Mäklare Emil Sjöberg

Emil Sjöberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Västra Varvsgatan 34A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Västra Varvsgatan 34A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 795 000 kr

59 m²

2 rum

3 680 kr/mån

47 373 kr/m²

I läckra Brf West ges nu en fantastisk möjlighet att förvärva denna stilfulla och härliga tvåa med makalös takhöjd om ca 3,9 meter. Här erbjuds ett kvalitativt kök från Vedum, vardagsrum med fina sociala ytor, snyggt helkaklat badrum och ett harmoniskt sovrum med möjlighet att bygga ett härligt loft tack vare den otroliga takhöjden. Lägg därtill ett underbart ljusflöde från stora fönsterpartier och en mysig uteplats i skönt västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Läget är också helt perfekt med gröna Ankarparken precis utanför porten, Ica Maxi och Masttorget runt hörnet och havet inom kort gångavstånd. På bottenplan i föreningen finns även en trevlig gastrobar som lätt blir ett favoritställe. En fantastisk lägenhet med WOW-faktor! Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Västra Varvsgatan 35, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Västra Varvsgatan 35

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 995 000 kr

59 m²

2 rum

4 329 kr/mån

50 763 kr/m²

Nu kan vi stolt presentera denna underbara Västra Hamnen-tvåa som har precis allt och lite till. Här erbjuds en ljus och välplanerad lägenhet med fina färgval, strålande ljusinsläpp, stora fönsterpartier och enastående havsutsikt. Addera därtill ett stilfullt kök, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter, generöst vardagsrum, trivsamt sovrum med utmärkt förvaring och en härlig västerbalkong med många sköna soltimmar. Läget är fantastiskt med allt du behöver inom bekvämt räckhåll. På kort gångavstånd finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av en skön kvällspromenad längs Sundspromenaden eller vakna piggt med ett morgondopp i havet. Varmt välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Saarisvägen 14A, Midhem, Malmö kommun

Saarisvägen 14A

Lägenhet
Midhem, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 350 000 kr

86,3 m²

3.5 rum

6 184 kr/mån

15 643 kr/m²

Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna ljusa, rymliga och trivsamma 3,5:a med otrolig potential. Här erbjuds en fantastisk lägenhet med stora sociala ytor, underbart ljusinsläpp, två fina sovrum (med möjlighet att skapa ett tredje), generös takhöjd, separat kök med goda arbetsytor, fransk balkong, utmärkt förvaring i klädkammare, halvkaklat badrum med badkar och ett eget tvättrum. Läget är också perfekt, med närhet till allt! På kort promenadavstånd nås Värnhemstorget och köpcentret Entré som erbjuder ett generöst utbud av matbutiker, restauranger, caféer och shopping. I området finns också goda kommunikationsmöjligheter i form av både närliggande busstationer och Östervärns tågstation och med kort cykeltur nås City! Varmt välkommen på visning!

 • Hiss
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhemsvägen 7A

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

1 950 000 kr

53 m²

2 rum

3 232 kr/mån

36 792 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina nyproducerade tvåa på underbara Vikhem som erbjuder allt man behöver! Här lockar en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning, fantastiskt ljusinsläpp, stilfullt kök från Marbodal, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett stort fint sovrum med utmärkt förvaring. Lägg därtill ett ljust och luftigt vardagsrum och en härlig söderbalkong med många sköna soltimmar. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område intill härliga grönområden och med gång och cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

3 795 000 kr

75 m²

3 rum

3 912 kr/mån

50 600 kr/m²

BILDER OCH VIDEOS INIFRÅN LÄGENHETEN FINNS, VARMT VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG VID INTRESSE! Nu kan du bli den första som flyttar in i denna fantastiska hörntrea omgiven av grönska och med vacker havsutsikt. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med bra sociala ytor, två harmoniska sovrum, stilfullt badrum med egen tvättdel och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med läcker köksö. Addera därtill fina och kvalitativa materialval, härligt ljusflöde och en helt underbar balkong om ca 12 kvm med slående havsutsikt. Precis utanför porten finner du Ribersborgsstranden, Lagunens småbåtshamn och Limhamnsfältet. Som granne finner vi också Bellevues villakvarter och Limhamn Centrum och inom kort avstånd nås City. En trevlig innergård finns på våning 2 och på entréplan finns en välsorterad ICA Supermarket. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse och för mer detaljerad information! Tillträde är möjligt från den 8 februari 2023. För mer information besök även gärna: https://sodra-ribersborg.smartbrf.se/ https://www.jm.se/globalassets/jm.se/bostader/skane/malmo/limhamn/sodra-ribersborg/dokument/jm_sa_ribersborg_bostadsfakta_webb.pdf

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Våningen & Villan Malmö Västra Hamnen

2 595 000 kr

52 m²

2.5 rum

2 978 kr/mån

49 904 kr/m²

BILDER OCH VIDEOS INIFRÅN LÄGENHETEN FINNS, VARMT VÄLKOMMEN ATT HÖRA AV DIG VID INTRESSE! I början på februari 2023 ges möjligheten att flytta in i denna moderna och fantastiska 2,5:a med underbar havsutsikt på kanonläge i nya spännande Södra Ribersborg. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning, smakfullt kök från Vedum, stilfullt helkaklat badrum, generöst allrum med smart planerad halva, fint ljusinsläpp, stort trivsamt sovrum och en magisk balkong med vacker utsikt. Läget är helt perfekt! Precis utanför porten finner du Ribersborgsstranden, Lagunens småbåtshamn och Limhamnsfältet. Som granne finner vi också Bellevues villakvarter och Limhamn Centrum och inom kort avstånd nås City. En trevlig innergård finns på våning 2 och på entréplan finns en välsorterad ICA Supermarket. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse och för mer detaljerad information! Tillträde är möjligt från den 4 februari 2023. För mer information besök även gärna: https://sodra-ribersborg.smartbrf.se/ https://www.jm.se/globalassets/jm.se/bostader/skane/malmo/limhamn/sodra-ribersborg/dokument/jm_sa_ribersborg_bostadsfakta_webb.pdf

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6