Mäklare Ellen Mobelius

Ellen Mobelius

Om mig

Hej! Ellen heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Som person är jag rak, ambitiös och otroligt tävlingsinriktad, men också omtänksam med ett genuint intresse av att hjälpa människor. Jag vill finnas där som en högra hand och en trygghet genom hela processen i din livs viktigaste affär. Jag är stolt och tacksam över att få vara en del av att förverkliga bostadsdrömmar i både Kalmar och Nybro och hoppas att jag får möjlighet att förverkliga just dina!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Repslagaregatan 7, Nybro, Nybro kommun
  • Ons 31 maj kl 16:30
Repslagaregatan 7, Nybro, Nybro kommun, bild 2
Repslagaregatan 7, Nybro, Nybro kommun, bild 3

Repslagaregatan 7

Villa
Nybro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

1 395 000 kr

125 m²

4 rum

1 123 m² tomt

Varmt välkommen till Repslagaregatan, en centralt belägen adress med allt man kan önska på behändigt avstånd. Trots att läget är centralt känns här avskilt och lugnt med en stor och härlig tomt där du kan njuta ostört. En mix av det bästa helt enkelt. Själva boningshuset är ljust och hemtrevligt med hall, kök med gott om förvaring, hela tre sovrum, matsal och vardagsrum i öppen planlösning samt badrum i entréplan. En våning upp finns en del som är inredd och som passar utmärkt som extra gästrum eller kontor. Här finns även en oinredd del med fina möjligheter. I källarplan finns tvättstuga, toalett, garage samt flera stora utrymmen för förvaring. Dessutom finns möjlighet att göra iordning för ytterligare sovrum. En bostad med många möjligheter både för den lilla och stora familjen. Här på Repslagaregatan bor du med närhet till butiker, apotek, skola, gym och kommunikationer. Varmt välkommen på visning för att uppleva bostaden på plats!

  • Premium
Lilla Glosebo 109, Gullabo, Torsås kommun

Lilla Glosebo 109

Fritidshus
Gullabo, Torsås kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

495 000 kr

55 m²

3 rum

957 m² tomt

Varmt välkommen till Lilla Glosebo och detta mysiga guldkorn mitt i härlig natur. Entrén på framsidan med överbyggd veranda leder in i hall med garderober. Väl inne i hallen har du bostadens vardagsrum till vänster med välbevarad och värmande kakelugn. Vidare in i bostaden finns kammaren som är ett genomgångsrum mellan vardagsrum och badrum. Ett litet rum med plats för fåtöljer, bäddsoffa eller skrivbordshörna. Badrummet är utrustat med dusch, wc och tvättställ. Från badrummet tar du dig ut i köksförstugan med avhängningsmöjligheter och utgång till trädgården. Köket är utrustat med spis, kylskåp och vedeldad spis. Här finns även plats för matbord. Vidare från köket nås sovrummet med plats för dubbelsäng. På vinden har nuvarande ägare lagt golv i ett av rummet som ett gästrum under sommaren, andra delen av vinden är också inredningsbar men i dagsläget är här lägre i tak. På vinden finns el draget men i dagsläget ingen värme. I Lilla Glosebo bor du lantligt och lugnt med närhet till naturen. En perfekt plats för avkoppling. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Karossvägen 6, Idehult, Nybro kommun

Karossvägen 6

Villa
Idehult, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro

1 650 000 kr

104 m²

4 rum

795 m² tomt

I lugna och familjära Idehult i Nybro har jag nu glädjen att få presentera en trevlig enplansvilla. I perfekt läge längst ned på lugna gatan ligger denna villa som gränsar mot skogen. Bostaden är på 104 kvm med fyra rum och nyrenoverat kök samt badrum. Därtill finns biutrymmet på hela 58 kvm bestående av groventré med tvättstuga, förråd, toalett med dusch samt garage. Totala ytan är 162 kvm i ett plan. Villans baksida ligger i sydväst med altan under tak, där man kan njuta av kvällssolen. Ett hus att flytta in direkt i. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Enevägen 18, Nybro, Nybro kommun

Enevägen 18

Tomt
Nybro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro

595 000 kr

2 415 m² tomt

Stor härlig hörntomt om hela 2 415 kvadratmeter uppe på en höjd. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är redan betald. Även elanslutning är betald, endast återanslutningsavgift på 2 500 kr tillkommer. Fjärrvärme finns i gatan och går att ansluta. Tomten ligger på en lugn gata utan genomfartstrafik. I närområdet finns butiker, busshållplats, förskola och skola 1-6. Även högstadieskola och gymnasieskola finns på orten. Smidiga kommunikationer till Kalmar, Växjö och Karlskrona. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. De erbjuder maximal valfrihet i vad ni vill bygga, rita själv eller välja från katalogen, allt från inflyttningsklart till bygg-själv. Vid frågor kring byggnation kontakta Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99

Bollstigen 5, Alsterbro, Nybro kommun
  • Mån 5 jun kl 16:30

Bollstigen 5

Villa
Alsterbro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro

795 000 kr

96 m²

4 rum

1 370 m² tomt

Varmt välkommen till Bollstigen 5, en smakfull villa i det familjära och föreningslivsrika samhället Alsterbro! Framför dig återfinns ett välplanerat boende med generösa umgängesytor och gott om förvaring. Lägg där till en härlig trädgård som är perfekt för den gröna tummen och erbjuder en perfekt plats att odla egna grönsaker eller blommor. Bostaden är fördelat på fyra rum och kök. Ett stilrent och välutrustat kök med ingång till det stora och luftiga vardagsrummet med generöst ljusinsläpp. De mer privata delarna hittar vi på övre plan där det finns två sovrum med utgång till balkong i det ena och ett smakfullt nyrenoverat badrum. I källarplan finns tvättstuga, matkällare, pannrum, garage samt flera goda förvaringsutrymmen. I Alsterbro finns Skola med F-klass till 9 samt nybyggd förskola med sjöutsikt. Store Hindsjön bjuder in till fiske och aktiviteter samt fin och uppskattad badplats med brygga och hopptorn. Dessutom finns fotbollsplan, paddeltennis, beachvolleyplan, utegym samt grillplatser och bastu vid badplatsen. Utöver allt detta finns också god service genom mycket trevlig matbutik. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Bruksgatan 21, Broakulla, Emmaboda kommun

Bruksgatan 21

Villa
Broakulla, Emmaboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro

795 000 kr

114 m²

5 rum

1 029 m² tomt

Fin fasadtegelvilla med centralt läge i Broakulla. Bra tomt med gräns mot grönområde på två sidor. Fastigheten renoverades 2006 med bl.a. nytt yttertak. Boytan omfattar cirka 114 kvm fördelat på trevligt vardagsrum med öppenspis, matsalsrum, 3 sovrum, WC-badrum, tvättstuga med dusch, hallar, pannrum och garage. Fastigheten är varudeklarerad, besiktningsprotokoll och energideklaration finns under dokument. Tillträde enligt överenskommelse.

Visar alla 6