Mäklare Nicholas Palm

Nicholas Palm

Om mig

Mitt namn är Nicholas Palm och jag började arbeta som fastighetsmäklare 2011 efter mina studier vid Högskolan i Väst. Jag har sedan dess varit verksam som villamäklare i min hemstad Jönköping och har förmånen att få hjälpa människor i livets kanske viktigaste affär och har således samlat på mig stor erfarenhet. Att dagligen få träffa människor i olika skeenden i livet är för mig väldigt inspirerande och som fastighetsmäklare få vara delaktig och mäkla i den viktigaste afffären är väldigt roligt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skogsstigen 4, Mariebo, Jönköpings kommun

Skogsstigen 4

Villa
Mariebo, Jönköpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
4 595 000 kr
143 + 5 m²
6 rum
850 m² tomt

Skogstigen 4 – Mariebo Här på lugn gata finner ni detta charmiga 1 1/2-plans villan om 143 kvm boarea med bergvärme som uppvärmningssystem. Här erbjuds ni en ljus och tilltalande planlösning med bra mix mellan bra umgängesytor både på entréplan samt övre plan, stort kök med gott om arbetsytor och förvaring, badrum på båda våningsplanen samt fyra sovrum. Här bor ni i en oas där det vimlar av rabatter med perenner, bärbuskar, prydnadsbuskar och fruktträd samt växthus att odla i. En vacker oas och fristad som ägarna uppfört med brinnande intresse och för avkoppling. Ägarna har uppskattat området med dess barnvänlighet och närhet till natur och strövarområden tillsammans med det bekväma gång- och cykelavstånd till city eller kollektivtrafiken. Varmt välkomna att höra av er till Nicholas Palm 0708 79 22 98 för mer info.

  • Plus
Mauritz väg 33, Gunnarsbo, Mullsjö kommun

Mauritz väg 33

Villa
Gunnarsbo, Mullsjö kommun
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping
2 695 000 kr
119 m²
5 rum
1 183 m² tomt

Varmt välkomna till Mauritz väg 33 - Här på en lugn återvändsgata på höjden möts ni av en ljus och trivsam enplansvilla belägen på en stor och plan trädgårdstomt i västerläge med en stor altan/innergård med pool i söderläge och charmigt uterum i västerläge. Här erbjuds ni genomgående tilltalande ytskikt, öppna sällskapsytor med ett stort och vackert kök renoverat 2019 centralt placerat i huset. Vidare erbjuds ni en rymlig och välkomnande entré/hall med separat wc, lyxigt badrum renoverat 2020, fyra bra sovrum, rymlig klädkammare samt stort vardagsrum med utgång till inglasat uterum i västerläge och vacker täljstensbeklädd braskamin som avger härlig värme i och med den öppna planlösningen. Men likaså är läget fint och inbäddat med baksida i västerläge med inbjudande kvällar med goda grillmiddagar. Bra parkeringslösningar med garageuppfart samt mycket förvaring i ett fd. garge där även vatten och avlopp är indraget. Här bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till naturen, motionsslingor som görs till skidspår vintertid samt smidig gång- och cykelväg till Trollehöjdsskolan, Kronängsskolan samt Gunnarsboskolan utan att behöva korsa biltrafikerad väg. Här bor ni med behändigt avstånd ner till Mullsjö med all dess serviceutbud samt bra kommunikationsmöjligheter med buss och tåg. Välkommen hem!

Visar alla 2