Köpa radhus, parhus, kedjehus

På Hemnet hittar du alltid mängder av radhus, kedjehus eller parhus till salu. Alla radhus i Sverige som säljs via mäklare finns på Hemnet. Prisutveckling och snittpriser för området finns direkt på bostadsannonsen.

När du ska köpa radhus kan du även använda dig av Hemnets mobilappar. I våra appar för iPhone, iPad och Android kan du enkelt söka villor i närheten av där du befinner dig eller söka på klassiskt vis. På så sätt missar du inga radhus som säljs.

Radhus till salu just nu

Att tänka på när du söker radhus

  1. Innan visning: Var vill du bo? Hur stort, i vilket område, vilken typ av hus, vad får det kosta, vad vill du ha i närheten?
  2. På visningen: Är radhuset i bra skick? Finns renoveringsbehov? Hur kostsam blir en eventuell renovering? Hur känns läget på radhuset? Är området trevligt? Finns det skola, dagis, affärer och så vidare i närheten?
  3. Efter visning: Har du lånelöfte? Tänk på undersökningsplikten och eventuell besiktning av radhuset. Tänk på att budgivningen kan gå olika till i olika delar av landet och hos olika mäklare.
  4. Ur ett ekonomiskt perspektiv är det viktigt att komma ihåg att kostnader tillkommer för exempelvis lagfart, eventuella pantbrev, flytt etc.
  5. Glöm inte att teckna en hemförsäkring innan tillträdet till det nya radhuset