Mäklare Christina Kemperyd

Christina Kemperyd

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöbacka 193, Vedevåg, Lindesbergs kommun

Sjöbacka 193

Villa
Vedevåg, Lindesbergs kommun
1 725 000 kr
145 m²
1 571 m² tomt

Lantligt belägen villa , ca 300 m till Högstaboda sjön! 6 rok, 2 st wc/dusch, varav en från-21. Vattenburen uppvärmning med vedpanna samt tre lokala eldstäder som samtliga är i bruk, en vacker gammaldags vedspis i köket, kamin-21 i vardagsrummet samt en kamin i den möblerbara hallen/tvrum på övervåningen. Rymligt altan under tak samt soldäck med kvällsolsläge och fin utsikt. Fiber. Garage/vedbod och pannrum! Det är fina promenad- och ridvägar i omgivningen. Hos en granne finns möjlighet att hyra stallplats och få tillgång till paddock och terrängbanor. Det är gångavstånd till busshållplats. Det är ca 5 km till Vedevåg, där skola F-5 finns samt livsmedelsaffär och pizzeria. Till Frövi är det ca 7 km och där finns tågperrong, mataffärer mm. Till Lindesberg där det bla finns sjukhus, gymnasium mm är det ca 14 km och till Örebro ca 4 mil.

Vasselhyttan 723, Vasselhyttan, Lindesbergs kommun

Vasselhyttan 723

Villa
Vasselhyttan, Lindesbergs kommun
890 000 kr
134 m²
5 rum
4 251 m² tomt

Villa med ett fint öppet och lantligt läge med cykelavstånd till badplats i Sörsjön! Bostaden värms huvudsakligen upp med bergvärme samt braskassett! Altan i söderläge! Uthusbyggnad inrymmande isolerat gästrum, förråd, värmepumpsrum, vedbod och garage! Möjligt med ett snabbt tillträde och fastigheten passar likväl som permanent såsom fritidsboende! Gångavstånd till bygdegården, där det arrangeras trevliga tillställningar. Det är endast ca 3 km till badplatsen vid Sörsjön! I Storå, ca 7 km, finns det förskola och skola 4-9, mataffär, tågperrong, apotek mm. I Guldsmedshyttan finns skola F-3, mataffär bensinstation mm. Avstånd till olika städer: Lindesberg ca 2 mil, Örebro ca 6 mil och Stockholm ca 21 mil!

Spannarboda 855, Iskarbosmedja, Spannarboda, Lindesbergs kommun
  • Sön 4 aug
Spannarboda 855, Iskarbosmedja, Spannarboda, Lindesbergs kommun, bild 2
Spannarboda 855, Iskarbosmedja, Spannarboda, Lindesbergs kommun, bild 3

Spannarboda 855, Iskarbosmedja

Gård/Skog
Spannarboda, Lindesbergs kommun
3 500 000 kr
170 + 20 m²
5 rum
15 ha tomt

Naturskönt och enskilt belägen gård med egen damm! Ca 14,8 ha, varav ca 7 ha skog- och 7 ha bete/åkermark! Mangårdsbyggnad om 5 rok, wc/dusch, wc/handfat, tvättstuga med dusch och bastu, pannrum/groventré. Flera uthus. Stängslad hage, ca 4 ha. Dammen är ca 2 m djup och har till- och frånlopp, här finns bl a kräftor. En bäck ringlar sig igenom fastigheten och passerar strax intill bostadshuset samt fina odlingsytor, där man har tagit vatten ifrån bäcken för bevattning! I Spannarboda finns bl a samlingslokal med en aktiv hembygdsförening där det brukar anordnas dans, julspel, sommarcafé mm. I omgivningen finns det gott om fina rid/promenadvägar, bär- och svamprika marker och på ca 5 kilometers avstånd finns badsjöar! Ett populärt bad finns i Grönbo samt möjlighet till fiske i Sverkestaån! Endast ca 20 min (bilresa) till Lindesberg, ca 40 min till Köping, Arboga, Nora, ca 55 min till Örebro, ca 1 timme till Västerås/Eskilstuna, ca 2,5 timme till Stockholm! I Lindesberg/Frövi finns goda buss/tågförbindelser till ex Örebro.

  • Premium
Spannarboda Stenhaga 863, Spannarboda, Lindesbergs kommun
  • Sön 4 aug
Spannarboda Stenhaga 863, Spannarboda, Lindesbergs kommun, bild 2
Spannarboda Stenhaga 863, Spannarboda, Lindesbergs kommun, bild 3

Spannarboda Stenhaga 863

Fritidshus
Spannarboda, Lindesbergs kommun
695 000 kr
60 + 55 m²
2 rum
6 700 m² tomt

Här finner ni en fastighet som är belägen på en lugn och fridfull plats, omgiven av en vacker natur! Mycket charmigt torp inrymmande 2 rok, med bl a gammeldags kök med vedspis och spiskåpa samt trägolv. Renoverat med känsla för att bevara den tidsenliga stilen! El finns indraget och det finns även en luftvärmepump och en mindre solenergi panel! Övervåningen består idag av vind samt ett "sommarrum", det är högt i tak så fullt möjligt att inreda om man så önskar. Flera uthus och även en jordkällare! I Spannarboda finns bl a samlingslokal med en aktiv hembygdsförening där det brukar anordnas dans, julspel, sommarcafé mm. I omgivningen finns det gott om fina promenadvägar, bär- och svamprika marker och på ca 5 kilometers avstånd finns badsjöar! Ett populärt bad finns i Grönbo samt möjlighet till fiske i Sverkestaån! Endast ca 20 min (bilresa) till Lindesberg, ca 40 min till Köping, Arboga, Nora, ca 55 min till Örebro, ca 1 timme till Västerås/Eskilstuna, ca 2,5 timme till Stockholm! I Lindesberg/Frövi finns goda buss/tågförbindelser till ex Örebro.

  • Premium
Andstigen 4, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
  • Tor 1 aug

Andstigen 4

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
975 000 kr
148 + 5 m²
5 rum
1 454 m² tomt

Trevlig villa samt dubbelgarage/gästlägenhet med ett lugnt fint läge med utsikt över Garhytte ån som ringlar strax intill fastigheten i söder! Bostadshuset är besiktigat och inrymmer 5 rok! Köket är från 2016 och wc/dusch-19. Uppvärmning består av luftvärmepump-22, oljefyllda elelement och det finns även två eldningsbara kakelugnar! Fiber. Fräsch gästlägenhet med pentry/sovrum, dusch-20 samt wc/handfat. Cykelavstånd till fin badplats! I Kopparbergs centrum finns bla skola F-9, vårdcentral, apotek, bank, tandläkare, affärer, restauranger mm samt flera sevärda vackra, välbevarade byggnader och "Sveriges vackraste kyrka år 2006" en träkyrka från 1600-talet. Varje år lockas många besökare till den välkända Kopparbergs marknad som hålls vid Mickelsmäss och även till operan på Skäret som ligger vid Ljusnarns strand. Vidare så finns inom 1 mils avstånd golfbana i Stjärnfors och många sjöar, fiskevatten, vandringsleder och bär-/svamprika marker.

  • Plus
Vita Karlstorp Östra Hagen 244, null, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår
Vita Karlstorp Östra Hagen 244, null, Lindesbergs kommun, bild 2
Vita Karlstorp Östra Hagen 244, null, Lindesbergs kommun, bild 3

Vita Karlstorp Östra Hagen 244

Villa
Lindesbergs kommun
2 695 000 kr
200 + 80 m²
6 rum
3 722 m² tomt

Fastigheten är något för dig som drömmer om ett avskilt boende eller en plats för återhämtning i en vacker, rofylld miljö omgiven av naturens lugn vid vägens ände, ca 2 km till närmaste granne! Soligt läge invid en liten bäck, här får man ofta beskåda älg, rådjur, bäver mm! Huset har flera eldstäder samt tre luftvärmepumpar som hjälper till att sprida värmen i huset. Det finns gamla vackra trägolv som har såpskurats eller målats. På bottenvåningen har man en välkomnade entré med farstukvist och pardörrar. På bottenplan finns ett hemtrevligt matrum med kakelugn och ett angränsande kök från 2015 samt en kaklad wc/dusch-19 och två rum. Övervåningen inrymmer en liten möblerbar hall, tre rum och kaklat badrum. Lillstuga med luftvärmepump samt en rymlig vedeldad bastu och en fint inredd övervåning som erbjuder en bra plats för gäster alternativt möjligt generationsboende. Två uteplatser, varav ett högt beläget trädäck samt en uteplats invid lillstugan med fin utsikt över naturen! Gång/cykelavstånd till bad i Kvavsjön. Svamp- och bärrika skogar finns i

  • Premium
Prismavägen 14, Lindesberg, Stadsskogen 1, Lindesbergs kommun

Prismavägen 14

Radhus
Lindesberg, Stadsskogen 1, Lindesbergs kommun
2 195 000 kr
152 m²
4 rum
337 m² tomt

Mycket fin och välvårdad villa som passar likväl ex för paret med utflugna barn såsom barnfamiljen! Det finns sovrum både på botten- och övervåningen samt två st bad/duschrum. Lättskött, insynsskyddad tomt mot skogen. På baksidan kan man fridfullt njuta på den inglasade altanen eller på soldäck som även är utrustad med markiser. Härifrån kan man via en praktisk plattgång ta sig vidare för en härlig stund i ett Pernell spabad! Möjlighet finns till snabbt tillträde! Villan har i stort sett genomgående renoverats under de senaste åren, bl a, nytt fint tak -22, Epok kök-18, fiber-18, tvättstuga-18, innerdörrar-21, soldäck med markiser-20, isolerglasfönster-13 och de flesta ytskikten! Mycket fräscht och i skick utöver det vanliga! Enbilsgarage med fjärrstyrd port samt förråd. Närhet till förskola, skola, sjukhus, gym, sportarena och många fina natursköna promenadvägar samt badplats vid Ånäs båtklubb! Till centrum är det endast ca 1 km!

Stjärnfors 102, Smedbacken, Stjärnfors, Ljusnarsbergs kommun

Stjärnfors 102, Smedbacken

Villa
Stjärnfors, Ljusnarsbergs kommun
1 295 000 kr
136 + 84 m²
5 rum
3 747 m² tomt

Fin fastighet belägen med sjöutsikt i ett vackert och sjörikt område med ett högt kulturhistoriskt värde! Gångavstånd till badplats och golfbana! Bergslagsleden, en mycket fin vandringsled går strax intill fastigheten! Bostaden, troligen byggd på 1640 talet, brukas idag i sin helhet av en ägare, men fastigheten lämpar sig ypperligt till ex generations boende eller för delvis uthyrning, då den inrymmer två lägenheter. Den stora lägenheten inrymmer 3 rok, wc/dusch/bastu och wc/handfat och den mindre lägenheten inrymmer 2 rok samt wc/dusch. Det finns separata ingångar till resp. lägenhet, men det är lätt att bygga om till enfamiljshus om man önskar det, då det redan idag finns förbindelse mellan lägenheterna. Huset värms upp via bergvärme. Det finns även flera eldstäder bevarade, såsom tre st bergslagskaminer, en vedspis samt en spispanna! Fastigheten är bebyggd med dubbelgarage, uthus med traktorgarage, bodar och jordkällare. Det finns även vedbod, redskapsbod och ytterligare jordkällare! Högt beläget på tomten har man en uteplats som omges av syrener! Strax nedanför fastigheten sträcker sig Nedre sjön som är en förlängning av sjön Ljusnarn som har ytterligare förgreningar i ett stort sjöområde! Det är ca 1 mil, sjövägen till Opera på Skäret! Till Kopparberg är det ca 5 km och där finns mataffärer, apotek, skolor, vårdcentral, bensinmack mm. "Löa" finns på ca 11 km avstånd och där finns det bl a en populär friskola, veterinär, Dalviks Kvarn mm. Det är ca 17 km till Hjulsjö och där finns bl a ett prisbelönt cafe "Hjulsjö 103"!

Långåkersvägen 11 A, Storå, Lindesbergs kommun

Långåkersvägen 11 A

Radhus
Storå, Lindesbergs kommun
725 000 kr
87 m²
4 rum
523 m² tomt

Mycket välvårdat 1-plans kedjehus med tak- 10, kök -11/12, luftvärmepump-10 samt kamin-11 samt en inglasad altan och tillbyggt soldäck-13. Garage/carport samt gästrum med pentry. Fiber-18. Liten lättskött tomt. Gångavstånd till mataffär, apotek, dagis, skola, sjön Råsvalen, ishall mm. Bra buss/tåg kommunikationer!

  • Plus
Egnahemsvägen 6, Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
  • Ons 31 jul

Egnahemsvägen 6

Villa
Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
1 250 000 kr
60 + 60 m²
3 rum
3 310 m² tomt

Mycket fin 1-plans villa med en rymlig, inglasad altan och soldäck! Högt soligt läge! Tre rum och kök, wc/dusch samt hel källarvåning med förrådsrum, tvättstuga och hobbyrum! Dubbelgarage, ca 60 kvm! Fin tomt med stor yta gräsmatta samt delvis naturtomt! Gångavstånd till skola F-3 och bad- och busshållplats! Det är endast ca 1,5 km till ICA supermarket, bensinstation, gatukök samt gemytliga Bergsgården som är ett B&B/restaurang/padel mm, där det brukar anordnas olika typer av trevliga evenemang! Det är ca 3 km till Storå skolan årskurs 4-9 . I Storå finns tågperrong med goda förbindelser.

  • Plus
Skommarvägen 15, Bångbro, Ljusnarsbergs kommun

Skommarvägen 15

Villa
Bångbro, Ljusnarsbergs kommun
895 000 kr
274 m²
9 rum
4 147 m² tomt

Tillfälle att köpa ett fd hyreshus strax söder om Kopparberg. Möjlighet finns att bygga om till ex en stor rymlig enfamiljsvilla på 9 rok, 4 st wc/dusch samt 2 st wc/handfat, på ca 274 kvm, alternativt tvåfamiljsvilla inrymmande 2 st lägenheter om vardera 4 rok, 2 st wc/dusch samt wc/handfat, ca 137 kvm! Byggnaden har sedan -90 talet renoverats, bl a är den tilläggsisolerad, utbytt el-, vatten- och avloppsledningar, treglasfönster -08/-15, jordvärme-06. (ny kompressor-22). Två st dubbelgarage, varav ett med betongplatta! Stor tomt och ett mycket naturskönt läge med fin utsikt mot väster! Gång/cykelväg in till centrala Kopparberg!

Långbyn 224, Nerikes Kil, Örebro kommun

Långbyn 224

Villa
Nerikes Kil, Örebro kommun
1 795 000 kr
77 + 5 m²
4 rum
1 133 m² tomt

Mysigt torp med permanent standard med ett fint lantligt läge med utsikt över sjön Lången! Gångavstånd till badplats och sommarcafé! Torpet har fått ett nytt tak och målats om år 2022, dessförinnan har det anlagts ett nytt godkänt avlopp-21. Det är en öppen planlösning på bottenvåningen mellan kök, vardagsrum, hall samt rum med utsikt mot sjön! Köket är lantligt och utrustat med diskmaskin, ugn, induktionshäll, fläkt, kyl/frys och en trevlig köksö! I vardagsrummet finns en nyinstallerad kamin, vilken ger en skön värme! Möjlighet finns med ett snabbt tillträde om så önskas! Bostadshuset är besiktigad och en dolda fel försäkring är tecknad! Det är gångavstånd till goda bussförbindelser utmed R50 till Örebro/Lindesberg/Nora m fl. Avstånd till Örebro är ca 13 km, Nora ca 21 km, Lindesberg ca 27 km och Stockholm ca 20 mil.

  • Plus
Lerklockan 3, null, Skinnskattebergs kommun

Lerklockan 3

Fritidshus
Skinnskattebergs kommun
695 000 kr
63 + 10 m²
3 rum
982 m² tomt

Sjönära och naturskönt belägen fastighet med gångavstånd (ca 125 m) till en sjön, Övre Skärsjön! Bostaden (1-plan) är lämplig likväl för fritids- såsom permanentboende och inrymmer 3 rok samt ny renoverad wc/dusch-19. Omlagt tak-15. Avskilt/soligt läge i en trevlig liten by i Östra Byarna! Det är ca 5,5 km till närmaste mataffär i Riddarhyttan och ca 1 mil till Skinnskatteberg, där det finns affärer, vårdcentral, skola mm! Det är ca 2,4 mil till Fagersta, Lindesberg ca 4 mil och ca 7,5 mil till Västerås

Siggeboda 192, Siggeboda/Usken, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Siggeboda 192

Fritidshus
Siggeboda/Usken, Lindesbergs kommun
1 995 000 kr
70 m²
4 rum
4 990 m² tomt

Äntligen har vi nöjet att presentera denna "Bergslags Pärla" som är belägen efter "tre sjöars väg", med utsikt över sjön Usken! Ett mycket charmigt torp med permanent standard, naturskönt läge i västersluttning med utsikt över sjön! Här kan man njuta av solen hela dagen och kvällen! Gäststuga, uthus med mindre stall och hönshus! Gångavstånd till båtplats (servitut finns för båtplats samt gångväg dit). Del i samägd brygga med granne, servitut saknas dock. Torpet inrymmer 2 rum och kök, tvättstuga och badrum på bottenplan samt inredd vindsvåning med allrum och sovrum! Härligt värmande eldstäder varav bergslagskamin i vardagsrum och vedspis i kök. I köket finns även en luftvärmepump och det finns även elelement! På gångavstånd finns det ett välkänt kalkbrott som är en populär badplats och även Uskavi gården, där man bl a kan äta en bit mat eller fika, spela minigolf, paddla kanot mm! Bergslagsleden, en populär vandringsled finns i närheten. Det är endast ca 15 km till Lindesberg/Nora, ca 47 km till Örebro och ca 21 mil till Stockholm!

Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun
Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun, bild 2
Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun, bild 3

Nittbo 203

Fritidshus
Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun
890 000 kr
25 m²
1 rum
881 m² tomt

Strandtomt med ett öppet och soligt läge mot Ljusnaren! Enkelt fritidshus samt utedass och gäststuga, samtliga med renoverings- eller troligen rivningsbehov! Det finns möjlighet att ansluta till el via Ellevio. En offert finns ifrån 2022-12-05 för att få en pris indikation, men för att få exakt pris bör man göra en ny offertförfrågan! Ca 8 km till Kopparberg och ca 2 km till Skäret, vilket är känt för sina omtyckta operaföreställningar. I Kopparberg finns affärer, tåg- och buss station, bank, vårdcentral, apotek, Sveriges vackraste kyrka år 2006 mm.

  • Premium
Banmästarevägen 1, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Banmästarevägen 1

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
455 000 kr
130 + 68 m²
6 rum
1 013 m² tomt

Trevlig villa med ett lugnt naturskönt läge, ändock med cykel/gångavstånd till mataffär, tågperrong och centrum! 6 rok, wc/dusch samt hel källarvåning! Nytt tak-16. Uppvärmning med pelletspanna-16. Rymlig altan med nytt räcke-16 och huset är ommålat -16/-18! Hörntomt med bärbuskar samt närhet till fina strövområden och badplats vid sjön Ljusnarn! Möjlighet till ett snabbt tillträde! I Kopparbergs centrum finns bla skola F-9, vårdcentral, apotek, bank, tandläkare, affärer, restauranger mm samt flera sevärda vackra, välbevarade byggnader och "Sveriges vackraste kyrka år 2006" en träkyrka från 1600-talet. Varje år lockas många besökare till den välkända Kopparbergs marknad som hålls vid Mickelsmäss och även till operan på Skäret som ligger vid Ljusnarns strand. Vidare så finns inom 1 mils avstånd golfbana i Stjärnfors och många sjöar, fiskevatten, vandringsleder och bär-/svamprika marker.

Långban, null, Filipstads kommun
  • Budgivning pågår
Långban, null, Filipstads kommun, bild 2
Långban, null, Filipstads kommun, bild 3

Långban

Fritidshus
Filipstads kommun
595 000 kr
30 m²
1 rum
668 m² tomt

Ett mysigt fritidsboende med ett högt soligt läge med en fantastiskt fin sjöutsikt över sjön Långban! Rum med pentry samt wc/dusch och sovloft! Sommarvatten via grävd vattenbrunn och nytt gemensamt avlopp-22. Fastigheten passar ypperligt såsom fritidsbostad! Fastigheten är belägen i den mindre fd gruvorten Långban och här finns bla ett gammalt gruvmuseum! Det är ca 2 mil till Filipstad och närmaste mataffär finns i Lejsöfors ca 1,5 mil.

  • Premium
  • Energieffektiv
Långban, null, Filipstads kommun

Långban

Tomt
Filipstads kommun
495 000 kr
760 m² tomt

Högt belägen tomt med sjöutsikt över sjön Långban! Gemensamt godkänt avlopp-22! Förhandsbesked finns gällande nybyggnad av fritidshus på max 85 kvm.

  • Energieffektiv
Långban STRANDEN 1, null, Filipstads kommun
  • Budgivning pågår
Långban STRANDEN 1, null, Filipstads kommun, bild 2
Långban STRANDEN 1, null, Filipstads kommun, bild 3

Långban STRANDEN 1

Fritidshus
Filipstads kommun
3 495 000 kr
167 + 50 m²
7 rum
1 070 m² tomt

Fantastiskt soligt sjöläge med strandtomt i den norra delen intill sjön Långban! 6-7 rok, ca 167 kvm samt inglasat uterum mot sjön! Här kan man njuta av en underbar sjöutsikt och möjligt att ha båt precis intill huset! Bergvärme. Uthus! Fastigheten passar likväl för permanent såsom fritidsbostad! I överlåtelsen ingår även en avstyckad, närliggande fritidshus tomt, se mer information under tomter i Filipstads kommun, "Långban" , denna tomt ligger strax ovanför denna fastighet och har fin sjöutsikt! Fastigheten är belägen i den mindre fd gruvorten Långban och här finns bla ett gammalt gruvmuseum! Det är ca 2 mil till Filipstad och närmaste mataffär finns i Lejsöfors ca 1,5 mil.

  • Premium
Kopparbergsvägen 14, Storå, Lindesbergs kommun

Kopparbergsvägen 14

Villa
Storå, Lindesbergs kommun
699 000 kr
75 + 31 m²
3 rum
1 187 m² tomt

Välvårdad/sjönära villa om 3 rok, wc/dusch som under de senaste åren försetts med nytt tak-21, luftvärmepump-21 och nya fönster-22! Möjlighet finns med ett snabbt tillträde! Gångavstånd till skolan som har årskurs 4-9, årskurs F-3 finns på Hagabackens skola i Guldsmedshyttan. Närhet till sjön Råsvalen, vårdcentral, apotek, mataffär, pizzerior, tågperrong, ishall, elljusspår, ishall och ca 100 m till busshållplats. I grannsamhället så finns även där mataffär, pizzeria, bensinmack, fin badplats mm!

Hedvägen 11, Bångbro, Ljusnarsbergs kommun
  • Budgivning pågår

Hedvägen 11

Villa
Bångbro, Ljusnarsbergs kommun
495 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
1 114 m² tomt

Trevlig 1-plans villa som renoverats under sista åren. Ny pelletspanna-21, luftvärmepump-19! Fiber finns installerat. Ytskiktsrenovering har gjorts i alla rum på boendeplanet. Badrum renoverat -17 med kakel/klinker. Fantastiskt fin hörntomt med mycket bra odlingsmöjligheter, här finns bl a en insynsskyddande tuja/aroniahäck, ny plattsatt gång, odlingskragar med jordgubbar, trädgårdsland, fruktträd och växthus-20 mm. Endast ca 3 km till Kopparberg där det finns affärer, skola, vårdcentral mm. Mycket fina svamp- och bärmarker i omgivningen. Fina skidspår i närområdet. Bara ca 1,7 mil till närmaste slalombacke i Grängesberg. Ca 60 minuter till Romme Alpin / Säfsen Alpin som är mycket fina skidanläggningar. Ca 60 minuter till Grythyttans Gästgiveri. Ca 15 minuter till fin golfbana i Stjärnfors. Många badsjöar i området.

Lilläng 101, "Värdshuset Älgen", Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Lilläng 101, "Värdshuset Älgen"

Övrigt
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
1 990 000 kr
5 206 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva Värdshuset "Älgen", som har ett fint affärsläge invid R50, här passerar många på väg upp mot Dalarna/söderut! Välkänd och inarbetad lunch/helg restaurang sedan ca 50 år tillbaka. I de gemytliga matsalarna finns plats för 64 st sittplatser. Här har nuvarande ägare sedan 1995 serverat husmanskost, helgbufféer och räkfrossor mm. Värdshuset och har fått många stammisar genom åren och har ca 30 000 st lunchgäster/år! Möjlighet att förvärva både fastigheten och inventarier! På bottenplan ligger restaurang med matsalar och kök och på övervåningen finns möjlighet till en egen lägenhet! Ett ypperligt tillfälle att bedriva en verksamhet, kombinerat med eget boende i en mycket vacker och anrik byggnad från 1864! Fastigheten är även möjlig att bygga om till ett fantastiskt fint boende med fina utrymmen Ca 8 km till Kopparberg, 3 mil till Lindesberg och 7 mil till Örebro. I Kopparbergs centrum finns bla skola F-9, vårdcentral, apotek, bank, tandläkare, affärer, restauranger mm samt flera sevärda vackra, välbevarade byggnader och "Sveriges vackraste kyrka år 2006" en träkyrka från 1600-talet. Varje år lockas många besökare till den välkända Kopparbergs marknad som hålls vid Mickelsmäss och även till operan på Skäret som ligger vid Ljusnarns strand. Vidare så finns inom ca 1 mils avstånd golfbana i Stjärnfors och många sjöar, fiskevatten (Kloten), vandringsleder och bär-/svamprika marker.

Stafettgatan 1, null, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Stafettgatan 1

Tomt
Lindesbergs kommun
950 000 kr
5 873 m² tomt

Mycket fin industritomt med ett bra avskilt läge intill väg och en praktisk vändplan. Tomten är 5873 kvm, varav byggbar del är ca 1500 kvm.

  • Plus
Kopparbergsvägen 2, Storå, Lindesbergs kommun

Kopparbergsvägen 2

Villa
Storå, Lindesbergs kommun
680 000 kr
51 + 42 m²
1 427 m² tomt

1-plansvilla mycket lämplig för den mindre familjen, med en fin uppväxt tomt och gångavstånd till skola, vårdentral, apotek mm! Villan har tagits väl om hand, bl a har taket lagts om-05, bergvärme har installerats-09 samt nya fönster-21. Källaren är även renoverad-20, här finns gillestuga, wc/handfat, dusch, bastu, mindre sovrum/relaxrum samt tvättstuga/värmepumpsrum!

Visar alla 24