Köpa fritidshus

Fritidshus, stuga, torp, sommarstuga, sommarhus, fjällstuga, lantställe... Kärt barn har många namn. Ditt nya fritidshus hittar du på Hemnet, antingen du söker en stuga på Gotland eller Österlen, ett torp i Stockholms skärgård eller ett fritidshus på västkusten. På Hemnet finns fritidshus för alla smaker.

Högsäsong för att köpa fritidshus börjar i april och har sin topp i juni. Det är då du ska passa på att besöka Hemnet ofta om du vill hitta sommarstugor till salu. Med Hemnets bevakningstjänst kan du få mail när nya lantställen publiceras på Hemnet.

Fritidshus till salu just nu

Guider för dig som ska köpa fritidshus

Artiklar

Ökat intresse för färdigrenoverade bostäder

En ny undersökning visar att svenskarna är villiga att betala mer för praktiska lösningar när de söker ny bostad. Under visningar ställs allt fler frågor kring hur bostaden värms upp, upplever mäklare från Bjurfors.   På uppdrag av mäklarfirman Bjurfors har Kantar Sifo undersökt vad svenskarna är beredda att betala extra för vid ett bostadsköp. Resultatet … Fortsätt läsa Ökat intresse för färdigrenoverade bostäder

Sponsrad

Ett helt nytt sätt att äga en bostad

Har du hört talas om Pacaso? Om inte så är det sannolikt på väg att ändras. Det amerikanska bolaget har tagit klivet över Atlanten och storsatsar på Europa med ett helt nytt sätt att äga ett andra hem.

Vinnarna i Guldhemmet 2021 korade

Onsdagen den 11 maj bjöd Hemnet in till den tredje upplagan av Sveriges bostads­gala Guldhemmet, där branschens främsta profiler och starkaste insatser prisas. Gulhemmetgalan hölls i den anrika Gyllene salen i Stockholms stadshus inför 350 gäster. Totalt delades tio priser ut, baserade på såväl nomineringar som försäljningsstatistik. – Det var otroligt roligt att äntligen få … Fortsätt läsa Vinnarna i Guldhemmet 2021 korade

Plugga till fastighetsmäklare? Läs det här först!

Funderar du på att plugga till fastighetsmäklare? Mäklarsamfundets Joakim Lusensky berättar vad utbildningen innebär, vad du ska tänka på innan du söker och hur mycket de flesta mäklarna faktiskt tjänar. Joakim Lusensky, analys- och kommunikationschef på Mäklarsamfundet. I Sverige finns det cirka 7500 registrerade fastighetsmäklare. Varje höst börjar mellan 500-600 personer plugga till fastighetsmäklare, på … Fortsätt läsa Plugga till fastighetsmäklare? Läs det här först!

Sponsrad

Det ska du tänka på inför fönsterbytet

Funderar du på att byta ut dina gamla fönster på villan? När det är dags för ett fönsterbyte så finns det flera saker att tänka på – val av materialval, stil och teknikaliteter. Här går vi igenom vad du ska tänka på inför fönsterbytet.

Sälja bostad? Så hittar du rätt mäklare på Hemnet!

Är du sugen på att sälja din bostad men vet inte vilken fastighetsmäklare du ska välja? Nya mäklarsidan på Hemnet visar alla mäklare som sålt i ditt område, så att du lättare kan hitta rätt person för uppdraget! Fastighetsmäklaren spelar en oumbärlig roll i varje bostadsaffär. Inte bara genom att guida bostadssäljaren genom hela försäljningen … Fortsätt läsa Sälja bostad? Så hittar du rätt mäklare på Hemnet!