Hemnets logoBostäder i Sverige

Turkiet

Många svenskar åker varje år till Turkiet för att njuta av värmen, historien, vackra stränder och god mat. Allt fler väljer också att köpa en sommarbostad i det enorma landet. Här har vi samlat information kring det du behöver veta innan du slår till på en bostad i Turkiet.

Efter några år av stiltje, mycket på grund av oro för det då instabila politiska läget i Turkiet, har allt fler svenskar valt att resa till Turkiet. Under 2019 var Turkiet åter igen på topp 10-listan över vart svenskar väljer att resa där landet knep en åttonde plats. Mellan 2018 och 2019 ökade mängden svenska bokningar i Turkiet med 50 procent, vilket innebär att nästan 200 000 svenskar reste till landet 2019.Självklart är det väder, strand och god mat som lockar svenskar till det enorma landet. Men även förhållandevis låga bostadspriset i jämförelse med andra länder kring Medelhavet har stor påverkan. Detta har också gjort att det svenska suget efter att köpa bostäder i Turkiet har ökat.

Detta är Turkiet:

  • Huvudstad är Ankara.

  • Det bor drygt 80 miljoner personer i landet.

  • Det är en republik.

  • Det bor drygt 2 000 svenskar i landet.

  • Medeltemperaturen i Ankara i juli är 28 grader

Artiklar

Hitta mäklarkontor

Alanya

Alanya Eiendom

Alanya Eiendom

Alanya Eiendom är en auktoriserad fastighetsförmedling sedan 2003. Med erfarna mäklare inom bostadsförsäljning i Turkiet till européer, främst skandinaver. Som svensk fastighetsmäklare i Turkiet borgar vi för trygghet genom hela köpprocessen och följer med i allt från visning, kontrakt, lån- och bankärenden, TAPU/Lagfart, försäkring, möbelköp samt möblering och service avtal efter köp! Vid intresse att titta på våra objekt tveka inte att kontakta oss för en visningsresa!

Svenska Mäklarhuset

Antalya - Svenska Mäklarhuset Turkiet

Taurusbergen och Medelhavet möts, långsträckta blåflaggade stränder, fantastiskt god mat och gästvänliga människor har gjort att många funnit sin pärla och drömhem här. Vår mäklare i Alanya har 30 års erfarenhet av landet och kulturen och har arbetat i branschen i 15 år. Vår erfarenhet, lokalkännedom och kontaktnät gör att vi kan erbjuda ett helthetskoncept både innan, genom och efter en investering. Vi kommer finnas till hands oavsett när ni önskar hjälp.

Zera Homes

Zera Homes

Zera Homes är en auktoriserad mäklarbyrå och byggherre med licenserade och erfarna mäklare inom bostadsförsäljning i Turkiet till européer, främst skandinaver. Med en av de ledande positionerna på fastighetsmarknaden erbjuder vi ett brett och relevant utbud av olika fastigheter i Alanya, Turkiet! Vårt mål är långsiktiga och gynnsamma relationer med våra kunder, tillgodose våra kunders önskemål, upprätthålla ett pålitligt, hållbart och utvecklande företag och en önskan om att ständigt förbättras. Vid intresse av att titta på våra objekt erbjuder Zera Homes dig boende, mat, transfer och allt sådant du behöver under din vistelse. Tveka inte att kontakta oss om du går i tankarna på att investera i en dröm om att äga ett boende i medelhavets pärla, Alanya!

Antalya

Future Homes

Future Homes - Antalya

Future Homes är företaget som uteslutande ägnar sig åt köp av fastigheter från människor utomlands. Företagets grundare är född i Sverige och uppvuxen i Norge, så han är den perfekta ackompanjatören för ditt framtida förvärv. Vårt flerspråkiga och kompetenta team är här för att ge dig information och stödja dig för att hitta din dröm egendom, Vi säljer i Antalya, Belek, Kas, Kalkan, Kemer och Istanbul och snart nya destinationer.

Hela Turkiet

Antalya Homes

Antalya Homes

Antalya Homes, etablerat år 2004, är ett registrerat varumärke som tillhör Tekce Overseas AS, det ledande internationella fastighetsbolaget i Turkiet. Vi vet att ett fastighetsköp är ett stort beslut. För att guida er på vägen, behövs en fastighetsmäklare med kunskap om marknaden, erfarenhet och värderingar att kunden kommer först. Det är här Antalya Homes utmärker sig med sitt professionella team av lokala fastighetsmäklare med modersmål på över 20 språk, inklusive svenska. Vi guidar köpare genom hela processen, från att välja sitt drömhem till att skriva på äganderättshandlingar och flytta in. Med tusentals rekommendationer från nöjda kunder har vi etablerat ett rykte för att vara ärliga, professionella, och engagerade i våra kunder. Vi garanterar att ni blir nöjda. Vi erbjuder hjälp både före och efter fastighetsköp.Vi kan hjälpa till med t.ex. pengaöverföring, uppehållstillstånd och ansökan om medborgarskap. Våra upplagda fastigheter är kontrollerade av vårt professionella team för att garantera en säker köpprocess. All information och alla priser på fastigheterna är aktuella. Vi är registrerade hos alla Kommerskollegium i regionerna där vi har kontor, Lara (Antalya), Konyaaltı (Antalya), Alanya, Istanbul Asien, Istanbul Europa, Bursa and Trabzon.

Summer Home Real Estate

Summer Home Real Estate, Turkiet

Summerhome realestate är ett Turkisk mäklarfirma med huvudkontor i Alanya. Vår kompetens tillsammans,långa erfarenhet och goda kännedom på fastighetsmarknaden ger dig den trygghet du behöver vid köp av bostad i Turkiet. Vi ger dig personlig service efter dina önskemål. Vårt säljteam är flerspråkigt, alltifrån svenska,tyska,arabiska,holländska, engelska och mer, så känner du dig mer bekväm med någon som pratar ditt språk och kan ge info på så finns det att tillgå. Fastighetsinvestering i ett annat land är ett stort beslut och vi erbjuder dig all hjälp och service både före, under och efter köp. Vi skräddarsyr efter dina behov och önskemål och är med dig hela vägen. Vårt motto samt vår framgång är främst nöjda kunder.

Vill du synas här?

Kontakta Hemnet Utland