Mäklare Marie Rosenqvist

Marie Rosenqvist

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östergatan 22A, Centrum, Hässleholms kommun
 • Tis 28 mar kl 17:30

Östergatan 22A

Lägenhet
Centrum, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

895 000 kr

68 m²

3 rum

4 676 kr/mån

13 162 kr/m²

Välkomna till Östergatan 22A och denna genomgående trerummare på andra våningen. Här erbjuds en ombonad och hemtrevlig bostad på centralt läge. Bostaden har två sovrum, allrum, kök och ett helkaklat badrum med toppmatad tvättmaskin. Balkong mot innegård i västligt läge. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Gethornskroken 11B, Väster, Hässleholms kommun
 • Borttagen före visning

Gethornskroken 11B

Lägenhet
Väster, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

795 000 kr

50,5 m²

2 rum

3 221 kr/mån

15 743 kr/m²

Varmt välkomna till denna smakfulla tvårummare på Väster. Bostaden erbjuder renoverat kök med plats för matgrupp, ljust och fint allrum med utgång till balkongen, sovrum med plats för dubbelsäng samt renoverat badrum. Här bor man med närhet till natur, dagligvaruhandel, tågstation samt centrum. Fördelaktig månadsavgift. Välkomna på visning!

 • Balkong
Skolgatan 10 & Malmövägen 17, Tyringe, Hässleholms kommun
 • Onlinevisning imorgon kl 18:00

Skolgatan 10 & Malmövägen 17

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

3 800 000 kr

135 m²

7 rum

1 394 m² tomt

Välkomna till denna fantastiska villa med 1920-talscharm i Tyringe med närhet till skola och fin natur. Den ljusa smakfullt renoverade bostaden erbjuder idag 4-5 sovrum, mysiga sällskapsytor samt fina original detaljer så som stuckaturer, tegeldetaljer, fina trägolv och de tidstypiska balkongerna. Trädgården erbjuder inramat poolområde i anslutning till det fina uterummet. Uppvärmning sker med fjärrvärme! På denna dubbeltomt finns också ett fristående äldre hus som idag används som förrådsbyggnad och framför detta finns plats att parkera bilen. Välkomna på visning!

Flyktinggatan 18, Tyringe, Hässleholms kommun
Flyktinggatan 18, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 2
Flyktinggatan 18, Tyringe, Hässleholms kommun, bild 3

Flyktinggatan 18

Villa
Tyringe, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

1 495 000 kr

163 m²

6 rum

997 m² tomt

Varmt välkomna till detta praktiska hus på bra läge i Tyringe! Flyktinggatan 18 är högt beläget med en trevlig kuperad tomt. Här bor man i en praktisk villa med hela sex rum varav fyra sovrum, ett renoverat badrum, renoverat kök samt två större allrum fördelat på två plan. Allrummet på entréplanet har en centralt placerad kamin. På tomten finns större garage, förrådsbyggnader samt uterum. Välkomna på visning!

 • Premium
Esplanadgatan 26C, Djupadal, Hässleholms kommun
 • Tis 28 mar kl 18:15

Esplanadgatan 26C

Lägenhet
Djupadal, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

795 000 kr

56 m²

2 rum

4 460 kr/mån

14 196 kr/m²

Varmt välkomna till denna trevliga tvårummare på Djupadal med högt i tak och fina brädgolv. Bostaden erbjuder renoverat kök med ljusa luckor, rymligt sovrum med klädkammare, allrum med plats för den större soffgruppen samt renoverat badrum i samband med föreningens stambyte. Här bor man med närhet till natur, Djupadalsparken samt sjukhuset och centrum. Välkomna på visning!

 • Plus
Västerbogatan 7A, Fredentorp/Vena, Hässleholms kommun

Västerbogatan 7A

Lägenhet
Fredentorp/Vena, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

549 000 kr

39,5 m²

1 rum

2 895 kr/mån

13 899 kr/m²

Välkomna till denna kvadratsmarta etta på Västerbogatan 7A. Här bor man i en nyligen renoverad lägenhet med nytt kök, nya ytskikt samt nydragen el. Badrummet har renoverats av föreningen i samband med stambytet. Bostaden erbjuder kök med plats för matgrupp, allrum med plats för säng och soffa samt badrum med uttag för tvättmaskin. Välkomna på visning!

 • Balkong
Stenbocksgatan 15C, Tyringe, Hässleholms kommun

Stenbocksgatan 15C

Lägenhet
Tyringe, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

270 000 kr

66 m²

2 rum

4 238 kr/mån

4 091 kr/m²

Välkomna till denna genomgående tvårummare med inglasad balkong! Här bor man bekvämt i en praktiskt planerad lägenhet med närhet till natur, skola och centrum. Bostaden erbjuder allrum, sovrum, kök och badrum. Välskött HSB förening med trevlig innergård, renoverade tvättstugor samt solceller på taket. Välkomna på visning!

 • Balkong
Brobyvägen 7, Sibbhult, Östra Göinge kommun
 • Budgivning pågår

Brobyvägen 7

Övrigt
Sibbhult, Östra Göinge kommun
Våningen & Villan Hässleholm

2 500 000 kr

2 338 m² tomt

OBS! Nya driftskostnader. Nu finns det möjlighet att bli ägare till en hyresfastighet i Sibbhult. Fastigheten har 4 lägenheter fördelat på två plan. Se objektsbeskrivning under dokument för mera info! Lägenheternas skick är av något lägre standard. På första planet finns en lokal som idag används som Pizzeria. Hyreskontrakt på tre år har nyss undertecknats ang lokalen. Hyresgästerna betalar driftskostnader så som värme, hushållsel, hemförsäkring samt internet och tv. Lägenheter och lokal är fördelat enligt följande: Plan 1 Lokal om 150 kvm. Pizzeria bedrivs där idag Plan 2 Lägenheter 2x3 rok 75 kvm/lgh Plan 3 Lägenheter 2x2 rok 70 kvm/lgh Hyresintäkter 414 000 kr/år. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Hasselkroken 11, Hassellunden, Hässleholms kommun
 • Onlinevisning sön 2 apr kl 13:00
 • Sön 2 apr kl 13:15
Hasselkroken 11, Hassellunden, Hässleholms kommun, bild 2
Hasselkroken 11, Hassellunden, Hässleholms kommun, bild 3

Hasselkroken 11

Villa
Hassellunden, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

3 750 000 kr

154 m²

6 rum

480 m² tomt

Varmt välkomna till detta smakfulla hus på Hasselkroken 11. Här bor man i ett praktiskt hus med Ballingslövskök, allrum i vinkel med kamin, två rymliga badrum, fyra sovrum och två allrum fördelat på två plan. Allrummet har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och erbjuder även utgång mot husets trädgård med sol större delen av dagen. Lättskött trädgård med gräsyta, altan samt stenlagd uteplats på framsidan. Carport med förråd finns. Solceller har installerats på taket som förväntas producera 12 000 kWh/år. Välkomna på visning!

 • Premium
Korsvägen 10, null, Hässleholms kommun

Korsvägen 10

Villa
Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

2 995 000 kr

210 m²

8 rum

1 922 m² tomt

Välkomna till detta fina 1,5 planshus på hela 210 kvm i Vankiva! Här bor man i ett större hus med öppna sällskapsytor, nyligen renoverat kök, tre sovrum på entréplanet, två till tre sovrum på övre planet, tvättstuga med walk in closet samt två badrum fördelat på två plan. Bostaden har nyare fönster, nytt tak och även nya luft/luft värmepumpar. Kamin finns i huset. Stort trädäck med pergola och grillplats samt nytt växthus. På fastigheten finns även större garage med förrådsdel som idag är inrett som gym. Garaget har nytt tak. Välkomna på visning!

Röingegatan 105, Östervärn, Hässleholms kommun

Röingegatan 105

Villa
Östervärn, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

3 100 000 kr

118 m²

4 rum

1 073 m² tomt

Välkomna till Röingegatan 105. Här bor man i en smakfullt renoverad villa med stor tomt på populära Östervärn. Bostaden är praktiskt planerad och erbjuder nytt kök med plats för matgrupp, allrum, två nya badrum varav det ena med tvätt och tork, tre sovrum samt groventré, allt fördelat på två plan. Samtliga ytskikt på såväl entréplanet som på övre planet är totalrenoverade och all maskinell utrustning är helt ny. I källaren finns alla möjligheter att skapa extra sovrum, allrum, badrum etc. Idag är källaren är en rå-källare med förrådsutrymme samt pannrum och ett äldre badrum som ej är i bruk. Huset värms upp med fjärrvärme och vattenburen golvvärme finns på såväl entréplanet som övre planet. Välkomna på visning!

Kanotvägen 3, Skyrup, Hässleholms kommun

Kanotvägen 3

Villa
Skyrup, Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

2 295 000 kr

145 m²

6 rum

769 m² tomt

Nu har ni möjligheten att förvärva ett mycket fint hus på bra läge i Skyrup med närhet till golfbanan. Bostaden kan användas som såväl permanent boende som fritidshus. Driftskostnaderna här är beräknade på året runt boende. Bostaden erbjuder smakfullt Ballingslövskök, ljust och fint allrum med kamin, fyra sovrum, två badrum samt tvättstuga. Har man inte behov av ytan på övre planet så kan man bo endast på entréplanet där det finns kök, badrum, tvättstuga, sovrum samt allrum. På tomten finns garage med förråd och stort trädäck i anslutning till köket och vidare allrummet. Utöver detta finns en mysig oas med spa-bad och intilliggande soldäck. Varmt välkomna att höra av er om ni önskar boka visning!

Vankiva 5:21, null, Hässleholms kommun

Vankiva 5:21

Tomt
Hässleholms kommun
Våningen & Villan Hässleholm

795 000 kr

1 460 m² tomt

Bygga nytt? Det kan vara ett bra alternativ i dagens marknad. Bygg välisolerat och energisnålt med fördelaktigt uppvärmningssystem. Här ser ni ett exempel på en praktisk villa från Myresjöhus, Smart 98+ där offert kan skickas på begäran för att enklare bilda sig en uppfattning kring prisläget. Tomten är belägen på fint naturnära läge i Skönabäck. Här finns möjlighet till valfri byggnation av enfamiljshus förhandsbesked på bygglov finns. Med närhet till såväl Finja som Vankiva och Hässleholm bor man här med naturen som granne. Skolbussen stannar ett stenkast bort och man kan även med enkelhet cykla in till stan. Nuvarande fastighetsägare kommer grovplanera tomten, dra in VA, el samt anlägga väg med gatubelysning, allt detta ingår och står klart när man flyttar in. Denna tomt är belägen närmst vattenbrunnen på fastighetskartan. (Tomt nr 2) Varmt välkomna att höra av er för mera information.

Visar alla 13