Nyproduktion

Ynglingagatan 15X - Tomt nr 10 - SmålandsVillan

Centralt, Sandvikens kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
3 rum
Boarea
95 m²
Tomtarea
459 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021-2022
Nyproduktion

LÅGA DRIFTSKOSTNADER OCH TRYGGHETSPAKET
Här bor du i en nybyggd villa med låg driftskostnad, nästan underhållsfritt i de första 10 åren, ingen fastighetsavgift i 15 år och amorteringsfritt i upp till 5 år. Dessutom erbjuder OBOS ett tryggt bostadsköp. Som OBOS medlem kan du ansöka om tillträdesskydd eller skydd mot dubbel boendekostnad.

Nu har du möjlighet att köpa ett Flyttklart Villa Näsby med mycket låga driftskostnader på Norra IP i Sandviken.
Villa Näsby är en stor villa i litet format som passar bra för 55+ och även för barnfamiljer. En stilren enplansvilla med bra planlösning samt ett lättskött och bekvämt boende med låga driftkostnader.
Huset fördelar sig på 95 m² och består av 3 rum och kök. Mittskeppet i huset utgör samvaroytor, den avskärmade men öppna entrén ger ett härligt välkomnande och möjlighet till extra förvaring i nischen. I Husets ena ände ligger de två sovrummen samlade intill de kaklade badrummet med duschvägg och kommod. Köket kommer från Vedum och är utrustat med vårt så kallade "lyxkök". Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, rostfria vitvaror, samt rostfri frihängande fläkt. Köket har en tidlös stil med vita spegelluckor, handtag i matt stål och mörk bänksskiva. Intill hallen finns ett separat klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare. Villan har stora fönsterpartier som skapar ett härligt ljusinsläpp. Utgång till bak- och framsida via altandörrar.
Notera att bilderna är en illustration, t.ex. ingår inte häckar, altan och eldstad.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Sandviken

Kontakt

Gustav Björkman

Fastighetsbyrån Sandviken
Mäklare Gustav Björkman, Fastighetsbyrån Sandviken
0708-400031