Mäklare Sofie Strömqvist

Sofie Strömqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lertagsgatan 54, Örebro, Örebro kommun
  • Tor 2 maj kl 18:00

Lertagsgatan 54

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
2 295 000 kr
91 m²
4 rum
vån 5/8
5 440 kr/mån
25 220 kr/m²

Denna rymliga 4-rumslägenhet är belägen i en attraktiv bostadsbyggnad och erbjuder en bekväm och modern boendemiljö. Lägenheten sträcker sig över en yta på 91 kvadratmeter och har ett funktionellt och välplanerad planlösning. När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande hall som leder dig till de olika rummen. Lägenheten har tre sovrum som erbjuder gott om utrymme för sängar, garderober och annan möblering. Lägenhetens givna samlingspunkt är det ljusa och rymliga vardagsrummet. Här finns gott om plats för bekväma sittgrupper och underhållningsutrustning. Stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en fin utsikt över omgivningen. Från soffan kan du både se hur solen går upp och hur den går ner senare på eftermiddagen. Från vardagsrummet har du också direkt tillgång till den inglasade balkongen. Balkongen erbjuder en perfekt plats att njuta av frisk luft och vacker utsikt året runt. Köket i lägenheten är modernt och välutrustat. Det har tillräckligt med förvaringsutrymme i form av skåp och hyllor, samt arbetsytor för matlagning och förberedelse av måltider. Här finns även plats för en matplats där du kan njuta av middagar med familj och vänner. Badrummet är stilrent och är utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Det finns också en gäst-WC för extra bekvämlighet och praktiskhet. Till lägenheten hör ett vindsförråd. Här på Lertagsgatan erbjuds grönområden och goda kommunikationsmöjligheter. Att bo här skulle ge dig möjlighet att njuta av en bekväm livsstil med närhet till det viktigaste du behöver i vardagen. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist på tel. 073- 620 04 77 eller via mejl sofie.stromqvist@svenskfast.

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Granholmsgatan 12, Örebro, Örebro kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Granholmsgatan 12

Radhus
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
4 295 000 kr
164 m²
7 rum
6 709 kr/mån
26 189 kr/m²

Välkommen till Granholmsgatan 12, ett charmigt kedjehus byggt år 2020 med en bekväm boyta på 164 kvadratmeter fördelat över tre plan. Det här hemmet erbjuder en trevlig och praktisk layout som passar för familjeliv. På entreplanet möts du av en välkomnande hall som leder till ett funktionellt badrum och en bekväm tvättstuga. Köket är ljust och modernt med öppen planlösning mot vardagsrummet, där stora fönster släpper in naturligt ljus och ger en trevlig atmosfär. Från vardagsrummet har du tillgång till en mysig uteplats. På andra våningen finns tre lugna sovrum och ett allrum, samt ett till badrum. Ett av sovrummen har en praktisk klädkammare. Allrummet leder ut till en trevlig terrass där du kan njuta av lugna stunder utomhus. På tredje våningen finns ytterligare ett allrum och ett rum som för närvarande används som kontor men kan användas som sovrum efter behov. Detta hem är i gott skick och erbjuder fina ytskikt. Det är en perfekt plats för en familj som söker bekvämt och praktiskt boende. Till huset hör en bilplats under tak och ett praktiskt förråd i anslutning till detta. Det finns dessutom en laddbox för den som har elbil. Här finner du dig omgiven av grönområden och lekplatser, med en miljö som smälter samman med den traditionella lantliga arkitekturen men även bär en modern touch. Ormesta omfamnar en rad förskolor samt den nyligen uppförda Tybblelundsskolan F-6. På bara en kort promenad avstånd ligger naturreservatet Oset och Rynningeviken, vilket utgör en friluftsentusiasts dröm med sina motionsspår och rika djurliv. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist på tel. 073- 620 04 77 eller via mejl sofie.stromqvist@svenskfast.

  • Plus
  • Uteplats
Aron Lundéns väg 3, Gyttorp, Nora kommun

Aron Lundéns väg 3

Villa
Gyttorp, Nora kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
795 000 kr
53 + 53 m²
2.5 rum
1 734 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem på Aron Lundéns väg 3 i det charmiga Gyttorp, Nora. Detta underbara hus på ett plan med tillhörande källare erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, komfort och potential. Med en boarea på 53 kvm och en biarea på ytterligare 53 kvm finns gott om utrymme för både vardagsliv och möjligheter till utveckling. Steg in genom den välkomnande hallen och känn genast känslan av hemtrevnad. Den smarta planlösningen rymmer ett litet men funktionellt matrum, ett fräscht badrum, ett funktionellt kök och ett ljust och luftigt vardagsrum. Sovrummet med tillhörande klädkammare ger den perfekta platsen för avkoppling och återhämtning. För den som söker extra utrymme och flexibilitet finns källarplanet som bjuder på ytterligare möjligheter. Här finns ett rymligt allrum perfekt för familjens umgänge eller kanske bara som förvaring. Tvättstugan gör den dagliga rutinen smidigare och det extra rummet, för närvarande används som ett hemmagym, kan enkelt anpassas efter dina behov och önskemål. Huset har ett trevligt hörnläge och tomten är imponerande 1734 kvm stor och ger gott om utrymme för lek, trädgårdsarbete och avkoppling. Den natursköna omgivningen skapar en fridfull och inspirerande miljö. På tomten finns en ny rustad friggebod som kan användas som förvaring eller verkstad. Det finns även ytterligare två trädgårdsbodar på tomten för förvaring av gräsklippare och andra trädgårdsverktyg. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i naturen, samtidigt som du har närhet till den charmiga trästaden Nora. Med en kort bilfärd på cirka 10 minuter når du Nora, där du kan utforska dess pittoreska gator, caféer, restauranger och butiker samt ta del av kulturella evenemang och historiska sevärdheter. Närhet till förskola, skola, restaurang och matbutik.

  • Plus
Kornellvägen 10, Örebro, Örebro kommun
  • Ons 8 maj kl 17:00
Kornellvägen 10, Örebro, Örebro kommun, bild 2
Kornellvägen 10, Örebro, Örebro kommun, bild 3

Kornellvägen 10

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 950 000 kr
93 m²
4 rum
vån 4/4
7 533 kr/mån
20 968 kr/m²

Välkommen till denna fyra i omtyckta och trivsamma Bettorp! Det generösa ljusinsläppet gör vinterhalvåret lite lättare att ta sig igenom. Här hittar du en öppen och väldisponerad hörnlägenhet med mycket dagsljus och fräscha ytskikt. Lägenheten består av en praktisk hall, vardagsrum, kök, ett badrum och tre sovrum. Det stora öppna vardagsrummet erbjuder ett fint ljusinsläpp med finns fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och plats för både soffa och matgrupp. Köket är modernt och socialt med generösa arbetsytor och vita skåpluckor . Badrummet är fräscht med toalett, dusch, kommod, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och spotlights. Det stora sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng. och tillhörande möblemang, här finns även garderober. I det två mindre sovrummet finns plats för säng och skrivbord, även här finns det god förvaring med garderob. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora och inglasade balkong med plats för soffgrupp. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära. Här bor du i närhet av förskola, skola och stora fina skogsområden. I området finns busshållplats med bra anslutning till centrum. Du som pendlar kommer enkelt och snabbt ut på både riksväg 50 samt E18/E20. Flera banker erbjuder så kallade gröna bolån, med rabatt på boräntor men med vissa krav. Gröna bolån är tillgängligt för dig som har, eller ska, belåna en bostad som är energieffektiv. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist på tel. 073- 620 04 77 eller via mejl [email protected].

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mejramvägen 105, Örebro, Örebro kommun

Mejramvägen 105

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 132 kr/mån
25 742 kr/m²

Välkommen till Mejramvägen 105 i det eftertraktade området Sörbyängen! Denna förtjusande 3-rumslägenhet erbjuder en bekväm och inbjudande boendemiljö. Med sina generösa 77,5 kvadratmeter och placering högst upp i huset, flödar ljuset in i denna hemtrevliga bostad. Vid entrén välkomnas du av en genomtänkt hall som leder till de olika rummen. Köket är modernt och komplett utrustat med alla nödvändiga apparater för en bekväm vardag. Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt och inbjuder till gemenskap med familj och vänner. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen där du kan njuta av frisk luft och den fantastiska utsikten Det finns två rogivande sovrum som både rymmer plats för säng och tillhörande möblemang. Badrummet är fräscht och stilrent inrett. Utöver detta erbjuder lägenheten en klädkammare och ett förråd som bidrar med god förvaring. Mejramvägen 105 är en del av det populära Sörbyängen-området, känt för sina charmiga bilfria innergårdar och generösa grönområden. Föreningen är välskött som tar hand om de gemensamma utrymmena och fastigheten, vilket inkluderar gröna parkområden och lekplatser för de boendes nöje. Det utmärkta läget i Sörbyängen innebär närhet till bekväma kommunikationer, livsmedelsbutiker, mångsidiga restauranger och natursköna grönområden. För den sportintresserade finns ett brett utbud av aktiviteter, från en 18-håls golfbana till padel- och rackethallar samt motionsspår och trappor för hälsosamma promenader och löpturer. På vintern kan invånarna även glädja sig åt skidåkning, både utför och längdskidor, med en pulkabacke inom bekvämt avstånd. Örebro city och tågstationen ligger endast en kort 10-minuters cykeltur bort, vilket gör detta läge inte bara attraktivt utan också mycket praktiskt för alla boende. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse redan idag till Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist, antingen på mobil: 073- 620 04 77 eller via mail: [email protected].

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Irisgatan 74, Örebro, Örebro kommun

Irisgatan 74

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
750 000 kr
45 m²
1 rum
vån 2/3
2 689 kr/mån
16 667 kr/m²

Välkommen till den mysiga lägenhet om 1rok på Irisgatan 74! Med en yta på 45 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en praktisk och funktionell planlösning. Du välkomnas av en rymlig hall med generösa garderober som ger gott om förvaringsmöjligheter för dina kläder och tillhörigheter. Badrummet, som nås direkt från hallen, är utrustat med alla nödvändiga bekvämligheter för din dagliga rutin. Allrummet är öppet och luftigt med plats för en säng, en soffgrupp och en TV-möbel, vilket gör det till en mångsidig och flexibel yta för vila och avkoppling. Den smart placerade väggen med fönster i skiljer elegant av matplatsen och köket från allrummet. Köket är välplanerat med tillräckligt med förvaring och arbetsytor för matlagning och förberedelser. Med sin praktiska layout och bekväma funktioner är denna lägenhet ett utmärkt alternativ för den som söker ett bekvämt och funktionellt boende på Irisgatan 74. Brf Slånbäret är en attraktiv förening med gedigen erfarenhet och stabil ekonomi. Här finns gemensamhetslokal att hyra samt flera miljörum och tvättstugor. I området finns all tänkbar service. Precis intill lägenheten finns matbutik och inom ett stenkast finner du både skola och förskola. Du har även närhet till Mellringe kyrka, fina grönområden och bra busskommunikationer in till Örebro centrum och med direktlinje till Örebro universitet. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse redan idag till Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist, antingen på mobil: 073- 620 04 77 eller via mail: [email protected].

Nygatan 84, Örebro, Örebro kommun
  • Budgivning pågår

Nygatan 84

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/10
1 821 kr/mån
32 119 kr/m²

Välkomna till Nygatan 84! Med dess utmärkta läge på Öster är denna tvåa om 59 kvadratmeter den perfekta bostaden för alla som ställer höga krav på sitt boende. Smakfullt kök , fräscht badrum och fina ytskikt genomgående i hela bostaden. Mysig balkong i österläge, in mot föreningens gård. Det här är en ljus, fräsch och funktionell lägenhet i en lugn och trygg förening. BRF Vallen är en stabil förening med god ekonomi och avgiften ligger på endast 1 821 kronor inklusive vatten, kabel-TV och bredband. Uppvärmning kostar 670kr per månad. Här bor du i centralt läge med närhet till allt du kan önska, butiker, förskolor och fina grönområden. På gångavstånd når du det mesta. Örebro centrum och Behrn Arena såväl som stadsparken och Wadköping med dess rika utbud av grönområden, cafeér och restauranger. Detta är en bostad med det perfekta läget i hjärtat av centrala Öster. Låter det intressant? Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Engelbrektsgatan 62D, Örebro, Örebro kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Engelbrektsgatan 62D, Örebro, Örebro kommun, bild 2
Engelbrektsgatan 62D, Örebro, Örebro kommun, bild 3

Engelbrektsgatan 62D

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 995 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/3
4 138 kr/mån
36 273 kr/m²

Välkommen in i en värld av modern elegans och bekvämlighet på Engelbrektsgatan 62D i Örebro, där denna strålande 2-rumslägenhet stoltserar med sin välplanerade layout och nyligen genomförda renovering. Varje detalj är omsorgsfullt utvald för att skapa en harmonisk och stilfull boendemiljö. Vid ingången hälsas du av en smakfull hall med ett elegant grått klinkergolv som välkomnar dig in i hemmets värme. Fortsätt in i det imponerande köket, där skåpsluckor i mörkt trä skapar en sofistikerad kontrast till de moderna ytskikten. Här finns gott om utrymme för både kreativa matlagningssessioner och mysiga middagar med nära och kära. I vardagsrummet får du möjlighet att njuta av avkopplande stunder. Stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en känsla av rymd och öppenhet. Från vardagsrummet leder en dörr ut till balkongen som vetter in mot innergården, där du kan njuta av lugnet med en kopp kaffe i handen. Sovrummet är en verklig pärla med sina platsbyggda garderober som omfamnar sängen och skapar en mysig och organiserad atmosfär. De mörkblå målade väggarna ger en känsla av lugn och ro, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Badrummet är en fröjd för ögat med träliknande kakel och delvis ljust kakel som smälter samman harmoniskt. Här kan du njuta av avkopplande stunder i den moderna och stilrena miljön. Bostadsrättsföreningen Engelbrekt är en välskött och lågt belånad förening med en stabil ekonomi och tydliga framtidsplaner. Föreningen erbjuder en rad bekvämligheter såsom tvättstuga, bastu, cykelrum, grillplats, övernattningslägenhet, hobbyrum och miljörum. Till lägenheten hör även tre praktiska förrådsutrymmen, varav två finns i källaren och ett på vinden. Det centrala läget på Engelbrektsgatan i Örebro är optimalt för den som föredrar att promenera till det mesta. I närområdet finns ett brett utbud av matbutiker, restauranger, bagerier, gym och utmärkta kommunikationsmöjligheter. På bara en kort promenadavstånd finner du även Universitetssjukhuset och Örebros citykärna med alla dess attraktioner. Dessutom är universitetet lättillgängligt med en kort cykeltur från lägenheten. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse redan idag till Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist, antingen på mobil: 073- 620 04 77 eller via mail: [email protected].

  • Premium
  • Balkong
Täppan 3, Sörbyängen, Örebro kommun

Täppan 3

Lägenhet
Sörbyängen, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
2 200 000 kr
95,4 m²
4 rum
vån 1
7 725 kr/mån
23 061 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska 4-rumslägenhet om 95,4 kvm med en inglasad balkong och en mysig uteplats! Här erbjuds en genomtänkt planlösning och hög standard i den populära stadsdelen Sörbyängen, som smidigt sammanfogar stadslivet med naturen. Lägenheten stoltserar med en rymlig balkong och en härlig uteplats där du kan njuta av frisk luft och utsikt. Förvaringsbehoven är väl tillgodosedda med generösa klädkammare/förråd. Köket är modernt och ljust, utrustat med alla bekvämligheter som en hushållschef kan önska sig, inklusive spis, spisfläkt, kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin, allt i en öppen planlösning som smälter samman med det rymliga vardagsrummet. Genomgående ekparkett och ljusa väggar skapar en fräsch atmosfär, och det helkaklade badrummet har golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare under en praktisk arbetsyta. Sörbyängen är känt för sin trygga och trivsamma miljö. Grönpepparparken är en kort promenad bort, och Gustavsviks friluftsområde ligger inom räckhåll. Här finns också en golfbana, universitetsområde, vackra skogsområden, apotek, butiker, skola, mataffär, utmärkta kommunikationer, busshållplats och en fotbollsplan, samtidigt som stadens centrum alltid känns nära till hands. Detta är det perfekta hemmet för hela familjen!

  • Balkong
  • Hiss
Fogdegatan 3, Örebro, Örebro kommun

Fogdegatan 3

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 395 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 972 kr/mån
24 911 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! Välkommen till Fogdegatan 3! Här finner du en 2-rumslägenhet med en yta på 56 kvm, belägen på första våningen. Lägenheten befinner sig i gott skick och erbjuder en trevlig atmosfär. Ett ljust och rymligt vardagsrum ger utrymme för avkoppling och samvaro. Köket är modernt utformat med bekväma ytor och funktionella apparater, och har gott om utrymme för förvaring. En av höjdpunkterna är den mysiga balkongen, perfekt för lugna stunder och en frisk luftpaus. Sovrummet är rymligt och lätt att inreda, med plats för både säng och förvaring. Badrummet är stilrent med moderna detaljer som bidrar till en bekväm vardag. I övrigt erbjuder lägenheten gott om förvaring. Till lägenheten hör dessutom ett vinds- och källarförråd. Här bor du i en omtyckt förening som har god ekonomi och låg belåningsgrad och som det senaste åren genomgått flertalet renoveringar. Läget på Fogdegatan 3 är svårslaget. Här bor du i en trivsam omgivning med närhet till grönskande parker, restauranger och utmärkta kommunikationer. Med promenadavstånd till centrum blir vardagen både smidig och njutbar. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist på tel. 073- 620 04 77 eller via mejl [email protected].

  • Plus
  • Balkong
Broby 365, Närkes Kil, Örebro kommun

Broby 365

Fritidshus
Närkes Kil, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
180 000 kr
20 m²
1 rum
1 000 m² tomt

KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! Upptäck lugnet och enkelheten på Broby 365 – en mysig stuga på ca 20 kvm, perfekt för de som söker en paus från vardagens hektiska tempo. Denna stuga har nyligen renoverats med ytskikt, tak och fönster. Med en tomt på cirka 1000 kvm erbjuder Broby 365 gott om plats för avkoppling, naturupplevelser och utsikt över Kilsbergen. Här kan du njuta av trädgården och använda de extra byggnaderna, inklusive ett praktiskt attefallshus och ett förråd för dina ägodelar. Det finns även ett utedass. Om du drömmer om en enkel tillflyktsort med närhet till naturen, då kan Broby 365 vara det perfekta valet för dig. Här kan du komma bort från vardagens brus och verkligen uppskatta livets grundläggande och vackra sidor. Välkommen till en fridfull tillvaro i denna charmiga stuga. Med en bilresa på ca 15-20 minuter tar du dig in till Örebro city. Vattenbrunn på tomt (ej analyserat och är inte inkopplat i hus). El i närheten med möjlighet att koppla på. Ni betalar årligen en arrendeavgift på 5 000 kr/år för att få arrendera marken. Vid köp av arrende gäller särskilda regler för belåning. Intresserad av en visning redan nu? Klicka er då vidare in på vår hemsida och testa vår nya 360-graders rundtur kring bostaden där man enkelt kan vandra runt för att få en mer genomgående syn av bostaden. Anmäl ditt intresse på fastighetsmäklarens hemsida eller hör av dig till ansvarig mäklare om du vill veta mer. Fastighetsmäklare Sofie Strömqvist på tel. 073- 620 04 77 eller via mejl [email protected].

  • Plus
Rynningegatan 2B, Örebro, Örebro kommun

Rynningegatan 2B

Lägenhet
Örebro, Örebro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Örebro
1 595 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 1/3
3 402 kr/mån
25 726 kr/m²

KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! Varmt välkomna till en optimalt planerad lägenhet om 2.5 rum och kök. Här bor du centralt och attraktivt i omtyckta och trevliga kvarter. Det första som möter oss i denna lägenhet är en praktisk hall med gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, matrum, badrum och ett stort sovrum med garderober och gott om plats för dubbelsäng. Det rymliga vardagsrummet bjuder på generösa sällskapsytor med öppen planlösning mot matrummet. I övrigt erbjuder lägenheten fina trägolv i fiskbensmönster. Tre rum i fil skapar rymd och ljus. Bra förvaringsutrymmen. Parkering finns på innergården (separat kö). Detta område på centrala norr är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt och attraktivt med närhet till Örebro city och dess breda utbud av shopping och nöjen. Inom ett par hundra meter finns mataffär, bageri, frisör, cykelverkstad, indisk restaurang, sushibar, konditori, busshållplats mm. Det tar ca 10 minuter att promenera till Järntorget och ungefär lika länge till Rynningevikens naturområde. USÖ och centralstationen är ännu närmre. Det tar ca 20 min att cykla till universitetet

Visar alla 12