Brf Bolinder – 100 000 kronor i rabatt per rum

Den historiska stadsdelen Munktellstaden ligger vid Eskilstunaån, och här skapar OBOS moderna bostäder med fina innergårdar som ger utrymme för odling och gemenskap. Just nu får du dessutom 100 000 kronor i rabatt per rum.

Illustration: OBOS.

Brf Bolinder är namnet på OBOS andra etapp i Norra Munktellstaden. Etappen består av två hus som med sina rödgrå tegelfasader flörtar med de historiska industribyggnader som tidigare funnits i området. 

Här kan du göra en intresseanmälan för Brf Bolinder.

100 000 kronor i rabatt per rum

Just nu erbjuder OBOS dig 100 000 kronor i rabatt när du köper din lägenhet i Brf Bolinder. En etta/studio ger dig 100 000 kronor rabatt, en två ger 200 000 kronor rabatt, en trea 300 000 kronor rabatt och husets fyra eller takvåning ger 400 000 kronor rabatt. Ju fler rum desto mer i rabatt i Brf Bolinder. Erbjudandet gäller fram till 30 april.

I Brf Bolinder är planlösningarna välplanerade och alla får minst en balkong eller uteplats. Lägenheterna högst upp i husen får stora härliga takterrasser. Parkeringsgarage finns i källarplan och cykeln kan parkeras i cykelförrådet eller på gården. Den trivsamma innergården bjuder in till återhämtning, umgänge med grannarna eller odling i pallkragarna.

Illustration: OBOS.

– Det som framför allt utmärker Brf Bolinder är den gröna gemensamma innergården som är planerad för så mycket grönska som det är möjligt. Det gemensamma växthuset är även det en plats för möten, lek och vila – vilket främjar social samverkan mellan grannarna, säger Annie Malmqvist, projektutvecklare på OBOS. 

Hon fortsätter:

– Det har också varit viktigt med ett miljötänk genom alla delar avseende yttre miljö, gestaltning och materialval.

Klicka här för att läsa mer om Brf Bolinder.

Centralt läge 

I Brf Bolinder får du ett bekvämt och bekymmersfritt boende med moderna interiörval – det är bara att flytta in. Precis runt hörnet har du ett kulturellt liv, vackra promenadstråk längs ån och närhet till restauranger och shopping.

Illustration: OBOS.

– Området har de senaste åren haft en expansiv utveckling. Många väljer att bo i Munktellstaden för det centrala läget. Du får närhet till allt, säger mäklaren Nina Ekberg, som förmedlar bostäderna.

OBOS är en stabil och väletablerad bostadsutvecklare med lång erfarenhet vilket skapar trygghet för dig som köpare. OBOS erfarna medarbetare ser till att bostaden håller den kvalitet som utlovas och att du som kund får den information du behöver under din boresa. På så sätt kan du efter inflyttning bara njuta av alla fördelar med att bo i en välbyggd, ny och fräsch bostad.

– Vi vet att en del som ska sälja känner en oro för att deras försäljning drar ut på tiden och att de får dubbla boendekostnader under för lång tid. På OBOS har vi ett Trygghetspaket där du som medlem kan ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad, säger Cathrine Nord, kundansvarig på OBOS.

Här kan du läsa om OBOS Trygghetspaket.