Mäklare Mikael Michel

Mikael Michel

Om mig

Över 10 års erfarenhet av försäljning och en ständig närvaro på Sveriges topplistor i de branscher jag har arbetat inom. Vill du att försäljningen av din bostad ska bli så lyckad som möjligt så kontaktar du mig. Jag brinner för mitt yrke, älskar utmaningar och ger alltid mitt yttersta i varje affär. Att vara påläst, tillgänglig och leverera en högkvalitativ tjänst med hög grad av service och professionalism i alla moment kommer att göra skillnad för din bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ankargatan 15, 21117 Malmö, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Kommande

Ankargatan 15, 21117 Malmö

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
3 395 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1
4 008 kr/mån
43 248 kr/m²

Optimal trea med balkong på bästa läge i Västra Hamnen! Varmt välkomna till denna välplanerade bostad som nås via föreningense lugna innergård. Väl inomhus möts vi av en härlig rymd och vi har utsikt mot både kök och ner mot bostadens kärna, vardagsrummet. Köket går modernt i vitt med alla vitvaror man kan behöva för en bekväm vardag. Här finns även plats för matbord för 4-6 personer. Vardagsrummet erbjuder många möbleringsmöjligheter och det stora fönsterpartiet ut mot balkongen genererar rikligt med ljus till bostaden. Balkongen vetter mot lugn gata. Här njuter vi av eftermiddagens solstrålar. Två rymliga sovrum som båda rymmer större säng samt badrum i sobra färger med egna tvättmöjligheter gör detta till det optimala boendet! Bo i ett av Malmös mest expansiva områden med alla tänkbara faciliteter runt hörnan. Här bor ni med kort promenad från både härliga havsbad och Malmös stadskärna. Välkomna!

  • Hiss
Linnégatan 29B, null, Malmö kommun
  • Kommande
Linnégatan 29B, null, Malmö kommun, bild 2
Linnégatan 29B, null, Malmö kommun, bild 3

Linnégatan 29B

Lägenhet
Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö City
2 395 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 2/3
6 161 kr/mån
35 221 kr/m²

Varmt välkommen till denna totalrenoverade lägenhet på ett centralt läge på Limhamn. Lägenheten är ljus, med stora fönsterpartier och har lättmöblerade rum och sociala ytor. Här finns ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp, samt ett snyggt, nyrenoverat och praktiskt kök. Ett rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt ett hemmakontor. Från vardagsrummet når man även bostadens mysiga balkong i direkt söderläge, helt insynsskyddat. Här utlovas många soltimmar! Detta är en bostad som har renoverats väldigt omtänksamt med fina materialval och kulörer. Här bor du på ett av Limhamn centrums trevligaste lägen - bara ett stenkast från Limhamns torg! Med en kort promenad når du Småbåtshamnen och Limhamns Fiskrökeri och inom några minuter på cykel är du vid Hyllie eller ribban. Bostaden har nära till matbutiker, caféer, skolor och kollektivtrafik! Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Västra Varvsgatan 32D, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Kommande

Västra Varvsgatan 32D

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
SkandiaMäklarna Malmö Väster/Öster
5 495 000 kr
103 m²
4 rum
vån 3/4
5 756 kr/mån
53 350 kr/m²

Med närhet till restauranger, hav och bryggor ligger detta fantastiska 2-plans townhouse. Vi befinner oss mitt i Västra Hamnen men läget utmed föreningens innergård ger en känsla av lugn och stillsamhet. Detta townhouse ger en premiumkänsla för den moderna familjen som vill ha ett cityboende som andas kvalitet. När vi stiger in i bostaden möts vi av en öppen och social planlösning där köket och matplats - med noggrant utvalda materialval - breder ut sig för att längre in i bostaden mötas av ett väl tilltaget badrum och vardagsrum med otroliga 2.7 meter i takhöjd. Utanför vardagsrummets fantastiska fönsterpartier finner vi bostadens väl tilltagna balkong med gott om plats att avnjuta tid med familj och goda vänner. Övre plan erbjuder gott om yta och fördelas på tre väl tilltagna sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och ett badrum. Utöver sitt unika läge med närhet till havet så finner ni inom promenadavstånd restauranger, caféer, systembolag och Ica Maxi på nya Masttorget. Här bor du granne med Turning Torso och det är bara tio minuter till centralstationen för pendlaren och på kort promenadavstånd finner du barnvänliga Varvsparken, Bo01-bryggan/Scaniabadet samt trevliga stapelbäddsparken. Välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 3