Mäklare Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Starrbäcksgatan 26, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Starrbäcksgatan 26, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Starrbäcksgatan 26, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Starrbäcksgatan 26

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
3 350 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
3 524 kr/mån
59 821 kr/m²

På attraktiv gata i centrala Sundbyberg finner ni denna välplanerade 2:a med tunnelbana runt knuten! Bostaden är genomgående i fint skick och erbjuder trivsamma materialval, bra planering och förvaring, väl tilltaget sovrum, charmigt kök samt ett renoverat badrum i fin finish. Solid och välskött brf. Perfekt belägen fastighet vid lugn återvändsgata med endast 1 min till T-bana, mataffär och simhall. Ett stenkast från fastigheten finner ni allt vad Sundbyberg erbjuder med ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt ett stort utbud av butiker. Förutom närhet till kommunikationer har ni även grönskan runt knuten med Lötsjön, Råstasjön, Golfängarna samt Marabouparken och Tornparken. Med endast några få minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer såsom pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Tulegatan 6E, 2tr, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Tulegatan 6E, 2tr, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Tulegatan 6E, 2tr, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Tulegatan 6E, 2tr

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 795 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/4
2 339 kr/mån
71 667 kr/m²

Välplanerad 2:a med fina originaldetaljer och balkong. Väl tilltaget vardagsrum, charmigt och fullutrustat kök, helkaklat badrum och ett välplanerat sovrum med bra förvaring. Högre takhöjd och furutiljor skapar en fin atmosfär. Balkong mot föreningens innergård. Denna bostad vill du inte missa! Stabil förening med en välskött fastighet som genomgått alla de större renoveringarna och med närhet till alla typer av kommunikation och service. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Fredsgränd 17, Lötsjöhöjden, Sundbybergs kommun

Fredsgränd 17

Lägenhet
Lötsjöhöjden, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
4 595 000 kr
64,5 m²
2 rum
3 910 kr/mån
71 240 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för visning! Nu finns möjligheten att förvärva en dröm 2:a som kan göras om till en 3:a med Sundbybergs bästa uteplats på ca 24 kvm! Denna unika lägenhet ligger i ett ogenerat läge på en höjd vid lugn återvändsgata. Lägenheten karaktäriseras av radhuskänsla med en stor uteplats som nås från vardagsrummet. Perfekt för den lilla barnfamiljen eller djurägare. Uteplatsen har ett stort trädäck, gräsmatta och planteringar. Lägg därtill öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier, moderna materialval samt ett lugnt läge nära natur med ca 300 m till tunnelbana och att avgift inkluderar Kabel-TV och bredband! Måste upplevas på plats och denna vill du inte missa!

  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3