Mäklare Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kyrkogatan 7, 3tr, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Kyrkogatan 7, 3tr

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
Pris saknas
40,4 m²
1.5 rum
vån 3/4
3 450 kr/mån

Med ett oslagbart läge i hjärtat av Sundbyberg med direkt närhet till allt man kan önska sig finner ni denna mycket välplanerade och smakfulla 1,5:a. Högt upp i huset med fin och fri utsikt ned mot centrala Sundbyberg. Här erbjuds ett charmigt och trivsamt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum, ljust och välplanerat vardagsrum samt ett trivsamt sovrum. Med detta toppenläge i området är det utmärkta kommunikationer med närhet till tunnelbana, pendeltåg och bussar. All närservice du kan tänka dig finns inom promenadavstånd, restauranger, caféer, gym, yogastudio och shopping. Med denna lägenhet kan du verkligen utnyttja alla de fördelar Sundbyberg har att erbjuda. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

 • Hiss
Starrbäcksgatan 26, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande
Starrbäcksgatan 26, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Starrbäcksgatan 26, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Starrbäcksgatan 26

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
3 375 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/4
3 976 kr/mån
60 268 kr/m²

Accepterat pris! Annonserat pris accepteras som försäljningspris. Kontakta ansvarig mäklare för mer info och visning! På attraktiv gata i centrala Sundbyberg finner ni denna välplanerade 2:a med tunnelbana runt knuten! Bostaden är genomgående i fint skick och erbjuder trivsamma materialval, bra planering och förvaring, väl tilltaget sovrum, charmigt kök samt ett renoverat badrum i fin finish. Solid och välskött brf. Perfekt belägen fastighet vid lugn återvändsgata med endast 1 min till T-bana, mataffär och simhall. Ett stenkast från fastigheten finner ni allt vad Sundbyberg erbjuder med ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt ett stort utbud av butiker. Förutom närhet till kommunikationer har ni även grönskan runt knuten med Lötsjön, Råstasjön, Golfängarna samt Marabouparken och Tornparken. Med endast några få minuters promenad nås alla tänkbara kommunikationer såsom pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer. Välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Fredsgränd 15, vån 3, Lötsjöhöjden, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Fredsgränd 15, vån 3

Lägenhet
Lötsjöhöjden, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
4 795 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 3/6
3 946 kr/mån
74 341 kr/m²

Välkommen till en suverän hörnlägenhet uppe på populära Lötsjöhöjden med stor och inglasad balkong om ca 7,5 kvm. med förmiddag- och eftermiddagssol. Perfekt disponerad 3:a med nyrenoverat kök, genomgående smakfulla och moderna materialval. Stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. Lugnt läge med endast 350m till T-bana! Föreningen har installerat solceller på taket och har laddstolpar för elbilar. Kontakta ansvarig mäklare för mer info!

 • Balkong
 • Hiss
Fredsgränd 17, Lötsjöhöjden, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Fredsgränd 17

Lägenhet
Lötsjöhöjden, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
4 595 000 kr
64,5 m²
2 rum
3 910 kr/mån
71 240 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Nu finns möjligheten att förvärva en dröm 2:a som kan göras om till en 3:a med Sundbybergs bästa uteplats på ca 24 kvm! Denna unika lägenhet ligger i ett ogenerat läge på en höjd vid lugn återvändsgata. Lägenheten karaktäriseras av radhuskänsla med en stor uteplats som nås från vardagsrummet. Perfekt för den lilla barnfamiljen eller djurägare. Uteplatsen har ett stort trädäck, gräsmatta och planteringar. Lägg därtill öppna och sociala ytor, stora fönsterpartier, moderna materialval samt ett lugnt läge nära natur med ca 300 m till tunnelbana och att avgift inkluderar Kabel-TV och bredband! Måste upplevas på plats och denna vill du inte missa! Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för visning eller mer info!

 • Uteplats
 • Hiss
Fredsgatan 17, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Fredsgatan 17

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 795 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/4
2 967 kr/mån
66 548 kr/m²

Kontakta mäklare för visning! Belägen på en av Sundbybergs mest attraktiva adresser finner ni denna väldisponerade 2:a med närhet till ett stort utbud av restauranger samt goda kommunikationsmöjligheter! Smakfull bostad med hög standard och stilrena materialval, högt i tak (närmare 3 meter) och med ett centralt toppläge! Passar för såväl singeln som paret. Granne med Tornparken, kort promenadavstånd till butiksgatan samt gym och T-bana 150 m bort. Låg avgift! Stabil BRF med god ekonomi samt bra parkeringsmöjligheter. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller för en förhandsvisning! Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller avcaféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall, gym samt tennisbanor i närheten. Underbara Lötsjön och Tornparken ligger dessutom en kortare promenad bort!

 • Hiss
Fredsgatan 12B, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
 • Kommande

Fredsgatan 12B

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Svenska Mäklarhuset Sundbyberg
2 550 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/4
3 351 kr/mån
67 105 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Annonserat pris accepteras som försäljningspris. Kontakta ansvarig mäklare för visning eller mer info. Väldisponerad och insynsskyddad 1:a på eftertraktad adress med centralt toppläge! Utmed Sundbybergs fina paradgata finner vi denna charmiga lägenhet. Bostaden innefattar ett modernt och smakfullt helkaklat badrum, charmigt kök med plats för matgrupp, väldisponerat vardagsrum med sovalkov och en generös takhöjd! Granne med Tornparken, kort promenadavstånd till butiksgatan samt kommunikationer. Gym och T-bana 150 m bort. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller förhandsvisning! Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller av caféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall samt tennisbanor precis utanför huset. Underbara Lötsjön och Golfängarna ligger dessutom en kortare promenad bort.

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 6