Norrlandsmäklarna

Norrlandsmäklarna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Länsmansvägen 10, Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00

Länsmansvägen 10

Radhus
Sundsvall - Njurunda, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 675 000 kr
115 m²
5 rum
540 m² tomt

Välkommen till Länsmansvägen 10 - ett bekvämt och lättskött boende mitt i villaidyllen i populära Klockarberget. Villan, som är byggd i vinkel, är väldisponerad med en privat del där du hittar tre av fyra sovrum och en social del med kök och vardagsrum samt ett till sovrum. Från vardagsrummet når du den trädäckade altanen med fint söderläge. Trädgården består av en lättskött, plan gräsyta inramad av en grönskande häck som ger skydd mot insyn. På tomten står en friggebod med indragen el. I anslutning till entrén finns både garage och carport. Nuvarande ägare har bland annat genomfört flertalet förbättringar så som 3-glasfönster, installation av braskamin, relining samt målning av fasad. Området är lugnt och barnvänligt med kort promenadväg till skolor och förskola. Från Klockarberget är det nära till Bommen, där du hittar det mesta du behöver för en bekväm vardag. Här finns bland annat livsmedelsbutik, restauranger, postombud, butiker och en handelsträdgård. Goda bussförbindelser in till Sundsvall city och i Bommen finns även tågstation för dig som pendlar. Varmt välkommen med din visnings- eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Siriusvägen 12, Sundsvall - Nolby, Sundsvalls kommun
  • Tor 16 maj kl 17:00

Siriusvägen 12

Villa
Sundsvall - Nolby, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 095 000 kr
107 + 107 m²
5 rum
1 135 m² tomt

Välkommen till denna familjevilla i barnvänliga Nolby. Huset är väl underhållet och uppgraderat och framstår idag som inbjudande och med god standard. Med ett entréplan på 107 kvm och en inredd källare på ytterligare 107 kvm finns här gott om utrymme för en större familj. Huset består av entréplan med hall, vardagsrum, tv-rum, två sovrum, badrum samt kök med matplats. Källaren består av sovrum, toalett, tvättstuga, relax med bastu, matkällare, walk-in-closet. I arean ingår också vidbyggt förråd/garage. Huset erbjuder fantastiska utemiljöer för både sol och skugga på både fram- och baksidan där man på rejält tilltagna trädäck kan följa solens timmar. Huset värms upp via bergvärme och pannan är nyinstallerad 2020. Det finns även en insatskamin installerad på entréplanet som tillsammans med bergvärmen sörjer för låga driftskostnader och bra hushållsekonomi. Fastigheten har energimärke B och säljarens förbrukning är endast 11.583 kWh/år. Om ni vill leva ett liv där bilen inte är en nödvändighet för att vardagen ska gå ihop, och drömmer om ett hus i gott skick i barnvänligt villaområde så är det här perfekt för just er. Nolby har länge varit ett populärt område som idag bebos av såval äldre som yngre. Härligt barnvänliga omgivningar med närhet till skidbacke, badhus, badplats, förskola och skola. I närheten finns även systembolag, golfbana, matbutik, bank, vårdcentral, folktandvård och närservice. Med gångavstånd från bostaden når du närmaste kommunikationer med bussförbindelse till Sundsvall likaså närområdena Juniskär, Skottsund och Njurundabommen. Här bor du också med snabb utfart till E4. Välkommen att boka ditt intresse!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tjädervägen 2E, Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
  • Tis 14 maj kl 16:00

Tjädervägen 2E

Lägenhet
Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
450 000 kr
45 m²
1 rum
vån -1/3
3 134 kr/mån
10 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna hemtrevliga lägenhet där ni bara kan ställa in era möbler och bo. Bekvämt boende i souterränghus med fantastisk havsutsikt från alla fönster i bostaden. Väl tilltagen inglasad balkong i söderläge och med samma fina utsikt. Fint kök med matplats, fräscht badrum, fina golv och ytskikt. Luftigt vardagsrum med fransk balkong och en rymlig alkov med garderobskåp. Bostaden har ett rikligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Detta är en av de större 1:orna i föreningen som inte saluförs så ofta! Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften. Tvättstuga och gym finns att tillgå i källaren. Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter ifrån bostaden finner närmaste busshållplats. Här går stadsbussar var 10:e minut, busslinje 1 som tar dig in till Sundsvalls busscentral på endast 15 minuter, eller vidare mot Bergsåker och Alnö. Välkommen att boka dig på visningen!

  • Plus
Sörbergevägen 11C, Timrå - Sörberge, Timrå kommun

Sörbergevägen 11C

Lägenhet
Timrå - Sörberge, Timrå kommun
Norrlandsmäklarna
350 000 kr
36 m²
1 rum
vån 3/3
3 622 kr/mån
9 722 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade 1:a med ett högt och fint läge i Sörberge. Lägenheten har ett rymligt kök med nya vitvaror och plats för matbord. Badrummet har nyligen renoverats med kakel, klinker och nytt porslin. I vardagsrummet finns gott om plats för både säng, soffa och tv-möbel. Från vardagsrummet är det utgång till den stora balkongen som fungerar som ett extra rum. Välkommen på visning!

  • Balkong
Gettorget 121, Sundsvall - Ede, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 12:00

Gettorget 121

Villa
Sundsvall - Ede, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
995 000 kr
200 + 79 m²
6 rum
9 975 m² tomt

Varmt välkommen till Gettorget 121! Denna fastighet har en tomt på hela 9 975kvm med endast några få minuter till Stöde. Villan från tidigt 1900-tal har funnits i samma släkts ägo i många år men nu har tiden kommit att hitta en ny ägare. Villan består av entréplan med hall, sovrum, kök, matplats och vardagsrum. Övre plan består av trapphall, renoverat badrum, klädkammare samt fyra sovrum. Luftvärmepump finns installerad samt godkänd vedpis, kakelugn & öppen spis vilket ger möjlighet för låg driftskostnad. Villan är omgärdad av prunkande grönska samt flera uteplatser med olika lägen för sol, skugga och vind. Gården är stor, här finns lite betesmark och möjlighet för djur. Flertalet ekonomibyggnader, förråd samt carport finns också här. Med endast några minuter med bil nås fin matbutik, skola, förskola, badhus med mera. Varmt välkommen att höra av er för frågor eller boka in er på visning!

  • Plus
Orrberget 134, Huljen/Huljesjön, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 11:00

Orrberget 134

Fritidshus
Huljen/Huljesjön, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 200 000 kr
40 m²
2 rum
1 484 m² tomt

Smultronställe i mycket gott skick med sol från morgon till kväll på lugn återvändsgata. En supermysig fritidsvilla vid Huljesjön med endast ca 30 min körtid från Sundsvall. Tomten är solrik och fint uppvuxen med gott om utrymme för odling och lek samt med flertalet uteplatser. Här kan du njuta av tillvaron ostört. Det här är en plats att åka till för att få ett härligt miljöombyte och för att koppla av. Huset passar för den kräsne fritidshusspekulanten som vill ha god standard och kunna nyttja huset året om. Här finns ett rymligt vardagsrum med stora fönster ut mot de gröna omgivningarna samt ett fint öppet kök med matplats, ett fräsch badrum och sovrum med klädförvaring. I tillägg har du en gäststuga med indragen el samt ett förråd. Här bor du få förunnat i en skyddad och privat miljö, med en påfallande känsla av lugn och harmoni och med Huljesjön som närmsta granne.

  • Plus
  • Uteplats
Storgatan 55, Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Storgatan 55

Lägenhet
Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 450 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 3
6 035 kr/mån
19 205 kr/m²

Välkommen till Storgatan 55 och den här moderna trerumslägenheten i ekonomiskt stabil bostadsrättsförening! På våning tre ligger denna lägenhet som du snabbt och enkelt når via hiss. Du har egen ingång direkt från loftgången utanför lägenheten, där du får plats med en mindre sittgrupp och kan njuta av utsikten mot Norra berget. Mellan kök och vardagsrum är det öppen planlösning som gör att det finns gott om plats för både mat- och soffgrupp. Här kan du njuta av sociala tillfällen med vänner och familj. Från vardagsrummet når du balkongen som ligger mot innergården i Söderläge. Det finns två trivsamma sovrum. Det större sovrummet ligger mot innergården och ett mindre sovrum, som idag används som gästrum/kontor, ligger mot loftgången. I badrummet finns både tvättmaskin och praktiskt bänkyta för tvätthantering och förvaring. På Storgatan bor du med närhet till det mesta som Sundsvall har att erbjuda, bland annat Mittuniversitetet, Tonhallen och NP3 Arena. Stans restauranger och butiker når du på bara någon minut. För dig som gillar att motionera finns Himlabadet, gym och fina promenadstråk längs med Selångersån ett stenkast från lägenheten. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Västra Allén 8B, Sundsvall - Västermalm, Sundsvalls kommun

Västra Allén 8B

Lägenhet
Sundsvall - Västermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
950 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 933 kr/mån
16 814 kr/m²

Välplanerad, ljus och trivsam, högst upp i huset med stor inglasad balkong i västerläge - i denna charmiga tvåa finns alla förutsättningar att trivas. När du kliver in i lägenheten välkomnas du av en ljus och rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter. Kök i vinkel med härligt ljusinflöde och generöst med utrymme för matgruppen. Vardagsrummet är luftigt med plats för både soffgrupp och matgrupp, om du vill. Härifrån når du den stora inglasade balkongen med utsikt över innergården, där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssol. Vidare erbjuder det här hemmet ett rogivande sovrum med gott om förvaring och ett stilrent, helkaklat badrum. I föreningen finns både bastu och övernattningslägenhet att tillgå samt en innergård med grillplatser, omgivna av lummig grönska. I området finns såväl gym som bageri, restauranger, Mittuniversitetet och västra station. En kort promenad tar dig in till Stenstan och längs Selångersån hittar du vackra promenadstråk. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Rosenlundsgatan 26D, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 13:30

Rosenlundsgatan 26D

Radhus
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 595 000 kr
102 + 64 m²
5 rum
396 m² tomt

Äntligen är ett av de populära kedjehusen på Haga till salu! Här är det bara att flytta rätt in. Kedjehuset är i mycket gott skick med renoverat badrum (-17) samt ett fullutrustat HTH-kök (-09). Huset är mycket trivsamt, rymligt och passar såväl den större som den mindre familjen. Huset har ett av de absolut bästa lägena på området. Beläget mot den gröna allmänningen med gott om gräsyta på baksidan samt olika uteplatser & en inglasad altan där du kan följa solen. Huset är fört på entréplan med hall, badrum, sovrum, kök med öppen anslutning mot matsal och utgång till inglasad altan. Härifrån är det vidare utgång till gräsyta på framsidan. På det övre planet finns två stora sovrum, wc, flertalet garderober samt klädkammare. Källarplanet rymmer ett generöst vardagsrum/gillestuga med klinkergolv och golvvärme (el). Förråd, matkällare, tvättstuga med extra dusch samt ytterligare ett stort förvaringsrum finns också här. Garaget är utbyggt och stort och flertalet biluppställningsplatser finns på tomten. Här bor du centralt med närhet till affärer, skolor, förskolor och goda kommunikationer in till stan, samtidigt som det finns närhet till vackra strövområden.

  • Plus
  • Uteplats
Hårdvallsgatan 10, Sundsvall - Sallyhill, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Hårdvallsgatan 10

Lägenhet
Sundsvall - Sallyhill, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
475 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
5 133 kr/mån
8 120 kr/m²

Välkommen till Hårdvallsgatan och den här trivsamma tvårumslägenheten med fönster i två väderstreck! I vardagsrummet ryms både soffgrupp och matgrupp, härifrån når du också lägenhetens mysiga balkong som ligger i ett högt och privat läge i huset. Köket är ljust och har bra förvaringsmöjligheter, med plats för matgruppen som rymmer upp till fyra personer. Rogivande sovrum med fransk balkong. Badrum med toppmatad tvättmaskin som förenklar vardagslivet. Lägenheten har klädkammare och bra förvaringsmöjligheter i garderober för den optimala förvaringen. Stadsdelen Sallyhill ligger naturnära samtidigt som du har gångavstånd till centrala Sundsvall och Universitet vilket gör det till ett populärt bostadsområde. I friluftsområdet omkring Sidsjö finns badplatser, bryggor, skidbacke, längdskidspår, motionsspår, utegym och mycket mer. I det närliggande området finns också livsmedelsbutiker, restauranger, gym, tandläkare, vårdcentral. Bra bussförbindelser med bara några minuters restid till Sundsvall city. Varmt välkommen med din visnings - eller intresseanmälan! Stadsdelen Sallyhill ligger naturnära samtidigt som du har gångavstånd till centrala Sundsvall och Universitet vilket gör det till ett populärt bostadsområde. I friluftsområdet omkring Sidsjö finns badplatser, bryggor, skidbacke, längdskidspår, motionsspår, utegym och mycket mer. I det närliggande området finns också livsmedelsbutiker, restauranger, gym, tandläkare, vårdcentral. Bra bussförbindelser med bara några minuters restid till Sundsvall city. Varmt välkommen med din visnings - eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Järkvissle 284, Liden, Sundsvalls kommun

Järkvissle 284

Villa
Liden, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
450 000 kr
98 + 61 m²
3 rum
1 235 m² tomt

Varmt välkomna till detta fina hem! Med ett högt läge och utsikt över Indalsälven, är det här en plats där ni varva ner och njuta. Omgivningen är slående vacker och på fastigheten har ni sol från morgon till kväll. Huset är charmigt och praktiskt. På entréplan finns ett trevligt kök, en toalett, samt ett stort matsalsrum och vardagsrum med öppen planlösning. På det övre planet finns två sovrum, och likaså härifrån är utsikten slående. I källaren finns tvättstuga, dusch och massvis med förvaringsutrymmen. På fastigheten står även ett mindre garage/förråd. Omgivningen med dess vackra natur och rekreationsområden är väl värda att nämnda. Här finns massvis med mysiga stigar, promenadstråk, sjöar att bada och fiska i, skoterleder, och mycket mer. En plats som måste upplevas. Kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Bergsgatan 1B, Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
  • Mån 13 maj kl 11:45

Bergsgatan 1B

Lägenhet
Sundsvall - Centralt, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 500 000 kr
89,7 m²
4 rum
vån 3/3
4 832 kr/mån
27 871 kr/m²

Välkommen till Bergsgatan 1B och denna härligt rymliga 4:a där de ca 90 kvm är fördelade på tre sovrum, badrum, vardagsrum, kök och hall. Samtliga sovrum och hallen har nya golv och det helkaklade badrummet har nyligen fått en uppfräschning i form av ny toalett, handfat, spegelskåp och duschväggar. Köket känns ombonat och mysigt med det vackert mönstrade golvet som direkt fångar din blick. Vardagsrummet är luftigt med plats för både matplats och soffgrupp. Här utgör den vackra eldstaden ett självklart blickfång. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen där du har gott om plats för mysigt umgänge i loungemöbelgruppen. I den populära brf Stjärnan nr 4 har varje lägenhet en egen parkeringsplats knuten till sig. Föreningen har även gemensam bastu med relaxrum, bordtennisrum och ett övernattningsrum som du som boende kan hyra billigt. Läget är optimalt, här bor du bekvämt med direkt närhet till Sundsvalls centrum och allt vad staden och omgivningarna har att erbjuda. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
Malmövägen 1, Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun

Malmövägen 1

Radhus
Sundsvall - Granloholm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 395 000 kr
105,5 + 25 m²
6 rum
7 481 kr/mån
13 223 kr/m²

Genomgående renoverat bostadsrättsradhus med 4 sovrum på barnvänlig gata. Badrum och kök på entréplan är smakfullt renoverade under det senaste året. Härlig uteplats på framsidan med eftermiddags- och kvällssol. På baksidan finns en uteplats med morgonsol. Bra kommunikationer med buss. Trevlig förening med god ekonomi. I föreningen finns det tillgång till bastu med relaxavdelning, hobbyrum, samlingslokal och övernattningslägenhet. OBS! Bilderna är från tidigare ägarnas försäljning och motsvarar inte hur bostaden är möblerad idag. Ytskikt o.s.v. är dock oförändrade annat än normalt slitage. Välkommen in med din intresseanmälan.

  • Plus
  • Uteplats
Medborgargatan 43, Sundsvall - Skönsberg, Sundsvalls kommun
  • Ons 15 maj kl 17:00

Medborgargatan 43

Lägenhet
Sundsvall - Skönsberg, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
550 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
2 568 kr/mån
13 750 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet längst upp i huset. Lägenheten är på 40 kvm och det finns möjlighet att bygga en vägg så man separerar sovdelen från vardagsrummet. I köket finns plats finns matplats och taket finns ett fönster som gör att det blir ljust och fint. I badrummet som är kaklat finns dusch och plats för tvättmaskin. Förening med god ekonomi där man har gjort stora renoveringar. Det finns även gemensam bastu, gym och solarium. Välkommen på visning!

  • Plus
Lokalvägen 8, Sundsvall - Kvissleby, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Lokalvägen 8, Sundsvall - Kvissleby, Sundsvalls kommun, bild 2
Lokalvägen 8, Sundsvall - Kvissleby, Sundsvalls kommun, bild 3

Lokalvägen 8

Villa
Sundsvall - Kvissleby, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 395 000 kr
127 + 36 m²
6 rum
1 822 m² tomt

Lugnt beläget, sista huset på gatan, med naturen inpå knuten och endast en kort cykeltur till vackra Juniskär med dess utbud av café, restaurang och badplats - finner ni nu denna villa till salu. Huset, som ursprungligen är uppfört 1937, är på senare tid utbyggt med vardagsrum och tre extra sovrum. Det ljusa och luftiga köket är nyrenoverat och stoltserar med vackra originaldetaljer så som eldstad och takbjälkar. Både matplats och vardagsrum är stilfullt renoverat med genomgående ljusa ytskikt och vackra trägolv. På detta plan finns även en toalett och en tvättstuga, som ägarna påbörjat renovering av. En trappa upp finner ni ett till vardagsrum, sovrum samt badrum med både badkar och dusch. I huset finns även en källare med gott om förvaringsutrymmen. Här bor ni bekvämt med bergvärme och vattenburen golvvärme i alla tre plan. Huset är väl omhändertaget genom åren och det är fint skick på såväl tak som fasad och fönster. Tomten är drygt 1 800 kvm och baksidan är omgärdad av höga träd som skapar avskildhet och lugn. Här finns stora ytor för såväl lek som odling. På tomten finns även ett fristående garage med carport, en gäststuga samt en förrådsbyggnad. Området är lugnt och idylliskt med cykelavstånd till Juniskär som bjuder på vacker skärgårdsmiljö och nästan lika kort cykelavstånd till Kvissleby centrum där du hittar det mesta du kan behöva så som mataffär, postombud, apotek, butiker och frisörer. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Antjärn 202, Härnösand - Antjärn, Härnösands kommun

Antjärn 202

Övrigt
Härnösand - Antjärn, Härnösands kommun
Norrlandsmäklarna
2 200 000 kr
170 + 490 m²
6 rum
1,1 ha tomt

Här finns möjlighet för dig som behöver stort garage eller förvaring att förvärva en fin fastighet belägen några mil söder om Härnösand. Den före detta bilhallen används idag för vinterförvaring av bilar mm. I anslutning finns ett stort garage med kontor. Hallen har renoverats med ny fasad och nya portar. På tomten finns det även ett fristående dubbelgarage. Bostadshuset på 170 kvm är i behov av underhåll då det stått tomt en längre tid. I dagsläget värms huset upp med luft- luftvärmepump. Vill man koppla på bergvärme eller liknande så finns det vattenburet system draget i huset.

  • Balkong
  • Uteplats
Klintgatan 16B, Östermalm, Sundsvalls kommun
Klintgatan 16B, Östermalm, Sundsvalls kommun, bild 2
Klintgatan 16B, Östermalm, Sundsvalls kommun, bild 3

Klintgatan 16B

Lägenhet
Östermalm, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
325 000 kr
22,6 m²
1 rum
vån 1/3
1 362 kr/mån
14 381 kr/m²

Välkommen till denna behändiga bostad där du bor både minimalistiskt och oerhört billigt. Här bor du endast en trappa upp och med fönster mot innergården. Här finns ett mindre kök med spis, ugn och kylskåp och plats för förvaring. I det kaklade badrummet som är från senaste stambytet finns allt du behöver, trots sin yta, till och med dusch. Här har du den kreativa lösningen, så kallad "Stockholmdusch". Är du student och letar en mindre bostad nära centrum, vill du komma ned i månadskostnad, eller letar du en perfekt övernattningslägenhet i Sundsvall så är det här en lägenhet för dig. välkommen på visning!

  • Premium
Östra Radiogatan 2D, Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun

Östra Radiogatan 2D

Lägenhet
Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
1 300 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 2
4 507 kr/mån
19 549 kr/m²

Nu kan du bli ägare till områdets finaste trerumslägenhet! Modernt kök med plats för den större matmöbelgruppen. Öppen planlösning som bjuder in till trevliga kvällar med vännerna och familjen. Fönster i två väderstreck som ger härligt ljusinsläpp. Två rogivande sovrum där det ena idag används som walk-in closet för optimal förvaring. Hall i vinkel med smart förvaring i inbyggda garderober. Badrum med kakel och klinkerplattor. Området Skönsmon är ett omtyckt område som har det mesta du behöver för en bekväm vardag. Här finns en livsmedelsbutik med postombud, restaurang, pizzeria. Till Sundsvall city finns det gott om bussförbindelser som tar dig in till stan på 10 minuter. Det finns även bra cykel- och gångvägar. Varmt välkommen med din visnings – eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Fridhemsgatan 44E, Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Imorgon kl 15:00

Fridhemsgatan 44E

Radhus
Sundsvall - Skönsmon, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 995 000 kr
121 + 22 m²
6 rum
125 m² tomt

Välkommen till detta rymliga radhus på Fridhemsgatan, endast 10 minuters promenad till centrala Sundsvall. Är ni en växande eller redan stor familj som börjar bli trångbodda och behöver fler sovrum, vill bo centralt och samtidigt minimalt med gräsmattor som behöver klippas samt inte behöva tänka på snöskottning och annat jobb som är förknippat med att bo i villa så är detta ett perfekt hem för er. Köket är renoverat och är utrustat med allt som behövs för en barnfamilj som t.ex fullstor kyl och frys, diskmaskin, mikrovågsugn, induktionshäll. På övervåningen har badrummet renoverats med klinkers och kakel på väggar och golv, badkar och golvvärme. I hallen på entréplan finns även en mindre gästtoalett. I källaren finns, förutom två sovrum, tvättstuga med dusch och en bastu. Bastun används inte idag men det är endast aggregatet som fattas. Här har du eget garage som har försetts med uttag för elbilsladdning. Här bor man billigt, lättsamt och stort, och såklart med gångavstånd till förskolor, skolor och stan. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Hellbergsgatan 15, Sundsvall - Skönsberg, Sundsvalls kommun

Hellbergsgatan 15

Lägenhet
Sundsvall - Skönsberg, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
595 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 675 kr/mån
14 691 kr/m²

Renoverad och modern lägenhet! Snart finns denna moderna och renoverade etta till salu, med fransk balkong och trevligt läge! När du kliver in i lägenheten välkomnas du av den ljusa och rymliga hallen. Direkt till höger finns ett fint badrum med tvättmaskin. Vardagsrummet är stort och trevligt med gott om plats för allt du behöver så som soffgrupp, TV och garderober. Köket är supersnyggt med gott om förvaring, bänkytor samt med plats för ett matbord. Lägenheten rymmer dessutom en sovalkov. Kort och gott – en väldisponerad och mycket fin lägenhet där det bara är att flytta in! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Plus
  • Balkong
Tivolivägen 24, Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Tivolivägen 24

Lägenhet
Sundsvall - Haga, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
595 000 kr
28 m²
1.5 rum
1 999 kr/mån
21 250 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 1,5:a med separat sovrum och gångavstånd till stadskärnan. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt och ett modernt kök i grått. I vardagsrummet finns plats för matbord och soffa. Från vardagsrummet är det utgång till balkongen som ligger i soligt söderläge. Perfekt lägenhet för dig som vill bo billigt med ändå ha närhet till stadens puls.

  • Balkong
Klingsta 508, Klingsta, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår

Klingsta 508

Villa
Klingsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
4 795 000 kr
158 m²
6 rum
3 480 m² tomt

2019 stod detta fantastiska hus klart, med tillhörande dubbelgarage och carport. Byggnader som ritats och byggts upp med stor omsorg för såväl kvalité som väl valda detaljer. Planlösningen mellan hall, kök och vardagsrum är öppen med stora fönsterpartier ut mot grönskan, samt med utgång till den stora altanen som sträcker sig längs med huset – en plats att njuta av solen och koppla av på. Här får också hela familjen får plats tack vare de fyra sovrummen, det extra allrummet, dubbla badrum samt groventré och tvättstuga. I garaget finns dessutom en extra toalett. Trädgården är väl tillrättalagd med en plan och fin gräsmatta runtom huset som inbjuder till lek och rekreation. Omgivningarna runt Klingsta är fantastiska med Klingstatjärnen inom synhåll, massvis av härliga promenadstråk, stigar, bär och svampplockning, och härliga vidder. Dessutom finns skolor alldeles i närheten, samt skolbussar och kommunikationer som tar er in till Sundsvalls centrum på en kvart. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Klippgatan 3, Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
  • Tis 14 maj kl 16:30

Klippgatan 3

Lägenhet
Sundsvall - Korsta, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
550 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2
6 454 kr/mån
6 111 kr/m²

Med fint läge i området ligger den här trivsamma och genomgående fräscha trerumslägenheten! Hall i vinkel med fönster mot grönområde som ger ett fint ljusinsläpp in till lägenheten. Rymligt badrum med plats för tvättmaskinen. Två stora sovrum som båda är fria från insyn. Det stora vardagsrummet rymmer både en soffgrupp och matbord. Köket har bra med förvaring i skåp och bänkytor och är utrustat med diskmaskin för en enkel vardag. Från köket kliver ni ut på den stora inglasade balkongen i bästa söderläge, härifrån kan man njuta av många härliga soltimmar. Varmt välkommen med din visnings - eller intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun
  • Budgivning pågår
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 2
Ripsandsviken 225, Sundsvall, Sundsvalls kommun, bild 3

Ripsandsviken 225

Villa
Sundsvall, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
8 000 000 kr
180 + 105 m²
4 rum
2 185 m² tomt

Det är sällan en sådan här fastighet kommer ut på marknaden, men nu finns chansen att förvärva en riktig skärgårdsdröm. Belägen på strandnära tomt, i Ripsandsviken på södra Alnön, är det här en fastighet som är unik i sitt slag. Villan är ursprungligen ett timmerhus byggt 1917, där så gott som allt förutom timmerstommen bytts ut på senare år; ny grund, fasad, tak, fönster, kök, badrum, tvättstuga och ytskikt. Dessutom har fastigheten byggts till med ett spektakulärt tornrum som bjuder på en hänförande utsikt över det glittrande vattnet. Självklart finns här även bergvärme med vattenburen golvvärme i båda plan. På fastigheten finns också ett uppvärmt dubbelgarage med tillhörande förrådsbyggnad. Övriga faciliteter värda att nämna är vedeldad bastu samt jacuzzi. Det här är ett unikt boende med ett läge få förunnat. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och för att boka en privat visning.

  • Premium
  • Uteplats
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 2
Kustvägen 79, Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 3

Kustvägen 79

Övrigt
Sundsvall - Bredsand, Sundsvalls kommun
Norrlandsmäklarna
2 700 000 kr
298 + 150 m²
1 528 m² tomt

Här har du möjlighet att förvärva en hyresfastighet i gott skick på bra läge i Bredsand. Nyligt installerad bergvärme ger låga driftskostnader. Yttertaket är bytt. Fastigheten inrymmer en lokal på 109 kvm, två större 3 rok lägenheter om 74 kvm vardera samt en 1 rok på 39 kvm. 1 rok lägenheten är nybyggd 2020. Den ena 3:an samt lokalen används idag av ägaren för eget bruk varför inga hyresintäkter finns på dessa i dagsläget. Lokalen kan med enkla medel göras om till lägenhet om så önskas. Stort varmgarage med skruvmöjligheter finns i källaren som även detta kan hyras ut. Flertalet biluppställningsplatser finns på fastigheten, lusthus m.m. Driftsnetto ligger i dagsläget på 44 732kr (enbart med hyresintäkter från ena 3:an samt 1:an). Inga hyreshöjningar är gjorda senaste åren. Potentiellt driftsnetto på 246.332kr Ta kontakt med mäklare för visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 49