Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Helenebergsvägen 9, Vendelsö, Haninge kommun
  • Kommande

Helenebergsvägen 9

Villa
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
5 995 000 kr
110 + 123 m²
7 rum
1 016 m² tomt

I hjärtat av Vendelsömalms familjeidyll erbjuds en välskött villa i tre plan med tillhörande garage och egen pool. Ljuvlig trädgård fint inramad av grönska skapar sommartid en ostörd oas att umgås på med familj och vänner. Pool, generösa altandäck och uppvärmt uterum i soligt läge skapar här trevliga utemiljöer att umgås på året runt. Här värmer solen från morgon till kväll! På entréplan förenas kök, matplats och vardagsrum med braskamin i en öppen social planlösning. Vidare finns matrum/sovrum, duschrum samt förvaring och anslutning till garage. Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter välkomnar dig in. En trappa upp nås två rymliga sovrum samt gästwc. En trappa ned fördelar sig stort allrum, två sovrum med pannrum och tvättstuga med dusch och toalett. Det ena stora sovrummet har separat entré vilket passar utmärkt för dig med hemmaverksamhet. Mysigt stort uterum med skjutbara fönsterpartier mot baksidan. Klinkergolv med golvvärme och automatiskt skärmtak för soliga dagar. Kryp upp med en bok och lyssna till regnet som smattrar på taket eller duka långbord vid julfirande eller festligheter. Omhändertagen villa i fint skick med stora renoveringar utförda såsom omlagt yttertak, dränerad grund, nyare fönster, installation av bergvärme samt påkostat Nivellgolv i källarplan. Visas 12 maj, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Drängens väg 5, Tungelsta, Haninge kommun
  • Kommande
Drängens väg 5, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Drängens väg 5, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Drängens väg 5

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Pris saknas
81 + 14 m²
3 rum
2 533 m² tomt

Välplanerad villa om 81kvm vackert belägen i natursköna Utlida. Här skapar en social planlösning med tak upp till nock, braskamin och smakfulla materialval ett harmoniskt och trivsamt hem. Bekvämt boende med natur och grönska som närmaste granne samt några minuters promenad till busshållplats med anslutning till Västerhaninge och vidare in mot Stockholm - börja och avsluta arbetsdagarna med en avkopplande naturupplevelse. Ljuvlig lättskött skogstomt om ca 2500 kvm där härlig grönskande skogen fint ramar in och skapar ett ostört läge. Under säsong förvandlas tomten till ett paradis för dig som gillar bär och svamp, skörda dina egna kantareller och plocka blåbär till frukosten eller sommarfikat. Solen vandrar runt huset och kan avnjutas från tidig morgon till solnedgång på altanen. Här erbjuds stort inglasat uterum och uteplats i bästa syd/västläge. Här värmer solen från förmiddag till skymning. Lättmöblerat med gott om plats för loungesoffor, middagsmöblemang, solstolar och grill. Dubbla glasdörrar från uterummet suddar sommartid ut gränsen mellan ute och inne. Borrad brunn och enskilt avlopp/tank. Drömboende i slående vacker naturmiljö med närhet till alla bekvämligheter och smidiga kommunikationer - det bästa av två världar. En bilfärd på 30 minuter tar dig in till Stockholm C och bussar till Västerhaninge med vidare pendelanslutning till city nås smidigast på en promenad om ca 6-8 minuter genom vacker skogsmiljö. Tungelsta med pendeltågsstation samt badplats inom cykelavstånd. Lugnt område med fin grannsämja som tar hand om vägarna och ordnar frivilliga grillkvällar och Valborgsfirande, perfekta tillfällen att lära känna nya vänner i området. Varmt välkomna till ett boende utöver det vanliga!

  • Premium
Riavägen 33, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Kommande
Riavägen 33, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Riavägen 33, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Riavägen 33

Radhus
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
3 795 000 kr
117 m²
5 rum
5 486 kr/mån
32 436 kr/m²

I ett naturskönt område i Västerhaninge saluförs nu detta nybyggda BR-radhus! 117 kvm som fördelar sig på 5 rum och kök på två plan. Ett fint hus med genomgående härligt ljusinsläpp via stora fönsterpartier. Genomgående fina och fräscha ytskikt, nylagda golv och sobra färgsättningar. Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och praktiskt klinkergolv. Fint kök i modernt utförande med vita luckor, grå bänkskiva och maskinell utrustning i snyggt rostfritt. Trevlig matplats invid fönsterparti för ca 6 gäster. Stort vardagsrum med goda ytor för en trevlig soffgrupp och mediamöbler. Anslutning till fint trädäck där man njuter av solen från tidig morgon till sen eftermiddag! Plats för både sköna lounge möbler, matgrupp och grill. Dubbla badrum i stilrena färger varav det ena med en tvättmaskin och torktumlare. Fyra bra, ombonade sovrum alla samlade på ett och samma plan. Fina utemiljöer med generösa soltimmar och en härlig gräsmatta som man får nyttja i anslutning till baksidan. Gott om plats för både studsmatta och lekande barn! Vidare finns det en trevlig egen balkong i anslutning till ett av sovrummen. Uppställningsplatser för två stycken bilar smidigt framför huset. Ett härligt hem för familjen där allting är sprillans nytt, bara att flytta in och trivas! Till huset hör ett externt förråd. Nybyggt, lugnt område med många barnfamiljer och nära till både fin natur och bra kommunikationer. Bekvämt avstånd till flertalet förskolor och två grundskolor. I området kommer finnas en egen förskola. Gångavstånd till busshållplats med tät trafik till Västerhaninge C med pendelstation och kvarts trafik mot Sthlm och Nynäshamn. Kort avstånd till motorvägen 73:an med smidigt färd mot Sthlm. I Ribby finns en Coop Konsum med bra öppettider, restaurang och service. I Västerhaninge centrum finns ett bra utbud av butiker, restauranger och service. Varmt välkomna med er intresseanmälan redan nu!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vendelsömalmsvägen 106, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
  • Kommande
Vendelsömalmsvägen 106, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 2
Vendelsömalmsvägen 106, Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun, bild 3

Vendelsömalmsvägen 106

Lägenhet
Vendelsö/Vendelsömalm, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Pris saknas
81 m²
3 rum
5 980 kr/mån

-Separat uthyrningsdel med möjlighet till inkomst -Dubbla badrum -Hörnläge med stor uteplats -Centralt läge i Vendelsö Nu saluförs denna rymliga 3rok i populär förening! Välplanerade 81 kvm med flexibel planlösning som enkelt kan varieras utifrån just dina behov! Separat uthyrningsdel som ger extra intäkter vid uthyrning! Lägenhet 1 består av stora, öppna sociala ytor med genomgående härligt ljus från fönster i dubbla väderstreck. Klassiskt kök med ljusa luckor/vitrinskåp och ekbänkskiva med bra arbetsytor. Maskinell utrustning i form av dubbel kyl och frys, spisugn och diskmaskin. Tillhörande matplats för 4-6 gäster. Vardagsrummet rymmer större soffa och mediamöbler och ansluter till en egen uteplats bekvämt under tak. Sovrummet är i dagsläget uppdelat i två mindre, perfekt för t ex barnfamiljen! Strax utanför finns plats för exempelvis ett praktiskt hemmakontor. Badrummet är ljust och helkaklat med skön golvvärme och tillhörande tvättpelare som underlättar vardagen. Hallen rymmer generös avhängning och förvaring i flertalet garderober och hatthylla. Lägenhet 2 (uthyrningsdelen) består av ett stort allrum med tillhörande minikök, eget helkaklat badrum samt hall med avhängning. Vidare finns det en mysig uteplats som rymmer valfri utegrupp och växtlighet. Detta är boende för dig som vill ha extra intäkter i form av uthyrning alternativt familjen som letar efter generationsboende. Vill man istället ha en enda stor lägenhet så kan väggen med enkla medel öppnas upp mellan lägenheterna. Tillhörande stort källarförråd på entréplan. P-plats finns att tillgå för föreningens medlemmar. Även laddmöjligheter för elbil! Lugnt omtyckt område med fin grannsämja och välskött stabil förening. Närhet till goda kommunikationer som smidigt tar dig till Haninge C, Tyresö eller Gullmarsplan. Närhet till bekvämligheter såsom mataffär, service, skola, förskolor och vackra grönområden med löparspår och svampskog. Cykelavstånd till Tyresta nationalpark samt omtyckta badplatser vid Drevviken och Ramsjön. Flertalet omtyckta restauranger i närheten samt tre köpcentrum - Haninge C, Länna och Port 73, inom bekvämt avstånd. För mer aktuell och viktig information hänvisas till föreningens hemsida https://larjungen.bostadsratterna.se/. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Skomakarvägen 25 B, Vendelsö, Haninge kommun
  • Kommande

Skomakarvägen 25 B

Lägenhet
Vendelsö, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
2 950 000 kr
63 m²
3 rum
vån 1/2
4 351 kr/mån
46 825 kr/m²

I gemytlig familjeidyll fint inbäddad av natursköna omgivningar erbjuds nu en välplanerad 3:a med tillhörande altan i syd/västläge. På 63 kvm fördelar sig yteffektivt alla bekvämligheter och en social planlösning förenar fint kök, matplats och vardagsrum. Stora fönsterpartier tillför fint ljusflöde och från vardagsrummet tar dubbla glasdörrar dig ut till den mysiga altanen. Två rymliga sovrum varav det ena smidigt kan delas av med skiljevägg. Hallen erbjuder förvaring i garderob och klädkammare och ansluter till rymligt badrum med tvättdel. Väl tilltaget externt förråd intill samt tillhörande parkeringsplats precis intill huset. Lugnt, tryggt och familjevänligt läge i hjärtat av Vendelsö. Omtyckta förskolan Skeppet precis mittemot och gångavstånd till Hagaskolan. Vackra lummiga omgivningar med fina löparspår, promenadstråk och cykelavstånd till badplats vid Lycksjön. Kort promenad på ca 500 meter tar dig till närmsta busshållplats där direktbussar frekvent trafikerar under rusningstrafik och tar dig till Gullmarsplan på ca en halvtimme. I månadsavgiften ingår: Värme, vatten, bredband, TV-basutbud och p-plats. Kommande försäljning visas i maj - kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Uteplats
Lugnetvägen 28, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Kommande
  • Budgivning pågår
Lugnetvägen 28, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Lugnetvägen 28, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Lugnetvägen 28

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Pris saknas
174 + 16 m²
4 rum
1 897 m² tomt

Omslutet av grönska ligger denna sekelskiftesdröm med faluröd fasad och vita knutar. Den väl tilltagna tomten med stora gräsytorna passar perfekt för barnfamiljen. Solen vandrar över tomten från morgon till kväll och här finns möjlighet att njuta av både sol och skugga. Insidan bjuder gott om sociala ytor, 3 sovrum samt fina bevarade originaldetaljer. För den som uppskattar kombinationen av natur och goda kommunikationer får man här det bästa av två världar. - Sekelskiftescharm - Låga driftskostnader med bergvärme - Stora gräsytor - Naturnära I närheten finns flera förskolor såsom Vargbergets förskola och Lilla Björnen. Skolor finns i form av Åbybergsskolan, Ribbyskolan och Ribbybergsskolan. Goda kommunikationer med buss samt pendeltåg i Västerhaninge. ICA Supermarket ligger på promenadavstånd.

  • Premium
Kolartorpsvägen 31A, Kolartorp, Haninge kommun
  • Kommande

Kolartorpsvägen 31A

Villa
Kolartorp, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
7 995 000 kr
185 m²
5 rum
1 013 m² tomt

-198 kvm med separat uthyrningsdel - Stora sociala ytor med högt i tak -Privat tomt med väl tilltagna utemiljöer - Uppfart med plats för flera bilar Kolartorp är en trivsam del av Haninge med kort promenad till fantastiska Rudans friluftsområde med vandringsled, badsjöar samt utegym. Vega-staden ligger inom bekvämt avstånd. Här finns goda kommunikationer i form av pendeltåg som tar er smidigt mot Sthlm. Flertalet förskolor och skolor att välja mellan, även god service, mataffär och restauranger. Wofflans stenugnsbageri i Vega rekommenderas varmt för mysiga luncher och frukostfik! Närliggande Port 73 samt Haninge centrum erbjuder ytterligare shopping och service. 73:ans motorväg tar en snabbt till stan. Haninge är en expansiv skärgårdskommun som erbjuder det bästa av två världar. Vacker natur och närhet till havet samtidigt som Sthlm city endast ligger en kortare bil-/tågresa bort. Snart till salu! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Södertäljevägen 128B, Tungelsta, Haninge kommun
  • Kommande

Södertäljevägen 128B

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
6 995 000 kr
161 m²
6 rum
1 530 m² tomt

Ljuvlig villa i ett ostört läge och tomt om 1530 kvm. Genomgående hög standard med stilfulla och påkostade materialval. Charmigt hus med spröjsade fönster som erbjuder rymligt kök med både matplatser och stora bänkytor - perfekt för de stora familjemiddagarna. Intill köket nås ett ljust vardagsrum med parkettgolv, fönster i två väderstreck samt braskamin och utgång till uteplats i ostört läge - här värmer solen hela dagen! Från hallen på entréplan nås duschrum med WC, två stora sovrum samt groventré och tvättstugan. Bred trappa tar dig upp till bostadens övervåning. Här fördelar sig två rymliga sovrum med badrum och duschörna. Genomgående vackra golv och behagliga färgsättningar, samt möjlighet att bygga till ytterligare sovrum om behovet skulle uppstå. Väl tilltagen grusad uppfart rymmer flera bilar med anslutning till garage. Gång tar dig upp till huset samt anslutning till en stor plan gräsyta som rymmer studsmatta, pool samt lek & spring. Lugnt ostört läge i Tungelsta med närhet till skola, förskola, närbutik och pendeltåget vid Tungelsta C tar dig till Stockholm på 30 min. Naturskönt område med fina promenadstråk och hästgårdar runt om. Under säsong bjuder skogen på stora skördar av svamp och blåbär. Varmt välkommen till ett boende utöver det vanliga!

Visar alla 8