Mäklare Per-Henric Olsson

Per-Henric Olsson

Om mig

På Svensk Fastighetsförmedling har jag hjälp av branschens starkaste varumärke och ett flertal unika produkter och tjänster som skapar de allra bästa förutsättningarna för att vi ska nå fler potentiella köpare till just din bostad. Nyckeln till att just din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att välja en mäklare som drivs av utmaningar, är engagerad och som lägger stort fokus på just dina behov och önskemål i processen – vilket är självklara egenskaper hos mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Solvägen 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun
  • Idag kl 11:00
Solvägen 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Solvägen 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Solvägen 4

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 875 000 kr
152 + 45 m²
5 rum
786 m² tomt

Här ges nu ett ypperligt tillfälle att förvärva ett av de tidiga husen från villasamhället Färjestaden som växte fram runt hamnen och färjetrafiken! Byggnaden är gedigen och såväl interiört som exteriört finns många detaljer väl bevarade och väl värda att ta om hand! Bostaden har en skön känsla och originaldetaljerna i kök, allrum, lejdarna i trappan och glasdörrar som i högsta grad bidrar härtill! Samtidigt är kloka ändringar utförda i modern tid såsom dränering runt källaren, taket är bytt för cirka 20 år sedan. Läget har vi inte nämnt än, men det är förstås gott om du vill ha närhet till skola, bra bad, affärer, restauranger med bra mat, fik och strövområden. Sammantaget ett läge och hus som passar många att njuta av i ett lugnt område med bra grannskap och nära till mycket!

  • Premium
Som nytt med stranden intill!, Köpingsvik, Borgholms kommun
  • 7 lediga bostäder

Som nytt med stranden intill!

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
fr. 2 050 000 kr
35-39,4 m²
3-4 rum
3 048 kr/mån

BYGGSTARTAT - FÖRSTA INFLYTTNINGEN MITTEN PÅ KVARTAL 2, 2024! Nu ges tillfälle till ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden! Ett bra läge att köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätter som byggs om vid fd Borgen, befintlig byggnad på Brf Solhyddans område med några steg ner till stranden. Stort gemensamt soldäck med plats för umgänge i skyddat läge med innergårdskänsla, där du kan njuta av solnedgången och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter utvecklas med loftvåning (ca 15-17 kvm) där du har studio och rymlig takterrass/balkong (ca 16-20 kvm). Boarean avser endast våning 1, vilket också innebär att månadsavgiften blir lägre. Här skapas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för sköna sommarhäng samt gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i bostaden för egen del kan nyttjas att hyra ut med god förtjänst, en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär och sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen.

  • Nybyggnadsprojekt
Brf Utsikten - lgh 1104, null, Borgholms kommun

Brf Utsikten - lgh 1104

Lägenhet
Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/4
4 536 kr/mån
40 208 kr/m²

Välkommen till andra våningen och den här 3:an! Ledordenför denna bostad är fantastiska ljusinsläpp, gott om förvaring och kronan på verket är den väl tilltagna balkongen som sträcker sig runt hörnet på huset och fångar två väderstreck. Redan i hallen finns gott om förvaring i form av garderober samt ett förråd som lätt kan göras om till walk-in-closet. Båda sovrummen har även de fina förvaringsmöjligheter i form av tre garderober. Badrummet är rymligt och här finns tvättmaskin och torktumlare. Köket är byggt i vinkel och har en öppen planlösning till vardagsrummet vilket inbjuder till härligt umgänge både till vardags och fest. Härifrån finns utgång till den rejält tilltagna balkongen. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Resan till din bostadsdröm kan helt naturligt kantas av en del oro och funderingar. GBJ erbjuder en rad garantier och skydd, inbyggt i ditt bostadsköp från start. Under Länkar nedan kan du läsa mer om bland annat säkring av månadsavgifter och möjlighet att skjuta fram din inflyttningsdag med upp till 12 månader. Läs mer om bostäderna och föreningen under Dokument nedan. Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

  • Nyproduktion
  • Juli 2024
  • Balkong
  • Hiss
Köpingevägen 25 - lgh 10, null, Borgholms kommun

Köpingevägen 25 - lgh 10

Fritidshus
Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 050 000 kr
38,7 + 15,5 m²
3 rum
vån 1/1
3 370 kr/mån

Byggstartar - inflyttning i de första fritidslägenheterna beräknas ske kvartal 2, 2024! Ett stenkast från stranden finns nu möjlighet att på eftertraktat läge köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätterna som håller på att byggas om vid fd Borgen, en befintlig byggnad på omtyckta Brf Solhyddans område . Stort gemensamt soldäck med innergårdskänsla och där det finns gott om plats för umgänge. Här kan du slå dig ner i skyddat läge och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta av härligt umgänge med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter har nämligen en egen loftvåning (storlek angivet som biarea) där du får studio och en rymlig takterrass/balkong. Dessutom räknas boarean endast för våning 1, vilket alltså innebär att månadsavgiften blir lägre. I Borgen formas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för skönt sommarhäng och med gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i lägenheten för egen del kan du exempelvis välja att hyra ut med god förtjänst och därigenom delfinansiera din nya semesterbostad - en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär. Sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen. Missa inte ett unikt tillfälle att förärva ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden!

  • Nyproduktion
  • Balkong
Skogsvägen 10, Stora Frö, Mörbylånga kommun
Skogsvägen 10, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 2
Skogsvägen 10, Stora Frö, Mörbylånga kommun, bild 3

Skogsvägen 10

Fritidshus
Stora Frö, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
2 475 000 kr
65 + 13 m²
3 rum
300 m² tomt

Välkommen till en väl omhändertagen liten pärla med Kalmarsund cirka 200 meter nedanför! Här är perfekt stuga för familjen men även ypperlig för flera då gästhus finns samt friggebod att utveckla, idag som förråd. Trädgården är prunkande med grönska, ytan är behändig och lättskött samt ger lite plats för lek. Är du sugen på en väl fungerande stuga i omtyckta Sandbergen med dess härliga strövområden, skogspromenader och badrocksavstånd till bad så har du här ett bra tillfälle, välkommen att kika in!

  • Premium
Brf Utsikten - lgh 1105, null, Borgholms kommun

Brf Utsikten - lgh 1105

Lägenhet
Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
4 495 000 kr
100,6 m²
4 rum
vån 2/4
6 338 kr/mån
44 682 kr/m²

Välkommen in till denna fantastiska 4:a på andra våningen i huset. Den rymliga entrén bjuder på gott om förvaring och leder oss fram till de två första sovrummen. Från hallen nås även det väl tilltagna badrummet, här finns bostadens tvättmaskin och torktumlare. Vidare kommer vi till till det öppna köket/vardagsrummet. Här flödar ljuset in från de stora fönsterpartierna och här finns utgång till den väl tilltagna balkongen som sträcker sig runt hörnet på huset och fångar två väderstreck. De öppna sällskapsytorna ger gott om plats för hela familjens umgänge. Här finns även en gästtoalett. Föräldrasovrummet är något utöver det vanliga. Stora fönsterpartier ger ett härligt naturligt ljus, det finns gott om förvaring i form av garderober och även en walk-in-closet. Även härifrån finns utgång till den fantastiska balkongen. Här bor man rymligt och bra! Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Resan till din bostadsdröm kan helt naturligt kantas av en del oro och funderingar. GBJ erbjuder en rad garantier och skydd, inbyggt i ditt bostadsköp från start. Under Länkar nedan kan du läsa mer om bland annat säkring av månadsavgifter och möjlighet att skjuta fram din inflyttningsdag med upp till 12 månader. Läs mer om bostäderna och föreningen under Dokument nedan. Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

  • Nyproduktion
  • Juli 2024
  • Balkong
  • Hiss
Köpingevägen 25 - lgh 7, Köpingsvik, Borgholms kommun

Köpingevägen 25 - lgh 7

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 150 000 kr
35 + 15,2 m²
3 rum
3 048 kr/mån

Som nytt med egen takterrass och stranden alldeles intill! Byggstartar - inflyttning i de första fritidslägenheterna beräknas ske kvartal 2, 2024! Ett stenkast från stranden finns nu möjlighet att på eftertraktat läge köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätterna som håller på att byggas om vid fd Borgen, en befintlig byggnad på omtyckta Brf Solhyddans område . Stort gemensamt soldäck med innergårdskänsla och där det finns gott om plats för umgänge. Här kan du slå dig ner i skyddat läge och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta av härligt umgänge med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter har nämligen en egen loftvåning (storlek angivet som biarea) där du får studio och en rymlig takterrass/balkong. Dessutom räknas boarean endast för våning 1, vilket alltså innebär att månadsavgiften blir lägre. I Borgen formas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för skönt sommarhäng och med gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i lägenheten för egen del kan du exempelvis välja att hyra ut med god förtjänst och därigenom delfinansiera din nya semesterbostad - en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär. Sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen. Missa inte ett unikt tillfälle att förärva ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Lökenäs/Glömminge Tomt 17-21, Öland Mellersta, Mörbylånga kommun
Lökenäs/Glömminge Tomt 17-21, Öland Mellersta, Mörbylånga kommun, bild 2
Lökenäs/Glömminge Tomt 17-21, Öland Mellersta, Mörbylånga kommun, bild 3

Lökenäs/Glömminge Tomt 17-21

Tomt
Öland Mellersta, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden
950 000 kr

Nu finns chansen att köpa en av totalt 22 tomter i området, naturnära och badrocksavstånd till Lökenäs härliga badstrand. Tomterna är byggklara och säljs till högstbjudande med utgångspris 950 000 kr. Att bygga nyproducerat hus som är anpassat utifrån familjens önskemål är en process som i slutändan ger en skön känsla och stor glädje, här ges nu chansen att själv få styra de val som man skall leva med och en miljö att trivas i. En av fördelarna är också att planera för rätt värmesystem, energieffektivitet och driftskostnader för bostaden, i dagsläget högintressant. Ett nytt hus ger möjligheten till smarta lösningar och låga driftskostnader gångbara över tid. Dessutom, med nu gällande skattelagstiftning belastas du inte heller av fastighetsavgift/skatt de första 15 åren efter att ditt hus är färdigbyggt, vilket också bidrar att ge dig den bästa tänkbara ekonomin i ditt boende! Denna annons är en samlingsannons för de 22 tomterna. På svenskfast.se/morbylanga finns de andra 22 annonserna och uppdateras löpande vartefter de säljs. Tomten säljs av en entreprenör vilken ansvarar för anläggande av infrastrukturen, tomterna är inte kopplad till någon specifik husleverantör. Valet är Ditt! Nedan finns säljarens önskemål kring säljprocessen avseende tomterna i Lökenäs och om du är intresserad av att gå vidare i processen och köpa tomt är det viktigt att ta del av följande: • Läs igenom samtliga dokument rörande fastigheten under "Dokument" längre ner på hemsidan. • Anmäl intresse via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida. Gör en intresseanmälan på varje tomt du finner intressant. Intresseanmälan säkerställer att mäklaren vet att du är intresserad av tomten. •Det skapas en spekulantgrupp via de intresseanmälningar som kommit in på respektive tomt. Har du gjort en intresseanmälan via Svensk Fastighetsförmedlings hemsida finns du antecknad på intresselistan. •Eventuell budgivning kommer hållas av ansvarig fastighetsmäklare på en tomt i taget. •När eventuell budgivning är avslutad skrivs omgående köpekontrakt. I samband med tillträdet betalar köparen till säljaren ersättning för anslutningsavgifter för vatten och avlopp enligt Mörbylånga kommuns taxa, se kommunens hemsida för uppdaterad kostnad. Detta är en samlingsannons för tomterna Mörbylånga Glömminge 1:83-1:104. För detaljerad information och intresseanmälan för respektive tomt klicka dig vidare till respektive sida. SÅLDA TOMTER: 4, 5, 7, 9, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 TOMT 1: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-1---glomminge-1-83/359248 TOMT 2: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-2---glomminge-1-84/359282 TOMT 3: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-3---glomminge-1-85/359281 TOMT 6: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-6---glomminge-1-88/359276 TOMT 8: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-8---glomminge-1-90/359274 TOMT 10: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-10---glomminge-1-92/359271 TOMT 11: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-11----glomminge-1-93/359270 TOMT 12: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-12---glomminge-1-94/359269 TOMT 13: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-13---glomminge-1-95/359268 TOMT 14: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-14---glomminge-1-96/359267 TOMT 15: http://www.svenskfast.se/tomt/kalmar/morbylanga/farjestaden/oland-mellersta/tomt-15---glomminge-1-97/359266

  • Premium
Sjöstugevägen 1, Borgholm, Borgholms kommun

Sjöstugevägen 1

Övrigt
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 750 000 kr
101 m²
4 rum
508 m² tomt

Tillfälle för sommarrörelse på ett bra läge! Här intill badet och Borgholms nya brygga öppnar sig nu en möjlighet att förvärva egen fastighet med välbyggt hus för glasskiosk, restaurang eller liknande. Har du idéerna och suget att utveckla en bra rörelse så kontakta ansvarig mäklare för mer info och vidare diskussion!

  • Uteplats
Landsvägen Norrböda 109, Löttorp, Borgholms kommun
Landsvägen Norrböda 109, Löttorp, Borgholms kommun, bild 2
Landsvägen Norrböda 109, Löttorp, Borgholms kommun, bild 3

Landsvägen Norrböda 109

Övrigt
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
8 900 000 kr
3,4 ha tomt

I Norra delen av Böda ligger den f.d. sågindustrin som under de senaste 20 åren har förvandlats till ett större försäljningsställe - Allhandel är rätt uttryck! Här finns många försäljningslokaler på totalt ca. 1.000 kvm butiksyta, lager, större garage som på vinterhalvåret är husvagnsförvaring och ibland på sommaren blir festlokal. Här finns även bostadshus på 90 kvm som nuvarande ägare nyttjar under sommarhalvåret. Alla affärslokaler och bostadshus är i ett mycket gott skick. Fastigheten har en yta på ca. 34.000 kvm så här finns stora möjligheter att utveckla denna anläggning, kanske ett 60-tal ställplatser för husbilar, kanske bygga uthyrningsstugor, kanske stycka av tomter?? Med ca. 1,5 km till den 2 mil långa sandstranden vid Bödabukten så är detta området mycket attraktivt under sommarhalvåret. Mer information hittar Ni på https://www.facebook.com/bodasagen samt https://bodasagen.se/. Kontakta mäklarkontoret för visning och övriga upplysningar.

  • Premium
Tegnérgatan 33, Malmen, Kalmar kommun
Tegnérgatan 33, Malmen, Kalmar kommun, bild 2
Tegnérgatan 33, Malmen, Kalmar kommun, bild 3

Tegnérgatan 33

Villa
Malmen, Kalmar kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar
9 750 000 kr
267 + 170 m²
6 rum
515 m² tomt

Nu finns möjligheternas hus till salu på Tegnérgatan mitt i centrala Kalmar. Här finns plats att bo och leva för den stora familjen, ägarlägenheten är tillgänglig. Modern och fräsch. Huset består idag av två lägenheter. Den stora lägenheten är på totalt 211 kvm varav en möjlig uthyrningsdel på två rum och potentiellt kök om 53,9 kvm på nedre plan. På nedre plan med egen ingång från portgången ligger ytterligare en 2:a på 64,6 kvm, idag uthyrd till 7 500 kr per månad. Här är nymålade ytskikt 2022 och skicket är gott. Ytorna på ägarlägenhetens övre plan renoverades för lite drygt 10 år sedan och då i en högre standard, dessutom ommålad för 1,5 år sedan. Från trapphuset finns en trappa upp till vinden med riktigt bra bra takhöjd. Vinden är uppmätt till 109,2 kvm och här finns möjlighet att bygga ytterligare lägenhet eller öka ägarlägenhetens yta ändå mer. Läget på malmen är perfekt med en tomt i västsydväst så här kommer solstrålarna in från mitt på dagen tills den går ner över takåsarna i nordväst. De två lägenhetsdelarna på bottenplan skulle kunna, genom att installera spis och kyl/frys i ägar-2:an, generera en intäkt på ca 1 200 kr/kvm/år, det innebär i så fall en intäkt på 142 000 kr/år. Ett hus ritad av den kände arkitekten J Fred Ohlson byggt 1927 med närhet till allt och ändå lugnt och skönt med egen tomt i bästa läge. Välkomna på visning och fundera på hur ni bäst nyttjar husets möjligheter!

  • Premium
Neptunivägen 5C Lgh 6, Öland Norra, Borgholms kommun

Neptunivägen 5C Lgh 6

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 695 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/2
3 523 kr/mån
46 466 kr/m²

Mitt i Byxelkroks vackra och havsnära miljö ligger denna mycket trevliga gaveltrea i två plan i husets bästa läge med magisk utsikt över Kalmarsund, Blå Jungfrun och en bedårande kvällssol in i vardagsrummet! Som ägare av denna bostadsrätt har ni möjlighet att hyra ut och få goda hyresintäkter. Det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Byxelkrok! Alla fönster vetter mot havet och balkongen har sol nästintill hela dagen och kvällen, svårslaget! Lägenheten är nyligen ytskiktsrenoverad och är en av de största i föreningen, nya fräscha möbler ingår i köpet. Detta i omtyckta Byxelkrok där den nybyggda gästhamnen breder ut sig precis nedanför din våning med ny badbrygga och utegym! Kvällslivet är även det något extra och sommarpulsen ger en känsla av medelhavsliv med den pittoreska småbåtshamnen, små trivsamma restauranger och en mängd små butiker i bodar kring hamnen. En idyll att få spendera sina sommardagar vid. Byxelkrok är onekligen ett sommarparadis men också en plats för njutning under alla våra årstider!

  • Plus
  • Balkong
Brännegatan 62, Öland Norra, Borgholms kommun

Brännegatan 62

Tomt
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
675 000 kr
1 532 m² tomt

Stor och härlig tomt om 1 532 m² i naturskönt och lugnt område i Böda! Många drömmer om att få bygga sitt eget, att få vara med och forma allt från start efter tycke och smak. Nu kan Ni med denna tomt förverkliga denna dröm, här erbjuds nämligen 1 532 kvm obebyggd fastighet för Er som har just de planerna! Böda är ett mycket attraktivt område och tomten ligger i ett rofyllt och naturnära område. Här har ni cykelavstånd till Bödabuktens milslånga sandstrand, mataffär som är åretruntöppen, busshållsplats, Kaffestugan som erbjuder bageri & konditori samt mycket mer. Från fastigheten har Ni ett bra utgångsläge till de utflyktsmål som Öland har att erbjuda, härlig natur med stora skogsområden, vackra promenadstråk och ett rikt naturliv. Anslutningsavgifter för el och V/A tillkommer. Kommunalt vatten och avlopp finns ute vid vägen.

Nyproducerade bostäder nära hav & centrum, Borgholm, Borgholms kommun

Nyproducerade bostäder nära hav & centrum

Lägenhet
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
fr. 2 895 000 kr
72-100,6 m²
3-4 rum
4 536 kr/mån

INFLYTT SOMMAREN 2024! Vid ett attraktivt läge i centrala Borgholm, ett stenkast från sandstrand och badbrygga, planeras nu för 19 st smakfulla bostadsrätter. Brf Utsikten erbjuder välplanerade lägenheter i storlekar mellan 2-4 rok med moderna planlösningar och generösa balkonger eller terrasser. Öppet mellan kök och allrum ger fina sociala ytor, som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Uppskattar du härlig eftermiddagssol på din balkong, eller kanske magnifik utsikt mot havet? 4:orna längst upp i huset får utöver en stor balkong i två väderstreck, även en privat takterrass. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Här skapas kvalitativa bostäder för dig som söker något alldeles extra, där smakfulla detaljer i hög standard gör bostäderna till något speciellt att längta hem till. Grundutförandet är sobert och stilrent med inredning som håller god kvalitet redan i standardutförandet. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

  • Nybyggnadsprojekt
Dankvägen 12, Öland Mellersta, Borgholms kommun

Dankvägen 12

Tomt
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
800 000 kr
1 260 m² tomt

Många drömmer om att få bygga sitt eget, att få vara med och forma allt från start efter tycke och smak. Nu kan du med denna tomt förverkliga denna dröm! Här erbjuds nämligen en 1 260 m² obebyggd fastighet för dig som har just de planerna. Kommunalt vatten & avlopp finns vid tomtgräns och samtliga anslutningskostnader för vatten och avlopp ingår i priset. Hörninge är ett populärt område som ligger ca 7 km norr om Borgholm och endast 3 km från Köpingsvik. Köpingsvik är en mycket populär turistort som erbjuder restauranger, konditori & Ica som är öppet året runt. Här har vi en av Ölands vackraste sandstränder. Den barnvänliga stranden sträcker sig över en kilometer med finkornig vit sand och långgrunt badvatten med mjuk sandbotten. Längs med sandstranden finns den praktfulla piren som leder ut till djupare vatten i Kalmarsund. Längst ut på piren finns ett rymligt soldäck där man kan avnjuta enklare förtäring samt något gott att dricka. Från fastigheten har ni ett bra utgångsläge till de utflyktsmål som Öland har att erbjuda; härlig natur med stora skogsområden, vackra promenadstråk och ett rikt naturliv. Läs mer om Hörninge samfällighetsförening på www.hörninge.se

  • Plus

Visar alla 15