Mäklare Mikael Michel

Mikael Michel

Om mig

Över 10 års erfarenhet av försäljning och en ständig närvaro på Sveriges topplistor i de branscher jag har arbetat inom. Vill du att försäljningen av din bostad ska bli så lyckad som möjligt så kontaktar du mig. Jag brinner för mitt yrke, älskar utmaningar och ger alltid mitt yttersta i varje affär. Att vara påläst, tillgänglig och leverera en högkvalitativ tjänst med hög grad av service och professionalism i alla moment kommer att göra skillnad för din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Älvgatan 6, Varvsstaden, Malmö kommun
 • Ons 29 maj kl 16:30
Västra Älvgatan 6, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Västra Älvgatan 6, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Västra Älvgatan 6

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 495 000 kr
67 m²
2 rum
vån 4/8
5 134 kr/mån
52 164 kr/m²

Kontakta mäklaren för visningstider. Med slottet runt knuten ligger Malmös nyaste kronjuvel - Brf Kanalpromenaden på Citadellskajen. Här flyttar du in i en helt ny bostad med hög standard och gårdsvänd balkong. Här lockar ett välplanerat boende utöver det vanliga med genomgående eleganta materialval, ackompanjerat av ett härligt ljusflöde från stora fönsterpartier. Bostaden präglas av en elegant och enhetlig interiör med genomgående ekparkett och genomtänkta färgval, som tillsammans skapar ett hem att verkligen trivas i. Öppna och sociala ytor där matplats och vardagsrum möts - härifrån nås också bostadens balkong om ca 8 kvm med förmiddagssol. Vidare hittar vi ett rofyllt sovrum, stort badrum med dusch samt egna tvättmöjligheter som förenklar vardagens bestyr. I närheten av Citadellskajen finns attraktioner som Malmö Live, fiskehamnarna och saluhallen. Stranden på Ribersborg ligger bara några minuters promenad bort. Dessutom har vi bekväm närhet till alla fördelar som Malmö City har att erbjuda, samtidigt som de förtjusande badplatserna i Västra Hamnen enkelt nås genom en kort promenad. För pendlaren eller resenären som vill till kontinenten finns Malmö C med tåg- och bussförbindelser på gångavstånd.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solhöjdsgatan 19, Varvsstaden, Malmö kommun
 • Ons 29 maj kl 17:30
Solhöjdsgatan 19, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 2
Solhöjdsgatan 19, Varvsstaden, Malmö kommun, bild 3

Solhöjdsgatan 19

Lägenhet
Varvsstaden, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
5 495 000 kr
86 m²
4 rum
vån 4/11
6 210 kr/mån
63 895 kr/m²

I Malmös nyaste och modernaste stadsdel saluförs nu denna fantastiska fyrrummare med en oslagbar utsikt över kanalen med en väl tilltagen balkong i söderläge. Att bo granne med Malmös pulserande stadsliv, Västra Hamnens atmosfär och Dockan i en toppmodern bostad kan snart bli verklighet. På andra sidan kanalen hittar du Malmö Saluhall och åt andra hållet hittar du snabbt havet och Malmös bästa stränder. Du kan också välja att stanna där du är och bara njuta av platsen, utsikten över kanalen, sola på bryggan utanför huset eller koppla av i grönskan längs kajpromenaden som är på gång i kvarteret.

 • Premium
 • Hiss
 • Energieffektiv
Linnégatan 29B, null, Malmö kommun
 • Tor 30 maj kl 17:30
Linnégatan 29B, null, Malmö kommun, bild 2
Linnégatan 29B, null, Malmö kommun, bild 3

Linnégatan 29B

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 395 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 2
6 161 kr/mån
35 221 kr/m²

Varmt välkommen till denna totalrenoverade lägenhet på ett centralt läge på Limhamn. Lägenheten är ljus, med stora fönsterpartier och har lättmöblerade rum och sociala ytor. Här finns ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, samt ett snyggt, nyrenoverat och praktiskt kök. Ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett hemmakontor. Från vardagsrummet når man även bostadens mysiga balkong i direkt söderläge, helt insynsskyddat. Här utlovas många soltimmar! Detta är en bostad som har renoverats väldigt omtänksamt med fina materialval och kulörer. Här bor du på ett av Limhamn centrums trevligaste lägen - bara ett stenkast från Limhamns torg! Med en kort promenad når du Småbåtshamnen och Limhamns Fiskrökeri och inom några minuter på cykel är du vid Hyllie eller ribban. Bostaden har nära till matbutiker, caféer, skolor och kollektivtrafik! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Hiss
Dockgatan 41, Dockan, Malmö kommun
 • Imorgon kl 12:00
Dockgatan 41, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Dockgatan 41, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Dockgatan 41

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
6 495 000 kr
96 m²
4 rum
vån 6/6
5 013 kr/mån
67 656 kr/m²

Här bor du nära havet högst upp i huset med hiss från markplan. Två takterrasser om 25 kvm vardera, varav en i söder och en i nordväst, ger sol under hela dagen. Från den södra terrassen har vi utsikt över Dockan marina och föreningens grönskande innergård - från terrassen i nordväst ser vi Öresund. Ljusa ytskikt och klassisk parkett följer genom hela bostaden och ger en känsla av rymd i den öppna planlösningen. Här erbjuds tre sovrum, badrum och gäst-WC. Gott om förvaringsmöjligheter i bostadens skjutdörrsgarderober och master bedrooms klädkammare. På denna eftertraktade adress bor du lugnt och ostört samtidigt som du har nära till Dockans restauranger. Du har gångavstånd till Malmö centrum och kommunala transportmedel. Det här är en lägenhet att förälska sig i och med läget långt ut på dockan är närheten till havet och kontinenten högst påtagligt.

 • Premium
 • Hiss
Dockgatan 5A, Dockan, Malmö kommun
 • Imorgon kl 11:00
Dockgatan 5A, Dockan, Malmö kommun, bild 2
Dockgatan 5A, Dockan, Malmö kommun, bild 3

Dockgatan 5A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
3 495 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/6
3 059 kr/mån
59 237 kr/m²

Social lägenhet med generösa ytor och terrass-liknande balkong med utsikt över Dockans Marina. Vi välkomnas in i bostadens entré som erbjuder goda förvaringsmöjligheter och slås omedelbart av den vackra utsikten från de sociala ytorna. Kök och vardagsrum i öppen planlösning och passar perfekt för härliga hemmakvällar i gott sällskap. Köket är ett grått Ballingslövkök med goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet är ljust med stora fönster ut mot Dockans Marina och härifrån går vi även ut till lägenhetens balkong med förmiddagssol. Balkongen är rymlig med plats för både lounge, matgrupp och grill. Vidare erbjuder detta hem ett väl tilltaget sovrum med flexibla möbleringsmöjligheter och garderober. Här finns även bekvämligheter så som badrum med egen tvättmaskin och torktumlare samt en rymlig klädkammare i hallen. Genomgående ligger klassiskt trägolv och materialvalen är stilrena. Småbåtshamnen och den fantastiska utsikten över hamninloppet och Öresund gör Dockan till ett av Malmös mest eftertraktade områden för både kontor och bostäder. Här finns all service i din direkta närhet och du bor endast en promenad bort från Malmös Centralstation och livliga shoppingstråk. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 5