Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kungsgatan 52A, Centrum, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 15:45
Kungsgatan 52A, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Kungsgatan 52A, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Kungsgatan 52A

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 275 000 kr
88 m²
3 rum
vån 4/4
6 110 kr/mån
37 216 kr/m²

Varmt välkommen till denna topprenoverade trerummare från 1937 med generös takhöjd, vackra trägolv och en inbjudande eldstad. Bo bekvämt mitt i city men samtidigt i ett lugnt läge högst upp i huset. Hiss finns i just denna trappuppgång! Pampig 30-talsbostad som nyligen genomgått en omsorgsfull förnyelse med bland annat ett nytt kök, ett nytt badrum och genomgående fina genomarbetade ytskikt. Här finns även välbevarade ursprungsdetaljer. Tack vare dess höga läge upplevs ett fint ljusinsläpp från båda håll och bostaden känns både luftig och generös. Väldisponerade ytor med en bra hall, ett stilrent nytt kök med matplats och skafferi, två stora sovrum, garderobslösningar, badrum med duschplats och ett stort vardagsrum med vacker eldstad samt utgång till balkong med kvällssol. Öppen utsikt åt båda håll gör att insyn blir väldigt begränsad. Trivsam innergård med grillplats och gården är skyddad av en grind. Tvättstuga mm finns i källaren. Två förråd ingår i bostadsrätten. Att bo i detta centrala läge innebär närhet till allt du kan tänka dig såsom Resecentrum, institutioner, affärer, restauranger och oändliga serviceutbud. Läget kan ofta upplevas väldigt lugnt, trots att stadens puls endast finns ett stenkast bort.. Vid intresse är det viktigt att anmäla ditt intresse så att du kan få fortlöpande information kring försäljningen. Visning inplaneras inom kort. Väl mött!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Viragatan 7, Kungsängen, Uppsala kommun

Viragatan 7

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 000 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/4
6 227 kr/mån
40 000 kr/m²

Välkomna till denna 4:a som är belägen i markplan med stor fantastisk uteplats i skyddat läge mot föreningens innegård. Lägenheten är modern och mycket välplanerad och erbjuder en välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter, i form av garderober med skjutdörrar. Rymligt vardagsrum med utgång till uteplatsen som ligger i ett skyddat läge mot innergården. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning till ett klassiskt och bra planerat kök som har allt man önskar sig. Vidare finns tre bra sovrum i något varierande storlek, varav master bedroom har duschrum en suite. Stort och fint badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet, bra arbetsbänk ovanför tvätt och torktumlare. Föreningen har en barnvänlig och trevlig innergård samt ett stenkast bort ligger fina Anna Petrus parken. Bostadsrättsförening med fördelaktigt avtal för bredband, god extern förvaring i tillhörande källarförråd. Smidig parkering i garage som är beläget i fastighetens källarplan, gymanläggning finns runt husknuten. Barn leker gärna skyddat på föreningens innergård medan de vuxna njuter av lugnet och grönskan i någon av föreningens gemensamma möbelgrupper. Välkomna till ett bekvämt boende nära stadskärnan samt härliga promenader längs Fyrisån och Stadsparken. Från Viragatan har du endast några minuters promenad till Stora torget, Akademiska sjukhuset och tågspåren vid Strandbodkilen vilket gör att denna lägenhet har det perfekta pendlarläget. I området finns mataffären Willys, frisör, gym, café samt några restauranger. Med en kort promenad når du Uppsala city där det finns ett bredare utbud. Hamnspången över Fyrisån tar dig till Studenternas IP och grönområdena i Stadsparken. Längs Fyrisån finns kilometerlånga promenad- och cykelstråk mot Ultuna och Sunnersta och dess vackra natur.

  • Uteplats
  • Hiss
Valsvägen 5, Björklinge, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj

Valsvägen 5

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
5 350 000 kr
64 m²
3 rum
3 260 m² tomt

Unik möjlighet att förvärva ett fritidshus med en exklusiv strandtomt. Med en lugn atmosfär och en fantastisk utsikt över Långsjön blir detta ditt eget privata paradis. Stranden med egen brygga är din egna oas för avkoppling, där du kan njuta av sommardagar med bad, picknick eller bara en god bok. Nere vid stranden finns även en av gäststugorna samt en vedeldad bastu. Fritidshuset är smakfullt utformat och inrett för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. De stora fönstren släpper in naturligt ljus och ger en storslagen utsikt över sjön. Här finns plats för familjen och vänner att samlas och skapa minnen för livet. I Björklinge har man närhet både till naturupplevelser och bekvämligheter. Med endast en kort bilresa till Uppsala får du en perfekt balans mellan avskildhet och tillgänglighet. Här bor du på ett av Björklinges charmigaste lägen med egen brygga samt nära populära Sandviksbadet där det finns kiosk och ett stort antal grillplatser med ved. Elljusspår finns strax intill tomten. I Björklinge har du allt som kan tänkas behövas. Nära till förskolor och skola (åk 1-9), livsmedelsaffär, restaurang samt stora möjligheter till ett aktivt föreningsliv. Ett stenkast bort finns diskgolfbana, bmx-banor och en pulkabacke med lift. Goda kommunikationer med buss till Uppsala och mycket bra pendlingsmöjligheter med närhet till nya E4:an. Långsjön med badplats har du alldeles runt knuten. Under sommartid kan du ta dig ett härligt dopp i det blå och på vintern kan du njuta av både skridskoåkning och skidåkning i fin natur.

  • Plus
Grandungevägen 10, Norby, Uppsala kommun
  • Sön 26 maj kl 14:30

Grandungevägen 10

Villa
Norby, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
8 495 000 kr
235 + 60 m²
8 rum
1 052 m² tomt

Flytta in och njut i denna pedantiskt omhändertagna villa med exklusiva attribut och en totalyta om 295 kvm. Högt belägen och fri från insyn på en mycket lugn och barnvänlig gata. Den stora trädgården designades och omarbetades av fackmän 2016 och har, bland annat, vackra planteringar, automatiskt bevattningssystem och fin stenläggning. En livskraftig häck av Avenbok ramar in trädgårdens sydvästra del och skänker full avskildhet. Baksidan vetter mot ett naturområde som gör att du har nära till rekreation, oavsett om du nyttjar motionsspåren eller strövar över stock och sten. Den stora carporten har plats för två bilar och är utrustad med laddare för elbil. Trots det lugna läget är det promenadavstånd till välsorterade livsmedelsbutiker, apotek, förskolor, skolor, busshållplatser och idrottsanläggningen vid Valsätra IP. I det närbelägna området Rosendal finns flera gym och en fin anläggning för både tennis och padel. Nuvarande ägare har låtit bygga om entréplanet med hjälp av arkitekt och fackmän och det har en öppen, luftig, planlösning. I det platsbyggda köket från exklusiva Kvänum bereder du maten på den långa bänkskivan i marmor medan du blickar ut över grannskapet nedanför. Tillagningen sker med en 90 cm bred induktionsspis med dubbla ugnar från italienska Ilve, som sedan 1950-talet tillverkar spisar för hand på beställning i sin fabrik i Campodarsego. Som komplement till denna matlagningsjuvel har du under den andra köksbänken en ångugn från Miele. Köket ger en påtaglig känsla av lyx och är i naturlig förbindelse med det spatiösa vardagsrummet. De båda rummen är enbart åtskilda av en rejäl murstock som erbjuder förhöjd mysfaktor och möjlighet till en sprakande brasa. Entréplanet rymmer även ett rum som ägaren disponerar som bibliotek, men som lika gärna kan bli ett sovrum. Vidare finns både ett stort badrum samt en gäst-wc i anslutning till den rymliga hallen. En trappa upp möts du av ljuset från takkupan som sprider sig i ett generöst allrum med utsikt mot trädgården i sydväst. Från allrummet når du två sovrum på ena sidan och ett master bedroom på den andra. Utöver skjutdörrsgarderoben i master bedroom finns ytterligare förvaring i en effektivt inredd klädkammare på övre plan, liksom ett duschrum med wc. Även souterrängplanet har ritats om av arkitekt, och är nyligen delvis renoverat. Detta inrymmer, bland annat, en möjlig uthyrningsdel som är utrustad med duschrum, wc och ett utrymme med alla förberedelser gjorda för kök. Lägenheten har till och med en egen öppen spis, privat entré och en ytterdörr som skiljer den från resten av huset. Här kan en eventuell hyresgäst dessutom vistas på egen stenlagd uteplats, väl avskild från resten av trädgården. Således är möjligheterna för generationsboende, uthyrning eller tonårsavdelning mycket goda. Trädgården är både vacker och välskött och bevattningssystemet är perfekt om du emellanåt befinner dig på annan ort under delar av sommaren. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Plus
Valloxvägen 61, Knivsta, Knivsta kommun

Valloxvägen 61

Villa
Knivsta, Knivsta kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
8 990 000 kr
224 + 66 m²
7 rum
1 551 m² tomt

Välkommen till ditt nya drömhem - en enplansvilla i vinkel med en fantastisk planlösning som bjuder in till en harmonisk livsstil. Med en boyta om 224 kvm erbjuder huset generösa sällskapsytor såsom väl tilltaget matrum med den centrala eldstaden i centrum och stort vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården, även här finns en öppen spis. Härligt kök med stor köksö och ett riktigt kylrum för vin/grönsaker. Vid matbordet har man utsikt mot det imponerande glasparti som öppnar upp mot trädgårdsodlingarna. Huset har hela fem sovrum varav ett med direkt anslutning till badrum med bastu. I trädgården är dammen och det trevliga växthuset en central del av upplevelsen som erbjuder avkoppling och odling under en stor del av året. Med ett dubbelgarage för bekväm parkering och ett perfekt läge vid återvändsgata, har du allt du behöver för en bekväm och avslappnad livsstil. Dessutom är det bara 450 m till bad i den natursköna Valloxen, vilket ger ytterligare möjligheter till avkoppling och rekreation.

Danmarks-Söderby 73, Danmark, Uppsala kommun

Danmarks-Söderby 73

Villa
Danmark, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 750 000 kr
77 + 50 m²
3 rum
1 793 m² tomt

Välkommen till Charmen Från 1870 - Endast 9 km från Uppsala! Stig in i en tidlös värld där historien möter nutidens bekvämligheter i denna trivsamma fastighet från 1870-talet, belägen endast 9 km från Uppsala. Här erbjuds en idyllisk tillvaro i en by med en genuin "Bullerby"-känsla, där tiden verkar stå stilla och naturen omfamnar dig med sin fridfulla närvaro. Fastigheten är mångsidig och kan disponeras både som permanent eller fritidsboende, och till detta lilla paradis tar du dig enkelt även med cykel.

Lings väg 53, Löten, Uppsala kommun

Lings väg 53

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 450 000 kr
65 m²
2 rum
vån 1
4 774 kr/mån
22 308 kr/m²

Här har du möjlighet att själv utforma ditt boende då lägenhetens ytskikt är äldre och i behov av renovering. Du bor bekvämt på första våningen med en uteplats i insynsskyddat österläge och har ditt externa förråd vid lägenhetens entré. Planlösningen erbjuder arbetskök med matplatsen vid ett gavelfönster i det rymliga vardagsrummet. Från vardagsrummet har du också utgång till lägenhetens uteplats. Vidare finns det bra med förvaring i stor klädkammare samt i garderober i hall och i passage utanför sovrum och badrum. Badrummet har badkar. Välmående bostadsrättsförening med många gemensamma utrymmen bl a bastu, övernattningsrum, träningslokal och snickarrum. Området är känt för sin lugna och grönskande miljö med stor gemensam fruktträdgård innehållandes bl a päronträd, körsbärsträd, många olika sorters äppelträd, röda och svarta vinbär, krusbär och bigarråer. Bo i Ling och ha all tänkbar service inom räckhåll - Heidenstamstorg med utbud i form av bl a vårdcentral, apotek, restaurang, mataffär, frisörer, postombud och gym samt cykelavstånd till Gränby Centrum med alls slags handel ni kan tänka er, ha nära till ett stort utbud av förskolor, skola upp till högstadieålder och även smidigt till påfarter för bilpendlare, intill kollektivtrafik och välbyggda cykelbanor till citykärnan.

  • Uteplats
Svartbäcksgatan 78 B, Tunabackar, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30
Svartbäcksgatan 78 B, Tunabackar, Uppsala kommun, bild 2
Svartbäcksgatan 78 B, Tunabackar, Uppsala kommun, bild 3

Svartbäcksgatan 78 B

Lägenhet
Tunabackar, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
1 795 000 kr
41,9 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 796 kr/mån
42 840 kr/m²

Välkommen till en stor, fin och mycket väldisponerad 1,5:a. När du stiger in i hallen möts du av en stilren och modern interiör med generöst ljusinläpp från både öst och väst, vilket ger dig behaglig och uppiggande morgonsol i sovrum och kök. Köket är väldigt tilltalande med moderna maskiner och helkaklad vägg bakom spisen. Tack vare lägenhetens snillrika utformning ges funktionen av en tvåa trots att den är registrerad som en etta. Sovrummet har plats för en stor säng och erbjuder rymliga garderober. Det fräscha badrummet är helkaklat i vitt och grått och dessutom utrustat med tvättmaskin för extra bekvämlighet. Vardagsrummet badar i dagsljus och har utgång till balkong som vetter in mot en lummig gård. Här avnjuter du solens strålar från lunchtid till solnedgång. En synnerligen optimalt orienterad bostad! Läget här mellan Tunabackar och Svartbäcken är tryggt och lugnt. Bebyggelsen präglas i huvudsak av bostadsrätter och i angränsande Svartbäcken återfinns ett av de mer exklusiva villaområdena i Uppsala. De som bor här har nära till välsorterad matbutik vid Torbjörnstorg, lokala restauranger och caféer. Ett stenkast bort ligger anläggningen Fyrishov som är ett centrum för många idrotter i stan och som erbjuder bad, sim och gym året runt. Några hundra meter norrut kan du motionera i Röbospåret som är utrustat med elljus. Där finns även utegym och spårförbindelse med Gamla Uppsala högar. Färden in till centrala Uppsala går längs den fina cykelbanan och tar ca 5 minuter. Det finns också goda bussförbindelser inom räckhåll. Visningar planeras under våren 2024 och tillträde förslagsvis i augusti.

  • Premium
  • Balkong
Brillingevägen 11, Brillinge, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 14:30
Brillingevägen 11, Brillinge, Uppsala kommun, bild 2
Brillingevägen 11, Brillinge, Uppsala kommun, bild 3

Brillingevägen 11

Villa
Brillinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
6 450 000 kr
120 + 105 m²
4 rum
845 m² tomt

Det här är verkligen huset för den sociala familjen! Ett härligt hus som kontinuerligt genomgått omfattande renoveringar och nu är i mycket gott skick. Bergvärme med frikyla är installerat och fiber indraget. Entréplan erbjuder en stor sällskapsdel där den mysiga braskaminen är strategiskt placerad mitt i huset och sprider sin sköna värme bra tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Huset har en tillbyggd del från 2016 i form av ett inglasat rum med skjutdörrar och öppet i taknock. Detta är en perfekt plats för stort matbord i anslutning till köket som har en rejäl köksö och ett helt underbart rymligt skafferi. På detta plan finns vidare tre rejäla sovrum och en toalett. Du når husets uteplats genom stora fönsterpartier både från matrum och vardagsrum. Källaren, som renoverades omfattande 2010, har golvvärme, en spa-del med en fantastiskt vacker bastu i anslutning till det rymliga badrummet, utrymme för motionsredskap samt en stor gillestuga med öppen spis samt ytterligare ett rum som tidigare används som sovrum men nu är förråd. Utvändigt kan nämnas att grunden dränerats och isolerats, vinden tilläggsisolerats samt tak, fönster och dörrar bytts ut. För den med motorintresse ger garaget, som helrenoverades 2020, ingenting mer att önska, det måste bara ses. Brillinge är ett litet stads- och naturnära område 3,5 km, nordost om centrum. Gäster uttrycker ofta att det känns som att komma in i en liten by. Här har du nära till fantastisk service i Gränby Galleria och Gränbystaden samt till stora idrottsanläggningar som IFU Arena, ishallen och UTK-hallen vid Gränby sportfält. På promenadavstånd finns Vedyxaskogen, även Linnéstigen vid Vittullsberg och Jälla storskog med fina eldplatser och tillgång till svamp. Nära till buss och du har snabb och enkel access till E4:ans påfart endast 1 km bort.

  • Premium
Ströbylund Holmtorpet 43, Börje / Ströbylund, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 13:15
Ströbylund Holmtorpet 43, Börje / Ströbylund, Uppsala kommun, bild 2
Ströbylund Holmtorpet 43, Börje / Ströbylund, Uppsala kommun, bild 3

Ströbylund Holmtorpet 43

Villa
Börje / Ströbylund, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 495 000 kr
75 m²
3.5 rum
2 596 m² tomt

Välkommen till möjligheten att få leva och bo i ett dragontorp från 1860-talet! Här bor du med hög livskvalité endast några kilometer från Uppsalas centrum. Torpet byggdes ut 1996 med hall, badrum, tvättstuga och klädkammare. Taket höjdes och en övervåning inreddes. Huset utformades med modern isolering. Vidare moderniseringar har senare utförts och idag har bostaden som året-runt-standard. Husets entréplan har ett charmigt kök med vedspis, trivsamt vardagsrum med kamin, fräscht badrum med kakel och klinker, liten tvättstuga, en rymlig hall samt förråd/klädkammare. En trappa upp finns två sovrum och ett allrum. Eventuell utbyggnadsmöjlighet kan finnas det finns en idéskiss. På den stora fina tomten finns dessutom carport/förråd med gästrum samt ytterligare ett fristående förråd. Det finns även fruktträd, vackra syrener, trädgårdsland och ett växthus med bland annat vinranka som ger goda blå druvor! På den stora tomten om 2596 kvadratmeter finns gott om möjligheter till odling, lek och avkoppling. Här finns också en carport med förrådsutrymmen/gästrum, en byggnad för förråd och ett växthus. Läget i området är avskilt och barnvänligt. Närhet till skolor och förskolor inom några kilometer. Ett naturnära läge där man lätt släpper vardagsstressen. Ca 3 km till Stenhagen med ICA Maxi, vårdcentral, närservice mm samt ca 6 km till centrum, och därmed cykelavstånd! Vid intresse anmäl dig till visningen. Väl mött!

  • Premium
Ramstalundsvägen 15 A, Ramstalund, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 15:15

Ramstalundsvägen 15 A

Villa
Ramstalund, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
5 750 000 kr
206 m²
8 rum
1 202 m² tomt

Vacker och ytterst charmfull 1800-tals fastighet med gott om tidstypiska detaljer såsom kakelugnar, eldstad, plankgolv, spröjsade fönster med munblåst glas, spegeldörrar etc. Generösa sällskapsutrymmen i form av vardagsrum, matsal på entréplan samt allrum på övre plan, rymligt och modernt bondkök, fem bra sovrum, totalrenoverat badrum från 2022. Fastigheten är fiberansluten och har bergvärme med vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Parkliknande trädgård med stora träd, äppelträd, bärbuskar och perennrabatter. På tomten finns även en vedeldad bastu med tillhörande relaxavdelning samt en enklare redskapsbod. Fastigheten är behäftad med "lilla q" som innebär att huset är utvändigt skyddat och att eventuella förändringar kräver bygglov. Även trädgården innefattas av skyddet vad gäller fällning av träd. Ramstalund är ett litet samhälle med många barnfamiljer och du har endast cirka tio minuters bilväg (riksväg 55) till Ica Maxi i Stenhagen. Ett stenkast till närmsta busshållplats där du kan hoppa på buss 804 som tar dig till Uppsala eller Enköping. Gång- och cykelväg till Ramsta skola (åk 1-6) samt Ramsta förskola. I området finns två lekplatser för de yngre, fina promenadvägar i skog o mark, fotbollsplan och motionsspår med grillplats. Golfbana finner du 3 km bort.

  • Plus
Skyttelgatan 18, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00

Skyttelgatan 18

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
6 975 000 kr
133 m²
5 rum
vån 3/7
5 311 kr/mån
52 444 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska våning belägen intill Fyrisån! Här finner du en rymlig bostad på hela 133 kvadratmeter med en genomtänkt och öppen planlösning. Hemmet erbjuder en öppen och social planlösning där kök, matplats och vardagsrum smälter samman i en harmonisk enhet med ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt mot Fyrisån. Här umgås du med familj och vänner medan du lagar mat eller kopplar av i vardagsrummet. Våningen har tre härliga balkonger som nås från vardagsrummet vilka alla har sin egen charm och ger dig möjlighet att njuta av solen större delen av dagen och ända fram till solnedgången. Två av balkongerna är inglasade varav den ena erbjuder möjlighet till härliga middagar i kvällssolen. Balkongen på hörnet har utsikt mot både slottet och domkyrkan. Intill vardagsrummet finns ett rum med dubbla glasdörrar som i nuläget används som sovrum men med fördel kan användas som matsal eller sällskapsrum. I lägenheten finns ytterligare tre rymliga sovrum varav det ena har utgång till den stora balkongen. Bostaden har två stilrena badrum med dusch och golvvärme i båda samt tvättmaskin och torktumlare i det större. I våningen finns även en stor klädkammare. På innergården finns ett gårdshus med orangeri för odling, fester och gemenskap. Här finns också ett övernattningsrum att hyra för dina gäster om de inte vill ta sig hem på sena kvällen. På innergården finns även grill- och lekplats samt sittplatser för social samvaro. Det här kvarteret i Kungsängen är mycket populärt och det är lätt att förstå varför. Förutom föreningens fina och skyddade innergård är närheten till Årummet, Stadsträdgården och Anna Petrus park några exempel på uppskattade inslag. Inom kort blir fördelarna ännu fler då den nya Tullgarnsbron är klar och du vintertid kan ta en fem minuters promenad till Studenternas för att åka skridskor eller åka längdskidor vid Kap. Utöver detta erbjuder Kungsängen ett rikligt utbud av restauranger, frisörsalonger, gym, butiker och annat som förväntas av en modern stadsdel. Närheten till Uppsala Resecentrum underlättar tågpendling och för den som pendlar med bil är det smidigt att ta sig till närmaste E4 påfart. Garageplats kan övertas!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tuna 327, Tuna / Saringe, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj

Tuna 327

Villa
Tuna / Saringe, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 250 000 kr
350 + 50 m²
11 rum
10 019 m² tomt

Varmt välkommen till detta anrika drömboende i en kulturbostad för familjen- eller entreprenören med stora drömmar beläget i natursköna idyllen Tuna, 33 km från Uppsala och 100 km från Stockholm. Den vackra Prästgården uppfördes i början av 1800-talet och värms upp via energieffektiv bergvärmepump som medger en total energiförbrukning på endast 22 000 kWh/år inklusive hushållsel. Det är en ståtlig byggnad i 2 plan om boarea på ca 400 kvm samt källare om ca 50 kvm - den väl tilltagna ytan gör att de lyckliga som kommer förvalta detta boende vidare in i framtiden ej kommer råda brist på utrymme. Bostaden erbjuder en genuin äldre charm med bl.a. generös takhöjd, vacker fiskbensparkett, rejäla plankgolv och ett flertal fungerande eldstäder. Sällskapsdelarna inbjuder till stor social samvaro för familj, släkt samt vänner och består av förmak, kök, matsal, salong samt vardagsrum. Byggnaden är fiberansluten. Den kuperade fastigheten är generöst tilltagen om en hektar och består bl.a. av gräsytor och riklig växtlighet med fruktträd, bärbuskar och blomrabatter samt en mysig damm som ligger inbäddad bland de vackra träden. Möjlighet finns att nyttja tomten för trädgårdsodling samt djurhållning med får eller höns. I det mycket charmiga lusthuset njuter du av en vidsträckt utsikt över fälten och i ladubyggnaden om ca 100 kvm finns rejäla förrådsutrymmen samt loft. I källaren på bostaden finns garageutrymme för en bil. Bostaden är belägen relativt centralt i byn men ändå lagom avskilt tack vare stor tomt och enskild väg. I Tuna bor barnfamiljen bekvämt i vacker natur i en levande landsbygd med goda kommunikationer och med endast 300 m till Tuna skola som erbjuder skolgång under hela grundskoletiden från förskoleklass till och med årskurs 9. Förskolan Tunabarnen är belägen ett stenkast från fastigheten och skolbuss avgår 200 m härifrån. I närheten finns motionsspår och frisbeegolfbana. Skolbussen, linje 125, har hållplats vid kyrkan och linje 886 (trafikerar sträckan Alunda-Uppsala var 30:e minut) har hållplats 2 km från Tuna på väg 288 vid Spånga vägskäl. I Alunda (7 km) finner du butiker, vårdcentral, apotek, konditori och restaurang. Där erbjuds också många möjligheter till olika fritidsaktiviteter som golf, fotbollsgolf, innebandy, fotboll, friidrott, padelbanor, Friskis & Svettis-pass samt sommartid ett utebad. Omgivningarna är sjörika och vid sjön Testen (11 km) finns kommunal badplats. Ta gärna del av "Områdesbestämmelser för Tuna kyrkomiljö, prästgården och del av Tuna by" som finns att läsa under "Dokument" i presentationen.

  • Plus
Siktargatan 18, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 12:00

Siktargatan 18

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 475 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/6
5 373 kr/mån
36 397 kr/m²

Välkommen till en rymlig och mysig tvåa med ett lugnt och trevligt läge nära torget i den "äldre delen" av Kungsängen endast en kort promenad till omgivningarna vid Fyrisån. Lägenheten är i mycket bra skick med genomgående nyslipade ekparkettgolv och nytapetserade väggar, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt mycket gott om förvaringsmöjligheter både i lägenheten samt i externt förråd. Dimbar belysning i kök, vardagsrum och sovrum. Stor härlig balkong med elektrisk markis i sydväst mot lugn gata. Hiss från markplan gör att såväl gammal som ung kan njuta av ett modernt och bekvämt boende. Mycket välskött förening med solid ekonomi och fantastiskt fin innergård. Föreningen erbjuder garageplatser i källaren, i nuläget finns det ledig garageplats. Kungsängen är ett av de mest utvecklade moderna stadsdelar i Uppsala, här finns idag bl. a. välsorterad mataffär Willys, klädbutik Lager 157, flera förskolor, frisör och restauranger. Ett utmärkt läge med närhet till såväl Resecentrum som stadskärnan med all tänkbar service. Det fina promenadstråket längs med ån tar dig till stadskärnan, till Stadsparken och via bron Hamnspången snabbt till Akademiska sjukhuset. Fyrisån flyter stilla genom staden och sommartid är det många som passar på att avnjuta lunchen på någon av uteserveringarna som finns belägna kring den. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tibastvägen 7, Lövstalöt, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj

Tibastvägen 7

Villa
Lövstalöt, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 995 000 kr
105 + 127 m²
5 rum
887 m² tomt

Synnerligen välskött 1½-plansvilla med inredd källare om totalt 232 kvm med rymligt dubbelgarage och påkostat uterum. Huset är uppfört 1961 och har löpande underhållits och där några av de stora renoveringarna som genomförts är dränering runt hus, byte av fönster, nytt tak, ny luft/vatten värmepump m m. Välplanerad planlösning fördelad på entréplan med ljusa och generösa sällskapsutrymmen. Entréplanet erbjuder ljus hall med wc, stilrent kök med rymlig matplats, matrum och vardagsrum i fil samt tv-rum med altandörr mot baksidan/trädgård. Både matrummet och tv-rummet kan göras om till två sovrum vid behov. Övre plan inrymmer en övre hall samt två rymliga sovrum. Källaren inrymmer förråd samt matkällare, rymligt rum som förslagsvis kan nyttjas som gästrum eller dylikt, pannrum, stort hobbyrum, samt tvättstuga med duschdel. Från hobbyrummet nås även huset garage. Stort, vidbyggt garage om ca 49 kvm som även nås från husets källarplan. På baksidan finns ett underbart uterum som vetter mot en vackra trädgården. Uppvuxen och prydlig trädgård med fint solläge och generösa gräsytor. Här finner ni bl.a. flera fruktträd, trädgårdsland, växthus, redskapsbod m m. Lövstalöt har många grönytor för barnen att leka på, välutrustade lekplatser, egen förskola, skola finns 3 km bort i Bälinge och nås med skolbussar. På andra sidan väg 600 (Gävlevägen) finns natur med många fina promenadstigar och löpslingor. Bra kommunikationer till Uppsala, du tar dig till city på ca 10-15 minuter, bussar som går frekvent.

  • Plus
Idrottsgatan 10, Svartbäcken, Uppsala kommun

Idrottsgatan 10

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 995 000 kr
115,9 m²
5 rum
vån 5/6
5 086 kr/mån
34 469 kr/m²

Fräsch 5:a med balkong belägen högt upp på våning 5 i fastighet med hiss från markplan. Från hela bostaden erbjuds en vacker, vidsträckt utsikt vy över Uppsalasiluetten. Här bor du med ett ljust gavelläge och fönster i hela tre väderstreck. Planlösningen erbjuder fyra sovrum, stamrenoverat badrum och gästtoalett, ett stort vardagsrum i anslutning till det rymliga köket. Från master bedroom nås balkongen som ligger ostört och bjuder på en fantastisk utsikt över Uppsala och Domkyrkan. I Brf Helge bor du i en välskött förening med låga avgifter och där många av de stora renoveringarna är avklarade. Bredband via Tele 2 alternativt Uppsala Stadsnät. Gott om parkeringsplatser inom föreningen med relativt kort kötid. Bo i omtyckta Svartbäcken, angränsande till stadskärnan, så centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden och motionsspår i Röbo. Bra barnomsorg med förskolor- och skolor i närheten. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl. a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten, strax intill finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna alternativt med buss som har täta avgångar, även bra pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart.

  • Balkong
  • Hiss
Åkervägen 7L, Sunnersta, Uppsala kommun

Åkervägen 7L

Villa
Sunnersta, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 100 000 kr
90 m²
4 rum
vån 1/1
5 094 kr/mån

Välkommen till detta trivsamma kedjehus, i bekväm bostadsrättsform, med ett fint läge i barnvänliga Sunnersta. Huset har en väldisponerad planlösning och du möts av välkomnande hall med stor öppning mot trevligt vardagsrum. Vidare finns renoverat kök, tvättstuga, badrum, gäst-wc samt tre ordentliga sovrum varav det ena används som matrum. Framsidan av huset ger gräsytor och planteringar med diverse blomster samt rabarber. Den insynsskyddade baksidan som vetter mot allmänning ger gräsyta, häck, äppelträd, odlingslådor samt rabatter med diverse vackra växter. Längs stor del av långsidan sträcker sig ett härligt altandäck varav halva har skyddande skärmtak och den andra halvan markis. Här njuter du av härlig eftermiddags- och kvällssol. På sidan av huset finns garage med förrådsdel. Brf Grågåsen är en välskött förening med många av de större renoveringar gjorda och med en låg belåning per kvadratmeter. I gemensamma utrymmen finns grovtvättstuga och liten snickarbod. Barnen som bor i föreningen möts gärna för lek på de gröna allmänningarna som är placerade mellan husen. Här finns även en boulebana. Sunnersta, med goda buss- och cykelkommunikationer till city, har vackra natur- och sjönära omgivningar. Här finns bl.a. skola F-5, flera förskolor (varav den närmsta ligger endast ett stenkast bort, Gåsens förskola), affär och restaurang samt närhet till bad- och båtplats i Mälaren. Vintertid erbjuds långfärdsskridskoåkning, skidspår, pulkabacke och slalombacke. Nedanför närliggande Sunnersta Herrgård finns en liten sjö som tidigare mynnat ut i Fyrisån och på den brukar det vara populärt med skridskoåkning vintertid. Upplyst elljusspår finns i den närliggande skogen och det är även trevligt att promenera bort mot Sunnerstaspången och vidare på trevliga naturstigar. Varmt välkommen att boka dig för visning!

  • Uteplats
Fasma Nybygget 135, Björklinge, Uppsala kommun

Fasma Nybygget 135

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 495 000 kr
185 + 23 m²
4 rum
1 554 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och välskötta 1-plans villa. Här erbjuds en trevlig och funktionell planlösning med generösa sociala ytor, perfekt för umgänge och familjeliv. Huset har ett stort och härligt uterum som används året runt. Här kan du njuta av ljusa sommardagar eller mysiga vinterkvällar. Köket är renoverat och inbjudande, med en stor matplats vid burspråk. Här finns gott om plats för familj och vänner att samlas kring middagsbordet. Tre rymliga sovrum samt två helkaklade badrum. Vidbyggt garage, vilket erbjuder bra förvaringsutrymmen samt plats för en bil. Läget är fantastiskt, med närhet till både sjö och skog. Med bara cirka 2 km till sjön kan du enkelt ta dig dit för en uppfriskande simtur eller en avkopplande promenad längs stranden. Naturen runt hörnet ger möjlighet till härliga utflykter och upptäcktsfärder.

Hällbygatan 38 B, Luthagen, Uppsala kommun

Hällbygatan 38 B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 995 000 kr
79,5 m²
4 rum
vån 2/4
4 289 kr/mån
37 673 kr/m²

I klassiska Luthagenkvarter hittar du denna välplanerade och ljusa 4:a om cirka 80 kvm. Lägenheten är belägen på andra våningen i en välrenoverad fastighet. Njut av soliga dagar på balkongen med söderläge och en rogivande utsikt över en av Luthagens vackraste innergårdar. Med naturen ett stenkast bort och närhet till utmärkt service och kommunikationer är detta hemmet som erbjuder det bästa av två världar. Flera tidstypiska detaljer är bevarade, exempelvis fönsterbänkar av sten, stavparkett, gabondörrar, varsamt renoverat originalkök och en extra takhöjd om cirka 2,6 meter. Lägenheten är mycket välplanerad – varje kvadratmeter är tillvaratagen! Du stiger in i en välkomnade hall med inbyggd förvaring och med plats för en rejäl hallmöbel. Härifrån når du det charmiga orginalköket som är varsamt renoverat och uppdaterat. Köksgeråd och porslin finns det gott om förvaring till och det ryms en matplats för minst 4 personer. Det ljusa vardagsrummet - lägenhetens hjärta - får karaktär med sina vackra burspråksfönster och här märks den extra takhöjden särskilt. Härifrån når du även balkongen som vetter mot den grönskande och inbjudande innergården. Lägenheten erbjuder tre bra sovrum som är belägna i olika delar av lägenheten, två med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet som är utrustat med badkar är stamrenoverat. Förutom den goda förvaringen i själva lägenheten har man även tillgång till ett stort vindsförråd samt ett källarförråd. I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-TV och bredband (1000 Mbit/s). Brf Majgården är en mycket stabil förening med god ekonomi och låg belåningsgrad (2.339 kr/kvm 2022). Bra gemensamma utrymmen erbjuds med bland annat föreningslokal som kan användas till kalas och fester. Det finns också gästrum och bastu med relax. För dig som är hantverksintresserad finns två rymliga hobbyrum med snickarbänkar och verktyg. Uppvärmningen sker via bergvärme och fjärrvärme och föreningen har även installerat en solcellsanläggning. Trädgården, som är en av Uppsalas största, är unik med sina stora grönytor, lekplatser, sittgrupper, träd och planteringar insprängda i små grupper. I närområdet finns elljusspår och fina promenadstråk vid Stabby Prästgård, Stabby Backe och Stabbyskogen. På vintern drar Uppsala kommun skidspår på Stabbyfälten, bara 200 meter från huset. Ett stenkast bort från lägenheten finner du Mimmi Ekholms plats med bland annat mataffär, restauranger, apotek, gym och café. Det finns goda bussförbindelser med busslinjer mot bland annat city, Resecentrum och Akademiska sjukhuset. Det är också nära till Svartbäcken och Fyrishov med stort utbud av allehanda idrottsaktiviteter. För dig som pendlar med bil så tar du dig snabbt ut på Bärbyleden för vidare transport mot E4:an eller mot Enköping eller Sala.

  • Balkong
Moga Svedlund 35, Almunge, Uppsala kommun

Moga Svedlund 35

Villa
Almunge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 500 000 kr
141 + 6 m²
5 rum
5,6 ha tomt

Idylliskt lugnt läge i natursköna Moga - charmig villa, med anor från början av 1900-talet med bl.a. f.d. stallbyggnad, gästhus och trädgård samt mark om 5,6 hektar. Ca 5 km till centrala Almunge och 30 km till Uppsala, 38 km till Arlanda och 78 km till Stockholm. Villan som uppfördes i början av 1900-talet har under årens lopp genomgått stora förändringar och byggdes till av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Bostaden erbjuder en rejäl dos äldre charm med glasveranda, eldstäder, massiva furugolv av skog från egna marker samt tak öppet till nock med synliga takbjälkar på övervåningen. Planlösningen på entréplan erbjuder hall med avhängningsmöjlighet och klädkammare samt möblerbar del med garderobsförvaring. Vidare finns badrum med både dusch och badkar, fint kök som renoverades 2017 i äldre stil med köksinredning från Marbodal och matplats samt både vedspis och bakugn. I anslutning till köket finns också den tidsenliga glasverandan (oisolerad) som tar dig ut i trädgården. Avslutningsvis har vardagsrummet kakelugn och fönster i två väderstreck samt trappa till övervåningen. Övre plan erbjuder rymligt allrum med ljusinsläpp från två väderstreck samt dörr till wc. Sovrum 1 inrymmer rymligt garderobsutrymme och det mindre sovrummet har fönster mot skogen. Avslutningsvis finns ett rum med dörr till balkongen och som kan delas av till ett tredje sovrum, se planritning för förslag. Övriga byggnader består av f.d. stallbyggnad inrymmandes sadelkammare och två boxar, två gäststugor, varav den ena skulle kunna nyttjas som enklare tonårsbostad, samt jordkällare och växthus. Fastigheten består av en kuperad trädgård om ca 3 000 kvm med gräsmatta, uteplatser både i full sol eller skugga, stenmur som avgränsning mot den egna skogen samt planteringar med perenner och anueller, uppdrivna i det egna växthuset - olika blommor för olika årstider. Växtligheten består av ett äppelträd, vinbärs- och krusbärsbuskar, ett krikonträd och ett Mirabellträd (körsbärsplommon). Du njuter av vidsträckt utsikt över hagen och ängar. Du ser solen gå ner bakom trädtopparna och du följer årstidernas alla skiftningar. Trädgården omgärdas av den egna skogen och framför gräsmattan finns vallen, om ca 1 hektar, lämplig för bete eller odling, eller bara njuta av en blomsteräng. Fiber finns i gatan utanför och möjlighet finns att ansluta via GlobalConnects nät, se specificerad info vid "Tv och bredband". Som boende på Moga Svedlund 35 bor du i ett lugnt område med natursköna omgivningar. ”Runt knuten" finns det gott om promenad- och cykelvägar samt svamp- och bärskog. Från Almunge erbjuds goda busskommunikationer till Uppsala (30 km och busslinje nr 809 - går till Uppsala varje halvtimme under högtrafik) och Arlanda (38 km och busslinje 806) och för dig som är bilburen så tar du dig till Stockholm (78 km) på ca en timme. Almunge är en levande bygd med nybyggd vårdcentral, mataffärer, restaurang, bensinmack, ekologisk gårdsbutik vid Hagby gård och förskolor samt skola (F-9) och idrottshall. På orten finns även idrottsaktiviteter för barnen, golfbanor och fina badsjöar.

Kärleksstigen 2, Björklinge, Uppsala kommun

Kärleksstigen 2

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
3 795 000 kr
100 m²
5 rum
2 516 m² tomt

Drömmer du om en lugn och idyllisk tillvaro i en naturskön miljö nära en vacker sjö? Då har du hittat rätt! Vi är glada att kunna erbjuda denna fantastiska 1-plansvilla på Kärleksstigen som omfamnas av grönska och natur, perfekt för den som längtar efter rofyllda dagar i harmoni med omgivningarna. Huset har fräscha inre ytskikt och en spännande planlösning som ger en inbjudande känsla. Villan består av två sammanlänkade huskroppar och planlösningen ger vardagsrum, kök, badrum, allrum och upp till tre sovrum. Vid entrén finns en veranda och där huskropparna möts finns en stor altan som nås via en extra ytterdörr. På den stora tomten som är uppdelad i en staketomgärdad del och en naturlig del finns uppställningsplats för bil, ett förråd och en liten hundgård. Här bor du på ett av Björklinges charmigaste lägen med närhet till både gemensam brygga samt populära Sandviksbadet där det finns kiosk och ett stort antal grillplatser med ved. Har du hund finns det även ett hundbad i närheten. Är du motionssugen, går det ett elljusspår strax intill tomten. I Björklinge har du allt som kan tänkas behövas. Gångavstånd till förskolor och skola (åk 1-9), livsmedelsaffär, restaurang samt stora möjligheter till ett aktivt föreningsliv. Ett stenkast bort finns diskgolfbana, bmx-banor och en pulkabacke med lift. Goda kommunikationer med buss till Uppsala och mycket bra pendlingsmöjligheter med närhet till nya E4:an. Långsjön med badplats har du alldeles runt knuten. Under sommartid kan du ta dig ett härligt dopp i det blå och på vintern kan du njuta av både skridskoåkning och skidåkning i fin natur. Dessutom kan nämnas att det finns gott om blåbär på tomten och i skogarna runtomkring. Hallon och svamp finns också och om du har tur kan du till och med hitta hjortron.

Råbyvägen 74, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj kl 12:30

Råbyvägen 74

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 5/6
3 715 kr/mån
34 841 kr/m²

Välkommen till Råbyvägen 74 och denna välplanerade 2:a belägen högt upp i huset med hiss från markplan. En trevlig genomgångslägenhet med många fönster som låter dagsljuset leta sig in i varje hörn. En balkong, som ligger i skyddat läge, mot den lugna innergården och har en vacker och vidsträckt utsikt över takåsar och trädtoppar. Extra tillval gjordes i lägenheten vilket ger det där lilla extra så som tex vita spegeldörrar. Den kvadratsmarta planlösningen fördelas på en stor hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett kök med väl tilltagen arbetsyta och förvaring samt en matplats som leder dig vidare in till vardagsrummet med dess burspråk som har fönster från golv till tak och utsikt mot centrala Uppsala och domkyrkan. Sovrummet ligger lugnt placerat med fönster ut mot innergården. Här är det utrustat med skjutgarderober och utgång till balkongen. Badrummet är stort och utrustats med bekvämligheter så som bl.a. tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. I lägenheten finns även klädkammare/förråd med parkettgolv, vitmålade väggar och väggfasta hyllplan. På Kapellgärdsallén bor du granne med Kapellgärdet och i närområdet finns förskola, skola och i Kapellgärdsparken finns en stor och populär lek- och skatepark. Pendlarläget är bra tack vare gångavstånd till Resecentrum och även till city med alla dess möjligheter. För den som är behov av snabb kommunikation går det busslinjer frekvent i området, däribland nummer 1, 3 och 30. Gränby Centrum ligger mycket nära så man kan antingen ta sig dit till fots eller via vald kommunikation. För dig som pendlar med bil tar man sig snabbt och smidigt ut på E4:an eller väg 55 mot Enköping.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Industrigatan 27, Kungsängen, Uppsala kommun
  • Sön 12 maj

Industrigatan 27

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
4 695 000 kr
106 m²
4 rum
vån 3/7
4 846 kr/mån
44 292 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade fyrarumslägenhet i det eftertraktade området Kungsängen, med närhet till Årummet, Akademiska sjukhuset och bara ett stenkast från populära Anna Petrus park! Lägenheten är i toppskick och erbjuder eleganta detaljer som fönsterbrädor av marmor, inbyggda garderober med väggmonterad inredning och separat klädkammare, trestavig ekparkett och två lyxiga badrum. Köket är stilrent designat i vitt med bänkskiva i sten och har en matplats som rymmer upp till 8 personer i trevligt burspråk med stora fönsterpartier, delvis öppet mot det inbjudande vardagsrummet. Tre generöst tilltagna sovrum ger gott om plats för både säng, förvaring och övrig möblemang. Bostaden har två våtutrymmen: ett stort badrum med badkar och tvättmöjligheter samt en gästtoalett med dusch. En av lägenhetens höjdpunkter är de två rymliga och inglasade balkongerna, placerade i olika väderstreck. Den ena fångar morgonsolen, medan den andra erbjuder en skyddad plats mot gården där ni kan njuta av kvällssolen, härifrån har du även utsikt över delar av Årummet. Bostadsrättsförening med endast 7500kr i belåning per kvadratmeter vilket är lågt för att vara så nyproducerad. Fastigheten är byggd år 2016-2019 med lättillgängliga garageplatser, gott om bredbands- samt eluttag, externa förråd till varje bostad och mycket välvårdad innergård med både grönska, växthus, grillplats och välutrustad lekplats. Kungsängen eller som man förr kallade det "Industristaden" är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna vördnadsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger. I området finns även populära förskolor, en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Folkungagatan 12B, Svartbäcken, Uppsala kommun

Folkungagatan 12B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 595 000 kr
82,3 m²
3 rum
vån 1/3
4 106 kr/mån
31 531 kr/m²

Bostaden visas söndag den 12:e maj kl. 11.00-11.45 samt måndag den 13:e maj kl. 17.30-18.30. Med ett ljust och trevligt gavelläge i fastigheten finner ni denna rymliga och välplanerade 3:a med stor balkong i sydostligt läge. Barnvänligt läge i Svartbäcken alldeles intill Fyrishov. Lägenheten är i gott skick och har en funktionell och tilltalande planlösning. Planlösningen är fördelad på rymlig hall med bra förvaring i klädkammare, två rymliga sovrum, trevligt kök med den äldre skåpinredningen bevarad och stor matplats samt fräscht badrum med dusch och fönster. Stort och luftigt vardagsrum i nära anslutning till köket. Brf Rolf är en ytterst välskött, fiberansluten förening med god ekonomi, låga avgifter och en låg belåningsgrad på endast 2 495 lån/kvm (2022 årsredovisning). Fina gemensamma utrymmen i källarplan såsom tvättstugor med torkrum, mangelrum, cykelförråd/barnvagnsrum, hobbyrum och samlingslokal. Föreningen har skyddade och fina innergårdar med nyanlagd lekplats och grillplats med trädgårdsmöbler. Bo i omtyckta Svartbäcken, angränsande till stadskärnan, centralt men ändå i naturskön miljö med fina rekreationsområden och motionsspår i Röbo. En liten promenad bort finner ni Torbjörnstorg med bl a mataffärer, blomsterhandel och ombud för Posten. Strax intill finns Fyrishov med olika former av träningsverksamhet och attraktivt äventyrsbad. Till Uppsala city tar du dig enkelt och smidigt via de väl utbyggda gång- och cykelvägarna som löper antingen via Svartbäcksgatan eller längs Fyrisån alternativt med buss som har täta avgångar, även fördelaktigt pendlarläge till Stockholm via E4:ans påfart. Det finns även närhet till en badplats vid Fyrisån.

  • Balkong
Kadriljvägen 9, Björklinge, Uppsala kommun

Kadriljvägen 9

Villa
Björklinge, Uppsala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
2 495 000 kr
107 + 70 m²
5 rum
954 m² tomt

Drömmer du om en charmig villa med karaktär och potential? Då är denna 1½-plansvilla med källare från 1957 i Björklinge det perfekta valet för dig! Beläget i en lugn och trevligt villaområde erbjuder denna bostad en härlig kombination av närhet både till service, aktiviteter och natur. Även om huset har gamla ytskikt ger detta dig en fantastisk möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya hem. Renovera och modernisera efter din egen smak och skapa en plats som är helt unik för dig och din familj. Planlösningen erbjuder på entrévåningen ett kök med matplats, ett rymligt vardagsrum, ett matrum, ett sovrum och ett badrum. På övervåning finns två sovrum samt en wc. I husets källarvåning återfinns bla tvättstuga, pannrum, snickarbod och förvaringsutrymmen. Villan värms med bergvärme vilket håller ned driftkostnaden och minskar din miljöpåverkan. Det finns ett vidbyggt garage samt plats för ytterligare fordon på uppfarten. På tomten finns dessutom en friggebod samt ett växthus. Samhället Björklinge ligger ca 2 mil norr om Uppsala och från närmaste avfart på E4:an behöver du bara köra lite drygt 4 km innan du är hemma. Reser du kollektivt finns flera regionbussar som tar dig till Uppsala, varav buss nr 100 går bara några minuters promenad från huset. Här finns en väl utbyggd barnomsorg med sju förskolor, Björklingeskolan för årskurs F-5 och Björkvallsskolan för årskurs 6-9. Björklinge är känt för sitt fina bad som ligger vid Långsjön och för de aktiva finns ishockeyhall, fotbollsplaner, ridklubb, bandyplan, elljusspår och tennisbanor. I samhället finns bra service med livsmedelsaffär och restauranger.

Visar 1 - 25 av 73