Mäklare Ellen Mobelius

Ellen Mobelius

Om mig

Hej! Ellen heter jag och arbetar som fastighetsmäklare på Svensk Fastighetsförmedling. Som person är jag rak, ambitiös och otroligt tävlingsinriktad, men också omtänksam med ett genuint intresse av att hjälpa människor. Jag vill finnas där som en högra hand och en trygghet genom hela processen i din livs viktigaste affär. Jag är stolt och tacksam över att få vara en del av att förverkliga bostadsdrömmar i både Kalmar och Nybro och hoppas att jag får möjlighet att förverkliga just dina!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Gamla kyrkvägen 16, Madesjö, Nybro kommun
  • Kommande

Gamla kyrkvägen 16

Villa
Madesjö, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Pris saknas
105 + 60 m²
5 rum
1 211 m² tomt

Med trevligt läge i familjära Madesjö återfinns denna mycket välskötta bostad. Belägen på läcker tomt med olika nivåer, mycket grönska och goda parkeringsmöjligheter. Kliv in genom dörren och möts av det härliga ljuset och smakfullheten som genomsyrar bostaden. Entréplan är fördelat på hall, kök (2020), rymligt vardagsrum med eldstad, kontor/gästrum och helkaklat badrum. Från entréplanet tar du dig ut på den fantastiska upphöjda altanen med tak i sydvästläge. Ett perfekt ställe att njuta av härliga sommarkvällar på. En trappa upp på övre plan finns tre sovrum och en mindre wc. Källaren under huset är rymlig med goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga, garage och verkstadsdel. Dessutom erbjuder bostaden ytterligare ett stort garage på tomten om 36 kvm utrustat med luftvärmepump. Här skapas perfekta möjligheter för den som har utrymmeskrävande hobbys. Trädgården som sträcker sig runt huset i olika nivåer är grönskande och erbjuder flera härliga platser för odling eller avkoppling. Här finns flera ställen att njuta av solen eller söka svalkande skydd i skuggan. En oas som är lätt att koppla av i. Här i Madesjö bor du med närhet till natur, skola och centrum-kärnans serviceutbud. Du har även Sandbergs konditori bara ett stenkast bort. Här är möjligheterna många och stora! Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för löpande information kring försäljningen!

  • Plus
Göljemålagatan 18A, Paradiset, Nybro kommun
  • Kommande

Göljemålagatan 18A

Lägenhet
Paradiset, Nybro kommun
Svensk Fastighetsförmedling Nybro
Pris saknas
39 m²
1 rum
vån 3/3
3 196 kr/mån

Välkomna till Göljemålagatan 18A och en mycket trivsam lägenhet om 38,5 kvm. Här bor du på tredje våningen med insynsskyddat läge samt trevlig utsikt över innergården. Dessutom bor du med låg avgift och i lugnt och populärt område med närhet till både centrum och natur. Lägenheten är fördelad på rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter, praktiskt kök med plats för matbord, badrum utrustat med wc, kommod och dusch samt ljust vardagsrum med sovalkov, fransk balkong och klädkammare. I källaren finns tillhörande förråd samt tvättstuga och cykelrum. Busshållplats finns precis i närheten. Bostadsrättsföreningen har en lokal med pingisbord, dart, och mysiga soffor som kan bokas av medlemmarna. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Visar alla 2