med god ekonomi grönskande innergård. Några få steg utanför ytterdörren finns allt man behöver, närhet till det mesta och ett guldläge för den som vill njuta av hav och kust. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Backgatan 75, Södra Sanby, Lunds kommun
  • Budgivning pågår

Backgatan 75

Lägenhet
Södra Sanby, Lunds kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/2
4 946 kr/mån
16 343 kr/m²

I välskötta och omtyckta brf Fästan på Backgatan finner vi denna välplanerade marklägenhet med två rum och kök samt härlig uteplats med trädgårdstäppa. Generöst tilltagen på hela 67 kvm och genomgående i huset med luftig planlösning. Rymligt vardagsrum och sovrum med fönster mot gården på västsidan och kök med egen utgång till trädgård och uteplats i öst. Bra förvaringsutrymmen och ett fint helkaklat badrum med badkar. På Backgatan bor man i ett lugnt och grönskande område med fina promenadstråk, en slingrande liten bäck samt tillgång till utegym, grillpats, hundrastgård och lekplats. Härifrån är det promenadavstånd till välsorterad ICA-butik, gym, vårdcentral, apotek, pizzeria och lokalt stenugnsbageri. Regionbuss avgår med täta avgångar till Lund och för den hurtige finns populära Hardebergaspåret med cykelstråk. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Pilåkersvägen 4C, Dammfri, Malmö kommun

Pilåkersvägen 4C

Lägenhet
Dammfri, Malmö kommun
Bülow & Lind Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1/3
6 149 kr/mån
29 609 kr/m²

Välkommen till en mycket välplanerad bostad med hörnläge. Välskött förening med byggnader från 1951 med tidstypiska detaljer. Två behagliga sovrum med stora fönster. Vardagsrum med stor inglasad balkong i västerläge. Underbar innergård där man kan njuta under den varma årstiden. Eget gym i huset. Sammantaget en mycket trevlig bostad på lugn gata med närhet till stadens puls. Lägenheten är belägen på första våningen och en halvtrappa leder dig upp. Det betyder att huset har hög sockel så ingen risk för insyn. Köp en fint planerad bostad och sätt din egen prägel på den.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 54