Mäklare Christina Kemperyd

Christina Kemperyd

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Siggeboda 192, Siggeboda/Usken, Lindesbergs kommun

Siggeboda 192

Fritidshus
Siggeboda/Usken, Lindesbergs kommun
1 995 000 kr
70 m²
2 rum
4 990 m² tomt

Äntligen har vi nöjet att presentera denna "Bergslags Pärla" som är belägen efter "tre sjöars väg", med utsikt över sjön Usken! Ett mycket charmigt torp med permanent standard, naturskönt läge i västersluttning med utsikt över sjön! Här kan man njuta av solen hela dagen och kvällen! Gäststuga, uthus med mindre stall och hönshus! Gångavstånd till båtplats och brygga (gemensam med granne ). Torpet inrymmer 2 rum och kök, tvättstuga och badrum på bottenplan samt inredd vindsvåning med allrum och sovrum! Härligt värmande eldstäder varav bergslagskamin i vardagsrum och vedspis i kök. I köket finns även en luftvärmepump och det finns även elelement! På gångavstånd finns det ett välkänt kalkbrott som är en populär badplats och även Uskavi gården, där man bl a kan äta en bit mat eller fika, spela minigolf, paddla kanot mm! Bergslagsleden, en populär vandringsled finns i närheten. Det är endast ca 15 km till Lindesberg/Nora, ca 47 km till Örebro och ca 21 mil till Stockholm!

Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun
  • Sön 12 maj
Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun, bild 2
Nittbo 203, Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun, bild 3

Nittbo 203

Fritidshus
Ljusnaren, Ljusnarsbergs kommun
890 000 kr
25 m²
1 rum
881 m² tomt

Strandtomt med ett öppet och soligt läge mot Ljusnaren! Enkelt fritidshus samt utedass och gäststuga, samtliga med renoverings/rivningsbehov! Det finns även ett godkännande från 2017-09-04 att ett uterum får byggas, 24 kvm och högst 2,5 meter, det skall dock vara klart senast 5 år efter att beslutet togs. Det finns möjlighet att göra elanslutning till fastigheten, en offert finns från Ellevio, anslutningskostnad ca 40 000 kr. Ca 8 km till Kopparberg och ca 2 km till Skäret, vilket är känt för sina omtyckta operaföreställningar. I Kopparberg finns affärer, tåg- och buss station, bank, vårdcentral, apotek, Sveriges vackraste kyrka år 2006 mm.

  • Premium
Herrgårdsvägen 25, Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Herrgårdsvägen 25

Villa
Guldsmedshyttan, Lindesbergs kommun
495 000 kr
57 + 9 m²
2 rum
2 646 m² tomt

Naturskönt beläget torp med permanent standard. 2 rok + mindre sovrum på vindsplan, wc/bad. Fin tomt med vackra grindstolpar, stenmur och pampiga träd! Här finns också ett uthus med en garage del samt bod, en liten bastu och växthus. Kommunalt vatten. Det är endast 1,5 km till busshållplats, ICA supermarket, bensinstation, gatukök mm. På gångavstånd finns bl a även en sevärdhet, Stripa Gruvmiljö samt Bergsgården som är ett B&B/restaurang/padel mm, på båda ställena brukar det anordnas olika typer av trevliga evenemang! Det finns flera badplatser längs Råsvalen och den närmaste badplatsen, ca 2,5 km ligger strax nedanför Guldsmedshyttans kyrka. Det är ca 3 km till Hagabackens skola F-6 och till Storå skolan årskurs 4-9 . I Storå finns tågperrong med goda förbindelser. Det är ca 1,5 mil till Lindesberg och ca 5,5 mil till Örebro.

Odonvägen 1, Lindesberg, Norslund, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Odonvägen 1

Villa
Lindesberg, Norslund, Lindesbergs kommun
1 560 000 kr
134 + 31 m²
574 m² tomt

Välskött "familje" villa nära skolor och samtidigt nära till landsbygd/centrum! Huset inrymmer 5 rok (tidigare 6 rok), två st wc/dusch samt tvättstuga. Huset är delvis handikappsanpassat med en trapphiss till övervåningen (denna kan tas bort om den ej behövs)! Luftvärmepump-16. Huset har ett lugnt/fint läge på en hörntomt längs en återvändsgata! Garage med fjärrstyrd port samt förråd. Gångavstånd till förskola, skola F-6, ridskola, Ica Nära samt fina promenadvägar! Endast ca 1 km till Lindesbergs centrum! Staden har för övrigt en hel del att erbjuda, bla vårdcentral, sjukhus, gymnasium bla med idrotts college, idrottsarena, äventyrsminigolf, 18-håls golfbana, padelhallar, en fin strandpromenad och mycket mer!

Yxsjöberg 107, Yxsjöberg, Ljusnarsbergs kommun

Yxsjöberg 107

Villa
Yxsjöberg, Ljusnarsbergs kommun
445 000 kr
55 + 55 m²
2 rum
797 m² tomt

Enplansvilla med ett lugnt, fint läge med utsikt över Yxsjön! Gångavstånd till badplats! Villan lämpar sig likväl för permanent- såsom fritidsboende! Huset har en fin planlösning, men är i behov av en främst invändig helrenovering! I närheten finns en enastående vacker natur med mycket svamp- och bärrika skogar, sjöar och olika vattendrag! Yxsjöberg är en gammal gruvort, men det finns ingen drift i dag! I grannbyn Hörken finns en omtyckt badplats (mycket klart vatten/långgrunt), ett hembageri i Perrabacken samt en mindre livsmedelsaffär! Strax utanför finns flera utflyktsmål bl a i Östra Kumlan finns ett fiskrökeri/skogscafé och längs R50 ligger gårdsbutiken Janolsgården, båda ställena är prisbelönta för sin rökning av fisk/resp. getost! Möjlighet till skidåkning finns vid Säfsens alpin, endast ca 2,7 mil bort! Närmaste förskola samt tågförbindelse finns i Ställdalen, ca 2 mil. I Grängesberg, ca 2 mil finns det livsmedelsbutik och olika affärer! Det är ca 3 mil till Kopparberg, ca 3,5 mil till Ludvika, ca 11 mil till Örebro och 25 mil till Stockholm!

Spannarboda 213, Spannarboda, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Spannarboda 213

Villa
Spannarboda, Lindesbergs kommun
1 095 000 kr
122 + 14 m²
4 rum
1 342 m² tomt

Personliga visningstider kan ordnas! Mycket välskött 1-plansvilla med ett soligt och lantligt läge i den barnrika byn Spannarboda, som ligger ca 16 km Ö om Lindesberg. Det är endast 3 km till den populära friskolan i Pilkrog, där det både är förskoleverksamhet och F-5! Fastigheten ligger intill den lilla byvägen, som ej är speciellt trafikerad, 50 km råder! Villan inrymmer 4 rok, kaklad wc/dusch, wc/handfat samt tvättstuga. Ekonomisk fördelaktig uppvärmning via luft/vattenvärmepump-15+luftvärmepump-15 samt en kamin-22 för myseldning! Fiber. Här finns flera fina uteplatser, en liten damm med fontän, odlingsbänkar, fruktträd samt växthus! Lämplig för ex barnfamilj med husdjur, pga den inhägnade tomten. Garage/snickarbod/förråd. Närhet till samlingslokal med en aktiv hembygdsförening där det brukar anordnas dans, julspel, sommarcafé mm. Det är även gångavstånd till kyrka, bär och svamprika marker och på några kilometers avstånd finns badsjöar! Endast ca 20 min (bilresa) till Lindesberg, ca 40 min till Köping, Arboga, Nora, ca 55 min till Örebro, ca 1 timme till Västerås/Eskilstuna, ca 2,5 timme till Stockholm! I Lindesberg finns goda buss/tågförbindelser till ex Örebro.

Riddarskogen Björnbacken 270, Kloten, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Riddarskogen Björnbacken 270

Gård/Skog
Kloten, Lindesbergs kommun
1 900 000 kr
112 m²
4 rum
5,4 ha tomt

Mindre jordbruksfastighet belägen i en enastående vacker natur, med närhet till bad- och fiskevatten "Klotens fiskeparadis"! Här får man ofta möjlighet att se vilda djur, bl a älg, rådjur, tjäder mm! Bostadshus, 4 rok med bl a en tillbyggd hall på ca 13 kvm samt ett hemtrevligt originalkök med kamin! Jordvärme installerat-06, nytt tak-11, nya fönster-22/-23. Rejält uthus, ca 240 kvm, med plåttak-13/-16. Åker/bete/skogsmarken ligger samlat kring gården! Ca 2 km till byn, med fin badplats! Det finns tre företag i byn som anordnar olika aktiviteter bla vilddjurssafari, äventyrsbana, bubbleball, hyra kanot, cykel mm!

Norra Allmänningbo 210, Norra Allmänningbo, Lindesbergs kommun
Norra Allmänningbo 210, Norra Allmänningbo, Lindesbergs kommun, bild 2
Norra Allmänningbo 210, Norra Allmänningbo, Lindesbergs kommun, bild 3

Norra Allmänningbo 210

Villa
Norra Allmänningbo, Lindesbergs kommun
525 000 kr
78 + 78 m²
4 rum
1 260 m² tomt

Mycket vackert, soligt och naturskönt läge på hörntomt! Villan/fritidshuset inrymmer 4 rok, wc/bad samt hel källare med bla tvättstuga och garage, det finns även ett fristående garage med klinkersgolv! Luftvärmepump samt vattenburen system med värmepanna. Uterum och vedbod i trädgården! Kommunal parkmark i omgivningen. Det är ca 6 km (ca 10 min med bil) till Braxnäsbadet vid sjön Sörmogen och ca 1 mil till Riddarhyttan där närmaste livsmedelsaffär finns samt camping med badplats och minigolf! Gångavstånd till mycket fina svamp- och bärmarker! Ca 2,5 mil till Lindesberg, 7 mil till Örebro, 8 mil till Västerås och ca 18 mil till Stockholm!

  • Premium
Banmästarevägen 1, Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Banmästarevägen 1

Villa
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
495 000 kr
130 + 68 m²
6 rum
1 013 m² tomt

Trevlig villa med ett lugnt naturskönt läge, ändock med cykel/gångavstånd till mataffär, tågperrong och centrum! 6 rok, wc/dusch samt hel källarvåning! Nytt tak-16. Uppvärmning med pelletspanna-16. Rymlig altan med nytt räcke-16 och huset är ommålat -16/-18! Hörntomt med bärbuskar samt närhet till fina strövområden och badplats vid sjön Ljusnarn! Möjlighet till ett snabbt tillträde! I Kopparbergs centrum finns bla skola F-9, vårdcentral, apotek, bank, tandläkare, affärer, restauranger mm samt flera sevärda vackra, välbevarade byggnader och "Sveriges vackraste kyrka år 2006" en träkyrka från 1600-talet. Varje år lockas många besökare till den välkända Kopparbergs marknad som hålls vid Mickelsmäss och även till operan på Skäret som ligger vid Ljusnarns strand. Vidare så finns inom 1 mils avstånd golfbana i Stjärnfors och många sjöar, fiskevatten, vandringsleder och bär-/svamprika marker.

Långban, null, Filipstads kommun
  • Lör 4 maj
Långban, null, Filipstads kommun, bild 2
Långban, null, Filipstads kommun, bild 3

Långban

Fritidshus
Filipstads kommun
795 000 kr
30 m²
1 rum
668 m² tomt

Ett mysigt fritidsboende med ett högt soligt läge med en fantastiskt fin sjöutsikt över sjön Långban! Rum med pentry samt wc/dusch och sovloft! Sommarvatten via grävd vattenbrunn och nytt gemensamt avlopp-22. Fastigheten passar ypperligt såsom fritidsbostad! Fastigheten är belägen i den mindre fd gruvorten Långban och här finns bla ett gammalt gruvmuseum! Det är ca 2 mil till Filipstad och närmaste mataffär finns i Lejsöfors ca 1,5 mil.

  • Premium
  • Energieffektiv
Långban, null, Filipstads kommun

Långban

Tomt
Filipstads kommun
495 000 kr
760 m² tomt

Högt belägen tomt med sjöutsikt över sjön Långban! Gemensamt godkänt avlopp-22! Förhandsbesked finns gällande nybyggnad av fritidshus på max 85 kvm.

  • Energieffektiv
Långban STRANDEN 1, null, Filipstads kommun
  • Lör 4 maj
Långban STRANDEN 1, null, Filipstads kommun, bild 2
Långban STRANDEN 1, null, Filipstads kommun, bild 3

Långban STRANDEN 1

Fritidshus
Filipstads kommun
3 495 000 kr
167 + 50 m²
7 rum
1 070 m² tomt

Fantastiskt soligt sjöläge med strandtomt i den norra delen intill sjön Långban! 6-7 rok, ca 167 kvm samt inglasat uterum mot sjön! Här kan man njuta av en underbar sjöutsikt och möjligt att ha båt precis intill huset! Bergvärme. Uthus! Fastigheten passar likväl för permanent såsom fritidsbostad! Fastigheten är belägen i den mindre fd gruvorten Långban och här finns bla ett gammalt gruvmuseum! Det är ca 2 mil till Filipstad och närmaste mataffär finns i Lejsöfors ca 1,5 mil.

  • Premium
Kopparbergsvägen 14, Storå, Lindesbergs kommun

Kopparbergsvägen 14

Villa
Storå, Lindesbergs kommun
775 000 kr
75 + 31 m²
3 rum
1 187 m² tomt

Välvårdad/sjönära villa om 3 rok, wc/dusch som under de senaste åren försetts med nytt tak-21, luftvärmepump-21 och nya fönster-22! Möjlighet finns med ett snabbt tillträde! Gångavstånd till skolan som har årskurs 4-9, årskurs F-3 finns på Hagabackens skola i Guldsmedshyttan. Närhet till sjön Råsvalen, vårdcentral, apotek, mataffär, pizzerior, tågperrong, ishall, elljusspår, ishall och ca 100 m till busshållplats. I grannsamhället så finns även där mataffär, pizzeria, bensinmack, fin badplats mm!

Hedvägen 11, Bångbro, Ljusnarsbergs kommun
  • Budgivning pågår

Hedvägen 11

Villa
Bångbro, Ljusnarsbergs kommun
495 000 kr
72 + 72 m²
3 rum
1 114 m² tomt

Trevlig 1-plans villa som renoverats under sista åren. Ny pelletspanna-21, luftvärmepump-19! Fiber finns installerat. Ytskiktsrenovering har gjorts i alla rum på boendeplanet. Badrum renoverat -17 med kakel/klinker. Fantastiskt fin hörntomt med mycket bra odlingsmöjligheter, här finns bl a en insynsskyddande tuja/aroniahäck, ny plattsatt gång, odlingskragar med jordgubbar, trädgårdsland, fruktträd och växthus-20 mm. Endast ca 3 km till Kopparberg där det finns affärer, skola, vårdcentral mm. Mycket fina svamp- och bärmarker i omgivningen. Fina skidspår i närområdet. Bara ca 1,7 mil till närmaste slalombacke i Grängesberg. Ca 60 minuter till Romme Alpin / Säfsen Alpin som är mycket fina skidanläggningar. Ca 60 minuter till Grythyttans Gästgiveri. Ca 15 minuter till fin golfbana i Stjärnfors. Många badsjöar i området.

Prismavägen 14, Lindesberg, Stadsskogen 1, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Prismavägen 14

Radhus
Lindesberg, Stadsskogen 1, Lindesbergs kommun
2 395 000 kr
152 m²
4 rum
337 m² tomt

Mycket fin och välvårdad villa som passar likväl ex för paret med utflugna barn såsom barnfamiljen! Det finns sovrum både på botten- och övervåningen samt två st bad/duschrum. Lättskött, insynsskyddad tomt mot skogen. På baksidan kan man fridfullt njuta på den inglasade altanen eller på soldäck som även är utrustad med markiser. Härifrån kan man via en praktisk plattgång ta sig vidare för en härlig stund i ett Pernell spabad! Villan har i stort sett genomgående renoverats under de senaste åren, bl a, nytt fint tak -22, Epok kök-18, fiber-18, tvättstuga-18, innerdörrar-21, soldäck med markiser-20, isolerglasfönster-13 och de flesta ytskikten! Mycket fräscht och i skick utöver det vanliga! Enbilsgarage med fjärrstyrd port samt förråd. Närhet till förskola, skola, sjukhus, gym, sportarena och många fina natursköna promenadvägar samt badplats vid Ånäs båtklubb! Till centrum är det endast ca 1 km!

Lilläng 101, "Värdshuset Älgen", Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun

Lilläng 101, "Värdshuset Älgen"

Övrigt
Kopparberg, Ljusnarsbergs kommun
1 990 000 kr
5 206 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva Värdshuset "Älgen", som har ett fint affärsläge invid R50, här passerar många på väg upp mot Dalarna/söderut! Välkänd och inarbetad lunch/helg restaurang sedan ca 50 år tillbaka. I de gemytliga matsalarna finns plats för 64 st sittplatser. Här har nuvarande ägare sedan 1995 serverat husmanskost, helgbufféer och räkfrossor mm. Värdshuset och har fått många stammisar genom åren och har ca 30 000 st lunchgäster/år! Möjlighet att förvärva både fastigheten och inventarier! På bottenplan ligger restaurang med matsalar och kök och på övervåningen finns möjlighet till en egen lägenhet! Ett ypperligt tillfälle att bedriva en verksamhet, kombinerat med eget boende i en mycket vacker och anrik byggnad från 1864! Fastigheten är även möjlig att bygga om till ett fantastiskt fint boende med fina utrymmen Ca 8 km till Kopparberg, 3 mil till Lindesberg och 7 mil till Örebro. I Kopparbergs centrum finns bla skola F-9, vårdcentral, apotek, bank, tandläkare, affärer, restauranger mm samt flera sevärda vackra, välbevarade byggnader och "Sveriges vackraste kyrka år 2006" en träkyrka från 1600-talet. Varje år lockas många besökare till den välkända Kopparbergs marknad som hålls vid Mickelsmäss och även till operan på Skäret som ligger vid Ljusnarns strand. Vidare så finns inom ca 1 mils avstånd golfbana i Stjärnfors och många sjöar, fiskevatten (Kloten), vandringsleder och bär-/svamprika marker.

Stafettgatan 1, null, Lindesbergs kommun
  • Budgivning pågår

Stafettgatan 1

Tomt
Lindesbergs kommun
950 000 kr
5 873 m² tomt

Mycket fin industritomt med ett bra avskilt läge intill väg och en praktisk vändplan. Tomten är 5873 kvm, varav byggbar del är ca 1500 kvm.

  • Plus
Kopparbergsvägen 2, Storå, Lindesbergs kommun

Kopparbergsvägen 2

Villa
Storå, Lindesbergs kommun
680 000 kr
51 + 42 m²
1 427 m² tomt

1-plansvilla mycket lämplig för den mindre familjen, med en fin uppväxt tomt och gångavstånd till skola, vårdentral, apotek mm! Villan har tagits väl om hand, bl a har taket lagts om-05, bergvärme har installerats-09 samt nya fönster-21. Källaren är även renoverad-20, här finns gillestuga, wc/handfat, dusch, bastu, mindre sovrum/relaxrum samt tvättstuga/värmepumpsrum!

Visar alla 18