Nybyggnadsprojekt
Vallastaden - Fräscht boende med vinterträdgård på taket!

Vallastaden, Linköpings kommun

Nu kan du snart flytta till Linköpings coolaste kvarter! För i spännande Vallastaden – en levande och myllrande stadsdel som blev så omtalad under bomässan 2017 – bygger vi nu mysiga hem på 1-2,5 rum och kök. Alla i huset har dessutom tillgång till en ljus och lyxig vinterträdgård på taket med odlingsmöjligheter och en härlig vy över takåsar och grönska. Det är ett perfekt boende för dig som vill ha ditt eget, men som också uppskattar gemenskap och trygghet.

Känslan att flytta in i en nybyggd lägenhet slår det mesta. Och extra tilltalande är det när ett smart byggsätt ger hög kvalitet med en attraktiv prisnivå. Det är ljust och välplanerat med smakfulla materialval som känns fräscha över tid. Färger och inredning har noggrant valts ut av arkitekten, för att samspela med huset som helhet. Bland annat blir det mattlackade vitpigmenterade parkettgolv och mjuka färgskalor. Med andra ord skapas här en harmonisk och skön miljö att trivas i.

Loftgången ger genomgående ljusflöden i bostäderna med fönster i flera väderstreck. De större ettorna rymmer separat sovalkov, vilket ger känslan av att bo i två rum och kök. Alla badrum rymmer egen kombimaskin och det finns tillgång till cykelrum samt vindsförråd för de minsta lägenheterna.

Att bygga och bo hållbart är en av utgångspunkterna i det här projektet. Huset är byggt med hållbara och miljövänliga byggmaterial enligt Sunda Hus-standard och det blir solceller på taket. Valet av betongstommar, putsade fasade samt aluminiumfönster bidrar till sparsamt underhåll och låg energianvändning för fastigheten. Det i sin tur ger förutsättning för låga driftskostnader och ett kostnadseffektiv boende.

Miljön i och kring Vallastaden är spännande och varierande. Här finns gemensamma ”Felleshus” och platser utomhus utmed Smedstabäcken som utgör härliga samlingspunkter. Och Paradisparken, en egen park i stadsdelen, förlängs av ljuvliga skogar såsom Vallaskogen och det oändliga eklandskapet vid Tinnerö.

Ett stenkast ifrån hemmet ligger en av stadens bästa ”italienare”, kvarterskrogen Bestia. Förutom butiker och frisör i närområdet, finns även Djurgårdens handelsområde strax intill med gym, större matbutik, apotek samt Systembolag. Några minuters promenad bort ligger både Mjärdevi och LiU och man cyklar enkelt till US och city. För den som gillar bland annat friluftsliv, motion, golf och skridskor, så är läget bästa tänkbara. Vallastaden är ett attraktivt boende för alla!

Inflyttning under hösten 2020.

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Linköping

5 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Johan Jansson

Telefon: +46708399903
E-post: [email protected]

Svensk Fastighetsförmedling Linköping

Telefon: 013-35 47 70
E-post: [email protected]

Guider & Tips