Bjurfors Uppsala

Bjurfors Uppsala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Henry Wemans väg 4, Gottsunda, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj
Henry Wemans väg 4, Gottsunda, Uppsala kommun, bild 2
Henry Wemans väg 4, Gottsunda, Uppsala kommun, bild 3

Henry Wemans väg 4

Lägenhet
Gottsunda, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/5
5 429 kr/mån
26 397 kr/m²

Välkommen till Henry Wemans väg 4 och denna underbara 3:a med en rymlig och inbjudande nyinglasad balkong med 5 års garanti. Du möts du av ljus och rymlig hall som välkomnar dig hem. Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du genast känslan rymd när du kliver in. Bostaden har genomgående ljusa ytskikt och fina golv. Det rymliga master bedroom erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, och det extra rummet kan användas som ett arbetsrum eller barnrum. Det helkaklade badrummet är ljust och fräscht, utrustat med duschväggar samt praktiska tvättmaskin och torktumlare för extra bekvämlighet. Denna bostad är belägen bara ett stenkast från Gottsunda centrum, vilket ger dig tillgång till allt du behöver i vardagen. Här finner du livsmedelsaffärer, klädaffärer, apotek, vårdcentral, skolor, bad och gym, bibliotek, restauranger och mycket mer, allt inom bekvämt räckhåll. Ta chansen att uppleva denna bostad på plats! Kontakta oss redan idag för att boka din visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Seminariegränd 3, Luthagen, Uppsala kommun
  • Tor 16 maj kl 17:30
Seminariegränd 3, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Seminariegränd 3, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Seminariegränd 3

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 650 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
3 652 kr/mån
36 806 kr/m²

Äntligen ges chansen att förvärva en av de ytterst eftertraktade sekelskifteslägenheterna på Luthagens kanske mysigaste adress. Är du ute efter en charmig vindslägenhet från år 1914 i ett område med villakänsla så är detta ett boende för dig. Här får du bland annat snedtak, trägolv och synliga bjälkar och murstock. Lägenheten har mycket karaktär som måste upplevas på plats. I bostaden möts du av en välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare. I anslutning till hallen nås bostadens badrum som erbjuder både dusch, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Vidare erbjuds två rymliga sovrum utan insyn, med utsikt över Domkyrkan respektive Seminariet. Köket har gott om arbetsytor och förvaring i halvöppen planlösning mot lägenhetens vardagsrum, där TV:n kan gömmas undan bakom skåpsluckorna i den platsbyggda bokhyllan. I den fina trädgården finns äppelträd, fläder, många bärbuskar och gemensamma odlingslådor. Seminariegränd är en lugn grusgränd i populära Luthagen som är ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Här bor du med promenadavstånd till bland annat centrala Uppsala, Ekonomikum, nationsliv, matbutiker och restauranger. Tycker du om att motionera och promenera finns även fina Stabbyskogen med elljusspår inom kort avstånd från bostaden. Till lägenheten hör även ett rymligt källarförråd. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information. Det är sällan liknande lägenheter saluförs och ofta kan de säljas redan innan visning. Lägenheten har dessutom spännande potentiella utbyggnadsmöjligheter som mäklaren kan berätta mer om. OBS: Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen 67,80 kvm men är 72 kvm enligt uppmätning av fackman. Välkommen hem!

  • Premium
Råbyvägen 86, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Råbyvägen 86, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Råbyvägen 86, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Råbyvägen 86

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/5
4 411 kr/mån
30 227 kr/m²

Varmt välkommen till Råbyvägen 86 och denna fantastiskt trevliga bostad på våning 5/5. Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder ypperlig planlösning och ligger i ett växande kvarter med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Bostaden erbjuder trivsamma ytor för trevligt sällskap, med en planlösning mellan kök och vardagsrum som lämpar sig väl för trevliga middagar. Framförallt erbjuder bostaden ett fantastiskt ljusflöde med stora fönsterpartier på vardera sida av bostaden med en balkong i både sydväst- samt nordöstläge som erbjuder morgon och eftermiddagssol! Bostaden har genomgående ekparkett på golvet och ljusa väggar samt härligt helkaklat badrum med egen tvättutrustning. Sovrummet erbjuder gott om plats för en stor dubbelsäng med tillhörande möblemang, skrivbord samt gott om förvaring i garderob. Vidare från sovrummet nås balkongen i sydvästläge som vetter mot föreningens innergård och den andra balkongen, som nås genom vardagsrummet erbjuder morgonsol och är dessutom inglasad vilket förlänger sommaren och inbjuder till härliga middagar och gott om plats för möblemang. Kapellgärdet är ett relativt nybyggt område som blivit mycket populärt tack vare den korta promenadsträckan på ca 10 minuter till Uppsalas stadskärna och resecentrum som erbjuder bekväma kommunikationer. Perfekt för dig som pendlar! Här bor du i ett lugnt område med nära till det mesta. Du hittar Kapellgärdsparken precis runt knuten med skateramp, gungor, lekvänliga ytor och ett stort klätternät. I närområdet finns ICA Nära, ICA Samköp, Lidl, Willys och Kvarnens köpcentrum med bl.a. Apotek, Systembolag och välsorterade ICA Torgkassen. I närheten finns pizzeria, närbutik med DHL-Center, frisörsalong och ett flertal gym. I närområdet finns Höganäsparken och man tar sig även lätt till Röbo som erbjuder motionsspår och vackra promenadstråk. Ytterligare en bekvämlighet för att bo bra är närheten till kommunikationer. Här har du busslinjer alldeles utanför husknuten som tar dig fram och tillbaka till stadskärnan och en fin cykelväg alldeles intill huset. Väljer du bilen åker du bara hiss direkt ner i garaget och tar dig snabbt ut på E4:an via Tycho Hedéns väg. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Yttervägen 10A, null, Heby kommun

Yttervägen 10A

Lägenhet
Heby kommun
Bjurfors Uppsala
600 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
4 048 kr/mån
11 538 kr/m²

Varmt välkommen att trivas i denna charmiga lägenhet om två rum och kök, som ligger bekvämt endast en halvtrappa upp från markplan! Här välkomnas ni av en genomgående ljus bostad med en välplanerad planlösning som gör det möjligt att skapa ytterligare ett sovrum genom att sätta upp en vägg i vardagsrummet. Bostadens yta om ca 52 kvm fördelar sig på en välkomnande och praktisk hall med plats för avhängning och förvaring i en de platsbyggda garderoberna, rymligt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett kaklat badrum utrustat med dusch. Vardagsrummet bjuder på bevarat parkettgolv och leder ut till en möblerbar balkong med ett optimalt solläge för avkoppling och soliga stunder. Vidare finner ni ett rymligt och välrustat kök som vetter mot föreningens lugna innergård. Köket har en generös arbetsyta och goda förvaringsmöjligheter. Här kan ni samlas tillsammans med familjen för trevliga middagar. Heby erbjuder mängder av olika sportaktiviteter för den aktive, några att nämna är simning, gym, fotboll, innebandy samt brottning. I utkanten av Heby samhälle finns ridanläggning med två ridhus och en mycket aktiv ryttarförening. Arena Tegelvallen drivs i samverkan mellan kommunen och Heby AIF och rymmer två fotbollsplaner varav en belyst plan med konstgräs, omklädningsrum och löparbanor. Kultur och nöjen: En djup ravin med frodig grönska som skapats av Örsundaån som skurit sig genom Enköpingsåsen. På Gårdsjö älgpark i Vansjö kan du åka traktor och vagn rakt ut i den svenska storskogen för att titta på älgar i deras naturliga miljö. Inne i centrala Heby finns Tegelbruksmuseum och konsthall, Västerlövsta hembygdsgård och Heby Folkets Park känt för sin mycket vackra och mysiga atmosfär. Mitt emellan Heby och Sala ligger Sala/Heby Golfklubb med en 18 hålsbana och en 9 hålsbana. I centrala Heby finns en biograf i folketshus som brukar uppskakats av de boende. Livsmedel kan ni handla på ICA-Supermaket och Coop Konsum. Vill ni festa till det och bjuda familjen på något riktigt gott? I Heby finner ni ett flertal pizzerior, grill och ett välbesökt värdshus. Gillar ni färskt bröd och goda bakelser? – Besök det populära bageriet med caféverksamhet. Inne i samhället finns även banker, blomsteraffär, järnhandel, optiker och flera frisörsalonger. Fördelar att bo här är många välkommen hem!

  • Balkong
Solskensgatan 11, Gränby, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj
Solskensgatan 11, Gränby, Uppsala kommun, bild 2
Solskensgatan 11, Gränby, Uppsala kommun, bild 3

Solskensgatan 11

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 895 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/7
3 536 kr/mån
38 283 kr/m²

Varmt välkomna till denna ytterst välplanerade lägenhet med många bekvämligheter. Här finner ni en lägenhet med fin balkong, genomgående smart planlösning och perfekt läge med närhet till Gränby Centrum. Lägenheten erbjuder en välkomnande hall med förvaring i garderober, sovrum med plats för säng, stort och välutrustat badrum som erbjuder tvättmaskin & torktumlare med generös förvaring ovan, samt en praktisk arbetsbänk. Köket som är i öppen planlösning mot vardagsrummet inbjuder till extra trevliga middagar och är utrustat med vit skåpinredning från Vedum. Från vardagsrummet finns även utgång till lägenhetens rymliga balkong. Tack vare närheten till Gränby centrum finns inom kort gångavstånd ett enormt utbud av butiker, biograf, restauranger och övrig service. Populära Gränbyparken med den stora lekplatsen ligger angränsande till detta fina nybyggda område, dessutom med trevliga promenadstråk runtom samt Gränby 4H-gård med djur i hage. Ett mycket trevligt grannskapsområde med närhet till all service och kommunikation som kan tänkas, även grymt pendlarläge med nära på- och avfarter till E4. En mycket trevlig bostad att stortrivas i! Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bäverns gränd 18A, Centrum Uppsala, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:00
Bäverns gränd 18A, Centrum Uppsala, Uppsala kommun, bild 2
Bäverns gränd 18A, Centrum Uppsala, Uppsala kommun, bild 3

Bäverns gränd 18A

Lägenhet
Centrum Uppsala, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 695 000 kr
32,5 m²
1 rum
vån 1/7
2 395 kr/mån
52 154 kr/m²

Varmt välkomna till Bäverns Gränd 18A, mitt i Uppsalas hjärta i grymt pendlarläge med en knapp minut ifrån resecentrum till fots! Här bor du i makalöst läge med närhet till allt vad staden har att erbjuda, gågatan med shoppingstråk runt knuten, välsorterad matbutik i samma kvarter och ypperligt läge för den som pendlar med antingen bil, tåg eller buss! En rejäl halvtrappa upp välkomnas du av denna kvadratsmarta etta med 32,5kvm fördelade på ett allrum/sovrum, separat kök, rejäl hall med generös förvaring och stamrenoverat och modernt badrum med bekväma lösningar, exempelvis som att badrummet är förberett för tvättmaskin. Allrummet erbjuder gott om plats för säng, soffgrupp med tv-möblemang, matplats samt en arbetshörna, golven är i klassiskt Holländskt mönster. Här finns dessutom gott om förvaring i garderob, likaså i den separata hallen. Köket är utrustat med goda arbetsytor, spis och ugn, kyl/frys samt förvaring i både över- och underskåp. Tilltalande badrummet utrustat med förvaring i kommod och spegelskåp, handdukstork och duschhörna som avskärmas med glasdörrar. Här är det som tidigare nämnt även förberett för tvättmaskin. Till lägenheten hör ett källarförråd Bäverns Gränd är ett populärt område i centrala Uppsala med närhet till allt som staden har att erbjuda. Här bor du med gångavstånd till butiker, restauranger, parker och fina promenadstråk längs med Fyrisån. Oavsett om du vill resa inom Uppsala med stadsbuss eller om du vill pendla till jobb i Stockholm eller Gävle så är Centralstationen en central knytpunkt för all kommunikation. Området är perfekt för pendlaren som vill ha närhet till centralstationen, studenten som önskar ha promenadavstånd till flera av Uppsalas universitetsinstitutioner eller om du bara vill bo med direkt närhet till restauranger, konditorier, matbutiker, klädaffärer, vårdcentraler, vackra promenadstråk, gym och grönområden! Med en lägenhet som denna får du inte bara en fantastisk bostad utan också ett fantastiskt geografiskt läge med tillgång till stort serviceutbud i direkt närhet. Här bor du i en trevlig och stabil bostadsrättsförening där föreningen disponerar 52 lägenheter. En förening med bra utbud i sina gemensamma anläggningar, ordnad ekonomi och väl omhändertagen fastighet. Varmt välkomna till denna grymt trevliga bostad!

  • Premium
  • Hiss
Humlegatan 1, Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon
Humlegatan 1, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Humlegatan 1, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Humlegatan 1

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 295 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/2
3 127 kr/mån
39 242 kr/m²

I charmiga, lugna villakvarter ligger denna trevliga lägenhet med endast 5 min cykelväg till centrum. Lägenheten om ett rum och kök är i gott skick och erbjuder genomgående vita väggar och parkettgolv. En lättmöblerad planlösning med flera fönster som ger lägenheten ett trivsamt ljusinsläpp. I rummet får du plats med både matplats, soffgrupp samt utrymme för säng då det finns en sovalkov som lätt kan skärmas av om man önskar. Ett trivsamt och välutrustat kök med goda förvaringsmöjligheter samt ett helkaklat och fräscht badrum intill hallen. Föreningen har för närvarande både lediga parkeringar och garageplatser! Här bor du med cykelavstånd till det mesta. Längs med samma gata finner du en pizzeria, även Nelins matvarubutik och Mimmi Ekholms plats ligger i närheten. Där finns ICA, apotek, gym och fler restauranger. Nära till Uppsala centrum med all dess service, universitet, nationer, skolor, centralstationen mm. Mysiga grönområden som exempelvis promenadstråken längs med Fyrisån och Stabbyskogen. Den hurtige har även cykelavstånd till Röbo-spåret, Uppsala högar samt Fyrishov med bad och stort utbud av sportaktiviteter. Utöver cykel- och promenadavstånd så har du ett bra pendlarläge då flera busslinjer går alldeles i närheten samt Bärbyleden som ger åtkomst till E4, väg 55 och 288:an.

  • Premium
Luthagsesplanaden 15D, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Luthagsesplanaden 15D, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Luthagsesplanaden 15D, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Luthagsesplanaden 15D

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
4 795 000 kr
101 m²
4.5 rum
vån 5/5
6 572 kr/mån
47 475 kr/m²

Perfekt planerad lägenhet mitt i Luthagen belägen med högt läge och fin vy från samtliga fönster. Lägenheten har en trevlig planlösning med gott om förvaring i både klädkammare och garderober. Här finns en välkomnande hall med gäst-wc, fint renoverat badrum med tvättmaskin, kök med trevlig köksö, tre rymliga sovrum och ett fantastiskt vardagsrum med balkong och öppen spis. Lågt belånad och välskött förening med många renoveringar avklarade och erbjuder medlemmarna bl a tillgång till ett övernattningsrum, samlingslokal, motionsrum, bastu och en lugn och vacker innergården med trädgårdsmöbler och grill. I Luthagen bor du i ett mycket attraktivt område precis intill stadskärnan, olika universitetsinstitut och domkyrkan. Du tar dig till Uppsalas mittpunkt samt resecentrum via en kort promenad på endast några minuter. På vägen dit passerar du Fyrisån och dess vackra omgivning av grönska och äldre byggnader. I det direkta närområdet finns populära restauranger, butiker och livsmedelsbutik m.m. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Margit Sahlins gata 1, Kapellgärdet, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Margit Sahlins gata 1, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Margit Sahlins gata 1, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Margit Sahlins gata 1

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 595 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/6
3 312 kr/mån
41 974 kr/m²

Välkommen till denna mycket ljusa och inbjudande lägenheten i ett nytt och modernt hus med gemensam takterrass. Lägenheten präglas av ett genomgående fint och smakfullt skick med tilltalande materialval. Tack vare de stora fönsterna och den öppna planlösningen ger det ett fantastiskt ljusinsläpp i lägenheten större delen av dagen. Planlösningen fördelar sig på en hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober vid sidan, ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot det välutrustade köket. Från vardagsrummet nås även lägenhetens underbara balkong i ett solsäkert läge. Vidare erbjuds ett sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderob samt ett helkaklat badrum med bl a kombinerad tvätt- och torktumlare. Föreningen erbjuder bland annat en stor gemensam takterrass, bra cykelförvaring och cykelverkstad där du håller cykeln i trim. Det finns även en bilpool knuten till föreningen. Föreningen erbjuder boende möjligheten att nyttja ett övernattningsrum med WC och pentry vilket är till en stor fördel om du har nära och kära på besök. Kapellgärdet är ett mycket lugnt och attraktivt område med ett bekvämt cykel - och promenadavstånd till Centrala Uppsala och resecentrum. Här bor ni med närhet till välsorterade mataffärer, gym, busshållplats, restauranger med mera. För den som pendlar med bil finns även goda möjligheter då man enkelt tar sig ut till E4:an via den norra påfarten. På bekvämt cykelavstånd när du även flera av Uppsala Universitets lokaler. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hällbygatan 43, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 12:15
Hällbygatan 43, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Hällbygatan 43, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Hällbygatan 43

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 995 000 kr
110 m²
5 rum
vån 4/5
7 113 kr/mån
36 318 kr/m²

Välkomna till Hällbygatan 43 och denna fina femma på fjärde våningen! Ett bekvämt boende med flera sovrum i bra storlek, två helkaklade badrum varav ett med både tvättmaskin och torktumlare. Trivsamma sällskapsytor i vardagsrummet och kök, för att inte glömma den riktigt mysiga balkongen på 12 kvm i soligt söderläge som blir ett härligt uterum i sig! I huset har ni även hiss från markplan direkt upp till lägenhetens våningsplan och ner till källarplan. Till lägenheten hör ett källarförråd. Luthagen är ett av Uppsalas mest attraktiva områden. Här bor ni i ett stadsnära område med naturen runt knuten. Området är grönt, lummigt, har blandad bebyggelse, flera parker och många vackra hus i klassiska stilar. Här kommer ni att bo med närhet till Mimmi Ekholms plats. Där finner ni restauranger, mataffär, gym, apotek och annan service. För den aktive är det nära till Stabby skogen, här finns ett bra motionsspår och vintertid finns möjligheter att åka längdskidor. Det är även nära till flera grönskande parker och hela Uppsalas puls i city men samtidigt i ett lugnt och trivsamt område. Till stadskärnan är det promenadavstånd eller ännu bättre cykelavstånd om man inte önskar ta bussen som går utanför på gatan. Detta är ett strålande läge även för pendlaren oavsett om du pendlar med bil, cykel eller åker kommunalt då både påfart till E4:an och 55:an ligger nära. Både förskolor och skola inom några få minuters avstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Odensgatan 15, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Odensgatan 15, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Odensgatan 15, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Odensgatan 15

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 995 000 kr
40,5 m²
2 rum
vån 3/5
2 445 kr/mån
49 259 kr/m²

I ett av Uppsalas absolut populäraste områden, Främre Luthagen, erbjuds här en optimalt planerad tvåa med nyrenoverat kök! Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning och förvaring i garderober, lättmöblerat allrum med plats för matbord och soffa, renoverad kökshörna med bland annat kyl/frys, diskmaskin och integrerad ugn och mikro. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober bakom skjutdörrar. Stamrenoverat badrum med tvättmaskin, badkar, wc och handfat. Stabil bostadsrättsförening med möjlighet till garageplats. Lägenhetsinnehavaren disponerar två förrådsutrymmen. På Odensgatan 15 bor du med låg avgift i ett av Uppsalas populäraste kvarter med direkt närhet till bland annat universitetets fakulteter, studentlivets nationer, restauranger, livsmedelsbutik samt natur och grönområden. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

  • Premium
  • Hiss
Luthagsesplanaden 16, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30
Luthagsesplanaden 16, Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Luthagsesplanaden 16, Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Luthagsesplanaden 16

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/6
2 501 kr/mån
41 727 kr/m²

I Luthagen bor du i ett populärt och mysigt område endast ett stenkast från Uppsala universitet, Ekonomikum och framförallt city med allt som du kan tänka dig i form av restauranger och shopping men framförallt bra pendlingsmöjligheter. En fräsch och trivsam lägenhet med 2 rum och kök om ca 55 kvm med balkong och ljusa ytskikt. Det mycket smakfulla inredningsvalen gör att man upplever lägenheten trendig och genomtänkt vilket också underlättar när du vill kunna sätta din egen prägel på den med detaljer och inredning. Till lägenheten hör även två extra förråd. BRF Granegården är en stabil och välskött bostadsrättsförening med fina gemensamhetsutrymmen. Området upplevs som lugnt men inom gång och cykelavstånd till stadens puls. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Källparksgatan 2, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Källparksgatan 2, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Källparksgatan 2, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Källparksgatan 2

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 690 000 kr
59,2 m²
2 rum
vån 4/4
3 969 kr/mån
28 547 kr/m²

Trevlig och rymlig genomgångslägenhet i Salabacke med stor balkong i soligt sydostläge! Denna bostad är belägen högst upp i huset med hiss. Här bor ni i populära Salabacke endast 10 minuter från centrum och ett stenkast från Gränby centrum där Uppsalas nya "stadskärna" har vuxit fram. Planlösningen ger er entré med god plats för förvaring/arbetsplts. Kök med matplats vid fönster, sovrum med stor garderobsvägg samt utrymme för dubbelsäng samt rymligt vardagsrum med utgång till den stora balkongen som även är utrustad med en markis. Bostadens badrum är stilrent och erbjuder dusch och tvättmaskin. I källaren finns ett förråd som du enkelt når till med hissen. Stabil föreningen med låg belåning. I föreningen finns parkeringsplatser från 110 kr/mån med kort kö. Här bor du med mycket bra kommunikationer bl a via bekvämt cykelavstånd till city (ca 10 min) och direkt närhet till busshållplats som tar dig ner till stan på drygt 5 minuter . Den bilburne är snabbt ute på E4:an för vidare transport. Bo bekvämt nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär. Nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder. Trevligt område med närhet till vackra Källparken och området kring Brantingstorg med kafeér, matställen och butiker.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Norrtäljegatan 9A, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 13:00
Norrtäljegatan 9A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Norrtäljegatan 9A, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Norrtäljegatan 9A

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 190 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/5
4 289 kr/mån
54 530 kr/m²

Ljus, charmig och välrenoverad sekelskiftestvåa med trivsamt läge i populära Brf Tripolis. Lägenheten innebär ett mycket trevligt boende och karaktäriseras av vackra tidsenliga detaljer. Spröjsade fönster med djupa fönsternischer, vackra originalträgolv och en imponerande takhöjd kombineras med ett smakfullt och nyrenoverat kök, kaklat duschrum, vardagsrum med vackert burspråk och sovrum med en härlig rymd. I källaren finns källarförråd som disponeras av lägenhetsinnehavaren. Det finns också tvättstugor, torkrum, samlingslokal, hobbyrum, bastu, övernattningsrum och ett barnvagnsförråd föreningens medlemmar får nyttja. Bostaden är del i en anrik och välskött förening, som idag består av 132 lägenheter samt två affärslokaler. Som medlem i Brf Tripolis så kan du njuta av härliga innergårdar med pergola, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter. I föreningen Brf Tripolis finns en renoverad bastu, cykelförråd, flera hobbyrum, två tvättstugor och en samlingslokal. För medlemmar som har gäster på besök finns det ett övernattningsrum att hyra. Föreningen har en god och stabil ekonomi. Till lägenheten hör ett större källarförråd. För mer information har föreningen en bra hemsida du kan besöka; www.tripolis.se Här bor du bekvämt, med gångavstånd till allt du kan tänka sig. En promenad på knappt 5 minuter tar dig till Uppsala Centralstation, busshållplatser, Uppsala Konsert & Kongress, gym och Kvarnen gallerian med bland annat matvarubutik, Systembolaget samt Apotek. Några minuters promenad till och du är i Uppsala centrums mitt, Stora torget med flertalet olika butiker, restauranger, fik och krogliv. Här finner du en lägenhet utöver det vanliga, en bostad du inte vill missa! Välkomna att höra av er vid intresse.

  • Premium
  • Hiss
Tryffelvägen 4G, Norby, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00

Tryffelvägen 4G

Radhus
Norby, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
5 490 000 kr
155 m²
7 rum
7 576 kr/mån
35 419 kr/m²

Välkommen in i detta fantastiska bostadsrättsradhus på Tryffelvägen 4G i charmiga Norby! Med sina sju rum fördelade över tre våningar och en yta på 155 kvadratmeter, erbjuder detta hem generöst med utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Dessutom med möjlighet att skapa ännu fler rum genom att bygga till extra väggar, vilket ger dig flexibilitet att anpassa hemmet efter dina behov och önskemål. På bostadens baksida finner du en mysig uteplats som vetter mot grönskan. Här kan du avnjuta grillkvällar och koppla av med nära och kära. Med trall som angränsar gräsmattan för att kunna kliva ut i naturen, samt möjlighet att odla egna växter kan du njuta av en fridfull tillvaro i grymt sydväst-läge med solen som skymtar genom trädtopparna! Detta är en bostad där modernitet samsas med stilren arkitektur och närhet till naturen! Här i Norby omges du av en naturskön miljö med närhet till allt du kan önska dig, från skolor och butiker till vackra grönområden. Bostaden har en inbjudande townhouse-känsla som genomsyrar varje kvadratmeter där de stora, öppna ytorna skapar en trevlig atmosfär som ger gott om plats för att umgås med familj och vänner. Särskilt på våning tre bjuds du på något extra speciellt, med takfönster som släpper in naturligt ljus och skapar en härlig atmosfär, är detta en plats där du verkligen kan njuta av! I detta rum finns även möjlighet att avskärma för att bygga till ett extra rum. Bostaden erbjuder ett stort och välutrustat kök i anslutning till matplats, allrum och vardagsrum på våning 2 & 3, totalt 3 sovrum på våning 2 med möjlighet att bygga till ett till där allrummet ligger beläget, två stora och välutrustade badrum samt tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare. Generös förvaring erbjuds i både klädkammare, tvättstuga/pannrum samt i det rymlig förrådet i markplan. Inte långt från husen finns Murkelparken med stora grönytor och Uppsalas första temalekpark "I målarens trädgård". Populärt bostadsområde i Norby med goda kommunikationer till City med både buss och cykelvägar. Närhet till ett flertal förskolor och skolor. Utmärkt service i närområdet vid Svamptorget där man bl.a. finner mataffär, sushirestaurang, pizzeria och bageri. Lugnt och barnvänligt läge i område omgivet av vacker natur med fina promenadstråk och motionsspår i Hågadalen och Stadsskogen. Sammanfattningsvis är detta bostadsrättsradhus en unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en av Uppsalas mest eftertraktade områden. Med generösa ytor, flexibel planlösning och närhet till allt du behöver, är detta verkligen ett hem att trivas i. Välkommen till Tryffelvägen 4G - här väntar ditt nya drömhem!

  • Plus
  • Uteplats
Industrigatan 19, Kungsängen, Uppsala kommun

Industrigatan 19

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
2 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/7
2 851 kr/mån
45 189 kr/m²

Välkommen till Industrigatan 19 och denna mycket stilsäkra och välplanerade 2orna på en av Kunsängens bästa adresser precis intill Fyrisån. Är du ute efter ett centralt och bekvämt boende med fördelar som bl.a. hiss, stor uteplats, tvättmaskin, diskmaskin m.m. så är detta bostaden för dig. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Kungsängen är en mycket populär stadsdel i Uppsala med bra närservice i form av Willys, apotek, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym, fina promenad/löpspår och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med Fyrisån. Här bor du även i ett bekvämt pendlarläge med endast ca 10-12 minuters gångväg till Resecentrum och dessutom busshållplats i området som bl.a. leder dig direkt till Arlanda. Perfekt pendlingsläge även för den bilburne med kort körsträcka till E4:ans påfart! Lägenheten nås bekvämt med hiss från entréplan och erbjuder en välkomnande hall med förvaring i skjutdörrsgarderob vid sidan. Ett helkaklat badrum med bl.a. golvvärme, kombinerad tvättmaskin/ torktumlare och dusch. Ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring. Vidare erbjuds ett rymligt vardagsrum som är öppet mot det välutrustade köket. Från vardagsrummet nås även lägenhetens trevliga uteplats belägen mot innergården i ett perfekt beläget solläge i sydväst. Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av all information.

  • Uteplats
  • Hiss
Morkullevägen 84A, Sunnersta, Uppsala kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Morkullevägen 84A, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 2
Morkullevägen 84A, Sunnersta, Uppsala kommun, bild 3

Morkullevägen 84A

Villa
Sunnersta, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
9 900 000 kr
202 + 120 m²
9 rum
902 m² tomt

Välkommen till detta unika vackra hem som ligger beläget på den attraktiva adressen Morkullevägen 84A. Denna drömvilla erbjuder dig ett lyxig hem, där inget har lämnats åt slumpen. Det första du möts av är de mycket generösa ytorna och en rymd utöver det vanliga. Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp och altandörrar åt båda uteplatserna skapar en härlig atmosfär. Här möts du av en fiskbensparkett och det exklusiva italienska köket är integrerat med vardagsrummet och blir som en vacker möbel till rummet. Badrummet på övervåningen är försedd med marmorelement och varje detalj är genomtänkt för att ge en känsla av lyx som genomsyrar hela detta hem. Den totala ytan uppgår till 320 kvadratmeter och har kan du anpassa hemmet efter just dina behov. En rymlig och representativ villa eller ett normal stort hem med uthyrning. Eller varför inte ett generationsboende. Då detta hem har flera separata entréer fungerar det dessutom utmärkt för den egna företagaren. I den välskötta trädgården finns blommor, träd och två stora uteplatser så du kan fånga solen från tidig morgon till sen kväll. Här finns också plats för lek och aktivitet. På uppfarten framför huset får du plats med flera bilar, här finns laddstolpe för elbil. Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Du har kort promenad till Ekoln och Sunnerstabadet där du även kan strosa vidare på strandpromenaden längs hela Sunnersta, Vårdsätra och vidare förbi Hågaån till Lurbo. Längs denna promenad passerar du Alnäs friluftsgård, Lyssnaängsbadet, båtklubbarna vid Skarholmen och Vårdsätrabadet. Väljer du att gå åt andra hållet når du snabbt Sunnerstastugan/Uppsala sport och friluftscenter. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår, pulka- och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.

  • Premium
Brattbacksvägen 18, Lindbacken, Uppsala kommun

Brattbacksvägen 18

Villa
Lindbacken, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
7 350 000 kr
163 m²
6 rum
902 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och modernt utformade 1-plansvilla, perfekt för familjen som söker både komfort och stil. Huset har genomgått en imponerande besiktning och blev även belönad med högsta energiklassningen A som ger möjligheten för gröna bolån. Nu finns möjligheten att bo i ett hem som inte bara är välbyggt utan även energieffektivt. På lugn gata i barnvänliga Lindbacken ligger detta fantastiska enplanshus på hörntomt om 163 kvm. Huset är välbyggt med exklusiva materialval, golvvärme och 2,70m i takhöjd. Ett energisnålt hus tack vare både bergvärme och solceller med extra batteri. Här kan du, med ett av områdets bästa sollägen, se kvällssolen gå ner ifrån den mysiga altanen. Med sina 3 sovrum plus ett generöst master bedroom, komplett med eget lyxigt badrum med både dusch och badkar, är detta ett drömhem för den kräsne köparen. I huset finns många bra ytor som erbjuder bra och smarta lösningar för hemmakontor. Njut av de öppna och ljusa ytorna mellan kök och vardagsrum, perfekt för familjens samlingsstunder. Det stora och luftiga köket med mycket gott om förvaring har även en påkostad bänkskiva i granit. Köksön med häll och en extra diskho är ett paradis för matlagning medan vardagsrummets kamin skapar en mysig atmosfär under kyliga kvällar. I köket finns två stycken kyl och frys. Den stora tvättstugan med groventré och det extra badrummet med dusch ger praktiska och bekväma lösningar för hela familjen. Tomten bjuder på en härlig utemiljö med trevliga lösningar, smarta lekytor och plats för planteringar och odlingar. Flera uteplatser ger möjlighet till olika sittgrupper i olika väderstreck, perfekt för utomhusliv och avkoppling. På tomten finns dessutom ett varmgarage med motordriven garageport och ett tillhörande förråd. Här finns också en installerad elbilsladdare. I Lindbacken bor ni i ett attraktivt, barnvänligt och expansivt bostadsområde med goda kommunikationer samt ett ypperligt pendlarläge där ni endast har ca 5 km till E4:ans påfarter samt ständigt växande Gränby köpstad. I Lindbacken finns dessutom livsmedelsbutik, förskolor, skola, utegym, apotek, frisör, restaurang, vårdcentral, gym, fritidsgård, vackra parker och lekparker. Missa inte chansen att äga denna fastighet med eftertraktad hörntomt! Välkommen på visning!

  • Energieffektiv
Kalle Blanks väg 6, Länna, Uppsala kommun
Kalle Blanks väg 6, Länna, Uppsala kommun, bild 2
Kalle Blanks väg 6, Länna, Uppsala kommun, bild 3

Kalle Blanks väg 6

Lägenhet
Länna, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
895 000 kr
36,7 m²
1 rum
vån 1/2
1 970 kr/mån
24 387 kr/m²

Med ett naturskönt, omtyckt läge finner ni denna trevliga 1:a med närhet till vackra Lötsjön! Bostadens ca 37 kvm erbjuder hall, stilrent kök med matplats, ett vardagsrum med plats för större säng och helkaklat badrum. Bostaden har goda förvaringsmöjligheter med flertalet garderober och gott om köksskåp i köket ger ytterligare förvaringsutrymmen. Utöver detta disponerar bostadsrätten ett externt förråd i källarplan. I föreningen finns en gemensam, bokningsbar tvättstuga, ett cykelförråd och ett trädgårdshus med tillhörande uteplats med grill väl lämpat för t ex födelsedagsfirande. Länna är ett välkomnande område med en varierad åldersstruktur och vänliga grannar. I närområdet har du naturen som närmaste granne och nära till badsjöar, bekvämligheter som servicebutiker och en bensinmack. Här finns även en restaurang samt goda möjligheter för idrott, inklusive tennisbanor och en orienteringsklubb. Avståndet till det populära friluftsområdet Fjällnora är lagom och attraherar människor från olika håll. I Länna finns också en station för veteranjärnvägen Lennakatten, en 33 km lång museijärnväg i Uppland som trafikeras av historiska ånglok, diesellok och rälsbussar. Detta utgör en turistattraktion där du kan njuta av en 30 kilometer lång resa på smalspår genom Uppland. Tågen startar från Uppsala centralstation och passerar under färden böljande slätter, glittrande sjöar och förtrollande skogar. Resan inkluderar stopp vid flera trevliga destinationer, såsom sommarbyn Marielund, friluftsgården Fjällnora, den historiska bruksorten Länna och den forna järnvägsknuten Faringe, som nu huserar lågprisvaruhuset Thun’s.

  • Premium
Murargatan 31, Salabacke, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:30

Murargatan 31

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 990 000 kr
72,2 m²
3.5 rum
vån 4/5
2 957 kr/mån
27 562 kr/m²

Välkomna till Murargatan 31 och denna smakfullt renoverade 3:a med låg avgift. Här bor du i en ombyggd trea som idag ger dig funktionen av en fyra. Hela bostaden renoverades 2022 med nytt badrum och renoverat kök. Balkongen ligger i bästa solläge och den trivsamma lägenheten har bra planlösning i ett utmärkt läge. Planlösningen disponerar sig på en välkomnande hall, ett ljust vardagsrum med gott om utrymme för soffa och matsalsbord. Ett modernt fint arbetskök med bra maskinell utrustning. Badrummet är stiltrent och erbjuder dusch och tvättmaskin. Det större sovrummet har utgång till den härliga balkongen som bjuder på eftermiddag- och kvällssol. Det andra sovrummet är beläget mot innergården och här finns en praktisk loftsäng som kan ingå i överlåtelsen. Mellan kök och vardagsrum finner du det fjärde rummet som fungerar utmärkt som ett extra sovrum, kontor eller gästrum. BRF Trädgårdsmästaren är en förening med mycket stabil ekonomi, vilket återspeglas på den mycket låga avgiften. De har många av de stora renoveringarna bakom sig såsom exempelvis installation av bergvärme och byte av färskvattenstammar. Fastigheten har hiss och det är en kort kö till parkeringsplats som även dem har låga avgifter. Som boende på Murargatan 31 bor du med närhet till Gränbystaden, livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör och restauranger. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 10 minuters cykeltur via någon av de trevliga cykelbanorna som omger Uppsala. Med kort promenadavstånd finns busshållplats som tar dig till city på några minuter och för pendlaren finns E4:ans på- och avfart nära till hands.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bellmansgatan 26, Löten, Uppsala kommun

Bellmansgatan 26

Lägenhet
Löten, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 795 000 kr
67 m²
3 rum
vån 1/3
3 714 kr/mån
26 791 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 3:a i fint skick med en stor altan på cirka 30 kvadratmeter! Denna välplanerade 3:a erbjuder det bästa av två världar: hög kvalitet och ett lugnt läge i en välskött förening med låg avgift. Avgiften inkluderar även TV och bredband, vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri vardag. Lägenheten är renoverad och pryds av ljusa och fräscha ytskikt som samsas med ett praktisk planlösning. Den öppna planlösningen skapar generösa ytor och leder ut till den stora altanen som vetter mot en fridfull innergård – perfekt för avkoppling och umgänge med nära och kära. Uteplatsen ligger i nordvästläge där solen kommer fram på kvällen. Uteplatsen är fördelad på en altan och en gräsyta som avskiljs av ett staket, detta är perfekt för den som gillar att odla grönsaker! På Bellmansgatan har du utmärkta kommunikationer som tar dig smidigt in till stadskärnan. I närområdet finns all tänkbar service tillgänglig på Heidenstamstorg, inklusive en ICA-affär, frisör, vårdcentral, apotek, bankomat och kemtvätt. Dessutom finns förskolor och skolor i närheten, vilket gör området perfekt för familjer. För pendlaren finns också utmärkta möjligheter då det är enkelt att ta sig till E4:an och vidare därifrån. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Uteplats
Flogstavägen 5A, Ekeby, Uppsala kommun

Flogstavägen 5A

Lägenhet
Ekeby, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 995 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3
6 996 kr/mån
26 779 kr/m²

Ekeby Hus är ett tryggt och aktivt boende som välkomnar aktiva seniorer som söker en levande gemenskap i det eftertraktade området Flogsta i Uppsala. I Ekeby Hus finns allt du behöver för att skapa ett givande pensionärsliv. Föreningen arrangerar regelbundet aktiviteter och evenemang som ger dig möjlighet att utforska dina intressen och knyta nya vänskapsband. Som medlem i Ekeby Hus uppmuntras du att delta i föreningens verksamhet för att tillsammans skapa en trivsam och välmående miljö för alla. Här får du möjlighet att bidra till att bevara den goda stämningen och gemenskapen som präglar Ekeby Hus. Ekeby Hus är ett hem där du kan åldras med värdighet och trygghet. Vi välkomnar medlemmar i alla åldrar som delar vår vision om ett aktivt och meningsfullt liv. Vi är glada att kunna erbjuda en ljus och trivsam trea i denna förening. Med sina generösa ytor och moderna bekvämligheter är detta den perfekta platsen att kalla hemma för den som söker en bekväm och funktionell bostad. I den månatliga avgiften ingår en årsavgift för bostaden och en serviceavgift för den service som ingår, samt avgift för middagar i matsalen. Tillgång till de gemensamma lokalerna ingår också. Avgifterna faktureras kvartalsvis i förskott. Kontakta oss redan idag för mer information och för att boka en visning av denna trea i Ekeby Hus! Vår mäklare står redo att guida dig genom processen och svara på alla dina frågor. Välkommen till ett liv fyllt av möjligheter och gemenskap i Ekeby Hus!

  • Balkong
  • Hiss
Kryddblandargatan 13, Kungsängen, Uppsala kommun
Kryddblandargatan 13, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 2
Kryddblandargatan 13, Kungsängen, Uppsala kommun, bild 3

Kryddblandargatan 13

Lägenhet
Kungsängen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
3 195 000 kr
79 m²
3.5 rum
vån 5/8
5 663 kr/mån
40 443 kr/m²

Optimalt planerad 3,5:a som kan disponeras som en 4:a. Denna bostad andas hög standard och erbjuder exklusiv och påkostade val. Bostaden är välplanerad med härlig delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ljuset flödar in från stora fönsterpartier. Köket är från Vedum och har bra utrustning med vitvaror från Electrolux. Den vackra bänkskivan i komposit ger pricken över i:et i detta rum. Matplatsen ligger i naturlig anslutning i det mysiga och hemtrevliga burspråket. I hela bostaden ligger ett parkettgolv som skapar en trivsam känsla i bostaden. Lägenheten största sovrum, "master bedroom" är utrustat med skjutdörrsgarderob samt en stor balkong på 8 kvm som ligger i soligt sydvästläge mot föreningens barnvänliga innergård. Det andra sovrummet är 8 kvm och ger god plats för både säng och skrivbord. Vidare finns ett stilrent helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Intill köket ligger ½ rummet som kan disponeras som både sovrum/kontor eller lyxig walk in closet. Ytterligare förvaring finns i hallen bakom skjutdörrar varav dörrar i spegelglas. Till bostaden hör även ett källarförråd. I källaren finns garage för bil med separat kösystem. Kungsängen är en uppskattad stadsdel i Uppsala med med endast några minuters promenad till citykärnan. Även närhet till bra närservice i form av Willys livsmedelsbutik, apotek, klädbutiken Lager 157, förskola, frisörsalonger, Akademiska sjukhuset, restauranger och träningsmöjligheter i form av gym och utomhusträning. Stadskärnan och stadsparken nås genom en kortare promenad längs med Fyrisån. Här finns också Anna Petrus Park - Parken har tre delar, en aktivitetspark avsedd för att öva parkour och skateboard och liknande i, en gräsmatta med en liten kulle samt en del med lekredskap. En fast grill finns också. Parken är döpt efter den svenska skulptören, industridesignern och dansaren Anna Petrus. På Kryddblandargatan bor du även i ett bekvämt pendlarläge med endast några minuters gångväg till Resecentrum och busshållplatser som bl.a. leder dig till direkt till Arlanda. För den bilburne finns dessutom smidig åtkomst till E4:ans södra påfart. Det fina promenadstråket längs med Årummet tar dig till stadskärnan, Stadsparken och via bron Hamnspången snabbt till Akademiska sjukhuset.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Skolgatan 33C, Främre Luthagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 14:00
Skolgatan 33C, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Skolgatan 33C, Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Skolgatan 33C

Lägenhet
Främre Luthagen, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 695 000 kr
21 m²
1 rum
vån 3
1 279 kr/mån
80 714 kr/m²

Välkomna till denna charmiga och kvadratsmarta etta i Främre Luthagen! Trevlig och ljus lägenhet i insynsskyddat läge med utsikt över takåsarna och Domkyrkan. Bostaden ligger 3 trappor upp i huset, hiss finns i fastigheten. Rymligt sällskapsrum med praktisk lösning av förvaring i platsbyggd säng som kan lämnas enligt ök. Lägenheten har genomgående fina detaljer från byggåret, tillsammans med ljust målade väggar och vacker tapet från Morris på väggarna. I lägenheten finns ett stort fönster som genererar härligt ljusinsläpp. På Skolgatan 33c bor du med låg avgift i ett av Uppsalas populäraste kvarter med direkt närhet till bland annat universitetets fakulteter, studentlivets nationer, restauranger, livsmedelsbutik samt natur och grönområden. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Premium
  • Hiss
Rosendalsvägen 12, Rosendal, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 16:00

Rosendalsvägen 12

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Bjurfors Uppsala
1 850 000 kr
31 m²
1 rum
vån 6/6
1 850 kr/mån
59 677 kr/m²

Här erbjuds en unik bostad med stor terrass i solsäkert läge. Bostaden ligger högst upp i huset och planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning, stilrent kök med all maskinell utrustning att önska. I anslutning till köket finns utrymme för matplats samt vardagsrum. Praktiskt sovalkov avskiljd bakom gardin. Badrum med kaklade väggar och klinkergolv. Här finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare, duschhörna, wc och handfat med kommod. Takterrassen vetter mot innergården i ett solsäkert läge. Rosendal är en av Uppsalas mest eftertraktade stadsdelar, med närhet till allt du behöver. Här finns det gott om restauranger, butiker och kaféer, samt bra kommunikationer med buss och cykelvägar. Från Rosendal tar man sig även mycket smidigt till flera av Uppsala Universitets olika institutioner på ett bekvämt sätt. Anmäl ditt intresse redan idag för att inte missa denna bostad!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 89