Mäklare Ellen Mobelius

Ellen Mobelius

Om mig

Hej! Ellen heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Som person är jag rak, ambitiös och otroligt tävlingsinriktad, men också omtänksam med ett genuint intresse av att hjälpa människor. Jag vill finnas där som en högra hand och en trygghet genom hela processen i din livs viktigaste affär. Jag är stolt och tacksam över att få vara en del av att förverkliga bostadsdrömmar i både Kalmar och Nybro och hoppas att jag får möjlighet att förverkliga just dina!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Skansen 102, Nybro, Nybro kommun
  • Imorgon kl 11:00
Skansen 102, Nybro, Nybro kommun, bild 2
Skansen 102, Nybro, Nybro kommun, bild 3

Skansen 102

Villa
Nybro, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 875 000 kr
113 + 50 m²
6 rum
8 363 m² tomt

Det är få förunnat att bo mitt i naturen med stor tomt, stall och härlig altan med pool samtidigt som du har närhet till butiker, kommunikationer och service. Härifrån kan du ta dig till Nybro på ca 10 minuter med bil eller på ca 25 minuters härlig cykeltur. Nu finns chansen för dig som önskar just detta! Här återfinns ett charmigt rött hus med vita knutar på en tomt om hela 8 363 kvm. Väl inne i huset möts du av hall, vardagsrum, sovrum, badrum och kök där du tar dig vidare ut på den inglasade altanen och trä-däcket med soligt läge och pool. En halvtrappa ner från entréplanet når du tvättstuga och pannrum. På övre plan finns ytterligare tre sovrum varav ett större med egen toalett. På den stora tomten finns även byggnad med bra utrymmen för förvaring och stall med boxar. Här bor du bland vacker natur, fina promenadstråk och dessutom finns Rismålagöl med härlig badplats på cykelavstånd. Storleken, tomten och läget passar optimalt för familjen som vill ut på landet samtidigt som du vill ha närhet till bekvämligheter. Varmt välkommen att boka visningstid för att uppleva bostaden på plats!

  • Premium
Sjövägen 2, Örsjö, Nybro kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Sjövägen 2, Örsjö, Nybro kommun, bild 2
Sjövägen 2, Örsjö, Nybro kommun, bild 3

Sjövägen 2

Villa
Örsjö, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
775 000 kr
165 + 22 m²
6 rum
1 201 m² tomt

Välkommen till Sjövägen 2, en rymlig villa på stor tomt belägen i Örsjö! Väl inne i hallen möts du av goda avhängningsmöjligheter. Vidare in till vänster finns kök med matsalsrum i direkt anslutning. I entréplan finns även ett genomgångsrum passande för kontor, stort vardagsrum i vinkel, inglasat rum samt ett nyrenoverat badrum. Från det inglasade rummet nås bostadens altan. En trappa upp, på övre plan, finns möblerbar hall, tre sovrum, wc samt gott om förvaring. Från ena sovrummet tar du dig ut på balkongen. I källarplan hittar du nyrenoverat utrymme med dusch & bastu, tvättstuga och flera goda förvaringsutrymmen. Här finns också ett garage med separat ingång. Trädgården runt bostaden är rymlig och bjuder på äppelträd, vinbärsbuskar & krusbärsbuskar. Här på Sjövägen bor du nära tågstationen, perfekt för pendling till såväl Kalmar som Växjö. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Ringvägen 18, Emmaboda, Emmaboda kommun

Ringvägen 18

Villa
Emmaboda, Emmaboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
650 000 kr
120 + 90 m²
5 rum
922 m² tomt

Välkommen till Ringvägen 18 och en trevlig villa belägen på lugn gata. Väl inne i bostaden återfinns praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter, stort vardagsrum med vackra golv, värmande eldstad och utgång till inglasad altan, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, två sovrum samt ett badrum. En våning upp på övre plan finns ytterligare två sovrum, en wc, mindre kök och flera praktiska garderober för förvaring. I källarplan finns flera förvaringsutrymmen, tvättstuga och ett garage. Runt huset sträcker sig trevlig trädgård. Emmaboda erbjuder både affärer, skola, gymnasium och fritidsaktiviteter. I kombination med vacker natur, sjöar, skogar och en rik kultur ger det en hög livskvalité. Pendlingsmöjligheterna är goda, från Emmaboda central tar du dig smidigt och snabbt till både Kalmar, Karlskrona eller Växjö med tåg. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Vänsterkroken 16, Fredrikslund, Nybro kommun

Vänsterkroken 16

Villa
Fredrikslund, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
1 850 000 kr
157 + 60 m²
6 rum
732 m² tomt

Varmt välkommen till Vänsterkroken 16, här har jag nu förmånen att få presentera en rymlig och smakfull villa i lugnt och familjärt område. Framför er återfinns en bostad med flera och stora umgängesytor både invändigt och utvändigt. I anslutning till både matplatsen och det rymliga vardagsrummet finns vackra och värmande kakelugnar. Bostaden erbjuder även flera sovrum, praktisk tvättstuga och två badrum. Även en gästtoalett och separat tvättstuga finns. Från bostaden tar du dig bekvämt direkt ut i garaget. Trädgården som löper runt huset bjuder in till både avkoppling och lek. I anslutning till entrén på framsidan finns en uteplats i soligt söderläge. Även på baksidan finns en uteplats, perfekt att kunna njuta av ljumna sommarkvällar på. Här på Vänsterkroken bor du med närhet till förskola, skola, matbutik, busshållplats samt Svartbäcksmålas vackra friluftsområde. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Dansbanevägen 7, Kristvallabrunn, Nybro kommun
  • Imorgon kl 13:00

Dansbanevägen 7

Villa
Kristvallabrunn, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
995 000 kr
102 + 93 m²
4 rum
1 034 m² tomt

Längst in på återvändsgata med lugnt och familjevänligt läge återfinns denna trevliga enplansvilla med källare. Här på Dansbanevägen bor du nära både skola och natur, dessutom på behändigt pendlingsavstånd till såväl Nybro som Kalmar. Väl inne i bostaden är entréplan fördelat på hall, modernt kök med tillbyggd matplats, rymligt vardagsrum, tre sovrum samt ett badrum. I källarplan finns en gillestuga, ett extra rum, tvättstuga, pannrum, flera förvaringsutrymmen samt direkt utgång till garaget. Trädgården runt huset är stor och bjuder in till både lek och odling om lusten faller på. På baksidan finns en uteplats som nås via köket. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Gustav Abels väg 1, Orrefors, Nybro kommun

Gustav Abels väg 1

Villa
Orrefors, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
795 000 kr
67 + 40 m²
3 rum
1 605 m² tomt

Välkommen till Orrefors och Gustav Abels väg 1. Här återfinns det där charmiga röda huset med vita knutar med närhet till både naturen och service. Själva boningshuset består av hall, kök, vardagsrum, uterum och badrum och gäst-wc i entréplan. En våning upp finns två sovrum och en balkong. Trädgården runt huset är rymlig och blomstrande. På tomten finns garage med vedförråd i bakkant, pergola och växthus. Orrefors är beläget längs med riksväg 31 mellan Nybro och Vetlanda. Här finns närhet till bad, fiske och fina vandringsleder. På orten finns även skola F-6 och matbutik. Till Nybro med ytterligare serviceutbud och kommunikationer är det ca 1,5 mil. Varmt välkommen att anmäla ert intresse för löpande information kring försäljningen!

  • Balkong
  • Uteplats
Enevägen 18, Fredrikslund, Nybro kommun

Enevägen 18

Tomt
Fredrikslund, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
595 000 kr
2 415 m² tomt

Stor härlig hörntomt om hela 2 415 kvadratmeter uppe på en höjd. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är redan betald. Även elanslutning är betald, endast återanslutningsavgift på 2 500 kr tillkommer. Fjärrvärme finns i gatan och går att ansluta. Tomten ligger på en lugn gata utan genomfartstrafik. I närområdet finns butiker, busshållplats, förskola och skola 1-6. Även högstadieskola och gymnasieskola finns på orten. Smidiga kommunikationer till Kalmar, Växjö och Karlskrona. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. De erbjuder maximal valfrihet i vad ni vill bygga, rita själv eller välja från katalogen, allt från inflyttningsklart till bygg-själv. Vid frågor kring byggnation kontakta Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99

Bruksgatan 21, Broakulla, Emmaboda kommun

Bruksgatan 21

Villa
Broakulla, Emmaboda kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
795 000 kr
114 + 56 m²
5 rum
1 029 m² tomt

Fin fasadtegelvilla med centralt läge i Broakulla. Bra tomt med gräns mot grönområde på två sidor. Fastigheten renoverades 2006 med bl.a. nytt yttertak. Boytan omfattar cirka 114 kvm fördelat på trevligt vardagsrum med öppenspis, matsalsrum, 3 sovrum, WC-badrum, tvättstuga med dusch, hallar, pannrum och garage. Fastigheten är varudeklarerad, besiktningsprotokoll och energideklaration finns under dokument. Tillträde enligt överenskommelse.

Visar alla 8