Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kung Göstas Väg 36, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Kommande

Kung Göstas Väg 36

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
4 175 000 kr
84 m²
3 rum
vån 2/2
4 987 kr/mån
49 702 kr/m²

Unik möjlighet att förvärva denna fantastiska och centralt belägna lägenhet med enastående utsikt över Mälaren. Här bor du i en förtrollande atmosfär med direkt tillgång till bad, båthamn och en vacker strandpromenad längs sjön. Den 84 kvadratmeter stora bostaden har genomgått en renovering i absolut toppklass med stilren skandinavisk design och fönster i tre väderstreck som ger ett underbart ljusflöde. Det sociala och öppna utrymmet mellan kök, allrum och vardagsrum hälsar dig välkommen, med fantastisk utsikt från alla rum och vackra vitlaserade ekparkettgolv genomgående. En generös, inglasad balkong på hela 12 kvadratmeter bjuder in till avkoppling från tidig vår till sen höst med panoramautsikt över den vackra omgivningen och Visholmen. Smarta lösningar såsom skjutdörrar till sovrum och vardagsrum ger flexibilitet i boendet. Badrummet är helkaklat med golvvärme, gott om förvaringsmöjligheter och tvättstugeavdelning. En parkeringsplats är garanterad i köpet och bredband finns tillgängligt och from 1/6-24 kommer ingå i månadsavgiften. Den stabila och välskötta bostadsrättsföreningen erbjuder ett attraktivt bastuhus med brygga, där bastu, dusch och relaxavdelning kan avnjutas året runt. En kort promenad tar dig till stadskärnan med dess mångfald av shopping och nöjen. längs strandpromenaden når du den charmiga småbåtshamnen med trevliga restauranger och Visholmen, där tennisbanor, minigolf och badstrand väntar. Möjlighet till båtplats finns tillgänglig. Resecentrum med avgångar till bland annat Stockholms centralstation nås på endast 45 minuter. En perfekt bostad för den som söker det lilla extra och önskar ha all tänkbar service inom bekvämt räckhåll. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Nicandergatan 17, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
  • Kommande
Nicandergatan 17, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 2
Nicandergatan 17, Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun, bild 3

Nicandergatan 17

Lägenhet
Strängnäs Centrum, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 495 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/4
5 138 kr/mån
30 802 kr/m²

Välkommen till Nicandergatan 17 och denna moderna och charmiga lägenhet med en underbar inglasad balkong. Denna bekväma fyrarummare, belägen på en våning upp som nås bekvämt med hiss, erbjuder en perfekt placering mitt i centrala Strängnäs, omgiven av Resecentrum, Mälaren och stadskärnan. Med bekvämt gångavstånd till allt - från det pulserande centrum med dess utbud av service, mataffärer, restauranger och caféer till vackra promenadstråk längs vattnet, biblioteket och den imponerande Strängnäs domkyrka. Inne i bostaden möts du av en öppen och välkomnande planlösning där vardagsrummet och matrummet utgör hjärtat. Stora fönster ger ett vackert ljusinsläpp och leder ut till den inglasade balkongen i söderläge. Dessutom erbjuder bostaden en hall, ett helkaklat duschrum med tvättmaskin och tre sovrum av varierande storlekar. Förvaringsmöjligheterna är generösa med garderober både i hallen och sovrummen. Föreningen, BRF Flaggan 1, bildades år 2004 och äger marken. Bestående av tre huskroppar med totalt 22 lägenheter, erbjuder föreningen förrådsutrymmen i källaren på hus 15 samt miljöhus för källsortering på gården. Här finns även en gemensam uteplats komplett med utemöbler och grillmöjligheter. I månadsavgiften ingår värme, VA, Telia digital TV (cirka 15 kanaler), fiber och BR-tillägg. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats där det även finns laddstolpe för elbil. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hästskovägen 18D, Stadsskogen, Strängnäs kommun
  • Kommande

Hästskovägen 18D

Lägenhet
Stadsskogen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
Pris saknas
79 m²
3 rum
vån 1/2
4 244 kr/mån

Med attraktivt läge finns nu chansen att förvärva denna mycket fina bostad i markplan med egen uteplats på både fram och baksida. Här bor du bekvämt i en helrenoverad och modern lägenhet som ligger i en populär och välskött förening med låga avgifter. Lägenheten på tre rum och kök, 79 kvm, fördelat på hall, kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning, två sovrum och nytt helkaklat badrum med dusch, belägen på Hästskovägen 18D med ett ogenerat och lugnt läge. Här bor du alldeles intill ett litet skogsparti och närhet till skog och natur med fina motionsspår. Här finns även lekpark för barnen. I föreningen finns det ett par laddstolpar för elbilar. Fiber finns. Nu saluförs denna totalrenoverade bostadsrättslägenhet i absoluta toppskick, inredd i smakfulla och genomtänkta materialval med varma färgtoner. Hela bostaden har renoverats under 2023, en drömbostad för den kräsne, bara att flytta in i. Perfekt bostad för dig som är ute efter en ljus och luftig lägenhet och som inte vill renovera, bara flytta in och njuta av det nya och fina. Bostaden har en trevlig öppen planlösning mellan, kök, matplats och vardagsrum och bra förvaring i form av klädkammare i hallen och garderober i båda sovrummen. Nyrenoverat, helkaklat badrum med dusch och WC samt förberett för tvättmaskin och torktumlare. För dig som pendlar har ni på ett behagligt promenad- och cykelavstånd till resecentrum med tåg- och busskommunikationer till flera populära destinationer som Stockholm och Eskilstuna.

  • Uteplats
Timmervägen 4A, Dammen, Strängnäs kommun
  • Kommande

Timmervägen 4A

Lägenhet
Dammen, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
1 795 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/2
4 234 kr/mån
26 397 kr/m²

Välkommen till Timmervägen 4A och en lägenhet med två härliga uteplatser i markplan. Bostaden ligger i ett område med lägenhetshus i falurött, byggda i två plan med varierande storlekar från 2 rok till 5 rok. Här bor man i ett lugnt och trevligt område, perfekt boende för barnfamiljer med gångavstånd till både förskola och skola. Lekplats, motionsspår och naturen finns alldeles utanför dörren. Bostaden är på tre rum och kök varav två sovrum, Det är en öppen trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns även duschrum, hall med bra garderobsförvaring och en klädkammare. Dessutom finns ett rymligt, inrett lägenhetsförråd i anslutning till entrén. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Tranbärsstigen 15B, Finninge, Strängnäs kommun
  • Kommande

Tranbärsstigen 15B

Radhus
Finninge, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
2 700 000 kr
113 m²
4 rum
199 m² tomt

Varmt välkommen till detta familjevänliga radhus på populära Tranbärsstigen. Här kommer ni till ett radhus med smart planlösning och trevliga uteplatser på både fram och baksida. Framsidan med trall där ni kan avnjuta frukosten i härlig morgonsol. Vidare in i bostaden nås hallen med garderober och hatthylla för avhängning. Köket utrustat med spis/ugn, diskmaskin samt hel kyl och frys, och smart köksmöbel med stor arbetsyta och förvaring. Vidare nås en helkaklad gäst WC innan ni når det rymliga vardagsrum med plats för soffmöbel, mediamöbel och matbord. Vid matplatsen finns möjlighet att göra om till ett sovrum. Via vardagsrummet nås den takade altanen med skön eftermiddagssol och mindre gräsmatta. En trapp upp finnes övervåningen med praktisk planlösning. Här finner ni bostadens tre sovrum, ett linneskåp samt ett renoverat badrum med behaglig golvvärme, badkar och TT/TM med arbetsbänk ovan. Fiber är installerat. Förrådsutrymme vid framsidan. Garageplats finns i länga. Här bor du i ett lugnt område där barnen kan få en lekfull och trygg uppväxt. Närhet till förskola och skola i form av bl.a. Finningeskolan och förskolan Äventyret. Fårhushagen där familjen kan tävla i frisbeegolf, ta med hunden till Strängnäs Hundpark och sporta på Larslunda IP med fotbollsplaner i natur- samt konstgräs, nya Padel Arena och Strängnäs Golfklubb. Busshållsplats intill området. Med cykel nås både stadskärnan och Resecentrum med färdriktning mot Eskilstuna & Stockholm för dig som pendlar! Välkommen på visning!

  • Plus
Magasinsvägen 4, Marielundsviken, Strängnäs kommun
  • Kommande

Magasinsvägen 4

Villa
Marielundsviken, Strängnäs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs
5 590 000 kr
130 m²
5 rum
269 m² tomt

Välkommen till Magasinsvägen 4 och en mycket trevlig villa belägen i populära Marielundsviken, med bekvämt avstånd till både Mariefreds stadskärna och Läggesta station. Båtplats finns och kan övertas av en ny ägare av fastigheten, kostnad 1 250 kr/år och det är en av de större platserna. Här bor du ståndsmässigt i en vacker villa med högt i tak, ca. 280 cm i vardera plan samt tak i nock i vardagsrummet där det även finns en braskamin. Villan har ett vackert ljusinsläpp som genomsyrar hela bostaden då det finns en mängd olika fönster, stora som små, fönsterpartier samt dubbelglasdörrar. På entréplanet finner du husets gemensamma sociala ytor med kök, matplats och stort vardagsrum med en fantastisk rymd. Här finns även entréhall, förråd under trappan, tvättstuga med groventré, sovrum /kontor och ett helkaklat duschrum. På övre plan finns ett trevligt allrum/TV-rum som binds samman med vardagsrummet en trappa ner då det är tak i nock mellan våningsplanen. Det finns två sovrum, ett masterbedroom med direkt access till "walk in closet" och badrummet med separat toalettrum, dusch, bubbelbad och bastu. Det andra sovrummet är ett mindre sovrum som passar som barnrum. Trevlig tomt, plan och lättskött med gräsmatta, stenlagd entré till huset och en stor uteplats med trädäck på baksidan. Det finns en stor terrassmarkis som enkelt styrs från strömbrytare i vardagsrummet. Det finns en carport med plats för en bil och framför carporten får ytterligare en bil plats. Från baksidan av huset och med dörr från carporten nås förrådet som är vidbyggt med huset. Här finns gott om plats för förvaring och trädgårdstillbehör m.m. Fiber finns via Fibra, uppgraderat till 2 Gbit. Marielundsviken är ett attraktivt område med dess närhet till Mälaren där det finns båt- och badplatser ett par minuter bort och närheten för de som pendlar men också med ett bekvämt avstånd in till Mariefred. Här, runt Marielundsviken och dess närhet blandas alla åldrar då området vuxit och har en blandning av bostäder, allt från bostadsrätter med 1 rum och kök, radhus i bostadsrättsform och friköpta , till stora friköpta villor. Här bor ni med närhet till Marielunds förskola, promenadavstånd till Läggesta station, för dig som pendlar till jobbet. Till Stockholms centralstation tar det ca. 38 minuter. Till Mariefreds pittoreska stadskärna tar du dig enkelt med bil på ca. 5 minuter. Det finns även en upplyst gång- och cykelväg för dig som föredrar en promenad eller cykeltur. Mariefred erbjuder ett bra utbud av mysiga affärer, matbutiker, restauranger, skolor och förskolor samt sevärdheter som Gripsholm slott och Museijärnvägen. För den aktive finns möjlighet att utöva sporter som bl.a. fotboll, ishockey och innebandy hos IFK Mariefred som är en av de största föreningarna i Södermanland.

  • Plus

Visar alla 6