Lyxobjektet mest klickat tre veckor i rad

För tillfället lockar exklusiva objekt mycket klick på Hemnet. Det mest klickade objektet under vecka 6, 7 och 8 var en våning på Östermalm i Stockholm. Prislappen? 60 miljoner kronor.

Få full koll på bostadsmarknaden med Hemnets nyhetsbrev – klicka här.

Invid Oscarskyrkan på Östermalm ligger det mest klickade objektet på Hemnet under vecka 6. I objektsannonsen beskrivs den som en våning i ”två etage med öppen planlösning, exklusiva materialval och generösa terrasser i söder och västerläge med fri utsikt över Stockholm.”

Richard Lagerling på fastighetsmäklaren Lagerlings förmedlar våningen. Han menar att våningen påminner om en villa, vilket får den att sticka ut.– Det unika med den här våningen, förutom att den håller absolut högsta nivå när det gäller material, teknik och utförande, är att den är påbyggd som en villa uppe på taket. Det här är inte något traditionell vindsinredning inom befintlig volym. Just detta kvarter har en gammal detaljplan som tillåter att man bygger på ett extra våningsplan. Därmed har byggaren kunnat riva hela taket och bygga på en helt ny takvåning med stora glaspartier, terrasser med fantastisk utsikt och en enorm volym. Sedan har man dessutom en förening med en fantastisk ekonomi och 0 kr i månadsavgift som grädde på moset.D

Dina objekt brukar ligga i klicktoppen på Hemnet, varför tror du det är så? – Eftersom vi är specialiserade på Östermalm och ofta får förtroendet att förmedla riktigt spektakulära våningar så är det naturligt att många är intresserade av att kika lite extra på dessa. De flesta gillar att drömma lite och fantisera om hur det vore att bo i ett unikt hem. Andra är intresserade av inredning och vill ha inspiration. Det är väldigt roligt att så många visat intresse, säger Richard Lagerling.

Du kan läsa mer om objektet här.

Foto: Lagerlings

Foto: Lagerlings

Foto: Lagerlings

Foto: Lagerlings

Foto: Lagerlings