Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Svensk Fastighetsförmedling Varberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Gärdestigen 3, Karl Gustav, Varbergs kommun

Gärdestigen 3

Fritidshus
Karl Gustav, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 175 000 kr
55 m²
3 rum
1 009 m² tomt

På Gärdestigen 3 i gemytliga Ekegården finns detta smultronställe nu till salu! Här erbjuds bland annat två sovrum och ett vardagsrum med öppen spis med insats för de lite kyligare kvällarna. Även ett inglasat uterum med utgång till altan under tak samt till den uppvuxna trädgården. Fritidshuset är beläget med endast några minuters gångväg till sjön Mäsen med fin badplats.

Ramsåsvägen 22, Träslövsläge, Varbergs kommun
  • Sön 4 aug kl 13:15
Ramsåsvägen 22, Träslövsläge, Varbergs kommun, bild 2
Ramsåsvägen 22, Träslövsläge, Varbergs kommun, bild 3

Ramsåsvägen 22

Fritidshus
Träslövsläge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
3 695 000 kr
68 + 21 m²
4 rum
691 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus på Ramsåsvägen 22, ett riktigt smultronställe för dig som söker lugn och ro i naturskön miljö, endast en kort promenad från havet. Med en generös tomt på 691 kvm erbjuder detta fritidshus allt du kan önska för en avkopplande tillvaro. Fantastiskt fina omgivningar med naturreservat och fin sammanhållning i området med gemensamt midsommarfirande. Det ljusa och luftiga vardagsrummet med öppen spis ger en mysig atmosfär och gott om utrymme för socialt umgänge. Det moderna köket är utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter och erbjuder plats för matlagning och härliga måltider. De två sovrummen är rymliga och har gott om förvaringsutrymme. Badrummet är fräscht och funktionellt med dusch och tvättmaskin. På tomten finns även ett nybyggt attefallshus från 2018. Detta mysiga komplementbostadshus har ett eget badrum, vilket gör det perfekt som gästhus eller uthyrningsmöjlighet. Den stora, lummiga tomten inbjuder till både lek och avkoppling. Här finns flera uteplatser där du kan njuta av solen hela dagen. För de trädgårdsintresserade finns det gott om möjligheter att odla egna grönsaker eller blommor. Ramsåsvägen ligger i ett lugnt och idylliskt område med närhet till både natur och hav. Här har du gångavstånd till härliga badplatser vid havet och behagligt avstånd till stan.

  • Premium
Bostadsrätter nära natur och stad i Träslövs Trädgårdsstad - Etapp 2!, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
  • 19 lediga bostäder

Bostadsrätter nära natur och stad i Träslövs Trädgårdsstad - Etapp 2!

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
fr. 1 760 000 kr
44-79 m²
2-3 rum
3 272 kr/mån

Träslövs Trädgårdsstad växer så det knakar. På höjden, alldeles bredvid skogskanten planerar vi för 54 bostadsrätter om 2-4 rum och kök i BRF Rödeken. Fri månadsavgift ett helt år! Just nu erbjuder vi de 27 första som tecknar ett avtal i Brf. Rödeken etapp 1 och 2 på fri månadsavgift under det första året, värde ca 40 000 kr - 80 000 kr! På höjden, alldeles bredvid skogskanten i Träslövs Trädgårdsstad reser sig brf. Rödeken mot trädtopparna. Två flerbostadshus med totalt 54 lägenheter blir kronan på verket och de sista husen som byggs i området. Här hittar ni lägenheter om två till fyra rum och kök med vacker utsikt över åkerlandskapet och med natursköna promenadslingor runt husknuten. Förmodligen stöter du på en och annan mountainbike, orienterare eller hund på din morgonpromenad. Från lägenheten tar du enkelt en cykeltur till Apelvikens långa sandstrand eller in till centrum för att strosa på Varbergs kullerstensgator och njuta av den unika torghandeln, restauranger, caféer och nöjesliv. De två ståtliga sexvåningshusen med sina gråa träfasader och brunockrafärgade detaljer smälter väl in i omgivningen. Lägenheterna mellan 44 och 104 kvadratmeter har öppna planlösningar med plats för familj och vänner. fönster åt två håll som ger mycket ljus och väderskyddade balkonger som förlänger sommarsäsongen. På de två översta planen finns lägenheterna om 4 rum och kök som också har en öppen balkong. Här uppe på höjden är du herre på täppan och kan spana ut över de öppna ängarna i öster eller skogens och trädens skiftningar åt väster. Parkeringar finns både i garage och på parkeringar framför husen. På den gemensamma innergården kan du njuta i skuggan under pergolan och odla dina grönsaker i odlingslådorna.

  • Nybyggnadsprojekt
Kvarndammsvägen 20, Bua, Varbergs kommun
  • Sön 11 aug kl 11:00
Kvarndammsvägen 20, Bua, Varbergs kommun, bild 2
Kvarndammsvägen 20, Bua, Varbergs kommun, bild 3

Kvarndammsvägen 20

Villa
Bua, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
6 195 000 kr
167 + 50 m²
7 rum
1 228 m² tomt

Välkommen till Kvarndammsvägen 20 och denna moderna enplansvilla som uppfördes år 2018 med en hög standard och alla bekvämligheter som kan önskas. Med hela fem sovrum är detta hus perfekt för den stora familjen! Rummen präglas av ljus och rymd, med genomgående vitlaserade golv och generös takhöjd som skapar en inbjudande och luftig atmosfär. Den smarta layouten erbjuder gott om plats för avslappnade familjemiddagar och trevliga tillställningar med vänner. Här finns ett stort sovrum med walk-in-closet, vardagsrum, rymligt badrum, kök och matplats i öppen planlösning med en mysig braskamin, samt en utgång till trädgården. Dessutom finns ett praktiskt garage som ger gott om utrymme för både bil och förvaring. Njut av lugnet och naturen på natursköna Bua strand, med närhet till förskola, skola och busshållplats för en smidig vardag. Ett energisnålt hus med både solceller och batteri. Välkomna att anmäla ert intresse!

  • Premium
  • Energieffektiv
Välkommen till Brf Rödeken – Ditt framtida hem i Träslövs Trädgårdsstad!, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
  • 9 lediga bostäder

Välkommen till Brf Rödeken – Ditt framtida hem i Träslövs Trädgårdsstad!

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
fr. 2 630 000 kr
69-76 m²
3 rum
4 462 kr/mån

På höjden, alldeles bredvid skogskanten i Träslövs Trädgårdsstad reser sig brf. Rödeken mot trädtopparna. Här erbjuder Derome i den första etappen 27 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Brf Rödeken är drömmen för dig som vill kombinera lugnet nära naturen med stadslivet bara en cykeltur bort. Fri månadsavgift ett helt år! Just nu erbjuder vi de 15 första som tecknar ett avtal i Brf. Rödeken på fri månadsavgift under det första året. De två ståtliga sexvåningshusen smälter väl in i omgivningen med sina gråa träfasader och ockrafärgade detaljer. Lägenheterna som finns är tvåor, treor och fyror mellan 44 och 104 kvadratmeter. De har öppna planlösningar med plats för familj och vänner, fönster åt två håll som ger mycket ljus. De inglasade balkongerna blir en plats att njuta av och ger en härlig utblick. Här kan du hänga stora delar av året med en bok eller varför inte dra fram sällskapsspelet? På de två översta planen finns lägenheterna om 4 rum och kök som också har en öppen balkong. Här uppe på höjden är du herre på täppan och kan spana ut över de öppna ängarna i öster eller skogens och trädens skiftningar åt väster. På den gemensamma innergården kan du bjuda grannen på kaffe i skuggan under pergolan eller pyssla om dina grönsaker och blommor som spirar i någon av föreningens odlingslådor. Bilen parkerar du smidigt i parkeringsgaraget under husen eller på parkering utomhus. Vissa parkeringar har även elbilsladdning. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd som ligger på garageplanet. Här nere hittar du också cykelparkeringar och det gemensamma delningsförrådet. I brf. Rödeken bor du i ett unikt läge med närhet till havet och med naturen inpå knuten. På tio minuters cykelavstånd når du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser.

  • Nybyggnadsprojekt
Drottninggatan 2C, Centrum, Varbergs kommun

Drottninggatan 2C

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 975 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 453 kr/mån
33 761 kr/m²

Drömmer du om ett bekvämt och centralt beläget hem i Varberg? Nu har du chansen att upptäcka det perfekta boendet som kombinerar komfort, närhet till allt och en fantastisk livsstil endast en kort promenad bort. Läget är utöver det vanliga, lugnt men ändå med direkt närhet till stadens pulserande hjärta. Gångavstånd till hela Varbergs utbud av restauranger, caféer och havet! Det ingår en garageplats med elbilsladdare i avgiften. Det är både praktiskt och tryggt att man kan ta hissen direkt från garaget upp till andra våningen där man finner en välplanerad och trevlig lägenhet. Möjlighet till omgående tillträde finns! Så varför vänta? Ta chansen att upptäcka det bästa av Varberg med Drottningatan 2C. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya hem!

  • Balkong
  • Hiss
Attestorp, Väröbacka, Varbergs kommun
Attestorp, Väröbacka, Varbergs kommun, bild 2
Attestorp, Väröbacka, Varbergs kommun, bild 3

Attestorp

Gård/Skog
Väröbacka, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
4 950 000 kr
130 m²
5 rum
5,6 ha tomt

Välkommen till Attestorp, en idyllisk gård från 1850-talet i Väröbacka som sträcker sig över 5,5 hektar av grönskande natur. Denna vackert belägna gård erbjuder en unik möjlighet för den som söker ett fridfullt liv på landet, utan att kompromissa med närheten till bekvämligheter. Med en fantastisk utsikt över havet och det omgivande landskapet och en atmosfär av lugn och ro, är Attestorp den perfekta platsen för både avkoppling och odling av drömmar. Gården omges av böljande åkrar och frodiga skogar, vilket skapar en harmonisk inramning och bjuder på ständigt skiftande naturscenerier. Här kan du njuta av fågelkvitter och vindens sus i trädkronorna medan du promenerar längs de privata stigarna, eller kanske till och med påbörja ditt eget lantbruksprojekt på den generösa markytan. Bostaden på gården är charmig och välskött, med möjligheter för både familjeliv och gäster. Trädgården runt huset är prunkande och inbjuder till utomhusaktiviteter och avkoppling, medan de öppna fälten ger utrymme för kreativa projekt eller utökning av odlingsbara ytor. För den som söker en plats där livet kan levas i samklang med naturen, med utrymme för både stora visioner och enkla nöjen, är gården Attestorp den perfekta lösningen. Välkommen att upptäcka ett liv i harmoni på denna underbara gård – ditt nya hem väntar på dig!

  • Premium
  • Uteplats
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Fredsgatan 13, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Fredsgatan 13

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 595 000 kr
53,9 m²
2 rum
vån 2
3 991 kr/mån
48 145 kr/m²

På Fredsgatan 13 öppnas dörren till en ljus hemvärld där kreativitet, genuint hantverk och högklassig nordisk design har fått ta stor plats. Denna välplanerade 2:a om 54 kvadratmeter upplevs trots sitt centrala toppläge som en sinnlig fristad från vardagens puls. Här har allt från de stora penseldragen till materialval och de små detaljerna valts och skapats med en enastående känsla för färg och form. Lägenheten imponerar även med dess välplanerade planlösning som bjuder in till generösa sociala ytor där ljuset gärna tittar in. Solen lyser morgon som kväll på den rymliga balkongen som omfamnas av den mysiga innergården som också fungerar som en gemensam trädgård med riklig plats för socialt utomhusliv. Perfekt beläget med gångavstånd till allt man behöver - matbutik, shopping, badplats, restauranger, tågstation, motionsslinga och gym, blir vardagen enkel och bekväm. Varför inte börja dagen med en promenad längs den vackra strandpromenaden, runt Subbe fyr och över Hästhagaberget? Avsluta med en kopp kaffe på Kustbageriet och handla färska råvaror och blommor på torget på vägen hem.

  • Premium
  • Hiss
Årnäsvägen 25A, Åskloster, Varbergs kommun
Årnäsvägen 25A, Åskloster, Varbergs kommun, bild 2
Årnäsvägen 25A, Åskloster, Varbergs kommun, bild 3

Årnäsvägen 25A

Villa
Åskloster, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
6 450 000 kr
190 m²
6 rum
1 163 m² tomt

Denna charmiga villa om 1,5 plan erbjuder en generös boyta på hela 190 kvm, perfekt för familjen som söker både utrymme och komfort. Huset stoltserar med fyra rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för både familjemedlemmar och gäster. Här kan du vakna upp till en fin havsutsikt varje morgon och njuta av fridfulla kvällar i den lugna omgivningen. Det stora dubbelgaraget är en dröm för bilentusiasten eller för dig som behöver extra förvaringsutrymme. Här finns plats för både fordon och hobbyprojekt, med enkel access direkt från huset. Årnäs är känt för sin natursköna omgivning och närhet till havet, vilket gör det till ett paradis för naturälskare och de som söker en rogivande livsstil. Samtidigt har du bekvämligheten av närhet till Varbergs alla bekvämligheter. Denna villa på Ärnäsvägen 25A är inte bara ett hem, det är en livsstil. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska bostad som kombinerar lyx, bekvämlighet och en oslagbar miljö. Kontakta oss idag för en visning och ta första steget mot ditt nya drömboende!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kyrkogårdsvägen 3, Oskarsdal, Varbergs kommun
Kyrkogårdsvägen 3, Oskarsdal, Varbergs kommun, bild 2
Kyrkogårdsvägen 3, Oskarsdal, Varbergs kommun, bild 3

Kyrkogårdsvägen 3

Lägenhet
Oskarsdal, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 850 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4
3 923 kr/mån
52 778 kr/m²

Drömmer du om att flytta in i en helt nyproducerad bostadsrätt samtidigt som du vill slippa vänta den långa byggtiden på inflytt? Då har du hittat rätt! Nu kan vi stolt presentera en fantastisk tvårumslägenhet i det nya kvarteret Tärnan i centrala Varberg! Lägenhetens 54 kvadratmeter är ytterst välplanerade och spännande vinklar skapar en rymlig känsla. Valen i lägenheten är gjorda med omsorg och hela projektet - från minsta lilla detalj andas nytänk, hållbarhet och kvalitet! Bostaden är belägen på våning 4 av 6 och härifrån blickar du ut över staden, havet, Fästningen och balkongen med sitt ypperliga västerläge ger möjlighet till härlig kvällssol. Kvarteret Tärnan är nu färdigbyggt och här finns allt du kan tänka dig för en smidig vardag! Bland annat bilpool, utlämningsboxar för matleverans från Coop, laddning för elbil och elcykel samt en gemesam lokal med möjlighet till co-workingspace. Likaså finns en gästlägenhet, växthus och en gemensam takterrass med magnifik utsikt. Kan detta vara din nya bostad? Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
  • Hiss
Vallinsvägen 34F, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 34F

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 195 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 469 kr/mån
40 648 kr/m²

Flytta in bomedelbart eller när det passar dig! Drömmer du om att flytta in i en nybyggd lägenhet nu direkt? Då finns här en fin möjlighet när vi erbjuder en mycket välplanerad tvårumslägenhet med fin interiör i Brf Glanslinden. Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en balkong och utöver det finns ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Brf Glanslinden består av tre hus som alla får ett modernt och sobert utseende med en grön matt träfasad. I Glanslinden finns 'Lunden' - en gemensamhetslokal som du kan använda som ett extra vardagsrum för privata tillställningar eller föreningens aktiviteter och styrelsemöten. Eller varför inte som kontor när du väljer att jobba eller plugga hemifrån? 'Lilla Glanslinden' är föreningens övernattningslägenhet. Den kan du som bor i föreningen enkelt hyra när familj eller vänner är på besök. På entréplan finns också lägenhetsförråd, cykelparkering, miljörum och fyra garageplatser per hus. Det finns även parkeringsmöjligheter utomhus. Vissa parkeringar har elbilsladdning för dig som har elbil. I Träslövs Trädgårdsstad kan du leva ett bekvämt och avkopplande liv med fina naturområden runt knuten samtidigt som du har cykelavstånd in till centrum och ner till havet. Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Drottninggatan 32, Centrum, Varbergs kommun
Drottninggatan 32, Centrum, Varbergs kommun, bild 2
Drottninggatan 32, Centrum, Varbergs kommun, bild 3

Drottninggatan 32

Lägenhet
Centrum, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 795 000 kr
87 m²
2 rum
vån 2/2
8 052 kr/mån
32 126 kr/m²

Denna underbara tvåa har ett oslagbart läge på Drottninggatan i centrala Varberg. Här har Ni allt man behöver inom bekvämt räckhåll och Varbergs vackra strandpromenad och det pittoreska fästningsområdet precis runt hörnet. Shopping, restauranger och caféer finns i överflöd i grannskapet och allt detta med gångavstånd från din framtida bostad. Lägenheten är rymlig och välplanerad med sina generösa 87 kvadratmeter. Här finns gott om plats att trivas på och skapa just ert drömhem! Några av fördelarna är det centrala läget som gör det enkelt att del av Varbergs härliga puls. Ni har nära till natur och hav. Den trevliga balkongen där man njuter av solen och avkoppling. Det stora välutrustade köket för matlagningsentusiasten och rymden i lägenheten som ger god förvaring och luftig känsla. Det här är en unik möjlighet att äga en fantastisk tvåa mitt i Varberg. Låt inte detta tillfälle gå dig ur händerna. Kontakta oss nu för att boka en visning och upplev Drottninggatan 32 själv. Välkommen hem!

  • Premium
Höggärdsvägen 16C, Gödestad, Varbergs kommun

Höggärdsvägen 16C

Villa
Gödestad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 100 000 kr
74 m²
5 rum
1 289 m² tomt

Detta torp, med sin rustika karaktär och historiska charm, är perfekt för den händige som är redo att ta sig an ett spännande renoveringsprojekt. I Gödestad och dess idylliska omgivningar med vackra naturlandskap runtomkring, erbjuds här en rofylld plats med närhet till både stadens bekvämligheter och naturens lugn. Då huset är i behov av kraftig renovering eller kanske till och med rivning finns det här stor potential och många möjligheter för er som önskar återställa husets äldre charm och karaktär med moderna bekvämligheter, men också för er som vill bygga ett helt nytt hus och skapa er alldeles egna drömbostad på landsbygden. Ta chansen att bli ägare till detta spännande renoveringsprojekt! Natursköna Gödestad är en aktiv ort med en hembygdsförening som erbjuder flertalet aktiviteter och möten av olika slag i den gamla skolan mitt i byn. Här finns alla möjligheter till ett aktivt liv då det i närområdet finns utegym, löpspår, vandringsleder på Galgberget med fina utsiktsplatser, isbana med belysning, lekplatser och inte minst Harabäckens golfbana. Det finns också kulturhistoriska platser och monument väl värda ett besök såsom den gamla Kyrkoruinen, föremålsmuseum och kyrkan belägen mitt i byn. För de små finns Ekebo förskola, därefter går man på Göthriks skola F-6 för att sedan början 7:an i Rolfstorp. Goda bussförbindelser till både Varberg och Ullared. Några minuter bort finns Rolfstorps samhälle med bland annat F-9 skola, mataffär och fina strövområden. Varbergs centrum nås på knappt 15 minuter och till motorvägen tar det drygt 5 minuter. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område men inom sammanhållen bebyggelse. Varmt välkommen att boka in dig till visningen!

Trönninge 40, Trönninge, Varbergs kommun

Trönninge 40

Tomt
Trönninge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 550 000 kr
1 153 m² tomt

Om du är intresserad av att bygga ditt drömhus på en plats med lugn och vacker natur så är detta tillfället för dig! Varbergshus levererar ditt drömhus då tomten är knuten till dem. Tomten ligger i ett lugnt område och har en fantastisk utsikt över omgivningarna. Det är en perfekt plats för dig som vill ha en avkopplande livsstil, men samtidigt ha nära till allt som Varberg har att erbjuda. Husförslag samt kalkyler är framtaget av Varbergshus i olika storlekar och stilar med stor valfrihet vilket hus ni villa bygga! Kontaktperson från Varbergshus är Annica Svahn och hon nås på 0340-66 64 61 alt [email protected] På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Älgarestigen 12, KARL GUSTAV, Varbergs kommun
Älgarestigen 12, KARL GUSTAV, Varbergs kommun, bild 2
Älgarestigen 12, KARL GUSTAV, Varbergs kommun, bild 3

Älgarestigen 12

Fritidshus
KARL GUSTAV, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 600 000 kr
69 + 9 m²
4 rum
1 024 m² tomt

Välkomna till detta smultronställe i mycket gott skick med sol från morgon till kväll samt en vacker utsikt över naturen och en glimt av sjön Mäsen. En supermysig välrenoverad fritidsbostad i omtyckta Jytatorp! Tomten är solrik och fint uppvuxen med gott om utrymme för odling och lek samt att här finns flertalet uteplatser. Här kan du njuta av tillvaron ostört och det är en plats att åka till för att få ett härligt miljöombyte och för att koppla av. Huset passar för den kräsne fritidshusspekulanten som vill ha god standard och kunna nyttja huset året om. Här finns ett rymligt vardagsrum med stora fönster ut mot de gröna omgivningarna samt ett fint öppet kök med matplats, ett fräsch badrum och tre sovrum. Här bor du få förunnat i en skyddad och privat miljö med en påfallande känsla av lugn och harmoni och naturen med som närmsta granne. Gångavstånd till fin badplats med badbrygga och bastuflotte samt möjlighet till båtplats i sjön Mäsen. Varmt välkomna till denna natursköna idyll!

  • Premium
Vallinsvägen 40, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 40

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
3 195 000 kr
73 m²
3 rum
vån 6/6
4 721 kr/mån
43 767 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Vintern -25/26
  • Balkong
  • Hiss
Vallinsvägen 40, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 40

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 760 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/6
3 272 kr/mån
40 000 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Vintern -25/26
  • Balkong
  • Hiss
Vallinsvägen 40, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 40

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 895 000 kr
76 m²
3 rum
vån 1/6
4 915 kr/mån
38 092 kr/m²

På höjden, alldeles bredvid skogskanten i Träslövs Trädgårdsstad reser sig brf. Rödeken mot trädtopparna. Här erbjuder Derome i den andra etappen 27 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Brf Rödeken är drömmen för dig som vill kombinera lugnet nära naturen med stadslivet bara en cykeltur bort. Fri månadsavgift ett helt år! Just nu erbjuder vi de 27 första som tecknar ett avtal i Brf. Rödeken etapp 1 och 2 på fri månadsavgift under det första året, värde ca 40 000 kr - 80 000 kr! De två ståtliga sexvåningshusen smälter väl in i omgivningen med sina gråa träfasader och ockrafärgade detaljer. Lägenheterna som finns är tvåor, treor och fyror mellan 44 och 104 kvadratmeter. De har öppna planlösningar med plats för familj och vänner, fönster åt två håll som ger mycket ljus. De inglasade balkongerna blir en plats att njuta av och ger en härlig utblick. Här kan du hänga stora delar av året med en bok eller varför inte dra fram sällskapsspelet? På de två översta planen finns lägenheterna om 4 rum och kök som också har en öppen balkong. Här uppe på höjden är du herre på täppan och kan spana ut över de öppna ängarna i öster eller skogens och trädens skiftningar åt väster. På den gemensamma innergården kan du bjuda grannen på kaffe i skuggan under pergolan eller pyssla om dina grönsaker och blommor som spirar i någon av föreningens odlingslådor. Bilen parkerar du smidigt i parkeringsgaraget under husen eller på parkering utomhus. Vissa parkeringar har även elbilsladdning. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd som ligger på garageplanet. Här nere hittar du också cykelparkeringar och det gemensamma delningsförrådet. I brf. Rödeken bor du i ett unikt läge med närhet till havet och med naturen inpå knuten. På tio minuters cykelavstånd når du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser.

  • Nyproduktion
  • Vintern -25/26
  • Uteplats
  • Hiss
Vallinsvägen 34C, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 34C

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/4
3 549 kr/mån
42 500 kr/m²

Drömmer du om att flytta in i en nybyggd lägenhet nu direkt? Då finns här en fin möjlighet när vi erbjuder en mycket välplanerad tvårumslägenhet med fin interiör i Brf Rosenapeln. Lägenheten har kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en balkong och utöver det finns ett rymligt sovrum samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Brf Rosenapeln består av tre hus som alla får ett modernt och sobert utseende med en svart matt träfasad. Här finns även en gemensamhetslokal som du kan använda som ett extra vardagsrum för privata tillställningar eller föreningens aktiviteter och styrelsemöten. Eller varför inte som kontor när du väljer att jobba eller plugga hemifrån? Övernattningslägenhet finns dessutom, den kan du som bor i föreningen enkelt hyra när familj eller vänner är på besök. På entréplan finns också lägenhetsförråd, cykelparkering, miljörum och fyra garageplatser per hus. Det finns även parkeringsmöjligheter utomhus. Vissa parkeringar har elbilsladdning för dig som har elbil. I Träslövs Trädgårdsstad kan du leva ett bekvämt och avkopplande liv med fina naturområden runt knuten samtidigt som du har cykelavstånd in till centrum och ner till havet. Välkommen hem till denna inflyttningsklara och fina lägenhet!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Espeviksvägen 22 (tomt 2), Espevik, Varbergs kommun

Espeviksvägen 22 (tomt 2)

Tomt
Espevik, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 495 000 kr
1 438 m² tomt

I mysiga Espevik finns just nu två tomter till salu där du kan bygga ditt egna drömboende. Det finns fina promenadstråk och havet är bara några minuters promenad bort - perfekt för dig som gillar lugnet vid vattnet. Årnäs bjuder på charmiga småbåtshamnar, sandstränder och olika badställen. Med en båt tar du dig snabbt ut på havet och de närliggande öarna, eller så väljer du en lugn dag i en av badvikarna. Området är omgivet av öppna fält, naturreservat, skog och hav, vilket ger möjligheter till en riktig naturupplevelse. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men Varbergshus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Annica Svahn på Varbergshus för mer information, 0340-66 64 41 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Havstorp, Rolfstorp, Varbergs kommun

Havstorp

Tomt
Rolfstorp, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
1 095 000 kr
1 100 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt på ett unikt och högt läge med fantastisk vidsträckt vy över Himledalen och Grimetons världsarv. Missa inte tillfället att förvärva denna tomt med sällsynt bra läge och möjlighet att bygga din drömbostad. Tomten är högt och naturskönt belägen utan insyn och intill bergssluttning med skog och grönska runtomkring. Tomtens storlek kommer efter avstyckning bli ca 1100kvm och det finns ett positivt förhandsbesked för byggnation som gäller till 2024. Tomten är inte knuten till någon husleverantör men vid önskemål finns möjlighet att anlita Havstorp Bygg & Inredning som entreprenör som ansvarar för byggnationen och med erfarna snickare i ett nära samarbete med lokala aktörer utformar ni tillsammans ert drömboende. I Rolfstorp bor man tryggt och barnvänligt och här finns mataffär, Rolfstorps skola (F-9) och förskola. Fina strövområden i närheten och goda bussförbindelser till både Varberg och Ullared samt bara några minuters bilväg till motorvägen, Varberg centrum samt tågstation för den som pendlar. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Mer information om förhandsbesked och byggnation i inlandet finns under dokument. Observera att huset på bilden är endast ett exempelhus från Havstorp Bygg & Inredning och överensstämmer inte med verkliga förhållanden. För information avseende hustyper, beskrivningar och entreprenadens genomförande hänvisas till Havstorp Bygg & Inredning. Kontakta mäklaren för mer information. Välkommen med din intresseanmälan!

Vallinsvägen 40, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 40

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
2 730 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/6
4 462 kr/mån
39 565 kr/m²

Derome bygger vidare i Träslövs Trädgårdsstad. Den här nyproducerade lägenheten i brf. Rödeken i Varberg med tre rum och kök erbjuder en unik möjlighet för dig att skapa ditt drömhem från grunden. Fri månadsavgift ett helt år! Just nu erbjuder vi de 15 första som tecknar ett avtal i Brf. Rödeken på fri månadsavgift under det första året. På höjden, alldeles bredvid skogskanten i Träslövs Trädgårdsstad reser sig brf. Rödeken mot trädtopparna. Här erbjuder Derome i den första etappen 27 bostadsrätter om två till fyra rum och kök. Brf Rödeken är drömmen för dig som vill kombinera lugnet nära naturen med stadslivet bara en cykeltur bort. De två ståtliga sexvåningshusen smälter väl in i omgivningen med sina gråa träfasader och ockrafärgade detaljer. Lägenheterna som finns är tvåor, treor och fyror mellan 44 och 104 kvadratmeter. De har öppna planlösningar med plats för familj och vänner, fönster åt två håll som ger mycket ljus. De inglasade balkongerna blir en plats att njuta av och ger en härlig utblick. Här kan du hänga stora delar av året med en bok eller varför inte dra fram sällskapsspelet? På de två översta planen finns lägenheterna om 4 rum och kök som också har en öppen balkong. Här uppe på höjden är du herre på täppan och kan spana ut över de öppna ängarna i öster eller skogens och trädens skiftningar åt väster. På den gemensamma innergården kan du bjuda grannen på kaffe i skuggan under pergolan eller pyssla om dina grönsaker och blommor som spirar i någon av föreningens odlingslådor. Bilen parkerar du smidigt i parkeringsgaraget under husen eller på parkering utomhus. Vissa parkeringar har även elbilsladdning. Alla lägenheter har ett tillhörande förråd som ligger på garageplanet. Här nere hittar du också cykelparkeringar och det gemensamma delningsförrådet. I brf. Rödeken bor du i ett unikt läge med närhet till havet och med naturen inpå knuten. På tio minuters cykelavstånd når du Varbergs hela utbud av handel, torgliv, mat- och kulturupplevelser.

  • Nyproduktion
  • Hösten 2025
  • Balkong
  • Hiss
Trilsbergsvägen 1 (tomt 9), Trönninge, Varbergs kommun

Trilsbergsvägen 1 (tomt 9)

Villa
Trönninge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
4 989 000 kr
102 m²
3 rum

Välkommen till Trilsbergsvägen 1, en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet med Varbergshus i det idylliska området Trönninge i Varberg. Här marknadsförs ett enplanshus om 102,4 kvm med 3 RoK med 2 sovrum och ett totalpris som inkluderar ett nyckelfärdigt hus. Denna byggklara hörntomt på hela 715 kvm är inte bara en plats för ditt framtida hem, det är också en inbjudan till en livsstil som du längtat efter. Det finns även möjlighet att välja andra hustyper på denna tomt då valfriheten är stor med Varbergshus. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men Varbergshus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Josefine Eriksson på Varbergshus för mer information, 0340-58 56 41 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

  • Nyproduktion
Vallinsvägen 40, Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun

Vallinsvägen 40

Lägenhet
Träslövs Trädgårdsstad, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
3 295 000 kr
76 m²
3 rum
vån 6/6
4 915 kr/mån
43 355 kr/m²
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Trollsmultronvägen 11 (tomt 1), Trönninge, Varbergs kommun

Trollsmultronvägen 11 (tomt 1)

Villa
Trönninge, Varbergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Varberg
5 733 000 kr
129 m²
6 rum
897 m² tomt

Välkommen till Trollsmultronvägen 11, en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om det perfekta hemmet med Varbergshus i det idylliska området Trönninge i Varberg. Här marknadsförs ett enplanshus om 129 kvm med 6 RoK med 4 sovrum och ett totalpris som inkluderar ett nyckelfärdigt hus. Denna byggklara tomt på hela 897 kvm är inte bara en plats för ditt framtida hem, det är också en inbjudan till en livsstil som du längtat efter. Tomt 3 och 4 är sålda och tomt 1 & 2 finns fortfarande till salu. Observera att objekten marknadsförs via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida, men Varbergshus ansvarar för försäljningen och sluter avtal. Kontakta Josefine Eriksson på Varbergshus för mer information, 0340-58 56 41 alt [email protected] och läs mer på varbergshus.se. På Varbergshus får du vara med att utforma ditt eget hus tillsammans med våra husdesigners/säljare. Vi ansvarar för hela byggnationen genom totalentreprenad med lokala entreprenörer. Varbergshus är Hallands ledande husleverantör, var fjärde hus som byggs i Halland är ett Varbergshus. Att vi är en del av Derome innebär trygghet i alla led, från skog till färdigt hus.

Visar 1 - 25 av 35