Containerhus med sträckmetall mest klickat

Ett väldigt unikt fritidshus var mest klicket på Hemnet bland alla fritidshus vecka 36. Det är byggt av fyra lastcontainrar och inklätt i metall och Cortenplåt. Så vid närmare eftertanke är det kanske inte så konstigt att det väckt en hel del uppmärksamhet. 

Vill du ha koll på bostadsmarknaden? Skaffa Hemnets nyhetsbrev!

Med natur och betande får som grannar sticker denna industriella skapelse ut i Söderbykarl utanför Norrtälje. Det är byggt av lastcontainrar och på översta våningen beklätt i pulverbelagd sträckmetall medan den nedre delen är täckt av Cortenplåt som får rosta med tiden.

– Huset erbjuder något extra på väldigt många sett men det mest uppenbara är ändå designen och byggnadssättet. Att man med fyra lastcontainrar som grund kan skapa något så vackert och tilltalande, det är jag nog mest imponerad över, säger Daniel Fredricson, fastighetsmäklare på MOHV, som säljer huset.

Läs mer om objektet här!

Huset ligger omgärdat av grönska.

Foto: Henrik Nero
Styling: Stylingbolaget

Foto: Henrik Nero
Styling: Stylingbolaget

Foto: Henrik Nero
Styling: Stylingbolaget

Huset är byggt av fyra lastcontainrar. På översta våningen är det beklätt i pulverbelagd sträckmetall medan den nedre delen är täckt av Cortenplåt som får rosta med tiden.

Foto: Henrik Nero
Styling: Stylingbolaget