Bessinge 2160

Bessinge , Hörby kommun Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Gård/skog
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
3,8 ha
Byggår
1929
Driftkostnad
31 931 kr/år

Nu finns tillfälle att förvärva denna hästgård med ett fantastiskt vackert och unikt läge! Gården består av fyra fastigheter som är samtaxerade. Här finner man ett rymligt bostadshus med kök, vardagsrum, badrum samt sovrum i entréplan. Övre plan med ett stort allrum, hall och förråd. Här finns även extra ingång i bottenvåningen med dusch, toa och ev. litet kök, med möjlighet till uthyrning av denna del.

Ihop med bostadshuset sitter stallet/ladan. Via sadelkammaren som är utrustad med både tvättmaskin och vask når man stallet med 4 boxar och en mindre verkstadsdel. Från stallet går man vidare till ladan med gott om plats för förvaring av pellets, hö och halm.

På tomten finner man en isolerad gäststuga med plåttak samt en verkstadsbod med carport för både traktor och trailer. Väldränerad ridbana och stora vackra grönytor och hagar. Här kan man njuta av lugnet och lantlivet ihop med djuren. Strosa bland skogar och natur.

Goda pendlingsavstånd där man via bil tar sig till Lund på ca 35 minuter, Malmö på cirka 1 timme samt Helsingborg på ca 1 timme och 15 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

Malin Millberg

Hemverket AB
Mäklare Malin Millberg, Hemverket AB
0776-71 16 11