Mäklare Sanna Soininen

Sanna Soininen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ökna Åtorp 362, Ökna Åtorp, Arboga kommun

Ökna Åtorp 362

Fritidshus
Ökna Åtorp, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
1 095 000 kr
38 m²
2 rum
1 793 m² tomt

Välkomna till Ökna Åtorp 362 och detta fina fritidshus invid Arbogaån. Här erbjuds en trivsam plats med natursköna omgivningar. Möjlighet till bad och båtplats finns vid bryggan nedanför tomten. Stugan rymmer allrum, kök och matplats i öppen planlösning samt intilliggande badrum och sovrum. Under senare år har yttertaket renoverats samt en altan under tak uppförts med härlig utsikt över ån. På fastigheten finns även gäststuga med förråd och en redskapsbod. Friköpt trädgårdstomt med grönytor och fruktträd. Arboga är beläget med goda pendlingsavstånd till Stockholm, Västerås och Örebro. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Tallbacksvägen 13, Hästnäs, Arboga kommun
  • Budgivning pågår

Tallbacksvägen 13

Villa
Hästnäs, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 000 000 kr
85 m²
2 rum
1 720 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Tallbacksvägen 13 och ett av Hästnäs finaste lägen invid Hjälmarens vatten. Huset har omhändertagits av samma ägare sedan 1998 och har genomgått många renoveringar sedan dess. Planlösningen rymmer en välkomnande entré, kök med stor matplats och braskamin, tvättstuga, badrum, vardagsrum och sovrum. På fastigheten finns även uthus med förrådsutrymmen, snickarbod och gästrum samt jordkällare. Med fastighetsköpet ingår rättigheter till kräftfiske. Hörntomt med fina grönytor och planteringar intill gångväg ned till brygga med bad- och båtplats. Hästnäs är ett välskött område med hamn, promenadstråk invid vattnet och barnvänlig badplats. Från hamnen tar du dig enkelt ut på Hjälmaren där vackra utflyktsmål finns som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Via samfällighetsföreningen ordnas gemensamma fester och aktiviteter såsom midsommarfiranden, kräftskiva och majbrasa. Området är beläget med goda pendlingsavstånd till Stockholm, Västerås och Örebro. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Storgatan 55C, Centralt, Arboga kommun

Storgatan 55C

Radhus
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 750 000 kr
144 + 19 m²
5 rum
122 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Storgatan 55C och detta fina radhus i centrala Arboga. Huset fördelar sig i tre våningar och rymmer i entréplan en välkomnande hall med klädkammare, ljust kök med matplats, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Övervåning med två sovrum, badrum och allrum som kan göras om till fler sovrum. Högst upp finns inredd vindsvåning som passar perfekt för tonåringen, gästerna eller som lekrum för barnen. Här finns även ytterligare ett badrum och en bastu. Lättskött och trivsam trädgård med trädäck, grönyta och plattläggning, här kan morgon- och förmiddagssolen avnjutas. Samfällighet med god ekonomi som utfört både takbyte, installation av solceller och fasadrenovering. Carport finns att tillgå i länga och på innergården finns en lekplats för barnen. Mycket bra läge i de äldre delarna av Arboga med närhet till strövområden vid Arbogaån. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Tyringe 315, Tyringe Findla, Arboga kommun
  • Budgivning pågår

Tyringe 315

Villa
Tyringe Findla, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 985 000 kr
177 + 26 m²
6 rum
2 575 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Tyringe 315 och denna 1-plansvilla med stor trädgård och insynsskyddat läge. Huset rymmer 5 sovrum och det finns även möjlighet till fler. Här finns också ett renoverat kök, kaklat badrum med badkar, allrum med kamin och ett inglasat uterum. Intill huset finns även ett rymligt soldäck! Fiber finns installerat. På tomten finns även en uppfart med plats för flertalet bilar, garage med betonggolv, förråd, redskapsbod samt vedbod. Här bor du i ett attraktivt läge omgiven av vacker natur och cykelavstånd till bad i Hjälmaren. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Från Tyringe tar du dig till Arboga med bil på ca 10 minuter och till Eskilstuna ca 40 minuter. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Karmansbo 48, Karmansbo, Skinnskattebergs kommun

Karmansbo 48

Villa
Karmansbo, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
3 495 000 kr
164 m²
6 rum
2 335 m² tomt

Varmt välkomna till Karmansbo 48 och denna fina enplansvilla uppförd 1993. Här erbjuds ett lugnt och trivsamt boende med möjlighet till bad och fiske i Hedströmmen, nyttjanderätt finns till vattenlinjen. Villans planlösning rymmer en välkomnande entré, tre-fyra sovrum, rymligt kök med matplats, vardagsrum, allrum med kamin, hobbyrum, gästtoalett, badrum, tvättstuga samt utrymme med bastu och dusch. Från allrummet nås utgång till inglasat uterum och uteplats med spabad. Bergvärme, solcellsanläggning och fiber finns installerat. På fastigheten finns även dubbelgarage med elbilsladdare, uthus med förrådsutrymmen och vedbod. Naturskön trädgårdstomt med grönytor och uteplatser, här kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och bevittna årstidernas skiftningar. Fastigheten är belägen med närhet till historierika omgivningar vid Karmansbo bruk, förskola och fiskesjöar. Karmansbo ligger även ca 10 minuter ifrån Kolsva med matbutik, skolor, vårdcentral och restauranger. Pendlingsavstånd till Örebro och Västerås. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Aspa 510, Aspa, Kungsörs kommun

Aspa 510

Villa
Aspa, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 495 000 kr
150 + 16 m²
6 rum
1 891 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Aspa 510, här erbjuds ett lugnt och familjevänligt boende på landet. Här finns ett soldattorp som renoverats och byggt5 till 1977. Villan rymmer nu en hall som binder samman husen, kök med matplats, vardagsrum, badrum och tvättstuga, wc, fyra till fem sovrum samt gott förvaringsutrymme. Bergvärme och fiber finns installerat. Naturskön trädgårdstomt om 1891 kvm, här finns fruktträd, bärbuskar och grönytor. Altan finns vid husets baksida, samt ett trädäck intill pool. På fastigheten finns även växthus, uthus med förrådsutrymmen, vedförråd och isolerat rum samt en jordkällare. Goda pendlingsavstånd från Örebro, Arboga och Stockholm. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Österled 4A, Centralt, Arboga kommun

Österled 4A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 286 kr/mån
5 691 kr/m²

Välplanerad tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, nyrenoverat kök och badrum, sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Fiber finns. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, affärer och tågstation. Bra tågförbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Vretvägen 8, Norr, Arboga kommun

Vretvägen 8

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 950 000 kr
145 + 14 m²
6 rum
357 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Vretvägen 8 och denna fina 1 ½-plansvilla. Bostaden har en familjevänlig planlösning som rymmer fyra till fem sovrum, vardagsrum med utgång till altan och trädgård, kök med matplats, två badrum, bastu och tvättstuga. Trädgårdstomt i hörnläge. Fiber är installerat. Garage finns att tillgå i länga. Barnvänligt och lugnt bostadsområde med bra cykel- och gångvägar till förskola, skolor, tågstation och Arboga centrum. Arboga erbjuder goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna och Västerås. Välkommen med din visningsanmälan!

Kölsta 11, Kölsta, Köpings kommun

Kölsta 11

Villa
Kölsta, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
1 895 000 kr
140 + 42 m²
6 rum
2 188 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Hjärtligt välkomna till Kölsta och denna fina fastighet utanför Köping. Här erbjuds ett lugnt och familjevänligt boende på landet med närheten in till stan. Fastigheten består av boningshus, isolerat dubbelgarage, förråd och växthus. Bostadshusets välkomnar Dig med en entré, vardagsrum med öppen spis, kök med hörnskafferi, matrum med utgång till en inglasad altan, badrum med badkar, sovrum på bottenvåningen. På övervåningen med biutrymmen med möblerbar hall, sällskapsyta, två sovrum samt badrum med dusch. Källardel med biutrymmen såsom groventré med tvättstuga/pannrum samt relaxavdelning med bastu, dusch och jacuzzi. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns indraget. På den stora natursköna hörntomten om 2188 kvm kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och bevittna årstidernas skiftningar. För den trädgårdsintresserade finns det fruktträd och bärbuskar, växthus och odlingsmöjligheter. Grusad uppfart med plats för 3 bilar framför garaget. Samt en grusad plan med plats för bilar eller dylikt. Kölsta är ett trivsamt område med goda pendlingsavstånd till närliggande Köping, Hallstahammar och Västerås. Odensvi skola, förskola och fritids finns på 6 kilometers avstånd. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Österled 1A, Centralt, Arboga kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Österled 1A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
140 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/3
3 037 kr/mån
3 684 kr/m²

Ett rum och kök i välskött förening nära centrum. Här bor du i en välplanerad lägenhet med insynsskyddat läge och med ljust kök med matplats för ca 4 personer, allrum med utgång till rymlig balkong i söder med plats för loungemöbel. I lägenheten finns även ett badrum med kaklade väggar och badkar och till lägenheten hör 2 st förråd som finns i källaren. Närhet till resecentrum med goda pendlingsmöjligheter. Välkommen med din anmälan till visningen!

  • Plus
  • Balkong
Dreguddsvägen 7, Hästnäs, Arboga kommun

Dreguddsvägen 7

Fritidshus
Hästnäs, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 295 000 kr
70 m²
3 rum
1 604 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Hästnäs och denna fastighet på Dreguddsvägen 7 med badrocksavstånd till Hjälmarens strand och rätt till kräftfiske via samfälligheten! Nu har du chansen att förvärva ett ställe som passar såväl som åretruntboende som till fritidshus med ett läge som är mycket attraktivt. Området har en gemensam sandstrand som ligger alldeles nedanför tomten. Från huset finns en utsikt mot sjön och den rymliga altanen är belägen med perfekt solläge i såväl söder som väster. Här finns ett bostadshus som rymmer stort allrum med täljstenskamin, sovrum, kaklat badrum samt kök med rymlig matplats. På tomten finns bland annat ett gästhus med vedeldad bastu, mulltoa och dusch, carport samt förråd. Trädgårdstomten har lekvänlig gräsyta samt plats för trädgårdsland. Egen hamn, vatten och avlopp finns via samfällighet. Fiber! Hästnäs är ett välskött och omtyckt område med närhet till såväl Arboga som Örebro. Här tar du dig enkelt ut på Hjälmaren där vackra utflyktsmål finns som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Ett ställe som måste upplevas på plats! Varmt välkommen med din anmälan till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Tibblevägen 21, Torpa, Kungsörs kommun

Tibblevägen 21

Villa
Torpa, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 150 000 kr
208 + 27 m²
7 rum
1 200 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Tibblevägen 21 och denna fina villa om 208 kvm som omhändertagits av samma ägare sedan 1977. Huset präglas av generösa sällskapsytor, stora fönster och gedigna material såsom parkettgolv och bröstpaneler. För uppvärmning finns bergvärme, eldstad och två st luft/luftvärmepumpar. På den stora natursköna tomten om 2556 kvm kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och bevittna årstidernas skiftningar. Här erbjuds ett boende på landet med närheten till stan. På fastigheten finns även ett uthus med goda biutrymmen och garage. Goda pendlingsavstånd till Eskilstuna, Västerås, Stockholm och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Fjärsmansvägen 4, Medåker, Arboga kommun

Fjärsmansvägen 4

Villa
Medåker, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 895 000 kr
128 + 57 m²
5 rum
1 240 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Fjärsmansvägen 4 och denna enplansvilla i ett lugnt och naturnära bostadsområde. Här erbjuds en familjevänlig planlösning som rymmer fyra sovrum, vardagsrum med kamin, rymligt kök med matplats, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med utgång till garaget. Från vardagsrummet nås utgång till inglasad altan och trädgård. Härlig trädgårdstomt med grönytor, pool med intilliggande trädäck och förrådsutrymmen. Fiber finns. Närhet till idrottsplats och Medåkers friskola. Medåker är beläget ca 10 min från Arbogas stadskärna och erbjuder goda pendlingsavstånd till bl.a. Örebro och Västerås. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Herrgårdsgatan 25A, Centralt, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 25A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
300 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 367 kr/mån
5 405 kr/m²

Trivsam tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum! Bostaden rymmer en välkomnande hall, kök med matplats, sovrum, stamrenoverat badrum och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Goda pendlingsavstånd till närliggande Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Spadbergsvägen 5, Bubbarsbo, Skinnskattebergs kommun

Spadbergsvägen 5

Villa
Bubbarsbo, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
1 195 000 kr
75 m²
4 rum
1 507 m² tomt

Välkommen ut till lugnet i trivsamma Bubbarsbo. Här finns nu möjlighet att förvärva en villa/vinterbonat fritidshus med fint läge på insynsskyddad trädgårdstomt. Möjlighet till bad, båtplats och fiskelycka vid närliggande sjön Lillsvan! Huset rymmer tre sovrum sovrum, ljust kök med matplats, badrum med vedeldad bastu samt vardagsrum med utgång till altan med spabad. På fastigheten finns även ett isolerat garage uppfört 2008. Närhet till svamp- och bärskog. Bra pendlingsavstånd till b.la. Stockholm och Västerås. Varmt välkomna på visning!

Österled 1A, Centralt, Arboga kommun

Österled 1A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
135 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 087 kr/mån
3 553 kr/m²

Välkomna till Österled 1A och denna välplanerade etta. Lägenhetens 38 kvadratmeter rymmer allrum/sovrum med utgång till balkong i söderläge, stamrenoverat badrum, kök med matplats samt goda förvaringsmöjligheter. Renoveringsbehov föreligger, i den inre reparationsfonden finns ca 9.000kr att renovera för. Trivsam innergård med grönytor. Till lägenheten finns två st källarförråd att tillgå. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, affärer och tågstation med goda förbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din anmälan för visning!

Österled 16A, Centralt, Arboga kommun

Österled 16A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
290 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 563 kr/mån
4 677 kr/m²

Välkommen till vackra Arboga! Nu har du chansen att förvärva en ljus gavellägenhet om 2 rum och kök. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med intilliggande matrum, badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll och balkong i västerläge. I den inre reparationsfonden finns 16.000kr att nyttja till renovering. Här kan kvällssolen avnjutas. Centralt läge med närhet till vårdcentral och matbutiker. Trapphus med porttelefon och passersystem. Bra förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna. Varmt välkommen på visning!

Värhulta Björkliden, Värhulta, Eskilstuna kommun

Värhulta Björkliden

Villa
Värhulta, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
128 + 56 m²
5 rum
1 860 m² tomt

Varmt välkomna till Värhulta och denna lantliga villa belägen ca 1,3 mil utanför Arboga och ca 4 mil utanför Eskilstuna. Här erbjuds ett familjevänligt boende med naturen som närmsta granne. Villan rymmer i entréplan en välkomnande hall, vardagsrum samt ett stort och lantligt kök med kamin och matplats. Från köket nås utgång till en rymlig altan i väster. Husets övervåning rymmer en möblerbar hall och tre sovrum. Källarplan med badrum, tvättstuga, förvaringsutrymmen pannrum och utgång till garage. Trädgårdstomt med grönytor, växthus och förråd. Fiber finns. Välkommen med din intresseanmälan för visning!

Odensvivägen 2a, Nyckelberget, Köpings kommun
  • Budgivning pågår

Odensvivägen 2a

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
1 095 000 kr
103,2 m²
4 rum
vån 2/3
6 214 kr/mån
10 610 kr/m²

Varmt välkomna till Odensvivägen 2A och denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 4 rok. Lägenhetens 103,2 kvm rymmer entré/hall med garderober och avhägningsmöjligheter, kök med köksö och matplats, tre sovrum, två helkaklade badrum samt rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till ny inglasad balkong i sydväst. Till lägenheten finns vinds- och källarförråd att tillgå. Brf Pilspetsen är en stabil bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Attraktivt läge med närhet till grönområden vid Köpingsån, motionsspår och utegym i Johannisdalskogen. Gångavstånd till Köpings Centrum och matbutiker. Varmt välkommen med anmälan för visning!

Villagatan 10, Centralt, Kungsörs kommun

Villagatan 10

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 700 000 kr
126 + 80 m²
5 rum
972 m² tomt

Centralt beläget på Villagatan i Kungsör, finner ni detta charmfulla hus uppfört 1929. Här erbjuds ett trivsamt och familjevänligt boende med närhet skolor, affärer, natur och idrottsanläggning. Villan präglas bland annat av fina snickerier, högt i tak och vackra trägolv. På entréplanet välkomnas du in via en inglasad veranda med spröjsade fönster, följt av en rymlig möblerbar hall och en gästtoalett. Från hallen nås ett stort kök med matplats intill matrum och vardagsrum med kamin och utgång till altan samt trädgård. Övervåningen rymmer en hall med utgång till balkong, två till tre sovrum samt ett badrum. Villans uteplatser i olika väderstreck adderar många kvadratmeter under vår- och sommarmånaderna. Det finns även en källare med goda biutrymmen som pannrum, tvättstuga och förrådsrum. Lummig trädgårdstomt i hörnläge med grönytor och vacker växtlighet. Här finns plats för såväl barnaspring, odling som avkoppling. Från Kungsör råder goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna, och Västerås. Välkommen med din anmälan till visning!

Visar alla 20