Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun

Fredsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
54,1 m²
2 rum
vån 4/5
4 006 kr/mån
54 529 kr/m²

Belägen i centrumkärnans sydligaste kvarter är detta läget för dig som ser fördelarna med att bo mitt i stan, men samtidigt önskar en lite lugnare puls precis utanför dörren. Endast fyra tvärgator bort från Varbergs torg och tvärs över vägen ansluter du till promenadslingorna i natursköna Påskbergsskogen. Väljer du istället att strosa ner längs Ringvägen så har du havet, strandpromenaden och Ankaret rakt föröver. Välkomna till en inbjudande, ljus och stilren tvåa med noggrant utvalda tillval och detaljer med en ljuvlig balkong och vidsträckt utsikt. Här uppe från höjden blickar ni ut över takåsar och havet i väster och i nordväst ståtar Varbergs fästning som vacker kuliss. Inred balkongen med bord, stolar, stora växter och vackra ljusslingor för att njuta av ljumma sommarkvällar och den härliga brisen från havet. Lägenheten har en öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett samt ett stort fräscht badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I det inbjudande sovrummet finns alla förutsättningar att sova gott om natten tack vare det lugna läget. Fastigheterna i Brf Krukmakaren färdigställdes 2019 och känns igen på dess vackra kopparfärgade tegelfasader och branta taklutningar. Här har du ett bekvämt boende som håller hög standard och du har tillgång till en mysig innergård med pergola, uteplats och möjligheter att grilla.

  • Balkong
  • Hiss
Södra vägen 40, Söder, Varbergs kommun

Södra vägen 40

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/5
2 959 kr/mån
47 761 kr/m²

Längs Södra vägen ligger ståtliga stenfastigheter som alla är nyligen uppförda och där smakfull arkitektur kombineras med en hög boendekomfort. Just detta huset stod färdigt 2014 och föreningen är helt skuldfri, vilket resulterar i en mycket angenäm månadsavgift. I närliggande kvarter kan man strosa mellan lummiga villaträdgårdar och bara ett par kvarter bort ligger Hästhagabergen och Ankaret. Strandpromenaden med sina badbryggor inbjuder till havsbad året om och på vägen hem stannar du till vid Bertilssons Bageri och tar med goda frukostfrallor hem. Stadens utbud har dessutom sakta expanderat söderut och du har nu flera mysiga restauranger i grannkvarteren. Lägenheten är rymlig med en härligt ljus och öppen planlösning. En stor inglasad balkong om ca 13 kvm förlänger utesäsongen och blickar du mot väster så ser du dessutom en skymt av havet. Du har egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet, men vid behov finns även en gemensam tvättstuga att nyttja. Bilen parkerar du bekvämt i garaget i källaren och hissen går givetvis hela vägen ner. Föreningen har en privat innergård med pergola, vackra planteringar och möjlighet att grilla. Du har tillgång till ett rymligt förråd, möjlighet att hyra garageplats i källaren och hyra ett övernattningsrum när gästerna vill stanna längre.

  • Balkong
  • Hiss
Sveagatan 46, Centrum, Varbergs kommun

Sveagatan 46

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 700 000 kr
64,3 m²
2 rum
vån 1/6
4 068 kr/mån
41 991 kr/m²

Bo med hela sommarstaden Varberg rakt utanför dörren och ett par snabba cykeltramp ner till sandstrand eller klippbad längs strandpromenaden. Lägenheten har en underbar uteplats in mot gården och från vardagsrummet finns utgång till en rymlig inglasad balkong. Även uteplatsen kan vara möjlig att glasa in för den som önskar. Standarden i bostaden är mycket hög med påkostade tillval och material och planlösningen är både trivsam och yteffektiv. Kök i öppen planlösning mot vardagsrum och matplats och i sovrummet finns en stor walk in closet. Badrummet är givetvis helkaklat med behaglig golvvärme samt både tvättmaskin och torktumlare.

  • Balkong
  • Hiss
Trollsmultronvägen 1, Trönninge, Varbergs kommun
Trollsmultronvägen 1, Trönninge, Varbergs kommun, bild 2
Trollsmultronvägen 1, Trönninge, Varbergs kommun, bild 3

Trollsmultronvägen 1

Lägenhet
Trönninge, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 680 000 kr
71 m²
3 rum
vån 5/6
4 852 kr/mån
37 746 kr/m²

Välkomna till Trollsmultronvägen! I den här trean får du ett bekvämt boende i en välplanerad hörnlägenhet med öppen planlösning och balkong i skönt västerläge. Rakt fram från hallen ligger lägenhetens större sovrum som har plats för dubbelsäng och gott om garderober. Vidare in i passagen mot kök och vardagsrum finns det andra sovrummet och badrummet med både tvättmaskin och torktumlare. Köket, som är byggt i vinkel, är rymligt och tillsammans med vardagsrummet skapas en öppen planlösning med plats för gemenskap. Med fönster från två olika håll blir det en ljus och luftig interiör. Balkongen blir en skön förlängning av vardagsrummet och köket och ger en härlig utblick. Du har möjlighet att välja till inglasning till balkongen mot en tillvalskostnad. Till varje lägenhet finns det ett tillhörande förråd och för dig med bil finns det möjlighet att hyra parkering utomhus. Vissa parkeringar har även elbilsladdning. I lägenhetens pris ingår inredningsval för 35 500 kr. Inflyttning från: December 2024. Omgivet av ängar i sydväst och vacker barrskog i norr ligger husen i Trollsmultronet lugnt nära promenadslingor och skogsstigar. På den gemensamma uteplatsen kan du samla vänner och familj för grillkväll eller en fika. Huset byggs i trä och får en vacker träfasad som smälter in i den naturnära omgivningen. Här finns sporthall med gym och padel samt en fotbollsplan alldeles i närheten av brf. Trollsmultronet. Du har även nära till många av Varbergs andra idrottshallar och anläggningar med aktiviteter som innebandy, tennis, simning och golf. I närområdet finns lekplats, två förskolor och en kilometer bort ligger en F-9 skola med idrottsanläggning. Med cykelavstånd till tågstationen och närheten till E6:an bor du på bekvämt pendlingsavstånd till städer längs med kusten. Restiden med tåg till Göteborg är inte mer än knappt 45 minuter, ska du i stället till Halmstad är restiden cirka 35 minuter. Kontakta mäklaren för visningstid av område eller liknande lägenheter.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Päronstigen 8, Lugnet, Varbergs kommun
  • Lör 4 maj kl 13:30

Päronstigen 8

Villa
Lugnet, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 475 000 kr
172 + 15 m²
4 rum
442 m² tomt

Varmt välkomna till gemytliga Lugnet och Päronstigen 8! Här finner ni ett trevligt kedjehus i behov av lite kärlek. Ett ypperligt tillfälle för att skapa ert alldeles egna drömboende. Entréplan bjuder på ett rymligt kök samt ett ljust vardagsrum som leder er vidare ut i trädgården och en stenlagd uteplats i soligt läge. I anslutning till köket finns en praktisk tvättstuga med groventré, perfekt för blöta stövlar och leriga dagiskläder. Här finns även tre sovrum samt ett badrum och en toalett. Övre plan är i dagsläget oinrett men här finns stor potential. Skapa ett ljust allrum där barnen eller ungdomarna kan dra sig undan framför en spännande film eller ett roligt TV-spel. Ett stort rum med härlig takhöjd kan inredas som ateljé eller delas av för att skapa ytterligare två sovrum. På övre plan finns även ett mindre rum där ett badrum skulle passa och en klädkammare för säsongskläder eller diverse pynt. Tidigare har det varit tre sovrum samt ett litet allrum på övre plan. Här bor ni i ett lugnt bostadsområde med närhet till natur, hav och centrala Varberg. I närområdet finns skola, förskolor, caféer, restauranger, motionsanläggningar, affärer och annan service. Bra bussförbindelser. Fastigheten säljs med friskskrivningsklausul pga. att det är ett dödsbo Obs. Ordinarie visning är den 4 maj. Ingen förhandsvisning enligt överenskommelse med säljarna.

  • Plus
Peder Skrivares Väg 16, Söder, Varbergs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Peder Skrivares Väg 16

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 850 000 kr
51,9 m²
2 rum
vån 2/3
3 967 kr/mån
74 181 kr/m²

I södra centrum på ett eftertraktat läge uppfördes 2018 denna vackra och dessutom prisbelönta byggnad. Dess arkitektoniska uttryck anknyter till närliggande Södra villastadens sekelskifteskaraktär och man har sneglat på den gamla trähustraditionen från historiska stadsdelen Platsarna. Huset är uppfört i tre plan med brant takfall, vackra fönster och gedigna materialval. Lägenheten håller en mycket hög standard med platsbyggt Himlekök, penselmålat i en varmgrå ton, och bänkskiva i marmor från Kungälvs natursten. Det är genomgående enstavsparkett i ek samt golvvärme i hela lägenheten. Här finns detaljer som flirtar med förra sekelskiftet såsom hålkäls-taklister och höga golvsocklar med skurklossar, djupa fönstersmygar och vackra snickerier - allt platsmålat. I hemmet finns även en ljuvlig balkong från vilken ni har en glimt av det glittrande Västerhavet. I avgiften ingår parkeringsplats. Det är förberett för laddstolpe. På Peder Skrivares väg bor man i trivsamma och lugna kvarter på behagligt flanöravstånd från centrumkärnan och torget. Smit ned till stranden efter jobbet och ät kvällsmaten på klipporna och ett kvällsdopp från bryggorna. I kvarteren finns restauranger, hotell med spa och ett bageri och det är bara en kort promenad till Kusthotellet och Apelviken med sitt härliga strandsstråk av restauranger och barer. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bacchus väg 2, Bacchus, Falkenbergs kommun

Bacchus väg 2

Lägenhet
Bacchus, Falkenbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
65 m²
2 rum
vån 6/8
3 939 kr/mån
45 385 kr/m²

Läget är ett av Falkenbergs bästa med Skrea strand, horisonten och solnedgången i rakt blickfång. Sobert, högkvalitativt och elegant samt med gångavstånd till centrum. Byggnaden uppfördes så sent som 2018 och lägenheten får tack vare sitt läge på västergaveln ett härligt ljusinsläpp. Flerfamiljshuset har en vacker utformning i form av en solfjäder som fällts upp mot solen i sydväst. Välkommen till denna underbara tvåa, där du året om kan njuta av den ljuvliga havsutsikten. Den ljusa och inbjudande hallen utmynnar i kök och vardagsrum som ligger i öppen plan med stora fönsterpartier mot hav och natur. Här finns en stor inglasad balkong som förlänger sommarsäsongen och fungerar utmärkt som extrarum. Glaspartierna är anpassade för vårt nordiska balkongliv med smarta och flexibla system som kan anpassas efter väder och temperatur. Från vardagsrummet når ni sen ett generöst sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här finns dessutom en integrerad kylanläggning för varma sommarnätter som knappt hörs på natten. Lägenhetens stilrena och stora badrum bjuder på både golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Som medlem i Brf Bacchus 1 har ni tillgång till en fantastisk gemensam takterrass på åttonde våningen med både samlingslokal, bastu, dusch och SPA-bad. Om ni har långväga gäster på besök finns det dessutom en bokningsbar övernattningslägenhet i källarplan. Bacchus är en ny levande stadsdel precis vid Skrea strand och Ätrans mynning i den ljuvliga sommarstaden Falkenberg. Området är uppfört på en konstgjord halvö som skapades av Vin & Sprit AB under 1970-talet för att producera och lagra Sveriges behov av vin och sprit. Här kommer, förutom nyproducerade bostadshus, också att finnas småbåtshamn, badplatser, parker, caféer och livsmedelsbutik till förskola, skola och äldreboende. Det finns också planer för en teater- och kongresshall med tillhörande restaurang samt en anläggning för idrottsevenemang. I dagsläget ligger Falkenberg centrums fulla utbud av spännande restauranger, trevliga butiker och daglig service. endast en kort promenad bort.

  • Balkong
  • Hiss
Mosippevägen 4, Skogstorp, Falkenbergs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Mosippevägen 4, Skogstorp, Falkenbergs kommun, bild 2
Mosippevägen 4, Skogstorp, Falkenbergs kommun, bild 3

Mosippevägen 4

Villa
Skogstorp, Falkenbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 975 000 kr
138 + 64 m²
6 rum
860 m² tomt

En rymlig och generös 70-talsvilla perfekt för den växande familjen. Invändigt - rejäla sociala sällskapsytor, flertalet sovrum, tvättstuga och två badrum. Utomhus – en uppvuxen södervänd trädgård med perenner, altan, inglasat uterum och rymligt växthus. Trädgården gränsar dessutom till en grönskande allmänning och stora delar av den är därför insynsskyddad under sommarmånaderna. Tack vare en praktisk carport tar ni er torrskodda in under häftiga sommarregn eller snöiga vinterdagar. Leriga barnkläder kan dessutom tas av direkt i tvättstugan. Via de närliggande cykelvägarna tar ni er ner till havet och det ljuvliga badplatserna som ligger längs med kuststräckan. Under sommaren är Falkenberg ett riktigt semesterparadis. Några kilometer in åt landet finner ni härliga utflyktsmål såsom bokskogar med skir grönska, badplatser vid insjöar och möjlighet till svamp- samt bärplockning. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt bostadsområde med närhet till förskola och skola (ca 700 m, barnvänliga vägar), kommunaltrafik (flera busshållplatser på gångavstånd, regelbundna turer) och det är cirka 3,5 km från mataffär och centrum. Vid den närliggande skolan finns en sporthall som kan hyras på kvällar och helger. Det finns fotbollsplan och motionsslinga i området.

  • Premium
Kung Ranes Väg 54, Apelviken, Varbergs kommun

Kung Ranes Väg 54

Lägenhet
Apelviken, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/1
4 105 kr/mån
41 732 kr/m²

Nu finns äntligen en bostad ut mot ängen till salu! Här bor du i ett eget litet miniradhus i markplan med egen entré och en privat insynsskyddad baksida med inglasat uterum och härlig kvällssol. Ett bekvämt boende i ett mycket omtyckt och eftertraktat område. Apelvikens långa sandstrand och sanddyner breder ut sig precis nedanför. Den flera kilometer långa strandpromenaden är njutbar året om och nu vaknar också hela restaurangstråket till liv i takt med att vårvärmen kommer. Med cykel eller till fots tar du dig enkelt in till stadskärnan för att flanera och handla på torget, äta en god bit mat eller hoppa på tåget för en tur till Göteborg eller varför inte Köpenhamn? Bostadsrättsföreningen är mycket välskött med ordnad ekonomi och har tack vare kloka investeringar såsom bl.a. installation av solceller kunnat sänka månadsavgifterna med hela 7 % under de sista åren. I föreningen finns en fin och fullt utrustad föreningslokal med bastu och kök, som även kan hyras som gästlägenhet.

  • Uteplats
Trollsmultronvägen 18, Smultronlyckan, Varbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Trollsmultronvägen 18, Smultronlyckan, Varbergs kommun, bild 2
Trollsmultronvägen 18, Smultronlyckan, Varbergs kommun, bild 3

Trollsmultronvägen 18

Radhus
Smultronlyckan, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 390 000 kr
143 m²
5 rum
313 m² tomt

På entréplan ligger kök, matplats och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till uteplatsen och trädgården i skönt sydvästligt läge. Köket är byggt i vinkel med en köksö. Det skapar rejäla ytor för både vardagsliv och festliga tillfällen. Huset har en stor hall med plats för familjens alla ytterkläder. Härifrån når du också hemmets ena badrum och tvättstuga med egen ingång från carporten. På övre plan hittar du den mer privata delen med tre rymliga sovrum och en stor klädkammare som även kan göras till ett mindre hemmakontor för dig som väljer att jobba hemma. Här finns dessutom ett allrum som kan användas som TV-hörna eller lekutrymme för barnen samt ytterligare ett badrum. Till huset hör en carport med sedumtak och förråd. Det ingår också solceller som hjälper till att sänka husets energiförbrukning. Byggentreprenör: Derome. Det finns fortfarande chans att göra tillval: https://derome.homerun.net/showrooms/show/292 Här bor ni i ett expansivt område nära natur och hav. Barnen har nära till den omtyckta skolan och det tar inte mer än 10 minuter med bil att ta sig in till centrala Varberg. I området finns både lekplatser och pulkabacke samt en trevlig och omtyckt gårdsbutik, en inredningsbutik och en pizzeria. Du cyklar snabbt in till Varbergs centrum och bussar går ofta.

  • Premium
Cafévägen 2F, Kärradal, Varbergs kommun

Cafévägen 2F

Villa
Kärradal, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 475 000 kr
99 m²
5 rum
300 m² tomt

Drömmer ni om att bo med direkt närhet till salta bad i ett lugnt och naturskönt område? Vill ni ändå inte ge avkall på närhet till bra service, trevliga restauranger och stora städer - Välkomna till Cafévägen 2F. Här hittar ni ett inbjudande gavelradhus med spännande arkitektur, stor solsäker balkong, två uteplatser, trädgårdstäppa, golvvärme och stora fönsterytor. Från den härliga balkongen skymtar det glittrande Västerhavet vid Kärradals strand. Här finns även ljuvliga sällskapsrum, moderna vitvaror, tre ombonade sovrum samt ett stilrent badrum med både golvvärme, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. I trädgården växer druvor, syrenbuddleja och en tujahäck. Huset är i nyskick och i princip underhållsfritt. I Kärradal bor ni med närhet till salta bad och grönskande natur. I närområdet ligger ett flertal badplatser med kristallklart vatten. Här är det även populärt att windsurfa eller kitesurfa. Är ni sugna på underhållning och god mat så ligger Fridas restaurang en kort promenad bort. Vill ni hellre ha surdegspizza så hittar ni Jippies veranda alldeles i närheten. Är du golfintresserad så finns Klosterfjordens golfbana cirka 8 minuter bort med bil. Här finns nio härliga greener med 18 hål samt både drivingrange och övningsområde. Till Varberg kan man enkelt cykla utmed Ginstleden.

Trilsbergsvägen 8, Trilsbergsäng, Varbergs kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Trilsbergsvägen 8, Trilsbergsäng, Varbergs kommun, bild 2
Trilsbergsvägen 8, Trilsbergsäng, Varbergs kommun, bild 3

Trilsbergsvägen 8

Radhus
Trilsbergsäng, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 750 000 kr
106 m²
4 rum
313 m² tomt

Vill du ha ett hus som är som gjort för trevliga middagar, lugna hemmakvällar och det helt vanliga vardagsstöket? Det här kedjehuset i ett plan om fyra rum och kök har en öppen planlösning som gör det lätt att umgås även om en fixar kvällsfika i köket och den andra läser en bok i soffan. För dig som är frusen eller bara vill ha det extra myset kan du välja till en braskamin. Hur skönt är det inte att lägga upp fötterna på soffbordet och njuta av lågornas spel och eldens värme? Genom skjutpartiet i vardagsrummet blickar du ut över den privata innergården med ett stort och härligt trädäck. Med tre sovrum och dubbla toaletter finns det gott om plats för dig själv och övernattande gäster eller för den mindre familjen. Kanske inreder du det mindre sovrummet till ett hemmakontor? Eller har du alltid drömt om ett hobbyrum? Huset kläs med stående slät träpanel i rött och får röda detaljer. På taket fångar solcellerna solens strålar, och omvandlar dem till lägre elkostnader och hållbar energiförsörjning. Skönt för både plånboken och magkänslan. Till varje hus hör ett utvändigt förråd med sedumtak och parkering som ramas in av en pergola. Har du elbil kan du välja elbilsladdare som tillval. Ett par steg från din parkering så är du inne i huset igen, dörren till klädvården är strategiskt placerad för både regniga dagar och de gånger du har mycket att bära. Byggentreprenör: Derome. Det finns fortfarande chans att göra tillval: https://derome.homerun.net/showrooms/show/295 Här bor ni i ett expansivt område nära natur och hav. Barnen har nära till den omtyckta skolan och det tar inte mer än 10 minuter med bil att ta sig in till centrala Varberg. I området finns både lekplatser och pulkabacke samt en trevlig och omtyckt gårdsbutik, en inredningsbutik och en pizzeria. Du cyklar snabbt in till Varbergs centrum och bussar går ofta.

  • Premium
Bandholtzgatan 31C, Söder, Varbergs kommun

Bandholtzgatan 31C

Lägenhet
Söder, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 900 000 kr
77 m²
3 rum
vån 3/3
4 443 kr/mån
37 662 kr/m²

Ljuvlig lägenhet högst upp i huset med balkong i soligt sydvästläge. Lägenheten är renoverad och smakfullt färgsatt och i det helkaklade badrummet finns både golvvärme och tvättmaskin. Bara några kvarter bort finns stadens gator och torg och ni kan njuta av att kunna gå eller cykla vart ni än ska. I området varvas välskött 1950/60-talsbebyggelse med stora grönskande gårdar, nybyggda lägenheter och charmiga villor med lummiga trädgårdar. På andra sidan vägen ligger Hästhaga och strandpromenaden. Enkelt kan ni smita ned efter jobbet och äta kvällsmat på klipporna vid Ankaret eller på någon av alla restauranger längs strandstråket. Eller gå upp tidigt under sommaren och njut av yoga och frukost på något av de mysiga caféerna längs havet.

  • Balkong
Årnäsvägen 26A, Åskloster, Varbergs kommun

Årnäsvägen 26A

Villa
Åskloster, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 475 000 kr
204 m²
6 rum
2 055 m² tomt

Välkomna till Årnäsvägen 26A, en inbjudande byggnad i New England-stil med träfasad i vitt, svarta takpannor, smäckra spröjsade fönster, dekorativa smidesräcken och vacker belysning. Detta hem bjuder på en underbar sällskapsyta med vardagsrum och kök i öppen plan. En braskamin utgör rummets naturliga medelpunkt och det fina parkettgolvet samt de stora fönsterytorna skänker rummet karaktär. En glasad fransk dörr öppnar upp mot en magisk altan som bara väntar på sommarens långa ljumma utekvällar. Här finns gott om plats för utemöbler, grill och stora prunkande växter. Utsikten över den grönskande och parkliknande trädgården är rogivande och tankarna till Franska Rivieran. Det påkostade köket bjuder på skåpsinredning från Ballingslöv, vacker bänkskiva och moderna vitvaror. I villan finns även fyra sovrum i vilka ett stilsäkert öga har skapat en harmonisk och rofylld atmosfär. Tack vare villans läge i lugna och natursköna Åskloster finns här alla förutsättningar för att sova gott om natten. Hemmets två badrum är stilrena, smakfulla och genomtänkta med vackra materialval, härliga duschar och stort badkar. Detta vackra hem bjuder dessutom på två balkonger med utsikt, platsbyggd förvaring, tvättstuga med groventré och ett mjukt ljus från infälld belysning. En extra bonus är den fullt utrustade gästlägenheten ovanför dubbelgaraget. Perfekt för tonåringen eller för att hyra ut. På Åskloster får man uppleva en riktig idyll med grönska och hav som inramning samtidigt som man har pendlingsavstånd till såväl Göteborg som Kungsbacka. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola och skola, kommunaltrafik, pendeltågstation, aktivitetscenter, mataffär mm. Det är även nära till fina havsbad i Espevik, Bua och Kärradal samt till Klosterfjordens Golf Club. I området finns flertalet restauranger såsom café Smedjan, Fridas restaurang och Jippies Veranda.

Östra Långgatan 48A, Centrum, Varbergs kommun
  • Budgivning pågår

Östra Långgatan 48A

Villa
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
7 850 000 kr
120 + 15 m²
6 rum
143 m² tomt

Kanske vet du sedan länge vad du letat efter eller är du en sådan som tar chansen när den dyker upp? Hur som helst så bör du titta lite närmare på detta. Ett underbart inbjudande hus med anor från 1860-talet på vackra Östra Långgatan 48 mitt i centrala Varberg. Ni välkomnas av rosor och en massiv dörr med gedigen portklapp från Wira bruk. Den vackra träfasaden är målad i en behaglig grön färg och de dekorativa fönstren är miljöskapande. Huset har under 150 år ändrats för att passa tidens behov och ideal men överallt finner ni spår av hemmets historia. Fiskbensparkett, takrosetter, fönsterbräden i marmor och dova inbjudande färger är tongivande och bidrar till husets karaktär. I källaren syns dessutom de gamla stenbumlingarna som huset vilar på. De senaste tjugo åren har huset noggrant renoverats med eftertanke och stor respekt för originaldetaljer och huset bjuder även på bekvämligheter såsom golvvärme, induktionshäll och handdukstork. Utomhus finner ni en grön oas, en del av en grön lunga mitt i stan. Här finns växter som förser er med väldoft och skönhet från tidig vår till sen höst. Njut av vårblommor, rhododendron, marktäckare, rosor, stora gräs, murgröna och riddarsporre. Rabattens form skapar små rum i trädgården och här finns en stenlagd yta som passar perfekt för midsommarfirande, surströmmingspremiär eller kräftskiva. Ni har hela centrala Varbergs fulla utbud av trevliga butiker, spännande restauranger och bra service precis utanför dörren. Rosenfredsskolan och Påskbergsskolan ligger på bekvämt gångavstånd och det är även nära till Hästhaga, strandpromenaden och Påskberget med elljusspår och promenadvägar.

Vare Ry 4, Vare, Varbergs kommun
Vare Ry 4, Vare, Varbergs kommun, bild 2
Vare Ry 4, Vare, Varbergs kommun, bild 3

Vare Ry 4

Villa
Vare, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
9 900 000 kr
341 m²
8 rum
3 228 m² tomt

Unik möjlighet att få förvärva och delvis färdigställa en rejäl och fantastisk fastighet med ostört läge och vidsträckt utsikt över fält och ängar. Huset bjuder på generösa sällskapsytor, exklusiva materialval, moderna vitvaror, stort kök och allrum på nedre plan för sociala sammankomster, fem sovrum vara tre med walk-in-closets och två terrasser med utsikt över ängar och betesmark. Förberett för kamin i vardagsrummet. Räcke till terrasserna är införskaffat men ännu ej monterat. Ovanför dubbelgaraget finns dessutom en ännu ej färdigställd gästlägenhet om ca 60 kvm, med två rum och kök som man kommer att kunna hyra ut eller alternativt använda som generationsboende. Fasaden är nyputsad i en neutral naturfärgad ton. El är framdraget för lampor. Vårdcentral, ICA nära och en skola finns på andra sidan rondellen ca 1 km bort. Två minuter bort med bilen ligger Johnssons gård, en lantlig galleria, där ni finner stenugnsbageri, blommor/inredning, träningscenter, keramikverkstad, vintagebutik, bryggeri, foodtruck och den omtalade gårdsrestaurangen Spiseriet. Nära huset finns många alternativa grusvägar för promenader i den öppna naturen och det finns dessutom planer från kommunens sida att anlägga cykel/gångbana. Här bor ni endast några km från Träslövsläge (Läjet) som är ett levande fiskeläge med restauranger och affärer samt flera fina badstränder. Under sommarmånaderna myllrar hamnen av människor och vintertid är det tyst och lugnt förutom surfarnas ständiga närvaro. Cirka 10 minuter bort med bil ligger populära Apelviken, ett riktigt surf-mecka med en lång sandstrand och ett flertal restauranger och i närliggande Breared hittar ni dessutom ett flertal större affärer, läkarmottagning, folktandvård, apotek, stor padelhall, gym m.m. Åker ni istället 7 minuter söderut finner ni centrala Tvååker med affär, florist, förskola, grundskola, vårdcentral, apotek, ett bibliotek och en idrottshall. I närheten finns även Höråsen, ett lummigt skogsparti, perfekt för promenader och motionsrundor samt med en härlig pulkabacke. Strömma Farmlodge, fik och butik, är en underbar samlingspunkt med god fika och trevliga aktiviteter. Det är också bästa tänkbara pendlingsläge till både Göteborg, Falkenberg och Halmstad. Kontakta mäklaren för visning! Antingen via mail eller telefon. [email protected] 0708-209441

  • Premium
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun

Fredsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 475 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 294 kr/mån
34 615 kr/m²

Belägen i centrumkärnans sydligaste kvarter är detta läget för dig som ser fördelarna med att bo mitt i stan, men samtidigt önskar en lite lugnare puls precis utanför dörren. Endast fyra tvärgator bort från Varbergs torg och tvärs över vägen ansluter du till promenadslingorna i natursköna Påskbergsskogen. Väljer du istället att strosa ner längs Ringvägen så har du havet, strandpromenaden och Ankaret rakt föröver. Fastigheterna i Brf Krukmakaren färdigställdes 2019 och känns igen på dess vackra kopparfärgade tegelfasader och branta taklutningar. Här har du ett bekvämt boende som håller hög standard och du har tillgång till en mysig innergård med pergola, uteplats och möjligheter att grilla. Lägenheten har ett gavelläge med fönster som vetter åt såväl syd som väst och den har en öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett. Stort fräscht badrum med egen tvättmaskin och torktumlare.

  • Hiss
Magasinsgatan 5, Centrum, Varbergs kommun

Magasinsgatan 5

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 895 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 4
5 085 kr/mån
56 043 kr/m²

Sobert, högkvalitativt och elegant, precis norr om centrumkärnan. Byggnaden stod klar förra året och här blickar du ut över takåsar, hav och fästningsklippan. Lägenheten är en välplanerad bostad med sobert kök, inbjudande sovrum, en väl tilltagen hall med goda förvaringsmöjligheter samt ett trevligt vardagsrum med utgång till en härlig balkong. Genomgående finns fina ytskikt, ett härligt ljusinsläpp och det lugna läget gör att ni kan sova gott om natten. I det vackra badrummet finns skön golvvärme, handdukstork samt både tvättmaskin och torktumlare. I föreningen finns lediga garageplatser. Ett av stadens kanske bästa lägen, precis vid centrum och på ett behagligt avstånd från Varbergs härliga restaurangutbud, spännande butiker, livfulla parker och trevliga promenadstråk. En varm sommarkväll tar du handduken över axeln och promenerar ner till stranden vid Kallbadhuset eller tar med kvällsmaten ner till klipporna vid Ankaret.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Engelbrektsgatan 16A, Centrum, Varbergs kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30

Engelbrektsgatan 16A

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 458 kr/mån
48 544 kr/m²

Stilren genomgångstvåa med stor stenlagd uteplats. Ett harmoniskt hem i nordisk stil med stora fönsterytor och sober färgpalett. I lägenheten finns en härlig sällskapsyta med kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett inbjudande sovrum med gott om förvaring samt ett stort badrum med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Den stora uteplatsen ligger vänd in mot gården i soligt söderläge och blir ett härligt extrarum att umgås i. Här kan ni njuta av solens värmande strålar under vår, sommar och höst. Och under årets kallare månader kan man ställa ut drickan eller knäcken på avkylning här. Det finns möjlighet att ta över nuvarande ägares parkeringsplats. Med endast en kort promenad når du såväl torget och tåg- och busstation som havet och den vackra strandpromenaden. När Varberg nu byter skepnad kommer läget bli om möjligt ännu bättre med den nya centralstationen på armlängds avstånd.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Åkerövägen 25, Göingegården, Varbergs kommun
  • Budgivning pågår

Åkerövägen 25

Villa
Göingegården, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 275 000 kr
153 m²
6 rum
824 m² tomt

Underbart inbjudande enplansvilla - perfekt för den växande familjen! Huset är välplanerat och tillbyggt med ett magiskt uterum med braskamin och golvvärme under klinkern. I huset finns även trevliga sällskapsrum, tre-fyra sovrum samt två badrum och tvättstuga med groventré. Trädgården är lättskött med altandäck i olika väderstreck och trevlig gräsyta - perfekt för lata sommardagar, fika, middagar eller kräftskiva. Här finns dessutom ett fristående gästhus och ett garage med vidbyggt förråd. En härlig björnbärsbuske bidrar med bär för pajer, saft eller sylt. I Göingegården bor ni i ett modernt och spännande bostadsområde där nutidsarkitektur blandas med vackra stengärdesgårdar, hagar och ängar. Service och barnomsorg finns i närheten med bland annat Kullerbyttans förskola, populära Trönningeskolan, butiker m.m. Busshållplats finns utmed Lindbergsvägen och det är cykelavstånd till såväl centrum som hav och salta bad.

Furuhöjdsvägen 2, Skene, Marks kommun
  • Budgivning pågår

Furuhöjdsvägen 2

Tomt
Skene, Marks kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
625 000 kr
1 297 m² tomt

Varmt välkomna till Furuhöjdsvägen 2, en vackert belägen tomt med generös storlek perfekt för dig som vill bo centralt med närhet till flertalet bekvämligheter men samtidigt omgärdas av grönskande natur, fantastiska promenadvägar, öppna ängar, lummiga skogar och sötvattensbad. Här har du chansen att förverkliga din dröm om ett nybyggt hus där naturen blir en av dina närmaste grannar samtidigt som du har Skene och grannorten Kinnas breda utbud av service. Här finns mataffärer, café, köpcenter, skolor, gym, engagerade idrottsföreningar, golfbana, restauranger med mera alldeles i närheten. Tomten är inte knuten till någon husleverantör utan här ges möjligheten att skapa just ditt drömhem och vid tomtgräns finns både el och fiber framdraget samt förberett för inkoppling till en gemensam avloppsanläggning. I Haby bor du i en rogivande och naturskön miljö. Den knastrande grusvägen tar dig fram till tomten, det är du och dina grannar som nyttjar vägen där du en kort sträcka senare når slutet av vägen. Här bor du på en plats utan brus och genomfartstrafik där du istället blir omfamnad av susande träd, fågelkvitter och grannarnas gemenskap. Ett stenkast från tomten ligger Habygårdens förskola och för de lite äldre barnen finns grundskolor i närliggande Örby, Skene och Kinna och i Skene ligger Marks gymnasieskola. Med ett perfekt pendlingsläge är du på r:41 och väg 156 inom 2 minuter som tar dig vidare mot Göteborg, Varberg, Kinna och Borås. Cirka 1,5 km från tomten finns järnvägsstation och cirka 700 m finns närmaste busshållplats som tar dig till Skene och Kinna resecentrum för vidare resa mot Göteborg, Varberg och Borås. Så sätt dig på cykeln eller ta en promenad ner till stationen, en stund senare sitter du på en av Varbergs eller Göteborgs fina uteserveringar och njuter av stadslivet en stund. Eller varför inte packa picknickkorgen, hoppa i badrocken och cykla ner till en av Öresjöns härliga, långgrunda badvikar och avnjut kvällsmaten i solnedgångens sällskap. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Klockebergsvägen 16, Kungsäter, Varbergs kommun

Klockebergsvägen 16

Tomt
Kungsäter, Varbergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
450 000 kr
2 615 m² tomt

Grönskande tomt med delvis asfalterade ytor vilka kommer att underlätta vid framtida byggprojekt. Det har tidigare stått ett hus på tomten. Mysigt litet bostadsområde i lugna omgivningar. Bra pendlingsläge. Gunnarsjö ligger öster om Kungsäter som är en expansiv tätort. Här drivs ett turismutvecklingsprojekt och en fördjupad översiktsplan har tagits fram för att utveckla det lilla samhället och skapa en god livs- och företagsmiljö. Orten är en gammal kulturbygd som omnämns i källor redan på 1300-talet. Kungsäter kyrka är dessutom en av landets få åttakantiga centralkyrkor. Kungsäter ligger mellan sjöarna Fävren och Oklången. FAKTA GÄLLANDE TOMTEN -------------------------------------------------------------------------------------------------- RÄTTIGHETER Avtalsservitut gällande vatten- och vattenledning. Detta är en last. Akt: 1383IM-11/29537.1 PLANER OCH MARKREGLERINGAR Byggnadsplan Gunnarsjö (del av Gunnarsjö Stommen 1:1 m.fl.) Akt: 13-GUÖ-96. Beslutsdatum: 1965-02-18. Senaste ändring: 2011-06-30. ANDEL I GEMENSAMHETSANLÄGGNING Varberg Gunnarsjö GA:1 (Vägar) BRUNNAR Användning: Energibrunn värme och/eller kyla. Borrdatum: 2013-01-07.

Visar alla 22