Broberg Mäkleri AB

Broberg Mäkleri AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Långgatan 32, Järpås, Lidköpings kommun

Långgatan 32

Villa
Järpås, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
2 495 000 kr
272 + 156 m²
8 rum
1 084 m² tomt

Välkommen till denna fina fabrikörsvilla anno 1930 med unik arkitektur och gedigen känsla! Huset har nygjort tak, dränering, nytt värmesystem, nymålad putsfasad samt nyare isolerglasfönster. Representativ, luftig och social planlösning i tre plan med stora sällskapsytor i fil. Fina ekparkettgolv i stor del och smakfullt renoverat med vackra originaldetaljer bevarade så som höga golvlister och välvda takstukaturer. Mycket välkomnande hall med härlig värme från eldstaden och ingång genom vackra pardörrar i glas. Bastu och bra klädförvaring/förråd intill tvättstuga i källarplan. Fiber finns. Ny carport med pulpettak. inramad och skyddad trädgård med fin tujahäck. Nära natur med motionsspår och utomhusgym, badsjö, pumptrackbana, skola, livsmedelsbutik med postservice samt bra buss- och tågkommunikationer till större samhällen och städer.

  • Balkong
Nyhemsgatan 14, Majåker, Lidköpings kommun

Nyhemsgatan 14

Radhus
Majåker, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
2 395 000 kr
115 m²
4 rum
482 m² tomt

Lättskött boende med allt på ett plan. Bra hörnläge i trivsamt och lugnt område med närhet till natur och upplyst motionsspår. Nyinlagt ekparkettgolv i flera rum. Kök med inredning i ekfanér. Stort ljust vardagsrum med plats för både sittdel och matsalsdel. Generöst med ljus från stora fönsterpartier och utgång till stenbelagd, skyddad uteplats i soligt läge. Nyare isolerglasfönster. Inhägnad, delvis insynsskyddad och lättskött trädgård med lekstuga/hundgård på tomten. Rymligt förråd i anslutning till huset. Garage och förråd i länga med automatisk port. Barnvänligt med gångavstånd till Majåkerskolan ( F-6) och trygga cykel-och gångbanor i omgivningen. Ett stenkast från busshållplats till Lidköpings centrum med dess affärs-och restaurangutbud.

  • Uteplats
Spejaregatan 25, Bågen, Skara kommun

Spejaregatan 25

Lägenhet
Bågen, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
445 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
3 910 kr/mån
6 642 kr/m²

Missa inte chansen att förvärva denna trivsamma 3:a på första våning! Här är det bara att flytta in, fint renoverad under senare år! Fräscha ytskikt på både väggar och golv. Påkostat kök i vitt, bekvämt med diskmaskin. Gott om förvaring i både hall och sovrum bakom snygga garderobslösningar. Rymligt vardagsrum med stort ljusinsläpp, härifrån nås balkong under tak med härlig morgonsol. Låg boendekostnad och välskött fastighet. Här bor du i ett omtyckt område i mysiga kvarter med närhet till Djurgårdsäng, förskola, skola och lekplats. Tv och Internet via Fiber ingår i månadsavgiften och föreningen bjuder på bostadsrättstillägg. Varmt välkommen till Spejaregatan 25!

  • Balkong
Furuhällsvägen 39, Furuhäll, Lidköpings kommun

Furuhällsvägen 39

Lägenhet
Furuhäll, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
1 395 000 kr
83 m²
3 rum
5 693 kr/mån
16 807 kr/m²

Sjönära och lugnt boende med trevlig planlösning. Välskött med ljusa färger i interiören och klinkergolv i hall och kök. Kök med inredning i vitt och matplats vid fönster. Öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum som har utgång till inglasat uterum att förlänga årstiderna i. Matsalen är rymlig och går att avdela om extra rum önskas. Helkaklat badrum med dusch. Ombonad trädgård med växthus och odlingslådor. Stenbelagd uteplats med kvällssol och terrassmarkis vid entrén. Carport med isolerat förråd som har gjorts om till gästrum. Välskött omtyckt bostadsrättsförening. Fiber finns från Telia. Fina promenadstigar i området med närhet till natur, sjö samt cykelavstånd till sommarcaféet Skogshyddan med minigolf och badplats. Nära busskommunikationer till Lidköpings centrum med dess affärs- och restaurangutbud.

Ringvalsvägen 17, Askeslätt, Lidköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Ringvalsvägen 17, Askeslätt, Lidköpings kommun, bild 2
Ringvalsvägen 17, Askeslätt, Lidköpings kommun, bild 3

Ringvalsvägen 17

Villa
Askeslätt, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
5 985 000 kr
183 + 58 m²
6 rum
1 179 m² tomt

Stor villa med vacker vy mot åsen från trädgårdssidan. Genomtänkt planlösning på hela 183 kvm med allt på ett plan! Interiör i smakfulla kulörer och fina enhetliga ekparkettgolv i större delen av huset. I hjärtat av hemmet finns ett stilrent och modernt Vedumkök i vitt med kakel över arbetsytor. Köksö med spishäll och frihängande fläkt vilket gör matlagningen central och trevlig. Rymligt och luftigt vardagsrum med ryggåstak, mycket ljus från stora fönsterpartier och två altandörrar. Fantastisk vy mot landskapet och åsen. Två fräscha helkaklade badrum med inredning från Vedum. Praktiskt med dressingroom mellan sovrum och tvättstuga. Centraldammsugare i huset. Fiber finns. Stort härligt trädäck som stäcker sig runt trädgårdssidan och gavelsidan. Flera uteplatser i olika väderstreck. Stort dubbelgarage och förråd med klinkergolv, nås direkt från huset. Uppvärmning via fjärrvärme samt solceller vilket bidrar till gynnsamma elkostnader, energiklass B. Elbilsladare finns. Lättskött trädgård inramad av thujahäck samt fin stenbelagd uppfart och entrégång. Rymlig friggebod på tomten. Utmärkt villa passande alla ålderskategorier. Nära skolor, motionsspår och centrum.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kvarngatan 17, Centrum, Lidköpings kommun

Kvarngatan 17

Villa
Centrum, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
7 385 000 kr
220 + 90 m²
8 rum
879 m² tomt

Ståtlig putsad villa i klassisk arkitektur från förra seklets 20-tal. Tilltalande, representativt och rymligt boende med fyra inredda våningar. Låga driftkostnader med bergvärme och kompletterande solceller. Energiklass A, vilket berättigar till grönt bolån. Sällskapsdelar med trägolv ligger i fil där vardagsrummet har en stämningshöjande och värmande spis med kassett och matsalen en vacker kakelugn. Trivsamt kök i ljuslaserad ek med bänkskivor i granit, bakugn samt matplats vid fönster. Inredd källare och vind som erbjuder extra yta och mycket förvaring. Mansardtak i lertegel, nyare dekorativa fönster med spröjs samt en inbjudande veranda. Välskött trädgård på hörntomt med smidesgrindar, stenbelagda gångar och uppfart till garage/förråd med stor carport. Trevlig stenbelagd uteplats i trädgården med kvällssol.. Fiber finns installerat. Idealiskt läge på lugn gata med närhet till det mesta såsom skolor, gym, affärer och restauranger.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Spejaregatan 20, Bågen, Skara kommun

Spejaregatan 20

Lägenhet
Bågen, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
285 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 402 kr/mån
4 488 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a i skön retrostil! Lättillgängligt läge på fösta våning. Bevarat kök med renoverade köksluckor i sober grön samt med matplats vid fönster. Från sovrummet nås balkong med morgonsol. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp. Möblerbar hall i vinkel samt gott om förvaring i klädkammare. Bekvämt med egen tvättmaskin i lägenheten. Tillgång till gemensam tvättstuga, matkällare och förråd i källarplan. Låg boendekostnad där både bostadsrättstillägg samt TV och internet via fiber ingår i avgiften till föreningen. Omtyckt område i mysiga kvarter med närhet till Djurgårdsäng och fin gång- och cykelväg till centrum. Även nära till friluftsområdet Petersburg som erbjuder utegym, motionsspår, mountainbikespår och padelbana.

  • Balkong
Nonnens väg 4B, Nya Staden, Lidköpings kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Nonnens väg 4B, Nya Staden, Lidköpings kommun, bild 2
Nonnens väg 4B, Nya Staden, Lidköpings kommun, bild 3

Nonnens väg 4B

Villa
Nya Staden, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
4 285 000 kr
224 m²
8 rum
482 m² tomt

Ett läckert arkitektritat tegelhus av Rosencrantz arkitektkontor med gångavstånd till Lidköpings centrum. Ett bland åtta liknande villor på gatan. Trevlig och social planlösning med många rum i två plan där flera originaldetaljer är bevarade. Välkomnande hall med marmorgolv. Vardagsrum med stämningshöjande murad öppen spis samt utgång till uteplats och trädgård. Ljust kök med intilliggande matsal. Stor balkong i anslutning till matsalen. Härligt sällskapsrum med sluttande tak som skapar rymd. Praktisk tvättstuga med utgång till trädgård. Bastudel. Fina rymliga ytor passande för egen verksamhet. Fiber finns installerat. Goda möjligheter att inreda efter egen stil, då skicket är äldre men välhållet. Lättskött trädgård i fritt läge. Uppvärmning via fjärrvärme. Garage med förråd. Eftertraktat område med lättillgängligt avstånd till livsmedelsaffärer, affärer, restauranger, tågstation för pendling och bad i Vänern.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Västerskog Hasselskog 1, Västerskog, Skara kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30
Västerskog Hasselskog 1, Västerskog, Skara kommun, bild 2
Västerskog Hasselskog 1, Västerskog, Skara kommun, bild 3

Västerskog Hasselskog 1

Gård/Skog
Västerskog, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
3 385 000 kr
207 m²
8 rum
2,7 ha tomt

För dig som drömmer att bo på en gård på landet, nu finns möjligheten! I ett lättillgängligt läge några kilometer utanför Skara ligger denna välskötta hästgård med fin gårdsmiljö omringad av odlingslandskap. Tillbyggd 1 1/2- plansvilla med många sovrum, flera uteplatser i olika väderstreck, vedeldad badtunna, inglasat uterum och pooldäck. Ekparkettgolv i större delen av huset. Stort kök i valnötsfanér i anslutning till matsal och allrum, tillbyggt-17. Rymligt vardagsrum med braskamin och utgång till uteplats i anslutning till pooldäck. Från det inglasade uterummet når man båda uteplatserna på trädgårdssidan. Fräscht badrum på entréplan med bubbelbadkar samt wc på övre plan. Fiber finns. Låg drift med jordvärme samt ny värmepump från CTC. Nytt tak med betongpannor. Separat nygjort gästhus med eget kök och badrum. Här finns ca 2,7 hektar i ett skifte fördelat på trädgård, hagar och åkermark. Välordnade hagar med elstängsel. Stall byggt -17 med tre boxar och lösdriftsstall. Ridbana i anslutning. Flera ekonomibyggnader med mycket förvaringsmöjligheter. Smidigt läge med cykelavstånd till centrala Skara.

  • Premium
  • Uteplats
Filipsdalsgatan 23 C, Centrala Skara, Skara kommun

Filipsdalsgatan 23 C

Lägenhet
Centrala Skara, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 1/2
5 379 kr/mån
6 600 kr/m²

Välkommen till fint renoverat boende på markplan med centralt läge! Välplanerad bostadsrätt om 3 rum och kök med ljus interiör, genomgående fina enhetliga golv och två uteplatser i olika väderstreck! Rymlig, möblerbar hall. Kök i vitt som renoverades-13 med fräscha vitvaror och utgång till träbelagd uteplats i soligt läge. Vardagsrum med utgång till stensatt uteplats under tak. Gott om förvaring i rymlig klädkammare samt bakom garderobsvägg i sovrum. Basutbud med tv-kanaler ingår i avgiften. Tillgång till förråd i gårdshus. Mycket centralt läge, med närhet till det mesta! Här bor du i välskött förening med mysig innergård.

  • Uteplats
Prostgatan 6 D, Gamla staden, Lidköpings kommun

Prostgatan 6 D

Lägenhet
Gamla staden, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
395 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 131 kr/mån
7 117 kr/m²

Genomgångslägenhet på första våning i populärt område i Gamla Staden. Lägenheten erbjuder två rum och kök med fönster i två väderstreck. Charmigt fönsterparti i väggen mellan matplatsen och vardagsrummet ger rummen ett ännu ljusare intryck! Balkong i kvällssol med markis. Badrum med kaklade väggar och egen tvättmaskin. Sovrum med ingång från hallen. Flytta in direkt eller bra tillfällighet för dig som vill sätta din egen prägel. Trivsam innergård med lekplats och nära till livsmedelsaffär, pizzeria, apotek och vårdcentral. Promenadavstånd till Lidköpings rika utbud av restauranger, caféer och butiker i centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Östergatan 1 B, Götene centrum, Götene kommun

Östergatan 1 B

Lägenhet
Götene centrum, Götene kommun
Broberg Mäkleri AB
175 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2/3
2 828 kr/mån
4 070 kr/m²

Fräsch 1:a i centrala Götene med trevlig planlösning, belägen på andra våning med inglasad balkong! Välkomnande hall som leder in till uppfräschat kök med markis, nyare utrustning samt gott om skåpsförvaring. Sovdel i vardagsrum med slipad ekparkett och utgång till rymlig inglasad balkong i soligt västerläge. Här har man kvällssol och utsikt över Götenes centrum. Helkaklat badrum med ny toppmatad tvättmaskin. Klädkammare med hyllor och stänger. Förråd och matkällare i källarplan. Stabil förening med tilltalande månadsavgift där det mesta ingår, även bredband. Nära till matbutiker, apotek, vårdcentral, café m.m. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Olofstorpsvägen 5 M, Axvall, Skara kommun

Olofstorpsvägen 5 M

Lägenhet
Axvall, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
545 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1/2
4 037 kr/mån
8 385 kr/m²

Mycket smakfullt renoverad bostadsrätt med trevlig planlösning i markplan. Fräscha ytskikt i fina färger med en modern touch. Snyggt kök i grått med vitrinskåp, mässinghandtag, marmorliknande plattor ovan bänk, gott om arbetsytor och matplats vid fönster. Ljust vardagsrum med ekparkettgolv och utgång till skyddad träbelagd uteplats. Ombonat sovrum med bra förvaring. Fräscht renoverat badrum kombinerat med tvättstugedel. Stenbelagd uteplats finns på entrésidan. Fiber finns. Drygt 5000 kr i inre reparationsfond. Bra läge i centrala Axvall och ett stenkast från matbutiken. Nära till buss, bad i Vingsjön och promenader på Axevalla hed. Pendlingseffektivt läge till Skövde, Skara och Lidköping. Välkommen på visning!

  • Plus
Djurgårdsvägen 15 D, Bågen, Skara kommun

Djurgårdsvägen 15 D

Lägenhet
Bågen, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
150 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 3/3
3 550 kr/mån
2 609 kr/m²

Två rum och kök högst upp i huset med väldisponerad planlösning. Rymligt vardagsrum med utegång till balkong under tak. Badrum med egen tvättmaskin och sovrum som vetter mot lugn innergård. Kök i original med plats för matbord och gott om förvaring bakom garderobsvägg i hallen. Goda möjligheter att sätta sin egen prägel då renoveringsbehov finns. Inre fond om ca 13 000 kr för nästa ägare att nyttja. Tillhörande förråd och matkällare finns i källarplanet. Här bor du tryggt och bekvämt i välskötta bostadsrättsföreningen Bågen med närhet till Djurgårdsäng, förskola och skola. Tilltalande månadsavgift där det mesta ingår, även bredband! Varmt välkommen på visning!

Trumslagarevägen 6, Sörskogen, Skara kommun
Trumslagarevägen 6, Sörskogen, Skara kommun, bild 2
Trumslagarevägen 6, Sörskogen, Skara kommun, bild 3

Trumslagarevägen 6

Villa
Sörskogen, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
4 785 000 kr
166 + 39 m²
6 rum
1 301 m² tomt

Nybyggt enplanshus i nyfunkisstil med väldisponerad planlösning. Öppna sociala ytor med rymd och takhöjd som högst 4.2 meter. Den moderna och stilrena interiören går som en röd tråd i fina jordnära färger genom hela huset. Generöst med ljus från stora fönsterpartier, enhetliga golv i hållbar härdad ek från Bjelin, klinkergolv i hall och tvättstuga samt två lyxiga helkaklade badrum. Modernt kök från Vedum i linnebeige kulör med högkvalitativa maskiner och användbar bardisk som avgränsar mot matsalen. Vardagsrummet har härlig takhöjd och är öppet mot matsal samt har utgång till uteplats i söderläge. Stämningshöjande och värmande braskamin förenar matsal och vardagsrum. Praktisk och rymlig tvättstuga med förvaring och utgång till garage. Skön komfort med vattenburen golvvärme. Garage och förråd i huskroppen. Stenbelagd uppfart med plats för flera bilar. Elbilsladdare. Energieffektivt hus kompletterat med solceller som minskar driftskostnaden. Fiber finns. Barnvänligt område med närhet till lekplats, motionsspår och skolor.

  • Premium
  • Uteplats
Härlunda Ekebacken 1, Härlunda, Skara kommun
  • Mån 29 apr kl 18:15
Härlunda Ekebacken 1, Härlunda, Skara kommun, bild 2
Härlunda Ekebacken 1, Härlunda, Skara kommun, bild 3

Härlunda Ekebacken 1

Gård/Skog
Härlunda, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
1 995 000 kr
134 + 45 m²
4 rum
3,2 ha tomt

Välkommen till Ekebacken! Gård belägen med härlig tomt på höjden. Attraktiv villa med väldisponerade rum och fina ytskikt. Ljust kök med matplats vid fönster. Vardagsrum med parkettgolv och fönster åt två håll. Härliga sällskapsytor i stort uterum med anslutning till träbelagd uteplats och vy över den njutbara trädgården med omgivande grönska. Låg drift med jordvärme, energiklass B. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns. Tomtmark på strax över tre hektar med nyplanterad skog på ca två hektar. På fastighetens finns ett uthus med rymligt förråd och garagedel samt vagnskjul med carport. Kanske framtida stall i garagebyggnad. Lättillgängligt läge mellan Skara och Falköping, även nära busshållplats. Natursköna upplevelser så som Herrtorps Qvarn vid Flian och trandansen i Hornborgasjön finns i närområdet.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Örslösa Halvfara 7, Örslösa-Söne, Lidköpings kommun

Örslösa Halvfara 7

Fritidshus
Örslösa-Söne, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
595 000 kr
45 m²
2 rum
1 225 m² tomt

Strax efter infarten till Örslösa hittar ni avfarten till denna trivsamma sommarstuga med gäststuga och förråd på friköpt, kuperad tomt. Lugnt, lättillgängligt läge med naturen inpå knuten. Stugan har en trevlig planlösning med entré, kök, sovrum, tvättrum och ljusgeneröst allrum i anslutning till härligt inglasat uterum. Behöver man mer utrymme finns en fin gäststuga. Fastigheten säljs med möbler och vissa inventarier. Nyare treglasfönster och fiber framdraget till hus. På tomten finns utrymme att parkera bilen och utöver gäststugan finns en fristående förrådsbyggnad som rymmer förvaring och påkostad fritidstoalett. Närhet till Källstorp som erbjuder leder och spångar ut på öar för vandring och rekreation samt bad i Vänern. Bekvämt avstånd med bil till Svalnäs vid Hindens rev för fina strandbad. Lidköping ca 20 minuters bilfärd österut och busshållsplats 100 meter från dörren.

Planteringen Valdhem 1, Planteringen, Skara kommun

Planteringen Valdhem 1

Villa
Planteringen, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
2 900 000 kr
130 m²
6 rum
1 952 m² tomt

Välkommen till Valdhem, ett charmigt moderniserat hus från förra seklets början. Fint läge på landet och granne med odlingslandskapet. Här får du en känsla av lantligt lugn, men ändå nära centrum. Kök i vitt med fräscha maskiner. Mysigt vardagsrum med trägolv samt stämningshöjande och värmande braskamin. Nytillbyggd-23 matsal med vy mot naturen och utgång genom pardörr till uteplats med kvällssol. Stort nytt badrum kombinerat med tvättstuga, tillbyggd-23. Två luftvärmepumpar. Fiber finns. Härlig lantlig trädgårdstomt på nästan 2000 kvm med fritt läge. Uthus finns på tomten. Närhet till natur och motionsspår samt planteringens sommargård med minigolf, boulebana, fotbollsplan, lekplats och café.

  • Uteplats
Spolegatan 15, Nya Staden, Lidköpings kommun

Spolegatan 15

Villa
Nya Staden, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
3 985 000 kr
116 + 95 m²
5 rum
488 m² tomt

Välskött och fin villa med trevlig planlösning. Luftiga rum i entréplanet med en takhöjd på 2,5 m. Kök i vitt med kakel på väggar över arbetsytor. Vardagsrum i vinkel med vackra fiskbensparkettgolv och generöst med ljus från fönster åt tre håll. Inglasat uterum som blir en social förlängning av rummet, öppnar upp för njutbara kvällar och förlänger årstiderna. Entréplanet har ett helkaklat fräscht badrum och i källarplanet finns härlig spa-del för avkoppling. Tre rymliga sovrum på övre plan. Intilliggande carport med förråd. Låg drift med fjärrvärme. Tak och dränering gjort. Nära förskolor, skolor, gymnasium, livsmedelsbutik, inomhusbad, fotbollsplaner och upplyst motionsspår. Attraktivt område med närhet till hjärtat av Lidköping.

  • Plus
Valhallagatan 32, Valhall, Skara kommun

Valhallagatan 32

Lägenhet
Valhall, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
125 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 767 kr/mån
2 016 kr/m²

Två rum och kök med trivsam planlösning och ljus interiör! Hörnlägenhet i högt läge och med fönster i tre väderstreck. Kök i vitt med plats för matbord. Från rymligt vardagsrum nås balkong i västerläge med kvällssol. Fräscht, helkaklat badrum med egen tvättmaskin. Möblerbar hall och sovrum med gott om förvaring bakom garderober. Drygt 3 500 kr i inre reparationsfonden för ny ägare att nyttja. Gemensam innergård med lekplats. Nya fönster och ytterdörr. TV och bredband från Tele2 ingår i månadsavgiften. Gång- och cykelbanor till centrum, mataffärer och detaljhandel. Nära busshållplats och skola (F-6). Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Gums gård 1, Blomberg/Kinnekulle, Götene kommun
Gums gård 1, Blomberg/Kinnekulle, Götene kommun, bild 2
Gums gård 1, Blomberg/Kinnekulle, Götene kommun, bild 3

Gums gård 1

Gård/Skog
Blomberg/Kinnekulle, Götene kommun
Broberg Mäkleri AB
8 985 000 kr
240 + 100 m²
6 rum
4,8 ha tomt

Praktfull forntida kungsgård med mycket gamla anor och vacker mangårdsbyggnad. Omsorgsfullt och smakfullt renoverad med bevarade äldre detaljer och fina påkostade materialval i harmoniska färger. Klassisk planlösning med rum i fil och ett helt nyinrett övre plan. Tillbyggda entréer med platsbyggda garderober. Läckra helkaklade badrum. Totalareal om ca 4,8 hektar, flera ekonomibyggnader, däribland ett stall med tre boxar. Välgjord och bra placerad paddock om 25*60 meter med belysning. Kommunalt vatten och avlopp.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun, bild 2
Öboängen 7, Öbovik, Lidköpings kommun, bild 3

Öboängen 7

Tomt
Öbovik, Lidköpings kommun
Broberg Mäkleri AB
2 200 000 kr
2 002 m² tomt

Tillfälle att förvärva stor tomt i omtyckta Öbovik med möjlighet att förverkliga dina husdrömmar! Välj husleverantör eller bygg på egen hand, önskas snickarglädje eller modern utformning...du bestämmer! Här finns tillgång till båtplats och båtramp. Gemensamma sjöbodar med boulebana och grillplats intill. Ett trivsamt och lantligt läge nära Vänern med bad och härliga promenadstråk i vacker miljö. Ca 1,5 mil in till Lidköping med sitt rika affärs- och restaurangutbud. Välkommen att åka förbi tomten och titta!

  • Premium
  • Energieffektiv
Guldsmedsgatan 19, Centrum, Skara kommun
Guldsmedsgatan 19, Centrum, Skara kommun, bild 2
Guldsmedsgatan 19, Centrum, Skara kommun, bild 3

Guldsmedsgatan 19

Villa
Centrum, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
9 495 000 kr
473 + 279 m²
12 rum
2 060 m² tomt

Ståtlig herrgårdsliknande villa med många möjligheter anno 1858. Stilfull och fint underhållen exteriör och interiör. Mycket centralt läge med vy mot parken Botan och dess lummiga promenadstråk mot Viktoriasjön. Njut av stor, ljuvlig glasveranda på entréplan samt delvis inglasad, lika stor, balkong på övre plan. Härliga rum i fil mot parksidan. Huset erbjuder i dagsläget 2-3 rymliga boenden där den smakfulla interiören har tidstypiska detaljer. Här finns vackra höga fönster med djupa fönsternischer, fiskbensparkett, pardörrar, murad spis, takrosetter, höga golvlister och takstukaturer. Två lantliga renoverade kök med högkvalitativa maskiner från Smeg med mässingdetaljer. Snygga, nyrenoverade badrum på övre plan. Vardagsrum/matsal med utgång till stor njutbar och inglasad veranda/balkong som erbjuder extra social yta och utsikt över trädgård och park. Lättskött trädgård med vackra blodbokar. Grusad uppfart med plats för flera bilar. På tomten finns dubbelgarage och cykel-/redskapsförråd. Rymligt trädäck i soligt läge med del under tak. Fiber finns. Mycket förvaringsmöjligheter både på vind- och källarplan. Här finns många möjligheter: Disponera som egen bostad, generationsboende, bo på ett plan och driv egen verksamhet i den andra, hyr ut som kontor eller lägenheter. Nära förskolor, skolor och gångavstånd till centrum med affärer, livsmedelsbutiker och restauranger.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Petersburg 6:8, Petersburg, Skara kommun

Petersburg 6:8

Tomt
Petersburg, Skara kommun
Broberg Mäkleri AB
295 000 kr
6 777 m² tomt

Tillfälle att förverkliga dina husdrömmar och förvärva stor tomt på över ett tunnland i lantlig miljö! Attraktivt, lugnt och barnvänligt läge, nära nybyggt villaområde. Plan tomt på 6777 kvm i skogsmiljö. Möjlighet finns till kommunalt vatten- och avloppsanslutning. Fiber kan också kopplas in. Nära natur, motionsspår och padelbanor. Lättillgängligt beläget med cykel- och gångbanor till stor mataffär och detaljhandel samt till Skara centrum med förskolor, skolor, restauranger och affärer. Bra läge för pendling till andra närliggande städer. Åk gärna förbi och titta på tomten!

Skonaregatan 14, Källby, Götene kommun

Skonaregatan 14

Villa
Källby, Götene kommun
Broberg Mäkleri AB
3 985 000 kr
127 + 7 m²
4 rum
862 m² tomt

Trivsam enplansvilla från Götenehus med tak till nock. Generös takhöjd på 3,6 m, skapar en känsla av rymd i den öppna planlösningen. Enhetliga parkettgolv och ljusa jordnära färger interiört i de sociala delarna. Mycket ljus från stora fönsterpartier. Kök i vitt från Vedum med maskiner i rostfritt och en funktionell och avgränsande bardisk mellan rymlig matsalsdel och arbetsytor. Öppet mot vardagsrum med stämningsfull och värmande braskamin i täljsten. Härligt inglasat uterum, fungerar som ett extra rum. Gästtoalett och helkaklat badrum. Fräsch tvättstuga med praktisk groventré och intilliggande förråd. Insynsskyddad, träbelagd uteplats med spabad. Trädgård med berg i dagen, vilket ger en sammanhängande känsla med den öppna vyn mot skogsområdet. Gärdsgårdsstaket och klotkörsbärsträd mot gatan. Garage, förråd och vedförråd finns på tomten. Stensatt uppfart med plats för flera bilar. Miljömässigt tänk med solceller, solfångare och värmeåtervinning. Fiber finns. Lugnt och lättillgängligt läge med närhet till bad i Vänern, småbåtshamn, skolor och tåg/buss. Ett hus att trivas i!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 45