Unikt kvarter växer fram i Stockholm: ”Närhet till allt”

I Grimsta bygger Borätt projektet Tegelterrassen. Här bor du strax intill Vällingby centrums kommunikationer och butiker, samtidigt som du kan njuta av Grimstaskogens lugna promenadstråk.

Kvarteret Tegelterrassen i Grimsta. Illustration: JM

Tegelterrassen kommer att vara fint beläget på kullen mellan Bergslagsvägen och Grimstagatan. Som namnet avslöjar, kommer huset vara byggt i tegel och ha en gemensam terrass med pergola, en perfekt mötesplats för dig och dina nya grannar. 

I projektet byggs 71 bostäder med inflyttning 2022, men redan i vår är det säljstart för 41 av dessa för Borätts och JMs VIP-kunder. Bokar man en bostad tidigt i processen finns det möjlighet att anpassa planlösningen för att skapa ytterligare ett rum, så att en trerummare blir en fyra exempelvis. 

Vill du göra en intresseanmälan på Tegelterrassen? Klicka här.

Exempel på hur ett vardagsrum kan se ut i Tegelterrassen. Illustration: JM

Om jag köper en bostad i projektet, vad kan jag förvänta mig?– Här bor man med Grimsta naturreservat runt husknuten, med vackra motionsspår och flera badplatser. Busshållplats finns direkt utanför porten och det är inte alls långt till Vällingby centrum, där det finns tunnelbana, butiker och restauranger, säger Gunilla Roll, Borätts projektledare för Tegelterrassen. 

Lägenheterna kommer att präglas av hållbara material och smakfull inredning. Här finns alla bekvämligheter man kan önska sig, tvättmaskin och torktumlare i de större lägenheterna och kombimaskin i de mindre. Förutom den gemensamma terrassen, kommer varje bostad att få antingen en generös balkong eller uteplats.

Den gemensamma terrassen med pergola. Illustration: JM

Vad skiljer Tegelterrassen från andra projekt i Grimsta?– Tegelterrassen blir ett modernt hus med vacker tegelsättning. Förutom närhet till både natur och service, tillkommer bekvämligheter som hiss och ett rymligt garage som kan nyttjas av alla som bor i byggnaden. Fördelen med bostadsrätt är att man både får ett större inflytande och frihet över sitt boende, säger Gunilla Roll. 

Klicka här om du vill läsa mer om Tegelterrassen.

Fakta: Detta är kvarteret TegelterrassenLägenheter: 71 lägenheter Upplåtelseform: Bostadsrätt Hiss: JaParkeringsplats: JaFörråd: JaAntal rum: 1-3 rum och kök Boarea: 35-81 kvadratmeter