Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sippvägen 36, Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00
Sippvägen 36, Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Sippvägen 36, Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Sippvägen 36

Villa
Viggbyholm Sjösidan, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
15 400 000 kr
250 + 19 m²
6 rum
2 032 m² tomt

Varmt välkommen till denna vackra, herrgårdsliknande villa med generösa ytor, perfekt placerad på en stor, uppvuxen lummig tomt i attraktiva södra Viggbyholm. Huset är ursprungligen byggt 1916 samt tillbyggt 1982 och 2005. Här samsas charmiga detaljer från svunna tider såsom spröjsade fönster, pärlspont, vackra snickerier, härliga trägolv, eldstäder, kassettak i en klassisk salong, mm med modern funktion och en optimal planlösning som passar den stora barnfamiljen. Underbara sociala ytor och ett stort härligt ”franskt” lantkök på entréplan och en mer privat familjedel med fyra sovrum och ett allrum på övre plan. I källaren finns bl a tvättstuga, bastu och förråd. Ytan i huset är 250 + 19 kvm, dessutom finns en mysig vinterbonad "lillstuga" om ca 35 kvm som kan inredas till tonårsboende, studio eller gäststuga för uthyrning. Det finns även en stor garagebyggnad med dubbelgarage, verkstad, kontor och förråd samt parkering för 6 bilar på tomtens infarter. I den stora parkliknande trädgården finns klassisk växtlighet med alltifrån prunkande rhododendron, syréner, rosor och lavendel till stora träd såsom ek och björk. Tomten är stor, hela 2 032 kvm, och gällande detaljplan anger att minsta tomtyta är 1 000 kvm. Här väntar ett fantastiskt livsstilsboende på en ny ägarfamilj - välkommen att uppleva denna charmiga 108-åring på plats!

  • Premium
Altgränd 8, Ella Park, Täby kommun
  • Tor 16 maj
Altgränd 8, Ella Park, Täby kommun, bild 2
Altgränd 8, Ella Park, Täby kommun, bild 3

Altgränd 8

Villa
Ella Park, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
9 975 000 kr
184 + 15 m²
7 rum
959 m² tomt

- Familjevilla på återvändsgränd - Genomgående renoverat - Soldränkt tomt med spabad - Stort badrum med ångbastu samt utgång till altanen med spabad - Garage med intilliggande förråd - Närhet till skolor, kommunikationer, strövområden, badsjöar samt idrottsanläggningar och lekparker. ETT SÅ ÄLSKAT HUS! Ljuvlig familjevilla med otrolig charm! Varmt välkommen till Altgränd 8 beläget i Ella Park. Här stiger du in i ett modernt och stort hem om 199 mycket välskötta kvadratmeter med bra planlösning och otroligt fina materialval. Bostaden har löpande renoverats och befinner sig i mycket gott skick. Det som framför allt sticker ut i detta hus är det underbara, sociala och ljusa köket med direkt utgång till en uteplats i österläge med morgon- och förmiddagssol samt soldränkt söderläge, påkostade material, bra förvaringsmöjligheter, bänkskiva i kvartskomposit och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är socialt, lätt möblerat och rymligt med en öppen spis som extra krydda. Huset erbjuder gott om sovplatser med fem sovrum med möjlighet till ytterligare ett sovrum för den stora familjen. Tomten är välskött, barnvänlig och stor med fruktträd, stora gräsytor, många soltimmar, en vacker häck som skyddar mot insyn och soligt läge. Här finns även ett stort garage med intilliggande förråd. Spabad infälld i altanen. Altgränd är en stilla återvändsgata med begränsad trafik och har dessutom en varm och värdefull grannsamverkan vilket leder till att barn och vuxna som bor i området upplever en trygghet och mycken gemenskap och glädje. Ella Park är ett mycket omtyckt område i Täby och många söker bostad här. Det som lockar är framförallt lugna villakvarter med närhet till det mesta, förskolor och skolor, trevliga rekreationsområden, 5 minuters gångväg till mataffären Willys och kort promenad till Täby centrum med sitt stora utbud av all tänkbar service, shopping och restauranger. Goda kommunikationer finns in till stan med bussar och Roslagsbanan. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Ella Parks hjärta. Dessutom har man runt knuten, tillgång till det närbelägna elljusspåret i den vackra Ella - skogen, Ellavallen med tennisbanor och fotbollsplaner, lekparkerna: ”Sopranleken” och ”Skarpängsleken” och med bil 5-10 minuter de underbara badsjöarna, Rösjön och Rönningesjön med fantastisk natur. Möjlighet att sparka boll finns även 150 meter bort från huset. Kom och upplev Altgränd 8 på plats - Välkommen på visning!

  • Premium
Margaretavägen 10B, Täby Kyrkby, Täby kommun

Margaretavägen 10B

Radhus
Täby Kyrkby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
5 495 000 kr
134 + 13 m²
6 rum
198 m² tomt

I hjärtat av Täby Kyrkby med närhet till kommunikationer affärer, caféer och natur. Välkommen på visning av detta fina och välplanerade radhus i omtyckta Täby Kyrkby i ett mycket barnvänligt område utan genomfartstrafik. Optimalt hus för en barnfamilj då bostadsytan fördelas på tre våningsplan. Här finns plats för den stora familjen. Huset disponerar i entréplan hall, renoverat helkaklat badrum, kök i trevlig och social anslutning med vardagsrum, ett rymligt sovrum, renoverad tvättstuga med påkostade vitvaror från Miele. Övre plan med tre sovrum, rymligt badrum med badkar. Den inredda och populära vindsvåningen i öppen planlösning med mycket goda förvaringsmöjligheter och möjlighet för ytterligare sovrum alternativt allrum för tonåringarna, lyxigt föräldrasovrum eller lekrum - Här finns många möjligheter! Rymlig tomt i rakt söderläge bjuder på sol från tidig förmiddag till sen kväll. Här finns det gott om plats för stora och små! Täby Kyrkby är en mycket omtyckt del av Täby. "Kyrkbyn" är det ursprungliga Täby och det var härifrån kommunen sedan byggdes vidare. Idag består bostadsbeståndet av en härlig mix av sekelskifte och nybygge. Margaretavägen 10B ligger centralt i Täby Kyrkby. Det som lockar mest är de fina rekreationsområden som ligger nära bostaden, fina löparslingor och promenadleder. Området präglas av radhus/villabebyggelse och det bor många barnfamiljer här och det finns flertalet bra förskolor och skolor att välja mellan. Här bor man i anslutning till Täby Kyrkby centrum där det finns en välsorterad ICA-butik, gym, caféer, apotek, vårdcentral och restaurang. Nygårds Värdshus, Skänkstugan är närbelägna restauranger som många i Täby uppskattar. Mycket nära goda allmänna kommunikationer med Roslagsbanan och bussar runt knuten - något nuvarande ägare har uppskattat mycket!

Brobyvägen 44A, Ensta, Täby kommun

Brobyvägen 44A

Villa
Ensta, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
8 500 000 kr
130 m²
6 rum
873 m² tomt

Denna charmiga villa i Ensta är det perfekta hemmet för den som drömmer om en kombination av bekvämlighet och en naturnära livsstil. Beläget på en insynsskyddad och plan trädgårdstomt, med direkt närhet till natur och skog samtidigt som det är nära till kommunikationer och bekvämligheter. När du kliver in genom dörren möts du av en välkomnande och öppen planlösning där kök och vardagsrum smälter samman, vilket skapar en perfekt plats för social samvaro och underhållning. Braskaminen i vardagsrummet ger inte bara en mysig känsla utan skänker värme och ljus under kyliga dagar och kvällar. Ett av sovrummen på entréplanet kan användas som en förlängning av vardagsrummet, vilket ger flexibilitet och möjligheter att anpassa utrymmet efter dina behov. Dessutom finns en praktisk tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt ett modernt badrum komplett med dusch, handfat och förvaring. På övre plan finns tre rymliga sovrum, varav master bedroom har tillgång till en egen walk-in closet! Det helkaklade badrummet på övre plan är utrustat med badkar, och ett takfönster som släpper in naturligt ljus. Intill huset finner även en gästdel/ kontorsbyggnad med modern och smakfull layout. Den passar perfekt som hemmakontor för dig med eget bolag eller som jobbar mycket hemma. Här har ni också plats för de mesta. Denna villa är perfekt för den som vill bo nära naturen utan att kompromissa med moderna bekvämligheter. Med närhet till både kommunikationer och grönområden. I närheten finns även affär och gång avstånd till Täby Centrum. Kom och upptäck denna underbara villa och låt den bli ditt framtida hem!

Palissadgränd 29, Skarpäng, Täby kommun

Palissadgränd 29

Radhus
Skarpäng, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 995 000 kr
139 m²
7 rum
284 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade och barnvänliga kedjehus med ett fritt läge mot parken. Belägen i det naturnära och eftertraktade området Skarpäng i Täby, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av lugn och närhet till bekvämligheter. Med närheten till skolor och kommunikationer blir vardagen smidig för hela familjen. Den generösa södervända tomten, med sin plana och barnvänliga yta, inbjuder till lek och sol. Här kan man njuta av fri utsikt mot parken och samtidigt ha gott om plats för trädgårdsaktiviteter. Dessutom finns ett garage för säker förvaring av bilen där även el-bilsladdare finns. Bostaden rymmer 139 kvadratmeter och erbjuder en välkomnande atmosfär. Här finns möjlighet att skapa ett personligt hem, där varje rum har sin potential. Med en adress på Palissadgränd kan du njuta av den lugna omgivningen samtidigt som du har bekvämt avstånd till allt du behöver. I ett av Täbys mest populära områden finner ni detta väl underhållna radhus med närhet till lekplatser, förskolor och skolor. Alldeles i närheten finns dessutom gott om ängar som lämpar sig för lek och grillning. Runt Mörtsjön som ligger mycket närliggande finner du ett härligt elljusspår om 2,5 km som angränsar till en vidsträckt orörd skog dit många söker sig för att plocka svamp under hösten. Skarpäng som område är ett av de mest omtyckta i Täby. Många barnfamiljer söker sig hit när det är dags att etablera sig i hus, det här är nämligen en väldigt fin plats att låta sina barn växa upp på. I Skarpäng finns allt på nära håll, förskolor och skolor på trygga promenad och cykelavstånd, liksom badplatser och rekreation i absolut närhet. Mörtsjön på bekvämt avstånd från bostaden med badmöjligheter sommartid och skridskoåkning/skidåkning vintertid. I området ligger Rösjöcentrum med bl.a. en välsorterad ICA-butik, en omtyckt Sushirestaurang, Pizzeria, frisör och goda allmänna kommunikationer till bland annat Täby Centrum, Danderyds Sjukhus, Arlanda och Stockholm City. Närhet till Täby Centrums Galleria med 260 butiker där du hittar stora internationella varumärken samt lokala aktörer i en skön mix. Förutom alla butiker finns ett stort utbud av restauranger och kaféer - här hittar du all tänkbar service.

Östra Banvägen 76, Roslags Näsby, Täby kommun

Östra Banvägen 76

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 095 000 kr
36 m²
1.5 rum
vån 2
2 800 kr/mån
58 194 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade lägenhet med ett rum och kök, perfekt för den som söker både komfort och bekvämlighet. Med en öppen planlösning som integrerar kök, matplats och vardagsrum skapas en inbjudande atmosfär perfekt för både avkoppling och underhållning. Från vardagsrummet kliver ni ut på den mysiga balkongen och njut av lugnet med din favoritdryck eller ta en kaffe i solen. Sovalkoven erbjuder en skön och avskild plats för vila och återhämtning. Ett riktigt kök med gott om förvaring och arbetsytor samt bra utrymme för ett matbord. Helt perfekt för den matlagningsintresserade. Lägenheten pryds av vita väggar och vackra trägolv som ger en ljus och luftig känsla. Hallen och det moderna badrummet kompletterar bostaden med stil och funktionalitet. Läget är oslagbart! Med närhet till kommunikationer som tar dig snabbt och smidigt in till Stockholm. För den naturintresserade finns grönområden och promenadstråk inom bekvämt avstånd, perfekt för avkopplande promenader eller löprundor. Dessutom finns alla bekvämligheter du behöver nära till hands, inklusive mataffärer, frisör, café, restauranger och gym. Här får du en kombination av stadslivets puls och naturens lugn, allt på ett och samma ställe. Välkommen till ditt nya hem där livskvalitet och bekvämlighet möts på bästa möjliga sätt!

  • Balkong
  • Hiss
Erikslundsvägen 312, Erikslund, Täby kommun
  • Sön 19 maj kl 12:00
Erikslundsvägen 312, Erikslund, Täby kommun, bild 2
Erikslundsvägen 312, Erikslund, Täby kommun, bild 3

Erikslundsvägen 312

Radhus
Erikslund, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
5 790 000 kr
128 m²
6 rum
186 m² tomt

- Ny fasadpanel och tilläggsisolering - 3-glasfönster - Nytt tak 2015 - Garage med laddstolpe för elbil Med ett ytterst attraktivt läge i Erikslund ligger detta parhus med en mycket fördelaktig placering i området och med enkel acess till garage och parkering. Väl underhållet och smakfullt uppdaterat hus med många tunga renoveringar genomförda gör att detta blir ett tillfälle man inte vill missa. Insynsskyddad atrium-tomt med ett tillbyggt uterum med skjutbara fönsterpartier och infravärme gör att våren kommer extra tidigt och man kan njuta av sensommaren extra länge här, vilket är något nuvarande ägare har uppskattat mycket. Solen hittar till tomten på såväl framsidan av huset som till baksidan, vilken blir en skyddad solig oas om somrarna. Huset erbjuder ett öppet kök med rymlig matplats i anslutning, vardagsrum med plats för soffa och tv-del, wc samt tvättstuga med separat entré. Övre plan har fyra möjliga sovrum (idag är det 3 större sovrum). Det finns ett snyggt badrum med dusch och fin inredning samt en väl tilltagen klädkammare som några hus använder som kontor eller extra barnrum för familjens minsting. Det finns ett Isolerat förråd med nytt tak och fönster vilket ger mycket goda förvaringsytor. Många boende i Erikslund inreder dem ytterligare för att få mer bostadsyta - perfekt som tonårsdel eller kontor för den egne företagaren. Samfälligheten har en kvartersgård med pool, bastu och enklare relaxavdelning. Det finns även ett pingisrum samt fyra lekplatser med olika utrustning. Erikslund präglas av parhus och villabebyggelse. Många tycker om området för att det ligger väldigt bra till - nära både goda kommunikationer med såväl Roslagsbanan och buss liksom fina rekreationsområden. I närområdet ligger en välsorterad ICA-butik, Thairestaurang och frisörsalong. Närheten till skog och grönområden ger många möjligheter. På gångavstånd finns konstgräsplan, idrotts- och tennishall samt boulebana, utegym och discgolfbana. Du kan även knyta på dig joggingskorna och ansluta till flera motionsspår där några har elljus. De fina cykelvägarna tar dig lika lätt till badstranden eller svampskogen som till Täby centrum eller arbetsplatsen i stan. Vägbeskrivning

  • Premium
Stora Marknadsvägen 13A, Täby Centrum, Täby kommun

Stora Marknadsvägen 13A

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 875 000 kr
88 m²
4 rum
vån 5/6
5 001 kr/mån
55 398 kr/m²

- Högt läge - Rymlig 4:a (idag disponeras den som en 3:a) - Genomgående med dubbla balkonger Med ett attraktivt läge intill Täby Torg och med direkt access till Täby centrum ligger denna fantastiskt fina 4:a med maffiga balkonger! Bonum Brf Flanören är ett seniorboende för dig som fyllt 55 år. Nu säljer vi en mycket bra planerad bostad med hög standard, gott om bekväma lösningar och ett ypperligt centralt läge. Bostaden har genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Kök och vardagsrum i öppen och social planlösning, två rymliga sovrum, gäst wc samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vidare har du en rymlig möblerbar balkong mot den fina innergården. Här är det lugnt och tyst med plats för såväl vila som umgänge. på gården Det finns en boulebana för den som önskar och flertalet sittplatser med bord. Ett utmärkt boende för dig som vill vara nära liv och rörelse och samtidigt ha alla bekvämligheter innanför tröskeln. I föreningen finns gästlägenhet att boka för övernattande gäster, gemensam tvättstuga, gemensamhetslokal samt förråd till varje lägenhet. Varmgarage under huset. I BRF Flanören bor Du med absolut närhet till Täby centrum med stort utbud av all tänkbar shopping, restauranger, bio, närsjukhus och mycket goda kommunikationer. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Runborgsvägen 4, Täby Kyrkby, Täby kommun

Runborgsvägen 4

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 795 000 kr
117 + 46 m²
5 rum
1 477 m² tomt

Längst in på Runborgsvägen ligger denna trevliga enplansvilla. Här har nuvarande ägare bott och trivts i 27 år men nu har barnen flyttat ut och det är dags för ett annat boende. Villan rymmer idag kök, matrum, vardagsrum, tre sovrum, två kaklade badrum och tvättstuga - allt bekvämt på samma plan. Här finns också ett hobbyrum som kan göras om till extra sovrum vid behov. Huset har gott om plats för förvaring med förråd, garderober och stort vindsutrymme. Larm finns som kan övertas av nya ägaren. Lättskött skafttomt med trevlig, trädäckad uteplats i soligt västerläge. För barnen finns stor gräsmatta med gott om plats för för spring och lek. Bilen kan parkeras i garaget med ingång direkt från huset. Det finns också plats att parkera flera bilar på uppfarten. På tomten finns också en förrådsbod. Huset är beläget i lummiga, lugna villakvarter med närhet till det mesta. Det som lockar är möjligheten till en rik fritid i de fina rekreationsområden som ligger nära bostaden med strövområden, stall, tennis, golf, IP med motionsspår, konstsnöspår, fina lekparker för barnen, sjöar med bad på sommaren och plogade skridskobanor på vintern. Området är extra populärt bland barnfamiljer då det finns flertalet bra förskolor och skolor i närområdet. Ett stenkast från centrum hittar man också lyxigare restauranger såsom Skänkstugan och Nygårds Wärdshus samt Såstaholm, där man kan avnjuta söndagsbrunchen. Goda kommunikationer med Roslagsbanan (25 min till stan) och flera busslinjer som tar dig till tunnelbanan i Mörby eller norrut mot Vallentuna. Kom och upplev huset och området på plats. Välkommen på visning!

Skansvägen 16a, Näsbypark, Täby kommun
  • Sön 19 maj kl 11:00
Skansvägen 16a, Näsbypark, Täby kommun, bild 2
Skansvägen 16a, Näsbypark, Täby kommun, bild 3

Skansvägen 16a

Tomt
Näsbypark, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
6 975 000 kr
860 m² tomt

Välkommen till din framtida dröm! Denna fantastiska tomt är en blank canvas för ditt nästa byggprojekt. Belägen i ett eftertraktat område, erbjuder denna tomt enastående potential för att förverkliga dina visioner. Uppvuxen tomt med fruktträd för dig som vill behålla charmen av en uppvuxen tomt. Tomten är strategiskt belägen i en väletablerad och bekväm miljö, nära till allt du behöver. Med närhet till kommunikationer, skolor, butiker, restauranger och rekreationsområden . Gällande detaljplan D339 reglerar användningen som friliggande bostäder i högst 2 plan med en byggnadshöjd på högst 7,0 meter, minsta fastighetsstorlek 800 kvm. Byggnad får uppföras med en våningsyta som motsvarar högst 20 % av tomtytan. Maximal byggnadsarea är 160 kvm för huvudbyggnad. Härutöver får komplementsbyggnad uppgå till max 50 kvm och byggnadshöjd om 4meter. Huvudbyggnaden ska placeras minst 4 meter från fastighetsgräns. Anslutningsavgifter för EL uppgår till ca 50 000 kronor. Skaftvägen kommer att nyttjas samt underhållas gemensamt av styckningslott och stamfastighet. Näsby Park är ett av Täbys mest populära områden och det är många som söker sig hit när man skall etablera sig i hus. Det som tilltalar de flesta är att området präglas av villabebyggelse och att det finns mycket fina rekreationsmöjligheter i närheten. Här bor du invid havet och det erbjuds bad vid Näsa ängs strand och vid Kråkuddens fina klippor samt ett rikt båtliv med småbåtshamn i närheten. Näsby Park är lugnt och tryggt med fina skolor och förskolor på bekvämt promenadavstånd liksom närhet till utomordentligt goda kommunikationer med både Roslagsbanan och buss bara några minuters promenad bort. Vidare erbjuder området tennisbana, flertalet påkostade lekparker och utegym. Täby C på bekvämt promenadavstånd erbjuder det mesta med sitt stora utbud av affärer, restauranger och bio. Denna tomt måste Du uppleva på plats, Du är varmt välkommen på våra visningar.

  • Premium
Hägernäsvägen 4, 6tr, Hägernäs, Täby kommun
  • Tor 16 maj kl 17:30
Hägernäsvägen 4, 6tr, Hägernäs, Täby kommun, bild 2
Hägernäsvägen 4, 6tr, Hägernäs, Täby kommun, bild 3

Hägernäsvägen 4, 6tr

Lägenhet
Hägernäs, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 295 000 kr
58 m²
2 rum
vån 6/8
3 446 kr/mån
39 569 kr/m²

Äntligen! Här välkomnas du in i en unik och modern tvåa där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en solig balkong med lättmöblerade ytor och fantastisk utsikt. Lägenhetens yta om 58 kvadratmeter ger goda förutsättningar för dig som vill bo centralt, tryggt och med fin omgivning att verkligen trivas. Bakom lägenhetens layout ligger mycket omsorg och tanke, med smarta lösningar och fina färgsättningar smälter allt snyggt samman på detaljnivå vilket resulterar i Hägernäs snyggaste lägenhet. Till bostaden hör ett förråd och du har tillgång till garageplats mot separat avgift och kö. Brf Hägernässtaden är en attraktiv och solid bostadsrättsförening med många utförda renoveringar och god ekonomi i hjärtat av Hägernäs. Gångavstånd till såväl Hägernäs Centrum, Roslagsbanan, buss och vackra promenadstråk. Ta en promenad till Hägernäs Strand för ett svalkande bad eller avnjut en middag på någon av restaurangerna. Här är det enkelt att trivas. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt. [email protected]

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Näsbydalsvägen 16, 9tr, Näsbydal, Täby kommun
  • Sön 19 maj kl 11:45
Näsbydalsvägen 16, 9tr, Näsbydal, Täby kommun, bild 2
Näsbydalsvägen 16, 9tr, Näsbydal, Täby kommun, bild 3

Näsbydalsvägen 16, 9tr

Lägenhet
Näsbydal, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 650 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 9/16
3 620 kr/mån
41 732 kr/m²

Varmt välkomna till denna mycket ljusa, härliga och välplanerade lägenhet belägen i Näsbydal med högt läge på 9:e våningen. Lägenhet med genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och modernt kök. Bostaden är genomgående renoverad senaste åren med väldigt fina materialval. Lägenheten disponerar vardagsrum, kök, sovrum, badrum förberett för tvättmaskin samt hall med med klädkammare i anslutning. Fint läge i fastigheten gör att bostaden blir mycket ljus och trevlig! Brf City är en av Täby mest attraktiva bostadsrättsföreningar och det är många som vill bo här. Det som lockar är närheten till bra kommunikationer, både Roslagsbanan och bussar, de fina innergårdarna med plats för såväl vila som lek samt närheten till Täby centrum och dess stora utbud av shopping, bio och Restauranger mm. I absolut närhet finns det en mindre ICA-butik i området. Föreningen har stark ekonomi. Kom på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Åkerbyvägen 260, 3tr, Täby Centrum, Täby kommun
  • Sön 19 maj kl 13:45

Åkerbyvägen 260, 3tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
4 713 kr/mån
43 148 kr/m²

- Fantastiskt renoverad! - Soldränkt balkong utan insyn - Förening med väldigt bra ekonomi - Parkeringsplats ett stenkast från lägenheten - Närhet till kommunikationer Välkommen till denna superfräscha 3:a, högst upp, med områdets kanske bästa läge! Hela lägenheten är renoverad med b.la. modernt, fint kök och rostfria vitvaror, helkaklat badrum i grått och vitt med fin inredning samt gäst wc. Två rejäla sovrum, öppet och ljust vardagsrum med utgång till fantastisk inglasad balkong och utsikt mot innergården! Föreningen heter Brf Farmen och är en välskött och solid sådan med mycket god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar. Via föreningen får du bland annat tillgång till tvättstuga, cykelrum, parkeringsplats och grillplats. I månadsavgiften om 4 305kronor ingår bredband, tv, vatten, värme, fiberbredband och ett väl tilltaget källarförråd. Detta boende är perfekt för dig som vill bo centralt och naturnära! Här vid Täby Centrum är det lätt att trivas och läget på Åkerbyvägen är fenomenalt – här bor du mycket centralt med Täby Centrum med stort shoppingutbud och all tänkbar service alldeles runt hörnet. Enstaskogen med motionsspår ligger endast en kort promenad bort. I området finns även skola, förskola, lekplatser, vackra promenadstråk, bra kommunikationer, vårdcentral, och parklekar. Välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
Runmästarvägen 10, Täby Kyrkby, Täby kommun

Runmästarvägen 10

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
5 995 000 kr
157 + 10 m²
6 rum
1 150 m² tomt

Varmt välkommen till denna välplanerade 1,5-plansvilla med en totalyta om 167kvm belägen på en härlig natur-/trädgårdstom i attraktiva Täby Kyrkby. Runmästarvägen 10 är belägen i lummiga villakvarter med närhet till det mesta såsom förskolor, skolor, fina grönområden och Kyrkbyns centrum med välsorterad mataffär, restauranger, café, vårdcentral mm. Gångavstånd till Roslagsbanan som tar dig till Stockholms innerstad på drygt 20 minuter och ca 100m från huset, på Vikingavägen, ligger bussen som tar dig till tunnelbanan i Mörby. På gångavstånd hittar man också lyxigare restauranger som Skänkstugan och Nygårds Wärdshus där man kan avnjuta söndagsbrunchen. Närhet (10 min i bil) till fina och barnvänliga badstränder runt Rönningesjön (Skavlöten, Ängsholmsbadet). Till huset hör också ett fristående garage med förråd i anslutning samt parkering på uppfart. Härligt och insynsskyddat läge med altaner i bra sollägen. Huset besitter fantastisk potential och är i behov av kärlek, då kommer det vara enkelt att trivas och en plats att längta hem till. Taket är omlagt 2019! Idag finns tre sovrum, den optimala planlösningen erbjudet möjlighet till ytterligare två med enkelhet - se alternativ planlösning. Kom och upplev huset och området på plats. Tveka inte på att kontakta ansvarig mäklare för mer information: Louise Häggberg 076-879 32 39 alt [email protected]

Kometvägen 13, 9tr, Grindtorp, Täby kommun

Kometvägen 13, 9tr

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 795 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 9/11
4 273 kr/mån
46 975 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade lägenhet belägen i ett av Grindtorps bästa lägen. Dubbelbalkong mot sydväst och fri utsikt mot skog, centralt och lugnt läge nära kommunikationer. Lägenhet med genomgående ekparkettgolv och ljusa väggar. Nytt kök från 2012, stort vardagsrum med fint ljusinsläpp, rymlig hall och ett bekvämt sovrum. Helkaklat badrum från 2009 med klinkergolv. Grindtorp och Brf Venus är en mycket omtyckt bostadsrättförening och det är många som vill bo här! Det som tilltalar är det nära läget till Täby centrum och dess stora utbud av shopping och restauranger, bra kommunikationer i form av både Roslagsbanan och bussar. Fina bilfria innergårdar med plats för såväl vila och lek i en härlig mix för båda gammal och ung. På innergården finns även sittbänkar och grillmöjligheter. Kom och upplev lägenheten och området på plats. Varmt välkommen på visning.

  • Balkong
  • Hiss
Kometvägen 3, HÖGST UPP I HUSET!, Grindtorp, Täby kommun

Kometvägen 3, HÖGST UPP I HUSET!

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 490 000 kr
109 m²
4 rum
vån 11/11
6 800 kr/mån
41 193 kr/m²

- ETT HEM ATT ÄLSKA..... "Är du på jakt efter en lägenhet utöver det vanliga? Är svaret ja på den frågan är du varmt välkommen till denna unika, ljusa lägenhet med dubbelbalkong på elfte våningen, exklusiva materialval och dubbla badrum. Lägenheten disponerar hall med bra avhängningsmöjligheter, två renoverade badrum med allt man kan önska, tre stora sovrum varav två med platsbyggda garderober och en klädkammare, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till fantastisk balkong högst upp med härligt solläge, sol från förmiddag till kväll! Grindtorp och Brf Venus är en mycket omtyckt bostadsrättsförening och det är många som vill bo här! Det som tilltalar är det nära läget till Täby centrum och dess stora utbud av shopping och restauranger, bra kommunikationer i form av både Roslagsbanan och bussar. Fina bilfria innergårdar med plats för såväl vila och lek i en härlig mix för båda gammal och ung! På innergården finns även sittbänkar och grillmöjligheter. Kom och upplev lägenheten och området på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Grindtorpsvägen 45, 10 tr, Grindtorp, Täby kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 19 maj kl 11:00
Grindtorpsvägen 45, 10 tr, Grindtorp, Täby kommun, bild 2
Grindtorpsvägen 45, 10 tr, Grindtorp, Täby kommun, bild 3

Grindtorpsvägen 45, 10 tr

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 195 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 10/10
6 321 kr/mån
45 847 kr/m²

Högst upp i huset med milsvid utsikt ligger denna fint renoverade 4:a. Två, trevliga balkonger i olika väderstreck med sol både morgon och kväll. Från köket når man den ena som är inglasad och vetter mot den fina innergården. Den andra balkongen nås från sovrummet. Lägenheten disponerar en välkomnande hall, renoverat kök från Marbodal (2019) med matplats, vardagsrum, klädkammare och tre sovrum. Kaklat dusch/WC och gästWC renoverade av föreningen i samband med stambyte. Gott om plats för förvaring med garderober, klädkammare och vindsförråd. Mycket välskött och bra förening med god ekonomi. En härlig, grönskande innergård med lekplatser, fina bord och sittplatser. För den aktiva finns här också fotbollsplan och boulebana. I föreningen finns också ett gym, bastu, gemensamhetslokal, snickarrum och övernattningsrum. Läs gärna mer på föreningens hemsida www.brfjupiter.se. Kom och upplev lägenheten och området på plats. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kometvägen 15, våning 11 - HÖGST UPP, Grindtorp, Täby kommun

Kometvägen 15, våning 11 - HÖGST UPP

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
4 350 000 kr
109 m²
4 rum
vån 11/11
6 800 kr/mån
39 908 kr/m²

Högst upp med panoramautsikt! Välkomna till denna fantastiska fyrarumslägenhet belägen högst upp i huset med en oslagbar utsikt. Med vidsträckt panoramavy så långt ögat kan nå mot den västra horisonten, badar den inglasade dubbelbalkongen i sol från förmiddag till kväll. Med ett totalrenoverat kök 2022 samt genomgående omsorgsfull renovering år 2014 har denna bostad fått en komplett makeover. Väl omhändertagen strålar detta hem en härlig, mysig atmosfär som inbjuder dig att koppla av med stil. Genomgående pryder ekparkettgolv varje rum, medan foajén visar upp elegant klinkergolv och väggar klädda i krispigt vita nyanser. Generösa förvaringsmöjligheter i både förråd, klädkammare och garderober. Elen har moderniserats med ett nytt elsäkerhetsskåp och installation av jordfelsbrytare, nya strömbrytare och vägguttag. Den inglasade dubbelbalkongen från vardagsrummet bjuder på en magnifik utsikt över delar av Stockholm och en trevlig vy mot vattnet, vilket gör detta till ett sällsynt bra läge i Täby kommun. Tillträde till bostaden är flexibelt, med möjlighet att flytta in i mitten av juli eller senare. Grindtorp erbjuder närhet till kommunikationer in till stadskärnan, endast ett stenkast från E18 och expressbussar, samt en kort promenad till Täby centrum och Roslagsbanan som tar er in till Östra Station på endast 16 minuter. Föreningen har en välskött innergård med ytor och aktiviteter för alla åldrar samt en stabil ekonomi med genomförda stora renoveringar.

  • Balkong
  • Hiss
Åkerbyvägen 352, 3 tr, Täby Centrum, Täby kommun

Åkerbyvägen 352, 3 tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 395 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
4 867 kr/mån
39 477 kr/m²

Stig in i denna ljusa och välkomnande lägenhet, där det generösa ljusflödet skapar en känsla av rymd och harmoni. En bostad i fint skick där det bara är att flytta in. - Förening med bra ekonomi - Bra platsbyggd förvaring - Fritt läge utan insyn - En toalett och ett badrum - Generöst ljusinsläpp - P-plats går att hyra av föreningen - Ett stenkast från Täby Centrum och bra kommunikationer Köket är både funktionellt och stilrent, perfekt för matlagning och sociala stunder. Två bra sovrum varav i det ena finns utgång till den rymliga balkongen. Sovrummen är utrustade med inbyggda garderober och gott om förvaringsmöjligheter. Det öppna vardagsrummet bjuder in till avslappnade möten och har generöst ljusinsläpp. Bostaden har ett renoverat badrum från 2017 samt en praktisk gäst-WC. Med sitt härliga läge finner ni denna trivsamma lägenhet på sista gården med sina stora fönster och kök mot innergården. Området erbjuder en perfekt balans mellan service och natur, med närhet till Täby Centrum, grönområden och utmärkta kommunikationer. För friluftsentusiasten finns vackra motionsslingor i Enstaskogen och vid Rönningesjön, där du även kan svalka dig med ett dopp under sommaren. Täby Centrum lockar med ett brett utbud av shopping, matbutiker, biografer och gym. Och för dem som föredrar kollektivtrafik finns smidiga förbindelser med både buss och Roslagsbanan. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
Näsbyvägen 2, 5tr, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Imorgon kl 15:00
Näsbyvägen 2, 5tr, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Näsbyvägen 2, 5tr, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Näsbyvägen 2, 5tr

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
1 995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 5/9
3 592 kr/mån
57 000 kr/m²

Mycket populär och framförallt påkostad 1:a i ett av Täbys mest centrala lägen. Här har ni genomgående exklusiv känsla samt en mycket påkostad finnish med snygga detaljer och smarta lösningar. Lägenheten ligger mot hörnet av byggnaden vilket ger en ljusare och mer hemtrevlig känsla. Stora fönsterpartier som skänker lägenheten ljus. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och är utrustat med mycket påkostade tillval så som rostfribänkskiva, vita skåpsluckor, varmluftsugn och induktionshäll, kyl och frys samt gott om förvaring och arbetsytor. Helkaklat badrum med dusch samt egen tvättmaskin. Det är genomgående vitlaserade ektiljor på golv med målade väggar. Sovalkoven gör att lägenheten känns uppdelad, något som uppskattas då det sociala hålls isär från sov hörnan. Lägenheten ligger på samma plan som föreningens gemensamma takterrass om ca 400 kvm som kan nyttjas av de boende. Här njuter ni av sol från tidig morgon till sen kväll! Från Roslags-Näsby har ni flera valmöjligheter till kommunikationer genom buss och tåg som tar dig vidare mot Stockholm, och Norrort. Alla kommunikationer ligger inom 5-10 min gångavstånd och gör att Näsbyvägen är Täbys mest centrala läge. Från Roslags-Näsby till stan tar det endast ca 12 min med Roslagsbanan eller ca 5 min med buss till Mörby C och tunnelbanan. Perfekt för dig som jobbar eller studerar innanför tullarna! Affärer, restauranger och livsmedelsaffär finns inom kort gångavstånd. Naturen ligger nära Roslags-Näsby med centralparken, Sågtorpsbacken samt bad nere i Näsbypark. Välkommen till ett av Täbys mest centrala och moderna boenden!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Boulevarden 73, Täby Park, Täby kommun
  • Imorgon kl 13:00

Boulevarden 73

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 495 000 kr
31 + 15 m²
1 rum
3 189 kr/mån
80 484 kr/m²

Varmt välkomna till denna bostad om 31 + 15 kvm i populära Täby park. Generös takhöjd med stora fönsterpartier ger bostaden en lyxig känsla och rymd! Loftet om 15 kvm har drygt 1,9 m i takhöjd, plats för en queensize säng och gott om garderobsförvaring med inrett Elfa-system. Ljuset flödar in i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök genom stora fönster och skapar en inbjudande atmosfär. Köket är stilrent och modernt från Vedum, utrustat med rostfria vitvaror från Siemens vilket garanterar hög kvalitet och funktionalitet. Med egen ingång och en uteplats i västerläge finns plats för bord och stolar. Vill du bo i en av Täbys häftigaste ettor? Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Alexander Olsson! Täby Park är ett av Täbys mest populära områden med mycket genomtänkta bostäder. I området som fortfarande växer fram finns det restauranger, caféer, frisörsalong och shopping. Skulle inte utbudet räcka har ni även Täby Centrum endast 10 min bort eller Ica Stop med gym, affärer och shopping strax runt hörnet. Från Täby Park har ni även extremt goda kommunikationer mot stan med tåg. Nya Täby Simhall öppnade precis med gym och lek, paddelbanor finns också i området där ni kan spela inomhus och utomhus på sommaren. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Alexander Olsson för mer information eller tidsbokning för visning. [email protected], alt 070-533 19 88.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Häradsgränd 6, Täby Centrum, Täby kommun
  • Imorgon kl 11:40

Häradsgränd 6

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 295 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/6
3 221 kr/mån
60 395 kr/m²

Toppenfin 1,5:a med bästa läget vid Täby torg. Detta är verkligen en lägenhet att älska. Här bor du mitt i händelsernas centrum vid Täby centrums stora utbud av service, restauranger och butiker. Bra kommunikationer med Roslagsbanan från två stationer både Tibble och Täby c som tar dig till Stockholm Östra station på ca 20 minuter eller buss till tunnelbanan vid Danderyds sjukhus. Lägenheten är ljus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Påkostat kök från Marbodal med vita skåpsluckor som snyggt bryts av mot en bänkskiva i laminat och kaklat stänkskydd. Från kök och vardagsrum når ni även den härliga södervända balkongen med sol från tidig förmiddag till sen kväll. Den mycket smarta och populära sovalkoven som ligger i andra delen av lägenheten uppskattas av många då det känns som ett riktigt rum. Väldisponerat samt helkaklat badrum med egen tvättmaskin, dusch och allt man kan önska. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Marknadsvägen 85, Täby Centrum, Täby kommun

Marknadsvägen 85

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
3 250 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/3
4 707 kr/mån
42 208 kr/m²

Varmt välkomna till en trevlig 3:a på populära Marknadsvägen ett stenkast från Täby Centrum. Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum, två bra sovrum, helkaklat badrum, separat gäst-WC och inglasad balkong. Brf Volten är en mycket omtyckt förening i Täby med stark ekonomi. Föreningen består av fem lummiga, bilfria innergårdar med plats för såväl vila som lek. Varje gård har flertalet lekplatser, spelplaner, utomhusgrillar, lättillgängliga förvaringshus för cyklar och barnvagnar och en gårdslokal där det ordnas trevliga aktiviteter. Föreningen har även gym samt relax med bastu som medlemmarna kan nyttja. Likaså tillgång till gästlägenheter. Månadsavgiften om 4 436 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme, kabel-tv och ett väl tilltaget källarförråd. Här bor Du med absolut närhet till Täby centrum med sitt stora utbud av b.la shopping, gym, Restauranger och biograf. Nära Stolpaskogen med flertalet motionsslingor, lekpark mm. Nära mycket goda allmänna kommunikationer med såväl Roslagsbanan och buss. I området finns även skola, förskola, vackra promenadstråk, vårdcentral, seniorcenter, badsjö och hav. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Alexander Olsson för mer information och tidsbokning för visning. [email protected] alt 070-533 19 88.

  • Balkong
Sätraängsvägen 146, Sätra Äng, Danderyds kommun

Sätraängsvägen 146

Lägenhet
Sätra Äng, Danderyds kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
1 795 000 kr
28 m²
1 rum
vån -1/3
2 657 kr/mån
64 107 kr/m²

Välkomna till en optimalt planerad 1:a med sovalkov om 28 kvm i natursköna Sätra Äng. Fräscht kök, genomgående ljusa parkettgolv och välplanerade kvadratmeter. Lägenheten är ljus och fin med mycket ljusinsläpp från stora fönsterpartier, sovalkov med plats för 1,20 säng och gott om plats för soffa och tv i vardagsrummet. Populär lägenhet utmärkt som permanent-, första-, mellan- eller varför inte studentboende! Beläget i en välskött förening med god grannsämjan. I detta natursköna finns fina rekreationsmöjligheter runt Edsviken. Här finns upplysta motionsspår som vintertid omvandlas till skidspår. Här har du även närhet till Sätra ängs badplats. Vid centrumet finner du pizzeria, sushibar, inredningsbutik och frisersalong. Buss 607 och 601 tar dig snabbt till Mörby Centrum med restid på 6 minuter respektive 11 minuter. Du kan även enkelt cykla till Mörby Centrum.

Marknadsvägen 161, Täby Centrum, Täby kommun
  • Imorgon kl 13:40
Marknadsvägen 161, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Marknadsvägen 161, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Marknadsvägen 161

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby
2 495 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 3/3
2 994 kr/mån
51 979 kr/m²

Välkommen till denna stilfullt renoverade bostad med en atmosfär som genomsyras av ljus och trivsel. Den efterfrågade 1,5an, som disponeras som en tvåa, som sällan är till salu finns nu redo för nästa ägare att ta över! Du möts av en hall med generös förvaring i form av rymlig klädkammare med Elfa-system och förvaringsmöbel samt ett nyrenoverat badrum. Genom att skilja av sovrummet med vitrinskåp/garderob har man lyckats skapa ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Här finns gott om plats för både middagsbjudningar och mysiga kvällar i soffan. Det moderna köket har ljusa luckor och är utrustat med alla bekvämligheter. Från köket når du även den soliga och inglasade balkongen på 6 kvm som ger ett härligt extra uterum större delen av året. Lägenheten har fri utsikt över grönområdet i Täby Park. Denna lägenhet är idealiskt belägen intill Täby Centrum, vilket innebär att du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Ett brett utbud av butiker, restauranger och underhållning finns bokstavligen på din tröskel, vilket ger dig en bekväm vardag med allt du behöver nära till hands. Dessutom är kommunikationsmöjligheterna utmärkta, vilket gör pendlingen till Stockholm city och andra delar av Täby smidig och effektiv. Brf Volten är en av Täbys mest välskötta bostadsrättsföreningar med en stabil ekonomi och låg skuldsättning. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet den perfekta kombinationen av generös rymd, bekväm komfort och närhet till det bästa som Täby har att erbjuda. Du är varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong

Visar 1 - 25 av 96