Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hammarvägen 62, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Hammarvägen 62

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 595 000 kr
38,2 m²
1 rum
vån 1/3
3 249 kr/mån
41 754 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och trevliga lägenheten med en stor inglasad balkong i ett centralt läge i Jakobsberg. Denna lägenhet består av hall, vardagsrum, kök, stambytt badrum från 2019 och en inglasad balkong. I det sociala, välplanerade och lättmöblerade vardagsrummet möts vi bland annat av fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för såväl soffa och säng. Köket är stilrent, fräscht och modernt kök med plats för matbord. I det fräscha och funktionella badrummet finns toalett, dusch med duschvägg och handfat med överskåp. Balkong med fri utsikt mot föreningens innergård, som även erbjuder grillplats för medlemmarna. Till lägenheten tillhör två externa förråd i källaren. Dessutom finns en stor tvättstuga och cykelförråd. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Jakobsberg station och Jakobsbergs centrum ett stenkast från lägenheten. Pendeltåget tar dig in till Stockholm central på ca 20 minuter. Inom ett stenkast finns matbutik samt restaurang. Nyligen invigda Järfällabadet, paddelanläggning och gym ligger inom gångavstånd från bostaden. Endast 15 minuters promenadavstånd till Barkarby handelsplats och IKEA grönområden. Här finns allt och lite till för den som vill med bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. Vi ses på visningen!

  • Balkong
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Vattenkvarnsgatan 3

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 595 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/6
2 915 kr/mån
49 844 kr/m²

Här på Vattenkvarnsgatan 3 hittar du en optimalt planerad bostad med mycket hög standard där det bara är att flytta in! Detta är en stilren och ljus lägenhet med fräscha ytskikt och bra planlösning. Vid ditt första steg in i finner du en inbjudande hall som ger intryck av värme i bostaden. I hallen ligger en vacker ekparkett som är genomgående med vitmålade väggar. Vackert Vedums kök med gott om förvaring bakom vita släta luckor samt en grå bänkskiva med stänkskydd i vitt kakel. Vidare finner ni ett magiskt luftigt vardagsrum med plats för både soffa och säng. Vardagsrummet ger en smygande inblick i bostadens höjdpunkt, Uteplatsen! Här kan du spendera fantastiskt trevliga sommarkvällar med stort sällskap samtidigt som du har en utsikt över innergården. Snyggt och fräscht badrum som också är lättstädat. Badrummet är helkaklat och utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare, dusch med avskärmande glasvägg för en extra stilren touch. Till varje lägenhet hör ett förråd. I bostadsrättsföreningen finns cykelrum, föreningslokal, rullstol- och barnvagnsförråd. Det finns även tillgång till miljörum för källsortering av olika fraktioner och utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. På den upphöjda gården mellan husen planteras det lökväxter, träd och buskar. Söderdalen har ett centralt läge med närhet till Jakobsbergs centrum och pendeltågsstationen. Med pendeltåget tar det 21 minuter till Stockholms central. Flera busslinjer passerar i anslutning till området och gör det lätt att åka kollektivt runtom i Stockholmsområdet. Triple-play från Telia (bredband, digital-TV och IP-telefoni) är ett gemensamt abonnemang i föreningen. Individuell kostnad för varmvatten och hushållsel tillkommer.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Sätervägen 4A, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande
Sätervägen 4A, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Sätervägen 4A, Västra Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Sätervägen 4A

Tomt
Västra Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
3 295 000 kr
780 m² tomt

Har du drömt om att få forma ditt hem precis så som du vill ha det? Här har du möjligheten att göra det på en magisk plats i populära och trivsamma Västra Jakobsberg. Optimal villatomt om 780 m² med ett naturskönt läge i bästa solläge syd-väst. Det finns ett befintligt bygglov med huset ni ser på bilderna men man får valfritt välja vilken husleverantör man vill. Tomten har vatten samt avlopp klart. Byggnadsarea 20% av tomten, dock max 200 kvm. Den totala byggnadsarean för garage, carport, och andra uthus för inte överstiga 5% av tomten, dock max 50 kvm. Tomten har servitut för infartsväg. Västra Jakobsbergs uppvuxna villakvarter är mycket omtyckt och som gjort för att barnfamiljer ska trivas. I närheten finns både förskolor och skolor. Runt om i Järfälla så finns det gott grönområden och mängder av badplatser. Från fastigheten är det gångavstånd till Jakobsberg centrum med ett stort utbud av service och kommunikationer. Från Jakobsberg går pendeln med kvartstrafik och på endast 21 minuter så är man på Stockholms central. Med bil eller cykel så ligger expansiva Barkarbystaden och dess handelsplats inom behagligt avstånd. Åk gärna förbi tomten och ta en titt själva eller kontakta ansvarig mäklare på 0702-084976 alternativt [email protected] för en privat visning

  • Premium
Viggengatan 10, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande
Viggengatan 10, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Viggengatan 10, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Viggengatan 10

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 195 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/5
4 089 kr/mån
51 047 kr/m²

Varmt välkomna till denna unika och ljusa tvåa om 43 kvadratmeter utan insyn! Snabbfakta: - Balkong som vetter mot Sydöst riktad mot innergården - Modernt kök med alla bekvämligheter - Smart planlösning med stora sällskapsytor - Närhet till pendeltåget, bussar och snart även tunnelbana - Förråd ingår - Högt upp Här bor ni på en attraktiv adress med promenadavstånd till kommunikationer och service. Välkommen till denna välskötta lägenhet om 43 kvm där varje kvadratmeter utnyttjas på ett omsorgsfullt sätt för att skapa en harmonisk känsla. Med fräscha och ljusa ytor är detta boende en plats där ljuset välkomnar dig från varje hörn och skapar en känsla av öppenhet. Du välkomnas in till en praktisk hall med goda avlastnings möjligheter. I direkt anslutning till hallen finner ni bostadens badrum som utstrålar en modern och stilren känsla utrustad med dusch, WC, kommod, tvättställ duschhörna och kombimaskin. Vidare finner ni ett ljust och öppet vardagsrum med plats för stort möblemang. Känn dig fri att kombinera plats för soffa, tv bänk och matplats. Ett gediget kök med goda arbetsytor och gott om plats för förvaring. Från vardagsrummet når man bostadens magiska balkong som garanterar många soltimmar! Här kan man enkelt avnjuta fina stunder både morgon och kväll. Gediget sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. I avgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägg och förråd som man når enkelt via hissen. Här bor man centralt i Barkarbystaden med närhet till bekvämligheter och sköna grönområden. Det blir sällan bättre, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnplan 1, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Kvarnplan 1

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 295 000 kr
44 m²
1 rum
vån 3/8
4 260 kr/mån
29 432 kr/m²

- Stambytt badrum - Möjlig 2 rok - Stenkast till buss och pendeltåg - Förening med god ekonomi Varmt välkomna till denna fräscha, välplanerade 1,5:a fördelat på 44 kvm! Från vardagsrum och kök har man en vidsträckt utsikt över Jakobsberg, helt fri från insyn! Badrummet är nyligen stambytt och därav nytt och modernt! Även köket är stilfullt renoverat med fina ytskikt samt alla maskinella vitvaror som exempelvis ugn, spishäll, integrerad diskmaskin, fläkt, kyl & frys! Här finns även plats för matbord, där man kan avnjuta middagar och samtidigt beundra den fina utsikten. Går man vidare till vardagsrummet så erbjuds stora sociala ytor, gott om platser för möblemang samt en fransk balkong ut mot den fantastiska utsikten! Möjligheten finns även att bygga till ett extra sovrum vid behov. Från bostadens väl tilltagna hall finns även ett stort utrymme som har nyttjats som sovalkov, men går även att göra om till en walk-in closet för den som vill! Till bostaden hör även 2 förråd, ett större samt ett matkällarförråd. Varje våningsplan i bostadshuset har en tvättstuga inklusive källarplan. Föreningen tillhandahåller också bastu, en fantastisk takterrass, festlokal med fri uthyrning till medlemmar, hobbyrum, pingisrum, cykelrum och ett eget garage. Bostaden är centralt belägen i hjärtat av Jakobsberg och har alla möjliga faciliteter man kan tänka sig runt bostaden. Man når även Jakobsbergs centrum samt pendeltågsstationen på en knapp minut. Härifrån tar man sig till Stockholm city på under 20 minuter och går mellan 4-8 gånger per timme! En bostad som måste upplevas på plats!

  • Plus
  • Hiss
Månadsvägen 25, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Månadsvägen 25

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 195 000 kr
27,5 m²
1 rum
vån 2
2 901 kr/mån
43 455 kr/m²

- Renoverad - Stambytt badrum - Attraktiv adress - Låg avgift - Nära till centrum och kommunikationer Varmt välkomna till en smakfullt renoverad och perfekt planerad 1:a på attraktiv adress. Med gångavstånd till Jakobsberg centrum med diverse butiker och kommunikationer. En bostad med genomgående bra skick där varje kvadratmeter är planerad omsorgsfullt. Det första man möts av är en välkommande hall med avhängningsmöjlgheter samt en inbyggd garderob med spegeldörrar. Från hallen kommer man till bostadens stamabytta badrum som är utrustad med badkar, toalett, kommod och tvättställ och handukstork. Vidare möts man av ett luftigt allrum som enkelt rymmer stort möblemang. Här får man enkelt plats med säng, soffa, kontorsyta samt TV-bänk. Från allrummet når man det moderna köket som består av påkostade materialval och gott om förvaring i form av inbyggda skåp. En ljus och välplanerad bostad på attraktiv adress, det blir sällan bättre! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Riksdalervägen 5B, Skälby, Järfälla kommun
  • Kommande
Riksdalervägen 5B, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Riksdalervägen 5B, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Riksdalervägen 5B

Villa
Skälby, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
193 + 26 m²
8.5 rum
972 m² tomt

*Bilder kommer snart* Högt belägen villa med utsikt över takåsarna. Välkomna till Riksdalervägen 5B i barnvänliga och natursköna Skälby! Här finner ni detta rymliga drömhus som verkligen har det lilla extra. Med påkostad design och generösa ytor är detta hem perfekt för den stora familjen. En magisk uteplats i bästa solläge utrustad med pool och nybyggt poolhus. Poolhuset går enkelt att nyttja som biorum, spelrum eller varför inte ett gym. - Soliga uteplatser utan insyn - Centralt belägen i hjärtat av Skälby - Varmpool med soldäck - Nytt kök från epoq med walk-in skafferi - Eldstad som bidrar till mysig tillvaro - Solceller från 2022 - Uthyrningsdel med egen ingång, badrum och kök Ljust och luftigt är två ord som verkligen beskriver detta hus. Stora panoramafönster släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en behaglig atmosfär. Detta tillsammans med den genomtänkta planlösningen gör att varje rum känns rymligt och inbjudande. Allt detta och mycket mer. Flertalet större renoveringar och underhåll utförda. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska hus i populära Skälby. Välkomna!

  • Premium
Anton Johanssons väg 4, Bolinder Strand, Järfälla kommun
  • Kommande
Anton Johanssons väg 4, Bolinder Strand, Järfälla kommun, bild 2
Anton Johanssons väg 4, Bolinder Strand, Järfälla kommun, bild 3

Anton Johanssons väg 4

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
67 m²
2 rum
vån 3/7
4 862 kr/mån

Leker du med tanken att bo vid Mälarens strand, samtidigt som pendeltåg och handel endast ligger några minuter bort. Att kunna ta ett morgondopp innan jobbet på sommaren eller en skridskotur på vintern. Med ett av Bolinder strands bästa läge och med Mälarens glittrande vatten som närmsta granne hittar ni denna underbara bostad där ni verkligen lever med årstiderna. Lägenheten bjuder bland annat på en stor balkong om hela 10 kvm där du blickar ut över Mälarens vatten och Bolinder strands marina. Utöver sjöutsikt och härliga ytor så bjuder denna lägenhet på hög standard och smakfulla materialval. Kök och vardagsrum med halvt öppen och social planlösning samt rymlig sovrum med klädkammare och stor garderobsvägg. Från vardagsrummet tar ni er ut till balkongen i rakt sydvästläge, här skiner solen från dag till kväll med ljuvlig utsikt mot vatten och båthamn. Genomgående ekparkett och ljusmålade väggar i alla rum. Smakfullt inrett badrum med golvvärme. Inom ett kort gångavstånd nås både flera sandstränder och strövområden, samt pendeltåget som på 20 minuter tar dig till Stockholms city. I området finns flera båtklubbar. Granne med lägenheten ligger Friskis och svettis och runt knuten finns promenadstråk och motionsspår i Görvälns naturreservat, där både vilda djur och tamboskap betar. Inom gångavstånd ligger även Kallhälls centrum där det bl.a. finns livsmedelsaffärer, apotek, vårdcentral, restauranger, bibliotek och biograf. Området är lugnt och föreningen är mycket välskött. Här finns både källarförråd och kallförråd. Det finns både gott om parkeringsplatser och garageplatser. Välkommen på visning!. Genomgående ljus och trivsam gavellägenhet med bra planlösning och underbar sjöutsikt från stora delar av lägenheten.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hättkvarnsgatan 1, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande
Hättkvarnsgatan 1, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Hättkvarnsgatan 1, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Hättkvarnsgatan 1

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 195 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/4
4 918 kr/mån
34 841 kr/m²

Välkommen till populära och snabbäxande Söderdalen! Här finner du en fantastisk tvåa om 63 perfekt planerade kvadratmeter! Lägenheten är oerhört välplanerad – här nyttjas varje vrå. En öppen lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp. När det gäller ytor och rum har denna tvåa något för de flesta. Här hittar du ett stort, fräscht och modernt kök med stora fönster, bra förvaringsmöjligheter, skåpluckor i vit kulör, öppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för matbord och stolar. Lägenheten erbjuder också ett sovrum och ett öppet, lättmöblerat och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och generösa sällskaps ytor. Att kunna ta en nypa frisk luft eller umgås utomhus i direkt anslutning till lägenheten är något som många förknippar med extra livskvalitet. I den här bostaden finns en stor, charmig och underbar balkong som nås från köket! I hjärtat av Söderdalen bor du centralt, trevligt och lugnt kvarter med närhet till bland annat förskola, matbutiker, restauranger, pendeltågsstationen och gym. Jakobsbergs centrum, Järfälla badet och Jakobsbergs station ligger inom gångavstånd, Stockholm Quality outlet ligger tio minuter bort och så har vi Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats som ligger en biltur från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lansengatan 1, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande

Lansengatan 1

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 895 000 kr
71 m²
3 rum
vån 1/5
5 861 kr/mån
40 775 kr/m²

Nu saluförs denna extraordinära och fina 3:a i populära Barkarbystaden, med tillgång till två uteplatser varav ena balkong! Välkommen till en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva ert drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt trevliga och stora sociala ytor för familj och vänner. Genomgående välplanerad bostad med stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt. Välkomna hem! Det första som möter en i denna bostad är en inbjudande och praktisk hall. Tar man sedan klivet in i lägenheten finner man ett modernt och praktiskt kök. Ett öppet och lättmöblerat vardagsrum med stora fönster, generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa. Bostadens badrum är stort och utrustat med toalett, kommod, dusch, tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns två sådana! En uteplats som du når via ena sovrummet som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende samt balkong som du når via köket. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Till lägenheten hör ett eget förråd i källare och det finns parkeringsmöjligheter i garage. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger cirka en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Gjutarplan 2, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Kommande

Gjutarplan 2

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 795 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3
3 446 kr/mån
44 875 kr/m²

ÄNTLIGEN får jag lov att presentera en av områdets bästa tvårummare. Varmt välkommen till Gjutarplan 2 och denna perfekt planerade lägenhet med ett attraktivt läge som erbjuder hög kvalitet! Här erbjuds en öppen och väldisponerad lägenhet med stora fönster som gör att man får in maximalt med dagsljus. Det första man möts av i denna bostad är en trevlig och stor hall med stor garderob. Från hallen kommer du till ett stort, lättmöblerat och trevligt vardagsrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och utgång till en underbar balkong som höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av många härliga dagar och kvällar med både familj och vänner. Fint kök med bra arbetsytor och gott om förvaring. Gediget sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Bostaden är belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till tågstation och centrum och all dess bekvämligheter. Brf Byxfickan en är solid och välskött förening som äger marken. En bostad som måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
  • Hiss
Majorsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande
Majorsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Majorsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Majorsvägen 18

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
4 495 000 kr
110 m²
5 rum
vån 1/6
7 622 kr/mån
40 864 kr/m²

Välkommen till denna rymliga lägenhet om 110 kvm med 5 rum som erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och elegans. Belägen centralt i det eftertraktade Barkabystaden, blir denna bostad ännu mer attraktiv med den kommande tunnelbanan. Lägenheten imponerar med sina generösa ytor och ljusa interiörer. De fem rummen skapar flexibilitet för olika behov, vare sig det är som sovrum, arbetsrum eller lekplats för familjen. Den öppna planlösningen ger en familjär känsla av gemenskap och skapar en inbjudande atmosfär. En av höjdpunkterna är den rymliga uteplatsen, perfekt för att avnjuta fantastiska kvällar med vänner eller för att starta dagen med en lugn stund under solens strålar. Denna lägenhet erbjuder en harmonisk kombination av stadsliv och avkoppling. Missa inte chansen att bo i denna pärla där varje kvadratmeter är utnyttjad till fullo för att skapa det perfekta hemmet. Kontakta oss för att boka en visning och upptäck själv allt som denna bostad har att erbjuda! Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Teknikvägen 15, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Kommande

Teknikvägen 15

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
75 m²
2 rum
vån 2
5 379 kr/mån

*KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Välkomna till denna trevliga och välplanerade lägenhet endast en kort promenad från centrum och pendeltågsstation. Helt enkelt en optimal lägenhet för dig som vill bo bekvämt i ett lugnt och omtyckt område. Lägenheten bjuder på gott om plats för både boende och gäster. Rymligt vardagsrum som även bjuder på en harmonisk utsikt. Stor sovrum som rymmer hela familjens önskemål, gott om förvaringsmöjligheter, välplanerad och rymlig. Stora fönsterpartier som bidrar till att ljusinsläppet blir fantastiskt. Detta är verkligen ett hem att förälska sig i - här har ni allt ni önskar under ett och samma tak. Välkomna hem! - Varför inte avsluta kvällen innan sängdags med en kopp te utomhus? Ta med tekoppen och njut en stund på uteplatsen - här finns plats för både loungemöbel och grönskande växter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Kevin Norai!

Väderkvarnsgatan 6, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Väderkvarnsgatan 6

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
1 695 000 kr
35 m²
1.5 rum
vån 1/3
2 530 kr/mån
48 429 kr/m²

Välkommen till ditt perfekta första boende på Väderkvarnsgatan i centrala Jakobsberg! Denna charmiga bostadsrättslägenhet på 1,5 rum erbjuder en bekväm och naturnära livsstil. Med en yta på 35 kvadratmeter har du allt du behöver för att trivas. Läget är oslagbart, med närhet till kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt till önskade destinationer. Dessutom är området centralt beläget, vilket ger dig enkel tillgång till allt från shopping och restauranger till nöjesaktiviteter. För den som uppskattar naturen finns det gott om grönområden i närheten där du kan ta långa promenader eller bara njuta av lugnet. Och för den som har bil finns det till och med ett garage för att göra vardagen ännu mer bekväm. Bostaden ligger på första våningen i en trevåningsfastighet, vilket ger dig en praktisk och lättillgänglig vardag. Inredningen är stilren och modern, med genomtänkta detaljer som skapar en harmonisk atmosfär. Så missa inte chansen att få ditt drömboende i Jakobsberg! Kontakta mig idag för att boka en visning och upptäck allt som denna fantastiska lägenhet har att erbjuda. Välkommen hem!

  • Hiss
Viggengatan 8, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande

Viggengatan 8

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 150 000 kr
43 m²
2 rum
4 089 kr/mån
50 000 kr/m²

*KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Barkarbystadens finaste tvåa - Populärt och eftertraktat område - Balkong i sydväst läge - Optimal planlösning - Källarförråd som tillhör lägenheten Välkommen till denna ljusa lägenhet med hög standard, öppen och tilltagande planlösning. Här erbjuds en modern och öppen planlösning som sträcker sig igenom större delen av lägenheten. Lägenheten inrymmer en stor hall med gott om förvaring, duschrum med tvättmaskin, stort sovrum med platsbyggda garderober och ett fantastiskt fullutrustat kök med rostfria vitvaror samt öppen planlösning mot sällskapsdelen. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 06.00-23.00 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, kort promenadavstånd till tågstation och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Viksjö golfbana.

  • Uteplats
Löjtnantsgränd 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande

Löjtnantsgränd 2

Radhus
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
4 595 000 kr
126 m²
5 rum
6 390 kr/mån
36 468 kr/m²

Detta exklusiva bostadsrättsradhus i Barkarbystaden är verkligen något alldeles extra. Med sina 126 kvadratmeter erbjuder det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Radhuset ligger i ett gavelläge vilket ger en fri utsikt och ljusinsläpp från flera håll. Köket är verkligen i en klass för sig med sin fina kompositsten och moderna utrustning. Ett perfekt ställe att laga och avnjuta goda middagar tillsammans med familj och vänner. Bostaden är både stor och välplanerad, vilket gör den perfekt för en aktiv familj. Här finns gott om utrymme för lek och umgänge. Dessutom ligger den i ett barnvänligt område med närhet till kommunikationer. På uteplatsen kan du njuta av solen på den trälagda terrassen både fram och baksidan av huset. Perfekt för grillkvällar och avkoppling efter en lång dag. Detta bostadsrättsradhus är verkligen påkostat och ingenting har sparats på när det gäller materialval och design. Här kan du bo i lyx och stil. Parkering finns precis utanför entrén, vilket gör det både bekvämt och smidigt att komma hem och parkera. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska bostad. Kontakta oss idag för att boka in en visning!

  • Uteplats
Legendvägen 29, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Kommande

Legendvägen 29

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
40,5 m²
1 rum
vån 1
2 939 kr/mån

Här erbjuds en yteffektiv och stilren lägenhet med stora fönster som skapar ett vackert ljusflöde. En ovanligt fin lägenhet som passar de allra flesta. Det första som möter oss i denna lägenhet är en inbjudande, öppen och fin hall med platsbyggda garderober, bra förvaring och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och en mysig och rogivande sovalkov med plats för dubbelsäng. Köket är trevligt, ljust och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Det lättmöblerade, stilrena och öppna vardagsrummet bjuder på mycket dagsljus, stora fönster och vacker utsikt med minimal insyn. I Kallhäll bor du i populära, trivsamma och trygga kvarter. Kallhälls centrum och Kallhälls station ligger inom gångavstånd och Kallhällsbadet, Bonäsbadet och mataffärer finns en cykeltur bort. Förskola, lekparker, tågstation, badsjö och trevliga promenadstråk vilket gör vardagslivet enklare! Hjärtligt välkomna på visning.

Frihetsvägen 2A, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Frihetsvägen 2A

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
47 m²
2 rum
vån 5/5
3 394 kr/mån

Snabbfakta. -Högst upp -Balkong i söderläge -Tillhörande lägenhetsförråd - Promenadavstånd till kommunikationer och service Välkommen hem till Frihetsvägen 2A och denna söta karamell till bostad med flera nämnvärda kvalitéer! Här bor du högt upp i huset med fri utsikt. Väldisponerade kvadratmeter med såväl generösa sällskapsytor såsom förvaringsutrymmen, välutformat kök med bevarad charm, ett mysigt sovrum och ett fräscht badrum. Som pricken över i:et erbjuds dessutom en stor balkong i söderläge. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Det finns bra förvaringsmöjligheter i lägenheten samt ett källarförråd. Föreningen är vältagen och populär med sund belåningsgrad och bra kassaflöde! En perfekt bostad för dig med höga krav på tillvaron som vill ha ett centralt läge med närhet till service och kommunikationer. Här bor ni nära skolor, förskolor och affärer. Endast en kort biltur bort finner ni även E18, IKEA samt Stockholm Quality Outlet. Hjärtligt välkomna att kontakta fastighetsmäklare Dragan Grymalm och Mariella Petrus för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Trumpetvägen 25, Viksjö, Järfälla kommun
  • Kommande

Trumpetvägen 25

Villa
Viksjö, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
120 + 25 m²
4 rum
356 m² tomt

* Magisk hörntomt fri från insyn * Lyxigt spabad med utedusch * Barnvänligt med lekplatser och skolor inom gångavstånd * Garage ingår genom samfälligheten På en av Viksjös mysigaste gator inbäddad av vacker omgivning finner ni denna dröm. Ett drömboende om 120 kvm där många minnen kommer att skapas och där kärleken kommer att blomstra. En bostad som redan i entrén får er att känna er hemma. Här finner ni en optimalt planerad bostad med stora sällskapsytor för hela familjen. Luftigt vardagsrum som enkelt rymmer stort möblemang i direkt anslutning till den generösa matplatsen. Ett välplanerat kök som ger utrymme för skapande samt välkomnar gäster till barhäng. Från köket når man bostadens magiska uteplats med många soltimmar. Här kan ni enkelt avnjut trevliga kvällar året runt med stort sällskap tack vare ett isolerat uterum om 16 kvm. På övre plan finner ni husets samtliga sovrum tillsammans med hall, rymlig klädkammare och badrum. Fantastiskt ljusinsläpp från olika väderstreck. Med insynsskyddade uteplatser, rymliga sällskapsytor och tre väl tilltagna sovrum är detta en pärla i ett uppvuxet område helt utan genomfartstrafik. Gång och cykelavstånd till Lövstabadet och Sandviksbadet. För att inte tala om den magiska blåbärsskogen som omger hela området. Det blir sällan bättre än såhär! Allt detta i ett populärt och barnvänligt område med lugna gator och närhet till skolor, bussar och service. Sammantaget ett välskött hus med tilltagna sociala ytor för såväl barn som vuxna, sovrum till alla i den större familjen, badrum i samtliga plan och dessutom gott om förvaringsmöjligheter. En bostad som måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Plus
Rondellen 9, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Kommande

Rondellen 9

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
57 m²
2 rum
vån 1
4 621 kr/mån

- 4 min till pendeltåg, 24 min till Stockholm C - Lågt belånad förening som äger marken - Närhet till diverse butiker och service Här erbjuds en öppen och väldisponerad 2:a med med stora fönster som gör att man får in maximalt med dagsljus från olika väderstreck. Det första man möts av i denna bostad är en trevlig hall med goda avhängningsmöjligheter. Från hallen kommer du till sovrummet som enkelt rymmer dubbelsäng och platsbyggda garderober med gott om förvaring. Vidare finner ni ett stort, lättmöblerat och trevligt vardagsrum med mycket dagsljus, generösa sällskapsytor och utgång till en underbar balkong som höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan ni enkelt avnjuta av många härliga dagar och kvällar. Bostaden är belägen i ett lugnt och trevligt område med närhet till tågstation och centrum och all dess bekvämligheter. Brf Rondellen är en stabil och välskött förening som äger marken. Tack vare föreningens låga belåning är ni mindre utsatta för eventuella räntehöjningar. Missa inte chansen att sätta din egen prägel på denna pärla! En bostad som måste upplevas på plats! Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Balkong
Tornérplatsen 30, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande
Tornérplatsen 30, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Tornérplatsen 30, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Tornérplatsen 30

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
108 m²
4.5 rum
vån 5/17
7 307 kr/mån

- 4:a omgjord till 5:a! - Lågt belånad förening som äger marken - Stenkast till Jakobsberg Centrum - Optimalt planerad - 1min till pendeltåg och bussar Hjärtligt välkomna till denna perfekt planerade 5:a om 108kvm högt upp i huset! Här har ni bostaden som passar perfekt för familjen eller dig som är i behov av flertalet rum. Bostaden bjuder på stora sällskapsytor med ett rymligt kök med plats för stort matbord och ett väl tilltaget vardagsrum. Den genomgående planlösningen gör att ni får ett fantastiskt ljusinsläpp från olika väderstreck. Stor inglasad balkong högt upp i huset, gör dig fri från insyn och ger dig sol året runt. Enligt lägenhetsförteckningen är bostaden en 4:a men disponeras av säljarna som en 5:a. Extrarummet används idag som ett kontor men går även att göra om till ett sovrum eller klädkammare. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Pendeltågsstationen och Jakobsbergs centrum ett stenkast från lägenheten. Västra Järvafältets naturreservat, Stockholm Quality Outlet, Viksjö Golfklubb och Medley Järfällabadet ligger tio minuter bort och så har vi Stockholm City, Arlanda flygplats och Mall of Scandinavia en kort biltur från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 10, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Kommande
Parkvägen 10, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 10, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 10

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
113,5 m²
5 rum
vån 1
6 845 kr/mån

- 2 badrum - En uteplats och en balkong - Promenadavstånd till service och kommunikationer - Optimalt planerad - Solid förening som äger marken En familjedröm om hela 113,5 välplanerade kvm. Äntligen en bostad för hela familjen eller för dig som är i behov av flertalet rum i populära Barkarbystaden. En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Luftigt vardagsrum med plats stort möblemang i direkt anslutning till det moderna köket. från Vardagsrummet når man även bostadens stora balkong som dessutom är inglasad. Vidare finner vi fyra väl tilltagna sovrum med gott om plats för säng och garderob, en klädkammare och ett förråd med plats för hela familjens saker. Bostaden är utrustad med dubbla badrum och båda med dusch. Från ena sovrummet når man bostadens stora uteplats som ger en äkta radhuskänsla! Här kan man enkelt avnjuta trevliga sommarkvällar med stort sällskap. Den genomgående planlösningen gör att ni får ett fantastiskt ljusinsläpp från olika väderstreck. Måste upplevas på plats. Kontakta ansvarig mäklare för visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Järfällavägen 94B, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Kommande

Järfällavägen 94B

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
2 295 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/5
3 579 kr/mån
45 000 kr/m²

- Populärt och eftertraktat område - Gångavstånd till centrum & pendeln - Optimal planlösning - Välkommen till en av områdets finaste tvåa! Nyproducerad och perfekt planerad 2:a med bra förvaring och stor och rymlig balkong! Perfekt läge på huset! Bostaden erbjuder ett ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot Köket. Köket från Vedum är fullutrustat med moderna vitvaror från Siemens och här finns gott om plats för förvaring bakom de vita och släta köksluckorna. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord samt access till balkongen. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i form av garderober. Helkaklat badrum med klinkergolv, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor du vid ett av Jakobsbergs bästa lägen, med Jakobsberg station, Medley Järfällabadet och Jakobsbergs centrum inom gångavstånd. Görvälnsbadet, Viksjö Golfklubb, IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger tio minuter bort och Arlanda Flygplats, Mall of Scandinavia och Stockholm City finns en halvtimme från bostaden. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Järfälla har att erbjuda.

  • Balkong
  • Hiss
Lädersättravägen 105, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Kommande

Lädersättravägen 105

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
81 m²
3 rum
vån 7/8
6 118 kr/mån

- Högt upp i huset - Promenadavstånd till Kallhäll Centrum med goda kommunikationer - Lågt belånad förening som äger marken - Stor och insynsfri balkong med milsvid utsikt Hjärtligt välkomna till denna perfekt planerade 3:a om 81kvm! En bostad som bjuder på stora sällskaps ytor, genomgående planlösning som bidrar till generöst ljusinsläpp från olika väderstreck, stort kök med bra arbetsytor och plats för stort matbord, socialt vardagsrum, väl tilltagna sovrum, gäst-WC samt stambytt badrum utrustat med tvättmaskin. Kontakta ansvarig mäklare för med information.

  • Balkong
  • Hiss
Skälbyvägen 144, Skälby, Järfälla kommun
  • Kommande

Skälbyvägen 144

Villa
Skälby, Järfälla kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Pris saknas
150 + 35 m²
6 rum
731 m² tomt

Vill du bo i ett hem med oändliga möjligheter? Då har du kommit rätt. Detta hus erbjuder allt och lite till för den kräsne. Villan erbjuder stor infart med plats för flertal bilar, fantastisk uteplats samt en uthyrningsdel med egen ingång som har rymlig hall, kök, sovrum samt badrum. Här är det bara att flytta in och börja stortrivas och slippa tänka på renoveringar. Fastigheten är perfekt planerad med tillhörande garage som är snyggt inredd, en stor uppfart med plats för många bilar samt en mysig och grönskande trädgård är andra plus i kanten som gör att det här är en bostad med stora chanser att få hela familjen att trivas. Läget kan sällan bli bättre belägen i mysiga och barnvänliga Skälby. Här har du närhet till de bästa Järfälla har att erbjuda. Här bor ni i ett av Järfällas mest populära och barnvänliga områden med gångavstånd till såväl skolor, förskolor som kommunikationer.

Visar alla 25