Mäklare Emil Sjöberg

Emil Sjöberg

Om mig

Hej! Vad roligt att du har hittat till min sida! Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2017 med ett driv att få dig som kund att känna dig trygg genom hela förmedlingsprocessen. Jag älskar fotboll och är en idrottsmänniska ut i fingerspetsarna, vilket passar utmärkt i mitt arbete och att alltid vilja prestera på topp. Frågar du mina tidigare kunder beskriver de mig som en positiv, lyhörd, serviceminded och lösningsorienterad mäklare. Varmt välkommen att höra av dig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Stora Varvsgatan 39, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Stora Varvsgatan 39

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 5/12
3 662 kr/mån
52 500 kr/m²

I underbara Västra Hamnen ges nu en unik möjlighet att förvärva denna stilfulla, lyxiga och otroliga tvåa, som har allt och lite till. Här erbjuds en kvadratsmart lägenhet med läcker köksinteriör från Marbodal, stilsäkert badrum med egna tvättmöjligheter, ljusa vardagsrumskvadrat och ett trivsamt sovrum med en alldeles egen luxuös walk-in-closet. Addera därtill en inbyggd eldstad och harmonisk akustikpanel för extra mysfaktor, fantastiskt ljusinsläpp som ges ifrån lägenhetens stora fönsterpartier samt helglasade fönsterdörr och en njutbar fransk balkong som bjuder på många sköna soltimmar och skapar en härlig indoor/outdoor-feeling i lägenheten. I Brf Stjärnfyren bor du femstjärnigt med alla tillgångar nära till hands. På Masttorget finner vi matbutiker, restauranger, caféer, apotek och gym och i området kan du också njuta av fina morgonpromenader längs Sundspromenaden och sköna kvällsdopp i havet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hästängsvägen 6, Höllviken, Vellinge kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30

Hästängsvägen 6

Lägenhet
Höllviken, Vellinge kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
4 650 000 kr
92 m²
4 rum
vån 3/5
6 894 kr/mån
50 543 kr/m²

På suveränt hörnläge på tredje våningen presenterar vi med glädje denna eleganta bostad, där ledorden är strålande ljus och härlig volym. Här erbjuds flertalet fönster i två väderstreck, öppen trevlig planlösning, smakfull köksinteriör från Vedum och generöst tilltagna vardagsrumskvadrat med access till njutbar balkong vänd mot havets horisont. Addera därtill tre rymliga sovrum och två stilfullt helkaklade badrum, varav ett med egna tvättmöjligheter med både tvättmaskin och torktumlare för högsta komfort. Här bor du modernt och bekvämt med hiss från markplan och möjlighet till garanterad parkeringsplats, allt nära utmärkta kommunikationer, allehanda närservice och underbar natur. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 2
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun, bild 3

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
3 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 3/8
6 280 kr/mån
51 933 kr/m²

Välkommen till Geijersgatan 2G där denna fantastiska hörntrea på absoluta A-läge väntar. Här erbjuds en läcker och välplanerad lägenhet med kvalitativt kök från Vedum, ljust och luftigt vardagsrum, direktaccess till generös balkong, två trivsamma sovrum och ett stilfullt badrum med egna tvättmöjligheter. Som pricken över i:et bjuder lägenheten också på magnifik utsikt över både hav och grönska från lägenhetens samtliga fönster. På våning 2 väntar en fin gemensam innergård och på entréplan i huset finns även en välsorterad ICA Supermarket. Runt hörnan finner vi Ribersborgsstranden och Limhamnsfälten och i området finns också caféer, stenugnsbageri och gym. På kort avstånd nås även både Limhamns- och Malmös citykärna. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lönngatan 60C, Lönngården, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 18:00
Lönngatan 60C, Lönngården, Malmö kommun, bild 2
Lönngatan 60C, Lönngården, Malmö kommun, bild 3

Lönngatan 60C

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
995 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 179 kr/mån
21 398 kr/m²

På Lönngatan 60C ges nu en fantastisk möjlighet att förvärva denna välplanerade tvåa med stilfull interiör, nya fina ytskikt och charmiga detaljer så som brädgolv, originalparkett och kalkstensgolv. Här erbjuds en trivsam och hemtrevlig lägenhet med genomgående planlösning, renoverat badrum, kök med moderna vitvaror, generösa fönsterpartier, utmärkt förvaring och härliga sociala sällskapsytor. Här bor du i stabil och välskött förening med trevlig innergård och gemensamma balkonger i trappuppgångarna. Utanför porten ligger grönskande Gullängen och på kort avstånd nås även Mobilia, Södervärn, Möllan och Folkets Park. I området finns utmärkta kommunikationer i form av både närliggande busstationer och Persborgs tågstation. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 2
Vikhemsvägen 7A, Vikhem, Staffanstorps kommun, bild 3

Vikhemsvägen 7A

Lägenhet
Vikhem, Staffanstorps kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 895 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/4
3 555 kr/mån
35 755 kr/m²

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina nyproducerade tvåa på underbara Vikhem som erbjuder allt man behöver! Här lockar en välplanerad lägenhet med genomgående planlösning, fantastiskt ljusinsläpp, stilfullt kök från Marbodal, helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och ett stort fint sovrum med utmärkt förvaring. Lägg därtill ett ljust och luftigt vardagsrum och direktaccess till härlig söderbalkong med många sköna soltimmar. Här bor du i ett lugnt och trivsamt område intill härliga grönområden och med gång och cykelavstånd till centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Geijersgatan 2G, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun

Geijersgatan 2G

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
2 195 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/8
4 837 kr/mån
41 415 kr/m²

Nu saluförs denna stilfulla och nyproducerade tvåa, belägen högt upp i huset, i populära och trivsamma Brf Södra Ribersborg. Här erbjuds en fantastisk lägenhet med underbart ljusinsläpp från stora fönsterpartier, stilrena materialval, öppen trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum och ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Lägg därtill ett trivsamt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och direktaccess till härlig balkong i soligt söderläge som bjuder på vacker utsikt över både takåsar och havet. På våning 2 väntar en fin gemensam innergård och på entréplan i huset finns även en välsorterad ICA Supermarket. Runt hörnan finner vi Ribersborgsstranden och Limhamnsfälten och i området finns också caféer, stenugnsbageri och gym. På kort avstånd nås även både Limhamns- och Malmös citykärna. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Föreningsgatan 54C, Rörsjöstaden, Malmö kommun

Föreningsgatan 54C

Övrigt
Rörsjöstaden, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
895 000 kr
115 m²
vån 1/5
13 818 kr/mån

Nu ges ett strålande tillfälle att förvärva denna rymliga bostadsrättslokal, belägen på suveränt skyltläge på hörnan av Föreningsgatan/Celsiusgatan. Lokalens generösa kvadratmeter gör lokalen väldigt formbar och möjliggör flera olika användningsområden. Stora fönsterpartier skänker både fint ljus och skapar perfekt yta för marknadsföring och produktexponering. Varmt välkommen på visning!

Geijersgatan 2D, Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 17:00

Geijersgatan 2D

Lägenhet
Limhamns Sjöstad, Malmö kommun
Croisette Malmö Västra Hamnen
1 950 000 kr
47 m²
2 rum
vån 2/8
4 503 kr/mån
41 489 kr/m²

Nu ges en fantastisk möjlighet att förvärva denna nyproducerade tvårummare på perfekt läge i populära och trivsamma Brf Södra Ribersborg. Här väntar en stilfull och välplanerad lägenhet med kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning, smakfulla tillval, generös takhöjd, fint ljusinsläpp och direktaccess till underbar balkong om ca 8 kvm i sydöst. Addera därtill ett rofyllt sovrum med utmärkt förvaring och ett stilrent helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. På våning 2 väntar en fin gemensam innergård och på entréplan i huset finns även en välsorterad ICA Supermarket. Runt hörnan finner vi Ribersborgsstranden och Limhamnsfälten och i området finns också caféer, stenugnsbageri och gym. På kort avstånd nås även både Limhamns- och Malmös citykärna. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 8