Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

Mäklare

Hyllevägen 7, Centralt, Staffanstorps kommun

Hyllevägen 7

Villa
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

3 795 000 kr

130 m²

5 rum

495 m² tomt

Välkommen till denna mycket välskötta och fina enplansvilla med inredd ovanvåning som är belägen längst ner på en lugn återvändsgata på eftertraktat läge i Staffanstorp! Här finns idag 5 rum och kök men erbjuder mängder av möjligheter för barnfamiljen eller paret som är på jakt efter ett hem att trivas i under lång tid framöver. Luftig och ljus planlösning med trevlig interiör. Inrymmer bl.a. kök med matplats, rymligt vardagsrum, ljust allrum, tre sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett och tvättstuga. Trivsamt uterum och tilltalande grönskande trädgård med stensatta uteplatser. Garage och förråd intill huset. Här bor ni verkligen i hjärtat av Staffanstorp, med närhet till allt man kan önska. Här finns gott om både förskolor, skolor och möjligheter till fritidsaktiviteter. Butiker och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Staffanstorp tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Ett boende som upplevs allra bäst på plats!

 • Uteplats
Västergatan 3A, Centralt, Staffanstorps kommun

Västergatan 3A

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

2 700 000 kr

103 m²

3 rum

6 252 kr/mån

26 214 kr/m²

Vilken glädje att vi återigen kan erbjuda en av de populära lägenheterna i Brf Biblioteksgården! På bästa läge nära all tänkbar service ligger denna trevliga marklägenhet om 103 kvadratmeter med inglasat uterum och två uteplatser. På framsidan finns en stensatt uteplats och från vardagsrummet når man ut till uteplatsen på baksidan med både stensättning och gräsmatta. Den luftiga och välplanerade lägenheten inrymmer bl.a. stort separat kök, rymligt vardagsrum, två sovrum, två helkaklade badrum, tvättrum och gott om förvaring. Här bor du verkligen i hjärtat av Staffanstorp, med närhet till allt man kan önska. Bara ett par stenkast bort ligger torget och i stadskärnan finns ett brett utbud av butiker, restauranger, läkarstation och apotek. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Staffanstorp tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Välkomna till ett tryggt, enkelt och rogivande liv på ett av de bästa lägena i Staffanstorp!

 • Uteplats
 • Hiss
Wibergs väg 6, Centralt, Staffanstorps kommun

Wibergs väg 6

Villa
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

4 195 000 kr

111 m²

4 rum

674 m² tomt

Attraktivt beläget på Wibergs väg 6 hittar vi denna välplanerade enplansvilla med källare om en totalyta på 221 kvm. Här erbjuds ett mycket trivsamt boende i en populär del av Staffanstorp. Villan erbjuder bl.a. rymligt kök med matplats, stort ljust vardagsrum med braskamin, tre sovrum, badrum och gästtoalett på entréplan. I källaren finns bl.a. hobbyrum, stort allrum, matkällare, rymlig tvättstuga och pannrum. Vidbyggt uterum, pergola, garage och isolerad snickarbod intill huset. Villan är i behov av modernisering men erbjuder ändå, trots sin ålder, oanade möjligheter till att bli ett riktigt fint hem. Här bor ni verkligen i en populär del av Staffanstorp, med närhet till allt man kan önska. Här finns gott om både förskolor, skolor och möjligheter till fritidsaktiviteter. Butiker och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Staffanstorp tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Härifrån når du snabbt till både Malmö, Lund och Köpenhamn. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Forsbergs väg 2, Författarbyn, Staffanstorps kommun

Forsbergs väg 2

Villa
Författarbyn, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

3 695 000 kr

125 m²

4 rum

800 m² tomt

Attraktivt beläget på Forsbergs väg 2 hittar vi denna välplanerade poolvilla i vinkel med källare om en totalyta på 305 kvm. Villan som ligger på en hörntomt har en fantastisk och insynsskyddad trädgård i soligt söderläge. Villan erbjuder bl.a. kök med matplats, stort ljust vardagsrum med braskamin, tre sovrum, badrum och gästtoalett på entréplan. I källaren finns bl.a. stort hobbyrum, allrum, matkällare, klädkammare, rymlig tvättstuga med dusch, toalett, matkällare, klädkammare, bastu och pannrum. Villan är i behov av renovering och modernisering men erbjuder ändå, trots sin ålder, oanade möjligheter till att bli ett riktigt fint hem. Vidbyggt poolhus och garage intill huset. Här bor ni verkligen i en populär del av Staffanstorp, med närhet till allt man kan önska. Här finns gott om både förskolor, skolor och möjligheter till fritidsaktiviteter. Butiker och restauranger likaså. Skulle ni någon gång, mot förmodan, vilja lämna Staffanstorp tillfälligt finns här även utmärkta kommunikationer. Härifrån når du snabbt till både Malmö, Lund och Köpenhamn. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Vendelvägen 24, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vendelvägen 24

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

2 995 000 kr

87 m²

3 rum

5 745 kr/mån

34 425 kr/m²

Välkommen till ett lugnt boende i Brf Bovieran i Staffanstorp. Här bor man i en 55+ förening i en välplanerad och ljus lägenhet i nyskick med balkong i soligt söderläge. Lägenheten som man når med hiss ligger högst upp i huset har extra takhöjd och känns luftig. Stort vardagsrum och öppen planlösning med köket. Smakfullt helkaklat badrum med dusch och tvättmöjlighet. I den stora gemensamma vinterträdgården finns boulebana, flertalet sociala sittplatser, en damm och massvis med palmer, träd och grönska som ger en rofylld miljö. Förutom vinterträdgården erbjuder föreningen en gemensamhetslokal och en gästlägenhet som kan bokas för gäster som övernattar. Vid entrén till bostaden finns möjlighet att placera ett café-set med utsikt över vinterträdgården. Ett modernt boende för dig som är 55+. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Vikhemsvägen 7 A, Vikhem, Staffanstorps kommun

Vikhemsvägen 7 A

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

1 295 000 kr

35 m²

1 rum

2 261 kr/mån

37 000 kr/m²

På omtyckta och populära Vikhem, Staffanstorps nya stadsdel, ligger denna välplanerade lägenhet i toppskick från 2019 med rymligt kök, vardagsrum med utgång till söderbalkong och ett helkaklat badrum. Lägenheten är 35 kvm och ligger på andra våningen. Hiss finns i huset och fiber finns indraget. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Domarringen 3, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Domarringen 3

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

4 995 000 kr

173 m²

8 rum

780 m² tomt

På ett av Staffanstorps bästa lägen ligger denna stora och välskötta 1,5-plansvilla i vinkel med uppvuxen trädgård och stort uterum. Huset som har haft samma ägare sedan det byggdes 1973 består av 8 rum varav 6 sovrum. Uppvuxen trädgård med flera uteplatser, växthus och liten damm. Huset värms upp med en luft/vatten värmepump och fiber är indraget. Utmärkt läge i Staffanstorp nära både centrum, skolor, förskolor och grönområden.

 • Plus
Nevisborg 6D, Nevisborg, Staffanstorps kommun

Nevisborg 6D

Lägenhet
Nevisborg, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

2 095 000 kr

92 m²

3 rum

6 287 kr/mån

22 772 kr/m²

Denna trevliga lägenhet är belägen på andra våningen i fastighet från 1993 och erbjuder 92 kvadratmeter med ett utmärkt läge i ett lugnt område. Tack vare att denna lägenheten är så välplanerat utnyttjas varenda kvadratmeter optimalt. Här erbjuds ett komplett boende med bl.a. öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum, tvättstuga och två sovrum. Härlig balkong i söderläge med fri utsikt och hiss från markplan. Bostaden är attraktivt belägen med närhet till bästa Staffanstorp har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man med kort promenadavstånd till förskolor, kommunikationer och butiker. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Västergatan 1 A, Centralt, Staffanstorps kommun
 • Budgivning pågår

Västergatan 1 A

Lägenhet
Centralt, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

3 095 000 kr

112 m²

3 rum

6 780 kr/mån

27 634 kr/m²

I populära Brf Biblioteksgården i centrala Staffanstorp ligger denna stora marklägenhet på hela 112 kvm. Lägenheten som ligger på en hörna har ett stort vardagsrum, kök med matplats i burspråk, två sovrum och två badrum varav ett sovrum har både egen klädkammare och privat badrum. Från vardagsrummet kommer man ut till den inglasade balkongen och vidare ut till uteplatsen som sträcker sig runt husets gavel. Centralt läge nära all tänkbar service så som butiker, restauranger, apotek, vårdcentral osv. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Frödings väg 1, Staffanstorp, Staffanstorps kommun

Frödings väg 1

Villa
Staffanstorp, Staffanstorps kommun
Svensk Fastighetsförmedling Staffanstorp

3 395 000 kr

116 m²

4 rum

547 m² tomt

På en hörntomt i Författarbyn ligger denna välskötta 1-plansvilla i vinkel med inredd källare och en totalyta om ca 215 kvm. Huset som har en äldre stil och standard har haft samma ägare sen det byggdes 1961. På entréplan finns bl a kök, vardagsrum, badrum och tre bra sovrum. Inredd källare med tvättstuga, verkstad och rejäla ytor för förvaring. Utmärkt läge på en hörna med trädgård i söderläge och uteplatser både i väster och söder. Nära Staffanstorps centrala delar med butiker, restauranger, apotek och annan service. I närheten finns även både skolor, förskolor och busshållplats. Välkommen på visning!

Visar alla 10