Klicktoppen engagerar: ”En oslipad diamant”

Letar du efter ett unikt renoveringsobjekt? Då behöver du inte leta mer. Veckans mest klickade fastighet har väckt en hel del uppmärksamhet på sociala medier.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Den mest klickade fastigheten vecka 36 är en lägenhet på Södermalm i Stockholm. I skrivande stund har bostadsannonsen knappt 95 000 besök och tiotusentals interaktioner på Hemnets facebooksida.

Bostaden ligger på entréplan med utgång till en stor uteplats. Lägenheten på 102 kvadratmeter, fördelat på fyra rum och kök, är stor och luftig.

Precis som det står i bostadsannonsen så är lägenheten i behov av en omfattande renovering – något som engagerat, berättar Peter Öhman, från Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, som förmedlar klicktoppen.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

– Det har varit ett stort intresse för bostaden. Väldigt många klick och besök på nätet. Det har även varit ett stort intresse på visningarna, säger han.

Klicktoppen har tidigare hyrts ut men nu har bostadsrättföreningen bestämt sig för att sälja lägenheten, enligt Peter Öhman. Nu hoppas de att man ska ska hitta en köpare inom kort som inte är rädd för att kavla upp ärmarna.

– Vi hoppas hitta en köpare som är beredd att ta sig an en helrenovering och som får möjligheten att sätta sin prägel på denna oslipade diamant.

Vill du veta mer – läs mer här.

Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling