Asira AB

Asira AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Birger Jarlsgatan 104G, Vasastan-Östermalm, Stockholms kommun
  • Ons 15 maj kl 18:00
Birger Jarlsgatan 104G, Vasastan-Östermalm, Stockholms kommun, bild 2
Birger Jarlsgatan 104G, Vasastan-Östermalm, Stockholms kommun, bild 3

Birger Jarlsgatan 104G

Lägenhet
Vasastan-Östermalm, Stockholms kommun
Asira AB
4 295 000 kr
43 m²
2 rum
vån 1
3 251 kr/mån
99 884 kr/m²

Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning! Socialt disponerad bostad om 43 kvadratmeter fördelat på 2 rum och kök. Sovrummet ligger i lugnt läge mot innergården. Välrenoverad bostad med fräscht kök och smakfullt badrum. Denna attraktiva adress är i centralt läge med ett oändligt utbud av restauranger och nöjen strax utanför porten. Samtidigt finns även närhet till lugn och grönska; ta med en filt och en bok till gräsmattan i Hagaparken eller ta ett dopp i mysiga brunnsviken.

  • Premium
Storgatan 33-45, null, Överkalix kommun

Storgatan 33-45

Övrigt
Överkalix kommun
Asira AB
1 400 000 kr
445 m²
2 549 m² tomt

Hyresfastighet med sju bostadslägenheter, en fullt utrustad restaurang samt lokaler belägen på Brännan i centrala Överkalix. Hyresintäkterna uppgick till 602 000 kr för år 2022, och 465 000 kr för år 2023. Driftkostnaderna för el, uppvärmning, vatten/avlopp, renhållning och försäkring belöpte sig till ca 352 000 kr för 2022 och 298 000 kr för 2023. Fastigheten underhålls kontinuerligt efter behov. Under de senaste åren har golv i badrummen i tre lägenheter bytts ut, och även elinstallationer och belysning i alla trapphus har uppdaterats. Ytterligare standard- därmed hyreshöjning är möjligt. Restaurangen är fullt utrustad för att bedriva verksamhet och inkluderar frys, kyl, diskmaskin, ventilation, spis, fettavskiljare och möbler. Noterbart är att restaurangen användes för inspelningen av scener till filmen "Jägarna 2" år 2011. Byggnadsdelen med restaurang byggdes år 1994. En stor butikslokal på plan 2 ovanför restaurangen, f.d möbelaffär, står för närvarande outhyrd, och det finns möjlighet att omvandla denna till ytterligare bostäder. I källaren finns även förrådsutrymmen tillgängliga för uthyrning. Hyres- och arbetsmarknaden i Överkalix är stabil, och besöksnäringen i området är under utveckling. Aktiebolaget som äger fastigheten kan överlåtas. Enhetslista: Storgatan 33: 3 rok, 75 kvm Storgatan 35: 2 rok, 60 kvm Storgatan 37: 3 rok, 65 kvm Storgatan 39: 3 rok, 65 kvm Storgatan 41: 2 rok, 60 kvm Storgatan 43: 3 rok, 60 kvm Storgatan 45: 4 rok, 60 kvm Lokaler: Lokal 1: 120 kvm, uthyrd under vintern Lokal 2: 60 kvm, uthyrd Lokal 3: 60 kvm, uthyrd Lokal 4: 200 kvm, ledig Lokal 5: 200 kvm, ledig För mer information, kontakta ansvarig mäklare.

Knektvägen 6, null, Kalix kommun

Knektvägen 6

Villa
Kalix kommun
Asira AB
750 000 kr
95 + 38 m²
4 rum
879 m² tomt

Fräsch och välunderhållen enplansvilla i det trevliga och lugna villaområdet i Näsbyn, med promenadavstånd till centrala Kalix. Huset är i genomgående fint och fräscht skick och har under de senaste åren genomgått flera renoveringar. Ett IKEA-kök installerades 2020, och samma år lades mjuka, tysta och vattentäta klickgolv i vinyl av hög kvalitet i alla rum. Mekanisk FTX-ventilation installerades 2022 för optimal luftkvalitet och en energieffektivare uppvärmning. Ytterdörren byttes ut 2021. Badrummet renoverades 2015, och avloppet genomgick en relining samma år för att säkerställa problemfri användning. Huset har tre sovrum; två större med garderober och ett mindre. I vardagsrummet finns en vedkamin och dörrar som leder till både ett inglasat uterum och en stor altan i söderläge. Det finns ett badrum med badkar och toalett, en gästtoalett vid hallen, en ekonomidel med tvättstuga, samt en bastu med nyare aggregat och dusch. Gården omges av en välskött häck som ger utmärkt insynsskydd och här finner man även en eldplats. Fastigheten inkluderar även ett vidbyggt garage med en nyare garageport samt ett fristånde, timrat förråd, vilket ger gott om förvaringsutrymmen. Fiberanslutning är indragen. Snabbt tillträde möjligt. Med närhet till affär, skola, förskola, badhus, gym, sjukhus, pizzeria och skoterleder är denna villa en perfekt balans av komfort och funktion i ett familjevänligt område med utmärkta fritidsmöjligheter. I närområdet ligger flygfältet som erbjuder lekplatser, utegym, cykel- och hoppbana, grillkåta och även fina odlingar där man kan plocka och smaka. På vintern kan områdets skridskobana och pulkbacke användas, och på sommaren finns fotbollsplan och gröna ytor för rekreation. Välkommen på visning!

Ängesån 111, null, Överkalix kommun

Ängesån 111

Fritidshus
Överkalix kommun
Asira AB
295 000 kr
95 + 95 m²
3 rum
1 265 m² tomt

Denna charmiga stuga, belägen i en lantlig och naturskön miljö, erbjuder året runt-standard och ligger bara fem minuters promenad från älvens strand. På entréplan finns ett mysigt sovrum, ett rymligt vardagsrum med direkt tillgång till ett inglasat uterum. Vidare finner du en praktisk sovalkov, ett ljust kök och ett matrum. I källaren finns en toalett, flera förrådsutrymmen, en matkällare, en verkstad och ett hobbyrum samt en vedeldad bastu med dusch. På tomten finns även en sovstuga med stor altan under tak, ett förråd, eldplats, vedbod och en carport. Området är känd för sin tystnad och lugn, där du kan njuta av oslagbara naturskönheter precis utanför din dörr. Älven, en kort promenad bort, erbjuder möjligheter till reflektion eller fiske. För mer information om fiske i området, besök Ängesåns fiskeområde: http://www.angesan.se/ Linafallet, Norrbottens högsta vattenfall, ligger endast 10 km bort och erbjuder en spektakulär vy och utmärkta vandringar. https://www.naturkartan.se/sv/norrbottens-lan/linafallet Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Bruksgatan 15, null, Kalix kommun

Bruksgatan 15

Villa
Kalix kommun
Asira AB
250 000 kr
125 + 9 m²
4 rum
1 883 m² tomt

Parhus med stor potential, belägen i naturnära läge bredvid skogen. Bostaden karaktäriseras av stora, ljusa ytor och erbjuder flexibel planlösning med 1-2 sovrum. Huset innefattar två kök, två badrum och dubbla entréer, vilket möjliggör mångsidig användning. Noterbart är ett förhöjt fuktvärde i källaren som kräver åtgärder. Trots behovet av renovering, är bostaden i beboeligt skick och utmärker sig genom sitt ljusa inre och attraktiva läge. Ett idealiskt objekt för den som söker en fastighet med potential att anpassa och förbättra. Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Sturegatan 22, Söder, Helsingborgs kommun

Sturegatan 22

Lägenhet
Söder, Helsingborgs kommun
Asira AB
1 138 000 kr
72 m²
2 rum
4 036 kr/mån
15 806 kr/m²

Här presentera denna ljusa 2a med privat uteplats och låg avgift! Ta klivet in i hallen som erbjuder klinkergolv, garderob och goda avhägningmöjligheter. Härifrån når ni vidare till den stora klädkammaren, ljusa köket och rymliga vardagsrummet. Ni tar er vidare till köket som är bostadens mittpunkt möts ni av gott om förvaringen på ena sidan och bra arbetsyta på andra sidan, utöver detta får ni en välutrustad maskinpark och plats för en matgrupp för ca 4-personer. Här kan ni sitta och avnjuta en god frukost eller en mysig middag med utsikt över den privata uteplatsen och föreningens grönskande baksida. Till vänster om köket når ni vardagsrummet är klätt med ett ljust golv, gott om ljusinsläpp samt utgång till uteplatsen på bostadens baksida. Här kan ni möblera efter smak och tycke med exempel en stor soffgrupp och en gedigen matplats för större middagsbjudningar. Till höger om köket når ni sovrummet med plats för både dubbelsäng, skrivbord och garderobslösning samt anslutning till det helkaklade badrummet utrustat med duschhörna, tvättpelare bestående av tvättmaskin och torktumlare. Sammanfattningsvis får ni en stor och rymliga bostad som erbjuder er möjlighet att kunna skapa ett framtida drömhem och sätta er personliga prägel på. Bostaden är självfallet direkt inflyttningsklar så ni kan bo in er ordentligt. Har ni fler funderingar eller önskar boka in er på en förhandsvisning är ni välkomna att höra av er till ansvarig mäklare, Välkomna!

  • Uteplats
  • Hiss
Gustav Adolfs gata 27, null, Helsingborgs kommun

Gustav Adolfs gata 27

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Asira AB
920 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/5
5 109 kr/mån
15 593 kr/m²

En genomgående bostad med två rum och kök belägen på andra våningen med i hiss från markplan! Luftig och socialt vardagsrum som bjuder in för trevliga sammankomster med vänner eller bara mys i soffan framför tv. Köket är öppet och erbjuder plats för matbordsmöblemang samt behagligt ljusinsläpp från fönsterpartiet. Bostaden erbjuder er också ett rymligt sovrum med förvaringsmöjligheter och ett badrum utrustat med badkar. Här bor ni ett stenkast från b.la campus, kollektivtrafik, centrum och furutorpsparken. Med en enkel gångväg är ni nere på Söder-City med ett stort utbud av shopping, restauranger, service m.m. Ni bor på ett ypperligt läge med närhet till det mesta. Bostaden är inflyttningsredo och säljaren är flexibel med tillträde så passa på att boka upp en visning redan idag!

Ornakärrsvägen 28-30, Kullabygden, Höganäs kommun

Ornakärrsvägen 28-30

Villa
Kullabygden, Höganäs kommun
Asira AB
6 395 000 kr
123 + 123 m²
4 rum
2,3 ha tomt

Välkommen till denna naturnära oas där möjligheterna är oändliga! Här finner du en etablerad hallonodling som är redo att ta emot nya ägare och fortsätta leverera fantastiska bär till marknaden. Men det är inte bara odlingen som imponerar – det renoverade boningshuset kommer garanterat att få ditt hjärta att slå ett extra slag. Med två uthyrningsbostäder finns det även möjlighet att generera en extra inkomst eller varför inte ha plats för vänner och familj på besök? För den som drömmer om att arbeta hemma och ha en egen verksamhet är detta den perfekta platsen. Med en obebyggd tomt finns det utrymme för expansion och att förverkliga dina idéer. Och glöm inte bort att det barnvänliga och lantliga läget ger dig lugn och ro i vardagen. För den händige finns det en verkstad och ett garage för att förverkliga alla dina projekt. Njut av soliga dagar i uterummet eller promenera i den lummiga trädgården och beundra all dess skönhet. Vänta inte för länge – denna unika möjlighet kommer snart att vara borta. Ta chansen att bli en del av denna fantastiska gemenskap och skapa din drömverksamhet på denna underbara gård. Välkommen hem till Ornäskärrsvägen i Kullabygden, Höganäs!

  • Energieffektiv
Lägergatan 7B, null, Kalix kommun

Lägergatan 7B

Lägenhet
Kalix kommun
Asira AB
95 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
3 035 kr/mån
2 375 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna charmiga etta som är belägen på nedersta våningen. Lägenheten har stora fönster i söderläge, vilket ger rikligt med naturligt ljus, och den har även en sovalkov längre in i rummet. Köket och badrummet är rymliga och i normalt skick, nytt golv i hallen och köket, ca 1,5 år gammal spis. Här har du möjlighet att anpassa ytskikten och färgerna på väggarna, och kanske till och med bygga ditt drömkök. Till lägenheten hör även ett förråd som är bekvämt beläget mittemot och lättillgängligt från bostaden. Tillträde till lägenheten kan ske snabbt. Riksbyggen-föreningen Kalixhus nr 3 är välskött med en engagerad styrelse och en långsiktig förvaltning. Föreningen har låg skuldsättning och erbjuder bekvämligheter som flera tvättstugor, bastu, relaxavdelning, gym och solarium. Läget är idealiskt med skolor, restauranger, mataffärer, gym, pool och andra bekvämligheter inom gångavstånd. Kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Sjukhusvägen 41, Bjuv, Bjuvs kommun

Sjukhusvägen 41

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Asira AB
3 295 000 kr
124 + 124 m²
4 rum
806 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa belägen i en trygg återvändsgata i det naturnära och barnvänliga området Bjuv. Här erbjuds en modern och välutrustad bostad med samtliga sovrum på samma våning, perfekt för familjen. Den stora och lummiga tomten ger gott om utrymme för lek och avkoppling, med en trevlig uteplats som bjuder på generösa soltimmar. Här kan du njuta av grönskande trädgården och den vackra naturen som omger dig. Förutom det inglasade uterummet finns även ett garage med gott om plats för både parkering och förvaring. I källaren finner du ytterligare utrymme, perfekt för att skapa ett extra socialt utrymme, kontor eller hobbyrum. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus i hela bostaden. Här finns även en fungerande eldstad som skapar en mysig atmosfär under vinterkvällarna. Det moderna köket är nyrenoverat och har alla bekvämligheter du kan önska, inklusive nya maskiner och stilfulla detaljer. I anslutning till det stora sovrummet finns en walk-in-closet där du kan förvara alla dina kläder och accessoarer på ett organiserat sätt. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig till både stadens puls och den vackra omgivande naturen. Missa inte chansen att bli ägare till denna fam

Creutzgatan 13, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun

Creutzgatan 13

Lägenhet
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
Asira AB
5 995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/3
4 344 kr/mån
85 643 kr/m²

Välkommen till en unik lägenhet i hjärtat av Thorildsplan! Denna tidsresa till 1920-talet bjuder på bevarade originaldetaljer, generös takhöjd och möjligheten att omvandla den till en rymlig 3-rumslägenhet. Missa inte denna sällsynta möjlighet att äga en bit av Stockholms historia! Kontakta oss idag för mer information och boka en visning.

Gruvgatan 1, Billesholm, Bjuvs kommun

Gruvgatan 1

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Asira AB
2 500 000 kr
175 + 25 m²
8 rum
1 579 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska villa med ett perfekt läge för den stora familjen. Här får du inte bara en rymlig och väldisponerad bostad, utan även en stor och lummig tomt som erbjuder gott om plats för lek och rekreation. Belägen i ett barnvänligt område och med närhet till kommunikationer är detta verkligen ett drömhem för den aktiva familjen. Det generösa boendet sträcker sig över 175 kvadratmeter och erbjuder möjlighet till fler sovrum om så önskas. Den öppna planlösningen ger en luftig och modern känsla, perfekt för umgänge och gemensamma aktiviteter. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fin kontakt med den grönskande trädgården. Bostaden har även en imponerande uppfart med carport samt möjlighet till garage för den bilintresserade. Här finns gott om plats för både vardagens behov och förvaring av hobbyfordon. Ett extra plus är det stora inglasade uterummet på hela 40 kvadratmeter, där du kan njuta av utomhuskänslan året om. Det helkaklade badrummet är också en trevlig detalj som bidrar till lyx och komfort. Denna villa har genomgått en omfattande renovering under 2000-talet, vilket innebär att du kan flytta in utan att behöva tänka på stora renoveringsprojekt. Här finns verkligen alla förutsättningar för att skapa ett drömhem för hela familjen. Välkommen till Gruvgatan i Billesholm!

Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun

Storgatan 82B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Asira AB
1 250 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/19
2 633 kr/mån
40 323 kr/m²

Välkommen till denna elegant designade ettrumslägenhet om 31 kvm, perfekt belägen på tredje våningen! Lägenheten erbjuder generöst ljusflöde och en intelligent planlösning. Genomgående ljusa och smakfulla materialval skapar en fräsch och inbjudande atmosfär. Tvättstuga finns på samma våningsplan för extra bekvämlighet. Lägenheten kan hyras ut i andra hand enligt föreningens riktlinjer. Med närhet till både matbutiker och utmärkta transportmöjligheter ger detta hem en bekväm vardag. Här hittar du en bostad som förenar tidlös elegans med hög livskvalitet. Ser fram emot att välkomna dig på visning!

  • Hiss
Lönåsen 5, null, Växjö kommun
Lönåsen 5, null, Växjö kommun, bild 2
Lönåsen 5, null, Växjö kommun, bild 3

Lönåsen 5

Tomt
Växjö kommun
Asira AB
795 000 kr
905 m² tomt

Stadsnära tomt på landet cirka 6 km från Växjö centrum (öster om Växjö i Hollstorp/Billa). Godkänt bygglov framtaget för en 172,5 kvm stor 1-plansvilla med garage. Ta chansen att bygga ditt drömhem. Denna tomt är färdigt avstyckad och har ett beviljat bygglov. Se handlingar under fliken "dokument". Ett bekvämt och smidigt sätt för er som vill bygga nytt och slippa krångla med förhandsbesked, bygglov m.m. Här har allting förberetts och det är bara att trycka på startknappen. Enklare kan det inte bli! Tillåtet att besöka tomten på egen hand. Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar!

  • Premium
Björkelundsvägen 2, null, Alvesta kommun
Björkelundsvägen 2, null, Alvesta kommun, bild 2
Björkelundsvägen 2, null, Alvesta kommun, bild 3

Björkelundsvägen 2

Villa
Alvesta kommun
Asira AB
3 450 000 kr
164 m²
5 rum
1 056 m² tomt

Det första ni möts av är husets hjärta – en smart och generös köksö från Ballingslöv. En perfekt plats för både snabbfrukostar, småkockar, mingel och läxläsning. På entrévåningen är planlösningen öppen, vilket ger en god överblick. Om barnen leker i trädgården hittar man dem snabbt från köket och vardagsrummet, där fönstren täcker husets alla sidor. Från köket finns även en utgång till trädgården. Vidare hittar vi ett stort badrum, tvättstuga och ett väl tilltaget sovrum på bottenvåningen. Övervåningen är oinredd. Här finns det utrymme för ytterligare ett till fem rum och ett badrum. Dessutom ger den höga takhöjden under ryggåsen möjlighet till ett sovloft eller en myshörna för barnen. Det bästa med detta huset är flexibiliteten och att huset kan förändras efter familjens olika behov. Välkommen på visning!

  • Premium
Östra Lomträsk 263, null, Överkalix kommun

Östra Lomträsk 263

Gård/Skog
Överkalix kommun
Asira AB
800 000 kr
140 m²
4 rum
18,6 ha tomt

1,5-plansvilla med 4 r o k, 18 ha skog, jakträtt på ca 7000 ha. Fastigheten ligger i Östra Lomträsk och består av 4 skiften, se kartan. Ca 18 ha stor mark består av 9 ha produktiv skogsmark och 9 ha skogsimpedimentmark. Virkesförrådet vid laserskanningstillfälle (2018-2024) på produktiv skogsmark respektive de 4 skogsskiften var ca 180, 60, 10 och 540 m3sk. Till fastigheten ingår både jakträtt på ca 7000 ha stor mark och även fiskerätt. Huset uppvärms med jordvärme och är i normalt, beboligt skick men visst renoverings/moderniseringsbehov finns. På entréplan finner man ett vardagsrum, ett mindre sovrum, kök och toalett, på övre plan ligger två sovrum med nyare tapeter och golv, samt badrum med dusch och toalett. I källaren finns ett gästrum med golvvärme, bastu, tvättstuga med ny tvättmaskin (2022), matkällare och pannrum. Fiber indragen. Centrala Överkalix ligger på ca 20 minuters bilavstånd och närmaste flygplats i Luleå nås på drygt 1,5 timme . Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Murargränden 3, Landskrona, Landskrona kommun

Murargränden 3

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Asira AB
4 000 000 kr
170 + 99 m²
12 rum
276 m² tomt

Denna centralt belägna villa är perfekt för den familj som söker ett bekvämt och barnvänligt boende. Med närhet till kommunikationer och ett trevligt läge blir vardagspusslet enklare att lösa. Den generösa uteplatsen erbjuder soliga stunder under många timmar, perfekt för avkoppling eller umgänge med vänner och familj. Med tre lägenheter och en intäkt på cirka 25 000 kr per månad ger denna fastighet också möjlighet till extra inkomst. Dessutom finns det två separata tvättstugor för bekvämlighet och smidighet i vardagen. Här finns även potential att göra om fastigheten till ett rymligt familjehus. Med sina 170 kvadratmeter och tomtarea på 276 kvadratmeter finns gott om utrymme för att skapa sitt drömhem. Fastigheten är utrustad med fjärrvärme och separata elcentraler för varje lägenhet. Dessutom finns dubbla förråd på baksidan samt dubbla uteplatser under tak med tillhörande trädgård. En del renoveringar har gjorts genom åren, inklusive taket 2016, våtutrymmen av varierande ålder och fönster från samma år. Fiber installerades 2015 och trädgården och uteplatserna renoverades 2019 för att skapa en trivsam utemiljö. Detta är verkligen en unik möjlighet att äga en fastighet med stor potential i en attraktiv del av Landskrona. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem och njuta av alla fördelarna med detta centralt belägna och barnvänliga läge.

Rönnebergsgatan 55, Landskrona, Landskrona kommun

Rönnebergsgatan 55

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Asira AB
2 795 000 kr
113 + 64 m²
4 rum
350 m² tomt

Denna centralt belägna villa är den perfekta bostaden för den barnfamiljen som vill ha närhet till både stadens puls och grönskande naturområden. Med en kort promenad når du kommunikationer som tar dig till både skolor och arbetsplatser. Uteplatsen är verkligen något utöver det vanliga. Här kan du njuta av många soltimmar vid poolkanten eller koppla av i det charmiga lusthuset. Den stenlagda uppfarten ger dig gott om plats för flera bilar och de två förråden ger extra utrymme för allt du behöver förvara. När kvällarna blir svala kan du tända upp braskaminen och njuta av en varm och mysig atmosfär. Luftvärmepumpen håller temperaturen behaglig året runt. Inomhus hittar du tre rymliga sovrum, två stilfulla badrum och en delvis inredd källare som ger dig extra utrymme för hobbyrum eller extrarum. Denna villa är verkligen något utöver det vanliga och erbjuder en härlig kombination av komfort, funktionalitet och stil. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem på Rönnebergsgatan i Landskrona!

Fägrevägen 9, Furuby, Växjö kommun

Fägrevägen 9

Villa
Furuby, Växjö kommun
Asira AB
3 250 000 kr
164 m²
5 rum
876 m² tomt

Det första ni möts av är husets hjärta – en smart och generös köksö från Ballingslöv. En perfekt plats för både snabbfrukostar, småkockar, mingel och läxläsning. På entrévåningen är planlösningen öppen, vilket ger en god överblick. Om barnen leker i trädgården hittar man dem snabbt från köket och vardagsrummet, där fönstren täcker husets alla sidor. Från köket finns även en utgång till trädgården. Vidare hittar vi ett stort badrum, tvättstuga och ett väl tilltaget sovrum på bottenvåningen. Övervåningen är oinredd. Här finns det utrymme för ytterligare ett till fem rum och ett badrum. Dessutom ger den höga takhöjden under ryggåsen möjlighet till ett sovloft eller en myshörna för barnen. Det bästa med detta huset är flexibiliteten och att huset kan förändras efter familjens olika behov. Välkommen på visning!

Edward lindahlsgatan 12C, Fågelbacken, Malmö kommun

Edward lindahlsgatan 12C

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Asira AB
2 295 000 kr
50 m²
2 rum
vån 3/4
2 828 kr/mån
45 900 kr/m²

Vill ni också bo i en av Malmös mest välskötta föreningar med gångavstånd till b.la Pildammsparken och city! Här är en kvadratsmart tvåa med genomgående ljusinsläpp och charmig känsla. Lägenheten ger er en lagom hall med förvaringsmöjligheter, ett lättmöblerat sovrum perfekt för dubbelsäng med tillhörande möbler. Ett välskött kök med utrymme för ett matbord eller bardisk. Helkaklat badrum utrustat med dusch och ljusa toner. Ett luftigt vardagsrum som enkelt kan stängas igen med en smakfullt skjutdörr i trä som inger en vacker detalj till rummet. Vardagsrummet erbjuder plats för såväll soffgrupp och matbord, härifrån når vi den soliga balkongen perfekt för morgonkaffet eller mysiga sensommarkvällar! Sammantaget får ni ett boende i en välskött förening med friköpt mark och låg boendekostnad. Utöver detta får ni promenadavstånd till allt vardagen kräver såsom matbutiker, service, kommunikationer och fritidsaktiviteter. Har ni frågor, vill komma på visning eller behöver värdering på er egen bostad kontakta ansvarig mäklare Sebastian Berngarn på 0700512111 redan idag!

  • Plus
  • Balkong
Centralvägen 38, Åkersberga - Österåker, Österåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Centralvägen 38

Tomt
Åkersberga - Österåker, Österåkers kommun
Asira AB
2 400 000 kr
801 m² tomt

Äntligen till salu! Tillfälle att bygga ditt drömhus i centrala Åkersberga! Kontakta mäklare för mera info. Jan Ocean Hsia - 0763447448 / [email protected] Byggbar tomt med utsikt över vattendrag och nära centrala Åkersberga! Tomten har ett fantastiskt solläge och sluttar lätt åt syd-/sydväst. Här finns möjlighet att bygga ditt egna drömhus på en fin och lätt bebyggd tomt om 801 kvm i ett attraktivt område. Största byggnadsarea 150 kvadratmeter som bottenplatta för huvudbyggnad (BYA). Maximalt två våningar med byggnadshöjden 7 m. Färdigt bygglov finns klart och ingår i överlåtelsen om så önskas. Bygglovet avser huvudbyggnad om ca 163 kvm (BOA), samt ca. 29 kvm garage (BIA). Offerter för markarbete och nyckelfärdigt hus finns på begäran! Fler förslag på hus finns i bilder, samt prisföslag finns på begäran! El & VA finns till tomtgräns. Det åligger köparen att ordna med vatten & avlopp samt el-anslutning. Möjlighet till fiberanslutning finns i direkt närområde. För mer information se dokument & länkar. - Kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Johannesrovägen 2, null, Kalix kommun

Johannesrovägen 2

Villa
Kalix kommun
Asira AB
500 000 kr
110 m²
4 rum
1,2 ha tomt

NYTT PRIS! 1,5-plansvilla med naturskönt läge och stora möjligheter. Fastigheten ligger i utkanten av Töre och har en stor, avskild gård omgiven av skog. Huset har renoveringsbehov som avser bl. a. fönster, fasad och värmesystem. Entréplanet har en öppen planlösning med 2 rum och kök. På övervåningen finns två sovrum, balkong, badrum med toalett och dusch. På den ca 1,2 ha stora tomten finns även carport och förråd. I Töre finns skola, förskola, elljusspår, fotbollsplan, badplats, två restauranger, veterinär, mataffär med ombud för Systembolaget, Spel, Post och Apotek. Bensinstation och laddstation på kort avstånd. Bra kommunikationer mot Kalix, Luleå och Kiruna. Kontakta mäklaren för visning!

Agatvägen 6, Östra Karup, Båstads kommun

Agatvägen 6

Villa
Östra Karup, Båstads kommun
Asira AB
4 395 000 kr
119 + 36 m²
4 rum
935 m² tomt

Nu kan vi med glädje presentera detta nyproducerade 1,5-plans hus i barnvänliga Östra Karup! Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea. Villa Lekeryd är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller tack vare sina gedigna ytor, smakfulla materialval och stora möjligheter till att sätta sin egna prägel på bostadens ovanvåning. Till bostaden får man en stor tomt, härligt trätrall, isolerat garage och en bra uppfart för bilarna. Just denna villan har de valt en stående panel med liggande detaljer och svart tak. Invändigt har man verkligen valt att skapa känslan av lyx och bekvämlighet genom den öppna planlösningen, höga standarden och stilrena ekparkettgolv. Bottenvåningen är hela 119kvm inrett med hela 4 rum och kök, stort badrum och en stor tvättstuga med separat ingång från uppfarten. Väljer ni sedan att sätta tänderna i att färdigställa det oinredda ovanvåningen får ni en total boyta om 195kvm och upp till hela 10rum. Ovanvåningen är även förberedd för att kunna installera ett rymligt badrum. Är detta ert drömhus? Härligt! Då kontaktar ni ansvarig mäklare för intresseanmälan eller boka in dig på visning. Och ni, eftersom SmålandsVillan är en del av OBOS: passa på att bli OBOS-medlem om ni inte redan är det. Medlemmar får ju förtur till köp, och dessutom massor av fina förmåner för husägare och blivande sådana. Förturen gäller även vid budgivningar, som OBOS-medlem har ni möjlighet att matcha det högsta budet. **Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma. Trädgården kommer grovplanerad, så detta är endast ett förslag på vad man kan göra.**

  • Nyproduktion
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr05, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr05

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 000 000 kr
1 500 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

  • Plus
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr07, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr07

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 200 000 kr
1 400 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

  • Plus

Visar 1 - 25 av 27