Sjöstens Fastighetsförmedling

Sjöstens Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kornellvägen 12, Södra Bettorp, Örebro kommun
 • Kommande
Kornellvägen 12, Södra Bettorp, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 12, Södra Bettorp, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 12

Lägenhet
Södra Bettorp, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/4
6 818 kr/mån
19 167 kr/m²

Stor egen uteplats, parkeringsplats tillhörande lägenheten! Varmt välkomna till Kornellvägen 12 beläget i det relativt nybyggda området Södra Bettorp endast 4km från city. Trevlig och ljus lägenhet på tre rum och kök. Stor uteplats med yta för utemöbler bidrar till en frihet som du annars inte upplever i det traditionella lägenhetslivet. Halvöppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum i ett svep. Från matplatsen når du det största sovrummet med plats för dubbelsäng och från vardagsrum/hall når du badrum och det andra sovrummet som är något mindre. Härifrån når du också lägenhetens härliga uteplats! Praktiska förvaringsmöjligheter med flertalet platsbyggda garderober samt ett förråd/klädkammare inne i lägenheten för högsta möjliga komfort för dig som bor här. Du som bor här värdesätter cykelavståndet (15 min) till city samt goda anslutningsvägar ut mot E20 som tar dig vidare till övriga stadsdelar. Goda kollektiva förbindelser med flertalet busslinjer (5,7 och 8) som samtliga tar dig in till centrala Örebro. Trivsamt område granne med Bettorps villakvarter skapar en gemytlig dynamik och gör det lätt att trivas. I närområdet finns Lillåns Skola 1-9 och Södra Skolan F-6 samt flertalet förskolor i Bettorp/Lillån. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid eventuella frågor/ för att boka visning, varmt välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hjortstorpsvägen 13B, Norr, Örebro kommun
 • Kommande
Hjortstorpsvägen 13B, Norr, Örebro kommun, bild 2
Hjortstorpsvägen 13B, Norr, Örebro kommun, bild 3

Hjortstorpsvägen 13B

Lägenhet
Norr, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
850 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/3
1 332 kr/mån
42 500 kr/m²

Välkommen till denna praktiskt planerade etta om 20 kvm, optimal övernattningslägenhet eller första egna bostad. Väldigt fin förening med låg belåningsgrad på endast 2445kr/kvm!! Det nyrenoverade köket är centrum för denna bostad. Här kan du skapa goda måltider och trivas i en modern och funktionell miljö. Från köket når du vardagsrummet samt separat dusch och wc. I vardagsrummet finns en bäddsoffa samt ett nedfällbart klaffbord (monterat på vägg). Ett prisvärt boende i attraktiva kvarter på norr! Bostaden har ett fantastiskt läge, endast 1 km från Örebro City och Universitetssjukhuset. Dessutom är Örebro Universitet bara 4 km bort. Gångavstånd till Ica nära längbrotorg, ca 350m. Här har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Denna bostad passar utmärkt som en övernattningslägenhet eller som din allra första egna bostad. Kompact living när det är som bäst! Ett hem att trivas i! Boka in dig på visningen via vår hemsida alternativt kontakta ansvarig fastighetsmäklare Andreas Sjösten på 076-025 18 43 eller på [email protected].

 • Premium
Trädgårdsgatan 23, Centrum, Örebro kommun
 • Kommande

Trädgårdsgatan 23

Lägenhet
Centrum, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
77,5 m²
2 rum
vån 4/4
5 218 kr/mån
27 097 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Elvira Jansson för bokning av visning. Varmt välkommen! Renoverad lägenhet med ett fantastiskt läge på Trädgårdsgatan 23 i centrala Örebro. Balkong mot föreningens mysiga innergård högst upp i huset. Lägenheten har under 2022 genomgått omfattande renoveringar med nya ytskikt och nytt kök. Tidigare avskärmande vägg mellan kök och vardagsrum samt hallen är borttagen vilket nu skapar en öppen planlösning med stora sociala ytor och en härlig rymd i lägenheten. Köket är stilfullt renoverat med gott om plats för matdel, perfekt både för matlagning och sociala tillställningar. Ljust sovrum med industridörr, plats för byrå eller liknade för ytterligare förvaring. Helkaklat badrum som är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. HSB Brf Räven i Örebro är en stabil förening som bland annat har föreningslokal, hobbyrum, övernattningsrum med tillgång till kök och dusch samt bastu för sina medlemmar. Mysig innergård i lugnt och skyddat läge, trädgård med grillytor, pergola och lekplats för de små. I föreningen finns också soprum med källsortering, cykelrum samt parkering, separat kö. Sammanfattningsvis en modern lägenhet med ett attraktivt & centralt läge i Örebro. Mitt i city och endast en kortare cykeltur på 2,5km till Örebro universitet. Närbutiker, restauranger, idrottsarenor mm på gångavstånd för dig som bor här!

 • Balkong
 • Hiss
Härdvägen 6, Garphyttan, Örebro kommun
 • Kommande
Härdvägen 6, Garphyttan, Örebro kommun, bild 2
Härdvägen 6, Garphyttan, Örebro kommun, bild 3

Härdvägen 6

Villa
Garphyttan, Örebro kommun
Sjöstens Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
159 + 81 m²
7 rum
4 315 m² tomt

Familjevilla av hög kaliber med avskilt läge! Här är det bara att flytta in. Varmt välkomna till Härdvägen 6 och detta unika hus med en av områdets bästa tomter. Tomten gränsar mot skogsparti och omsluts av grönska, trots detta har du gångavstånd till närbutik, förskola mm. Fantastisk utemiljö med pool, inglasat uterum, stor veranda och fina gräsytor. Invändigt generösa ytor på hela 159kvm boarea + 81kvm biarea. På entréplan möts du av en rymlig hall som knyter ihop husets olika delar. Från hallen når du kök, matplats, vardagsrum samt trappen upp till övervåningen. Köket är renoverat på senare år och är stilrent i ljusa kulörer, vitvaror i rostfritt och en charmig köks-ö. I anslutning till köket har du även matplats modell större med gott om plats för en matgrupp för 8-10 personer. Matplatsen förgrenar sig vidare till det nyrenoverade badrummet samt utgången till den stora verandan på baksidan. Här möts du av en unik plats omgiven av grönska med stor egen pool samt ett uterum som förlänger säsongen och bjuder in till många mysiga sommarkvällar oavsett väder. Upp för trappen har du en mer privat avdelning av huset. Här uppe finns fyra rymliga sovrum samt ett badrum. Gott om förvaring i kattvindar. Från hallen på övervåningen når du balkongen i soligt syd-väst läge, här kan du njuta av många soltimmar från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Sist men inte minst finns källare som rymmer garage, tvättstuga, dusch, bastu samt gott om förvaringsytor. Trots charm med anor från början av 1900-talet har här installerats en modern bergvärmepump som står för uppvärmningen av huset. Sammanfattningsvis ett hus vårdat med omsorg på vackert belägen tomt. Omfattande larmsystem med brandvarnare mm ingår i köpet. Du som söker en fastighet med bekvämt pendlingsavstånd till city, gångavstånd till närbutik och lugnet som kommer med att bo utanför stan har här hittat rätt. Unikt läge med väl tilltagen trädgård men minimalt med insyn. I Garphyttan har du nära till det mesta så som förskola, skola och idrottsplats. Endast ca 20 km in till Örebro city vilket tar ca 20-25 minuter med bil, för dig som åker kollektivt finns busshållsplats på gångavstånd (500m), bussresan Garphyttan - Örebro resecentrum tar ca 30 min. Ett hem att trivas i! Kontanta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse. Endast privata visningar!

 • Premium

Visar alla 4