Mäklare Oscar Tillman

Oscar Tillman

Om mig

Jag är en driven fastighetsmäklare som brinner för att hitta den bästa möjliga lösningen för alla mina kunder. Eftersom jag vet att bostadsaffären ofta är den största och framförallt den viktigaste affären i många kunders liv så tycker jag det är viktigt att alla känner sig nöjda genom hela processen. Mitt mål är alltid att bidra till en bra bostadsaffär genom goda kunskaper, tät kommunikation och ett stort engagemang. Varmt välkommen att höra av dig för mer information om hur vi på SMH jobbar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Byggmästaregatan 14, Vilan, Kristianstads kommun

Byggmästaregatan 14

Lägenhet
Vilan, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
1 300 000 kr
116 m²
6 rum
8 975 kr/mån
11 207 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva ett av Vilans finaste radhus! Bostaden ligger riktigt bra på lugn och trivsam gata och har en helt fantastisk insynsskyddad och vintergrön tomt med kvällssol! Området är barnvänligt och på kort promenadavstånd nås både lekplats, kollektivtrafik, idrottsplats, livsmedelsbutiker och mycket mer. Radhuset är välplanerat med sex rum varav fyra av rummen disponeras som sovrum. Radhuset har även ett allrum, två fräscha badrum och ett fullutrustat väldisponerat kök i öppen anslutning till entréplanets vardagsrum, som dessutom har härliga sociala umgängesytor! Exteriört väntar en lättskött och väldisponerad radhustomt med carport, plattsatt uteplats och uppfart med plats för två bilar. Detta är ett praktiskt och bekvämt boende för er som älskar villalivets känsla, med egen gräsmatta, carport, utvändigt förråd och uppfart, men som också önskar lättjan i att det utvändiga underhållet med tak, fasader etc. sköts av bostadsrättsföreningen. Nära stadens myllrande liv med goda kollektiva förbindelser. Varmt välkomna! Anmäl ert intresse redan idag! Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl. Bra att tänka på: - Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att: 1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande. 2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

  • Uteplats
Kommendantsvägen 48, Gamla Näsby, Kristianstads kommun

Kommendantsvägen 48

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
590 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 556 kr/mån
10 261 kr/m²

Varmt välkommen till den här fantastiska tvåan på 57,5 kvm på Kommendantsvägen 48! Här bor du bekvämt på första plan med det mesta du kan tänka dig. Badrummet är fräscht och fint renoverat då föreningen på senare år har gjort stambyte i fastigheten. I vardagsrummet har man ett stort ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet som skapar en ljus och luftig känsla. Här finns bostadens sociala ytor med plats till att bjuda in både vänner och familj. Från hallen når man köket som rustades upp under 2014 och som dessutom fick en ny ugn/spis förra året. Här finns plats för ett matbord och man har en utgång till den mysiga balkongen i öst. Perfekt för den som vill njuta av en härlig frukost i morgonsolen! Sovrummet har i sin tur utrymme för en dubbelsäng och här finns praktiska platsbyggda garderober. Bostadsrättsföreningen HSB Hoffmeister är en välskött och omtyckt förening med trevlig utemiljö och fina lekplatser. Här ingår värme, VA, bredband och grundutbud till TV i månadsavgiften! Dessutom bor man med närhet till diverse samhällsservice och man kan lätt ta sig in till centrala Kristianstad med den kollektiva busstrafiken. Glöm inte heller bort att man har gång-/cykelavstånd till Högskolan i Kristianstad, ett perfekt läge för den studerande! Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden! Ps. Följ oss gärna på Instagram: smhkristianstad. Där uppdaterar vi om just denna och andra pågående förmedlingar.

  • Balkong
Näsbychaussén 19B, Gamla Näsby, Kristianstads kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Näsbychaussén 19B

Lägenhet
Gamla Näsby, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
850 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
4 152 kr/mån
13 710 kr/m²

Hjärtligt välkommen till en välskött tvåa på Näsbychaussén 19B. Nu finns möjligheten att förvärva en av de större tvåorna i BRF Boken som är på 62 kvadratmeter och har ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Här märker man direkt av det fantastiska ljusinsläppet så fort man tar första klivet in i vardagsrummet. Dessutom finns det en balkong i söderläge där man kan sitta och njuta av sköna sommardagar! Utöver vardagsrummet så har man ett modernt och fräscht kök från 2020 som är sparsamt använt, ett helkaklat badrum, samt ett sovrum med stora garderober och en rymlig hall. BRF Boken är en väldigt populär bostadsrättsförening fördelad på fem olika byggnader längsmed Näsbychaussén. Här har man tillgång till soprum, cykelrum, tre olika tvättstugor och dessutom ett gemensamt gym. Föreningen har även installerat solceller på taken för att hålla nere driftskostnaderna. I det här trevliga området på Gamla Näsby bor man med närhet till matbutiker, Kristianstads Högskola, parker, badhus och mycket mer! Samtidigt har man också goda bussförbindelser med resten av staden. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Marsvinsvägen 5, Yngsjö, Kristianstads kommun

Marsvinsvägen 5

Tomt
Yngsjö, Kristianstads kommun
Svenska Mäklarhuset Kristianstad
2 500 000 kr
1 166 m² tomt

Nu finns möjlighet att förverkliga dina husdrömmar i lugna och havsnära Yngsjö! På Marsvinsvägen 5 finner man en 1 166 kvadratmeter stor tomt som är obebyggd. Här kan man bygga sitt egna drömhem på en lugn och lågtrafikerad återvändsgata med naturen som en nära granne. Genom en kort promenad når man dessutom Yngsjös vita sandstränder. Fastigheten ligger inom detaljplanerat område som tillåter byggnation av hus med en byggnadsarea upp till 250 kvm. Alltså finns det möjlighet att bygga ett hus där hela familjen har plats att trivas! Marken på fastigheten är plan och redo att bebyggas. Från Marsvinsvägen 5 når man Åhus på cirka 10 minuters bilfärd, och centrala Kristianstad når man på under 30 minuter. Dessutom finns det goda bussförbindelser till både Åhus och Kristianstad. För mer information om hur du kan förverkliga dina husdrömmar på Marsvinsvägen 5, var vänlig och kontakta ansvarig mäklare. Ps. Följ oss gärna på Instagram: smhkristianstad. Där uppdaterar vi om just denna och andra pågående förmedlingar.

Visar alla 4