Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Broddvägen 24, Vendelsö Gård, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Broddvägen 24, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 2
Broddvägen 24, Vendelsö Gård, Haninge kommun, bild 3

Broddvägen 24

Radhus
Vendelsö Gård, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 895 000 kr
107,5 m²
5 rum
6 481 kr/mån
45 535 kr/m²

Välkomna till ett bostadsrättsradhus i 2-plan med ett underbart sjönära läge precis intill Drevviken. Bostaden har en idealisk rumsfördelning, fina ljusinsläpp och härlig sjöutsikt. Entréplanet som den centrala sällskapsdelen har en braskamin och trevlig öppenhet mellan det stilsäkert eleganta arbetsköket och matplatsen. Ett perfekt arbetsrum eller lekrum samt duschrum i anslutning till entrén. Övre plan upptas av charmigt sovrum med rymd, stora glaspartier med vattnet i blickfånget och sluttande takhöjd till nock. Två fina sovrum med hög takhöjd och fönster i olika väderstreck, klädkammare samt kaklat badrum med badkar och intilliggande tvättstuga. Genomgående parkettgolv och vattenburen golvvärme i båda planen. Två mysiga uteplatser i olika väderstreck varav baksidan med fin sjöutsikt och lekvänlig gräsmatta. Förråd och egen carport i anslutning till bostaden. Naturskönt boende med rogivande omgivningar kring Drevviken där årstidernas växlingar kan avnjutas från första parkett. Spendera lata på dagar på stranden eller bjud över vännerna på grillning med kvällsdopp. Under sommarsäsongen erbjuds kanotuthyrning och fina badplatser i Drevviken. Vintertid plogas banor på isen, packa varm choklad och snöra på skridskorna för en heldag ute med familjen. Kompisar i olika åldrar runt om i området, lekmiljöer och gångavstånd till omtyckta förskolor och skolor intill gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Goda kommunikationer som smidigt tar dig vidare till Gullmarsplan, Stockholm central, Haninge C och Tyresö centrum. Förskola och grundskola inom cykelavstånd samt närhet till populära Krokodilbadet. Tyresta nationalpark ligger några kilometer bort, med vidsträckt urskog och trevliga promenadstråk. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Henriksbergsvägen 70, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 16:00
Henriksbergsvägen 70, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Henriksbergsvägen 70, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Henriksbergsvägen 70

Radhus
Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 195 000 kr
103 + 40 m²
5 rum
550 m² tomt

Med ett fint läge i hjärtat av Vendelsömalms familjeidyll erbjuds nu ett kedjehus med allt man kan önska. Här samspelar öppna ljusa sällskapsytor på entréplanet med en underbar uteplats som blir den självklara samlingsplatsen för vänner och familj. Uthyrningsdel/generationsboende, inglasat uterum, vedeldad badtunna och bastu, insynsskyddad altan med flera sociala ytor och soligt västerläge - huset har allt! Stilsäkert duschrum och rymligt kök med tidlösa materialval, fyra stora sovrum. Utgång från vardagsrummet till uterummet med vidare anslutning till altandäck och trädgård - njut av kaffet i morgonsolen eller en grillmiddag i solnedgången. Fastigheten har genomgående tidlösa materialval och behagliga färgsättningar. Hemtrevligt kök med plats för stort middagsbord med vy mot entrésidan. Intill nås ett stort vardagsrum som rymmer soffgruppen och TV-möblemang samt en kamin som ger fastigheten en härlig karaktär. Stora fönsterpartier i såväl kök som vardagsrum ger bostaden ett härligt ljusflöde. På baksidan välkomnar en generös altan med gott om plats för loungemöblemang samt middagsbord, grill och växtligheter. Solen kommer runt på eftermiddagen och värmer till skymning. Trevlig trädgårdstomt med plan gräsmatta som rymmer studsmatta, lek och spring. Lummig ostörd baksida och lättskött tomt. Garage med förråd och plats för biluppställning för flera bilar. Trevligt familjeboende med ett fördelaktigt läge i lugnt område utan genomfartstrafik. Mycket fin grannsämja då flertalet bott en längre tid, här ser man om varandra och hjälps åt. Lugn gata med närhet till omtyckt lekplats, fina promenadstråk intill, perfekt för en kvällspromenad eller rasta hunden. Närmsta busshållplats finns ett par hundra meter bort med direktbussar in till Gullmarsplan och Stockholm C. Barn i alla åldrar runt om i området tillsammans med förskola, skola (f-9) och fotbollsplan, utomhusgym och skatepark i direkt närhet gör detta till ett paradis för barnen. Kort cykeltur tar dig till populär badplats vid Ramsjön och ljuvliga Tyresta By. Promenadavstånd till Coop, pizzeria, Vendelsö kök och bar samt ICA Maxi. Även Port 73 och Haninge C med stort affärsutbud inom bekvämt avstånd. Smidig att ta sig till riksväg 73 för vidare anslutning med bil. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Lärjungevägen 109, Vendelsö, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Lärjungevägen 109, Vendelsö, Haninge kommun, bild 2
Lärjungevägen 109, Vendelsö, Haninge kommun, bild 3

Lärjungevägen 109

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 995 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/2
5 107 kr/mån
32 439 kr/m²

I gemytlig familjeidyll fint inbäddad av natursköna omgivningar erbjuds nu en välplanerad 2rok med dubbla balkonger! På 61,5kvm fördelar sig yteffektivt alla bekvämligheter och en social planlösning förenar fint kök, matplats och vardagsrum. Stora fönsterpartier tillför fint ljusflöde och från vardagsrummet nås den mysiga balkongen med rogivande vy mot grönskande innergård. Ombonat sovrum rymmer dubbelsäng och tillhörande förvaring. Hallen erbjuder plats för förvaring i garderob och ansluter till badrum med tvättmaskin. Till lägenheten hör eget förråd och egen parkeringsplats med eluttag för motorvärmare. Parkeringsplatsen ingår i avgiften. Laddplatser finns i föreningen! Lugnt omtyckt område med fin grannsämja och fina innergårdar med lekplatser. Närhet till goda kommunikationer som smidigt tar dig till Haninge C, Tyresö eller Gullmarsplan. Närhet till bekvämligheter såsom mataffär, service, skola, förskolor och vackra grönområden med löparspår och svampskog. Cykelavstånd till Tyresta nationalpark samt omtyckta badplatser vid Drevviken och Ramsjön. Flertalet omtyckta restauranger i närheten samt tre köpcentrum - Haninge C, Länna och Port 73, inom bekvämt avstånd. För mer aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://brfpulpeten.se/ Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Södertäljevägen 122B, Tungelsta, Haninge kommun

Södertäljevägen 122B

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
6 525 000 kr
141 m²
6 rum
2 565 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva friköpta tomter om över 2 400 kvm med fint läge i ett avkopplande naturparadis. Här uppför vi en modern stilsäker familjevilla utrustad med alla bekvämligheter. På tomterna kan du bygga valfri husmodell från A-hus, vi föreslår Villa Anneberg eller Villa Vaxholm i två plan, eller 1-planshuset Villa Sandö. Idylliskt läge för dig som söker lugnet och avkoppling och vill bo bekvämt och stilsäkert i harmoni med naturen. Barnvänlig idyll där barnen växer upp med ljuvliga lekmiljöer, barn i olika åldrar i gårdarna runt om, flera ridhus i närheten samt promenadavstånd till Västra Ekoskolan. En liten skola med 80 elever samt förskoleklass och fritidsverksamhet. Här vill man ge barnen frisk luft med nybyggt uteklassrum, ett tidigt hållbarhetstänk och barnens egna odlingar och skördar används sedan i det egna ekologiska skolköket. En ostörd oas där naturens sus och grönska fint ramar tomten. Här skapar tillsammans 6-7 nyare fastigheter Djurgårdsgrind med mysig Bullerby-känsla och framtida stall hos grannen intill. Runt om finns ett 10-tal rid- och vandringsleder och stigar, bla Sörmlandsleden alldeles hörnet samt en del av naturreservaten Paradiset och Tornberget. Södertörns högsta punkt, Tornbergets utkikstorn finns på gångavstånd. Gångavstånd även till omtyckta sjön Vedan med badplats och hundbad samt skogssjöarna Långsjön och Tornbergasjön, en del av Hanvedens vackra vildmark. En kort 10-minuters promenad till närmsta busshållplats och endast 3 km till Tungelsta med pendeltåg, är du ändå nära till bekvämligheter och smidiga kommunikationer. Vid Tungelsta centrum finns även restaurangutbud, mataffär, postombud, förskola, skola och idrottsföreningar. Flertalet ridhus runt om i området med plats att stalla egen häst samt 7 min bilväg till hästmetropolen Runsten Equestrian med alla dess möjligheter för den hästintresserade. Uringe Motorcrossbana och Haninge motorklubb inom 15 minuter bilväg för den motorcrossintresserade. Missa inte detta fantastiska tillfälle att skapa ditt drömliv i denna natursköna och barnvänliga miljö. Välkommen på visning 5 maj - kontakta oss för mer information!

  • Nyproduktion
Vallavägen 147, Handen, Haninge kommun
Vallavägen 147, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 147, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 147

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 595 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/3
6 276 kr/mån
22 465 kr/m²

Möjlig mini 3:a! Med centralt läge nära till Handen centrum finns denna rymliga 2:a ute till försäljning! Luftig planlösning med fina ytskikt och sobra färger. Väl tilltaget, ljust vardagsrum med plats för större soffgrupp och mediamöbler. Finns behov för extra sovrum så finns möjligheten att dela av vardagsrummet (se alternativ planlösning). Anslutning till rymlig inglasad balkong i lugnt läge med vy mot föreningens trevliga innergård. Trivsamt kök med vita luckor till mörk bänkskiva och kakel över. Maskinparken består av kyl/frys, spisugn med fläkt över samt integrerad diskmaskin. Härligt ljus genom dubbla fönster och plats för bra matgrupp som rymmer 4-6 gäster. Badrummet (stambytt 2023) är stilrent med vitt kakel och mörkgrått klinker på skön golvvärme. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Sovrummet ligger i lugnt läge mot innergård och här ryms enkelt en dubbelsäng med andra möbler. Genomgående generösa förvaringsmöjligheter i garderober samt en större klädkammare med anslutning från hallen. Härinne finns även ett praktiskt hemmakontor. Brf Solstigen är en populär HSB-förening med centralt läge. Närhet till förskolor och skolor. Föreningen har fina innergårdar med lekplatser samt parkeringsplatser och carports. Haninge centrum med bra utbud av butiker, service och restauranger ligger endast några minuter bort med bil. Goda kommunikationer i form av pendel som smidigt tar er mot Stockholm alternativt Nynäshamn. Även bra busskommunikationer mot Handen, Gullmarsplan, Tyresö mm. Med bil tar det ca 20 minuter för att komma till centrala Stockholm via 73:ans motorväg. Grönskande naturområden vid Rudan och Slätmossen inom kort avstånd som bjuder till både raska promenader, bad och andra aktiviteter både sommar- och vintertid. Här finns även utegym. Tvättstugan ligger mittemot vid samma gård. Till lägenheten hör ett externt förråd. För aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://brfsolstigen.se/ Varmt välkomna på visningen! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
Vallavägen 127, Handen, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00
Vallavägen 127, Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 127, Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 127

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 195 000 kr
105 m²
5 rum
vån 3/3
8 902 kr/mån
20 905 kr/m²

*För privatvisning vänligen ring ansvarig mäklare 070-843 99 56!* -Stor lägenhet med generösa sociala ytor och 4 sovrum -2 nyligen stambytta badrum -Rymlig inglasad balkong i bästa solläge -Lugnt område nära till Handen C med skolor, förskolor, service och fin natur Med lugnt läge nära till centrala Handen finns denna härliga 5:a ute till försäljning! Härlig solig balkong och flexibel planlösning. Välplanerade 105 kvm som fördelar sig på generösa sociala ytor, fyra bra sovrum samt två härliga, nyss stambytta badrum i ljusa färgsättningar. Rymlig entréhall med goda ytor för valfri förvaring och avhängning öppnar upp. Längre in i mellanhall finns ytterligare gott om plats för förvaring i väl tilltagen skjutdörrsgarderob. Renoverat kök med fina luckor och snyggt kakel som på ett fint sett bryter av. Härligt ljusinsläpp genom dubbla fönster samt plats för ca 6 personer vid middagsbordet. Generöst vardagsrum i direkt anslutning där en större soffgrupp tillsammans med media-möbler får plats. Underbar balkong med plats för en mysig loungegrupp och stora växter. Härute hänger man gärna under sommaren! Lugnt läge med närhet till fler skolor och förskolor. Haninge centrum med bra utbud av butiker, service och restauranger ligger endast några minuter bort med bil. Goda kommunikationer i form av pendel som smidigt tar er mot Stockholm alternativt Nynäshamn. Även bra busskommunikationer mot Handen, Gullmarsplan, Tyresö mm. Grönskande naturområden vid Rudan och Slätmossen inom kort avstånd som bjuder till både raska promenader, bad och andra aktiviteter både sommar- och vintertid. Här finns även utegym. Brf Solstigen är en trevlig, välskött HSB-förening med trevliga innergårdar och lekplatser. Det finns parkeringsplatser och carports för föreningens medlemmar. Till lägenheten hör ett källarförråd. Snabb inflytt möjlig! Ring gärna ansvarig mäklare Katrianna Saksanen för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Timvinkelvägen 36, Vega, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 10:45
Timvinkelvägen 36, Vega, Haninge kommun, bild 2
Timvinkelvägen 36, Vega, Haninge kommun, bild 3

Timvinkelvägen 36

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 495 000 kr
93 m²
4 rum
vån 6/6
7 147 kr/mån
48 333 kr/m²

Välkommen till en bostad unik i sitt slag med ett perfekt läge i Vegastaden. Stor takterrass och balkong. Bostaden präglas av enhetliga materialval, härligt ljusinsläpp från stora fönster och luftig, öppen planlösning. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och direkt anslutning till vardagsrummet och vidare till ett rymligt, stilrent kök. Här erbjuds bra arbetsytor och möjlighet till social matlagning med matplats för 6 personer. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket. I vardagsrummet finns plats för en större soffgrupp samt mediamöbler. Härifrån når ni ut till en ljuvlig balkong där utemöbler och växtlighet får plats. Här förlängs vardagsrummet under sommaren med möjlighet till sköna dagar och kvällar i goda vänners lag. Genomgående bra förvaringsmöjligheter med stort garderobspartier samt klädkammare. Vidare finns ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-WC. Totalt 3 sovrum i varierande storlek. Från ett av sovrummen når takterrassen om 25 kvm i söderläge. Perfekt läge med sol från morgon till sen eftermiddag. Plats för loungemöbler, matplats och solstolar. Vega är under stor uppväxt med pågående nybyggnationer. Ny pendeltågsstation "Vega" med intilliggande närlivs är ett stort lyft för Vega som stadsdel endast cirka 20 min från Stockholm C med kollektivtrafik. Med bil så är du innanför Stockholms tullar på cirka 15 minuter. Flera stormarknader inom kort avstånd med bland annat Port 73, Ica Maxi, Willys för hämtmiddagar, fika eller helgens shopping. Stort inomhus centrum finns även i Haninge Centrum/Handen där det även finns närsjukhus, bra kommunikationer med pendeltåg och bussar. Vackra naturområden, naturpark, Rudan med badsjö och konstsnö för skidåkning på vintern. I angränsande område, Vendelsö ligger det välkända området Tyresta by. Anmäl gärna ert intresse för att inte missa någon information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stavsvägen 27D, null, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 11:30
Stavsvägen 27D, null, Haninge kommun, bild 2
Stavsvägen 27D, null, Haninge kommun, bild 3

Stavsvägen 27D

Villa
Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 995 000 kr
60 m²
2 rum
1 073 m² tomt

Söker du en rogivande plats att leva i, mitt i ett gemytligt område med trevlig grannsämja där både hästar och frigående höns hälsar en välkommen? Knappt en halvtimme från Stockholm, bland hästgårdar och lantlig charm erbjuds nu möjligheten att skapa något fantastiskt. För dig som önskar att bo i fina omgivningar med lugn tillvaro erbjuds nu denna nyligen avstyckade fastighet om 1073 kvm. Här bor du granne med hästhagar, stall och ridanläggningar, perfekt för den med hästintresse! Stort växthus ("Paps trädgård") intill erbjuder goda möjligheter till odling för den med gröna fingrar. På tomten står idag ett äldre hus om ca 60 kvm bestående av öppna sociala ytor, ett sovrum och badrum. Bygglov för ett hus i vacker sekelskiftesstil samt garage (ca 28 kvm BYA) designat av Stockholmsbaserade Delin Arkitektkontor finns beviljat (se bifogade bilder). Huset kommer fint smälta in i befintliga omgivningarna med sina spröjsade fönster, plåttak, sobra färgsättningar och charmiga detaljer i gammal stil. Huset består av 1,5 plan om sammanlagt 95,9 kvm (BOA+BIA) som fördelar sig på fina sociala ytor, badrum samt 3-4 sovrum. Här får nästa ägare skapa härliga utemiljöer i form av vackra uteplatser samt växtlighet som får växa till en prunkande trädgård! Se bifogade bygglovshandlingar för mer information om huset. Önskar ni hellre renoverade och/ eller bygga om befintliga huset så går detta fint. Fastigheten är nyligen avstyckad och ligger utanför planlagt område. Tungelsta har ett trivsamt och lantligt läge i Haninge söder om Stockholm, endast 25 min bilfärd ifrån centrala Sthlm! Området är känt för sina hästgårdar och handelsträdgårdar och har genomgått stor expansion de senaste åren. Här bor du i en fridfull idyll omgiven av vacker natur och lugn tillvaro samt trevlig svamp- och bärskog runtom. Inom 8 min bilfärd finns 3 st grundskolor (Tungelsta skola, Jensen grundskola samt mysiga Västra ekoskolan), även flera förskolor på bekvämt avstånd (2 min bilfärd). Havet och Årsta havsbad ligger ca 10 minuter bort, liksom all tänkbar service och shopping i Haninge centrum som nås på drygt 15 min. Bra kommunikationer från närliggande Tungelsta pendeltågstation med 30 minuter till Stockholm C. I Tungelsta centrum finns mataffär, restauranger och service. Hjärtligt välkomna på visning!

  • Premium
Nedersta allé 55, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:45
Nedersta allé 55, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Nedersta allé 55, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Nedersta allé 55

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 295 000 kr
100 m²
4 rum
4 700 kr/mån
32 950 kr/m²

Välkommen till Nedersta allé 55! Här finner man ett radhus med fantastiskt läge, fräscha ytskikt, bra planlösning med generöst ljusinsläpp och genomtänkta förvaringslösningar. Bostaden har hög materiell standard och är beläget på en stor, lättskött och barnvänlig tomt med plan gräsmatta. Här finns också en carport med plats för två bilar. Bostaden disponerar ett generöst kök som inspirerar till matlagning, tre stora sovrum, två badrum och ett mysigt och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och ostörd utsikt. Det ena badrummet är fräscht och stilrent med toalett, handdukstork, golvvärme, duschvägg och spotlights. Det andra disponerar ett badkar, samt tvättmaskin och torktumlare med praktisk vikbänk ovan. Den optimala bostaden för de som enkelt vill få ihop vardagspusslet. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i Nedersta. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till nyöppnad förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Aspvägen 20, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 13:15
Aspvägen 20, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Aspvägen 20, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Aspvägen 20

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 295 000 kr
122 m²
4 rum
880 m² tomt

Varmt välkommen till denna tilltalande och lättskötta enplansvilla! För den som uppskattar ett glas vin i kvällssolen framför gräsklippning och underhåll är detta helt rätt bostad. - Privat och insynsskyddad tomt med stort trädäck och kvällssol - Genomgående fint skick med många stora renoveringar genomförda - Social planlösning för att umgås med vänner och familj - Låga driftskostnader med frånluftsvärmepump - Långt tillträde möjligt! Belägen nära mataffär, skolor och förskolor samt kommunikationer med pendeltåg och buss. Välkommen på visning!

  • Premium
Riavägen 18, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30
Riavägen 18, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Riavägen 18, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Riavägen 18

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
117 m²
5 rum
5 786 kr/mån
29 872 kr/m²

Välkommen till Riavägen 18! I denna mysiga familjeidyll erbjuds nu ett stilrent radhus om 117 kvm med trevliga uteplatser i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, rymliga sovrum och två badrum varav det ena med stor tvättdel. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrum på övre plan. En social planlösning förenar luftigt kök, matplats och vardagsrum med anslutning till en ostörd uteplats på baksidan. En trappa upp fördelar sig övervåningen på tre sovrum, stort allrum som enkelt blir ett till sovrum, samt ett badrum med badkar. Genomgående i mycket fint skick med enhetligt ljust golv samt sobra färgsättningar - bara att flytta in. Inbjudande baksida med pergola och altandäck samt plan gräsmatta lummigt avgränsad av grönska sommartid. Här värmer solen från efter lunch till sen kväll och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Anslutning till större förråd. Framsidan erbjuder plats för utemöbler, växtligheter, lyktor och grill. Lugnt läge i området och tillhörande parkering både på egen uppfart som erbjuder elbilsladdare, samt egen parkeringsplats i länga. Bostaden är energieffektiv vilket bland annat innebär: Idag erbjuder många banker gröna bolån, vilket innebär rabatt på boräntan. Ett av kriterierna som kan berättiga ett grönt bolån är att din bostad har energiklass A- eller B enligt Boverkets energiklassificering från 1 januari 2014. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i området. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vårbruksvägen 70, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00
Vårbruksvägen 70, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Vårbruksvägen 70, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Vårbruksvägen 70

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 395 000 kr
92 m²
4 rum
4 454 kr/mån
36 902 kr/m²

Välkommen till Vårbruksvägen 70! I denna mysig familjeidyll finner vi ett välplanerat gavelradhus i toppskick med trevliga uteplatser och trädgård i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, tre rymliga sovrum och två badrum samt separat tvättstuga belägen på nedre plan. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrummen på övre plan. Genomgående i mycket fint skick med enhetligt vitlaserat ekparkettgolv samt stilsäkra materialval och färgsättningar - bara att flytta in! Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med modern rostfri maskinpark samt välplanerade ytor. Rymligt vardagsrum med utgång till den fina inbjudande uteplatsen på baksidan med utbyggt altandäck och pergola, stort förråd och lagom stor gräsmatta lummigt avgränsad av staket med grind från gavelgång. Här värmer solen från efter lunch till sen kväll och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Framsidan rymmer caféset, växtligheter, lyktor och grill. Lugnt läge i området och tillhörande parkering för två bilar på egen stenlagd uppfart. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i Nedersta. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till nyöppnad förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Rätskivegränd 11, Västerhaninge, Haninge kommun

Rätskivegränd 11

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 395 000 kr
149 m²
6 rum
550 m² tomt

- Yttertak omlagt, genomgående 3-glas fönster och tilläggsisolerad nyare fasad - Insynsskyddad baksida med sol från förmiddag till solnedgång under sommartid - Närhet till natur och kommunikation - Barnvänligt område med promenadavstånd till skola, förskola och lekparker - 4 bra sovrum med möjlighet att dela av till 5 sovrum Socialt planerat kedjehus med fint läge i trygg och barnvänlig familjeidyll. Lättskött och vackert anlagd trädgårdstomt med sol från morgon till sen kväll. Ljuvlig baksida i ostört läge som under sommartid förvandlas till en ostörd oas med stort altandäck och plana gräsytor för fotboll, studsmatta, lek och spring. Här värmer solen från förmiddag till sen kväll sommartid - en mysig plats för grillkvällar och umgänge med familj och vänner. Omhändertaget hus där stora renoveringar utförda med nytt yttertak, tilläggsisolerad och ny fasad, genomgående nya fönster samt fint uppvuxen trädgård planerad tillsammans med trädgårdsarkitekt. Tilläggsisoleringen av fasad, täljstenskamin med cirkulation av värme till övre plan samt nya fönster och ny luft/luftvärmepump ger här ett energieffektivt hus. Uppfart med plats för tre bilar samt garage och stort förråd. Paradis för barnen att växa upp i med lekvänliga miljöer och kompisar i olika åldrar runt om i området. Via gångväg nås Ribbybergsskolan på ett par minuter och flertalet omtyckta förskolor finns i närheten. Västerhaninge centrum med mataffär, affärs- och serviceutbud och pendeltåg nås på några minuter via gångväg! Bekvämt boende för barnfamiljen - välkommen på visning!

Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Budgivning pågår
Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Riavägen 15, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Riavägen 15

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 300 000 kr
117 m²
6 rum
5 486 kr/mån
28 205 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** Välkommen till Riavägen 15! I denna mysiga familjeidyll erbjuds nu ett välplanerat radhus om 117 kvm med trevlig uteplats i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, rymliga sovrum och två badrum varav det ena med stor tvättdel. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrum på övre plan. En social planlösning förenar luftigt kök, matplats, stort vardagsrum som delats av för att skapa ett extra rum samt anslutning till solig uteplats på baksidan. En trappa upp fördelar sig övervåningen på tre sovrum, allrum (möjligt sovrum) och badrum. Genomgående i fint skick med enhetligt ljust golv samt sobra färgsättningar - bara att flytta in. Inbjudande baksida med altandäck samt plan gräsmatta som rymmer studsmattan och utemöblerna. Här värmer solen hela dagen och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Framsidan erbjuder plats för caféset, växtligheter, lyktor och grill. Lugnt läge i området och tillhörande parkering för två fordon på egen uppfart. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i området. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tvillingarnas gata 305, Brandbergen, Haninge kommun

Tvillingarnas gata 305

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 395 000 kr
66 m²
2 rum
vån 5/7
5 889 kr/mån
21 136 kr/m²

Nu erbjuds en ljus luftig 2:a med fördelaktigt hörnläge och inglasad balkong i bästa solläge! Genomgående hög standard med fint ljusflöde från stora fönster i olika väderstreck som även bjuder på en milsvid vy över området. Hemtrevligt kök, helkaklat badrum och rogivande väl tilltaget sovrum. Mysigt vardagsrum med plats för soffor och sällskapsdel med utrymme för middagsbord invid det extra gavelfönstret. Utgång till ombonad inglasad balkong med sol från eftermiddag till skymning, en härlig plats för sommarhäng med vänner och familj. HSB-förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, EL, kabel-TV samt bredband. Hiss finns! Trevliga omgivningar med välskötta innergårdar med såväl grillmöjligheter som omtyckta lekplatser. Brf Tellus erbjuder även sina medlemmar att nyttja gym, bastu och övernattningslägenhet. Vältrafikerad busshållplats ett stenkast bort och bekväm närhet till matbutiker, skola och förskola. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Brusewitz väg 44, Vega, Haninge kommun
Brusewitz väg 44, Vega, Haninge kommun, bild 2
Brusewitz väg 44, Vega, Haninge kommun, bild 3

Brusewitz väg 44

Villa
Vega, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 500 000 kr
73 m²
3 rum
1 239 m² tomt

Fastighet med många möjligheter! Söker du en framtida plats för familjen att bygga något fantastiskt? En fin tomt med plana ytor och generösa soltimmar. På tomten står idag en mindre enplansvilla med mysiga öppna sociala ytor med värmande braskamin, 2 sovrum samt badrum. Soliga utemiljöer med tillhörande trädäck och gott om ytor för t ex odling och dylikt. En idyll även för våra fyrbenta vänner. I expansiva Hermanstorp i Vega håller nu kommunalt V/A dras in, beräknas vara klart under 2024. Info om nya detaljplanen från Haninge kommun: Största byggnadsarea för huvudbyggnad är 130 kvm per fastighet (man får bygga i flera plan då högsta totalhöjd för huvudbyggnad för bostadsändamål är 10,0 meter). Därutöver får komplementbyggnader med högst 40 kvm sammanlagd byggnadsarea uppföras. Högst en huvudbyggnad per fastighet får uppföras. Minsta fastighetsstorlek är 1000 kvm. Huvudbyggnad ska placeras minst 4 meter från fastighetsgräns. Komplementbyggnad ska placeras minst 1 meter från fastighetsgräns. "BYGGNADSAREA" - Area som en byggnad upptar på marken, inklusive utkragar byggnadsdelar utan hänsyn till antal våningar eller höjd. Det är ytterväggarnas utsida eller konstruktionens utsida som räknas. Vänligen läs igenom gällande detaljplan/ planbestämmelser under dokument för ytterligare viktig information. För mer detaljerad information hänvisas till Plan- och byggavdelningen hos Haninge kommun. Fastigheten är inte bunden till någon husleverantör utan man får välja själv. I närliggande Vega staden finns i dagsläget allt man önskar till en behaglig vardag! Flera skolor och förskolor bl.a. Spetsbergen Ur och Skur, Nya Vega skola (F-9) och Nakterhusskolan (F-5). På gångavstånd finns Vega Centrum med pendeltågstation och tät trafik mot Sthlm, ICA nära samt nyöppnade Hemköp. I området finns även flertalet restauranger samt service. För mysiga fikastunder med familjen rekommenderas Wofflans Stenugnsbageri varmt. Enligt kommunens information kommer det i Hermanstorp finnas busstrafik mot Vega station (Se planbeskrivning). I Vega bor ni centralt men ändå med en lantlig charm med närhet till grönskande natur. En idyll för familjen! För alternativa visningstider vänligen ring ansvarig mäklare Katrianna Saksanen 070-843 99 56!

  • Premium
Skomakarvägen 2, Vendelsö, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skomakarvägen 2

Radhus
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 695 000 kr
141 + 29,5 m²
6 rum
853 m² tomt

Med ett fint läge i familjeidyllen erbjuds nu ett trevligt kedjehus med områdets största hörntomt om över 850 kvm! På 141 + ca 30 kvm samspelar här yteffektivt ljusa trevliga sällskapsytor med hela 4-5 rymliga sovrum, goda förvaringsytor och garage som nås från bostaden. Trevligt familjekök med plats för matbord och mysigt vardagsrum intill med braskamin och utgång till baksida. Möjlighet finns här att bort vägg mellan kök och vardagsrum för en öppen planlösning. Vidare nås ett rymligt matrum alternativ sovrum samt ett avskilt lugnt sovrum med plats för dubbelsäng. Helkaklat badrum och tvättstuga med anslutning till förråd och garage. Möjligheter att bygga ut om så önskas. En trappa upp nås ett allrum, tre ljusa sovrum och gästwc. Uppgång till vind med ståhöjd och möjlighet till goda förvaringsmöjligheter. Ljuvlig trädgårdstomt i soligt syd/västläge. Plana gräsytor fint inramad av Gunnebostaket och Tuijor ger utrymme för studsmatta, fotbollsboll samt lek och spring. Robotgräsklippare som bekvämt klipper gräset ingår. Perfekt plats och bra markförhållanden med sand för pool om så önskas. Solen värmer från förmiddag till sen kväll under sommartid. Under säsong finns här hallonbuskar längs kortsidan samt körsbär, äppelträd, päronträd, krusbär, vinbär och björnbär. Sällsynt bra utrymme på entrésidan för biluppställning med asfalterad uppfart och plats för 4-5 bilar samt grusad ca 10 meter extra lång parkeringsyta för t ex husvagn eller båt, vilket är helt unikt för området! Taket omlagt i slutet på 80-talet. All el ny på övervåning samt genomgången av fackman på entréplan och merparten av eluttag och lampknappar utbytta mot nya och mestadels med dimmer med appstyrning. Högeffekts laddbox (upp till 13.8kw) med lastbalansering för elbil ingår. Trivsam länga med fin grannsämja där man tillsammans flaggar högtider och grannars födelsedagar. Gemensamma frivilliga gårdsstädningar med fika och kräftskiva är mycket uppskattade. Barnvänligt område med all tänkbar service inom bekvämt avstånd. Ett stenkast till HagaLyckebyskolan (F-9), förskolan Skeppet och Gladan inom promenadavstånd. Vältrafikerad busshållplats endast 60 meter bort som smidigt tar dig till Gullmarsplan, Stockholm city och Handenterminalen och pendeltåg. Cykel och gångavstånd för barnen till populära fotbollsklubben Vendelsö IK och Haningevallen. Promenadavstånd till vårdcentral med apotek samt till pizzeria och matbutik. Cykelavstånd till Lycksjön samt Drevvikens bad såsom krokodilbadet och fina naturomgivningar med löparspår och svampskog och närhet till Tyresta naturreservat. Välkommen på visning!

Kvadrantvägen 27, Vega, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 13:30
Kvadrantvägen 27, Vega, Haninge kommun, bild 2
Kvadrantvägen 27, Vega, Haninge kommun, bild 3

Kvadrantvägen 27

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 895 000 kr
73 m²
3 rum
vån 3/6
4 617 kr/mån
39 658 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiskt trevliga trea med stor balkong i söderläge. Denna optimalt planerade bostad erbjuder förutom en social och öppen planlösning ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Lägg därtill två rymliga och lättmöblerade sovrum, klädkammare och ett smakfullt helkaklat badrum. Belägen i attraktiva Vega med ett ständigt växande utbud av restauranger och butiker. I bostadens direkta närhet finns mataffär och gym och några minuters promenad bort ligger restauranger, pendeltåg, skolor och förskolor. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lejonets gata 383, 6/7 tr, Brandbergen, Haninge kommun
  • Budgivning pågår

Lejonets gata 383, 6/7 tr

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
995 000 kr
66 m²
2 rum
vån 6/7
5 747 kr/mån
15 076 kr/m²

Här erbjuds en rymlig 2rok på 66 kvm med högt läge och inglasad balkong! Välkomnande hall öppnar upp mot de sociala ytorna. Intill ligger badrummet med tillhörande tvättmaskin. Köket har vita luckor med gråsvart kakel till. Dubbla fönster ger härligt ljus och intill ryms en matgrupp. Vardagsrummet är väl tilltaget och rymmer enkelt en större soffa och mediamöbler. Önskar man dela av så finns möjlighet till detta. Från vardagsrummet nås en mysig inglasad balkong med rak söderläge. Insynsskyddat läge högt upp med fri utsikt och möjlighet att inreda med en mysig lounge grupp eller dylikt. Vidare finns det i lägenheten ett sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Garderober rymmer bra förvaring. Fint belägen i området med trevlig innergård med grönska, lekplats och utemöblemang med grill. Någon minuts promenad tar dig service och mataffär samt busshållplats med motorvägsbussar in till Sthlm city. Fina promenadstråk och Ramsdalen med badplats och Tyresta By inom bekvämt avstånd. Brf Tellus är en stabil välskött HSB-förening med god ekonomi. I månadsavgiften ingår värme, vatten, EL, kabel-TV, bredband 100 Mbit/s samt IP-telefoni. Hiss finns! Till lägenheten hör ett externt förråd. För aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://www.hsb.se/stockholm/brf/tellus/ Varmt välkommen!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Vädurens gata 219, 6/6 tr!, Brandbergen, Haninge kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vädurens gata 219, 6/6 tr!

Lägenhet
Brandbergen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 6/6
6 732 kr/mån
14 398 kr/m²

Nu har du möjligheten att bli nästa ägare till denna högt belägna 3rok i stabil förening. Lägenheten har genomgående äldre ytskikt så här kan du förverkliga dina renoveringsdrömmar och skapa något fantastiskt! Bostaden har välplanerade 83 kvm som fördelar sig på generösa sociala ytor med en rymlig balkong, två bra sovrum samt ett helkaklat badrum. Hallen öppnar upp mot resten av lägenheten. Härifrån nås ett av sovrummen som rymmer säng, valfri förvaring mm. Vidare anslutning till det generösa vardagsrummet med gott om plats för soffgrupp, Tv-möbler samt en extra matplats. Tillhörande balkong i fint västerläge ger bra soltimmar! Andra sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Här ryms dubbelsäng och bra förvaring. Köket ligger smidigt placerat invid vardagsrummet och här finns även en matplats invid de två fönstren. Badrummet nås från hallen. Lugnt läge med närhet till service, butiker och restauranger i närliggande Brandbergen centrum. Rofylld, grönskande natur runt knuten med möjligheter till aktivt friluftsliv. Port 73 och Haninge centrum köpcentrum ligger inom bekvämt avstånd och erbjuder fler butiker och service. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd, Trummans förskola ligger alldeles i närheten. Goda kommunikationer i form av tät busstrafik nedanför gatan som tar dig smidigt till Handen centrum med pendeltåg samt Gullmarsplan. Brf Väduren är en stabil HSB-förening med strukturerade framtidsplaner. Det finns parkerings- och garageplatser (separat kö), trevliga innergårdar med lekplatser samt gemensamma tvättstugor. Till lägenheten hör ett externt förråd. För mer aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://vaduren.bostadsratterna.se/ Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Askfatsvägen 10, Centrala Dalarö, Haninge kommun

Askfatsvägen 10

Fritidshus
Centrala Dalarö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 495 000 kr
32 m²
2 rum
1 461 m² tomt

Nu erbjuds ett ostört sommarparadis i soldränkt läge med lättskött tomt om närmare 1 500 kvm. Bostaden som nyttjas som fritidshus året runt totalrenoverades både invändigt och utvändigt i början på 90-talet. Ljuvlig altan i fint läge där solen värmer från morgon till kväll. Här ryms möblemang och växtligheter - en ostörd oas från tidig vår till sen höst. Tillhörande gäststuga med och altan och litet kökspentry för övernattande gäster. Högt belägen tomt där Vadvikens vatten skymtar från uteplatsen på berget där den sena kvällssolen kan avnjutas. Promenadavstånd ner till den mysiga kanalen med möjlighet till båtplats, badstrand, fotbollsplan och populära Bistro Solsidan med småbåtshamn intill. Möjlighet finns även här att med generös byggrätt planera och bygga ditt eget drömboende. Läs mer om detaljplan för området under Dokument. Naturskönt boende för livsnjutaren med lättskött tomt och lekvänliga omgivningar i lugn skärgårdsmiljö. Plocka bär och svamp under säsong, kvällsbada och fiska, odla och njut av mysiga höstkvällar framför brasan. Promenera längs kanalen, ta en springtur i skogen eller träningspass på utegymmet. Ett paradis för barnen som obehindrat kan cykla i området, bygga sandslott vid stranden och sova över med kompisarna i gästhuset. Mycket populär seglarskola och tennisvecka för barn och ungdomar anordnas varje år. Kort promenad ner till pittoreska Dalarö by där en lunch kan avnjutas vid Tullhuset med utsikt mot havet eller en fika på omtyckta Dalarö bageri. Här finns välsorterad livsmedelsbutik, lanthandel, italiensk glass, minigolf, sommaryoga, postombud, förskola/skola (F-9), bensinmack samt skärgårdsbåtar som trafikerar öarna runt om. Vidare finns idrottshall, tennisbanor och ca 10 min med bil till närmsta golfbana. Omtyckta Smådalarö Gård med spa, restaurang, golf och padelbanor inom bekvämt avstånd.

Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun
Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Växelbruksvägen 46, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Växelbruksvägen 46

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
4 454 kr/mån
37 989 kr/m²

Välkommen till Växelbruksvägen 46! I denna mysig familjeidyll finner vi ett välplanerat radhus i toppskick med trevliga uteplatser och trädgård i soligt läge. Här samspelar ljus och rymd med trivsamma sällskapsytor, tre rymliga sovrum och två badrum samt separat tvättstuga belägen på nedre plan. Välplanerad bostad med umgängesytor på entréplan och sovrummen på övre plan. Genomgående i mycket fint skick med stilsäkra materialval och färgsättningar - bara att flytta in! Köket inbjuder till matlagning och trevliga middagar med modern rostfri maskinpark samt välplanerade ytor. Rymligt vardagsrum med utgång till den fina inbjudande uteplatsen på baksidan med utbyggt altandäck och markis, stort förråd och lagom stor gräsmatta lummigt avgränsad av staket. Här värmer solen från efter lunch till sen kväll och blir en härlig plats för sommarhäng och grillkvällar med vänner och familj. Framsidan rymmer caféset, växtligheter, lyktor och grill. Lugnt läge i området och tillhörande parkering på egen uppfart. Barnvänligt kvarter där flertalet radhusområden skapar en barnvänlig oas där en omtyckt lekpark på innergården naturligt blir en samlingspunkt för kompisarna i Nedersta. Oslagbart läge med vackra naturomgivningar, utegym, och fina löprundor och promenadstråk precis intill - vardagslyx för dig som gillar natur och friluftsliv. Fina gräsytor och miljöer för utelek, lekparker, kompisar i olika åldrar runtom i området och två-tre minuter till nyöppnad förskola gör detta till ett paradis för barnen att växa upp i. Direkt närhet till vackra strövområden, lekparker och gångavstånd till pendeltåg samt Västerhaninge C. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Björkstigen 4, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Björkstigen 4

Lägenhet
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 345 000 kr
53 m²
2 rum
vån 3/3
5 183 kr/mån
25 377 kr/m²

Välkommen till populära Brf Stigarna där denna trivsamma 2rok nu saluförs! Lugnt läge högst upp. Entréhall med generösa avhängningsmöjligheter i flertalet inbyggda garderober samt hatt- och skohylla öppnar upp mot resten av lägenheten. Rymligt och ljust vardagsrum där både soffa och tillhörande möbler enkelt ryms. Anslutning till en solig balkong i fritt läge med vy över innergården. Här finns plats för ett café set eller mindre lounge grupp och växtlighet. Solen värmer under eftermiddag och kväll och gör detta till ett härligt extra rum sommartid. Fint kök i modernt utförande med tillhörande matplats för ca 4 gäster. Maskinell utrustning i form av kyl/frys i pelare samt micro och ugn i arbetshöjd med rostfria fronter. Integrerad diskmaskin och keramikhäll med tillhörande fläkt. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang samt förvaring nås från hallen. Vidare har lägenheten ett stambytt, helkaklat badrum med dusch och plats för tvättmaskin. Centralt läge endast en kort promenad från bra kommunikationer i Västerhaninge C där pendeln tar dig smidigt mot Stockholm alternativt Nynäshamn. I Västerhaninge centrum finns ett bra utbud av butiker och service samt vårdcentral. Flera skolor och förskolor inom bekvämt avstånd. I närområdet finns en mataffär, även Hanvedens IP. Brf Stigarna är en populär HSB-förening som bildades 2008. Det finns fina innergårdar med lekplatser och grillmöjligheter sommartid. Föreningen har parkerings- och garageplatser och flera tvättstugor. Närmaste tvättstugan ligger i huset bredvid. Till lägenheten hör ett källarförråd. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Boves gränd 4, Vega, Haninge kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Boves gränd 4, Vega, Haninge kommun, bild 2
Boves gränd 4, Vega, Haninge kommun, bild 3

Boves gränd 4

Radhus
Vega, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
4 195 000 kr
105 m²
4 rum
6 073 kr/mån
39 952 kr/m²

Varmt välkomna till ett ljust och välplanerat radhus med fint läge i populära Vega! Här erbjuds man en sann familjeidyll och ett perfekt boende för barnfamiljen under många år. Huvudinslagen som skapar en bekymmersfri tillvaro stavas gångavstånd till lekplatser, mycket goda kommunikationer med pendeltåg och förskola på bekvämt avstånd. Genomgående stilsäkra tidlösa materialval och fint ljusflöde från stora fönsterpartier skapar tillsammans med genomtänkta lösningar och sociala ytor ett bekvämt och harmoniskt boende. Stilsäkert kök med plats för matbord och smidig anslutning till vardagsrum med utgång till terrass och trädgård där eftermiddags- och kvällssolen värmer. På entréplanet finns även ett rymligt badrum med tvättdel samt förråd under trappan. Övre plan inrymmer tre sovrum och helkaklat badrum med badkar. Här finns möjlighet att dela av det stora sovrummet om behov finns för ytterligare rum. Trevlig entré med uppfart för biluppställning och uteplats med morgonsol, perfekt plats för morgonkaffet. Ombonad och lummig baksida med stort altandäck. Här ryms middagsmöblemang, grill och loungesoffor. Plan och lekvänlig gräsmatta för hela familjen. Mysig plats för sommarhäng med vänner, grannar och familj samt påkostad markis för varma dagar och kraftfull kvartsvärmare för svala kvällar. Trevliga kontraster mellan framsidan och baksidan. På framsidan är det liv och rörelse, grannar som umgås och barn som leker på gatan. Baksidan blir en lugn och ostörd oas. Här kan man koppla av med bok eller en kaffe i solen efter en stressig dag. Fint läge i expansiva och eftertraktade Vega. Endast 20 minuter från Stockholm har en ny stadsdel växt fram. Bekvämt naturskönt boende med närhet till såväl badsjöar och motionsspår som stormarknader, affärsutbud, gym, restauranger och goda kommunikationer. Gång- och cykelvägar samt kollektivtrafik med både bussar och pendeltåg har hög prioritet och gör det enkelt att välja bort bilen. Pendeltågsstation några minuter bort tar dig smidigt till Stockholm City eller Nynäshamn och enkel på- och avfart från Nynäsvägen.

  • Premium
  • Uteplats
Sleipnervägen 27, Handen, Haninge kommun

Sleipnervägen 27

Lägenhet
Handen, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
1 495 000 kr
78 m²
2 rum
vån 1/3
5 599 kr/mån
19 167 kr/m²

Bekvämt belägen på entréplan erbjuds här en mysig 2:a om som badar i ljus från stora fönster och inglasad dubbelbalkong i ostört läge med fin vy över de lummiga omgivningarna. Här fördelar sig 78 kvm med ett stort tillhörande förråd som smidigt nås inifrån bostaden. Social planlösning förenar stilrent kök och matplats med vardagsrum och vidare anslutning till ombonad och inglasad dubbelbalkong. Lugnt sovrum i svalt norrläge och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Stambytt badrum med påkostade materialval och golvvärme samt tvättdel med nyare tvättmaskin och torktumlare. Rymlig klädkammare som även passar utmärkt som barnrum och lekrum alternativt gästrum eller hemmakontor. Genomgående fina golv och behagliga färgsättningar. Lugnt och rofyllt läge med några minuters promenad till Haninge centrum med affärsutbud, restauranger och caféer. Ca 100 meter till nybyggda Vikingaskolan med förskola. Närhet även till både bussterminal och pendeltågsstation för smidig transport in till Stockholm eller Nynäshamn. Runt knuten nås natursköna områden där Rudans friluftsområde erbjuder fin badplats, elljusspår och vandringsleder sommartid samt bland annat skridskoåkning och skidspår vintertid. Handen centrum är inne i en expansiv fas gällande byggnation av lägenheter, service och nöjen. Stabil och välskött HSB förening som nyligen utfört större renoveringar såsom stambyte och nya fasader. I avgiften inkluderas värme, vatten samt bredband och kabel-TV. Gemensamt elavtal via bostadsrättsföreningen. Cykelrum och barnvagnsrum i anslutning till entrén. Välkommen på visning!

  • Balkong

Visar 1 - 25 av 56