Mäklare Mikael Michel

Mikael Michel

Om mig

Över 10 års erfarenhet av försäljning och en ständig närvaro på Sveriges topplistor i de branscher jag har arbetat inom. Vill du att försäljningen av din bostad ska bli så lyckad som möjligt så kontaktar du mig. Jag brinner för mitt yrke, älskar utmaningar och ger alltid mitt yttersta i varje affär. Att vara påläst, tillgänglig och leverera en högkvalitativ tjänst med hög grad av service och professionalism i alla moment kommer att göra skillnad för din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Krankajen 38, Dockan, Malmö kommun
  • Imorgon kl 14:30
Krankajen 38, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Krankajen 38, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Krankajen 38

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
5 295 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/6
4 812 kr/mån
56 935 kr/m²

På dockans bästa läge finner ni denna exklusiva och unika bostad . Här erbjuds två balkonger med utsikt över Dockan marina och hav som inte lämnar någon oberörd. En balkong är inglasad, ligger i söderläge och har en fantastisk utsikt mot Dockans marina. Den andra balkongen har havsutsikt och ligger i norrläge. Detta gör att du kan njuta av solen från morgon till solnedgång. Naturligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier från två väderstreck. Två välplanerade sovrum med magisk utsikt. Kök och vardagsrum möts i en öppen yta vilket ger gott om plats för umgänge och trevliga middagar. Med två badrum och gott om förvaringsmöjligheter lämnar denna bostaden inget i övrigt att önska. På denna eftertraktade adress bor du lugnt och ostört samtidigt som du har nära till Dockans restauranger. Du har gångavstånd till Malmö centrum och kommunala transportmedel. Det här är en lägenhet att förälska sig i och med läget längst ut på dockan är närheten till havet och kontinenten högst påtagligt. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikhemsvägen 7A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun
  • Imorgon kl 12:15
Vikhemsvägen 7A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhemsvägen 7A, Staffanstorp, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhemsvägen 7A

Lägenhet
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
1 550 000 kr
59 m²
2 rum
vån 4/4
3 921 kr/mån
26 271 kr/m²

Vi har äran att presentera denna härligt ljusa våning med fantastisk takhöjd. Välplanerade 59 kvadrat med modern och stilren interiör. Öppen tvårumslägenhet med funktionell planlösning i omtyckta Vikhem. Utöver ljusa fräscha ytskikt och helkaklat badrum, bjuder bostaden på praktisk förvaring bakom skjutdörrar, ingångsbar garderob samt balkong. Fastigheten byggdes 2019 och här i Vikhem bor man i ett expansivt område med gång och cykelavstånd till centrum och samtidigt med närhet till grönområden. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Elisetorpsvägen 19B, null, Burlövs kommun
  • Borttagen före visning
Elisetorpsvägen 19B, null, Burlövs kommun, bild 2
Elisetorpsvägen 19B, null, Burlövs kommun, bild 3

Elisetorpsvägen 19B

Lägenhet
Burlövs kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 6/9
3 332 kr/mån
16 179 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
Bomgatan 16, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:30
Bomgatan 16, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Bomgatan 16, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Bomgatan 16

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 575 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/5
4 029 kr/mån
46 818 kr/m²

Nu saluförs denna ljusa och yteffektiva tvåa i Västra Hamnen med balkong i söderläge och park direkt framför huset vilket ger en fri och luftig känsla. Ett modernt boende för dig som ställer höga krav på läge, komfort och stilsäker interiör. Lägenheten är på andra våningen i ett nyproducerat flerbostadshus med hiss från markplan, som stod klart för inflyttning 2021. Här bor du i en nyproduktion när den är som bäst - sociala ytor, välutrustat kök, ypperlig förvaring och ett stilrent badrum med egna tvättmöjligheter. Lägg där till en balkong i generös storlek som ger bostaden en extra social yta att umgås på i ett fantastiskt söderläge och nom kort kommer det att uppföras en vacker grönskande park på gården. Bostaden är genomtänkt till varje kvadratmeter där du enkelt kan inreda efter tycke och smak då bostaden erbjuder sobra färgval och smakfulla tillval i en spatiös planlösning. I direkt anslutning till Varvsparken och Masttorget med affärer och restauranger är detta ett optimalt boende för dig som vill ha närhet till de centrala delarna av Malmö men samtidigt njuta av läget nära till hav och trevliga promenadstråk. I Brf Grilla bor du i en aktiv förening där man äger sin mark - vilket borgar för en ekonomisk trygg framtid. Här bor man mitt i vackra Västra Hamnen, liggandes mot fina Varvsparken.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Västra Älvgatan 6, Varvsstaden, Malmö kommun
Västra Älvgatan 6, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 6, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 6

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/8
5 134 kr/mån
52 164 kr/m²

Kontakta mäklaren för visningstider. Med slottet runt knuten ligger Malmös nyaste kronjuvel - Brf Kanalpromenaden på Citadellskajen. Här flyttar du in i en helt ny bostad med hög standard och gårdsvänd balkong. Här lockar ett välplanerat boende utöver det vanliga med genomgående eleganta materialval, ackompanjerat av ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Bostaden präglas av en elegant och enhetlig interiör med genomgående ekparkett och genomtänkta färgval, som tillsammans skapar ett hem att verkligen trivas i. Öppna och sociala ytor där matplats och vardagsrum möts - härifrån nås också bostadens balkong om ca 8 kvm med förmiddagssol. Vidare hittar vi ett rofyllt sovrum, stort badrum med dusch samt egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens bestyr. I närheten av Citadellskajen finns attraktioner som Malmö Live, fiskehamnarna och saluhallen. Stranden på Ribersborg ligger bara några minuters promenad bort. Dessutom har vi bekväm närhet till alla fördelar som Malmö City har att erbjuda, samtidigt som de förtjusande badplatserna i Västra Hamnen enkelt nås genom en kort promenad. För pendlaren eller resenären som vill till kontinenten finns Malmö C med tåg- och bussförbindelser på gångavstånd.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Signalgatan 17, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Signalgatan 17

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 195 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/4
5 907 kr/mån
46 304 kr/m²

Ett stenkast från havet ligger denna påkostade bostad i med tre rum och balkong i söderläge. Bostaden är belägen bland de första gatorna gatorna närmst havet och balkongen vetter mot den undangömda och lummiga innergården. Stilsäker design med skandinavisk touch tillsammans med den smakfulla inredningen och fönsterpartier som löper från golv till tak gör att man trivs direkt. Från sällskapsrummet nås den stora balkongen i söder - en oas som skapad för sommarkvällar. Här erbjuds två bra sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Bambuparketten skapar karaktär i bostaden och tillsammans med det vita och svarta skapar det en perfekt harmoni av stil och elegans. Området är ett v Malmös mest populära områden med alla tänkbara faciliteter runt hörnan såsom Ica Maxi, restauranger, caféer, gym, vårdcentral, busskommunikation, havsbad både vid västra hamnens badbryggor och Ribersborgs strand. Här bor ni med kort promenad från både härliga havsbad och Malmös stadskärna.

  • Hiss

Visar alla 6