Ge badrummet nytt liv med premiumserien Finion

Med badrumsserien Finion har Villeroy & Boch utvecklat synen på vad är ett badrum är. Med innovation som ledord går Finion i bräschen både material- och designmässigt.

Premiumserien Finion från Villeroy & Boch.

Att ett badrum ska vara snyggt, smart och funktionellt råder det ingen tvekan om. Men vad innebär det i verkligheten? Med premiumserien Finion har Villeroy & Boch tagit detta till en ny nivå. Möblerna går att få i ett stort antal färgkombinationer och de har funktioner som trådlös laddning för mobiltelefoner och smart styrning av ljuskällor via fjärrkontroll. – Designern har även utformat Finion till en både modern, personlig och samtidigt klassisk produkt som är skapad för att hitta ett lugn i badrummet, säger Stefan Haglund, Retail Key Account Manager, Villeroy & Boch Gustavsberg.

Köp Finion-serien hos Bygghemma.se – klicka här.

Finions badrumsmöbler går att få i ett stort antal olika färgkombinationer, berätta mer om det? – Möblerna går att få i 16 olika färger och de öppna kuberna i möblerna går att få i samtliga av dessa 16 färger. Så det går att få oändliga möjligheter. Finion uppfyller alla badrumsdrömmar, säger Stefan.

Premiumserien Finion från Villeroy & Boch.

Unikt material

Villeroy & Boch har utöver smarta lösningar tagit fram unika och innovativa material som gör det möjligt att ta fram en design som tidigare varit omöjlig. Ett perfekt exempel på detta är Octagon, ett unikt åttasidigt tvättställ.

Ett helt nytt material, TitanCeram, är hemligheten bakom att det ens går att producera Octagon. TitanCeram är ett material som kombinerar de bästa keramiska egenskaperna med exceptionell styrka, vilket gör det möjligt att skapa porslin i delikata former, med tydliga definierade kanter, som på samma gång är mycket formstabila och slittåliga.– Vår designer som skapat Finion tycker att bra design ska berätta en unik historia, och det gör Finon med sitt rena språk och sitt moderna och innovativa material, säger Stefan och fortsätter. – Både Titanceram och även Quaryl är innovativa material från Villeroy & Boch. Quaryl gör att produkterna går att skapa i helt nya exklusiva, tunna former och linjer som tidigare varit omöjliga att tillverka, detta ser man tydligt på det tunna badkaret i Finion-serien.

Se Villeroy & Bochs innovativa produkter hos Bygghemma.se.