Hälsinglands Fastighetsbyrå

Hälsinglands Fastighetsbyrå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Säljestavägen 8B, null, Ljusdals kommun

Säljestavägen 8B

Fritidshus
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 850 000 kr
60 m²
3 rum
2 090 m² tomt

Vackert beläget i skogsbrynet, med utsikt mot skidbackarna, området kring Bergshotellet och de gröna blomsterängarna. På promenadavstånd når du badet, en tur med cykel så når du centrum. Huset har använts året runt - har el, vatten och avlopp och en effektiv braskamin. Ett charmigt 50-tals-kök i gott skick och vackra tidsenliga tapeter. Det gigantiska magasinet om 100 kvm x 3 ger dig näst intill obegränsade möjligheter - inred till boende, skapa din verksamhet, ha midsommarfest med vännerna eller kanske bara bra förvaring. Varmt välkomna hit, till en bygd som lever och har ett otroligt varmt hjärta.

Postvägen 18, null, Ljusdals kommun

Postvägen 18

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
395 000 kr
73 + 40 m²
3 rum
1 165 m² tomt

Denna charmiga en och en halvplansvilla bjuder på en perfekt kombination av bekvämlighet och komfort, med en plats som du kommer att älska att kalla hemma. Belägen i bra standard, välkomnas du av fyra rymliga rum och kök, perfekt för den mindre familjen. Steg in och upptäck det ljusa och luftiga interiören som genomsyras av stora fönster som flödar in naturligt solljus. Upp på andra våningen hittar du en fin balkong, perfekt för avkoppling under sommardagarna med gott om soltimmar att njuta av. Denna fastighet lockar inte bara med sin inbjudande interiör, utan också med sin oslagbara plats. Centralt belägen har du nära till allt som Ramsjö har att erbjuda. Från fantastiska promenader längs bygatans gator till bekväm tillgång till lokala butiker, restauranger och kaféer, är livskvaliteten hög och bekvämligheten oöverträffad. Sökande efter det perfekta hemmet behöver inte leta längre - Postvägen 18 erbjuder allt du behöver för att skapa en harmonisk och lycklig livsstil mitt i hjärtat av Hälsingland. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss tillsammans upptäcka potentialen i detta fantastiska hem. Villan står idag tom så det finns möjligheter för omgående inflytt.

Kastellvägen 6 a, Djupestrand, Hudiksvalls kommun

Kastellvägen 6 a

Lägenhet
Djupestrand, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
4 495 000 kr
95 m²
4 rum
7 032 kr/mån
47 316 kr/m²

Välkommen till fantastisk lägenhet med havsnära läge i Hudiksvall. 95 kvm fördelade på 4 rum och kök. Kök och vardagsrum i ett, tre sovrum, två badrum och hiss som går ända upp i lägenheten. Modernt, stilrent och snyggt inrett. En trappa upp finns en av stans finaste och soligaste takterasser - 60 kvm. Här finns utespa och plats för flera olika sittmöbler. Utöver detta har du två balkonger till på boendeplanet. Varmgarage med förråd finns tillhörande lägenheten. Unikt tillfälle till ett boende som är svårslaget.

  • Balkong
  • Hiss
Knoppe 345, null, Nordanstigs kommun

Knoppe 345

Fritidshus
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 995 000 kr
35 m²
6 rum
1 520 m² tomt

Välkommen till ert kommande familjeparadis. Här får hela stora familjen plats att njuta av högtider och härliga semesterdagar då det på fastigheten finns 4 st stugor med möjlighet till minst 10 sängplatser. 3 av stugorna är vinterbonade och i en av dem finns det wc och dusch som används även under vintertid. Otroligt charmiga och väl omhändertagna stugor med vacker utsikt över landskap och mot sjön, badplats finns förstås i närheten på lämpligt cykel eller promenadavstånd. Fiber finns indraget.

Ängsvägen 7, null, Ljusdals kommun

Ängsvägen 7

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 595 000 kr
100 m²
5 rum
1 100 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem på Ängsvägen 7, en pärla mitt i centrala Färila! Denna charmiga enplansvilla erbjuder allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende. Med sina generösa 100 kvm och fem rum och kök, är det gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Byggd år 1977, har denna fastighet hållits i utmärkt skick och står i dag som ett kvalitetsmässigt exempel på tidlös design och modern komfort. En av de största fördelarna är dess enplanslayout, vilket gör den idealisk för både unga familjer och seniorer som vill undvika trappor och maximera bekvämligheten i vardagen. Steg in genom dörren och låt dig välkomnas av en ljus och luftig atmosfär. Den halvt inglasade altanen på baksidan och den soliga trallen på framsidan bjuder in till avkoppling och sociala stunder utomhus året om. Ett imponerande dubbelgarage på cirka 39 kvm med motoriserade portar och luftvärmepump erbjuder inte bara gott om plats för fordon, utan även möjligheten att använda utrymmet året om för hobbyverksamhet eller som ett extra utrymme för familjeaktiviteter. Tomten är en hörntomt, vilket ger en känsla av utrymme och privatliv. Den fantastiska gården är en oas med välskött gräsmatta och möjligheter att odla egna grönsaker och blommor i de två växthusen med elanslutning. Förvaringsbehoven är väl tillgodosedda med en vedbod som rymmer allt från trädgårdsredskap till vinterförnödenheter. Läget är oslagbart med närhet till vintersport som längdskidåkning, omgiven av vacker natur och skog för härliga promenader året runt. För de små finns lekplatser inom bekvämt avstånd och ortens alla bekvämligheter ligger inom räckhåll. Missa inte chansen att äga denna fantastiska fastighet som inte bara erbjuder ett hem, utan en livsstil där komfort och trivsel står i fokus. Kontakta oss redan idag för att boka en visning och låt Ängsvägen 7 bli din nya adress för lycka och välbefinnande!

  • Uteplats
Egnahemsgatan 15, null, Ljusdals kommun
  • Budgivning pågår

Egnahemsgatan 15

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 495 000 kr
108 + 48 m²
5 rum
1 577 m² tomt

Denna underbara villa är en pärla i de centrala delarna av charmiga Ljusdal. Med närhet till skolor, dagis, matvarubutiker, sjukhus och allt annat du kan önska dig, erbjuder denna fastighet det perfekta läget för en bekväm och harmonisk livsstil. Belägen i ett lugnt och härligt villaområde, omges du av en fantastiskt atmosfär. Egnahemsgatan 15 erbjuder en familjevänlig oas samtidigt som du har byn och dess bekvämligheter inom räckhåll. Med sina generösa 108 kvadratmeter erbjuder denna villa gott om utrymme för hela familjen. Med 5 rum och kök finns det gott om plats för både umgänge och avskildhet. De ljusa och luftiga rummen välkomnar dig med öppna armar och skapar en harmonisk atmosfär att trivas i. Fastigheten värms upp av modern och miljövänlig bergvärme, vilket inte bara ger en behaglig inomhusmiljö utan även bidrar till låga driftskostnader och en hållbar livsstil. Utanför huset sträcker sig en rymlig tomt som bjuder in till lek, trädgårdsarbete och avkoppling under varma sommardagar. Här finns gott om utrymme för barnen att springa fritt och för dig att njuta av härliga grillkvällar med familj och vänner. Även en friggebod finns på fastigheten. För att förlänga våren, sommaren och hösten så finns det även ett uterum på fastigheten baksida. För den som söker extra utrymme finns även ett praktiskt garage på fastigheten, vilket ger gott om utrymmen för gräsklippare, trimmer och andra prylar. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska fastighet som inte bara erbjuder en bekväm och praktisk livsstil, utan också en plats att kalla hemma.

  • Energieffektiv
Sörfjärden Tennallén 4, null, Nordanstigs kommun

Sörfjärden Tennallén 4

Fritidshus
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 350 000 kr
42 m²
3 rum
1 046 m² tomt

Sörfjärden ligger i Gnarp som är lämpligt placerat mellan Hudiksvall och Sundsvall. Här finns både permanent boende men också många sommarälskande sommarstugeägare (ja... vinter med förstås, här finns även fina skidspår och närhet till flera skidbackar). Sörfjärden har golfbana, padelplan, tennisplan, camping med minigolf och minilivs, affär/närlivs (obemannad) restauranger, strandbibliotek mm mm men framförallt finns här havsbad! Nordanstigs kommun har ett rikt utbud av naturupplevelser, bl.a i form av skidåkning, både på längd och utför, havsbad, många fina insjöar, vandringsleder, fiske m.m.. Kommunen är även rik på kultur, företagsamhet och här finns tex mycket hästintresserade människor bosatta. Placeringen gör att man kan pendla både till Hudiksvall och till Sundsvall. Säkert har ni hört talas om både Hassela Ski Center, Sörfjärdens havsbad och- eller camping, Gränsfors yxor och krukor eller kanske har ni barn som vill spendera tid i Trolska skogens magiska värld? Välkomna till Nordanstig.

Hudiksvallsvägen 16A, null, Nordanstigs kommun

Hudiksvallsvägen 16A

Övrigt
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 100 000 kr
1 329 m² tomt

Välkommen till Strömsbruk - med närhet till havet, restauranger, matbutik och kommunikationer. Två lägenheter för eget bruk eller uthyrning. På entréplan finns generösa utrymmen för café, restaurang eller annan verksamhet. Bra förvaring och förrådsutrymmen. Ny bergvärme 2022. Dubbelgarage på gjuten platta. Kontakta mäklaren för mer information och visning.

Båthusvägen 8, null, Ljusdals kommun
  • Lör 18 maj kl 14:00
Båthusvägen 8, null, Ljusdals kommun, bild 2
Båthusvägen 8, null, Ljusdals kommun, bild 3

Båthusvägen 8

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 350 000 kr
130 m²
6 rum
755 m² tomt

Stilfullt renoverat hem med fantastisk karaktär på familjevänlig gata i attraktiva Lillhaga i Ljusdal - varmt välkommen till Båthusvägen 8! Här bor du mittemellan Borrsjön och Ljusnan älv, nära badplats, underbara naturområden och med fantastiska grannar! Bostaden har hela 6 rok fördelat i två plan med renoverade ytskikt i flertalet av hemmets rum som gör att du direkt kan flytta in och trivas. Entréplanet bjuder på två rymliga sovrum, charmerande kök med anslutande matplats och utgång till uteplats/trädäck samt vardagsrum med generösa ytor för socialt umgänge och ett fint ljusflöde från stora fönster. På detta plan finns också det renoverade badrummet (år 2019) med dess harmonisk färgsättning och smakfulla inredning. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, duschrum/wc och förrådsutrymmen. Fastigheten bjuder även på garage med förrådsdel samt två uteplatser med trädäck i två olika väderstreck. Bekvämt och enkelt bor du här med kommunalt VA samt fiber. Uppvärmning sker med hjälp av luftvärmepump och direkt el som kombineras med den eldningsbara braskaminen. Den lagom stora och fina trädgårdstomten ramas in av en vacker tujahäck och förgylls sommartid av ett blomstrande paradisäppelträd och fina syrénbuskar. Från trädgården når du grannområdets allmänna ytor där tillgång till skateboard-ramp, lekplats och gräsytor för lek och spring finns. Bostaden säljs besiktigad, dolda fel försäkrad och energideklarerad - en tryggare affär för dig som köper och säljer! Besiktningsprotokoll tillhandahålls på visningstillfället och energideklaration kommer inom kort! Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Lingarövägen 43, null, Hudiksvalls kommun

Lingarövägen 43

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 800 000 kr
138 m²
5 rum
2 295 m² tomt

Endast 15 min från centrala Hudiksvall finns 5 rok med fint läge. En stor altan med härlig utsikt vetter mot Lingaröviken. Här hittar ni även 2 st smakfullt renoverade badrum, kök med vedspis och kamin i vardagsrummet. Kommunalt vatten är nyligen indraget. Garaget, som har plats för 2 bilar, har gjutet golv och portar. Fiber finns. Välkomna hem!

Nederberge 55, null, Hudiksvalls kommun

Nederberge 55

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 295 000 kr
115 + 47 m²
4 rum
2 191 m² tomt

Välkommen till det så kallade Paradiset! Torp med anor från 1800 talet med mycket charm. Huset har under åren byggts ut och rymmer idag 3 sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Solig och stor grönskande tomt med massor av bär, frukter och vackra blommor. Här bor du naturnära och lantligt men ändå inte långt ifrån stan, räkna med 10-15 min i bil. Bergvärme och golvvärme finns i större delen av huset

Blockvägen 14F, null, Hudiksvalls kommun

Blockvägen 14F

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 195 000 kr
85 m²
3 rum
5 449 kr/mån
14 059 kr/m²

Vi söker dig som vill ha en renoverad, välplanerad lägenhet, med egen ingång och balkong med kvällssol? Är detta rätt annons för dig - då säger vi grattis! Här är det bara att flytta in i och börja bo. Enkelt, bekvämt - kan det bli bättre? Välkommen in och välkommen hem på Blockvägen.

  • Balkong
Kornvägen 10, null, Hudiksvalls kommun

Kornvägen 10

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 995 000 kr
103 + 63 m²
5 rum
953 m² tomt

Detta är villan för dig som söker sovrum fördelad på tre plan, källare, garage och stor trädgård. Den ligger i ett lugnt villaområde med en trädgård för både såväl fotbollsmatcher och stor studsmatta om så önskas. Du bor med närhet till skolor, förskolor, gymnasium och mataffär. Perfekt för barnfamiljen Välkommen hem till Kornvägen - ditt nya hem!

Gåsbackavägen 34, Delsbo, Hudiksvalls kommun

Gåsbackavägen 34

Villa
Delsbo, Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 850 000 kr
144 + 45 m²
5 rum
2 513 m² tomt

Så enkelt att bo med allt i ett plan med skogen på baksidan och sluttande åkrar mot Dellen på framsidan. Huset har behållit sitt originalskick men är välhållet. Garage och matkällare. Missa inte möjligheten att bo i Gåsbacka!

Lönnånger 221, null, Nordanstigs kommun

Lönnånger 221

Fritidshus
Nordanstigs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
975 000 kr
55 m²
3 rum
1 455 m² tomt

Med ogenerat läge på återvändsväg. Här ligger det där fantastiska, enkla lilla fritidshuset, med lättskött tomt och extremt låga driftskostnader. Här kan du njuta från tidig vår till sen höst - även vinterns lediga stunder kan tillbringas här då eldstäder finns och den glasade verandan snabbt ger värme när solen ligger på. Havsbad på gångavstånd, möjlighet till båtplats och gemensamt klubbhus med bl a dusch, disk och tvättmaskin. Gästhus för släkt och vänner.

Faktorsvägen 23, null, Ljusdals kommun
  • Budgivning pågår

Faktorsvägen 23

Villa
Ljusdals kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
795 000 kr
115 + 36 m²
5 rum
1 812 m² tomt

Välkommen till Faktorsvägen 23, en charmig en och en halvplansvilla som ligger i det natursköna området Hybo, perfekt beläget mellan Ljusdal och Järvsö. Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att skapa ditt drömboende i en lugn och skön miljö samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver. Här är får du en fastighet fördelat på 6 rum och kök med alla bekvämligheter som krävs. Fastigheten är omgiven av vacker natur och gränsar till ett skogsparti, vilket ger dig som köpare möjlighet att njuta av skogspromenader och bärplockning. Dessutom ligger Hybosjön bara en kort promenad bort, perfekt för fiske och avkoppling vid vattnet året om. Intresserad av att ta en närmare titt på Faktorsvägen 23? Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck potentialen och charmen hos denna fastighet.

  • Balkong
  • Uteplats
Hyttevägen 25, null, Hudiksvalls kommun

Hyttevägen 25

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 395 000 kr
94 + 88 m²
4 rum
515 m² tomt

Nu finns denna välskötta och lättskötta villa med garage och det lilla extra i form av ett härligt uterum som förlänger utesäsongen och skapar ytterligare möjligheter för familjen att umgås! Välplanerade ytor på de båda planen, med flertalet förbättringar utförda de senare åren. Här bor man på ett lugnt, barnvänligt område utan genomfartstrafik och lekplats finns tvärs över gatan. Nära kommunikationer och bra pendlingsläge och huset är besiktigat. Välkommen hem - till Hyttevägen 25.

Lingarövägen, null, Hudiksvalls kommun

Lingarövägen

Tomt
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
525 000 kr
1 997 m² tomt

Vill ni bygga nytt? Med närhet till Lingarövikens vatten finns en tomt som kan vara läget för ert framtida hus. Mysigt område med naturen runt knuten och bullerbykänsla men samtidigt endast 15 min från centrala Hudiksvall. El och kommunalt vatten finns i tomtgräns (ej anslutet) så här är det bara att börja bygga. Förhandsbesked finns.

Nyhedsgatan 8, null, Bollnäs kommun

Nyhedsgatan 8

Villa
Bollnäs kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 495 000 kr
320 m²
10 rum
1 418 m² tomt

På trevlig återvändsgata med gångavstånd till sjukhus, skolor och stadens centrum. Den vackra sekelskiftesvillan rymmer hela 10 rum vilka kan fördelas på en eller två familjer. Det mäktiga trapphuset fördelar alla fyra plan vilka inkluderar en magisk oinredd vind samt ett källarplan med vin- och matkällare av dignitet. Vacker trädgård och trippelcarport med förråd och elbilsladdare. Kontakta mäklaren för anmälan till visning. Varmt välkommen!

Sofiedalsvägen 13, null, Hudiksvalls kommun

Sofiedalsvägen 13

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
1 050 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2
7 096 kr/mån
13 376 kr/m²

Renoverat och klart och inflyttningsbart! Lägenheten är rymlig och har två stora sovrum, trevligt vardagsrum med utsikt mot innergården, renoverat badrum och ett stort fint kök. Lägenheten har fina parkettgolv. Som grädden på moset finns en inglasad balkong. Välkommen hem till Sofiedal, ett lugnt och trevligt område med bara en kort promenad till centrum och promenadstråket runt Lillfjärden. Snabbt tillträde möjligt.

  • Balkong
  • Hiss
Sofiedalsvägen 9, null, Hudiksvalls kommun

Sofiedalsvägen 9

Lägenhet
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
840 000 kr
66 m²
2 rum
6 042 kr/mån
12 727 kr/m²

Välkommen hem till denna rymliga tvåa, detta är boendet för dig som söker boende på markplan med utgång till inglasad balkong och hiss. Sofiedal är området med fina grönområden, bastu, gym och uthyrningslägenhet i föreningen och gångavstånd till mataffär. Välkommen hit och välkommen hem till Sofiedalsvägen - där snabbt tillträde är möjligt.

Marielundsvägen 40, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Marielundsvägen 40

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
3 300 000 kr
156 + 78 m²
5 rum
520 m² tomt

Nära centrum, sjukhus och affärer så ligger denna stora och fina soutteräng-villa med trevliga sällskapsutrymmen både inne och ute. Kök och badrum med vitvaror är samtliga från 2022. Fönster och dörrar är nya, el har gåtts igenom samt tilläggsisolering har gjorts. Vidbyggt garage samt p-plats på nyasfalterad uppfart. Här är det bara att flytta in! Välkommen!

Ringstavägen 16 O, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Ringstavägen 16 O

Radhus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
745 000 kr
75 m²
3 rum
5 488 kr/mån
9 933 kr/m²

Välkommen till radhusen på Ringstavägen. Trevligt område med välvårdade hus i lugnt område och en fin innergård. Praktiskt boende i ett plan med privat altan och egen liten uteplats. Promenadavstånd både till grönområden, Södra Dellen och centrala Delsbo.

Sörlia 305, null, Hudiksvalls kommun

Sörlia 305

Fritidshus
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
295 000 kr
1 rum
2 020 m² tomt

Drömmer du om ett stillsamt tillflyktsort, långt bort från stadens brus och stress? Då är Sörlia 305 den perfekta platsen för dig. Beläget endast 4 minuter utanför Friggesund i den idylliska Hälsinglandsbygden, erbjuder denna avskilda stuga en oas av lugn och ro. Egenskaperna på Sörlia 305 inkluderar avskildhet och intimitet. Denna charmiga stuga är en avskild juvel, bortom grannars nyfikna blickar. Här kan du njuta av total avskildhet och vara i harmoni med naturen. Med närhet till omgivande skogar och det stilla vattendraget i närheten, är Sörlia 305 en plats där du kan utforska och upptäcka den rika naturen Hälsingland har att erbjuda. Renoveringsmöjligheterna är omfattande på Sörlia 305. Inledningen till en omfattande renovering har redan påbörjats, vilket ger dig möjlighet att skapa din egen drömstuga, helt enligt dina egna önskemål och behov. Här finns även möjligheter att förvara dina tillhörigheter säkert och organiserat i det tillhörande förrådet och uthuset, vilket ger extra utrymme för verktyg och utomhusutrustning. I framtiden kommer du kunna njuta av varma och mysiga kvällar framför den inbjudande kaminen, som ger en atmosfär av trivsel och välbefinnande. Möjligheterna till modern bekvämlighet är närvarande. Med el indraget på fastigheten är det enkelt att skapa en bekväm och modern livsstil även i denna naturnära miljö. Dessutom öppnar möjligheten att ansluta till en närliggande vattenförening upp för en bekväm och hållbar vattenförsörjning för din stuga. Denna unika fastighet erbjuder en enastående möjlighet att förverkliga dina drömmar om ett liv nära naturen, långt bort från all stress och jäkt. Med sin fantastiska omgivning och potentialen att skapa din helt egna idyll, är Sörlia 305 inte bara en fastighet - det är ett livsstilsval. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss guida dig till ditt framtida paradis i Hälsingland!

Segelvägen 12, null, Hudiksvalls kommun
  • Budgivning pågår

Segelvägen 12

Villa
Hudiksvalls kommun
Hälsinglands Fastighetsbyrå
2 395 000 kr
94 + 94 m²
7 rum
928 m² tomt

Högt belägen, där man genom fönstren och från trädgården kan blicka ut över stan, kyrktornet och Forsabergen. Trevlig villa med bl a tre sovrum på entréplan och ytterligare rum och bra utrymmen en trappa ner. Inglasad veranda, en lagom trädgård, garage för en bil och ett stenkast till Borgarparken och stadens centrum. Varmt välkommen!

Visar 1 - 25 av 97