Kolla in Hemnets mest klickade objekt

Exklusiva våningar är populära på Hemnet för tillfället. Den här våningen var mest klickad på Hemnet flera veckor i rad men fick vecka 9 se sig slagen av klassisk våning på Grev Magnigatan 13 på Östermalm.

Få full koll på bostadsmarknaden med Hemnets nyhetsbrev – klicka här.

Våningen som drog mest klickat på Hement under vecka 9 är en totalrenovad våning på Östermalm i klassisk stil. Även om prislappen på 28 miljoner kronor sannolikt avskräcker en hel del köpare så lockade objektsannonsen på Hemnet många nyfikna blickar.

I annonsen beskriver Sofie Fust på Siv Kraft Mäklarbyrå, som förmedlar våningen, den så här ”Mycket smakfullt totalrenoverad klassisk våning med vackert burspråk och balkong med sjöglimt högst upp i huset”.

Du kan se fler bilder och läsa mer om objektet här.

Foto: Siv Kraft Mäklarbyrå

Foto: Siv Kraft Mäklarbyrå

Foto: Siv Kraft Mäklarbyrå