Mäklare Mikael Michel

Mikael Michel

Om mig

Över 10 års erfarenhet av försäljning och en ständig närvaro på Sveriges topplistor i de branscher jag har arbetat inom. Vill du att försäljningen av din bostad ska bli så lyckad som möjligt så kontaktar du mig. Jag brinner för mitt yrke, älskar utmaningar och ger alltid mitt yttersta i varje affär. Att vara påläst, tillgänglig och leverera en högkvalitativ tjänst med hög grad av service och professionalism i alla moment kommer att göra skillnad för din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Fregattgatan 3, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Fregattgatan 3, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Fregattgatan 3, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Fregattgatan 3

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/4
5 324 kr/mån
49 304 kr/m²

Fantastisk design av renovering och tillval tillsammans med en optimal planlösning! Vackert ljusinsläpp via de stora fönsterpartierna. Balkongen i söderläge med sol under lunch och eftermiddag. Placerad på bästa läge i Västra hamnen med sekunders promenadavstånd till havet! Stora och öppna sociala ytor mellan vardagsrum och kök lämnar inget att sakna för dig som älskar att laga mat och umgås med vänner och familj. Gott om förvaring och stora arbetsytor ger gott om utrymme för kocken. Två rymliga sovrum ger lugn och ro för kvällen. Toppmodernt och nyrenoverat badrum i sobra färger utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Allt för att underlätta vardagen. Det lugna läget i Västra Hamnen är bästa tänkbara. Gott om faciliteter så som restauranger, caféer och matbutik. Morgon- och kvällsdopp är lättillgängligt vid Scaniabadet. Området har även förskola, skola och gott om lekplatser.

  • Premium
  • Hiss
Ankargatan 15, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:00
Ankargatan 15, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Ankargatan 15, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Ankargatan 15

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
2 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1
4 008 kr/mån
36 879 kr/m²

Optimal trea med balkong på bästa läge i Västra Hamnen! Varmt välkomna till denna välplanerade bostad som nås via föreningense lugna innergård. Väl inomhus möts vi av en härlig rymd och vi har utsikt mot både kök och ner mot bostadens kärna, vardagsrummet. Köket går modernt i vitt med alla vitvaror man kan behöva för en bekväm vardag. Här finns även plats för matbord för 4-6 personer. Vardagsrummet erbjuder många möbleringsmöjligheter och det stora fönsterpartiet ut mot balkongen genererar rikligt med ljus till bostaden. Balkongen vetter mot lugn gata. Här njuter vi av eftermiddagens solstrålar. Två rymliga sovrum som båda rymmer större säng samt badrum i sobra färger med egna tvättmöjligheter gör detta till det optimala boendet! Bo i ett av Malmös mest expansiva områden med alla tänkbara faciliteter runt hörnan. Här bor ni med kort promenad från både härliga havsbad och Malmös stadskärna. Välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Lilla Varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 16:15
Lilla Varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lilla Varvsgatan 21D, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lilla Varvsgatan 21D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
1 845 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/5
3 198 kr/mån
48 553 kr/m²

Den perfekta ettan på tredje våningen, med gångavstånd till bad, restauranger, affärer, gym och såklart till Malmös underbara stadskärna. Lägenheten är ljus och välplanerad med goda förvaringsutrymmen i flera stora garderober i hallen. I badrummet finns dusch, tvättmaskin och torktumlare. Köket är utrustat med kyl&frys, spis, diskmaskin och mikrovågsugn. Här finns gott om arbetsytor, skåp och lådor. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet erbjuder många möbleringsmöjligheter. Härifrån når du sovalkoven samt den generösa balkongen i söderläge. Ett uppskattat extrarum med stor mysfaktor. I husets källare/garage har du tillgång till cykelparkering samt eget förråd. Huset har två ingångar, en från passagen och en från den grönskande innergården. Här kommer du bo i en förening med god ekonomi och låg månadsavgift. Västra Hamnen är en av Malmös mest expansiva områden med alla tänkbara faciliteter runt hörnet, såsom ICA Maxi, Lidl, Coop och restauranger. Här har du även nära till Vårdcentral, busskommunikationer samt havsbad både vi Västra hamnens badbryggor och Ribbans strand.

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Linnégatan 29B, null, Malmö kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Linnégatan 29B, null, Malmö kommun, bild 2
Linnégatan 29B, null, Malmö kommun, bild 3

Linnégatan 29B

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 395 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 2/3
6 161 kr/mån
35 221 kr/m²

Varmt välkommen till denna totalrenoverade lägenhet på ett centralt läge på Limhamn. Lägenheten är ljus, med stora fönsterpartier och har lättmöblerade rum och sociala ytor. Här finns ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, samt ett snyggt, nyrenoverat och praktiskt kök. Ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett hemmakontor. Från vardagsrummet når man även bostadens mysiga balkong i direkt söderläge, helt insynsskyddat. Här utlovas många soltimmar! Detta är en bostad som har renoverats väldigt omtänksamt med fina materialval och kulörer. Här bor du på ett av Limhamn centrums trevligaste lägen - bara ett stenkast från Limhamns torg! Med en kort promenad når du Småbåtshamnen och Limhamns Fiskrökeri och inom några minuter på cykel är du vid Hyllie eller ribban. Bostaden har nära till matbutiker, caféer, skolor och kollektivtrafik! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss

Visar alla 4