Sänka utgångspriset – hur påverkar det köparen?

Christer har en fantastisk villa belägen på vackra Orust. Villan har han själv varit med och byggt från grunden och kanske är det därför hans hjärta klappar lite extra för den. Utöver att bygga hus huserar Christer ofta och gärna i köket men saknar någon att dela sitt stora intresse för matlagning med. Anledningen till att Christer ska sälja villan är att han genomgått ett antal knäoperationer de senaste åren och nu börjar han nu känna att han inte orkar med ett så stort boende. Mäklaren Helén menar att anledningen till att huset inte blev sålt vid tidigare visning, kan vara att utgångspriset då låg för högt,  4 350 000:- Nu har Christer och Mäklaren kommit överens att sänka utgångspriset till 3 995 000:- 

Så är du på jakt efter gediget hus vid havet, skynda fynda!

Se bostaden