Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2019, 2020, 2021, 2022, 2023

Notar

Notar

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vendevägen 77A, 1 tr, Danderyd Djursholm, Danderyds kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj
Vendevägen 77A, 1 tr, Danderyd Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Vendevägen 77A, 1 tr, Danderyd Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Vendevägen 77A, 1 tr

Lägenhet
Danderyd Djursholm, Danderyds kommun
Notar
1 695 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1
2 386 kr/mån
77 045 kr/m²

Lägenheterna i Twin House är optimalt planerade med smarta och väl genomtänkta lösningar för att leverera högsta möjliga funktionalitet och bekvämlighet. Lägenheten är fullt utrustad med maskinell utrustning som kyl/frys, ugn, inbyggd spishäll och diskmaskin i köket. Bostaden har tidlös och klassisk design med vita släta luckor i kök samt ljusgrå laminatskiva. Badrummet är toppmodernt med väggar klädda i vitt kakel och ljusgrått klinkergolv samt kombimaskin. Genomgående fina ytskikt, bara att flytta in! Lägenheten vetter mot husets lugna baksida och blickar ut mot grönska och träden utanför. Nuvarande ägare disponerar även ett förråd. Det är ett väl skyddat/låst enskilt förråd om ca 2 kvm på översta våningen. Föreningen har en gemensam uteplats med loungehörna och grill samt parkeringsplats för bilar, cyklar och mopeder. Från lägenheten är det endast 6-7 minuters tågresa till Stockholms universitet och ca 10 minuter till KTH och Stockholms innerstad. Djursholms Ösby, som ligger i Danderyds kommun, är ett lummigt och trivsamt villaområde med gångavstånd till flera fina badplatser och motionsspår. Roslagsbanan ligger runt knuten med hela nordöstra Stockholms busstrafik. Mörby centrum ligger på ca 5 minuters cykelavstånd där tunnelbanans röda linje enkelt tar dig till både universitetet och KTH. Detta boende erbjuder den perfekta kombinationen av att bo i tryggt förortslugn men ändå ha möjlighet att enkelt kunna njuta av innerstadslivet som Stockholm stad har att erbjuda. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Banmästargatan 8, Ulriksdal, Solna kommun

Banmästargatan 8

Lägenhet
Ulriksdal, Solna kommun
Notar
3 395 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4
5 117 kr/mån
57 542 kr/m²

Nu finns chansen att flytta in i en fantastisk 2:a i Ulriksdal. En välplanerad bostad med en unik och genomgående planlösning och stor balkong i soligt läge! Bostaden är exklusiv med dess materialval, genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Lägenheten präglas av mycket ljus och rymd tack vare den öppna planlösningen och de stora fönsterpartierna. Vardagsrum och kök har en öppen och social yta där köket erbjuder goda arbetsytor och full maskinell utrustning med induktionshäll och varmluftsugn, badrummet är rymligt och fräsch med tvättmöjligheter, ett perfekt sovrum, en rymlig klädkammare och hall med goda förvaringsmöjligheter. Från vardagsrummet når ni den stora balkongen som erbjuder många soliga timmar. Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Universitetet. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Tunnelbanestationen Bergshamra ligger några minuter bort med buss. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Vintervägen 17, 3 tr, Gamla Råsunda, Solna kommun
  • Sön 12 maj kl 11:50
Vintervägen 17, 3 tr, Gamla Råsunda, Solna kommun, bild 2
Vintervägen 17, 3 tr, Gamla Råsunda, Solna kommun, bild 3

Vintervägen 17, 3 tr

Lägenhet
Gamla Råsunda, Solna kommun
Notar
2 695 000 kr
37 m²
2 rum
vån 3
2 464 kr/mån
72 838 kr/m²

- Attraktiv adress i Gamla Råsunda - 1a som är omgjord till en 2a - Bostaden totalrenoverades (ej badrum) 2020/2021 - Kommunikationer inom promenadavstånd. - Smakfullt renoverat kök med smarta detaljer - Välskött förening - Stort utbud av restauranger, affärer och service I hjärtat av Gamla Råsunda, i Solnas äldsta kvarter ligger denna magiska 1a som är omgjord till en 2a i absoluta toppskick. En bostad med unik karaktär från 1938! Denna bostad erbjuder en generös takhöjd och stora fönsterpartier som skapar en härlig atmosfär och rymd, här trivs man! Köket är stilmedvetet och praktiskt. De utmärkta arbetsytorna gör matlagningen till ett rent nöje och köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och modern köksutrustning. Det charmiga badrummet nås ifrån hallen. Stort och socialt vardagsrum med plats för rejäl vardagsrumsmöblering och gott om plats för familj och vänner att umgås. Gamla Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar och läget har en optimal kombination av både lugn och närhet till allt. Här bor man i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge invid motionsslingorna vid Råstasjön och Lötsjön, där vacker natur och riktigt fågelliv kan upplevas. Vintertid plogas en skridskoslinga upp på Råstasjön. För Er som söker större utmaning så erbjuder Ursviks motionsområde bra terräng- och skidspår. Det charmiga stråket, Råsundavägen och Filmstaden erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, småbutiker samt matbutiker. Råsunda har även en egen SF kvartersbiograf som visar det senaste från filmvärlden. I det absoluta närområdet till lägenheten finns bl.a. caféer, restauranger, matbutik och gym. Shoppingsintresserade kan med några få minuters promenad nå Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga. Till Solna centrum tar det endast ca 5 minuter att gå med stort utbud av butiker och service. Den som är fotbollsintresserad går till Friends Arena på några minuter.

  • Premium
  • Hiss
Råsundavägen 26, Haga Norra, Solna kommun

Råsundavägen 26

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Notar
4 995 000 kr
96,5 m²
4 rum
6 467 kr/mån
51 762 kr/m²

Missa inte denna ljusa, luftiga och välplanerade 4:a på 96,5 kvm med en inglasad balkong på hela 15 kvm i söderläge! Samtliga ytor och kvadratmetrar utnyttjas optimalt med ett härligt vardagsrum, tre sovrum och ett praktiskt och arbetsvänligt kök med diskmaskin. Köket har matplats för många middagsgäster. Vidare finns två badrum varav ett med badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra med dusch. I bostaden finns även en stor hall samt rymlig klädkammare. Alla golv har genomgående träparkett. Stort vindsförråd på cirka 15 kvm tillhör lägenheten. Brf Haga är en stabil förening som disponerar över en festlokal/övernattningslägenhet, hobbyrum, stort garage inklusive laddplatser för elbilar, samt gemensamma förråd för cyklar och barnvagnar. Föreningen har god ekonomi! På Råsundavägen 26 bor Ni i ett trevligt, lugnt och barnvänligt område med en underbar grönskande innergård som erbjuder uteplats med grillar och bord. Lekplats och liten park finns i direkt anslutning. Från bostaden har ni utmärkta kommunikationer med buss (bland annat 515 till Odenplan och Sundbyberg, 176 till Mörby Station, 177 till Skärvik), tvärbana eller pendeltåg som tar Er till Odenplan på ca 5 minuter och Stockholm City på ca 10 minuter. Flygbussen till Arlanda stannar fem minuter bort. På gångavstånd finns även Nordens största köpcentrum, Mall of Scandinavia samt Solna Centrum - båda med ett rikt utbud av butiker och service. För Er som gillar fritidsliv ligger natursköna Hagaparken och Brunnsviken på endast 5 minuter promenadavstånd och på 15 minuter kan du cykla in till Vasastan. Dagis, skolor och lekparker finns i området. Gula linjens tunnelbana byggs nu och det kommer vara kort gångavstånd till stationen. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Norr Enby 9, Nynäshamn  Sorunda, Nynäshamns kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Norr Enby 9, Nynäshamn  Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 2
Norr Enby 9, Nynäshamn  Sorunda, Nynäshamns kommun, bild 3

Norr Enby 9

Villa
Nynäshamn Sorunda, Nynäshamns kommun
Notar
5 495 000 kr
156 + 80 m²
6 rum
3 085 m² tomt

Drömmer du om ett boende med hög kvalité med milsvid utsikt över grönska och ett fantastiskt solläge? Här möts ni av ett hus i två plan med fullt maskinellt utrustat kök, ett vardagsrum med vy över trädgården genom stora fönsterpartier samt en fungerande braskamin. Vidare finns fyra rymliga sovrum, en separat groventré med tvättstuga, två badrum med dusch samt en gästtoalett. Utanför huset finns lika många kvalitéer som inomhus. Här möts ni av en stor altan med solläge hela dagen och milsvid utsikt över hästhagar och lummiga ängar. Fantastisk prunkande trädgård med buskar, planteringar och träd samt den fina gräsmattan som omringar huset och skapar en riktig trädgårdsidyll. Bredvid huset ligger orangeriet som också kan användas som gäststuga eller hemmakontor. En vedeldad bastu finns i separat byggnad samt en utomhusdusch. I det stora varmgaraget finns det också ett loft för förvaring och ett badrum med dusch och tvättmaskin. Båda planen i huset har genomgående vattenburen golvvärme och en centraldammsugare som kan användas från båda planen. Området är lugnt och idylliskt där en riktigt landet känsla infinner sig samtidigt som det är bra kommunikationer och närhet till affärer. Utanför huset går bussen med sträckan Södertälje- Nynäshamn. Snabbt kan ni ta er med bil till Nynäshamn, Huddinge samt Haninge. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för fler frågor! Hanna Hedström - 0708997917.

  • Premium
  • Energieffektiv
Framnäsbacken 1, Skytteholm, Solna kommun

Framnäsbacken 1

Lägenhet
Skytteholm, Solna kommun
Notar
4 495 000 kr
112 m²
4 rum
vån 7
10 021 kr/mån
40 134 kr/m²

Välkomna till denna optimala och ljusa fyra högst upp med balkong och utsikt över Skytteholms trädtoppar. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier och bjuder på en strålande utsikt från två väderstreck. Lägenheten präglas av ljusa, luftiga ytor med genomgående nymålade väggar och ekparkett. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med duschvägg samt en fräsch gäst WC, ett rymligt och renoverat kök med matplats i trendiga toner, ett fantastiskt trevligt och ljust allrum på ca 40 kvm med plats för soffgrupp samt större matbord för hela familjen. Tre rymliga sovrum som kan användas som kontor samt en stor walk in closet vilket bidrar till en fantastisk bekvämlighet utöver det vanliga. Denna lägenhet måste upplevas på plats! På Framnäsbacken bor Ni i ett lugnt och lummigt läge med närhet till allt man kan önska sig så som Skytteholmsparken med sina vackra omgivningar, några minuters promenadavstånd till Solna Centrum och Huvudsta Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och service. I området finns utmärkta kommunikationer med tunnelbana från Solna C samt Huvudsta C som tar er till City på ca. 8 min, flertalet busslinjer, pendeltåg och även med tvärbanan. Inom gångavstånd finner Ni även större matbutiker som Ica Maxi. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. Läget är lugnt och lummigt invid stort grönområde, med gräsytor, fotbollsplan och lekplats. I närheten ligger också förskola, skola och gymnasium. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Heklagatan 60B, Kistahöjden, Stockholms kommun

Heklagatan 60B

Lägenhet
Kistahöjden, Stockholms kommun
Notar
1 795 000 kr
44,2 m²
2 rum
vån 2
3 183 kr/mån
40 611 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a i nyproducerade Kistaterrassen. Bostaden är optimal med alla bekvämligheter, som passar de flesta. Fantastisk balkong i ostört läge mot grönska. Lägenheten präglas av ett behagligt ljusinsläpp, genomgående ekparkett och en hög standard. Det stora rummet är lättmöblerat och ger flera alternativa lösningar. Sovrummet är rymligt och har plats för både dubbelsäng och förvaring. Trevligt kök som erbjuder goda arbetsytor och förvaringsutrymmen. Stort badrum som är signifikativt för nyproducerade bostäder. I närhet till bostaden så finns det en gångväg som tar dig till Kistahöjdens busshållsplats. Från denna avgår bussar med jämna mellanrum, bland annat flygbussen som är väldigt uppskattat av de boende på Heklagatan! Från Kistas T-bana tar du till till T-centralen på 17 minuter. Väljer man att ta bilen så tar du dig enkelt ut till E4:an och vill du åka mot Stockholm City är du där på ca 15 minuter. Vill du däremot åka mot Arlanda så tar det ca 15-20 minuter med bil. För en parkeringsplats är kostnaden 400kr/mån. Det finns goda möjligheter att få tillgång till en sådan. Välkommen på visning!

  • Balkong
Tecknarvägen 7, Huvudsta - Ingenting, Solna kommun

Tecknarvägen 7

Lägenhet
Huvudsta - Ingenting, Solna kommun
Notar
4 895 000 kr
82 m²
3 rum
vån 5/6
5 033 kr/mån
59 695 kr/m²

- Två balkonger - Insynsskyddat högt upp i huset - Möjlig 4a - Nära innerstan, natur och kommunikationer Det är med stolthet jag presenterar denna välplanerade 3a högt upp i huset i populära brf Ektorget. Lägenheten erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare det genomgående läget och balkongen vetter mot soligt söderläge in mot innergården. Du välkomnas in i en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och garderober och till höger når du de stora och sociala ytorna som bjuds på mellan kök och vardagsrum. I köket finns gott om förvaring i flertalet lådor och skåp, här finns mycket arbetsyta samt all önskvärd maskinell utrustning som hel kyl och frys, diskmaskin, mikro och ugn. Här finns plats för matbord för det större sällskapet och från fönstren ser du ut över trevliga Ektorget. Badrummet är stort med tvättmaskin, torktumlare och dusch med glasvägg. Master bedroom bjuder på gott om förvaring samt plats för 180-säng. Härifrån nås den härliga balkongen i direkt söderläge och med utsikt över den lummiga och trevliga innergården. Det andra sovrummet går att använda både som barnrum eller huvudsovrum med dubbelsäng. Detta är en fantastisk lägenhet som måste upplevas på plats! I Brf Ektorget bor du in en ekonomiskt stabil och nytänkande förening med 117 lägenheter. Föreningen håller bra takt på amorteringen av föreningens lån samt har låg räntekänslighet på bara 19%. Här finns en gemensamhetslokal, grovtvättstuga, miljö- & återvinningsrum, lägenhetsförråd, cykelrum, barnvagns- och rullstolsrum. Till föreningen hör även en lummig innergård med gemensam uteplats med grillmöjligheter, lekyta och cykelparkering. Under föreningen finns 77 garageplatser för föreningens medlemmar att hyra. Det är Corepark AB som hanterar uthyrningen. Garaget erbjuder vanliga p-platser, ladd-platser, natt- och helg platser samt bilpool.

  • Balkong
  • Hiss
Polhemsgatan 12, Gamla Huvudsta, Solna kommun

Polhemsgatan 12

Lägenhet
Gamla Huvudsta, Solna kommun
Notar
2 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 2/3
3 399 kr/mån
46 797 kr/m²

Välkomna in till områdets finaste tvårummare! Här bor du på lugn återvändsgata i en mycket välplanerad lägenhet, med stora ytor i alla rum och fina ytskikt genomgående i bostaden. Sovrummet är luftigt och här finns gott om utrymme för bred säng med sängbord trots den stora garderoben, dessutom fås, om så önskas plats med ytterligare förvaringsmöblemang. Köket är utrustat med alla bekvämligheter som finns att önska såsom kyl och frys, diskmaskin, och spis med fläkt, dessutom är köket välplanerat vad gäller både utifrån förvaring i köksskåp samt plats för matbord. Badrummet är helkaklat i vitt och är välplanerat, här finnsm golvvärme, handdukstork samt inbyggd spegel med integrerad belysning samt praktisk tvättpelare. Hallen är stor och härifrån nås även lägenhetens klädkammare. I BRF Spettet 2 finns en fantastisk takterrass där kvällar kan spenderas med familj och vänner, här finns tillgång till föreningens grill. Efter middagen på terrassen kan gästerna hyra övernattningslägenheten för en billig peng. För den händige finns även ett hobbyrum att tillgå i föreningen. Bostaden ligger i ett perfekt läge i Solna där ni har god service runt knuten och samtidigt möjligheten att enkelt och snabbt nå Sthlm city. I närheten finns butiker, restauranger, café, matbutik, gym mm. Solna strandpromenads gröna promenadstråk och nytt strand- och poolbad med bryggor finns inom 10 min promenad nere vid Ulvsundasjön där www.solnaseglarskola.se huserar. Finns även promenad och cykelväg längs Pampas Marina som har en härlig restaurangpaviljong på brygga. Här finns även den vackra 4H-gården och Huvudsta ridskola, Huvudsta slott och Huvudsta Gård. Längs strandpromenaden finns även Huvudstastrandbad där ni kan njuta av ett svalkande dopp. Kajak- och kanotuthyrning finns för en tur på vattnet. Längs Karlbergskanalen kan man inom behagligt promenadavstånd nå Vasastan eller Kungsholmen. Solna Centrum nås på ett par minuters promenad. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Goda kommunikationer med T-bana Västra skogen som nås med ca 5 minuters gång, två linjer till Sthlm C. Västra Skogen och Huvudsta centrum ligger också inom kort promenadavstånd.

  • Balkong
Kyrkbacken 9, Hagalund, Solna kommun

Kyrkbacken 9

Lägenhet
Hagalund, Solna kommun
Notar
2 250 000 kr
62,5 m²
2 rum
4 683 kr/mån
36 000 kr/m²

Välkommen till denna fräscha och väldisponerade 2:a belägen i ett trivsamt område med kort gångavstånd till Solna C och Arenastaden med ett brett utbud av affärer, restauranger samt service. Lägenheten erbjuder stora och sociala ytor med generöst ljusinsläpp. Bostaden är stilrent renoverad, bara att flytta in och njuta av detta trivsamma hem. Vardagsrummet är luftigt och inrymmer rejäl soffgrupp samt plats för hemmakontor eller annan önskvärd möblering. Köket är renoverat med gott om arbetsytor och utrustat med kyl & frys, diskmaskin, inbyggd mikro, ugn och induktionshäll. Plats för matbord för 4-6 personer invid fönstret. Sovrummet är rofyllt och neutralt inrett. Här ges plats för dubbelsäng och annan trivselmöblering samt flera garderober som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Ifrån sovrummet nås den inglasade balkongen med trevligt solläge under eftermiddagen och kvällen. Hallen är möblerbar och även här finns garderober. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin, WC, handfat, spegelskåp och dusch samt fönster med naturligt ljusinsläpp. Till lägenheten hör ett källarförråd. El ingår i avgiften! I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns vårdcentral, skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gröna Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation i området. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön naturreservat. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Solgatan 8, Rudviken, Solna kommun

Solgatan 8

Lägenhet
Rudviken, Solna kommun
Notar
3 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6
3 952 kr/mån
55 086 kr/m²

Upptäck denna eleganta tvårumslägenhet som utstrålar modernitet och komfort på sjätte våningen. Belägen på en eftertraktad adress, erbjuder detta hem en optimal kombination av stil och funktionalitet, med en rymlig balkong. Hemmets hjärta är den öppna planlösningen som förenar vardagsrum och kök i en inbjudande atmosfär, perfekt för umgänge och avkoppling. Stora fönster säkerställer ett naturligt ljusflöde som kompletteras av noggrant utvalda, stilrena material. Lägenheten välkomnar med en generös hall, där smart förvaring möter besökaren. Vardagsrummet är ett levande rum med direkt tillgång till den imponerande balkongen, som erbjuder härligt häng utan större insyn. Det moderna köket står redo att inspirera kulinariska äventyr med sina moderna vitvaror och utmärkta förvaringslösningar. Ett rymligt sovrum bjuder in till vila och återhämtning, komplett med plats för dubbelsäng och inbyggd klädkammare för optimal organisation. Dessutom tillhandahålls ett generöst källarförråd för ytterligare förvaringsbehov. Beläget i ett lugnt och välplanerat bostadsområde, erbjuder detta hem en perfekt blandning av avskildhet och tillgänglighet. Med närhet till Solna centrum, erbjuds ett brett utbud av shopping, matställen och tjänster bara en kort promenad bort. Förbindelserna är utmärkta, med snabba transportalternativ till stadskärnan via buss och tunnelbana, inklusive enkel tillgång till naturens lugn i Hagaparken och Råstasjön. Denna bostadsförening är känd för sin stabila ekonomi och välskötta fastighet, vilket gör det till ett tryggt och eftertraktat hem för den moderne stadsboende.

  • Balkong
  • Hiss
Förrådsgatan 2, Gamla Råsunda, Solna kommun

Förrådsgatan 2

Lägenhet
Gamla Råsunda, Solna kommun
Notar
2 150 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4
2 396 kr/mån
79 630 kr/m²

- Praktiskt kök - Eftertraktat läge - Nära kommunikationer och ett brett utbud av service & restauranger - Populär adress - Stora fönsterpartier med mycket trevlig utsikt - Ett stenkast från City - Perfekt läge i G:a Råsunda omgivet av flera småparker, T-bana 4 min, ICA 5 min Varmt välkommen till denna mycket trevliga och ljusa 1:a med stora fönster med gott om ljusinsläpp i hjärtat av Gamla Råsunda. Lägenheten har en mycket trevlig planlösning med en praktisk sovalkov, plats för rymlig soffa och ett middagsbord perfekt för bjudningarna. Sett till bostadens kvadratmeter har man ett välinrett kök med gott om förvaring och arbetsytor. Här finns kyl/frys, gasspis/ugn och fläkt i rostfritt, detta tillsammans med gott om plats för matbord. Lägenhetens vardagsrum erbjuder flertalet möbleringsalternativ och tillsammans med en fin utsikt kommer detta bli en favoritplats! I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober.I anslutning till hallen ligger bostadens helkaklade badrum, som genomgick stambyte 2005. Direkt utanför porten hittar ni det mesta att önska! Nere Råsundavägen passerar buss 515 som bl.a. tar er till Sundbybergs station eller Solna station och vidare in till Odenplan. Till T-banan Näckrosen (blå linje) är det en kort promenad. På vägen passerar ni också Lunch- och frukoststället Juniper Tree med en hälsosam meny. Följer ni Råsundavägen åt andra hållet når ni ett stenkast bort Stråket med fontän och intill finner man ICA, sushi, glassbar, vinbar, restauranger m.m. OMRÅDET Kvarteret runt omkring är lugnt, med närhet till parker. Gamla Råsunda erbjuder ett brett utbud av service och flera restauranger såsom; restaurang Sardin, en Napolitansk pizzeria, Enricos vinbar och Café Mezzo. Utmed Råsundavägen ligger både Coop och en ICA- butik för matinköpen. En kort promenad bort når ni Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina motionsspår. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egen biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. Längs med Råsundavägen finns flera butiker och service såsom kemtvätt, frisör, florist och trevliga inredningsbutiker. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, restauranger och upplevelser, som konserter, IMAX- biograf och andra nöjen. SATS träningsanläggning ligger i gallerian och två stora matbutiker Ica Kvantum och Hemköp. Vid Tuletorget finns ytterligare ett SATS gym. KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 4 min gång. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan, och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arl

  • Hiss
Kavallerivägen 22, Sundbyberg - Rissne, Sundbybergs kommun

Kavallerivägen 22

Lägenhet
Sundbyberg - Rissne, Sundbybergs kommun
Notar
1 950 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2
3 602 kr/mån
38 235 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina bostad i populära Rissne Torn. Lägenheterna i Rissne Torn är sällan till salu och uppskattas för sin moderna stil och närhet till service och kommunikationer. Här bor du i ett område som genomsyras av ett stilla lugn, med närhet till grönområden, kommunikationer och inte minst Rissne Centrum med dess breda serviceutbud och flertalet restauranger. Lägenheten har ett fantastiskt vardagsrum med plats för stor soffgrupp invid flera fönster som gör lägenheten ljus och luftig. Köket har en trevlig köksö med barbord där du kan laga favoriträtterna och samtidigt umgås med vänner och familj som sitter till bords i rummet. Smakfullt badrum med exklusiva detaljer i svart och tvättmaskin. För den som älskar att tvätta i tvättstugor finns en gemensam tvättstuga 10 m utanför hissen på våning 2. Rogivande och mysigt sovrum med plats för garderober. Magisk uteplats med sol hela dagen och perfekt plats för sociala sammanstälningar! Rissne C kommer inom kort att totalrenoveras och moderniseras av den nya fastighetsägaren BALDER där tvärbanan även kommer dras ut hit. Här bor ni med grönska och natur runt knuten som de som populära Rissneängarna och Igelbäckens naturreservat. För Er som gillar att vara ute i naturen så finns fina motionsspår kring Lötsjön och Råstasjön i närheten. Området erbjuder också ett flertal dagis och skolor. För den som är shoppingsugen finns Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Bromma Blocks som närmaste köpcenter med ett stort utbud. Utmärkta kommunikationer med kort promenad till T-bana som tar er till Stockholm city på knappt 15 min samt flertalet bussförbindelser. Denna lägenhet måste upplevas! Välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Olof Af Acrels Väg 5, vån 4, Hagastaden, Solna kommun

Olof Af Acrels Väg 5, vån 4

Lägenhet
Hagastaden, Solna kommun
Notar
1 995 000 kr
26 m²
1 rum
vån 4/6
1 858 kr/mån
76 731 kr/m²

- El ingår i avgiften - Hagastaden / Karolinska - Gym, tvättstuga och bastu finns på entréplan - Välplanerad - Sovalkov I ett utmärkt läge hittar du denna välplanerade 1:5:a. Trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter och en rymlig klädkammare. Badrummet är helkaklat och här finns badkar, WC och handfat. En unik sovalkov med plats för större säng och förvaring. Sovalkoven får ljusinsläpp via fönsterpartier som även har en rullgardin inbyggd. Vardagsrummet är rymligt och här har du plats med valfri möblemang och TV. Bostaden präglas av välplanerade ytor och smart lösning med sovalkov. Köket är utrustat med spis, ugn, kyl och frys. Lägenheten har stora fönsterpartier och en fransk balkong vilket ger rummet ett generöst ljusinsläpp och bidrar till den luftiga och ljusa känslan. På Olof af Acrels väg 5 bor man i det attraktiva och expanderande området mellan Vasastan och Solna vid namn Hagastaden, den innerstadsdel där Stockholm och Solna möts. Området sträcker sig från Norra Stationsgatan in över Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Inom kort så kommer huvuddelen av denna nya stadsdel stå klar med restauranger och närservice samt t-banans gröna linje. På promenadavstånd når du St:Eriksplan med sitt rika utbud av service och restauranger. Inte långt från bostaden nås även Torsplan med ett stort utbud av restauranger, Willys, Hemköp, apotek, Systembolaget, SATS samt caféer. Från Olof af Acrels väg har ni även nära till Solna Centrum med ett rikt utbud av butiker och restauranger. Goda kommunikationer med flertalet bussar runt hörnet som snabbt tar dig dit du önskar. Utmärkt för dig som söker ett centralt boende med närhet till vackra naturomgivningar som Hagaparken! Denna trevliga lägenhet på Olof Af Acrels 5 är ett perfekt val för dig som söker ett första boende med smart planering, bekvämlighet och närhet till allt som Solna har att erbjuda. Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / [email protected]

  • Balkong
  • Hiss
Nybodagatan 7, vån 12 av 12, Skytteholm, Solna kommun
  • Sön 19 maj kl 12:30
Nybodagatan 7, vån 12 av 12, Skytteholm, Solna kommun, bild 2
Nybodagatan 7, vån 12 av 12, Skytteholm, Solna kommun, bild 3

Nybodagatan 7, vån 12 av 12

Lägenhet
Skytteholm, Solna kommun
Notar
5 995 000 kr
98,6 m²
5 rum
vån 12/12
5 001 kr/mån
60 801 kr/m²

Totalrenoverad 5:a högst upp i huset med eftermiddags- och kvällssol! Bo med himlen som närmsta granne och med fantastisk utsikt utöver över grönskande Skytteholmsparken som breder ut sig utanför fastigheten. Detta är ett hem att koppla av i, här bor ni ostört och insynskyddat, då lägenheten är totalrenoverad bor ni bekvämt, modernt och bekymmersfritt. Planlösningen bjuder på sociala ytor för hela familjen. Köket är stilrent renoverat med full maskinell utrusning, här finns plats för matbord. Vitbetsad fiskbensparkett av massiv ekstav. Inglasad balkong i sydvästläge mot Skytteholmsparken med sol stora delar av dagen och kvällen. Renoverad och fräscht badrum med dusch, gäst WC och fyra rymliga sovrum. Bostaden har genomgått en omfattande renovering 2023: Nymålade väggar och vitbetsad fiskbensparkett. Nytt Ikeakök med full maskinell utrustning från Siemens (förutom micro från Ikea) självrengörande ugn och extra bred induktionshäll. Trefas-el installerad i lägenheten. Datauttag finns installerat i alla rum. I flera rum finns appstyrd belysning. Inbyggda vitrindelar i ny fast förvaring från köket till vardagsrummet. Ny eller omgjord garderob i det stora sovrummet med spegelskjutdörrar från golv till tak. Walk in closet från hallen samt garderober med skjutdörrar, perfekt förvaring av ytterkläder och skor. Nytt exklusiv klinkergolv i hall och på balkongen. Inglasad balkong i sydväst med eluttag. Det stora duschrummet/badrummet är nymålat och helkaklat. Det finns en bred kommod med bra förvaring och ett dubbelspegelskåp ovanför. Duschen är rymlig med bra duschväggar, helt tät och inget vatten hamnar utanför. För att skapa en mysig stämning finns det blå LED-belysning som kan väljas. Gästtoaletten är nymålad med ljust kakel, och är förberedd för tvättmaskin. BRF Muraren 1 är en stabil föreningen med mycket god ekonomi. Byggåret är 1958 och föreningen äger marken. Längre ner kan ni läsa om alla större renoveringar som genomförts och vilka renoveringar som ligger fram i tiden. På föreningens fastighet finns 23 parkeringsplatser och 5 garage, vilka hyrs ut till medlemmar och föreningens lokalhyresgäst, 2 garage används som cykelförråd. Tvättstuga i huset med tre tvättmaskiner, två torkrum, en mangel och en akutmaskin vid behov. På baksidan ligger den fina trädgården med grill, bord och stolar som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Nybodagatan 3, Skytteholm, Solna kommun

Nybodagatan 3

Lägenhet
Skytteholm, Solna kommun
Notar
4 195 000 kr
78,6 m²
4 rum
vån 10/12
5 037 kr/mån
53 372 kr/m²

Nu kan du bo högt upp i huset utan insyn i en totalrenoverad och yteffektiv 4:a med låg avgift! Här bor ni med milsvid utsikt över lummiga Skytteholmsparken i en topprenoverad lägenhet! Hallen är rymlig med plats för avhängning och förvaring. Köket är renoverat med stilrena luckor. Vardagsrummet är öppen och luftigt med plats för soffgrupp och stort matbordmed. Här är det magiskt ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Från vardagsrummet når du den magiska balkongen med en fantastisk utsikt över trädtoppar och hustak. Sovrummen är rymliga och rymmer stor dubbelsäng, garderober och även plats för skrivbord/byrå. Lägenheten har genomgående ny parkett och väggarna är ljusa. I hallen ligger ett fräscht och stambytt badrum. Föreningen är välskött med de stora renoveringarna bakom sig, i källaren ligger tvättstuga och en halv trapp upp finns vindsförrådet som tillhör lägenheten.. Skytteholm är ett barnvänligt område med skolor, förskolor och lekparker samt med korta avstånd till kommunikationer. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Solgatan 8, vån 7, Rudviken, Solna kommun

Solgatan 8, vån 7

Lägenhet
Rudviken, Solna kommun
Notar
3 195 000 kr
58 m²
2 rum
vån 7
3 952 kr/mån
55 086 kr/m²

- Högt upp med stor balkong i högt och fritt läge utan insyn. - Rymlig hall. - Öppen planlösning med stora sociala ytor. - Granne med Vasastan. - Stabil förening med god ekonomi! - Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare. - Hushållet betalar för verklig förbrukning av el och varmvatten som stäms av varje kvartal, retroaktivt. - Säljaren har idag tillgång till ett stort källarförråd. - Möjlighet till garageplatser (även laddplatser, separat kö till platser). - Närhet till kommunikationer (bussar och pendeltåg), grönområden och service. Varmt välkommen till denna stilsäkra och ytterst välplanerade tvåa med öppen planlösning och ljusa rum tack vare stora fönsterpartier. Lägenheten stod klar år 2012. Här bor ni bekvämt, modernt och med ett lugnt läge nära utmärkta kommunikationer god service och varierande shopping i Solna centrum. På 10 minuters färd med tunnelbana når ni T-centralen. Lägenheten har en öppen planlösning och bjuder in till ett sällskapsrum med utgång till den stora balkongen i fritt och högt läge. Sällskapsrummet med ljusa väggar och ekparkett ligger öppet mot matplatsen och det ljusa köket. Köket bjuder på full maskinell utrustning, utomordentliga arbetsytor och flera skåp som rymmer bra förvaring. Badrummet med badkar håller hög standard med tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme. I hallen finns förvaring i flera garderober och i det rymliga sovrummet finns garderob med skjutdörrar samt klädkammare. Läget är lugnt, insynsskyddat och ljusinsläppet riktigt bra! Välskött förening i ett trevligt planerat bostadsområde. På Solgatan bor ni i en populär förening, Brf Rudan med 95 lägenheter och där föreningen äger marken. Tvättstuga finns i samma fastighet solgatgan 8 och i föreningen finns även möjlighet till att hyra garageplatser med eller utan el. Här bor man i attraktivt läge med närhet till allt man kan önska sig. På kort gångavstånd når ni Solna Centrum som erbjuder ett rikt utbud av affärer och restauranger. Dessutom finns det goda kommunikationer med buss, (buss 70 mot Universitetet och Frösundavik samt buss 507 mot S:t Eriksplan) tunnelbana (10 min till T-centralen) och pendeltåg vid Solna Station. Buss 70 tar endast 11 minuter till Odenplan. Man har även tvärbanan på behagligt avstånd från bostaden. För er som gillar natur och motion finns både Hagaparken och Råstasjön på promenadavstånd. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 40, Arenastaden, Solna kommun
  • Sön 12 maj kl 14:00
Evenemangsgatan 40, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 40, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 40

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Notar
4 200 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/22
5 250 kr/mån
60 870 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till denna exklusiva och påkostade lägenhet. Denna moderna bostad utstrålar både elegans och funktionalitet, och erbjuder en trivsam atmosfär med högkvalitativa detaljer och smarta lösningar. Det välplanerade och lättmöblerade vardagsrummet bjuder in till avkoppling och umgänge, och har bästa sydvästläge för optimalt ljusinsläpp. Här möts du av en öppen planlösning som skapar en harmonisk koppling till det fullt utrustade köket. Köket är en dröm för den matlagningsintresserade, med moderna rostfria vitvaror, induktionshäll, integrerad diskmaskin, inbyggd mikro och en elegant granitskiva som arbetsyta. Det stora sovrummet är en lugn och avkopplande oas. Här finns inbyggda garderober längs hela väggen, vilket skapar generöst med förvaringsutrymme utan att kompromissa med stilen. Badrummet är påkostat och elegant med moderna bekvämligheter. Här har varje detalj noga utvalts för att skapa en lyxig och avkopplande känsla. Den rymliga inglasade balkongen blir en naturlig förlängning av boendet och erbjuder en perfekt plats för avkoppling och socialt umgänge. Här kan du njuta av frisk luft och härliga stunder. En Proloc säkerhetsdörr säkerställer trygghet och ger en extra dimension av säkerhet till bostaden, vilket är en välkomnande aspekt i detta moderna hem. Arenastaden är känt för sitt dynamiska stadsliv och närhet till allt från shopping och restauranger till grönområden och kultur. Med en central placering blir detta boende ett utmärkt val för den som söker bekvämlighet och stil i vardagen. Denna 3:a är en pärla i Arenastaden och erbjuder en modern och påkostad livsstil. Missa inte chansen att bo i detta exklusiva hem där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa optimal komfort och elegans. NÄROMRÅDET I denna del av Solna kallat Arenastaden hittar ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, all tänkbar service, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också två stora matbutiker ICA Kvantum och Hemköp. Till Solna Centrum är det inte heller långt och här finns förutom shopping, restauranger, vårdcentral, systembolag, bank mm. Här ligger också Solna Busstorg och T-banan Solna Centrum. Uppe i Gamla Råsunda intill ”Stråket” kan ni äta en bit mat på Texas Longhorn, Sardin eller Esuki sushi som levererar bra sushi som hungriga sushientusiaster vallfärdar till. För after work eller en stunds livsnjutning rekommenderas Enrico´s café & vinbar där man vill lyfta fram viner och tilltugg från mindre producenter. Mest uppskattat en helgmorgon är Du Bon Pain - "gott bröd" Råsundas troligtvis populäraste bageri som ligger ett stenkast ifrån bostaden. Här finns allt; småkakor, bullar, frukostfrallor, matbröd och tårtor. Vill ni ta en fika eller lunch erbjuder Café Mezzo på Råsundavägen riktigt bra kaffe och sallader som ni kan avnjuta på den trivsam uteservering i bästa solläge under sommaren. Längsmed Råsundavägen finns flera butiker och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist, apotek och trevliga inredningsbutiker allt i mer småskalig version än vad Mall of Scandinavia erbjuder. Uppe i Filmstaden, som ligger precis vid Näckrosens tunnelbanestation kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna SF-biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I området ligger ett våffelcafé och restauranger att besöka innan eller efter biobesöket. GRÖNOMRDEN /FRITID/ H

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 40, vån 7, Arenastaden, Solna kommun
  • Sön 12 maj kl 13:25
Evenemangsgatan 40, vån 7, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 40, vån 7, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 40, vån 7

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Notar
2 850 000 kr
44 m²
2 rum
vån 7
3 348 kr/mån
64 773 kr/m²

Accepterat pris! Välkommen till Arenastaden och Mall of Scandinavia som granne! En välplanerad bostad med en härlig utsikt och ett lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Från vardagsrum har du tillgång till den stora inglasade balkongen i söderläge. Köket är modernt och fullt utrustat med alla bekvämligheter, inklusive induktionshäll, ugn, mikro, kyl/frys, köksfläkt och diskmaskin. Precis utanför har du Mall of Scandinavia och Friends Arena utanför dörren. Där kan du gå på spännande sportevenemang och konserter och endast ha en kort promenad hem efteråt. Nu är även Citybanan färdig som tar dig till Odenplan på 5-10 min. NÄROMRÅDET I denna del av Solna kallat Arenastaden hittar ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, all tänkbar service, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också två stora matbutiker ICA Kvantum och Hemköp. Till Solna Centrum är det inte heller långt och här finns förutom shopping, restauranger, vårdcentral, systembolag, bank mm. Här ligger också Solna Busstorg och T-banan Solna Centrum. Uppe i Gamla Råsunda intill ”Stråket” kan ni äta en bit mat på Texas Longhorn, Sardin eller Esuki sushi som levererar bra sushi som hungriga sushientusiaster vallfärdar till. För after work eller en stunds livsnjutning rekommenderas Enrico´s café & vinbar där man vill lyfta fram viner och tilltugg från mindre producenter. Mest uppskattat en helgmorgon är Du Bon Pain - "gott bröd" Råsundas troligtvis populäraste bageri som ligger ett stenkast ifrån bostaden. Här finns allt; småkakor, bullar, frukostfrallor, matbröd och tårtor. Vill ni ta en fika eller lunch erbjuder Café Mezzo på Råsundavägen riktigt bra kaffe och sallader som ni kan avnjuta på den trivsam uteservering i bästa solläge under sommaren. Längsmed Råsundavägen finns flera butiker och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist, apotek och trevliga inredningsbutiker allt i mer småskalig version än vad Mall of Scandinavia erbjuder. Uppe i Filmstaden, som ligger precis vid Näckrosens tunnelbanestation kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna SF-biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I området ligger ett våffelcafé och restauranger att besöka innan eller efter biobesöket. GRÖNOMRDEN /FRITID/ HOBBY I närområdet ligger SATS i Mall of Scandinavia och den personliga yogastudion Little Peace yoga finns uppe i Gamla Råsunda där ni också hittar två Puls och Träning gym. För dig som gillar att träna utomhus är Råstasjön som ligger intill huset ett perfekt alternativ för en promenad eller joggingtur. Råstasjön möter upp Lötsjön som ligger i Sundbybergs kommun och tillsammans bildar de båda sjöarna en motionsslinga på ca 5 km längs vattnet. Intill Råstasjön ligger Solna Rackethall där ni kan spela tennis och badmington. Norr om E18 ligger Ursviks stora motionsområde med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning under vintertid. Under sommaren är det många som tar cykeln eller buss 515 till Hagaparken för att ta ett dopp i Brunnsviken, njuta av en picknick eller besöka trevliga restaurangen Haga Forum för en brunch. Intill restaurangen ligger Haga Tennis med utomhusbanor precis intill vattnet. KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna är goda. Pendeltåget tar er till Odenplan på ca 4 min eller till T-Centralen på ca 7 min. T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum och Näck

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagalundsgatan 10, Hagalund, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Hagalundsgatan 10, Hagalund, Solna kommun, bild 2
Hagalundsgatan 10, Hagalund, Solna kommun, bild 3

Hagalundsgatan 10

Lägenhet
Hagalund, Solna kommun
Notar
1 995 000 kr
50 m²
2 rum
3 500 kr/mån
39 900 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade och trivsamma 2:a. Lägenheten erbjuder ett lätt möblerat och sällskapsvänligt vardagsrum med plats för soffa, skrivbord och övrigt möblemang. Bostaden har ett tillbyggt sovrum med plats för dubbelsäng. Ett optimalt kök med rejäla arbetsytor och utmärkt förvaring innanför de ljusa skåpsluckorna samt matplats för 2-4 personer. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, spishäll och fläkt samt kyl & frys. Bostaden har ett stambytt badrum utrustat med WC, dusch, handdukstork och tvättmaskin. Perfekt första bostad för den som flyttar hemifrån eller paret som ska flytta ihop! Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 447 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 648:-/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén! I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gröna Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation i närhet av bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Solåsvägen 9, Järvastaden, Solna kommun
  • Sön 12 maj kl 13:30
Solåsvägen 9, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Solåsvägen 9, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Solåsvägen 9

Radhus
Järvastaden, Solna kommun
Notar
10 450 000 kr
145 + 6 m²
7 rum
241 m² tomt

Välkomna till detta exklusiva kedjehus med bästa läge och otroliga tillval! Detta moderna kedjehus i hörnläge är beläget i populära Järvastaden. Huset är byggt 2019 med många fina tillval vilket gör huset helt unikt. Här finns flera trevliga sällskapsytor där en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger extra rymd. På den nedre våningen finns tvättstuga med separat ingång, förrådsutrymme under trappan, toalett med dusch, välutrustat kök med exklusiva tillval, rymlig matplats samt vardagsrum. På framsidan av huset kan frukosten avnjutas i morgonsolen. På baksidan finns en större altan i sydvästläge där solen under sommaren lyser hela dagen och kvällen. Utanför tomten finns en stor härlig gräsyta och med detta fria läge är ljusinsläppet något utöver det vanliga! På övervåningen finns 4 sovrum, ett allrum samt ett badrum med badkar. På uppfarten finns carport med plats för 2 bilar. Läget av detta hus är helt perfekt för barnfamiljen, med trevliga grannar, barnvänligt område med närhet till flera lekparker i området samt Mulle Mecks lekpark. Både förskola och skola finns i närområdet. Som granne har ni även Igelbäckens Naturreservat där elljusspår och motionsspår finns för mysiga promenader, löpning eller skidåkning. Inom gångavstånd finns även fotbollsplan, utegym, mataffär och annan service. Dagsläget går Buss 540 i området som ansluter till både Ulriksdals pendeltågsstation samt Hallonbergens tunnelbanestation. Buss 505 går till Bagartorp och Solna Centrum (via Mall of Scandinavia/Arenan). Tunnelbanestation nås vid Sundbybergs- eller Solna Centrum på cykelavstånd. Här nås bland annat buss, pendeltåg, tvärbana, buss och flertalet butiker och restauranger.

  • Premium
Skytteholmsvägen 5B, Solna Centrum, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Skytteholmsvägen 5B, Solna Centrum, Solna kommun, bild 2
Skytteholmsvägen 5B, Solna Centrum, Solna kommun, bild 3

Skytteholmsvägen 5B

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Notar
2 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 7/8
3 391 kr/mån
49 068 kr/m²

Välkommen till denna bostad med 5 min promenad till Solna C där såväl bussar som T-bana tar er dit ni vill. Bostaden erbjuder dessutom en klanderfri interiör där det stambytta badrummet (2014) tillsammans med det fint renoverade och stilfulla köket sticker ut. Den snygga skåpinredningen där fronter i trä utför grunden. Ugnen och mikron är självklart i rostfritt liksom fläkten över hällen samt integrerad kyl och frys. I övrigt integrerad diskmaskin. I kök finns dessutom plats för matsällskap. Vidare är vardagsrummet rymligt och lättmöblerat med ljusa väggar. Här finns plats för tv, soffmöbel samt matsällskap. Bostaden är mycket genomtänkt och ger en praktisk och luftig planlösning med stora rum. Sammanfattningsvis ett mycket väldisponerat och inflyttningsklart boende. Den härliga balkongen når du från både vardagsrum samt sovrum. Läget åt väster är det allra bästa och möjliggör kvällar i solsken när säsongen tillåter. Utöver detta finns ett ljust sovrum med gott om förvaring. En välkomnande hall som erbjuder gott om plats för avhängning. Hiss finns i huset. Till lägenheten hör ett förråd i källarplan. Brf Ekstaven är en äkta förening som bildades 2002 och förvärvade fastigheten 2003. Föreningen består idag utav 59 st lägenheter varav tre st hyresrätter och två st lokaler. Föreningen har en gemensam tvättstuga i källarplan samt en uppskattad gård med grillmöjligheter. På baksidan av huset disponerar föreningen över 18 st p-platser som man kan hyra för 400kr/mån, separat kö. Medlemmar i föreningen har även tillgång till ett hobbyrum för enkla snickerier. På Skytteholmsvägen 5B bor du med närhet till allt man kan önska. På endast ett par min når du Solna Centrum med tunnelbanans blå linje som tar dig till T-centralen på endast 9 min och till Kista på 8 min. Vid busstorget intill Solna Centrum ansluter flertalet busslinjer, idag trafikerar även tvärbanan sträckan Solna Centrum - Sickla. Inom gångavstånd nås dessutom flertalet förskolor så som grundskolor. Inom samma fastighet finns förskolan, Imagination International Preschool. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 - 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank frisör, blomsterbutiker m.m. Gymmet Friskis & Svettis samt Member 24 ligger på ett par minuters promenad från bostaden. Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Solna är en kommun som växer så det knakar. På ca 15 min promenadavstånd når ni Arenastaden där nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Evenemangsgatan 10, vån 9, Arenastaden, Solna kommun
  • Sön 12 maj kl 12:40
Evenemangsgatan 10, vån 9, Arenastaden, Solna kommun, bild 2
Evenemangsgatan 10, vån 9, Arenastaden, Solna kommun, bild 3

Evenemangsgatan 10, vån 9

Lägenhet
Arenastaden, Solna kommun
Notar
3 895 000 kr
67 m²
2 rum
vån 9
3 717 kr/mån
58 134 kr/m²

- Högt upp i huset - Låg avgift - Kan enkelt göra om till en 3a (se alternativ ritning) - 8 kvm balkong i sydväst läge - Stora fönsterpartier i tre väderstreck - Goda kommunikationer - Walk-in-closet/Förråd - Öppen planlösning med stora sällskapsytor Välplanerad och rymlig tvåa högt upp i huset som enkelt kan göras om till en 3a. Stora fönsterpartier i tre väderstreck som ger ett otroligt ljusinsläpp. Härlig balkong på 8 kvm i sydväst läge där man kan spendera många timmar. Goda kommunikationer med endast 4 minuters resa med pendeltåg till Stockholm och Odenplan. Närheten till Westfield Mall of Scandinavia med allt från matbutiker, shopping, träning (SATS) till en av Sveriges största biografer bidrar till att det alltid finns något att göra! Strax utanför finns Råstasjön som ligger i anslutning till Lötsjön. Mysiga promenadstråk genom små skogspartier med de vackra sjöarna som utsikt. NÄROMRÅDET I denna del av Solna kallat Arenastaden hittar ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker, all tänkbar service, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också två stora matbutiker ICA Kvantum och Hemköp. Till Solna Centrum är det inte heller långt och här finns förutom shopping, restauranger, vårdcentral, systembolag, bank mm. Här ligger också Solna Busstorg och T-banan Solna Centrum. I Gamla Råsunda intill ”Stråket” kan ni äta en bit mat på Texas Longhorn, Sardin eller Esuki sushi som levererar bra sushi som hungriga sushientusiaster vallfärdar till. För after work eller en stunds livsnjutning rekommenderas Enrico´s café & vinbar där man vill lyfta fram viner och tilltugg från mindre producenter. Mest uppskattat en helgmorgon är Du Bon Pain - "gott bröd" Råsundas troligtvis populäraste bageri som ligger ett stenkast ifrån bostaden. Här finns allt; småkakor, bullar, frukostfrallor, matbröd och tårtor. Vill ni ta en fika eller lunch erbjuder Café Mezzo på Råsundavägen riktigt bra kaffe och sallader som ni kan avnjuta på den trivsam uteservering i bästa solläge under sommaren. Längsmed Råsundavägen finns flera butiker och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist, apotek och trevliga inredningsbutiker allt i mer småskalig version än vad Mall of Scandinavia erbjuder. Uppe i Filmstaden, som ligger precis vid Näckrosens tunnelbanestation kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna SF-biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingmar Bergman. I området ligger ett våffelcafé och restauranger att besöka innan eller efter biobesöket. GRÖNOMRDEN /FRITID/ HOBBY I närområdet ligger SATS i Mall of Scandinavia och den personliga yogastudion Little Peace yoga finns uppe i Gamla Råsunda där ni också hittar två Puls och Träning gym. För dig som gillar att träna utomhus är Råstasjön som ligger intill huset ett perfekt alternativ för en promenad eller joggingtur. Råstasjön möter upp Lötsjön som ligger i Sundbybergs kommun och tillsammans bildar de båda sjöarna en motionsslinga på ca 5 km längs vattnet. Intill Råstasjön ligger Solna Rackethall där ni kan spela tennis och badmington. Norr om E18 ligger Ursviks stora motionsområde med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning under vintertid. Under sommaren är det många som tar cykeln eller buss 515 till Hagaparken för att ta ett dopp i Brunnsviken, njuta av en picknick eller besöka trevliga restaurangen Haga Forum för en brunch.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viktor sjöströms väg 4, Solna Råsunda - Gamla Filmstaden, Solna kommun
  • Budgivning pågår
Viktor sjöströms väg 4, Solna Råsunda - Gamla Filmstaden, Solna kommun, bild 2
Viktor sjöströms väg 4, Solna Råsunda - Gamla Filmstaden, Solna kommun, bild 3

Viktor sjöströms väg 4

Lägenhet
Solna Råsunda - Gamla Filmstaden, Solna kommun
Notar
6 175 000 kr
88 m²
3 rum
vån 0,5
5 656 kr/mån
70 170 kr/m²

- Genomgående parkett och ljusa väggar med tapetserade fondväggar - Fönster i två väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp rakt igenom lägenheten - En södervänd uteplats ramas in av smidesräcke med grind ut till gården - Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - Bra förvaring i sovrummen med flera inbyggda garderober - Hall med möjlighet till möblering av arbetshörna eller förvaringsmöbel - Rymligt badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare - Stilrent och tidlöst inrett kök med bra förvaring och arbetsytor - Matplats för flera middagsgäster invid fönstret som vetter mot uteplatsen - Källarförråd tillhör lägenheten ca 6 kvm - Populär, stabil och ekonomiskt stark förening med låg månadsavgift - Lån/ kvm ligger under 2024 på 2.520kr/kvm FÖRENINGEN Garage, tvättstuga, soprum och källarförråd finns i nära anslutning till lägenheten. Föreningens ekonomi tillhör en av områdets starkaste. Trevlig innegård med ett stort Kastanjeträd, flera buskar såsom doftschersmin och syrén. En mindre lekplats finns för barn men det går också att gå till områdets andra föreningar som också har lekplatser om man vill ha variation. GAMLA FILMSTADEN När ni passerat områdets pampiga entré slås ni av hur lugnt och ostört området är. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Idag blandas bostäder med butiker, service, kontor och restauranger och skapar ett trivsamt och levande område. Gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Färgsättningen på fasaderna är jordnära och kvarteret är väldigt charmigt och Råsundas mest omtyckta. Många boende flyttar till större eller mindre inom området, har man en gång förälskat sig i Filmstaden är det svårt att släppa taget. I området finns något för alla smaker italienskt, sushi, thaimat är några alternativ och på helgen kan ni avnjuta en nygräddad våffla i Portvaktsstugan som ligger precis intill huvudentrén till området. I Filmstaden finner ni också Råsundas egen biograf som gör biobesöken både tätare och mer spontana. Servicen är bra, här finns frisör, skrädderi/kemtvätt samt STC-gym med generösa öppettider. MATBUTIK/ SHOPPING Vid Filmstadens tunnelbanenedgång ligger en ICA-butik och föredrar ni att handla på COOP finns det en affär utanför området bara någon minut bort på Råsundavägen. För storskalig shopping ligger Mall of Scandinavia bara 15 minuters promenad bort och erbjuder ett brett utbud av modebutiker, flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp. Det ligger också en ICA Maxi i Solna Business park ca 5 minuter bort med bil. KOMMUNIKATIONER Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. I Filmstaden ligger tunnelbanestation Näckrosen (blå linje). Reser du in till T-centralen tar det ca 11 min, Fridhemsplan 6 min och Kista 5 min. Vid tunnelbanans uppgång på Råsundavägen avgår flera bussar däribland buss 515 mot Solna station och Odenplan. Åker du åt andra hållet tar 515 dig till Sundbybergs station. Vid Solna station avgår pendeltåget ut till Arlanda och in till Odenplan som ligger bara ett stopp bort. Pendeltågen nås både från Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde. Till Karolinska och Vasa

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Huvudstagatan 16, Huvudsta, Solna kommun
Huvudstagatan 16, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Huvudstagatan 16, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Huvudstagatan 16

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Notar
2 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 1/3
3 201 kr/mån
45 379 kr/m²

Nu saluförs detta unika boende för dig som söker det där lilla extra. Varmt välkomna till denna unika 2:a om 66 kvm med bastu i lägenheten! - Bastu i lägenheten! - Stabil förening - Gavellägenhet - Elegant golvbeläggning Inbjudande hall med inbyggda garderober. Dessutom finns en klädkammare i lägenheten, vilket är perfekt för att lagra säsongssaker och andra föremål. Sovrummet är rymligt och här får man plats med dubbelsäng och valfri möblemang. Lägenheten har ett helkaklat och fräscht badrum (stambytt 2011) med tvättmaskin installerad. Via badrummet tar man sig till lägenhetens höjdpunkt, bastun. En egen bastu i din lägenhet erbjuder bekvämlighet, avskildhet, anpassningsbarhet, flexibilitet och hälsomässiga fördelar som kan förbättra din livskvalitet och välbefinnande. Bostaden har ett charmigt kök som har en mix med originella och nya materialval. Här finns det mycket förvaring och arbetsyta. Vidare till det luftiga vardagsrummet som ger gott om plats för all önskvärd trivselmöblering. Bostaden har ett strålande ljusinsläpp och en fransk balkong. De vackert valda golvmaterialen är en både praktisk och elegant yta, som kompletterar varje möbel och ger bostaden en exklusive känsla. Bostaden har ett perfekt läge nära till allt. Gamla Huvudsta är en lugn oas med närhet till både vatten, natur och stadens puls. Här finns flertalet restauranger, gym, mataffärer, konditori och frisör ett stenkast från bostaden. Pampasparken och Skytteholmsparken inbjuder till lek för de små. På kort gångavstånd finns Solna Centrum med stort utbud av shopping och all tänkbar service, medan en 10-minuter cykeltur tar dig till Skandinaviens största galleria, Mall of Scandinavia. En kort promenad söderut finns Ulvsundasjöns grönskande strandpromenad med badbryggor, sjökrogar, utomhusbassäng samt Pampas Marina med dess härliga restaurangpaviljong på brygga. Här hittar du även båtklubbar, 4H-gård med lekpark, ridskola och Hufvudsta Gård. Kajak- och kanotuthyrning finns för en tur på vattnet. Via Ekelundsbron når du sedan Kungsholmen och Hornsbergs Strand eller följer Karlbergskanalen österut förbi Karlbergs slott in till Vasastan. Bostaden har ett utmärkt läge vad gäller kommunikationer. Flertalet busslinjer går precis runt knuten och tunnelbanan når du från tre stationer en kort promenad från bostaden (Västra skogen, Huvudsta och Solna centrum) som tar dig till T-centralen på endast 7 minuter. Den bilburna når enkelt trafiklederna både norrut och söderut. Denna lägenhet på Huvudstagatan 16 är ett perfekt val för den som söker ett hem med något unikt, smart planering och närhet till allt som Solna har att erbjuda. Tveka inte att kontakta mig för mer information eller för att boka en visning, 0708-99 47 67 / [email protected]

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 74