Nybyggnadsprojekt
Vårby - Brf Vårbacka Utsikten

Vårby, Stockholm, Huddinge kommun

I ett fantastiskt läge med strålande sjöutsikt över Mälaren uppför Brf Vårbacka Utsikten inom kort 15 stycken bostäder byggda av VårgårdaHus.

Efter flera lyckade projekt i Stockholm är det nu dags för vårt nästa kvarter - Brf Utsikten på Vårbackavägen. Här bor du klimatsmart med energisnåla hus i ett grönt läge invid naturområden.

BRF VÅRBACKA UTSIKTEN
Namnet utsikten talar för sig själv. Sjöutsikten över Mälaren är fantastisk. Brf Vårbacka Utsikten är ett klimatsmart boende som kommer byggas i hållbara och beprövade material. Stort engagemang läggs vid att göra husen visuellt vackra och unika likväl som energismarta och miljövänliga. Men även praktiska med möjlighet till både garageplatser, p-platser och förråd.

BOSTÄDERNA

Husen har smarta och sociala planlösningar samt naturen runt hörnet. Varje bostad har uteplats/terrass och parkeringsplats. Bostäderna kommer att bestå av rymliga och välplanerade bostadsrätter i olika hustyper – Parhus 154 kvm kvm, 65 kvm, samt Studiohus på 26 kvm. Bostäderna byggs med hög kvalitet och passar perfekt för den moderna familjen. Husen erbjuder generösa och genomtänkta ytor och ger möjlighet till både gemenskap och avskildhet. Bostäderna kommer genomsyras av exklusiva materialval och stora fina fönsterpartier som skapar ett fantastiskt fint ljusinsläpp. Planlösningarna är yteffektiva och funktionella oavsett storlek på bostad.

Parhusens fasader består av liggande träpanel med 3-glasfönster. Golv av ekparkett och vitmålade väggar. Designkök från Vedum och rostfria vitvaror från Siemens. Badrum med kakel på vägg och grå klinker på golv samt spotlights i taket. Uppvärmningssystem med vattenburen golvvärme som kopplas till en luftvärmepump.

Här kommer barnfamiljer som uppskattar närheten till grönytor, badsjö, förskolor, affärer och gångavstånd till T-bana att trivas men också forskaren som kanske arbetar i närheten eller paret som beslutat sig för att bli sambos. Ja, här finns verkligen något för alla.

KORT OM HUSLEVERENTÖREN VÅRGÅRDAHUS:
Vårgårdahus har byggt kvalitetshus sedan 1974 och vet vad som krävs. VårgårdaHus har idag en riktigt modern anläggning med inte mindre än sju linor och en effektivt anpassad produktion för serietillverkning av småhus. VårgårdaHus ägs sedan 2016 av Danmarks största husföretag, Huscompagniet, som levererar ca 1800 stenhus per år. I slutet av 2020 klev Huscompagniet in på börsen då de tog klivet in på Nasdaq i Köpenhamn. En del av ägandeskapet står fortfarande Svenska EQT för.

KVALITET & MILJÖ
VårgårdaHus är en seriös aktör som noggrant följer samtliga lagar, riktlinjer och regler i branschen. Svensk bygglagstiftning följs strikt enligt riktlinjerna i BBR (BoVerkets ByggRegler) och PBL (Plan- och Bygglagen).

KVALITETSPOLICY
I deras kvalitetspolicy fastställer de att deras hus ligger i framkant inom en lång rad områden. De ska vara funktionella, energismarta, miljövänliga, ha hög kvalitet, ha en effektiv flexibilitet och effektiv tillverkning, vara monteringsvänliga med precision, ha hög hållbarhet samt ha en snygg och attraktiv design. Vårgårdahus ska uppfattas som en trygg, ärlig och tillförlitlig leverantör av deras kunder och intressenter. För mer information: https://www.vargardahus.se/

HUR GÅR DET TILL ATT KÖPA BOSTADSRÄTT
Vad innebär det att köpa en bostadsrätt och hur går köpprocessen till? Det kan vara många frågor inför ett kommande bostadsköp. Vi har svaren och hjälper dig längs hela vägen. Läs mer om hur vår köpprocess går till. Du hittar länken längre ner under fliken Dokument & Länkar.

FÅ FÖRTUR - ANMÄL DITT INTRESSE!
Anmäl ditt intresse för projektet för att få förtur inför försäljningsstarten. Vi håller dig också uppdaterad med information och bjuder in till säljpremiär som är planerad till Juni 2021.

Studiohusen släpps i etapp 2.

INFLYTTNING:
Sommaren 2022

10 lediga bostäder

Bostad Storlek Pris

Läs mer om projektet hos Fastighetsbyrån Huddinge

Mikael Grans

Telefon: 070-109 06 01
E-post: [email protected]

Fastighetsbyrån Huddinge

Telefon: 08-774 30 10
E-post: [email protected]

Guider & Tips